Kookworkshop Utrecht

Ook voor kookstudio´s in Zeist, Maarssen, Nieuwegein, Hilversum, Vianen, Ijsselstein, Bilthoven, Houten en omgeving.

Kookstudio Utrecht: leuke kookworkshops

Wie kent de kook- en bakprogramma’s van tegenwoordig niet: Heel Holland Bakt, Wie is de Chef, Ja ik wil een bruidstaart, Smaken verschillen en Topchef. Er zijn er nog véél meer, maar het wordt tijd dat jullie zelf eens de hoofdrol gaan spelen. Neem de garde in eigen handen en trek je mooiste kookschort aan. De koksmuts hangt al klaar en de messen zijn geslepen. Wat jullie gaan doen bij deze kookworkshop in Utrecht is schitteren in de spotlights! Al jaren kunnen jullie genieten van alle programma’s op de televisie, nu is de tijd aangebroken om de theorie in de praktijk te brengen. Kun jij al net zo snel en soepel snijden als Gordon Ramsay? Nee? Dan kun je dat mooi leren bij deze workshop. Er komen groentes aan bod waar je misschien nog nooit van gehoord hebt. En was je al bekend met de balansregel van zoet, zuur, zout, bitter en umami? Het is een kwestie van proeven en bijstellen. Samen met je vrienden, familie of collega’s gaan jullie uitvinden welke technieken jullie verder kunnen helpen in het dagelijkse leven. Denk daarbij niet alleen aan koken maar ook aan samenwerken en vooral communiceren. Een goede kok kan namelijk meer dan alleen goed koken. Beginnen de kookkriebels al te komen? Vraag dan hieronder meer informatie aan over deze kookworkshop in Utrecht.

Kookworkshop Utrecht
incl. BTW vanaf
€50 p.p.

Kookworkshop Utrecht

Wie houdt er niet van lekker eten?! En wat is er leuker dan dit lekker eten samen te bereiden met je vrienden, vriendinnen of collega's onder professionele begeleiding? Onemotion tipt daarom deze leuke kookworkshop in Utrecht. Diverse thema's zijn mogelijk. Van Italiaans tot Frans, van picknick workshop tot Asian, van lunch workshops tot diner kookworkshops. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookworkshop mogelijkheden in Utrecht.

Kookworkshop Utrecht alternatief: workshop tapas maken
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Kookworkshop Utrecht alternatief: workshop tapas maken

Wie houdt er niet van tapas?!  En wat is er leuker dan deze passievolle gerechten samen te bereiden met vrienden, vriendinnen, collega´s of familieleden onder professionele begeleiding? Na afloop van deze temperamentvolle kookworkshop in Utrecht geniet je van de Spaanse zon op het bord en waan je jezelf heel even op een minivakantie naar één van de Spaanse costa´s. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookworkshop tapas maken in Utrecht.

Sushi kookworkshop Utrecht
incl. BTW vanaf
€47,50 p.p.

Sushi kookworkshop Utrecht

Humor, gezelligheid, lekker Japans eten en ook nog iets praktisch leren?! Dat is waardeze workshop sushi maken in Utrecht voor staat.  Van klassieke sushi's, maki's, tot tamago, na afloop weet je precies hoe het gemaakt wordt. Dus geef je vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje in Utrecht kleur met wat rijst en nori en beleef een nieuwe ervaring. De sushi workshop vindt plaats op een mooie locatie in Utrecht (of op locatie). Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de sushi workshop mogelijkheden in Utrecht of omgeving.

Vergaderen en workshop koken in Utrecht

Vergaderen en workshop koken in Utrecht

De liefde van de baas (of natuurlijk die van je collega´s) gaat door de maag. Ideaal dus om de vergadering in Utrecht te combineren met een leuke kookworkshop. De geweldige combinatie van vergaderen, eten koken, drankjes en veel gezelligheid maken deze vergaderdag tot een inspirerende teambuilding dag. Welke collega neemt de leiding als chefkok? En wie is van de nette afwerking van de mooie gerechten die gepresenteerd gaan worden? Het zal allemaal blijken tijdens deze combinatie van vergaderen met kookworkshop. Wil je meer weten over de mogelijkheden in Utrecht? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

High tea kookworkshop Utrecht
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

High tea kookworkshop Utrecht

en leuke variant op een kookworkshop in Utrecht is deze High Tea workshop. Onder professionele begeleiding leer je typische Engelse High Tea gerechten maken, om ze vervolgens natuurlijk gezellig met z'n allen te nuttigen. Deze gezellige vorm van samenzijn is enorm populair. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de high tea workshop mogelijkheden in Utrecht.

Klik direct door naar het kookworkshop aanbod in jouw regio:

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                Kookworkshop Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     Kookworkshop Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Kookworkshop Haarlem                                                   

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                      Kookworkshop Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, etc:                        Kookworkshop Den Haag
Regio Scheveningen:                                                             Kookworkshop Scheveningen
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                     Kookworkshop Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                        Kookworkshop Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                           Kookworkshop Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                             Kookworkshop Gouda 

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                   Kookworkshop Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                    Kookworkshop Amersfoort 

Kookworkshop Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                   Kookworkshop Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                      Kookworkshop Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                     Kookworkshop Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                          Kookworkshop Breda

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                                        Kookworkshop Almere
Regio Lelystad:                                                                      Kookworkshop Lelystad

Regio Limburg
Regio Venlo, Venray, etc:                                                      Kookworkshop Venlo
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                      Kookworkshop Maastricht

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                              Kookworkshop Groningen

Regio Overijssel
Regio Enschede, Hengelo, Deventer, etc:                           Kookworkshop Enschede
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                   Kookworkshop Zwolle

Regio Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem, etc:                                Kookworkshop Arnhem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                       Kookworkshop Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                   Kookworkshop Nijmegen

Regio Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                   Kookworkshop Drenthe

Regio Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                        Kookworkshop Zeeland

Regio Friesland
Regio Friesland, Leeuwarden, Sneek, etc:                          Kookworkshop Friesland

WAAROM ONEMOTION?
Voordelen Onemtion
Onemotion partner worden?

KOOKSTUDIO IN UTRECHT

Utereg, me staadsjie doar gebeurt vaan aallerhaand, 't bruis an aalle kaant, in 't haartsje van 't laand. Dit liedje is niet voor niets geschreven, Utrecht bruist ook van alle kanten. Niet alleen staat het bekend als een studentenstad maar ook om de knusse grachten. In de binnenstad zijn er aan de grachten veel restaurants en cafeetjes te vinden. Winkels zijn er genoeg en de bezienswaardigheden zijn niet op één hand te tellen. De kookworkshop bestaat uit één dagdeel, dus dat tweede dagdeel kunnen jullie perfect doorbrengen in Utrecht of een van de omliggende dorpen/steden. Zoeken jullie een actieve activiteit? Overweeg dan eens om Down Under te bezoeken in Nieuwegein. Deze locatie is geschikt voor alle watersportliefhebbers en daredevils. Houten is een groene stad met een knus centrum. De bioscoop in Houten doet het graag net even anders dan andere bioscopen, het is namelijk meer een loungeplek! Lekker onderuitgezakt naar een goede film kijken terwijl je bediend wordt door het gastvriendelijke personeel. Vianen is voor de echte gezelligheidsdieren. Willen jullie afsluiten met een biertje in de kroeg, dan ben je overal welkom in Vianen. Daarnaast is het heerlijk om door deze stad te fietsen. IJsselstein verandert rond carnaval in een grote feeststad en iedereen is op dat moment in zijn mum. Maarssen kent een aantal prachtige monumenten en architectuur hoogstandjes. Prachtig om doorheen te wandelen of om met een bootje door de grachten te varen. Hilversum staat bekend als het mediahart van Nederland. Het mediapark in Hilversum is zeker een bezoekje waard! Zeist is een dorp in de provincie Utrecht met een overduidelijk groen karakter. Dit dorp is namelijk gelegen in het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Prachtig om een van de dagdelen aan te besteden. Zoeken jullie een stadje vlakbij Utrecht om te overnachten? In Breukelen staat een Van der Valk hotel met hele sfeervolle kamers. Op slechts een korte afstand bij het centrum van Utrecht vandaan. Opzoek naar een culturele wandeling na afloop van de kookworkshop? Culemborg kent een rijke geschiedenis met prachtige bezienswaardigheden, vergeet vooral niet langs de kasteeltuinen te lopen! Tot slot is de Bilt ook zeker de moeite waard om doorheen te rijden. Deze prachtige groene gemeente kent vele sportieve en recreatieve activiteiten. De lijst van memorabele natuurlijke landschappen is eindeloos. Pak die wandelkaart maar erbij, dat wordt een dagdeel lekker sportief recreëren. Alle genoemde gemeeenten, dorpjes en steden in en rondom Utrecht maken deze kookworkshop tot een groot succes. Deze activiteit is namelijk ideaal te combineren met alles waar jullie zin in hebben! Wil je meer informatie, bekijk dan deze pagina voor alle kookactiviteiten.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.


NL: www.onemotion.nl

BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

  • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

  • Geen extra kosten voor tussenpersonen

  • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

  • De scherpste prijzen in de markt