Last minute bedrijfsuitje of teambuilding (spoedaanvraag)

Van spoedaanvraag tot late boeking

Last minute bedrijfsuitje of teambuilding (spoed): zeer grote kans op beschikbaarheid

Stel je bent dit jaar aangewezen als degene die de organisatie van het jaarlijkse bedrijfsuitje (of een teambuilding activiteit) op zich zal nemen. Om misschien heb je jezelf wel aangemeld. Maar door de drukke periode op het werk heb je een beetje te lang gewacht met het maken van een keuze. De dag komt steeds sneller dichterbij en je begint je langzaam aan een beetje zorgen te maken. Vind je nog wel een beschikbaar bedrijfsuitje of teambuilding activiteit? En het moet natuurlijk wel in de smaak vallen bij je collega´s. Speciaal daarvoor is deze categorie last minute bedrijfsuitjes opgezet. Deze uitjes hebben allemaal een hele grote kans op beschikbaarheid. Ideaal dus voor de late bedrijfsuitjes boeker. Kies hieronder het bedrijfsuitje of teambuilding uitje van je keuze en doe een spoedaanvraag.

Last minute bedrijfsuitje: Filmwedstrijd
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Last minute bedrijfsuitje of teambuilding: Filmwedstrijd

Deze activiteit heeft een speciale 1,5 meter variant!

Tijdens dit bijzondere bedrijfsuitje komen alle professionele aspecten van het film maken aan bod. Zo worden de deelnemers onderverdeeld in groepen. Binnen elke groep wordt een Regisseur, Producer en Assistent Producer gekozen. De overige groepsleden treden op als acteurs. Vervolgens krijgt men de filmopdracht. Deze opdracht kan ook op maat worden gemaakt naar gelang de doelstellingen en de behoefte van het bedrijf. Elke groep kan met nep geld inkopen doen: kleding, attributen, technische hulpmiddelen en ondersteuning door een professioneel filmteam. Na afloop van de productie, worden de films gezamenlijk bekeken en zal de ¨Oscar¨ uitreiking plaatsvinden. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Last minute bedrijfsuitje: de gekidnapte directeur
excl. BTW vanaf
€75 p.p.

Last minute bedrijfsuitje of teambuilding: de gekidnapte directeur

Deze activiteit heeft een speciale 1,5 meter variant!

De werkdag is bijna voorbij. Plots een email. Een mysterieuze videoboodschap..., wat blijkt de directeur is ontvoerd. Aan jou en je collega's de taak om hem heelhuids terug te vinden. Dit zinderend spannende bedrijfsuitje in Alkmaar, Amersfoort, Assen, Amsterdam, Almere, Arnhem, Breda, Delft, Den Bosch, Dordrecht, Deventer, Den Haag, Enschede, Eindhoven, Enkhuizen, Gouda, Groningen, Haarlem, Hoorn, Kampen, Leiden, Lelystad, Leeuwarden, Middelburg, Maastricht, Nijmegen, Roermond, Rotterdam, Sneek, Scheveningen, Tilburg, Utrecht, Valkenburg, Volendam of Zwolle is inclusief een driegangen keuzediner. Wil je meer weten over dit zeer spannende bedrijfsuitje, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Bij groepen met minder dan 15 deelnemers dient toch voor 15 deelnemers te worden betaald.

Last minute bedrijfsuitje: Happen, stappen, Varen
excl. BTW vanaf
€72 p.p.

Last minute bedrijfsuitje: Happen, stappen, Varen

Deze activiteit heeft een speciale 1,5 meter variant!

Dit bedrijfsuitje in Alkmaar, Amersfoort, Amsterdam, Breda, Delft, Den Bosch, Deventer, Den Haag, Dordrecht, Enkhuizen, Haarlem, Roermond, Volendam, Leiden, Gouda, Hoorn, Maastricht, Rotterdam, Zwolle, Groningen, Leeuwarden, Middelburg of Utrecht  heeft eigenlijk alles: een mooie boottocht, een schitterende stadswandeling met officiële stadsgids en een heerlijk driegangen diner. Na een lekker voorgerecht, vertrekt de exclusieve rondvaart naar het restaurant waar het hoofdgerecht zal worden gegeten. Na dit hoofdgerecht, is het de beurt aan de stadsgids, welke je middels een interessante stadswandeling zal meenemen naar het restaurant voor een Grand Dessert. Wil je meer weten over dit bedrijfsuitje, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

Last minute bedrijfsuitje: Pubgames met diner
excl. BTW vanaf
€65 p.p.

Last minute bedrijfsuitje: Pubgames met diner

Deze activiteit heeft een speciale 1,5 meter variant!

Van darten tot sjoelen, van mexen tot een echte biertapwedstrijd, tijdens deze Pub Games in Alkmaar, Amsterdam, Almere, Amersfoort, Assen, Arnhem, Breda, Dordrecht, Deventer, Delft, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Enkhuizen, Enschede, Gouda, Groningen, Hoorn, Haarlem, Kampen, Lelystad, Leeuwarden, Leiden, Middelburg, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Roermond, Sneek, Scheveningen, Tilburg, Utrecht, Volendam, Valkenburg of Zwolle beleven jij en je collega's een ludiek bedrijfsuitje. De activiteiten worden gecombineerd met een heerlijk driegangen diner en 8 drankjes (inclusief).  Wil je meer weten over dit ludieke bedrijfsuitje, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

Last minute bedrijfsuitje: Zoek de verrader dinerspel
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

Last minute bedrijfsuitje: Zoek de verrader dinerspel

Deze activiteit heeft een speciale 1,5 meter variant!

Dit zeer populaire bedrijfsuitje combineert teambuilding, spanning, intriges en niet te vergeten ontzettend lekker eten. In een spannend spel worden jullie capabel geacht om de verrader in jullie midden te ontmaskeren. Om de gemoederen wat te bedaren, krijg je tijdens deze uitdaging een stijlvol 3-gangen diner (dieetwensen zijn geen probleem en per gang is er keuze uit diverse gerechten). Na afloop worden alle acties nog eens stevig onder de loep genomen. Terug op het werk, worden dat worden interessante nabesprekingen bij de koffie-automaat. Wil je meer weten over dit zoek de verrader bedrijfsuitje dinerspel? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Last minute bedrijfsuitje: Bubbel voetbal
excl. BTW vanaf
€24 p.p.

Last minute bedrijfsuitje: Bubbel voetbal

Heeft voetbal geen geheim meer voor je? Schiet en kop je alle ballen vanuit alle hoeken en standen binnen? Dan is dat nu verleden tijd. Tijdens bubbel voetbal stap je namelijk in een grote plastic bal. Dit zal je verplichten om zo goed mogelijk samen te scoren. Mensen van het scoren afhouden door je "lichaam van plastic" goed in te zetten of een aanval op Messi-achtige manieren te ontwijken. Zet alle tactieken overboord en focus je op je eigen bubbel. En komt de bal dan toch goed voor je voeten schroom dan niet om deze hard binnen te schieten en je team zo naar de overwinning te helpen. Lachen, gieren en brullen staat centraal tijdens dit actieve bedrijfsuitje. Vraag snel meer informatie aan voor een onvergetelijk uitje.

incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Archery tag teamuitje in de omgeving van

Deze activiteit is mogelijk op 1,5 meter afstand van elkaar!

Als een nietsvermoedend konijntje zie je de tegenstander gehurkt in het gras zitten. Je spant je boog. Een zweetdruppel valt op de grond. Een takje kraakt onder de zool van je schoen. De tegenstander staat verschrikt op en schiet een pijl in jouw richting. Je duikt weg. Ditmaal is het jouw beurt en jij mist niet. Je teamleden juichen voor je. Dit energieke en euforische teambuilding uitje is min of meer een combinatie van boogschieten en trefbal. Met een zachte pijlpunt uiteraard. Dit wordt een hele spannende tijd met kameraadschap, gezelligheid en gezonde competitiviteit. Meer weten over deze spannende teambuilding activiteit in stad of omgeving? Vul dan het onderstaande informatieformulier in.

Last minute bedrijfsuitje: Commercial maken
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Last minute bedrijfsuitje: Commercial maken

Deze activiteit heeft een speciale 1,5 meter variant!

Ben je op zoek naar een uniek bedrijfsuitje waarbij jullie het nuttige en het aangename kunnen combineren? Bedenk dan samen met je collega´s het script voor een commercial of bedrijfsfilm voor jullie afdeling of het hele bedrijf. Bedenk bijvoorbeeld hoe andere afdelingen aankijken tegen jullie unit. Of presenteer aan de hand van een zelf bedachte film wat jullie als team zo sterk maakt aan bijvoorbeeld de klant. Of maak bijvoorbeeld een film waarin jullie aan de rest van het bedrijf aangeven wat jullie richting zal zijn voor de komende jaren. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje? Vraag dan meer informatie aan via onderstaande aanvraagformulier.

Last minute bedrijfsuitje: Slip- of drifworkshop
excl. BTW vanaf
€40 p.p.

Last minute 1,5 meter bedrijfsuitje: Slip- of drifworkshop

Deze activiteit is mogelijk op 1,5 meter afstand van elkaar!

De banden gieren over het asfalt. De auto schuift over de weg, maar jij hebt alles onder controle. Hoe je dat doet? Dat leer je tijdens deze slipcursus of driftcursus in diverse regio´s. Samen met je vrienden of collega´s ga je jouw skills als bestuurder flink bijschaven. Heb je een last minute of spoed aanvraag en wil je voorkomen dat je zonder leuke activiteit komt te zitten voor wat betreft je groepsuitje of vrijgezellenfeest? En wil je meer weten over deze leuke slipcursus of driftcursus, vraag dan meer aan over dit leuke bedrijfsuitje. Deze activiteit is aangepast aan de 1,5 meter samenleving. Zo zit je met 2 personen in een auto en zijn jullie o.a. van elkaar gescheiden door een plastic scherm.

Jacht op de gestolen Rembrandt last minute personeelsuitje
excl. BTW vanaf
€65 p.p.

Jacht op de gestolen Rembrandt last minute personeelsuitje

Deze activiteit heeft een speciale 1,5 meter variant!

Misschien ben je een echte kunstkenner? Of misschien helemaal niet. Maar je bent vast wel eens in het Rijksmuseum gaan kijken naar wereldberoemde werken als de Nachtwacht. Ook heb je daar de strenge beveiliging gezien die de kostbaarheden veilig dient te stellen.Tijdens dit personeelsuitje is er iets goed misgegaan en is er een meesterwerk gestolen. Gelukkig zijn jullie er om de politie te helpen op een speurtocht dwars door het centrum van je STAD. Gaat het jullie lukken om de wereld te behoeden voor het verlies van dit culturele erfgoed? Jullie beloning wacht op jullie in de vorm van een heerlijk 3-gangen diner (inbegrepen). Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR

Zij gingen je voor
 

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.


NL: www.onemotion.nl

BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt