Personeelsfeest organiseren

Van Amsterdam tot Eindhoven, van Rotterdam tot in Groningen.

De leukste personeelsfeesten in jouw omgeving

Een personeelsfeest brengt collega's dichter bij elkaar en kan een enorme boost geven aan de prestaties van je bedrijf. Er zijn diverse mogelijkheden om invulling te geven aan een feest. Organiseer een tuinfeest of een bedrijfsfeest voor de werknemers, zakenrelaties en betrokken. Pak extra uit in een jubileumjaar met een speciaal jubileumfeest. Of leg het personeel in de watten tijdens een inspirerend personeelsfeest.  Ook is het mogelijk om je personeelsfeest in België te organiseren.Wil je meer weten over onze personeelsfeest mogelijkheden, of zoek je bijvoorbeeld een passende feestlocatie? Klik dan op één van de onderstaande personeelsfeest aanbiedingen, óf klik door de naar de dichtsbijzijnde personeelsfeest stedenlink voor een overzicht van alle personeelsfeest mogelijkheden in de stad van je keuze. We wensen je bij voorbaat veel inspiratie toe!

Ga snel naar de regio van jouw voorkeur:

Foodtruck Festival als bedrijfsfeest op je eigen terrein
excl. BTW vanaf
€110 p.p.

Foodtruck Festival als bedrijfsfeest op je eigen terrein

WKR vriendelijk, veilig in de buitenlucht, muziek, drank en lekker eten

Na een turbulent jaar wil je natuurlijk iets bijzonders doen voor het personeel. Misschien is een foodtruckfestival op het terrein van je bedrijf wel een leuke oplossing. Lekker In de buitenlucht borrelen en eten met elkaar. Leuk om bijvoorbeeld te combineren met het uitdelen van de kerstpakketten of als afsluitingsborrel voorafgaand aan de zomervakantie. Of misschien wel met andere bedrijven uit hetzelfde bedrijfspand. Of een dag met de familie van alle werknemers erbij. Er is heel veel mogelijk. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over een Foodtruck bedrijfsfestival op je eigen terrein in jouw omgeving.

Help, de directeur is gekidnapped personeelsfeest
excl. BTW vanaf
€75 p.p.

Help, de directeur is gekidnapped personeelsfeest

Inclusief heerlijk diner

Bereid je voor op een mysterieus personeelsfeest. Op het einde van de werkdag is daar ineens die ene email. Een mysterieuze videoboodschap..., conclusie: de directeur is gekidnapped. Aan jou en je collega's de taak om hem heelhuids terug te vinden. Dit zinderend spannende bedrijfsuitje in diverse steden in Nederland is inclusief een driegangen keuzediner. Wil je meer weten over dit zeer spannende bedrijfsfeest, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe! Bij groepen met minder dan 15 deelnemers dient toch voor 15 deelnemers te worden betaald.

Filmwedstrijd als aankleding van je personeelsfeest
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als aankleding van je personeelsfeest

Tijdens dit bijzondere personeelsfeest concept komen alle professionele aspecten van het film maken aan bod. Zo worden de deelnemers onderverdeeld in groepen. Binnen elke groep wordt een Regisseur, Producer en Assistent Producer gekozen. De overige groepsleden treden op als acteurs. Vervolgens krijgt men de filmopdracht. Deze opdracht kan ook op maat worden gemaakt naar gelang de doelstellingen en de behoefte van het bedrijf. Elke groep kan met nep geld inkopen doen: kleding, attributen, technische hulpmiddelen en ondersteuning door een professioneel filmteam. Na afloop van de productie, worden de films gezamenlijk bekeken en zal de ¨Oscar¨ uitreiking plaatsvinden. Wil je meer weten over dit bijzondere personeelsfeestconcept? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Personeelsfeest op het Ijsselmeer (zeilboot)
excl. BTW vanaf
€75 p.p.

Personeelsfeest op het Ijsselmeer (zeilboot)

Organiseer je binnenkort een imponerend personeelsfeest, een onvergetelijke zakelijke borrel of een ander belangrijk zakelijk evenement en ben je op zoek naar een stijlvolle locatie? Wat dacht je dan van een authentieke zeilboot? Op het ritme van de golven laat je je gasten langzaam wegvaren naar een unieke waterwereld. De combinatie van wijn, zeewind en aangenaam gezelschap maken het evenement tot een onvergetelijke ervaring. Wil je meer weten over dit bijzondere personeelsfeest? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Happen, stappen, varen personeelsfeest
excl. BTW vanaf
€85 p.p.

Happen, stappen, varen personeelsfeest

Inclusief heerlijk diner

Dit personeelsfeest heeft eigenlijk alles: een mooie boottocht, een schitterende stadswandeling met officiële stadsgids en een heerlijk driegangen diner. Na een lekker voorgerecht, vertrekt de exclusieve rondvaart naar het restaurant waar het hoofdgerecht zal worden gegeten. Na dit hoofdgerecht, is het de beurt aan de stadsgids, welke je middels een interessante stadswandeling zal meenemen naar het restaurant voor een Grand Dessert. Wil je meer weten over dit personeelsfeest in diverse steden in Nederland, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

Tropische salsa liveband voor personeelsfeest

Tropische salsa liveband voor personeelsfeest vanaf €1250

Maak van je evenement een authentieke minivakantie in de tropen. Met een salsa feestband wordt elk personeelsfeest, of bedrijfsevenement iets bijzonders.  Van salsa tot merengue, van bachata tot bekende top-40 nummers in een nieuw jasje. Geniet van een sfeer die je op dit continent niet zo heel vaak meemaakt.  Wil je meer weten over het boeken van deze artiesten voor je evenement, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van de organisator. 

Moorddiner personeelsfeest met 3-gangen diner
excl. BTW vanaf
€57 p.p.

Moorddiner personeelsfeest met 3-gangen diner

Inclusief heerlijk diner

Voor een goede afloop van dit personeelsfeest is dringend hulp nodig van jou en je collega's. Zijn jullie samen in staat om een moordenaar te ontmaskeren? Diverse personages komen voorbij en het uiterste wordt verlangd van jullie detective skills. Tijdens dit moorddiner personeelsfeest kan een heerlijk driegangen diner worden genuttigd (inbegrepen). Met speciale dieetwensen kan rekening worden gehouden en per gang is er keuze uit meerdere opties. Wil je meer weten over dit spannende moorddiner personeelsfeest op diverse locaties door heel Nederland? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Personeelsfeest op je eigen locatie
excl. BTW vanaf
€20 p.p.

Personeelsfeest op je eigen locatie

Organiseer je binnenkort een personeelsfeest op de locatie van je bedrijf (of een andere eigen locatie)? En wil je dit personeelsfeest extra kleur geven? Dan hebben we een aantal leuke personeelsfeest op locatie concepten voor je op een rijtje gezet:
-Gek op Holland Quiz vanaf €20 p.p. , min. 15 deelnemers
-Las Vegas personeelsfeest vanaf €20 p.p. , min. 25 deelnemers
-Sportquiz vanaf €20 p.p. , min. 20 deelnemers
-Popquiz vanaf €20 p.p. , min. 20 deelnemers
-Kennisquiz vanaf €20 p.p. , min. 20 deelnemers
-80s en 90s quiz vanaf €20 p.p. , min. 20 deelnemers
-Improvisatietheatershow vanaf €22 p.p. , min. 20 deelnemers
Deze personeelsfeest op eigen locatie arrangementen zijn inclusief alle materialen, quizmaster, begeleiding, reiskosten etc. Voor grote groepen wordt een offerte op maat gemaakt. Wil je meer weten over deze personeelsfeest op je eigen locatie arrangementen, vul dan onderstaande informatieformulier in.

Forteiland Ijmuiden: bijzondere personeelsfeest locatie voor kust van IjmuidenForteiland Ijmuiden: bijzondere personeelsfeest locatie voor kust van Ijmuiden
excl. BTW vanaf
€85 p.p.

Forteiland Ijmuiden: bijzondere personeelsfeest locatie voor kust van Ijmuiden

Voor een bijzonder personeelsfeest of ander zakelijk evenement.

Hoog tijd voor een bijzonder bedrijfsfeest, vergadering, klantendag of bedrijfsuitje! Met de boot worden jullie naar jullie eigen eiland gebracht voor de kust van Ijmuiden. En op dit eiland staat een fort, waar jullie zakelijke evenement plaats zal vinden. Van inspirerende vergadering tot enerverend personeelsfeest, op Forteiland Ijmuiden is het allemaal mogelijk.

Smiley face Gelegen voor de kust van IJmuiden

Smiley face Grootste zaal: max. 250 pers. Kleinste: max. 4 pers. 

Smiley face 14 verschillende zalen

Smiley face Groot terras aanwezig, overdekte veranda

Smiley face Eigen parkeerterrein (gratis parkeren)

Smiley face Bijzonderheden: vervoer per boot inbegrepen 

Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Goud en Fout bedrijfsfeest op een feestlocatie in STAD
excl. BTW vanaf
€65 p.p.

Goud en Fout bedrijfsfeest op een feestlocatie in STAD

Keuze uit diverse feestlocaties of je eigen locatie; Inclusief feestlocatie, diner en welkomstdrankje

Wil je voorkomen dat het personeelsfeest weer uitdraait op een zit-feestje en een lege dansvloer? Dan is dit arrangement een hele mooie oplossing. Stil blijven zitten is gewoon geen optie meer. De DJ/spelleider zal jullie opzwepen tot grote hoogte. Met hits uit de 80´s en 90´s en de disco age, tot foute meezingers en après-ski liedjes, alles komt voorbij. En diverse muzikale spellen brengen jullie helemaal in de stemming. Ondertussen genieten jullie van een heerlijk diner. Bij dit personeelsfeest concept in STAD is ook een feestlocatie inbegrepen (hierbij hebben jullie de keuze uit diverse opties). Wil je meer weten over dit muzikale themafeest in jouw stad? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan via het onderstaande formulier.

Nog meer personeelsfeest aanbiedingen? Ga dan direct door naar het volledige personeelsfeest aanbod in jouw regio!

 

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder:                                   Personeelsfeest Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer:                        Personeelsfeest Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden:                                 Personeelsfeest Haarlem  

 

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                          Personeelsfeest Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg:                           Personeelsfeest Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht:                        Personeelsfeest Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk:                                                              Personeelsfeest Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                             Personeelsfeest Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden:                               Personeelsfeest Gouda  

 

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein:                                      Personeelsfeest Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld:                      Personeelsfeest Amersfoort  

 

Regio Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard:                     Personeelsfeest Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle:                                        Personeelsfeest Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden:                                        Personeelsfeest Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal:                            Personeelsfeest Breda  

 

RegioFlevoland
Regio Almere:                                                                      Personeelsfeest Almere  

 

RegioLimburg
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg:                         Personeelsfeest Maastricht  

 

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl:                                               Personeelsfeest Groningen  

 

Regio Overijssel
Regio Zwolle, Meppel, Hoogeveen:                                Personeelsfeest Zwolle  

 

Regio Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem:                                 Personeelsfeest Arnhem
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk:                                   Personeelsfeest Nijmegen
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk:                         Personeelsfeest Apeldoorn

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu). 

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR

Zij gingen je voor

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.


NL: www.onemotion.nl

BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt