Culinair verantwoorde Kookworkshops

In o.a. Den Haag, Amsterdam, Nijmegen, Rotterdam, Haarlem, Eindhoven, Tilburg, Utrecht en andere steden.

vrijgezellenfeest.jpg (1)

Kookworkshop: alle ingrediënten voor een heerlijk groepsuitje

Wie houdt er niet van lekker eten? Wat is er dan leuker om dat eten samen te bereiden. De leukste gesprekken vinden namelijk altijd plaats in de keuken. Met je schort om en een lekker drankje in je hand, waan je jezelf de chefkok van een heus Michelin ster restaurant. Natuurlijk leer je stiekem ook een hoop over moderne en traditionele kooktechnieken tijdens deze kookworkshop. We wensen je smaakpupillen alvast heel veel inspiratie toe.En denk je dat je eigenlijk niet kunt koken? Dan zul je versteld staan van jouw verborgen talenten. Na afloop van een workshop koken keer je herboren terug naar huis, waar je je gezinsleden zult verrassen met de heerlijkste gerechten. Kookworkshops bestaan al een hele tijd, maar blijven ongekend populair als invulling van een groepsuitje, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. De onweerstaanbare combinatie van teambuilding, creatieve ontwikkeling, actief bezig zijn en bovenal lekker eten en drinken, maken de kookworkshop tot één van de absolute aanraders op onze site. Dus wil je je vrienden of collega's echt eens verrassen met een leuk avondje uit? Klik dan op de onderstaande regio link van jouw keuze en vraag direct meer informatie aan over een kookworkshop in jouw stad. We wensen je alvast een hele smakelijke culinaire teambuilding toe!

kookworkshop
incl. BTW vanaf
€55 p.p.

Kookworkshop door heel Nederland

Wie houdt er niet van lekker eten?! En wat is er leuker dan dit lekker eten samen te bereiden met je vrienden, vriendinnen of collega's onder professionele begeleiding? Onemotion tipt daarom deze leuke kookworkshop in o.a. Utrecht, Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Tilburg, Eindhoven, Zwolle, Haarlem, Nijmegen, Arnhem en andere steden in Nederland. Diverse thema's zijn mogelijk of natuurlijk een persoonlijke wens.  Van culinair genieten tot samen bezig zijn, van creativiteit tot gezelligheid, alles komt samen tijdens één van deze kookworkshops. Aangezien we samenwerken met diverse partners in diverse steden kunnen de vanaf-prijzen fluctureren tussen €40 en €55 p.p. inc. BTW  (afhankelijk van de exacte inhoud en duur).  Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookworkshop mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

Kookwedstrijd of andere kookworkshop teambuilding game
incl. BTW vanaf
€105 p.p.

Kookwedstrijd of andere kookworkshop teambuilding game

Kookwedstrijd als teambuilding voor 10 tot wel 450 personen.

Ben je op zoek naar een teambuilding activiteit waarbij onderlinge communicatie, leiderschap en stressbestendigheid zullen worden getest dan is een kookwedstrijd of kookworkshop teambuilding misschien wel een hele interessante optie. Veel kook concepten zijn de laatste jaren voorbij gekomen op de tv: van Master chef tot Wie is de chef. Deze bijzondere kookworkshops gaan uit van een soortgelijke insteek. Dat wordt heerlijk koken in groepsverband en natuurlijk proberen de andere teams te verslaan.  Wil je meer weten over de mogelijkheden van deze competitieve kookworkshops, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookwedstrijd mogelijkheden in de regio van jouw voorkeur.

Kitchen Party als kookworkshop alternatief in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht of Groningen
incl. BTW vanaf
€67,50 p.p.

Kitchen Party als kookworkshop alternatief in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht of Groningen

Lekker dansen tussen de kookeilanden op 5 mogelijke locaties in Nederland.

Hoe zou het zijn om te dansen midden tussen de kookeilanden waar jullie eten door echte koks wordt bereid. Een unieke vibe is dan ook gegarandeerd tijdens deze kookparty. Ga nu helemaal los op de lekkerste muziek en geniet tussendoor van een culinair 3-gangen maaltijd. De mogelijke groepsgroottes variëren per stad:
- Amsterdam: min. 200 personen, max. 450 personen
- Rotterdam: min. 120 personen, max. 250 personen
- Den Haag: min. 120 personen, max. 250 personen
- Utrecht: min. 120 personen, max. 250 personen
- Groningen: min. 60 personen, max. 120 personen
Dit gaat een heerlijke Kitchen Party worden die niet snel vergeten zal worden. Vraag via onderstaande mogelijkheid meer informatie aan en laat u vrijblijvend informeren. We wensen je bij voorbaat een onvergetelijke avond of middag toe.

Kookworkshop alternatief: workshop tapas maken
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Kookworkshop alternatief: workshop tapas maken

Wie houdt er niet van tapas?!  En wat is er leuker dan deze passievolle gerechten samen te bereiden met vrienden, vriendinnen, collega´s of familieleden onder professionele begeleiding? Na afloop van deze temperamentvolle kookworkshop in diverse steden in Nederland geniet je van de Spaanse zon op het bord en waan je jezelf heel even op een minivakantie naar één van de Spaanse costa´s. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookworkshop tapas maken bij jou in de buurt.

Kookworkshop
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

Kookworkshop

In Nederland kun je volop lekker eten. Van Michelinster restaurants tot verborgen culinaire pareltjes, wie een beetje zijn best doet, vindt overal plekken om te genieten van een betoverende maaltijd. Maar het is begrijpelijk dat je, te midden van al dit kookgeweld, ook zin krijgt om de kok in jezelf naar boven te halen. En daar is deze kookworkshop natuurlijk uitstekend voor geschikt.Onder begeleiding van een professionele kok ga je in teamverband aan de slag om een culinaire maaltijd te bereiden. Uiteindelijk ga je in groepsverband de gerechten nuttigen. Dus doe je best en zeg met trots dat jij de chef was van dit gerecht! Geïnteresseerd? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan over deze kookworkshop. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookworkshop mogelijkheden.

BBQ workshop
incl. BTW vanaf
€80 p.p.

BBQ workshop op locatie

Max. 100 deelnemers; op uw eigen locatie (van kantoor tot kasteel, van school tot hotel).

De BBQ maakt iets los in mensen. Een oergevoel dat helemaal teruggaat naar de tijd van de holbewoners. Gewapend met een tang ga je, in stoere lederen schort gehuld, de strijd aan met het vuur, terwijl iedereen je BBQ skills bewonderd. Maar wil je echt weten hoe je indrukt kunt maken met je grillkunsten? Dan volg je natuurlijk een BBQ workshop met jouw groepsgenoten. Vanaf nu ben jij het middelpunt op elk BBQ-feest, op de camping of zelfs midden in de winter. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een BBQ workshop in jouw regio, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

Vergaderen en workshop koken

Vergaderen en workshop koken

De liefde van de baas (of natuurlijk die van je collega´s) gaat door de maag. Ideaal dus om de vergadering te combineren met een leuke kookworkshop. De geweldige combinatie van vergaderen, eten koken, drankjes en veel gezelligheid maken deze vergaderdag tot een inspirerende teambuilding dag. Welke collega neemt de leiding als chefkok? En wie is van de nette afwerking van de mooie gerechten die gepresenteerd gaan worden? Het zal allemaal blijken tijdens deze combinatie van vergaderen met kookworkshop. Wil je meer weten over de mogelijkheden in jouw regio? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Kookworkshop op je eigen locatie
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Kookworkshop op je eigen locatie

Voor groepen tot 100 personen; op elke locatie (aanwezige keuken niet noodzakelijk)

Organiseer je binnenkort een personeelsuitje en ben je op zoek naar leuke teambuilding activiteit op je eigen locatie? Organiseer dan ook een kookworkshop op de locatie van je keuze. Elke locatie kan worden omgetoverd tot kookworkshop op locatie (een aanwezige keuken is niet perse nodig): van school tot kantoorpand, van kasteel tot hotel. Meerdere kookworkshops zijn mogelijk: van tapas tot BBQ workshop, van Italiaans tot seizoen workshop. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een kookworkshop op je eigen locatie, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookworkshop mogelijkheden op de locatie van je voorkeur in de omgeving van STAD.

Workshop tapas maken op je eigen locatie in de regio
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Workshop tapas maken op je eigen locatie

Voor groepen tot 100 personen; op elke locatie (aanwezige keuken niet noodzakelijk)

Wie houdt er niet van Spaans eten? De bijzondere smaken brengen je meteen terug naar die ene fantastische vakantie aan de Spaanse kust. Het is nu ook mogelijk om een tapas kookworkshop te organiseren op je eigen locatie (keuken is niet perse noodzakelijk) tot groepen van wel 100 personen. Onder deskundige begeleiding leren jullie om zelf de allerlekkerste tapas te maken. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een tapas workshop op je eigen locatie, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de tapas kookworkshop mogelijkheden op de locatie van je voorkeur.

Italiaanse kookworkshop op je eigen locatie in de regio STAD
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Italiaanse kookworkshop op je eigen locatie

Voor groepen tot 100 personen

De Italiaanse keuken is verfijnd. De smaken zijn zo in balans dat het is of je duizend kusjes krijgt op je tong. Heb je zelf altijd al willen leren hoe het is om Italiaans te koken? Samen met je collega's geniet je nu van een heerlijke Italiaanse kookworkshop op je eigen locatie: op kantoor, in een kasteel of in een hotel. Onder deskundige begeleiding leren jullie om zelf de allerlekkerste Italiaanse gerechten te maken. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een Italiaanse kookworkshop op je eigen locatie, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de Italiaanse kookworkshop mogelijkheden op de locatie van je voorkeur.

Kookworkshop pizza maken op locatie in STAD (Foodtruck met 3 mobiele ovens)
incl. BTW vanaf
€89 p.p.

Kookworkshop pizza maken op locatie (Foodtruck met 3 mobiele ovens)

Voor groepen van 15 t/m 45 personen; tot 3 mobiele ovens aanwezig voor het bakken.

Er zijn hele boeken over geschreven: het maken van de perfecte pizza. En het is verstandiger om niet met een echte Italiaan in discussie te gaan over de kunst van het pizza maken. Maar hoe leuk zou het zijn als jullie zouden leren hoe jullie zelfs de lekkerste pizza's kunnen maken onder begeleiding van een echte expert. Deze pizza workshop op je eigen locatie is mogelijk voor 15 tot 45 personen. Om iedereen op tijd zijn/ haar pizza te laten bakken is het mogelijk voor de pizza workshop gever om tot wel 3 mobiele ovens mee te nemen. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een pizza kookworkshop op je eigen locatie, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de pizza kookworkshop mogelijkheden op de locatie van je voorkeur.

Klik direct door naar het kookworkshop aanbod in jouw regio:

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                Kookworkshop Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     Kookworkshop Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Kookworkshop Haarlem                                                   

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                      Kookworkshop Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, etc:                        Kookworkshop Den Haag
Regio Scheveningen:                                                             Kookworkshop Scheveningen
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                     Kookworkshop Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                        Kookworkshop Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                           Kookworkshop Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                             Kookworkshop Gouda 

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                   Kookworkshop Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                    Kookworkshop Amersfoort 

Kookworkshop Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                   Kookworkshop Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                      Kookworkshop Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                     Kookworkshop Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                          Kookworkshop Breda

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                                        Kookworkshop Almere
Regio Lelystad:                                                                      Kookworkshop Lelystad

Regio Limburg
Regio Venlo, Venray, etc:                                                      Kookworkshop Venlo
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                      Kookworkshop Maastricht

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                              Kookworkshop Groningen

Regio Overijssel
Regio Enschede, Hengelo, Deventer, etc:                           Kookworkshop Enschede
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                   Kookworkshop Zwolle

Regio Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem, etc:                                Kookworkshop Arnhem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                       Kookworkshop Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                   Kookworkshop Nijmegen

Regio Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                   Kookworkshop Drenthe

Regio Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                        Kookworkshop Zeeland

Regio Friesland
Regio Friesland, Leeuwarden, Sneek, etc:                          Kookworkshop Friesland

WAAROM ONEMOTION?

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

VEELGESTELDE VRAGEN

+ Welke gerechten leer je precies koken?
Dat hangt sterk af van de uitvoerende regiopartner. Iedere partner werkt aan de hand van een aantal themakeukens (van Franse tot Aziatische keuken). Daarnaast is het ook nog eens zo, dat de partners elke periode van gerecht veranderen.  In sommige gevallen is het ook mogelijk om een volledige kookcursus te volgen.
 
+ Is het noodzakelijk om al over de nodige kookervaring te beschikken?
Nee, dat is niet nodig. In principe kan iedereen deelnemen aan een kookworkshop. De begeleidende chefkok zal de taken verdelen onder de aanwezigen. Hierbij zal rekening worden gehouden met je persoonlijke voorkeur. Ook zal hij/zij je helpen bij lastige kooktechnieken.

+ Waar vind ik een workshop koken in mijn regio?
Door op de onderstaande stedenlink van je keuze te klikken vind je meer informatie over de kookworkshop in de regio van jouw voorkeur. Voor kookworkshops in Vlaanderen, kun je kijken op kookworkshops Vlaanderen.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.

Lees meer over Onemotion


Onemotion
Zandheuvel 52B
4901 HW Oosterhout

Onze voordelen


 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt