Straatfeest organiseren: een onvergetelijke dag

Van Groningen tot Rotterdam, van Maastricht tot Amsterdam.

feest.jpg

Straatfeest organiseren

Wil je binnenkort een straatfeest organiseren en wil je daar wat hulp en inspiratie bij? Het is vaak nogal een hoop om te organiseren en er zijn vele keuzes te maken om dit tot een onvergetelijke dag te maken. Wanneer je op zoek bent naar een dagvullendprogramma zijn er diverse mogelijkheden. Een leuke activiteit bijvoorbeeld waar iedereen aan mee kan doen, een lekkere maaltijd of vooral veel gezelligheid. Of je nu kiest voor een straatfeest buiten of juist op een locatie…de mogelijkheden zijn eindeloos. Van bijzondere locaties, tenten, catering, entertainment tot leuke locaties. Een straatfeest kan op allerlei verschillende manieren worden ingevuld. Wij helpen je graag om alle onderdelen van je straatfeest te organiseren. Laat je inspireren door onze verschillende mogelijkheden op deze pagina.

 Live Cooking BBQ catering je eigen locatie
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Live Cooking BBQ catering op je straatfeest

Max. 1.000 deelnemers; Mogelijk op elke locatie met buitenruimte; Ook drankjes, meubilair of complete foodmarkt is mogelijk.

Zomer of winter, het maakt niet uit, BBQen is altijd leuk. En tijdens dit live cooking BBQ catering event gaan de grillmasters speciaal voor jullie aan het werk om er een heerlijk BBQ feest van te maken op jullie eigen locatie. Wil je er ook drankjes bij of een andere catering voor de mensen die niet zo van BBQ houden, dan is dat geen probleem. Voorwaarde is wel dat jullie beschikken over een buitenruimte voor de BBQ. Wil je meer informatie over de mogelijkheden van het inzetten van deze live Cooking BBQ voor je eigen straatfeest? Vraag hieronder vrijblijvend meer informatie aan middels onderstaande groene button.

Archery tag als activiteit tijdens je straatfeest
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Archery tag als activiteit tijdens je straatfeest

Deze spannende activiteit heeft wat weg van o.a. boogschieten, trefbal en paintball en zal vast en zeker zorgen voor een heleboel adrenaline bij de spelers. Gewapend met speciale bogen (met uiteraard zachte punten) trekken jullie ten strijde om de aan jullie gewaagde tegenstanders te verschalken. Maar er zijn meerdere wegen die leiden tot de eindoverwinning. Dat maakt deze activiteit ook nog eens strategisch erg interessant. Wil je meer weten over Archery tag als invulling van jullie groepsuitje? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Walking dinner catering op locatie in STAD of regio
incl. BTW vanaf
€40 p.p.

Walking dinner catering op locatie tijdens je straatfeest

Voor 50 t/m 500 personen (meer op aanvraag).

Wat maakt een walking dinner zo populair? Het feit dat er niet gegeten wordt aan tafel en er dus geen vaste tafelbeschikking is, geeft uw evenement een enorm sociaal voordeel. Geniet van heerlijke handzame gerechtjes terwijl u praat met alle aanwezigen die tevens aanwezig zijn. Een walking dinner op locatie is mogelijk voor groepen van 50 tot 500 personen (meer deelnemers op aanvraag). Het is ook mogelijk om drankjes per uur of afkoop  te regelen bij deze walking dinner op je eigen locatie. Wil je meer informatie over de mogelijkheden van het inzetten van deze walking dinner catering voor je eigen straatfeest? Vraag hieronder vrijblijvend meer informatie aan middels onderstaande groene button.

90's themafeest als straatfeest
incl. BTW vanaf
€55 p.p.

90's themafeest als straatfeest

Op je eigen locatie (feestlocatie niet inbegrepen).

Springt tijdens dit 90’s themafeest in een tijdmachine en geniet van deze bijzondere periode. Haal je hakmoves weer uit de kast en zing uit volle borst mee met alle bekende hits van de Backstreet Boys! Wie was er als vrouw nu niet verliefd op deze jongens? De ene na de herinnering zal de revue passeren tijdens dit gave 90’s themafeest. Terwijl de DJ de fijnste hits speelt uit de 90’s kun je als organisator nadenken over de verdere aankleding. Een optreden van de imitatie Spice Girls of Backstreet Boys tot een game ruimte om te kijken wie de Nintendo koning was. Tijdens deze avond ga je van een gabber naar Captain Jack en van Britney Spears naar Take That. Dit gaat een avond worden die niet snel vergeten zal worden. Vraag via onderstaande mogelijkheid meer informatie aan en laat u vrijblijvend informeren. We wensen je bij voorbaat een onvergetelijke avond toe.

Koning Voetbal spel tijdens je straatfeest
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Koning Voetbal spel tijdens je straatfeest

Met begeleiding op afstand zonder diner (vanaf €24,50 p.p.), op locatie met diner vanaf €55 p.p.

Waar maak je heel veel mannen en vrouwen blij mee? Voetbal natuurlijk. Al die uren in de kroeg voor het scherm of in het stadion met een seizoenskaart gaan nu echt goed van pas komen tijdens deze koning voetbal quiz. Een inspirerende quizmaster test jullie kennis van het spel over de belangrijkste bijzaak van het leven. Wie maakt gehakt van de kennis van zijn of haar tegenstanders? Bij deze ludieke en spannende voetbalquiz is een heerlijk diner inbegrepen. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit leuke quiz dinerspel in jouw omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. 

Graffiti workshop als activiteit tijdens je straatfeest
incl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Graffiti workshop als activiteit tijdens je straatfeest

Heb je zelf al eens een mooie tag willen zetten? Van throw-up tot wildstyle en master piece, in deze graffiti workshop leer je alle basistechnieken. Gooi al je creativiteit in de strijd en duik op 100% legale wijze in deze coole maar omstreden kunstvorm. Deze graffitti workshop in de stad van je voorkeur is ook een mooie teambuildingsgelegenheid. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de graffiti workshop mogelijkheden in de regio van jouw voorkeur.

Themafeest Back to the 00's op je straatfeest
incl. BTW vanaf
€55 p.p.

Themafeest Back to the 00's op je straatfeest

Op je eigen locatie (feestlocatie niet inbegrepen).

De 00’s was een bijzondere periode. Computers, mobiele telefoons en internet maakte een enorme ontwikkeling door. Maar ook muziek was een bijzonder onderdeel van de 00’s. Je zong mee met Dragosta Din Tei, danste op de Ketchup Song of liet je Jumpstyle moves zien. Nu kan alles weer uit de kast tijdens dit 00’s themafeest. Werkelijk niks mag ontbreken wanneer je dit feest gaat organiseren. Of dit nu voor een personeelsfeest, familiefeest of ander type event is. Laat de magische klanken van Cristina Aguilera of Gigi D’Agostina voorbij komen en sluit de avond af met mooie meezingers van Guus Meeuwis. Ook de aankleding van deze avond kan helemaal in 00’s style. Meer interesse in dit themafeest? Vraag via onderstaande optie vrijblijvend meer informatie aan. We wensen je alvast een onvergetelijke avond toe.

Lipdub maken met de hele straat
incl. BTW vanaf
€39,95 p.p.

Lipdub maken met de hele straat

Van comedy, thriller, romantisch drama tot videoclip of lipdub, dit wordt een hele bijzondere invulling van jullie straatfeest. Samen met een echte filmproducent ga je aan de slag om je eigen speelfilm of clip te maken in jullie buurt. Bekijk vervolgens het resultaat gezellig op een filmavond met alle aanwezige buren. Dit is een echte aanrader voor jong en oud. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de lipdub of videoclip mogelijkheden bij jou in de straat, zodat jullie dit bijzondere straatfeest nooit meer zullen vergeten. 

Live Cooking catering met rollende keukens
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Live Cooking catering met rollende keukens voor je straatfeest

Voor 50 t/m 1.000 personen (meer op aanvraag); diverse keukens

Heb je een bijzonder evenement en wil je dit graag aankleden met catering die live wordt bereid voor het oog van de gasten? Dan is deze live cooking catering misschien wel een hele leuke optie. Van tapasbar tot verse frites, van chocoladefeest met fonteinen en live bereide bonbons, van gigantische paella pannen tot grill installaties. Van luxe broodjes of crepes tot churos en Italiaanse ijswagens, van pizza houtoven tot Zuid-Afrikaanse braai brandweerauto en veel meer. Er is heel veel mogelijk. Indien gewenst is het ook mogelijk om drankjes te serveren (met zelfbedieningsbar of bemande bar). Wil je meer informatie over de mogelijkheden van het inzetten van deze live Cooking catering voor je eigen straatfeest? Vraag hieronder vrijblijvend meer informatie aan middels onderstaande groene button.

Percussieworkshop op je straatfeest
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Percussieworkshop op je straatfeest

Zelf muziek maken, meebewegen op een opzwepend ritme en deel uit maken van een groter geheel. Tijdens deze ritmische straatfeest activiteit kan het allemaal. En onze percussie workshoppartners zijn een verhaal apart.Van winkelcentrum tot zomerfestival, overal waar ze komen vullen ze hun samba band spontaan aan met het niets vermoedende publiek. Dit zijn echte workshop professionals, in staat om elke groep mensen om te toveren tot een geoliede samba machine. Wil je je straatfeest een muzikale boost geven, dan is deze percussie workshop misschien wel een hele leuke optie.

Vuurspuwer op je straatfeest

Vuurspuwer op je straatfeest

Prijzen van de shows zijn vanaf €600.

Wil je je straatfeest wat je binnenkort gaat organiseren een originele insteek meegeven? Zorgen dat de vonken er vanaf zullen springen? Kies dan voor een vuurspuwer! Spektakel, hitte en sensatie gegarandeerd tijdens deze act. Laat de vuurspuwer je gasten ontvangen met een spannende act of zich laten mengen tussen de bezoekers. Deze act zal niet snel vergeten worden. Maar ook tijdens een festival of ander evenement is deze act zeker passend. Hou gepaste afstand wanneer de vuurspuwer zijn specialiteit laat zien! Ben je benieuwd welke mogelijkheden er zijn? Vraag direct via onderstaande optie meer informatie aan.

Cocktail catering als aankleding van je evenement
incl. BTW vanaf
€17 p.p.

Cocktail catering als aankleding van je evenement

Elke organisator wil natuurlijk dat zijn of haar gasten optimaal genieten van het feest of evenement dat georganiseerd wordt. De best passende locatie wordt uitgezocht, goede muziek en lekker eten. Toch kan het zijn dat het feest nog wat sfeerverhoging kan gebruiken om het enthousiasme van de gasten tot ongekende hoogte te laten stijgen. En dan zou inspirerende cocktail catering weleens een mooie uitkomst kunnen bieden. Laat de professionele bartender live heerlijke cocktails bereiden speciaal voor uw gasten. Wil je meer weten over het inzetten van cocktail catering op je evenement? Klik dan op onderstaande groene button.

Foodtruck Braadworst met frites en oktoberfest gevoel tijdens je xx
incl. BTW vanaf
€17 p.p.

Foodtruck Braadworst met frites en oktoberfest gevoel tijdens je straatfeest

Min. besteding €1700: Broodje worst met frites en Duitse drankjes (optioneel), ook hele grote groepen

Ben je op zoek naar een Foodtruck voor je feest of straatfeest? Wellicht is een Foodtruck met Duitse worsten (verschillende soorten, ook vegaworsten zijn mogelijk)dan een leuke aanrader voor jullie evenement. Hiermee creëer je in korte tijd een leuke Oktoberfest sfeer onder de deelnemers. Samen genieten jullie van culinaire broodjes met Duitse worst en heerlijk verse frietjes. Optioneel is het ook mogelijk om te zorgen voor bijpassende drankjes zoals Duitse biertjes om het Duitse Oktoberfest gevoel helemaal af te maken. Dit Duitse Foodtruck is niet alleen leuk in het najaar in de periode tijdens het Duitse Oktoberfest, maar kan het hele jaar worden ingezet. Wil je meer informatie over de mogelijkheden van het inzetten van deze Duitse Foodtruck worst catering met Oktoberfest gevoel? Vraag hieronder vrijblijvend meer informatie aan middels onderstaande groene button.

Pizza foodtruck inhuren in STAD of omgeving
incl. BTW vanaf
€20 p.p.

Pizza foodtruck inhuren tijdens je straatfeest

Min. besteding €1200: verse Pizza en Italiaanse drankjes (optioneel), groepen tot 250 personen

Bijna iedereen houdt van Italiaans eten. En hoe geef je jouw team het ultieme vakantiegevoel? Met een pizza Foodtruck natuurlijk. Hiermee wordt er voor de catering tot wel 250 personen gezorgd. De cateraar neemt tot 3 mobiele ovens mee om iedereen op tijd van een heerlijke maaltijd te voorzien. Optioneel kan er ook voor drankjes in stijl worden gezorgd (van Crodino tot Perroni bier en Italiaanse wijnen). Ook is het mogelijk om een pizza workshop voor 15 tot 45 personen te laten verzorgen (tegen meerprijs). Wil je meer informatie over de mogelijkheden van het inzetten van deze pizza Foodtruck voor je eigen straatfeest? Vraag hieronder vrijblijvend meer informatie aan middels onderstaande groene button.

Een goede buur is beter dan een verre vriend

Een bekend gezegde met een grote kern van waarheid. Woon je in een straat waar je goed contact hebt met je verschillende buren en ondernemen jullie regelmatig dingen samen? Dan komt dit je woonvreugde vaak ook ten goede. Want wat is er fijner dan weten dat je op je buren terug kan vallen als je ze een keer onverwachts nodig hebt? Om jullie goede band in ere te houden is het organiseren van een straatfeest een leuk idee. Gezellig in een ongedwongen sfeer samen wat leuks ondernemen met een lekker hapje en drankje erbij. Er zijn verschillende manieren om invulling te geven aan je straatfeest. Wil je een burendag organiseren op de nationale burendag in september? Of wil je een leuke dag organiseren in de zomer waarbij je een springkussen huurt voor de kinderen terwijl de volwassenen een lekker diner bereiden op de barbecue? Er zijn vele verschillende mogelijkheden, en er is er zeker ook een die bij jullie ideale straatfeest past!

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

STRAATFEEST ORGANISEREN DOOR HEEL NEDERLAND

Waar in Nederland je ook woont, wij denken dat het perfecte straatfeest overal te organiseren is. We hebben mogelijkheden in heel Nederland, van Vlissingen tot Groningen, van Amsterdam tot Maastricht en van Rotterdam tot Arnhem. Want iedere straat in Nederland verdient een perfect passend straatfeest waar iedereen nog lang over napraat en wat jullie band nog beter maakt! Of je nu in hartje Rotterdam woont, het gezellige Eindhoven, historisch Breda of bruisend Alkmaar…het gaat om welke energie jij als organisator erin gaat stoppen. Indien je enthousiast bent geworden en meer inspiratie wilt voor je straatfeest, informeer dan vrijblijvend voor meer informatie. We wensen je een inspirerend straatfeest toe!

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.

Lees meer over Onemotion


Onemotion
Zandheuvel 52B
4901 HW Oosterhout

Onze voordelen


 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt