Straatfeest organiseren: een onvergetelijke dag

Van Groningen tot Rotterdam, van Maastricht tot Amsterdam.

Straatfeest organiseren

Wil je binnenkort een straatfeest organiseren en wil je daar wat hulp en inspiratie bij? Het is vaak nogal een hoop om te organiseren en er zijn vele keuzes te maken om dit tot een onvergetelijke dag te maken. Wanneer je op zoek bent naar een dagvullendprogramma zijn er diverse mogelijkheden. Een leuke activiteit bijvoorbeeld waar iedereen aan mee kan doen, een lekkere maaltijd of vooral veel gezelligheid. Of je nu kiest voor een straatfeest buiten of juist op een locatie…de mogelijkheden zijn eindeloos. Van bijzondere locaties, tenten, catering, entertainment tot leuke locaties. Een straatfeest kan op allerlei verschillende manieren worden ingevuld. Wij helpen je graag om alle onderdelen van je straatfeest te organiseren. Laat je inspireren door onze verschillende mogelijkheden op deze pagina.

Bands DJ´s  Catering en foodtrucks Entertainment

BBQ catering voor je straatfeest
incl. BTW vanaf
€15 p.p.

BBQ catering voor je straatfeest

Organiseer je binnenkort een feest voor de hele straat? Dan is een buurt BBQ natuurlijk iets waar je iedereen een groot plezier mee doet. En wil je echt uitpakken? Dan kies je natuurlijk voor een professionele BBQ met professionele BBQ catering. Voor alles wordt gezorgd, zodat je helemaal nergens omkijken naar hebt. Zodat jij en het straatcomité tijd overhouden voor de leuke activiteiten op deze mooie dag. Wilt je meer weten over de mogelijkheden van deze BBQ catering bij jou in de buurt, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van de betreffende organisator.

 Foodtruck op je straatfeest vanaf €850 exc. BTW

Foodtruck op je straatfeest vanaf €850 exc. BTW

Foodtrucks zijn de laatste jaren enorm populair geworden. Het ene na het andere Foodtruck Festival vindt achter elkaar plaats. Organiseer je binnenkort een groot straatfeest en wil je het evenement de uitstraling van een festival geven? Lijkt het beeld van genietende gasten buiten bij de ondergaande zon met een drankje in de ene hand en een verrassende culinaire verrassing in de andere je wel wat? Dan mag een foodtruck op jouw evenement zeker niet ontbreken. Diverse thema´s, stijlen en keukens zijn mogelijk. Wil je meer weten over de mogelijkheden van één of meerdere foodtrucks op jouw straatfeest, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de Foodtruck mogelijkheden in jouw omgeving. 

Lipdub maken met de hele straat
incl. BTW vanaf
€39,95 p.p.

Lipdub maken met de hele straat

Van comedy, thriller, romantisch drama tot videoclip of lipdub, dit wordt een hele bijzondere invulling van jullie straatfeest. Samen met een echte filmproducent ga je aan de slag om je eigen speelfilm of clip te maken in jullie buurt. Bekijk vervolgens het resultaat gezellig op een filmavond met alle aanwezige buren. Dit is een echte aanrader voor jong en oud. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de lipdub of videoclip mogelijkheden bij jou in de straat, zodat jullie dit bijzondere straatfeest nooit meer zullen vergeten. 

Percussieworkshop op je straatfeest
incl. BTW vanaf
€20 p.p.

Percussieworkshop op je straatfeest

Zelf muziek maken, meebewegen op een opzwepend ritme en deel uit maken van een groter geheel. Tijdens deze ritmische straatfeest activiteit kan het allemaal. En onze percussie workshoppartners zijn een verhaal apart.Van winkelcentrum tot zomerfestival, overal waar ze komen vullen ze hun samba band spontaan aan met het niets vermoedende publiek. Dit zijn echte workshop professionals, in staat om elke groep mensen om te toveren tot een geoliede samba machine. Wil je je straatfeest een muzikale boost geven, dan is deze percussie workshop misschien wel een hele leuke optie.

Vuurspuwer op je straatfeest

Vuurspuwer op je straatfeest

Wil je je straatfeest wat je binnenkort gaat organiseren een originele insteek meegeven? Zorgen dat de vonken er vanaf zullen springen? Kies dan voor een vuurspuwer! Spektakel, hitte en sensatie gegarandeerd tijdens deze act. Laat de vuurspuwer je gasten ontvangen met een spannende act of zich laten mengen tussen de bezoekers. Deze act zal niet snel vergeten worden. Maar ook tijdens een festival of ander evenement is deze act zeker passend. Hou gepaste afstand wanneer de vuurspuwer zijn specialiteit laat zien! Ben je benieuwd welke mogelijkheden er zijn? Vraag direct via onderstaande optie meer informatie aan.

Drive-in show op je straatfeest

Drive-in show op je straatfeest

Ben je op zoek naar een bijzondere muzikale invulling van je straatfeest? Kies voor een drive in show. Heerlijke plaatjes van vroeger, de leukste hits van nu en vooral een volle dansvloer verzekerd! De vaak erg ervaren drive in show is een ware toevoeging voor elk evenement. Of het nu een bedrijfsopening betreft of een spetterend familiefeest...laat je inspireren door de mogelijkheden. Vraag vrijblijvend via onderstaande optie meer informatie aan en laat je verrassen. De drive in show brengt een straatfeest naar het volgende level en zorgt dat je niet stil kunt blijven staan. We wensen je een geslaagd evenement toe.

Popup Foodtruckfestival op je straatfeest
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

Popup Foodtruckfestival op je straatfeest

Met diverse Foodtrucks en DJ (of ander entertainment)

Op zoek naar een gezellige manier om samen met je collega's van de afdeling een bepaalde mijlpaal te organiseren? Of zoek je een alternatief voor het organiseren van een jaarlijkse kerstmarkt op het plein van het hoofdkantoor? Van het uitdelen van het kerstpakket, het organiseren van de nieuwjaarsborrel tot het vieren van de zomervakantie met een geweldig buurtfeest, je eigen popup Foodtruckfestival is altijd een geweldig alternatief. Kies zelf het aantal foodtrucks,  de samenstelling (keukens) en het entertainment (bijv. DJ). Bij grote groepen kan de prijs p.p. veel lager uitvallen. Wil je meer weten van dit sfeervolle popup Foodtruckfestival als invulling van je straatfeest? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Een goede buur is beter dan een verre vriend

Een bekend gezegde met een grote kern van waarheid. Woon je in een straat waar je goed contact hebt met je verschillende buren en ondernemen jullie regelmatig dingen samen? Dan komt dit je woonvreugde vaak ook ten goede. Want wat is er fijner dan weten dat je op je buren terug kan vallen als je ze een keer onverwachts nodig hebt? Om jullie goede band in ere te houden is het organiseren van een straatfeest een leuk idee. Gezellig in een ongedwongen sfeer samen wat leuks ondernemen met een lekker hapje en drankje erbij. Er zijn verschillende manieren om invulling te geven aan je straatfeest. Wil je een burendag organiseren op de nationale burendag in september? Of wil je een leuke dag organiseren in de zomer waarbij je een springkussen huurt voor de kinderen terwijl de volwassenen een lekker diner bereiden op de barbecue? Er zijn vele verschillende mogelijkheden, en er is er zeker ook een die bij jullie ideale straatfeest past!

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

STRAATFEEST ORGANISEREN DOOR HEEL NEDERLAND

Waar in Nederland je ook woont, wij denken dat het perfecte straatfeest overal te organiseren is. We hebben mogelijkheden in heel Nederland, van Vlissingen tot Groningen, van Amsterdam tot Maastricht en van Rotterdam tot Arnhem. Want iedere straat in Nederland verdient een perfect passend straatfeest waar iedereen nog lang over napraat en wat jullie band nog beter maakt! Of je nu in hartje Rotterdam woont, het gezellige Eindhoven, historisch Breda of bruisend Alkmaar…het gaat om welke energie jij als organisator erin gaat stoppen. Indien je enthousiast bent geworden en meer inspiratie wilt voor je straatfeest, informeer dan vrijblijvend voor meer informatie. We wensen je een inspirerend straatfeest toe!

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.


NL: www.onemotion.nl

BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt