Kookworkshop Eindhoven

Ook voor kookstudio´s in Veldhoven, Helmond, Valkenswaard, Geldrop, Best, Waalre en omgeving.

feest.jpg

Kookstudio Eindhoven: leuke kookworkshops

Ben je een keukenprinses/prins thuis maar wil je jezelf graag ontwikkelen? Of wil je graag wat nieuwe recepten leren? Dan is een kookworkshop een leuke activiteit voor jou! Tijdens deze workshop ga je verschillende gerechten bereiden in teamverband. Vraag dus je vrienden, familie of collega’s mee naar dit culinaire uitje. Heb je specifieke wensen? Wil je bijvoorbeeld een nieuwe keuken leren kennen zoals de Aziatische of de Italiaanse? Geef dit dan aan want er zijn vaak verschillende thema’s mogelijk bij deze kookworkshop. Deze workshops in Eindhoven is niet alleen heel leerzaam maar ook erg ontspannend. Op een rustig tempo, met een lekker drankje in je hand, ga je aan de slag. Na het bereiden van iedere gang gaan jullie lekker aan tafel om de gerechten te nuttigen. Natuurlijk wordt er aan tafel ook uitgebreid gepraat over jullie hoogte- en diepte punten bij het bereiden van de verschillende gerechten. Willen jullie jezelf uitdagen? Voeg dan een wedstrijd element toe en beoordeel elkaars gerechten net als de sterrenchefs in kookprogramma’s doen. Je kan elkaar beoordelen op smaak maar natuurlijk ook op het uiterlijk. Vergeet daarom niet dat ene drupje jus van het bord af te halen voordat je gaat uitserveren. Zijn jullie enthousiast geworden over de kookworkshop? Klik dan hieronder op de activiteit waar je interesse in hebt en vraag meer informatie aan.

Kookworkshop Eindhoven
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

Kookworkshop Eindhoven

Wie houdt er niet van lekker eten?! En wat is er leuker dan dit lekker eten samen te bereiden met je vrienden, vriendinnen of collega's onder professionele begeleiding? Onemotion tipt daarom deze leuke kookworkshop in Eindhoven. Diverse thema's zijn mogelijk of natuurlijk een persoonlijke wens.  Van culinair genieten tot samen bezig zijn, van creativiteit tot gezelligheid, alles komt samen tijdens één van deze kookworkshops. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookworkshop mogelijkheden in Eindhoven.

Alternatief voor kookworkshop in Eindhoven: bonbons maken
incl. BTW vanaf
€42 p.p.

Alternatief voor kookworkshop in Eindhoven: bonbons maken

Ben je ook zo verslaafd aan zoete lekkernijen? En zoek je een zoet en lekker uitje voor je afdelingsuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest in de regio Eindhoven, Veldhoven, Helmond etc.? Kies dan voor een workshop bonbons maken in Eindhoven. Tijdens deze workshop krijg je de kans om te leren hoe je zelf de lekkerste bonbons kunt vervaardigen. Uiteraard neem je na afloop het resultaat lekker mee naar huis. Proef de zoete smaak van inspiratie! Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop bonbons maken mogelijkheden in Eindhoven. We wensen je alvast heel veel zoet plezier toe!

Tapas kookworkshop Eindhoven
incl. BTW vanaf
€55 p.p.

Tapas kookworkshop Eindhoven

Wie houdt er niet van lekker eten?! En wat is er leuker dan dit lekker eten samen te bereiden met je vrienden/ vriendinnen onder professionele begeleiding? Onemotion tipt daarom deze leuke workshop tapas maken in Eindhoven, Helmond, Best, Veldhoven, Valkenswaard of omgeving. Ontdek je verborgen culinaire kunsten en geniet van al het lekkers dat jullie zelf hebben gemaakt. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop tapas maken in Eindhoven of omgeving.

Kookwedstrijd Eindhoven of andere kookworkshop teambuilding game
incl. BTW vanaf
€105 p.p.

Kookwedstrijd Eindhoven of andere kookworkshop teambuilding game

Kookwedstrijd als teambuilding voor 10 tot wel 450 personen.

Ben je op zoek naar een teambuilding activiteit waarbij onderlinge communicatie, leiderschap en stressbestendigheid zullen worden getest dan is een kookwedstrijd of kookworkshop teambuilding misschien wel een hele interessante optie. Veel kook concepten zijn de laatste jaren voorbij gekomen op de tv: van Master chef tot Wie is de chef. Deze bijzondere kookworkshops gaan uit van een soortgelijke insteek. Dat wordt heerlijk koken in groepsverband en natuurlijk proberen de andere teams te verslaan.  Wil je meer weten over de mogelijkheden van deze competitieve kookworkshops, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookwedstrijd mogelijkheden in Eindhoven.

Vergaderen en workshop koken in Eindhoven

Vergaderen en workshop koken in Eindhoven

De liefde van de baas (of natuurlijk die van je collega´s) gaat door de maag. Ideaal dus om de vergadering in Eindhoven te combineren met een leuke kookworkshop. De geweldige combinatie van vergaderen, eten koken, drankjes en veel gezelligheid maken deze vergaderdag tot een inspirerende teambuilding dag. Welke collega neemt de leiding als chefkok? En wie is van de nette afwerking van de mooie gerechten die gepresenteerd gaan worden? Het zal allemaal blijken tijdens deze combinatie van vergaderen met kookworkshop. Wil je meer weten over de mogelijkheden in Eindhoven? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

BBQ kookworkshop Eindhoven
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

BBQ kookworkshop op locatie in Eindhoven

Max. 100 deelnemers; op uw eigen locatie (van kantoor tot kasteel, van school tot hotel).

De BBQ maakt iets los in mensen. Een oergevoel dat helemaal teruggaat naar de tijd van de holbewoners. Gewapend met een tang ga je, in stoere lederen schort gehuld, de strijd aan met het vuur, terwijl iedereen je BBQ skills bewonderd. Maar wil je echt weten hoe je indrukt kunt maken met je grillkunsten? Dan volg je natuurlijk een BBQ workshop met jouw groepsgenoten. Vanaf nu ben jij het middelpunt op elk BBQ-feest, op de camping of zelfs midden in de winter. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een BBQ workshop in Eindhoven, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

Kookworkshop in Eindhoven
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

Kookworkshop in Eindhoven

In Eindhoven kun je volop lekker eten. Van Michelinster restaurants tot verborgen culinaire pareltjes, wie een beetje zijn best doet, vindt overal plekken om te genieten van een betoverende maaltijd. Maar het is begrijpelijk dat je, te midden van al dit kookgeweld, ook zin krijgt om de kok in jezelf naar boven te halen. En daar is deze kookworkshop natuurlijk uitstekend voor geschikt.Onder begeleiding van een professionele kok ga je in teamverband aan de slag om een culinaire maaltijd te bereiden. Uiteindelijk ga je in groepsverband de gerechten nuttigen. Dus doe je best en zeg met trots dat jij de chef was van dit gerecht! Geïnteresseerd? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan over deze kookworkshop in Eindhoven. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookworkshop mogelijkheden.

Kookworkshop op je eigen locatie
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Kookworkshop op je eigen locatie in de regio Eindhoven

Voor groepen tot 100 personen; op elke locatie (aanwezige keuken niet noodzakelijk)

Organiseer je binnenkort een personeelsuitje en ben je op zoek naar leuke teambuilding activiteit op je eigen locatie? Organiseer dan ook een kookworkshop op de locatie van je keuze. Elke locatie kan worden omgetoverd tot kookworkshop op locatie (een aanwezige keuken is niet perse nodig): van school tot kantoorpand, van kasteel tot hotel. Meerdere kookworkshops zijn mogelijk: van tapas tot BBQ workshop, van Italiaans tot seizoen workshop. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een kookworkshop op je eigen locatie, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookworkshop mogelijkheden op de locatie van je voorkeur in de omgeving van Eindhoven.

Workshop tapas maken op je eigen locatie in de regio
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Workshop tapas maken op je eigen locatie in de regio Eindhoven

Voor groepen tot 100 personen; op elke locatie (aanwezige keuken niet noodzakelijk)

Wie houdt er niet van Spaans eten? De bijzondere smaken brengen je meteen terug naar die ene fantastische vakantie aan de Spaanse kust. Het is nu ook mogelijk om een tapas kookworkshop te organiseren op je eigen locatie (keuken is niet perse noodzakelijk) tot groepen van wel 100 personen. Onder deskundige begeleiding leren jullie om zelf de allerlekkerste tapas te maken. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een tapas workshop op je eigen locatie, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de tapas kookworkshop mogelijkheden op de locatie van je voorkeur in de omgeving van Eindhoven.

Italiaanse kookworkshop op je eigen locatie in de regio STAD
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Italiaanse kookworkshop op je eigen locatie in de regio Eindhoven

Voor groepen tot 100 personen; op elke locatie (aanwezige keuken niet noodzakelijk)

De Italiaanse keuken is verfijnd. De smaken zijn zo in balans dat het is of je duizend kusjes krijgt op je tong. Heb je zelf altijd al willen leren hoe het is om Italiaans te koken? Samen met je collega's geniet je nu van een heerlijke Italiaanse kookworkshop op je eigen locatie: op kantoor, in een kasteel of in een hotel. Onder deskundige begeleiding leren jullie om zelf de allerlekkerste Italiaanse gerechten te maken. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een Italiaanse kookworkshop op je eigen locatie, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de Italiaanse kookworkshop mogelijkheden op de locatie van je voorkeur in de omgeving van Eindhoven.

Kookworkshop pizza maken op locatie in STAD (Foodtruck met 3 mobiele ovens)
incl. BTW vanaf
€89 p.p.

Kookworkshop pizza maken op locatie in Eindhoven (Foodtruck met 3 mobiele ovens)

Voor groepen van 15 t/m 45 personen; tot 3 mobiele ovens aanwezig voor het bakken.

Er zijn hele boeken over geschreven: het maken van de perfecte pizza. En het is verstandiger om niet met een echte Italiaan in discussie te gaan over de kunst van het pizza maken. Maar hoe leuk zou het zijn als jullie zouden leren hoe jullie zelfs de lekkerste pizza's kunnen maken onder begeleiding van een echte expert. Deze pizza workshop op je eigen locatie is mogelijk voor 15 tot 45 personen. Om iedereen op tijd zijn/ haar pizza te laten bakken is het mogelijk voor de pizza workshop gever om tot wel 3 mobiele ovens mee te nemen. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een pizza kookworkshop op je eigen locatie in Eindhoven of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de pizza kookworkshop mogelijkheden op de locatie van je voorkeur.

Klik direct door naar het kookworkshop aanbod in jouw regio:

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                Kookworkshop Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     Kookworkshop Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Kookworkshop Haarlem                                                   

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                      Kookworkshop Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, etc:                        Kookworkshop Den Haag
Regio Scheveningen:                                                             Kookworkshop Scheveningen
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                     Kookworkshop Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                        Kookworkshop Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                           Kookworkshop Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                             Kookworkshop Gouda 

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                   Kookworkshop Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                    Kookworkshop Amersfoort 

Kookworkshop Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                   Kookworkshop Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                      Kookworkshop Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                     Kookworkshop Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                          Kookworkshop Breda

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                                        Kookworkshop Almere
Regio Lelystad:                                                                      Kookworkshop Lelystad

Regio Limburg
Regio Venlo, Venray, etc:                                                      Kookworkshop Venlo
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                      Kookworkshop Maastricht

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                              Kookworkshop Groningen

Regio Overijssel
Regio Enschede, Hengelo, Deventer, etc:                           Kookworkshop Enschede
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                   Kookworkshop Zwolle

Regio Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem, etc:                                Kookworkshop Arnhem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                       Kookworkshop Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                   Kookworkshop Nijmegen

Regio Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                   Kookworkshop Drenthe

Regio Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                        Kookworkshop Zeeland

Regio Friesland
Regio Friesland, Leeuwarden, Sneek, etc:                          Kookworkshop Friesland

WAAROM ONEMOTION?

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

KOOKSTUDIO IN EINDHOVEN

De kookworkshop in Eindhoven neemt ongeveer een dagdeel in beslag. Tijdens dit dagdeel voer je de workshop uit en ga je zelf ook nog eens lekker dineren. Maar wat doen jullie met de rest van jullie tijd in Eindhoven? De stad verkennen natuurlijk! In Eindhoven valt er genoeg te zien en te beleven. Zo kent iedereen natuurlijk wel de voetbalclub PSV. Je kan een bezoek brengen aan dit historische Philips stadion tijdens een stadiontour. Hierbij krijg je een rondleiding door het stadion met daarbij verhalen over de historie van de club en het stadion. Als voetballiefhebber kan je deze activiteit niet overslaan in Eindhoven. Achter het voetbalstadion ligt de wijk Strijp S. Deze moderne en creatieve wijk is erg gegroeid de afgelopen jaren. In Strijp S zijn er een aantal bijzondere cafés en eetgelegenheden te vinden. Ook kan je een bezoek brengen aan een aantal oude fabrieksgebouwen van Philips. Sommige gebouwen zijn nog in de oude staat, andere zijn omgebouwd tot bijvoorbeeld een restaurant. In Strijp S is er ook genoeg kunst te zien, vooral in de vorm van graffiti op gebouwen. Een ander pareltje van de wijk Strijp S is Area 51, een groot overdekt stakepark in de voormalige vliegtuighangaar van Meerhoven. Sla deze wijk dus niet over bij je bezoek aan Eindhoven. Het centrum van Eindhoven heeft natuurlijk ook nog veel te bieden. Je kan er bijvoorbeeld uitgebreid winkelen. Zo zijn er wat exclusievere winkels te vinden maar ook de megaketen Primark is gevestigd in het centrum van Eindhoven. Natuurlijk ontbreekt het in Eindhoven ook niet aan de gezellige restaurantjes en cafés. De uitgaansstraat, Stratumseind, heeft uitgaansgelegenheden die geschikt zijn voor jong en oud. Op cultureel gebied is Eindhoven ook een stad die je niet mag missen. Zo staat het bekende kunstobject de ‘Gele Kegels’ voor het station. Ook heeft Eindhoven het prachtige Van Abbemuseum, met moderne kunst. Kortom; kom niet alleen naar Eindhoven om de kookworkshop te doen maar breng ook een bezoekje aan de bijzondere plekken van Eindhoven. Rondom Eindhoven zijn er ook andere steden en dorpen die de moeite waard zijn om te bezoeken. Zo kan je in Valkenswaard leuk winkelen in de bijzondere boetiekjes die daar zijn. Ook heeft Valkenswaard een bruisend uitgaansleven waar doordeweeks en in het weekend veel mensen op af komen. In het dorp Best ligt een meer waar allerlei activiteiten kunnen worden gedaan. Zo is er een klimpark, je kan er watersporten beoefenen, gewoon lekker zwemmen of op een bedje liggen bij de beachclub. Een heerlijke plek om even te relaxen. Een andere gemeente die je kan bezoeken is Veldhoven. Veldhoven heeft een bijzondere dierentuin die zich voornamelijk richt op papegaaien. Op het gebied van cultuur is er vooral in Deurne, Geldrop en Nuenen veel te zien. In Deurne wonen er veel kunstenaars waardoor het in deze gemeente niet ontbreekt aan kunst en cultuur. De gemeente Geldrop stond vroeger bekend om de textielnijverheid. Het is dan ook mogelijk om in deze gemeente de oude fabrieken te bezoeken. Een andere gemeente, Nuenen, is vroeg de woonplaats van Vincent van Gogh geweest. In Nuenen staan er dan ook veel gebouwen die naar hem zijn vernoemd. Ook staat er hier een museum met een speciale expositie over hem, het Vincentre. Nog een dorp in de omgeving van Eindhoven is Sint-Oedenrode. Deze gezellige gemeente heeft een leuk plein waar het met mooi weer barst van de mensen. Ook heeft het bekende restaurant ’t Zusje een vestiging in Sint-Oedenrode. Ook barst het in de omgeving van Eindhoven van de rijksmonumenten. Vooral in de gemeente Waalre staan er veel rijksmonumenten. Het is zeker de moeite waard om door deze gemeente te fietsen of te wandendelen om deze monumenten eens te bekijken. Een andere stad die in de omgeving van Eindhoven ligt is Helmond. Deze stad heeft een leuk centrum, uitgaansgelegenheden, restaurantjes en een bioscoop. Helmond doet dus zeker niet onder voor Eindhoven. Neem bij je bezoek aan Eindhoven dus ook de tijd om een van de omliggende plaatsen te bezoeken want dit is zeker de moeite waard!

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.

Lees meer over Onemotion


Onemotion
Zandheuvel 52B
4901 HW Oosterhout

Onze voordelen


 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt