Last minute vrijgezellenfeest of ander groepsuitje (spoedaanvraag)

Van spoedgeval tot late boeking, voor zowel mannen als vrouwen

vrijgezellenfeest.jpg

Last minute vrijgezellenfeest of ander groepsuitje (spoed): zeer grote kans op beschikbaarheid

Stel je voor, de datum van het vrijgezellenfeest komt steeds dichterbij en jullie hebben er heel lang over gedaan om tot een keuze te komen. Het zou natuurlijk ook gewoon zo kunnen zijn dat jullie door drukte iets te laat begonnen zijn met het organiseren van het vrijgezellenfeest. Maar nu wil je wat er ook gebeurt voorkomen dat jullie uiteindelijk zonder leuke activiteit komen te zitten op de grote dag. Dan zijn deze last minute vrijgezellenfeest activiteiten een uitkomst. Hoewel geen enkele vrijgezellenfeest aanbieder oneindige beschikbaarheid heeft, is de kans wel erg groot dat je op korte termijn nog kunt reserveren. Een bijkomend voordeel is dat het aanbod bestaat uit hele leuke uitjes. We hebben de mannen en vrouwen uitjes op deze pagina door elkaar geplaatst. Dus zoek het last minute uitje van je keuze en doe direct de spoedaanvraag en zorg ervoor dat niemand doorheeft dat je het op het laatste moment geregeld. We wensen jullie alvast heel veel plezier.

Last minute vrijgezellenfeest: Uit handen van de jagers
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Last minute vrijgezellenfeest of ander groepsuitje: Uit handen van de jagers

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Slechts één ding is belangrijk; laat je niet vangen. Tenminste als je één van de voortvluchtigen bent. Dan doe je er natuurlijk alles aan om niet op te vallen en ga je helemaal op in de massa. Ben je een jager, dan ligt dat natuurlijk helemaal anders. Dan ga je aan de hand van moderne hulpmiddelen op jacht. Heb je een spoedgeval of zoek je een last minute vrijgezellenfeest met hele grote kans op beschikbaarheid (om ervoor te zorgen dat jullie niet zonder activiteit komen te zitten op de dag zelf)?Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

Moorddiner als last minute vrijgezellenfeest
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Moorddiner als last minute vrijgezellenfeest

Keuze uit diverse feestlocaties of je eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

Zijn jullie klaar voor een spannend moordmysterie? Tijdens dit bijzondere groepsuitje gaan jullie een moordzaak oplossen en dat doen jullie onder het genot van een heerlijk diner. Zijn jullie in staat om achter de belangrijke vragen te komen zoals wie, waarom, hoe enzovoorts? Bewijs het maar tijdens dit leuke moorddiner als vrijgezellenfeest in de stad van je voorkeur. Natuurlijk mag er ook gelachen worden tijdens dit leuke diner. Wil je meer weten over dit leuke groepsuitje in jouw regio, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels het onderstaande informatieformulier.

Fotoshoot vrijgezellenfeest
incl. BTW vanaf
€39,50 p.p.

Fotoshoot vrijgezellenfeest

Duur fotoshoot is 2-3 uur.

Voor deze fotoshoot wordt eerst gekozen voor een passende omgeving. Dat kan zijn in de mooie natuur, de binnenstad of een andere locatie van jullie voorkeur. Tijdens de fotoshoot krijgen jullie allemaal de kans om te shinen met de bruid, die natuurlijk in het middelpunt van de belangstelling staat. Van groepsfoto tot persoonlijke foto met de bruid, er is veel mogelijk tijdens de fotoshoot. Dus wil je de bruid en jezelf eens op professionele wijze laten fotograferen, dan is dit fotoshoot vrijgezellenfeest een echte aanrader. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan over deze fotoshoot.

Last minute vrijgezellenfeest: workshop paaldansen
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Last minute vrijgezellenfeest of ander groepsuitje: workshop paaldansen

Niets fijner dan je op en top vrouw voelen, lekker bewegen en helemaal losgaan in het bijzijn van je beste vriendinnen. Misschien ook wel de belangrijkste reden dat dit  vrijgezellenfeest zo populair is onder de vrouwen. Lekker bezig zijn op muziek, samen lachen en een dans leren die je samen nooit meer zal vergeten. Dit vrijgezellenfeest is mogelijk op zeer veel locaties door heel Nederland. Lijkt het je wel wat om je vrijgezellenfeest voor vrouwen te combineren met een paaldans workshop? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

Sexy quiz als last minute vrijgezellenfeest
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Sexy quiz als last minute vrijgezellenfeest

Seks,wie houdt er niet van? En dus jij een je vrienden en vriendinnen vast ook. Maar wie van jullie weet er eigenlijk het meest van dit spannende onderwerp af? Wie is degene waar anderen nog wat van kunnen leren? Dit vrijgezellenfeest is natuurlijk uitermate geschikt als voorbereiding op de huwelijksnacht.  Dus zo helpen jullie samen de aanstaande bruid of bruidegom bij het voorkomen van een grote teleurstelling, voor als het straks eenmaal zover is. Wil je meer weten over dit spannend , sexy en leerzame groepsuitje in jouw regio, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels het onderstaande informatieformulier.

Last minute vrijgezellenfeest: burlesque workshop
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Last minute vrijgezellenfeest of ander groepsuitje: burlesque workshop

Altijd al eens willen kijken of deze bijzondere sensuele dans iets voor jou is? Maar durf je het niet alleen aan? Maak je op voor een echte girlpower middag! Jij en je vriendinnen duiken in de bijzondere wereld van het burlesque dansen. Deze op en top vrouwelijke dans gaat van jullie vrouwelijke vrijgezellenfeest een ware happening maken. Laat zien hoe verleidelijk je bent en wees trots op je lijf, want Burlesque dansen is een ode aan al je vrouwelijke vormen! Uiteraard zullen er ook de nodige lachmomenten zijn! Kortom een fantastische combinatie voor een mooi vrijgezellenfeest. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een Burlesque workshop bij jou in de buurt, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. 

Last minute vrijgezellenfeest: Gooise vrouwen City Game
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Last minute vrijgezellenfeest of ander groepsuitje: Gooise vrouwen City Game

Maak je op voor een dagje upper class. Duik met je vriendinnen of (vrouwelijke) collega's onder in de wereld van luxe bolides, de duurste kleding, plastische chirurgie, idyllische reisjes, shoppen en heerlijke wijntjes. Maar pas op! Na deze Gooise Vrouwen City Game kun je misschien niet meer zonder. Bereid je voor op een bijzonder ludieke middag! Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de Gooise Vrouwen City Game. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe!

Last minute vrijgezellenfeest: lipdub of videoclip maken
incl. BTW vanaf
€39,95 p.p.

Last minute vrijgezellenfeest of ander groepsuitje: lipdub of videoclip maken

Altijd al gedroomd van je eigen comedy, thriller, videoclip of een eigen lipdub? Wat is nu leuker dan met je beste vriendinnen deze bijzondere invulling van jouw vrouwelijk vrijgezellenfeest te delen en nadien ook nog de film mee naar huis te krijgen! Stel je eens voor; samen met je vriendinnen sta je in de spotlights. Een filmproducent leert je alle kneepjes van het vak en zorgt ervoor dat jullie geweldig op de filmrol staan. Dat wordt een middag vol plezier waar je samen met je vriendinnen van kan genieten! Wil je meer weten over de mogelijkheden? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de speelfilm en lipdub mogelijk voor vrouwen bij jou in de buurt.

Cluedo als last minute vrijgezellenfeest
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Cluedo als last minute vrijgezellenfeest

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Het is een klassieker onder de bordspellen: het spannende Cluedo. Tijdens deze city game variant kruipen jullie in de huid van een echte detective. Lukt het jullie om erachter te komen hoe de moord precies was gepleegd? Waar vond de misdaad plaats en hoe werd het slachtoffer exact om het leven gebracht? En natuurlijk de hamvraag: wie heeft het precies gedaan? Wil je meer weten over deze spannende Citygame die je zal tonen hoe goed jouw detective skill wel niet zijn? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan over dit leuke groepsuitje in jouw regio middels onderstaande informatieformulier.

Last minute vrijgezellenfeest: City Escape
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Last minute vrijgezellenfeest of ander groepsuitje: City Escape

Deze City game is een variant op de zeer populaire escape rooms van dit moment. Alleen deze game speel je in het centrum van de stad. Breken jullie alle codes? Ontrafelen jullie op tijd alle raadsels en geheimen? Welk team wint de sleutel van de stad? Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een City Escape Game bij jou in de buurt? Vindt het uitje al op korte termijn plaats (en wil je voorkomen dat jullie zonder activiteit komen te zitten op de dag zelf)? Vraag dan meer informatie aan middels onderstaande button.  Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Last minute vrijgezellenfeest: The Pain Game
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Last minute vrijgezellenfeest of ander groepsuitje: The Pain Game

Bestaat er een gezonde rivaliteit binnen jouw vriendengroep? Willen jullie allemaal koste wat het kost van elkaar winnen? Willen jullie eindelijk eens de mannen van de jongetjes kunnen scheiden? Dan is deze Pain Game een echte aanrader. Het spel is simpel; in teams voeren jullie opdrachten uit. Het winnende team mag het verliezende team straffen middels een aantal pijnlijke spelletjes. Wil je meer weten over dit pittige vrijgezellenfeestje en is er haast bij, vraag dan meer informatie aan middels onderstaande button.  Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner. 

Hele foute vrienden of vriendinnen als last minute vrijgezellenfeest
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Hele foute vrienden of vriendinnen als last minute vrijgezellenfeest

Als vrienden- of vriendinnengroep nemen jullie het natuurlijk altijd voor elkaar op. In goede en slechte tijden zijn jullie er voor elkaar. Maar een geintje op z´n tijd moet natuurlijk kunnen, toch? Nou, dan wordt dit een stevig geintje. Durf jij je vrienden of vriendinnen voor blok te zetten? Heeft iedereen straks het schaamrood op de kaken? Ga de ludieke strijd met elkaar aan en bewijs dat jullie naast goede vrienden of vriendinnen ook goed fout kunnen zijn. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over dit ludieke vrijgezellenfeest in STAD.

Last minute vrijgezellenfeest: Archery tag
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Last minute vrijgezellenfeest of ander groepsuitje: Archery tag

Deze spannende activiteit heeft wat weg van o.a. boogschieten, trefbal en paintball en zal vast en zeker zorgen voor een heleboel adrenaline bij de spelers. Gewapend met speciale bogen (met uiteraard zachte punten) trekken jullie ten strijde om de aan jullie gewaagde tegenstanders te verschalken. Maar er zijn meerdere wegen die leiden tot de eindoverwinning. Dat maakt deze activiteit ook nog eens strategisch erg interessant. Wil je meer weten over Archery tag als invulling van jullie vrijgezellenfeest? Betreft het last minute aanvraag en begint de tijd te dringen? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Last minute vrijgezellenfeest: workshop bollywood dansen
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Last minute vrijgezellenfeest of ander groepsuitje: workshop bollywood dansen

Hou je enorm van Bollywood films en heb je altijd al eens willen ervaren wat het is om te dansen op deze bijzondere muziek. Of ben je op zoek naar een origineel alternatief voor je vrijgezellenfeest voor vrouwen? Dan is deze workshop Bollywood dansen een echte aanrader. Duik in de wereld van deze populaire Indiase dansvorm.  Wil je meer weten over het vrouwelijke vrijgezellenfeest Bollywood dansen bij jouw in de buurt en betreft het een last minute aanvraag (en is beschikbaarheid dus een belangrijk criterium), vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Last minute vrijgezellenfeest: The Wedding Game
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Last minute vrijgezellenfeest of ander groepsuitje: The Wedding Game

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €33 p.p.

Wat doe je als je nog maar enkele uren hebt voordat je grote dag gaat beginnen, maar blijkt dat er niets is geregeld? Dat is de strekking van de wedding game! Zorg in enkele uren voor een taart voor tijdens het feest, de bloemen voor tijdens de ceremonie en niet te vergeten de DJ voor het feest. Uiteraard zijn er ook factoren die de hele organisatie in de weg staan, zoals bijvoorbeeld een bemoeizuchtige schoonmoeder. Lijkt dit ludieke en interactieve stadsspel jou het ideale uitje voor tijdens je vrijgezellenfeest? Bereid je voor op een middagje lachen en lekker actief bezig zijn in de buitenlucht. Wil je meer weten, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Last minute vrijgezellenfeest: The Hangover
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Last minute vrijgezellenfeest of ander groepsuitje: The Hangover

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Weten jullie zeker dat je hier aan mee wilt doen? Eenmaal van start is er geen weg meer terug. Van tijger tot kater, van bijzarre opdrachten tot het gevoel van vrijheid, deze City Game is alles wat je van een vrijgezellenfeest kan verwachten. Wil je meer weten over deze uiterst mannelijke City Game speciaal voor vrijgezellenfeesten? Betreft het een last minute aanvraag met de nodige spoed? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over een The Hangover City Game in de regio van jouw keuze.

Last minute vrijgezellenfeest: Chairdance
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Last minute vrijgezellenfeest of ander groepsuitje: Chairdance

Ben je op zoek naar een onvergetelijk vrijgezellenfeest dat anders is dan de standaard uitjes? Overweeg dan een Chairdance/Sensual Dance. Tijdens deze workshop leer je sexy en verleidelijk bewegingen om jouw vrouwelijke en/of sensuele kant naar boven halen. Er zal worden gefocust op Chair dancing en tevens zullen we bewegingen naar/op de vloer oefenen. Je werkt toe naar een mooie Charidance/Sensual routine (dans), die iedereen kan volgen. Vind jij het ook een mooie en spannende beleving om jouw individuele vrouwelijke kracht naar boven te halen? Wil je samen met je vriendinnen een middag vol sexy moven, met de nodige humor en plezier? Neem dan je hakken mee en kleed je sexy en/of vrouwelijk en ga het zelf ervaren! Wil je meer weten, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Last minute vrijgezellenfeest: Bubbel voetbal
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

Last minute vrijgezellenfeest of ander groepsuitje: Bubbel voetbal

Heeft voetbal geen geheim meer voor je? Schiet en kop je alle ballen vanuit alle hoeken en standen binnen? Dan is dat nu verleden tijd. Tijdens bubbel voetbal stap je namelijk in een grote plastic bal. Dit zal je verplichten om zo goed mogelijk samen te scoren. Mensen van het scoren afhouden door je "lichaam van plastic" goed in te zetten of een aanval op Messi-achtige manieren te ontwijken. Zet alle tactieken overboord en focus je op je eigen bubbel. En komt de bal dan toch goed voor je voeten schroom dan niet om deze hard binnen te schieten en je team zo naar de overwinning te helpen. Lachen, gieren en brullen staat centraal tijdens dit actieve vrijgezellenfeest concept. Betreft het een last minute uitje? Vraag snel meer informatie aan voor een onvergetelijk uitje.

Last minute vrijgezellenfeest: Sex and the City Game
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Last minute vrijgezellenfeest of ander groepsuitje: Sex and the City Game

Ben je ook gek op mode, flirten en de serie Sex and the City? Dan is deze City Game een echte aanrader. Na een korte uitleg met een drankje en een lekkernij ga je in groepjes op pad, gewapend met een aantal leuke en verrassende Sex and the City opdrachten. De diverse karakters uit de serie komen allemaal voorbij en jij kunt uitzoeken welke het beste bij je past. Wil je meer weten over de mogelijkheden van deze Sex and the City Game, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe!

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

 

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.

Lees meer over Onemotion


Onemotion
Zandheuvel 52B
4901 HW Oosterhout

Onze voordelen


 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt