Kookworkshop Rotterdam

Ook voor kookstudio´s in Schiedam, Ridderkerk, Vlaardingen, Capelle aan den Ijssel, Sliedrecht en omgeving.

Kookstudio Rotterdam: leuke kookworkshops

Een bijzondere gelegenheid verdient gevierd te worden met een bijzondere activiteit. Een kookworkshop is zo’n activiteit. Onder het gezelschap van je vrienden, familie of collega’s ga je iets bereiden wat je waarschijnlijk nog nooit eerder hebt bereid. Om het gerecht te kunnen bereiden is er teamwork nodig maar ook de juiste techniek. Deze techniek leer je van de professionele koks die je begeleiden tijdens deze workshop in Rotterdam. Hoe krijg je bijvoorbeeld peterselie perfect klein gesneden? Tijdens deze workshop leer je welke materialen en technieken je hiervoor nodig hebt. Ook leer je te werken als een team tijdens dit culinaire uitje. Soms kan dit confronterend zijn, want kan je wel met iedereen even goed samenwerken? Uiteraard staat plezier nog steeds voorop bij deze kookworkshop. Er is dan ook genoeg ruimte om even te ontspannen. Bijvoorbeeld tijdens het nuttigen van jullie eigen gemaakte gerechten onder het genot van een glaasje wijn. Dit is ook het moment waarop jullie erachter komen of de gerechten goed zijn gelukt… spannend! Maar geen paniek, mocht er iets zijn mislukt dan heb je nog de volgende gangen om jezelf weer opnieuw te bewijzen. Ben je geïnteresseerd in een kookworkshop in de omgeving van Rotterdam (wil je niet zelf koken? Kijk dan op catering in Rotterdam)? Ga dan hieronder naar de activiteit waar je in geïnteresseerd bent en vraag meer informatie aan.

Kookworkshop Rotterdam (in de mooie Markthal)
incl. BTW vanaf
€48 p.p.

Kookworkshop Rotterdam

Wie houdt er niet van lekker eten?! En wat is er leuker dan dit lekker eten samen te bereiden met je vrienden, vriendinnen of collega's onder professionele begeleiding op één van de smakelijkste locaties van Nederland? Onemotion tipt daarom deze leuke kookworkshop in Rotterdam. Diverse thema's zijn mogelijk of natuurlijk een persoonlijke wens.  Van culinair genieten tot samen bezig zijn, van creativiteit tot gezelligheid, alles komt samen tijdens één van deze kookworkshops (bijv. voor je bedrijfsuitje in Rotterdam). Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookworkshop mogelijkheden in Rotterdam.

BBQ kookworkshop Rotterdam
incl. BTW vanaf
€60 p.p.

BBQ kookworkshop Rotterdam

De BBQ maakt iets los in mensen. Een oergevoel dat helemaal teruggaat naar de tijd van de holbewoners. Gewapend met een tang ga je, in stoere lederen schort gehuld, de strijd aan met het vuur, terwijl iedereen je BBQ skills bewonderd. Maar wil je echt weten hoe je indrukt kunt maken met je grillkunsten? Dan volg je natuurlijk een BBQ workshop met jouw groepsgenoten. Vanaf nu ben jij het middelpunt op elk BBQ-feest, op de camping of zelfs midden in de winter. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een BBQ workshop in Rotterdam, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

Kookworkshop Rotterdam alternatief: workshop tapas maken
incl. BTW vanaf
€55 p.p.

1,5 meter kookworkshop alternatief in Rotterdam: Tapas workshop

Deze activiteit is mogelijk op 1,5 meter afstand van elkaar!

Wie houdt er niet van tapas?!  En wat is er leuker dan deze passievolle gerechten samen te bereiden met vrienden, vriendinnen, collega´s of familieleden onder professionele begeleiding? Na afloop van deze temperamentvolle kookworkshop in Rotterdam geniet je van de Spaanse zon op het bord en waan je jezelf heel even op een minivakantie naar één van de Spaanse costa´s. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookworkshop tapas maken in Rotterdam.

Workshop Italiaans koken in Rotterdam
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Workshop Italiaans koken in Rotterdam

Geen keuken ter wereld die zoveel balans uitstraalt als de Italiaanse. Een keuken die zelfs met eenvoudige ingrediënten in staat is om alle smaakpupillen eensgezind te laten dansen in je mond. Alles wat er op het bord ligt klopt. Niet teveel, niet te weinig, maar gewoon precies goed. Willen jij en je groepsgenoten ook leren koken als een Italiaanse kookgod/in? Wil je dat de mensen op jouw kookfeestjes met wilde gebaren praten over jouw smaakcombinaties? Dan is deze workshop Italiaan koken een hele leuke aanrader. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een Italiaanse kookworkshop in Rotterdam, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

Kookworkshop Rotterdam voor grote groepen
incl. BTW vanaf
€55 p.p.

Kookworkshop Rotterdam voor grote groepen

Voor groepen tot 140 personen

Ben je op zoek naar een kookworkshop of andere culinaire workshop in Rotterdam voor een hele grote groep (30 tot 140 personen)? Dan kan het lastig zijn om een passende oplossing te vinden. Voor deze kookstudio´s is het geen enkel probleem. Diverse thema's zijn mogelijk of natuurlijk een persoonlijke wens (van Mediterraans tot BBQ, van blackbox koken tot Aziatisch).  Van culinair genieten tot samen bezig zijn, van creativiteit tot gezelligheid, alles komt samen tijdens één van deze kookworkshops. Het is zelfs mogelijk om met de hele groep een kookwedstrijd te organiseren. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookworkshop bedrijfsuitje mogelijkheden in Rotterdam.

Kookwedstrijd Rotterdam of andere kookworkshop teambuilding game
excl. BTW vanaf
€65 p.p.

Kookwedstrijd Rotterdam of andere kookworkshop teambuilding game

Wie is hier de Masterchef?

Ben je op zoek naar een teambuilding activiteit in Rotterdam waarbij onderlinge communicatie, leiderschap en stressbestendigheid zullen worden getest dan is een kookwedstrijd of kookworkshop teambuilding misschien wel een hele interessante optie. Veel kook concepten zijn de laatste jaren voorbij gekomen op de tv: van Master chef tot Wie is de chef. Deze bijzondere kookworkshops gaan uit van een soortgelijke insteek. Dat wordt heerlijk koken in groepsverband en natuurlijk proberen de andere teams te verslaan.  Wil je meer weten over de mogelijkheden van deze competitieve kookworkshops, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookwedstrijd mogelijkheden in Rotterdam.

Vergaderen en workshop koken in Rotterdam

Vergaderen en workshop koken in Rotterdam

De liefde van de baas (of natuurlijk die van je collega´s) gaat door de maag. Ideaal dus om de vergadering in Rotterdam te combineren met een leuke kookworkshop. De geweldige combinatie van vergaderen, eten koken, drankjes en veel gezelligheid maken deze vergaderdag tot een inspirerende teambuilding dag. Welke collega neemt de leiding als chefkok? En wie is van de nette afwerking van de mooie gerechten die gepresenteerd gaan worden? Het zal allemaal blijken tijdens deze combinatie van vergaderen met kookworkshop. Wil je meer weten over de mogelijkheden in Rotterdam? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Klik direct door naar het kookworkshop aanbod in jouw regio:

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                Kookworkshop Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     Kookworkshop Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Kookworkshop Haarlem                                                   

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                      Kookworkshop Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, etc:                        Kookworkshop Den Haag
Regio Scheveningen:                                                             Kookworkshop Scheveningen
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                     Kookworkshop Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                        Kookworkshop Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                           Kookworkshop Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                             Kookworkshop Gouda 

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                   Kookworkshop Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                    Kookworkshop Amersfoort 

Kookworkshop Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                   Kookworkshop Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                      Kookworkshop Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                     Kookworkshop Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                          Kookworkshop Breda

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                                        Kookworkshop Almere
Regio Lelystad:                                                                      Kookworkshop Lelystad

Regio Limburg
Regio Venlo, Venray, etc:                                                      Kookworkshop Venlo
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                      Kookworkshop Maastricht

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                              Kookworkshop Groningen

Regio Overijssel
Regio Enschede, Hengelo, Deventer, etc:                           Kookworkshop Enschede
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                   Kookworkshop Zwolle

Regio Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem, etc:                                Kookworkshop Arnhem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                       Kookworkshop Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                   Kookworkshop Nijmegen

Regio Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                   Kookworkshop Drenthe

Regio Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                        Kookworkshop Zeeland

Regio Friesland
Regio Friesland, Leeuwarden, Sneek, etc:                          Kookworkshop Friesland

WAAROM ONEMOTION?

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

KOOKSTUDIO IN ROTTERDAM

Zijn jullie uitgegeten en voldaan na de kookworkshop? Vergeet dan niet nog even rond te kijken in Rotterdam want er is namelijk nog veel meer te zien en te beleven. Zo staat Rotterdam natuurlijk bekend om het feit dat het een havenstad is. Een rondvaart langs Rotterdam, over de Nieuwe Maas is daarom wel erg toepasselijk. Ook staat het unieke naoorlogse passagiersschip de SS in Rotterdam. Dit schip kan je vrij bezoeken. In het schip zit een restaurant gevestigd waar je een lekker kopje koffie kunt drinken. Ook is het mogelijk om in het schip te overnachten. Dit is een beleving die je nergens anders dan in Rotterdam mee kunt maken. De architectuur van de gebouwen in Rotterdam is erg modern, in tegenstelling tot veel grote steden in Nederland die juist een authentieke uitstalling hebben. In Rotterdam staan er dan ook veel flatgebouwen wat zorgt voor een prachtige skyline, vooral in de avond. Ook het uitzicht vanaf deze hoge gebouwen, zoals de Euromast, is prachtig. De Euromast heeft niet alleen een goed uitzicht maar je kan hier ook dineren en overnachten. Wat uniek is aan dit gebouw is dat je er ook van kan abseilen. Dit wel voor de echte ‘daredevils’ want de Euromast is 185 meter hoog.. Een ander bijzonder gebouw in Rotterdam is de Markthal. Sinds 2014 biedt dit gebouw ruimte voor verschillende woon- en werkplekken. Op de vloer van de Markhal staat, zoals de naam al verklapt, een markt waar allerlei lekkernijen worden verkocht. Dit gebouw is zo bijzonder door de architectuur. Het gebouw heeft een vorm van een grote boog die lijkt op een hoefijzer. In het gebouw zijn de muren bekleed met twee levensgrote kunstwerken van kunstenaars Arno Coenen en Iris Roskam. Het is dus zeker de moeite waard om de Markthal te komen bekijken, en de rest van Rotterdam. Vergeet dus niet bij het boeken van de kookworkshop dat je ook ruimte vrij moet maken om de genieten van de stad zelf. Niet alleen Rotterdam is de moeite waard om te bezoeken maar ook zeker de omliggende plaatsen! Neem nu Vlaardingen, deze prachtige stad gelegen aan de Nieuwe-Maas staat vooral bekend om de haring. Als echte liefhebben moet je dus een keer in deze stad zijn geweest voor de haring. Ook de gemeente Capelle staat bekend om een bijzondere titel. Deze plaats aan de IJssel staat namelijk bekend als groenste stad. Dit is dus een heerlijke stad om te gaan wandelen of fietsten. Een andere stad in de omgeving van Rotterdam is Spijkenisse. In deze stad kan je ontsnappen aan de drukte van Rotterdam. Ook heeft de stad een populair theater en poppodium. Nog een andere stad in de omgeving van Rotterdam is Ridderkerk. Deze stad heeft een gezellig centrum waar gewinkeld, gegeten kan worden en er leuk kan worden uitgegaan. Ook heeft Ridderkerk een recreatieplas waar kano’s en boten gehuurd kunnen worden. De stad die bekend staat om de Jenever is Schiedam. Ben je een liefhebber? Dan moet je zeker deze stad eens bezoeken. Naast het drinken van een borrel Jenever kan je in Schiedam leuk winkelen en zijn er genoeg dingen te zien zoals verschillende rijksmonumenten. Tot slot is Schiedam een mooie stad die je kan bezoeken als je meer op zoek bent naar rust. Deze stad heeft een aantal mooie rijksmonumenten en ligt aan het water. Mocht je een heel weekend richting Rotterdam komen neem dan ook even de tijd om de plaatsen rondom Rotterdam te bezoeken.  

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.


NL: www.onemotion.nl

BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt