Spannend vrijgezellenfeest

in o.a. Amsterdam, Den haag, Zwolle, Haarlem, Rotterdam, Utrecht, Almere, Breda en andere steden.

Diverse spannende vrijgezellenfeesten

Ben jij de organisator van een onvergetelijk maar vooral ook spannend vrijgezellenfeest voor mannen? De keuze is enorm en maakt de zoektocht niet altijd even makkelijk. Ook met deze reden hebben we een selectie gemaakt van diverse spannende vrijgezellenfeesten bij jou in de buurt. Maar wat is spannend nu echt? Een tikkeltje adrenaline, een spannende strijd of juist iets wat je normaal niet zo snel zou doen? Spannende vrijgezellenfeesten zijn er in zoveel verschillende vormen. Ga de strijd aan met andere mensen uit de groep tijdens een potje paintball, schilder een naaktmodel, speel een spannende citygame of kijk wie de beste race skills heeft in een slip- of driftworkshop. Dat dit een spannend vrijgezellenfeest gaat worden staat voorop. We hopen je op weg te helpen bij het organiseren van een onvergetelijke dag met deze vrijgezellenfeest opties. Bekijk snel onderstaand de opties en vraag vrijblijvend meer informatie aan. Alvast enorm veel plezier toegewenst.

City escape als spannend vrijgezellenfeest
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

City escape als spannend vrijgezellenfeest

Deze City game is een variant op de zeer populaire escape rooms van dit moment. Alleen deze game speel je in het centrum van de stad. Breken jullie alle codes? Ontrafelen jullie op tijd alle raadsels en geheimen? Welk team wint de sleutel van de stad? Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een City Escape Game bij jou in de buurt als invulling van je vrijgezellendag, vraag dan meer informatie aan middels onderstaande button.  Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Uit handen van de jagers als spannend vrijgezellenfeest
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Uit handen van de jagers als spannend vrijgezellenfeest

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €33 p.p.

Slechts één ding is belangrijk; laat je niet vangen. Tenminste als je één van de voortvluchtigen bent. Dan doe je er natuurlijk alles aan om niet op te vallen en ga je helemaal op in de massa. Ben je een jager, dan ligt dat natuurlijk helemaal anders. Dan ga je aan de hand van moderne hulpmiddelen op jacht. Wil jij je vrijgezellenfeest combineren met een zinderende City Game? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

Spannend vrijgezellenfeest: workshop naaktmodel schilderen (m/v)
incl. BTW vanaf
€36,5 p.p.

Spannend vrijgezellenfeest: workshop naaktmodel schilderen (m/v)

Bereid je voor op een kunstzinnig en hilarische workshop in diverse steden in Nederland. Wat lijkt op een gewone schilderworkshop, blijkt al snel een workshop naaktmodel schilderen of tekenen (met mannelijk of vrouwelijk naaktmodel) te zijn. Deze workshop is erg populair bij vrijgezellenfeesten en een leuke manier om de aanstaande bruid of bruidegom een onverwachte middag te bezorgen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop naakmodel schilderen in steden door heel Nederland. 

Cluedo als spannend vrijgezellenfeest
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Cluedo als spannend vrijgezellenfeest

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €33 p.p.

Het is een klassieker onder de bordspellen: het spannende Cluedo. Tijdens deze city game variant kruipen jullie in de huid van een echte detective. Lukt het jullie om erachter te komen hoe de moord precies was gepleegd? Waar vond de misdaad plaats en hoe werd het slachtoffer exact om het leven gebracht? En natuurlijk de hamvraag: wie heeft het precies gedaan? Wil je meer weten over deze spannende Citygame die je zal tonen hoe goed jouw detective skill wel niet zijn? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan over dit leuke groepsuitje in jouw regio middels onderstaande informatieformulier.

Risk Citygame als spannend vrijgezellenfeest
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Risk Citygame als spannend vrijgezellenfeest

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €33 p.p.

Tijdens dit strategische groepsuitje gaan jullie dit klassieke bordspel spelen op een manier zoals je dit nog nooit hebt gedaan.  Het nieuwe strijdtoneel is de stad waar je je eigen strategische stellingen gaat opbouwen om uiteindelijk de stad te veroveren op de anderen.  Dit strategische groepsuitje is mogelijk met begeleiding op de locatie zelf maar ook onder begeleiding op afstand. Wil je meer informatie over dit spannende vrijgezellenfeest, vriendenuitje of groepsuitje in jouw omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Koning Voetbal quiz met diner als spannend vrijgezellenfeest
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Koning Voetbal quiz met diner als spannend vrijgezellenfeest

Met begeleiding op afstand zonder diner (vanaf €24,50 p.p.), op locatie met diner vanaf €55 p.p.

Waar maak je heel veel mannen en vrouwen blij mee? Voetbal natuurlijk. Al die uren in de kroeg voor het scherm of in het stadion met een seizoenskaart gaan nu echt goed van pas komen tijdens deze koning voetbal quiz. Een inspirerende quizmaster test jullie kennis van het spel over de belangrijkste bijzaak van het leven. Wie maakt gehakt van de kennis van zijn of haar tegenstanders? Bij deze ludieke en spannende voetbalquiz is een heerlijk diner inbegrepen. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit leuke quizdiner vrijgezellenfeest in jouw omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. 

Quad rijden als vrijgezellenfeest met adrenaline
incl. BTW vanaf
€39,95 p.p.

1,5 meter vrijgezellenfeest met adrenaline: Quad rijden

Deze activiteit is mogelijk op 1,5 meter afstand van elkaar!

Oerend hard snellen jij en je vrienden over het parcours, terwijl je hart meeklopt op het ritme van motor van je eigen quad. Wind, modder, niets houdt jullie tegen. Tijdens dit quad rijden als invulling van je vrijgezellenfeest voor mannen of vrouwen in diverse regio's in Nederland, komen er vast en zeker oerkrachten vrij. Dit groepsuitje is aangepast aan de 1,5 meter samenleving. De quads worden extra goed gereinigd en er is rekening gehouden met speciale looproutes. Vraag dan hieronder meer informatie over dit pijlsnelle personeelsuitje in jouw regio. 

50 tinten grijs City Game als spannend vrijgezellenfeest
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

50 tinten grijs City Game als spannend vrijgezellenfeest

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €33 p.p.

Bij deze City Game raden we je aan, je haren los te dragen over je oren. Zodat niemand kan zien hoe rood jouw oren precies zijn. Dit prikkelende spel is een uitstekende manier om beter in contact te komen met je eigen seksualiteit. Ontdek je eigen "stoute"kant en maak er een enorm hillarische middag van. We waarschuwen je wel voor het oplopen van overbelaste lachspieren. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het 50 tinten vrijgezellenfeest. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe!

Moordspel als spannend vrijgezellenfeest
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Moordspel als spannend vrijgezellenfeest

Hou je van spanning, detectives en speurwerk en wil je dat graag combineren met een vrijgezellendag? Denk dan ook eens aan dit spannende moordspel in de stad van jouw keuze. Weet jij te achterhalen wat er werkelijk is gebeurd? Hoe ga je te werk om het probleem op te lossen. Zie jij als enige geen details over het hoofd? Dan maak je een goede kans om als winnaar uit de bus te komen. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een moordspel bij jou in de buurt, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over dit leuke vrijgezellenfeest stadsspel.

Hele foute vrienden of vriendinnen als spannend vrijgezellenfeest
incl. BTW vanaf
€29,50 p.p.

Hele foute vrienden of vriendinnen als spannend vrijgezellenfeest

Als vrienden- of vriendinnengroep nemen jullie het natuurlijk altijd voor elkaar op. In goede en slechte tijden zijn jullie er voor elkaar. Maar een geintje op z´n tijd moet natuurlijk kunnen, toch? Nou, dan wordt dit een stevig geintje. Durf jij je vrienden of vriendinnen voor blok te zetten? Heeft iedereen straks het schaamrood op de kaken? Ga de ludieke strijd met elkaar aan en bewijs dat jullie naast goede vrienden of vriendinnen ook goed fout kunnen zijn. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over dit spannende en ludieke vrijgezellenfeest.

The Pain Game als spannend vrijgezellenfeest
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

The Pain Game als spannend vrijgezellenfeest

Bestaat er een gezonde rivaliteit binnen jouw vriendengroep? Willen jullie allemaal koste wat het kost van elkaar winnen? Willen jullie eindelijk eens de mannen van de jongetjes kunnen scheiden? Dan is deze Pain Game een echte aanrader. Het spel is simpel; in teams voeren jullie opdrachten uit. Het winnende team mag het verliezende team straffen middels een aantal pijnlijke spelletjes. Wil je meer weten over dit pittige vrijgezellenfeestje, vraag dan meer informatie aan middels onderstaande button.  Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner. 

Een spannend vrijgezellenfeest organiseren

Bij het organiseren van een spannend vrijgezellenfeest komt veel kijken. Je hebt de (twijfelachtige) eer gekregen om een magische dag te organiseren en zo nog één keer goed de bloemetjes buiten te zetten. Je krijgt de lijst van mensen die je er graag zou bij hebben en prikt een aantal data. Het feest is begonnen en het is nu tijd om iedereen bij elkaar te brengen. Dat de vraag is gekomen om het vrijgezellenfeest te organiseren betekend niet dat je het helemaal alleen hoeft te doen. Samen met iemand anders de organisatie op je nemen verdubbelt zeker het plezier in de voorbereiding. Heb je al een bepaald idee over hoe deze dag eruit moet gaan zien? Ken je de vrijgezel goed genoeg om ervoor te zorgen dat hij een dag om nooit te vergeten tegemoet kan zien? Op deze pagina hebben we een divers aanbod van leuke en vooral spannende activiteiten verzameld. Laat je snel inspireren en vraag vrijblijvend meer informatie aan.

Of klik direct door naar het vrijgezellenfeest aanbod in jouw regio:

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                Vrijgezellenfeest Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     Vrijgezellenfeest Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Vrijgezellenfeest Haarlem                                                   

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                      Vrijgezellenfeest Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, etc:                        Vrijgezellenfeest Den Haag
Regio Scheveningen:                                                             Vrijgezellenfeest Scheveningen
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                     Vrijgezellenfeest Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                        Vrijgezellenfeest Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                           Vrijgezellenfeest Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                             Vrijgezellenfeest Gouda 

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                   Vrijgezellenfeest Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                    Vrijgezellenfeest Amersfoort 

Regio Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                   Vrijgezellenfeest Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                      Vrijgezellenfeest Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                     Vrijgezellenfeest Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                          Vrijgezellenfeest Breda

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                                        Vrijgezellenfeest Almere
Regio Lelystad:                                                                      Vrijgezellenfeest Lelystad

Regio Limburg
Regio Venlo, Venray, etc:                                                      Vrijgezellenfeest Venlo
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                      Vrijgezellenfeest Maastricht

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                              Vrijgezellenfeest Groningen

Regio Overijssel
Regio Enschede, Hengelo, Deventer, etc:                           Vrijgezellenfeest Enschede
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                   Vrijgezellenfeest Zwolle

Regio Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem, etc:                                Vrijgezellenfeest Arnhem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                       Vrijgezellenfeest Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                   Vrijgezellenfeest Nijmegen

Regio Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                   Vrijgezellenfeest Drenthe

Regio Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                        Vrijgezellenfeest Zeeland

Regio Friesland
Regio Friesland, Leeuwarden, Sneek, etc:                          Vrijgezellenfeest Friesland

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

SPANNEND VRIJGEZELLENFEEST DOOR HEEL NEDERLAND
Ben je woonachtig in de randstad, het noorden van het land of juist één van de andere provincies? Kies je voor een bepaalde stad omdat je hier bijzondere herinneringen hebt gemaakt met de vrijgezel? Ligt het centraal voor de hele groep of is het juist enorm buiten alle ideeën om een plaats waar niemand bekend is? Van Alkmaar tot aan Maastricht, van Groningen tot aan Hulst. De meest bijzondere plaatsen bieden het platform voor een bijzonder uitje. Doe een citygame in het sfeervolle Eindhoven, ga quad rijden in de natuur, speel archery tag in Rotterdam, ga naakt schilderen in Utrecht of kies voor een andere spannende workshop ergens anders in Nederland. Laat je inspireren door de vele mogelijkheden. We wensen je alvast succes bij de organisatie en veel plezier bij de dag zelf.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.


NL: www.onemotion.nl

BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt