Single weekend, singles weekend, weekendje singles

van vrijgezellenfeest tot zakelijk evenement, van bedrijfsuitje tot trouwfeest.

vrijgezellenfeest.jpg (1)

Single weekend, singles weekend, weekendje singles

Ben je single en op zoek naar een leuk single weekend? Wellicht om een leuk contact te ontmoeten of juist om als happy single er even tussenuit te gaan met andere mensen die gewoon alleen op weekend willen gaan. De lading van single weekend kun je zo interpreteren zoals je zelf wilt. Het aanbod wat we hebben zal hopelijk goed aansluiten bij je wensen. Of je nu gaat voor een avontuurlijk, stedelijk of juist actief weekend. Een single weekend is natuurlijk dé gelegenheid om er even tussenuit te gaan en leuke nieuwe mensen te leren kennen. Dit kan zijn op een singles weekend met alleen maar singles, of juist eentje waar een mooie mix bestaat tussen singles en alleengaanden. Vooral de laatste combinatie kan verrassend leuke effecten hebben op de sfeer van een single weekend.

Betaalbare single weekenden op een rijtje

Onemotion heeft een aantal leuke en betaalbare single weekenden voor je op een rijtje gezet. Zo is zijn er al single weekenden vanaf  €175,-. Uiteraard met de meest uiteenlopende steden. Ben jij iemand die graag de wereld wil verkennen? De meest uiteenlopende steden bezoeken? Een weekend kan ervoor zorgen dat je kennis maakt met een stad. Na afloop kan dit uiteraard naar meer smaken. Tijdens deze leuke weekenden leer je ook nog eens andere vrijgezellen kennen. Wie weet kom je de ideale partner tegen die ook dol is op reizen. Klik snel door op onderstaande link en laat je verrassen door de verschillende mogelijkheden. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe!

Klik hier voor meer informatie over de single weekenden .

WAAROM ONEMOTION?

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je aanbod op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.

Lees meer over Onemotion


Onemotion
Zandheuvel 52B
4901 HW Oosterhout

Onze voordelen


 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt