Personeelsuitjes organiseren

In o.a. Alkmaar, Haarlem, Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Eindhoven, Groningen en andere steden.

Personeelsuitjes organiseer je met Onemotion!

Ondernemen is topsport. Met een stoot adrenaline jagen op de markt en toch proberen het overzicht te bewaren. En om te winnen, vraag je het uiterste van je personeel. Overuren, targets, eigen initiatief en misschien neem je niet altijd evenveel tijd om je personeel te bedanken voor alle inzet? Dan is een personeeluitje een mooie manier om daar eens verandering in te brengen. En laat je niet tegenhouden door de crisis, een groot gedeelte van de kosten kun je namelijk fiscaal aftrekken. Overtuigd? Laat je dan helpen door ons met het kiezen van een inspirerend personeelsuitje! Of het nu leuk, uitdagend, creatief of een avontuurlijk personeelsuitje moet zijn, we voorzien je graag van een dosis inspiratie om zo een bijzonder moment in de vorm van een leuk personeelsuitje te creëren tussen jou en je collega’s. Je zit samen het grootste gedeelte van je week zelfs bij elkaar op kantoor en deelt zakelijke en soms ook persoonlijke zaken. Het teamgevoel hierbij is van cruciaal belang. Wellicht daarom is het ook zo belangrijk om op zijn tijd een origineel personeelsuitje te organiseren. Samen even de neuzen dezelfde kant op, elkaar eens in een andere setting zien of juist elkaar nog beter leren kennen terwijl je een uitdagend personeelsuitje vol opdrachten hebt. Hierbij helpen we je dan ook nogmaals graag. Onderstaand kun je een divers aanbod van bijzondere personeelsuitjes vinden die jou en je collega’s zal inspireren. Kies jij het meest passende uitje? We wensen je alvast enorm veel inspiratie toe.

Some description 

Help, de directeur is ontvoerd personeelsuitje
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

Help, de directeur is ontvoerd personeelsuitje

De werkdag is bijna voorbij. Plots een email. Een mysterieuze videoboodschap..., wat blijkt de directeur is ontvoerd. Aan jou en je collega's de taak om hem heelhuids terug te vinden. Dit zinderend spannende bedrijfsuitje in Alkmaar, Hoorn, Purmerend, Volendam of Castricum is inclusief een driegangen keuzediner. Wil je meer weten over dit zeer spannende personeelsuitje, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe!

Slechtste chauffeur personeelsuitje
excl. BTW vanaf
€40 p.p.

Slechtste chauffeur personeelsuitje

Schep jij altijd bij je vrienden of vriendinnen op over je rijstijl of ben jij juist het middelpunt van spot als het gaat over een slechte chauffeur? Reken tijdens deze slechtste chauffeur van Nederland activiteit af (of niet) van alle vooroordelen. Laat je capaciteiten zien tijdens de gekste opdrachten op het parcours. Voorkom botsingen en geef je collega´s het nakijken. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over dit leuke personeelsuitje in jouw omgeving.

Sushi maken als personeelsuitje
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Sushi maken als personeelsuitje

Humor, gezelligheid, lekker Japans eten en ook nog iets praktisch leren?! Dat is waar dit personeelsuitje voor staat.  Van klassieke sushi's, maki's, tot tamago, na afloop weet je precies hoe het gemaakt wordt. Dus geef je afdelingsuitje kleur met wat rijst en nori en beleef een nieuwe ervaring. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het personeelsuitje sushi maken in jouw regio.

Zeepkistenrace als personeelsuitje
excl. BTW vanaf
€59 p.p.

Zeepkistenrace als personeelsuitje

Op zoek naar een gezellig en uniek personeelsuitje? Dan is deze zeepkistenrace iets voor jullie! Tijdens deze activiteit ontwerpen en bouwen jullie per team een eigen zeepkist. Dit wordt niet zomaar een zeepkist, dit wordt een zeepkist die voor jullie team staat! Jullie mogen de zeepkist dan ook met verschillende materialen versieren om te komen tot jullie ultieme racemonster! Na het bouwen en versieren van de zeepkist gaan jullie in deze pareltjes de strijd met elkaar aan. Kies je chauffeur wel zorgvuldig want het kan een moeilijk parcours zijn. Deze activiteit is leuk om met je collega’s te doen en kan worden gedaan door heel Nederland. Wil je meer informatie over dit personeelsuitje, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Uit handen van de jagers personeelsuitje
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Uit handen van de jagers personeelsuitje

Slechts één ding is belangrijk; laat je niet vangen. Tenminste als je één van de voortvluchtigen bent. Dan doe je er natuurlijk alles aan om niet op te vallen en ga je helemaal op in de massa. Ben je een jager, dan ligt dat natuurlijk helemaal anders. Dan ga je aan de hand van moderne hulpmiddelen op jacht. Wil jij je personeelsuitje in de stad van jouw keuze combineren met een zinderende City Game? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

Personeelsuitje in de keuken
excl. BTW vanaf
€48 p.p.

Personeelsuitje in de keuken

Wie houdt er niet van lekker eten?! En wat is er leuker dan dit lekker eten samen te bereiden met je collega's onder professionele begeleiding? Onemotion tipt daarom deze leuke kookworkshop als invulling van je personeelsuitje. Diverse thema's zijn mogelijk of natuurlijk een persoonlijke wens.  Van culinair genieten tot samen bezig zijn, van creativiteit tot gezelligheid, alles komt samen tijdens één van deze kookworkshops. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookworkshop mogelijkheden als invulling van je personeelsuitje.

Archery tag als personeelsuitje
excl. BTW vanaf
€20 p.p.

Archery tag als personeelsuitje

Deze spannende activiteit heeft wat weg van o.a. boogschieten, trefbal en paintball en zal vast en zeker zorgen voor een heleboel adrenaline bij de spelers. Gewapend met speciale bogen (met uiteraard zachte punten) trekken jullie ten strijde om de aan jullie gewaagde tegenstanders te verschalken. Maar er zijn meerdere wegen die leiden tot de eindoverwinning. Dat maakt deze activiteit ook nog eens strategisch erg interessant. Wil je meer weten over Archery tag als invulling van jullie personeelsuitje? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Origineelste feestlocaties van Nederland (arrangementen vanaf €60 p.p.)
excl. BTW vanaf
€60 p.p.

Origineelste feestlocaties van Nederland (arrangementen vanaf €60 p.p.)

Soms ben je niet alleen op zoek naar een locatie, maar meer nog naar een beleving. Elke feestlocatie binnen deze categorie heeft een bijzonder verhaal te vertellen. Dus ben je behalve een goede prijs/kwaliteit verhouding ook op zoek naar pure inspiratie voor een bedrijfsfeest, unieke bedrijfsborrel, feestelijke bedrijfspresentatie of ander zakelijk evenement, dan helpen we je hier graag verder. Bedraagt het budget (zaalhuur, drankjes, aankleding en eten/hapjes) van dit evenement minimaal €60 p.p.? Laat je dan helpen door onze gratis service. De 2 meest geschikte en tevens nog op de aangewezen datum beschikbare feestlocaties binnen ons netwerk zullen door ons worden benaderd, met de vraag om je van alle informatie te voorzien. 

Happen, stappen, varen personeelsuitje
excl. BTW vanaf
€72 p.p.

Happen, stappen, varen personeelsuitje

Dit personeelsuitje heeft eigenlijk alles: een mooie boottocht, een schitterende stadswandeling met officiële stadsgids en een heerlijk driegangen diner. Na een lekker voorgerecht, vertrekt de exclusieve rondvaart naar het restaurant waar het hoofdgerecht zal worden gegeten. Na dit hoofdgerecht, is het de beurt aan de stadsgids, welke je middels een interessante stadswandeling zal meenemen naar het restaurant voor een Grand Dessert. Wil je meer weten over dit personeelsuitje in meer dan 50 steden in Nederland, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Filmwedstrijd als personeelsuitje
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als personeelsuitje

Tijdens dit bijzondere personeelsuitje in Amsterdam komen alle professionele aspecten van het film maken aan bod. Zo worden de deelnemers onderverdeeld in groepen. Binnen elke groep wordt een Regisseur, Producer en Assistent Producer gekozen. De overige groepsleden treden op als acteurs. Vervolgens krijgt men de filmopdracht. Deze opdracht kan ook op maat worden gemaakt naar gelang de doelstellingen en de behoefte van het bedrijf. Elke groep kan met nep geld inkopen doen: kleding, attributen, technische hulpmiddelen en ondersteuning door een professioneel filmteam. Na afloop van de productie, worden de films gezamenlijk bekeken en zal de ¨Oscar¨ uitreiking plaatsvinden. Wil je meer weten over dit bijzondere personeelsuitje? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Outdoor Lasergamen als personeelsuitje
excl. BTW vanaf
€23 p.p.

Outdoor Lasergamen als personeelsuitje

Hou je van tactische shooter games? Als één team op een gevaarlijk missie door een bijzonder terrein? Maar ben je geen fan van verf op je pak? Dan is deze lasergame activiteit een echte aanrader. Samen met je teamleden ga je op jacht naar de overwinning. Maar pas op voor een hinderlaag. De tegenstander weet immers dat jullie zullen komen. Wil je meer weten over dit spannende personeelsuitje, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Personeelsuitje cocktails maken
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Personeelsuitje cocktails maken

Caipirinha, Jungle Juice, Tequila Sunrise of een Strawberry Martini, na afloop van deze cocktail workshop schudt je ze zo uit de mouw. Tijdens deze workshop krijg je les in het mixen en shaken van alcoholische drankjes (of op verzoek non-alcoholisch). Na afloop bent u als volleerd cocktailshaker klaar om de strijd aan te gaan met Brian Flanagan en Douglas Coughlin (film Cocktail). Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden tijdens je personeelsuitje.

percussie personeelsuitje
excl. BTW vanaf
€15 p.p.

percussie personeelsuitje

Ben je op zoek naar een unieke teambuilding activiteit in jouw regio? Dan heb je hem bij deze gevonden. Maak van jouw collega's één ritmische muziekmachine. Onze bijzondere percussie partner maakt van elke groep beginners binnen één sessie een goed spelende band. Iedere deelnemer krijgt de beschikking over een percussie instrument. Samen brengen jullie de samba tot leven. En na deze teambuilding sessie zul je zien, dat samenwerken op de zaak nog een stukje beter gaat. Wil je meer weten over dit personeelsuitje, vraag dan hieronder meer informatie aan.   

Graffiti personeelsuitje
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Graffiti personeelsuitje

Heb je zelf al eens een mooie tag willen zetten? Van throw-up tot wildstyle en master piece, in deze graffiti workshop leer je alle basistechnieken. Gooi al je creativiteit in de strijd en duik op 100% legale wijze in deze coole maar omstreden kunstvorm. Dit graffitti personeelsuitje is ook een mooie teambuildingsgelegenheid. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over een graffiti personeelsuitje bij jou in de buurt.

Pub Games personeelsuitje
excl. BTW vanaf
€57 p.p.

Pub Games personeelsuitje

Van darten tot sjoelen, van mexen tot een echte biertapwedstrijd, tijdens deze Pub Games in meer dan 50 steden in Nederland beleven jij en je collega's een ludiek bedrijfsuitje. De activiteiten worden gecombineerd met een heerlijk driegangen diner en 8 drankjes (inclusief).  Wil je meer weten over dit ludieke personeelsuitje bij jou in de buurt, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe!

Personeelsuitje schilderen
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Personeelsuitje schilderen

Zoek je een creatief en inspirerend personeelsuitje? Denk dan eens aan een workshop schilderen. Duik in een wereld vol creatieve inspiratie en toon jouw kunsten op het schilderdoek. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een personeelsuitje schilderen bij jou in de buurt, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner in de regio van je voorkeur.

GPS personeelsuitje (inc. 3-gangen diner)
excl. BTW vanaf
€52 p.p.

GPS personeelsuitje (inc. 3-gangen diner)

Gewapend met een GPS-systeem ga je in groepsverband op pad langs diverse highlights van je stad. Tijdens deze puzzle tocht leer je 1 van de meer dan 50 steden in Nederland kennen op een geheel nieuwe manier. Deze gps tocht is inclusief koffie/thee met gebak, drankje en driegangen keuzediner. Dit personeelsuitje vormt de ideale combinatie tussen actief bezig zijn en culinair genieten. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit gps personeelsuitje, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

Maak je eigen speelfilm, commercial of lipdub personeelsuitje
excl. BTW vanaf
€39,95 p.p.

Maak je eigen speelfilm, commercial of lipdub personeelsuitje

Van comedy, thriller, romantisch drama tot bedrijfscommercial of lipdub, dit wordt een hele bijzondere invulling van jouw personeelsuitje. Samen met een echte filmproducent en volledige filmcrew ga je aan de slag om je eigen speelfilm, videoclip of reclamefilm te maken op de locatie van jouw keuze. Je wordt uiteraard geholpen bij het voorbereiden van het script en de acteerprestaties en de opnames (en het afmonteren) worden verzorgd. Bekijk vervolgens het resultaat gezellig op een filmavond met de rest van het bedrijf. Wil je meer weten over de bedrijfsuitje mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Personeelsuitje zeilen
excl. BTW vanaf
€60 p.p.

Personeelsuitje zeilen

De wind door je haren en waterdruppels in je gezicht. Vrijheid en inspiratie gaan hand in hand tijdens een personeelsuitje zeilen op diverse plekken in Nederland. Er is veel mogelijk: van een ontspannen (mid)dag zeilen tot een actieve zeilwedstrijd tegen collega's, of bijvoorbee ld compleet verzorgde (mid)dag en weekend arrangementen. Voor iedere groepsgrootte zijn er passende zeilschepen. De volgende locaties zijn mogelijk:  Loosdrechtse Plassen (Hilversum), Kagerplassen (tussen Amsterdam en Leiden), Friese meren, IJsselmeer (Lelystad, Enkhuizen & Friesland), Markermeer (Monnickendam, net boven Amsterdam).Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

Film en Strategie personeelsuitje
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Film en Strategie personeelsuitje

Wie zijn wij nu? Wie willen wij graag zijn? Hoe zien onze klanten ons? Deze vragen zijn enorm belangrijk voor elke organisatie of afdeling. Tijdens deze unieke teambuilding workshop wordt op leuke en originele wijze een antwoord gezocht op deze vraagstukken.  De deelnemers worden in teams opgesplitst en gaan samen een script maken voor een film: bijvoorbeeld een (promotie)film (gericht op een interne of externe klant), of een film waarin belangrijke kwesties, conflictsituaties etc. aan de kaak worden gesteld. En dat alles onder begeleiding van een professionele film crew. Dat wordt vast een hele leuke en leerzame evaluatie (eventueel met Oscar-uitereiking). Wil je meer weten over dit personeelsuitjes arrangement, vraag dan meer informatie aan via onderstaande button.

Bubble voetbal als personeelsuitje
excl. BTW vanaf
€24 p.p.

Bubble voetbal als personeelsuitje

Heeft voetbal geen geheim meer voor je? Schiet en kop je alle ballen vanuit alle hoeken en standen binnen? Dan is dat nu verleden tijd. Tijdens bubbel voetbal stap je namelijk in een grote plastic bal. Dit zal je verplichten om zo goed mogelijk samen te scoren. Mensen van het scoren afhouden door je "lichaam van plastic" goed in te zetten of een aanval op Messi-achtige manieren te ontwijken. Zet alle tactieken overboord en focus je op je eigen bubbel. En komt de bal dan toch goed voor je voeten schroom dan niet om deze hard binnen te schieten en je team zo naar de overwinning te helpen. Lachen, gieren en brullen staat centraal tijdens dit actieve personeelsuitje. Vraag snel meer informatie aan voor een onvergetelijk uitje.

Personeelsuitje met improvisatie theater
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Personeelsuitje met improvisatie theater

Improvisatietheater zoals De Grote Improvisatieshow en De Lama’s wordt nog altijd populairder. Erg knap wat deze acteurs doen, maar jij kan het ook tijdens dit personeelsuitje! Samen met jouw team werkt men met veel humor in de workshop improvisatietheater aan de basisvaardigheden van impro: op ideeën komen, samenwerken, elkaar ondersteunen en elkaars ideeën accepteren. Aan het eind bestaat zelfs de mogelijkheid om een korte voorstelling te geven aan de rest van je bedrijf. Dat wordt lachen! Wil je meer informatie, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Rolstoelbasketbal clinic personeelsuitje
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Rolstoelbasketbal clinic personeelsuitje

Tijdens deze teambuilding activiteit, laat je jezelf inspireren door één van de spelers van het Nederlands Rolstolbasketbalteam. Duik in de wereld van het rolstoelbasketbal en ervaar wat het inhoudt om zelf deze sport te beoefenen. Werk samen en leer hoe je de zwaktes van je team kunt ombuigen tot sterktes. Naast de rolstolbasketbal clinic, is het ook mogelijk om deze inspirerende speler in te schakelen als spreker voor een zakelijk evenement. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder meer informatie aan.

Commercial maken als personeelsuitje
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Commercial maken als personeelsuitje

Ben je op zoek naar een uniek personeelsuitje waarbij jullie het nuttige en het aangename kunnen combineren? Bedenk dan samen met je collega´s het script voor een commercial of bedrijfsfilm voor jullie afdeling of het hele bedrijf. Bedenk bijvoorbeeld hoe andere afdelingen aankijken tegen jullie unit. Of presenteer aan de hand van een zelf bedachte film wat jullie als team zo sterk maakt aan bijvoorbeeld de klant. Of maak bijvoorbeeld een film waarin jullie aan de rest van het bedrijf aangeven wat jullie richting zal zijn voor de komende jaren. Wil je meer weten over dit bijzondere personeelsuitje? Vraag dan meer informatie aan via onderstaande aanvraagformulier.

Escape room personeelsuitje (op eigen locatie)
excl. BTW vanaf
€23 p.p.

Escape room personeelsuitje (op eigen locatie)

Dit wordt een wel heel bijzonder personeelsuitje. Duik in de wereld van de mega-populaire escape rooms. Zijn jullie in staat om de kamer op tijd te verlaten? Of blijken jullie niet opgewassen tegen de geheimen van de kamer. Deze escape room wordt op je eigen locatie gespeeld (in het bedrijf of bijv. een feestlocatie of andere gelegenheid).  Wil je meer weten over dit bijzondere personeelsuitje op je eigen locatie? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Schapen drijven als personeelsuitje
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Schapen drijven als personeelsuitje

Tijdens deze unieke teambuilding activiteit leer je de eeuwenoude kunst van het schapen drijven, waarbij het teamverband enorm kan worden versterkt. Uiteindelijk zullen jullie in teamverband voor moeten zorgen dat de schapen een parcours afleggen. De interactie tussen de groep, de schapen en de honden maken dit een heel bijzondere teambuilding activiteit. Optioneel is het ook mogelijk om na afloop op de vaste locatie in de regio Alkmaar op de authentieke hooizolder met open haard te genieten van een hapje en een drankje (of zelfs een complete boerenlunch of BBQ). Op overige locaties door Nederland zal een grote tent mee worden genomen. Wil je meer weten van deze leuke workshop, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Outdoor teambuilding personeelsuitje (divers)
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Outdoor teambuilding personeelsuitje (divers)

Bereid je voor op een intensieve maar bovenal leuk outdoor personeelsuitje in de buurt van verschillen steden. Op diverse bijzondere locaties is erg veel mogelijk: van handboogschieten tot tokkelen, van Navigatiespel tot bamboetoren bouwen, van High Ropes tot op maat gemaakte teambuilding activiteiten. Ook is het mogelijk om de teambuilding activiteiten te combineren met een lunch/diner, vergadering of feestelijk evenement. Wil je meer weten over deze leuke outdooractiviteiten in jouw regio? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Haka personeelsuitje
excl. BTW vanaf
€32 p.p.

Haka personeelsuitje

Ken je de dans die de rugbyspelers uit Nieuw-Zeeland voor iedere wedstrijd uitvoeren? Dit is de strijddans genaamd Haka. Deze dans, die kracht en teamgevoel uitstraalt wordt vaak voor een rugby wedstrijd uitgevoerd om tegenstanders te intimideren. De dans kan ook voor andere doeleinden gebruikt worden. Namelijk om jezelf te uiten en je passie te tonen. Ook is dit een leuke manier om je collega’s beter te leren kennen. Want sommige mensen kunnen meer kracht en passie hebben dan je van te voren had verwacht. Dit personeelsuitje wordt verzorgt op elke locatie in Nederland en België.

Naaktmodel schilderen als personeelsuitje
excl. BTW vanaf
€34 p.p.

Naaktmodel schilderen als personeelsuitje

Bereid je voor op een kunstzinnig en hilarisch personeelsuitje. Wat lijkt op een gewone schilderworkshop, blijkt al snel een workshop naaktmodel schilderen (man of vrouw) te zijn. Deze workshop is een leuke manier om je collega´s een verfrissende en bovendien creatieve middag te bezorgen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop naakmodel schilderen als invulling van je personeelsuitje bij jou in de buurt. 

Powerboat varen aan de kust als personeelsuitje
excl. BTW vanaf
€33 p.p.

Powerboat varen aan de kust als personeelsuitje

Brullende motoren en wind, veel wind. Na één tochtje in de RIB powerboat ben je zeker weten alle stress kwijt geraakt. Wat overblijft is een voldaan gevoel na afloop van een stevige dosis adrenaline. Dit personeelsuitje op hoge snelheid is mogelijk op diverse locaties aan het water van Scheveningen. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit bedrijfsuitje powerboat varen in Scheveningen, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van de organisator. 

Expeditie Robinson personeelsuitje
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Expeditie Robinson personeelsuitje

ijk je ook graag naar Expeditie Robinson en ben je benieuwd hoe je het ervan af zou brengen tijdens één van de groepsopdrachten? Ga dan nu de strijd aan met je vrienden of collega's tijdens dit Expeditie Robinson personeelsuitje. Diverse groepsopdrachten volgen elkaar op. Optioneel: het combineren van dit groepsuitje met een heerlijke BBQ. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over dit teambuilding personeelsuitje bij jou in de buurt.

Elkaars hoofd boetseren als personeelsuitje
excl. BTW vanaf
€24 p.p.

Elkaars hoofd boetseren als personeelsuitje

Hoe goed ken jij het gezicht van je collega´s eigenlijk? Kun jij met je ogen dicht elke moedervlek en litteken aanwijzen? Tijdens de workshop elkaars hoofd boetseren wordt je flink op de proef gesteld. Je krijgt de kans om iemand uit je groep na te boetseren. Deze workshop kan veel plezier opleveren en hopelijk ook een mooi eindresultaat. Welk hoofd zou jij wel willen boetseren? Vraag hieronder meer vrijblijvende informatie aan over dit creatieve personeelsuitje. Interesse? Vraag hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

High Ropes personeelsuitje
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

High Ropes personeelsuitje

Verse boslucht in je gezicht en zweetdruppels op je voorhoofd, bereid je voor op een actieve teambuilding activiteit met je collega´s. Sierlijk beweeg je je door de bomen op weg naar de eindstreep. Naast High Ropes zijn er ook andere mogelijkheden voor het organiseren van een actieve teambuilding in Nijmegen of omgeving. Ook zijn er goede catering mogelijkheden en mogelijkheden voor het organiseren van een vergadering of bijeenkomst. Wil je meer weten van dit uitdagende personeelsuitje in de omgeving van Nijmegen? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Vergaderen in inspirerende omgeving
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Vergaderen in inspirerende omgeving

Zoek je een mooie plek om een vergadering te houden? Maar dient de betreffende vergaderlocatie wel te beschikken over een inspirerend panorama voor bijvoorbeeld een wandeling, een picknick of als achtergrond voor de vergadering zelf? Dan helpen we je graag op weg. Laat ons weten wat je wensen zijn m.b.t. de vergaderlocatie en wij zoeken de 2 meest geschikte locaties binnen ons uitgebreide huislocatie netwerk. Hierbij kijken we natuurlijk ook naar de groepsgrootte en de beschikbaarheid van de locaties. Deze 2 meest geschikte locaties zullen je vervolgens vrijblijvend van meer informatie voorzien. Er zijn geen kosten verbonden aan onze service. We wensen je alvast een inspirerende vergadering toe.

Teambuilding personeelsuitje met vergadering
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Teambuilding personeelsuitje met vergadering

Alles draait om het vinden van de juiste balans. En dat geldt natuurlijk ook voor vergaderen. Inspanning vs ontspanning; geestelijk vs lichamelijk; een outdoor activiteit kan zorgen voor baanbrekende nieuwe ideeën, een (nog) betere sfeer tussen de deelnemers onderling en een onverwacht positieve output. Bij dit combinatiearrangement beschikt men over een vergaderlocatie van waaruit men outdoor activiteiten kan ondernemen. Wil je meer weten over dit arrangement, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop drone vliegen als personeelsuitje
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Workshop drone vliegen als personeelsuitje

Over een tijdje is het hebben van een drone net zo gewoon als het hebben van een fiets. Dus voor het omgaan met drones geldt natuurlijk dat je er niet vroeg genoeg mee kunt beginnen. Tijdens deze workshop drone vliegen leren jullie eerst alle basisvaardigheden. Hierna begint het pas echt en gaan jullie tegen elkaar strijden op een leuk hindernis parcours. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een workshop drone vliegen bij jou in de buurt, vraag dan meer informatie aan middels onderstaande button.  Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Lachworkshop personeelsuitje
excl. BTW vanaf
€23 p.p.

Lachworkshop personeelsuitje

Lachen is gezond. Om allerlei redenen. Wie bijvoorbeeld tien minuten voluit lacht, verbrandt net zoveel energie als wie een half uur zweet op een apparaat in de sportschool! Dit personeelsuitje laat je lachen zonder reden. Geen moppen maar speelse oefeningen maken al snel een hartelijke lach bij je los. Wie kan lachen, kan meedoen! Dit wordt vast een heel ludieke invulling van je groepsuitje. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een personeelsuitje lachen in jouw omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van de organisator.

Paintball personeelsuitje
excl. BTW vanaf
€20 p.p.

Paintball personeelsuitje

Ben jij dol op verf? Maar dan niet in de kunstzinnige zin van het woord? Krijg jij een enorme kick van spanning en adrenaline? Dan is het tijd voor deze paintball activiteit. Hijs je in de combat outfit en stap de paintball wereld in. Duik jij op tijd weg voor een verfkogel? En counter jij door je tegenstander direct uit de wedstrijd te schieten? Dan ben jij gemaakt voor deze strijd. En houden jullie achteraf nog wat tijd over om iemand in het zonnetje te zetten? Hijs hem of haar in een konijnenpak en schiet de patronen leeg. Veel plezier toegewenst.

Een personeelsuitje is perfect te combineren!

Soms is het noodzakelijk voor een bedrijf om een leerelement of teambuilding te combineren met een personeelsuitje. Uiteraard is dat geen enkel probleem. Vergaderen vooraf? Of dineren tijdens een uitje? Van kookworkshops tot creatieve workshops er zijn ontzettend veel mogelijkheden die bijdragen aan het groepsgevoel of de teambuilding voor het bedrijf. Zo zal de baas ook blij zijn dat er twee vliegen in 1 klap worden geslagen en het zakelijke gecombineerd zal worden met een gezellig en geslaagd personeelsuitje. Laat jezelf en je team inspireren met het aanbod op de pagina. Stem met elkaar de favoriete keuze of neem als organisator het heft zelf in handen en kies voor een onvergetelijke herinnering.

Ga direct naar het totale aanbod personeelsuitjes in jouw regio!

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder:                                    Personeelsuitjes Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer:                         Personeelsuitjes Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden:                                  Personeelsuitjes Haarlem  

Regio Zuid-Holland 
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                         Personeelsuitjes Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg:                            Personeelsuitjes Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht:                         Personeelsuitjes Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk:                                                            Personeelsuitjes Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                               Personeelsuitjes Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden:                                 Personeelsuitjes Gouda  

Regio Utrecht 
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein:                                       Personeelsuitjes Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld:                         Personeelsuitjes Amersfoort  

Regio Noord-Brabant 
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard:                        Personeelsuitjes Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle:                                           Personeelsuitjes Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden:                                          Personeelsuitjes Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal:                               Personeelsuitjes Breda  

Regio Flevoland 
Regio Almere:                                                                      Personeelsuitjes Almere  

Regio Limburg 
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg:                           Personeelsuitjes Maastricht  

Regio Groningen 
Regio Groningen, Delfzijl:                                                   Personeelsuitjes Groningen  

Regio Overijssel 
Regio Zwolle, Meppel, Hoogeveen:                                    Personeelsuitjes Zwolle  

Regio Gelderland 
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem:                                      Personeelsuitjes Arnhem
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk:                                         Personeelsuitjes Nijmegen
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk:                             Personeelsuitjes Apeldoorn

WAAROM ONEMOTION?
Voordelen Onemtion
Onemotion partner worden?

GROEPSUITJES DOOR HEEL NEDERLAND

Met een divers aanbod helpt Onemotion je graag bij het kiezen. Het aanbod is ondanks dat nog divers en voor ieder wat wils. Van creatieve, actieve, passieve tot avontuurlijke en ontzettend originele personeelsuitjes. Laat jezelf een verrassen in de verschillende plaatsen in Nederland. Van hoofdstad Amsterdam, havenstad Rotterdam, Domstad Utrecht, lichtstad Eindhoven tot de prachtige duinen in en rondom Den Haag. Zijn dit de enige steden? Uiteraard niet! Van Groningen tot Zeeland en van Noord-Holland tot Limburg. Personeelsuitjes zijn er in alle steden dichtbij je in de buurt. En wil je het wat centraler voor alle collega’s kies dan voor een stad die centraal in je provincie ligt. Waar je keuze ook op gaat vallen we hopen dat het aanbod je zal inspireren en je een kickstart geeft op weg naar een succesvolle dag. We willen je alvast enorm veel plezier toewensen.

VEELGESTELDE VRAGEN

+ We zijn maar met een kleine groep, zijn er dan toch personeelsuitjes die voor ons beschikbaar zijn?
Wij krijgen dagelijks te maken met groepen vanaf 4 tot 2.000 personen. En voor elke groepsgrootte zijn wij in een staat een ludiek, enerverend of inspirerend personeelsuitje te verzorgen. De prijzen lopen ook uiteen en beginnen al vanaf €15,-.

+ Waar vind ik de personeelsuitjes in mijn regio?
Door op de onderstaande stedenlink van je keuze te klikken vind je meer informatie over alle personeelsuitjes aanbiedingen in de regio van jouw voorkeur.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.


NL: www.onemotion.nl

BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

  • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

  • Geen extra kosten voor tussenpersonen

  • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

  • De scherpste prijzen in de markt