Kookworkshop Utrecht

Ook voor kookstudio´s in Zeist, Maarssen, Nieuwegein, Hilversum, Vianen, Ijsselstein, Bilthoven, Houten en omgeving.

feest.jpg

Kookstudio Utrecht: leuke kookworkshops

Wie kent de kook- en bakprogramma’s van tegenwoordig niet: Heel Holland Bakt, Wie is de Chef, Ja ik wil een bruidstaart, Smaken verschillen en Topchef. Er zijn er nog véél meer, maar het wordt tijd dat jullie zelf eens de hoofdrol gaan spelen. Neem de garde in eigen handen en trek je mooiste kookschort aan. De koksmuts hangt al klaar en de messen zijn geslepen. Wat jullie gaan doen bij deze kookworkshop in Utrecht is schitteren in de spotlights! Al jaren kunnen jullie genieten van alle programma’s op de televisie, nu is de tijd aangebroken om de theorie in de praktijk te brengen. Kun jij al net zo snel en soepel snijden als Gordon Ramsay? Nee? Dan kun je dat mooi leren bij deze workshop in Utrecht. Er komen groentes aan bod waar je misschien nog nooit van gehoord hebt. En was je al bekend met de balansregel van zoet, zuur, zout, bitter en umami? Het is een kwestie van proeven en bijstellen. Samen met je vrienden, familie of collega’s gaan jullie uitvinden welke technieken jullie verder kunnen helpen in het dagelijkse leven. Denk daarbij niet alleen aan koken maar ook aan samenwerken en vooral communiceren. Een goede kok kan namelijk meer dan alleen goed koken. Beginnen de kookkriebels al te komen? Vraag dan hieronder meer informatie aan over deze kookworkshop in Utrecht.

Kookworkshop Utrecht
incl. BTW vanaf
€55 p.p.

Kookworkshop Utrecht

Wie houdt er niet van lekker eten?! En wat is er leuker dan dit lekker eten samen te bereiden met je vrienden, vriendinnen of collega's onder professionele begeleiding? Onemotion tipt daarom deze leuke kookworkshop in Utrecht. Diverse thema's zijn mogelijk. Van Italiaans tot Frans, van picknick workshop tot Asian, van lunch workshops tot diner kookworkshops. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookworkshop mogelijkheden in Utrecht.

Kitchen Party als kookworkshop alternatief in Utrecht
incl. BTW vanaf
€67,50 p.p.

Kitchen Party als kookworkshop alternatief in Utrecht

Lekker dansen tussen de kookeilanden.

Hoe zou het zijn om te dansen midden tussen de kookeilanden waar jullie eten door echte koks wordt bereid. Een unieke vibe is dan ook gegarandeerd tijdens deze kookparty. Ga nu helemaal los op de lekkerste muziek en geniet tussendoor van een culinair 3-gangen maaltijd. De mogelijke groepsgroottes in de stad Utrecht zijn tussen de 120 en 250 deelnemers. Dit gaat een heerlijke Kitchen Party in Utrecht worden die niet snel vergeten zal worden. Vraag via onderstaande mogelijkheid meer informatie aan en laat u vrijblijvend informeren. We wensen je bij voorbaat een onvergetelijke avond of middag toe.

Kookwedstrijd Utrecht of andere kookworkshop teambuilding game
incl. BTW vanaf
€105 p.p.

Kookwedstrijd Utrecht of andere kookworkshop teambuilding game

Kookwedstrijd als teambuilding voor 10 tot wel 450 personen.

Ben je op zoek naar een teambuilding activiteit waarbij onderlinge communicatie, leiderschap en stressbestendigheid zullen worden getest dan is een kookwedstrijd of kookworkshop teambuilding misschien wel een hele interessante optie. Veel kook concepten zijn de laatste jaren voorbij gekomen op de tv: van Master chef tot Wie is de chef. Deze bijzondere kookworkshops gaan uit van een soortgelijke insteek. Dat wordt heerlijk koken in groepsverband en natuurlijk proberen de andere teams te verslaan.  Wil je meer weten over de mogelijkheden van deze competitieve kookworkshops, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookwedstrijd mogelijkheden in de regio van jouw voorkeur.

Kookworkshop als bedrijfsuitje in Utrecht
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

Kookworkshop als bedrijfsuitje in Utrecht

In Utrecht kun je volop lekker eten. Van Michelinster restaurants tot verborgen culinaire pareltjes, wie een beetje zijn best doet, vindt overal plekken om te genieten van een betoverende maaltijd. Maar het is begrijpelijk dat je, te midden van al dit kookgeweld, ook zin krijgt om de kok in jezelf naar boven te halen. En daar is deze kookworkshop in Utrecht natuurlijk uitstekend voor geschikt.Onder begeleiding van een professionele kok ga je in teamverband aan de slag om een culinaire maaltijd te bereiden. Uiteindelijk ga je in groepsverband de gerechten nuttigen. Dus doe je best en zeg met trots dat jij de chef was van dit gerecht! Geïnteresseerd? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan over deze kookworkshop in Utrecht. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookworkshop mogelijkheden.

Kookworkshop Utrecht alternatief: workshop tapas maken
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Kookworkshop Utrecht alternatief: workshop tapas maken

Wie houdt er niet van tapas?!  En wat is er leuker dan deze passievolle gerechten samen te bereiden met vrienden, vriendinnen, collega´s of familieleden onder professionele begeleiding? Na afloop van deze temperamentvolle kookworkshop in Utrecht geniet je van de Spaanse zon op het bord en waan je jezelf heel even op een minivakantie naar één van de Spaanse costa´s. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookworkshop tapas maken in Utrecht.

BBQ kookworkshop Utrecht
incl. BTW vanaf
€80 p.p.

BBQ kookworkshop op locatie in Utrecht

Max. 100 deelnemers; op uw eigen locatie (van kantoor tot kasteel, van school tot hotel).

De BBQ maakt iets los in mensen. Een oergevoel dat helemaal teruggaat naar de tijd van de holbewoners. Gewapend met een tang ga je, in stoere lederen schort gehuld, de strijd aan met het vuur, terwijl iedereen je BBQ skills bewonderd. Maar wil je echt weten hoe je indrukt kunt maken met je grillkunsten? Dan volg je natuurlijk een BBQ workshop met jouw groepsgenoten. Vanaf nu ben jij het middelpunt op elk BBQ-feest, op de camping of zelfs midden in de winter. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een BBQ workshop in jouw regio, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

Vergaderen en workshop koken in Utrecht

Vergaderen en workshop koken in Utrecht

De liefde van de baas (of natuurlijk die van je collega´s) gaat door de maag. Ideaal dus om de vergadering in Utrecht te combineren met een leuke kookworkshop. De geweldige combinatie van vergaderen, eten koken, drankjes en veel gezelligheid maken deze vergaderdag tot een inspirerende teambuilding dag. Welke collega neemt de leiding als chefkok? En wie is van de nette afwerking van de mooie gerechten die gepresenteerd gaan worden? Het zal allemaal blijken tijdens deze combinatie van vergaderen met kookworkshop. Wil je meer weten over de mogelijkheden in Utrecht? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Kookworkshop op je eigen locatie
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Kookworkshop op je eigen locatie in de regio Utrecht

Voor groepen tot 100 personen; op elke locatie (aanwezige keuken niet noodzakelijk)

Organiseer je binnenkort een personeelsuitje en ben je op zoek naar leuke teambuilding activiteit op je eigen locatie? Organiseer dan ook een kookworkshop op de locatie van je keuze. Elke locatie kan worden omgetoverd tot kookworkshop op locatie (een aanwezige keuken is niet perse nodig): van school tot kantoorpand, van kasteel tot hotel. Meerdere kookworkshops zijn mogelijk: van tapas tot BBQ workshop, van Italiaans tot seizoen workshop. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een kookworkshop op je eigen locatie, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookworkshop mogelijkheden op de locatie van je voorkeur in de omgeving van Utrecht.

Workshop tapas maken op je eigen locatie in de regio
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Workshop tapas maken op je eigen locatie in de regio Utrecht

Voor groepen tot 100 personen; op elke locatie (aanwezige keuken niet noodzakelijk)

Wie houdt er niet van Spaans eten? De bijzondere smaken brengen je meteen terug naar die ene fantastische vakantie aan de Spaanse kust. Het is nu ook mogelijk om een tapas kookworkshop te organiseren op je eigen locatie (keuken is niet perse noodzakelijk) tot groepen van wel 100 personen. Onder deskundige begeleiding leren jullie om zelf de allerlekkerste tapas te maken. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een tapas workshop op je eigen locatie, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de tapas kookworkshop mogelijkheden op de locatie van je voorkeur in de omgeving van Utrecht.

Italiaanse kookworkshop op je eigen locatie in de regio STAD
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Italiaanse kookworkshop op je eigen locatie in de regio Utrecht

Voor groepen tot 100 personen

De Italiaanse keuken is verfijnd. De smaken zijn zo in balans dat het is of je duizend kusjes krijgt op je tong. Heb je zelf altijd al willen leren hoe het is om Italiaans te koken? Samen met je collega's geniet je nu van een heerlijke Italiaanse kookworkshop op je eigen locatie: op kantoor, in een kasteel of in een hotel. Onder deskundige begeleiding leren jullie om zelf de allerlekkerste Italiaanse gerechten te maken. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een Italiaanse kookworkshop op je eigen locatie, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de Italiaanse kookworkshop mogelijkheden op de locatie van je voorkeur in de omgeving van Utrecht.

Kookworkshop pizza maken op locatie in STAD (Foodtruck met 3 mobiele ovens)
incl. BTW vanaf
€89 p.p.

Kookworkshop pizza maken op locatie in Utrecht (Foodtruck met 3 mobiele ovens)

Voor groepen van 15 t/m 45 personen; tot 3 mobiele ovens aanwezig voor het bakken.

Er zijn hele boeken over geschreven: het maken van de perfecte pizza. En het is verstandiger om niet met een echte Italiaan in discussie te gaan over de kunst van het pizza maken. Maar hoe leuk zou het zijn als jullie zouden leren hoe jullie zelfs de lekkerste pizza's kunnen maken onder begeleiding van een echte expert. Deze pizza workshop op je eigen locatie is mogelijk voor 15 tot 45 personen. Om iedereen op tijd zijn/ haar pizza te laten bakken is het mogelijk voor de pizza workshop gever om tot wel 3 mobiele ovens mee te nemen. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een pizza kookworkshop op je eigen locatie in Utrecht of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de pizza kookworkshop mogelijkheden op de locatie van je voorkeur.

Klik direct door naar het kookworkshop aanbod in jouw regio:

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                Kookworkshop Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     Kookworkshop Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Kookworkshop Haarlem                                                   

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                      Kookworkshop Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, etc:                        Kookworkshop Den Haag
Regio Scheveningen:                                                             Kookworkshop Scheveningen
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                     Kookworkshop Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                        Kookworkshop Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                           Kookworkshop Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                             Kookworkshop Gouda 

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                   Kookworkshop Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                    Kookworkshop Amersfoort 

Kookworkshop Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                   Kookworkshop Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                      Kookworkshop Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                     Kookworkshop Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                          Kookworkshop Breda

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                                        Kookworkshop Almere
Regio Lelystad:                                                                      Kookworkshop Lelystad

Regio Limburg
Regio Venlo, Venray, etc:                                                      Kookworkshop Venlo
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                      Kookworkshop Maastricht

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                              Kookworkshop Groningen

Regio Overijssel
Regio Enschede, Hengelo, Deventer, etc:                           Kookworkshop Enschede
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                   Kookworkshop Zwolle

Regio Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem, etc:                                Kookworkshop Arnhem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                       Kookworkshop Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                   Kookworkshop Nijmegen

Regio Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                   Kookworkshop Drenthe

Regio Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                        Kookworkshop Zeeland

Regio Friesland
Regio Friesland, Leeuwarden, Sneek, etc:                          Kookworkshop Friesland

WAAROM ONEMOTION?

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

KOOKSTUDIO IN UTRECHT

Utereg, me staadsjie doar gebeurt vaan aallerhaand, 't bruis an aalle kaant, in 't haartsje van 't laand. Dit liedje is niet voor niets geschreven, Utrecht bruist ook van alle kanten. Niet alleen staat het bekend als een studentenstad maar ook om de knusse grachten. In de binnenstad zijn er aan de grachten veel restaurants en cafeetjes te vinden. Winkels zijn er genoeg en de bezienswaardigheden zijn niet op één hand te tellen. De kookworkshop bestaat uit één dagdeel, dus dat tweede dagdeel kunnen jullie perfect doorbrengen in Utrecht of een van de omliggende dorpen/steden. Zoeken jullie een actieve activiteit? Overweeg dan eens om Down Under te bezoeken in Nieuwegein. Deze locatie is geschikt voor alle watersportliefhebbers en daredevils. Houten is een groene stad met een knus centrum. De bioscoop in Houten doet het graag net even anders dan andere bioscopen, het is namelijk meer een loungeplek! Lekker onderuitgezakt naar een goede film kijken terwijl je bediend wordt door het gastvriendelijke personeel. Vianen is voor de echte gezelligheidsdieren. Willen jullie afsluiten met een biertje in de kroeg, dan ben je overal welkom in Vianen. Daarnaast is het heerlijk om door deze stad te fietsen. IJsselstein verandert rond carnaval in een grote feeststad en iedereen is op dat moment in zijn mum. Maarssen kent een aantal prachtige monumenten en architectuur hoogstandjes. Prachtig om doorheen te wandelen of om met een bootje door de grachten te varen. Hilversum staat bekend als het mediahart van Nederland. Het mediapark in Hilversum is zeker een bezoekje waard! Zeist is een dorp in de provincie Utrecht met een overduidelijk groen karakter. Dit dorp is namelijk gelegen in het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Prachtig om een van de dagdelen aan te besteden. Zoeken jullie een stadje vlakbij Utrecht om te overnachten? In Breukelen staat een Van der Valk hotel met hele sfeervolle kamers. Op slechts een korte afstand bij het centrum van Utrecht vandaan. Opzoek naar een culturele wandeling na afloop van de kookworkshop? Culemborg kent een rijke geschiedenis met prachtige bezienswaardigheden, vergeet vooral niet langs de kasteeltuinen te lopen! Tot slot is de Bilt ook zeker de moeite waard om doorheen te rijden. Deze prachtige groene gemeente kent vele sportieve en recreatieve activiteiten. De lijst van memorabele natuurlijke landschappen is eindeloos. Pak die wandelkaart maar erbij, dat wordt een dagdeel lekker sportief recreëren. Alle genoemde gemeeenten, dorpjes en steden in en rondom Utrecht maken deze kookworkshop tot een groot succes. Deze activiteit is namelijk ideaal te combineren met alles waar jullie zin in hebben! Wil je meer informatie, bekijk dan deze pagina voor alle kookactiviteiten.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.

Lees meer over Onemotion


Onemotion
Zandheuvel 52B
4901 HW Oosterhout

Onze voordelen


 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt