Symposium organiseren

In diverse regio´s door heel Nederland

feest.jpg

Symposium organiseren: alles begint bij de juiste locatie

Bent u van plan om binnenkort een symposium te organiseren voor uw relaties of personeel? Een symposium is een bijeenkomst van wetenschappelijke onderzoekers, veelal met verschillende sprekers. Het wordt ook wel een wetenschappelijke conferentie of een wetenschappelijk congres genoemd. Tijdens een dergelijke conferentie is het de bedoeling dat kennis wordt overgedragen, merkwaarde wordt gecreëerd of een veranderingsproces in gang wordt gezet. Gedurende de omvangrijke bijeenkomst over een bepaald onderwerp kunnen deskundigen hun kennis met elkaar delen. Vaak gebeurt dit door middel van workshops of lezingen. Uiteraard is het de bedoeling dat de dag zo professioneel mogelijk plaatsvindt. Het vinden van de juiste locatie voor het symposium kan daarbij een behoorlijke uitdaging zijn. De plek moet zowel goed te bereiken zijn, als de nodige privacy, ruimte en rust bieden voor een ongestoorde bijeenkomst. Onemotion heeft een ruime ervaring bij het vinden van de perfecte locatie voor uw evenement. Ons bedrijf beschikt over een zeer groot netwerk van partners in heel Nederland die u kunnen assisteren bij uw evenement. Bekijk onze website voor meer inspiratie of neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Ga snel naar de regio van jouw voorkeur:

Live Cooking catering met rollende keukens
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Live Cooking catering met rollende keukens op je symposium

Voor 50 t/m 1.000 personen (meer op aanvraag); diverse keukens

Heb je een bijzonder evenement en wil je dit graag aankleden met catering die live wordt bereid voor het oog van de gasten? Dan is deze live cooking catering misschien wel een hele leuke optie. Van tapasbar tot verse frites, van chocoladefeest met fonteinen en live bereide bonbons, van gigantische paella pannen tot grill installaties. Van luxe broodjes of crepes tot churos en Italiaanse ijswagens, van pizza houtoven tot Zuid-Afrikaanse braai brandweerauto en veel meer. Er is heel veel mogelijk. Indien gewenst is het ook mogelijk om drankjes te serveren (met zelfbedieningsbar of bemande bar). Wil je meer informatie over de mogelijkheden van het inzetten van deze live Cooking catering voor je eigen evenement? Vraag hieronder vrijblijvend meer informatie aan middels onderstaande groene button.

Symposium organiseren op loopafstand van een NS station in jouw stad

Symposium organiseren op loopafstand van een NS station in jouw stad

Een symposium organiseren kan een hele klus zijn. Het vaststellen van de inhoud, het uitnodigen van de deelnemers, je bent er gauw meer tijd mee kwijt dan je vooraf had bedacht. En alles begint natuurlijk met het vinden van de perfecte locatie voor het symposium. En natuurlijk speelt de bereikbaarheid daarbij ook een belangrijke rol. Binnen deze productcategorie gaan we uit van een locatie die behalve zeer geschikt voor symposia, zich ook nog eens op loopafstand bevindt van een NS station. We beschikken over een enorm netwerk van huislocaties waarmee wij intensief samenwerken. Op basis van de datum van jullie voorkeur, gaan we op zoek naar de 2 nog beschikbare en best passende locaties binnen ons netwerk en zullen hen vragen om zich kort via de email aan jullie te presenteren en eventuele vragen te beantwoorden.

Symposium organiseren op locatie met overnachtingsmogelijkheden in jouw stad
excl. BTW vanaf
€110 p.p.

Symposium organiseren op locatie met overnachtingsmogelijkheden in jouw stad

Ben je op zoek naar een locatie voor het houden van een symposium? Dient de locatie behalve over alle noodzakelijke faciliteiten o.a. te beschikken over overnachtingsmogelijkheden? Dan kan het uiteindelijk best een zoektocht blijken te zijn om een locatie te vinden die aan alle randvoorwaarden voldoet. Wij willen je hierbij graag kostbare tijd besparen. Binnen deze productcategorie gaan we uit van een locatie die behalve zeer geschikt voor symposia, zich ook nog eens over ovenachtingsmogelijkheden beschikt. We beschikken over een enorm netwerk van huislocaties waarmee wij intensief samenwerken. Op basis van de datum van jullie voorkeur, gaan we op zoek naar de 2 nog beschikbare en best passende locaties binnen ons netwerk en zullen hen vragen om zich kort via de email aan jullie te presenteren en eventuele vragen te beantwoorden.

Walking dinner catering op locatie in STAD of regio
excl. BTW vanaf
€40 p.p.

Walking dinner catering op locatie op je symposium

Voor 50 t/m 500 personen (meer op aanvraag).

Wat maakt een walking dinner zo populair? Het feit dat er niet gegeten wordt aan tafel en er dus geen vaste tafelbeschikking is, geeft uw evenement een enorm sociaal voordeel. Geniet van heerlijke handzame gerechtjes terwijl u praat met alle aanwezigen die tevens aanwezig zijn. Een walking dinner op locatie is mogelijk voor groepen van 50 tot 500 personen (meer deelnemers op aanvraag). Het is ook mogelijk om drankjes per uur of afkoop  te regelen bij deze walking dinner op je eigen locatie. Wil je meer informatie over de mogelijkheden van het inzetten van deze walking dinner catering voor je eigen symposium? Vraag hieronder vrijblijvend meer informatie aan middels onderstaande groene button.

Symposium organiseren op een inspirerende locatie in jouw regio

Symposium organiseren op een inspirerende locatie in jouw regio

Wil je dat de deelnemers aan je symposium af en toe de mogelijkheid krijgen om tussendoor even inspiratie op te doen in een bijzondere omgeving? En denk je daarbij aan een omgeving in de bossen, op de hei, aan het water of op een andere inspirerende plek? Bespaar dan kostbare tijd met zoeken en gebruik deze service. Binnen deze productcategorie gaan we uit van enkel inspirerende locaties in de regio van jouw voorkeur, die allen zeer geschikt zijn voor het organiseren van een symposium. We beschikken over een enorm netwerk van huislocaties waarmee wij intensief samenwerken. Op basis van de datum van jullie voorkeur, gaan we op zoek naar de 2 nog beschikbare en best passende locaties binnen ons netwerk en zullen hen vragen om zich kort via de email aan jullie te presenteren en eventuele vragen te beantwoorden. We wensen jullie alvast een inspirerend evenement toe.

Vuurspuwer show op je evenement

Vuurspuwer show op je evenement

Prijzen van de shows zijn vanaf €600.

Wil je het evenement wat je binnenkort gaat organiseren een originele insteek meegeven? Zorgen dat de vonken er vanaf zullen springen? Kies dan voor een vuurspuwer! Spektakel, hitte en sensatie gegarandeerd tijdens deze act. Laat de vuurspuwer je gasten ontvangen met een spannende act of zich laten mengen tussen de bezoekers. Deze act zal niet snel vergeten worden. Maar ook tijdens een festival of ander evenement is deze act zeker passend. Hou gepaste afstand wanneer de vuurspuwer zijn specialiteit laat zien! Ben je benieuwd welke mogelijkheden er zijn? Vraag direct via onderstaande optie meer informatie aan.

Een symposium organiseren die afgestemd is op jouw publiek

Uiteraard kun je een evenement organiseren door gebruik te maken van een standaard locatie met een beamer, scherm en Power Point presentaties. Het is echter de vraag of deze ouderwetse manier van informatie overdracht nog effectief is. Blijft alle informatie hangen bij de deelnemers aan het evenement? Misschien herinner je je van zulke lange dagen op een bijeenkomst, dat je aan het einde van de dag overloopt aan informatie. In de tegenwoordige tijd van sociale media en internet, is het mogelijk om de bijeenkomst interactiever te laten verlopen. Dit zorgt ervoor dat de deelnemers meer betrokken raken bij het onderwerp, wat tot betere resultaten voor de informatie overdracht leidt. Als je dus een bijeenkomst organiseert, is het van belang te kijken naar je doelgroep, doelstellingen en budget. Ook kun je je even aanvullen met een aantal workshops. Hierbij is het van belang dat het onderwerp van de workshops aansluit bij het evenement dat je organiseert. Op onze website kun je veel inspiratie opdoen voor workshops die bij jouw bijeenkomst kunnen passen.

Landelijke pagina´s:                                                     Bedrijfsevenement organiseren
                                                                                     Zakelijke evenementen organiseren
                                                                                     Productpresentaties organiseren

IMPRESSIE

WAAROM ONEMOTION?

 • ruim 10 jaar ervaring

  in de evenementensector
 • het grootste netwerk

  van locaties en entertainment
 • in 5 landen actief

  o.a. NL, DE, BE, UK & USA
 • samenwerking met

  kwalitatief hoogwaardige partners
 • diverse prijsklassen

  van betaalbaar tot zeer exclusief

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR

Zij gingen je voor

SYMPOSIA ORGANISEREN DOOR HEEL NEDERLAND

Symposiums kunnen op diverse manieren worden gehouden. Het evenement kan bijvoorbeeld een dag of meerdere dagen duren. Bovendien speelt de locatie een belangrijke rol. Een centraal gelegen plek in de Randstad is bijvoorbeeld zeer gemakkelijk te bereiken voor alle deelnemers. Ook kun je ervoor kiezen om het evenement te laten plaatsvinden in een rustigere, landelijke plek. Hierdoor kan de informatie uitwisseling in alle rust plaatsvinden. Onemotion beschikt over een uitgebreid netwerk aan partners in heel Nederland, waardoor het mogelijk is om jouw evenement op de meest uiteenlopende plekken te laten plaatsvinden. Populaire locaties zijn onder andere in Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Utrecht of Den Haag te vinden. Laat je inspireren door de mogelijkheden en beleef een onvergetelijk evenement.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.

Lees meer over Onemotion


Onemotion
Zandheuvel 52B
4901 HW Oosterhout

Onze voordelen


 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt