Leuke teambuilding activiteiten

Door heel Nederland (van Zuid-Holland tot Limburg, van Groningen tot Noord-Brabant).

Diverse 1,5 meter teambuilding activiteiten (naast regulier aanbod)

Op zoek naar leuke teambuilding activiteiten? Als manager hou je natuurlijk alles in de gaten. Klopt de strategie nog wel? Werkt onze tactiek? Verloopt de uitvoering helemaal volgens plan? En dan is de conclusie duidelijk: het zijn je teamleden die het resultaat behalen. Het is dus zaak het maximale uit je team te halen. Een mooie manier om de kracht van het teamwork verder te vergoten, is natuurlijk een inspirerende teambuilding activiteit. Onemotion heeft hiervoor een leuk aanbod achter de hand. De focus ligt over het algemeen tijdens een teambuilding wat meer aan de ludieke kant, maar tussen de regels door zie je het team langzaam naar elkaar toe groeien. We hopen je dan ook te inspireren met een divers en origineel aanbod passend bij je doel. We wensen je bij voorbaat een geslaagde activiteit toe.

De Top 30 meest geboekte teambuilding activiteiten van Onemotion

Hieronder vind je de meest geboekte bedrijfsuitjes van onze website. Voor een overzicht van de overige bedrijfsuitjes verzoeken we je om door te klikken naar de stedenpagina van jouw keuze.

Uit handen van de jagers teambuilding activiteit
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Uit handen van de jagers teambuilding activiteit

Deze activiteit is mogelijk op 1,5 meter afstand van elkaar!

Laat je niet vangen! Een duidelijk instructie voor je als je één van de voortvluchtigen bent. Zorg dat je niet opvalt en voeg jezelf als een kameleon tussen de mensenmassa. Alles om zo deze spannende activiteit uit handen te blijven van de jagers. Ben je liever een jager en heb jij oog voor de kleinste details? Combineer dit met de moderne hulpmiddelen tijdens de jacht op die moeilijk vindbare voortvluchtigen. Een spannende teambuilding met details, samenwerken en elkaar eens op een andere manier leren kennen. Ben jij klaar om je teambuilding te combineren met een spectaculaire city game? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

Highland Games teambuilding
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Highland Games teambuilding uitje

Deze activiteit is mogelijk op 1,5 meter afstand van elkaar!

De adrenaline kookt door je aderen en je voelt ruige zweetdruppels stromen onder je kilt. Welkom op de Highland games! Doe als de voorouders van de Schotten zo’n 4000 jaar geleden: laat zien dat je je clan waardig bent aan de hand van een aantal intensieve proeven. Bereid je voor op middagje brullen, joelen en heel veel lachen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over dit Highland games bedrijfsuitje.

Happen, stappen, varen teamuitje
excl. BTW vanaf
€77 p.p.

Happen, stappen, varen teamuitje

Deze activiteit heeft een speciale 1,5 meter variant!

Dit teamuitje heeft eigenlijk alles waar mensen blij van kunnen worden. Een heerlijke boottocht, een prachtige stadswandeling met officiële stadsgids en nog even nagenieten tijdens een lekker driegangen diner. Nadat het voorgerecht op is vertrekt de exclusieve rondvaart richting het restaurant waar het hoofdgerecht zal worden gegeten. Na het hoofdgerecht neemt de stadsgids het over. Deze zal je wat bijzondere plekjes laten zien tijdens een interessante stadswandeling op weg naar het grand dessert. Heb jij al besloten welke gang jij het meest naar uit kijkt? Wil je meer weten over dit inspirerende teamuitje, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

Escape Room suitcase met cryptex als teambuilding met diner
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

Escape Room suitcase met cryptex als teambuilding met diner

Deze activiteit heeft een speciale 1,5 meter variant!

Misschien heb je wel eens een boek van Dan Brown gelezen of een film gezien? Dan weet je vast wel wat een cryptex is. Tijdens dit raadselachtige bedrijfsuitje gaan jullie in teamverband proberen om een echte cryptex te ontrafelen. De activiteit zal heel gemoedelijk van start gaan onder het genot van een hapje en drankje. Maar dan ineens is daar een mysterieuze koffer, een raadselachtige cryptex en een aantal inspirerende opdrachten voor jou en je teamleden. Om alles tot een goed einde te kunnen brengen zullen jullie je in het centrum van de stad moeten begeven, om daar de raadselachtige opdrachten te kunnen voltooien. Na afloop van deze activiteit zullen jullie genieten van een heerlijk 3-gangen diner, waarbij er natuurlijk zal worden nagepraat over een bijzondere dag. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

Pub Games teambuilding
excl. BTW vanaf
€65 p.p.

Pub Games teambuilding

Deze activiteit heeft een speciale 1,5 meter variant!

One hundred and eighty schalt het door de zaal wanneer je de maximale score neerzet. Van darten, mexen tot sjoelen. Verschillende pub games die voorbij komen tijdens deze adembenemende teambuilding activiteit. En of dat nog niet genoeg is mag jij laten zien hoe je het doet tijdens een spannende biertap wedstrijd. Zorg jij voor de perfecte 2 vingers schuimkraag? Deze ludieke activiteiten zullen worden gecombineerd met een heerlijk driegangen diner en 8 drankjes (inclusief). Wil je meer weten over dit ludieke teamuitje, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe! Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

Jacht op de gestolen Rembrandt als teambuilding
excl. BTW vanaf
€65 p.p.

Jacht op de gestolen Rembrandt als teambuilding

Deze activiteit heeft een speciale 1,5 meter variant!

Misschien ben je een echte kunstkenner? Of misschien helemaal niet. Maar je bent vast wel eens in het Rijksmuseum gaan kijken naar wereldberoemde werken als de Nachtwacht. Ook heb je daar de strenge beveiliging gezien die de kostbaarheden veilig dient te stellen.Tijdens dit personeelsuitje is er iets goed misgegaan en is er een meesterwerk gestolen. Gelukkig zijn jullie er om de politie te helpen op een speurtocht dwars door het centrum van je STAD. Gaat het jullie lukken om de wereld te behoeden voor het verlies van dit culturele erfgoed? Jullie beloning wacht op jullie in de vorm van een heerlijk 3-gangen diner (inbegrepen). Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

percussie teambuilding
vanaf
€20 p.p.

Percussie teambuilding uitje

Deze activiteit is mogelijk op 1,5 meter afstand van elkaar!

Hou je van muziek, ritme en sfeer? Op zoek naar een unieke teambuilding activiteiten met al deze componenten? Zoek dan niet verder en vorm samen met je collega’s een heuse samba band. Onmogelijk? Niet is onmogelijk en na de ontmoeting met de bandleiders zul je hier hetzelfde over denken. De vele groepen die je voor zijn gegaan zijn telkens weer omgevormd tot een harmonieus opererende samba machine. Wist jij dat die ene collega van de afdeling finance een enorm ritmegevoel heeft? Kom jij erachter dat je eigenlijk zelf toch ook een goed ritmegevoel hebt? We verwachten dat na deze muzikale uiting het samenwerken op de afdeling vast en zeker een stuk efficiënter zal gaan verlopen. Ben jij enthousiast geworden over dit teambuilding uitje? Laat je verrassen en vraag hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Help, de directeur is ontvoerd teambuilding
excl. BTW vanaf
€75 p.p.

Help, de directeur is ontvoerd teambuilding

Deze activiteit heeft een speciale 1,5 meter variant!

Je zit nietsvermoedend achter je bureau met nog een paar minuten te gaan. Ineens is daar een e-mail met een mysterieuze videoboodschap..., de directeur is ontvoerd! Van het ene op het andere moment ga je nietsvermoedend van je werk over in een spannende teambuilding proef. Doel: samenwerken met je collega’s om hem veilig en in goede gezondheid terug te vinden. Kun je met je team de druk aan? Welke stappen gaan jullie zetten om hem weer te vinden? Wie is de leider en wie een echte speurneus? Wil je meer weten over dit deze unieke teambuilding activiteit, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe! Bij groepen met minder dan 15 deelnemers dient toch voor 15 deelnemers te worden betaald. Bij groepen met minder dan 15 deelnemers dient toch voor 15 deelnemers te worden betaald.

Expeditie Robinson teambuilding activiteit
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Expeditie Robinson teambuilding activiteit

Deze activiteit is mogelijk op 1,5 meter afstand van elkaar!

Kijk je ook graag naar Expeditie Robinson en ben je benieuwd hoe je het ervan af zou brengen tijdens één van de groepsopdrachten? Ga dan nu de strijd aan met je vrienden of collega's tijdens deze Expeditie Robinson teambuilding activiteit. Diverse groepsopdrachten volgen elkaar op. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de Expeditie mogelijkheden voor je teambuilding activiteit.

Filmwedstrijd als teambuilding activiteit
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als teambuilding activiteit

Deze activiteit heeft een speciale 1,5 meter variant!

Wil je samen met je collega’s genieten van een wel hele bijzondere teambuilding? Tijdens deze bijzondere activiteit komen namelijk alle professionele aspecten van het film maken aan bod. In groepen ga je aan de slag met het kiezen van een regisseur, producer en assistent producer. De overige teamleden zijn de acteurs van jullie eigen film. Na de takenverdeling is het tijd om de filmopdracht door te nemen en aan de slag te gaan. Wil je de filmopdracht het liefste koppelen aan specifieke behoefte vanuit het bedrijf? Geen enkel probleem. Na dit alles is het tijd om je gekregen budget zo goed mogelijk in te zetten: kleding, attributen, technische hulpmiddelen en/of ondersteuning door een professioneel filmteam. Bespreek dus goed met je team waar het budget aan op gaat. Na een leuke, sfeervolle en leerzame productie is het tijd om het eindresultaat te bekijken en de “Oscar” uitreiking. Heeft je team de beste acteur, regisseur of ga je voor de publieksprijs? Wil je meer weten over deze inspirerende teambuilding activiteit? Vraag hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Teambuilding schilderen als Bob Ross
excl. BTW vanaf
€28,50 p.p.

Teambuilding schilderen als Bob Ross

Hoeveel mensen kunnen zeggen dat er een schildertechniek naar hen is vernoemd. En ook nog eens een techniek die wereldberoemd is geworden. Daarnaast is deze techniek ook nog eens enorm geschikt om te doen als bedrijfsuitje, afdelingsuitje of teambuilding activiteit. Dit komt doordat met behulp van deze techniek heel snel tot een mooi resultaat kan worden gekomen. Ook bestaat het maken van fouten niet volgens de bedenker van deze techniek. Dus wil je leren hoe je snel tot een onverwacht schilder resultaat kunt komen, dan is deze workshop een echte aanrader. Wil je meer weten, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Zoek de spion met diner als teambuilding activiteit
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

Zoek de spion met diner als teambuilding activiteit

Deze activiteit heeft een speciale 1,5 meter variant!

Dit zeer populaire bedrijfsuitje combineert teambuilding, spanning, intriges en niet te vergeten ontzettend lekker eten. In een spannend spel worden jullie capabel geacht om de verrader in jullie midden te ontmaskeren. Deze geniepige saboteur zal trachten de uitvoer van opdrachten te doen dwarsbomen, wat natuurlijk zal leiden tot spannende situaties met jullie in de hoofdrol. Om de gemoederen wat te bedaren, krijg je tijdens deze uitdaging een stijlvol 3-gangen diner (dieetwensen zijn geen probleem en per gang is er keuze uit diverse gerechten). Na afloop worden alle acties nog eens stevig onder de loep genomen. Terug op het werk, worden dat worden interessante nabesprekingen bij de koffie-automaat. Wil je meer weten over dit zoek de verrader bedrijfsuitje dinerspel? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Sloepengame rallye als teambuilding activiteit
excl. BTW vanaf
€47,50 p.p.

Sloepengame rallye als teambuilding activiteit

in Utrecht, Amsterdam, Leiden, Rotterdam of Den Haag

Maak samen met je collega’s de grachten van één van deze steden onveilig tijdens deze sloepenrally. Met je team ga je in een sloep de strijd aan om de meeste punten binnen te slepen aan de hand van creatieve opdrachten en brein-brekende vragen. Denk bijvoorbeeld aan het opduikelen van het raarste voorwerp uit de gracht of een vraag over specifieke plekken van de stad. Er staat het team dus een flinke uitdaging op het gebied van kennis, creativiteit en teamwork te wachten. De deelnemers worden verspreid over meerdere sloepen om tegen elkaar te strijden. Want wat gezonde dosis competitie kan nooit kwaad! Het team dat aan het einde van de vaarroute de meeste punten heeft binnengesleept, vaart eeuwige roem tegemoet. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Forteiland Adventure als teambuilding activiteit (optioneel met overnachting)
excl. BTW vanaf
€95 p.p.

Forteiland Adventure als teambuilding activiteit (optioneel met overnachting)

Voor de kust ter hoogte van Haarlem/Amsterdam

Ben je op zoek naar echt een unieke teambuilding ervaring? Wat dacht je dan van deze Forteiland Adventure. De locatie is onvergetelijk. Per boot word je naar een eiland gebracht voor de kust ter hoog van Haarlem/Amsterdam.  Op dit bijzondere eiland vind je een beeldschoon fort. En in en rondom dit fort zal de Forteiland Adventure plaatsvinden. Maak een keuze uit een breed scala van outdoor en indoor activiteiten (van abseilen tot boogschieten, van piramide bouwen tot Fort Experience) en combineer deze activiteiten met een vergadering of feest. Inclusief overtocht, activiteiten, koffie met lekkers en drankjes is deze Forteiland Adventure al mogelijk vanaf €95 p.p. Ook is het mogelijk om te overnachten bij dit arrangement (optioneel). Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit bijzondere bedrijfsuitje (kijk ook eens op bedrijfsuitje met overnachting), vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

Workshop action painting als teambuilding
excl. BTW vanaf
€28,50 p.p.

Workshop action painting als teambuilding

Zoek je een moderne creatieve activiteit als invulling van je teambuilding activiteit? En denk je daarbij niet direct aan een klassieke schilderworkshop? Dan is deze action painting workshop misschien wel een passend alternatief. Tijdens deze inspirerende workshop leer je nieuwe schildertechnieken. Denk hierbij aan baanbrekende spetter- , krab- en drippingtechnieken. Dus gebruik al je creatieve inspiratie en en boek deze bijzondere schilderworkshop! Wil je meer weten? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Escape room teambuilding (op eigen locatie of beschikbare locaties)
excl. BTW vanaf
€23 p.p.

Escape Challenge teambuilding uitje

Zie jij elk detail? Hou je van puzzels of ben je juist een persoon die let op de manier van samenwerken? Met dit uitje kies je voor een enorm spannende teambuilding activiteit. Laat je meenemen in de raadsels van de populaire escape rooms. Niet alleen het oplossen van de raadsels staat centraal maar juist ook het samenwerken. Perfect voor een teambuilding! Ben je in staat om samen met je collega’s de kamer op tijd te verlaten? Of zijn de geheimen van de kamer je juist de baas? Deze escape room wordt op eigen locatie gespeeld in diverse steden in Nederland.  Wil je meer weten over deze bijzondere teambuilding activiteit in alle regio's van Nederland of erbuiten? Vraag dan hieronder meer informatie aan over escape rooms in de stad van jouw keuze.

Rolstoelbasketbal clinic teambuilding
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Rolstoelbasketbal clinic teambuilding

Duik tijdens deze bijzondere in de wereld van het rolstoelbasketbal en ervaar wat het inhoudt om zelf deze sport te beoefenen. Gedurende deze teambuilding activiteit laat je jezelf inspireren door één van de spelers van het Nederlands rolstoel basketbalteam. Deze topper neemt je mee in samenwerken en hoe je de zwaktes van je team kunt ombuigen tot sterktes. Ben jij een talent? Of juist een enorme motivator die zijn team op sleeptouw neemt. Naast deze rolstoelbasketbal clinic, is het ook mogelijk om deze inspirerende speler in te schakelen als spreker voor een zakelijk evenement. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder meer informatie aan.

City escape als teambuilding activiteit
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

City escape als teambuilding activiteit

Deze activiteit is mogelijk op 1,5 meter afstand van elkaar!

Deze City game is een variant op de zeer populaire escape rooms van dit moment. Alleen deze game speel je in het centrum van de stad. Breken jullie alle codes? Ontrafelen jullie op tijd alle raadsels en geheimen? Welk team wint de sleutel van de stad? Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een City Escape Game bij jou in de buurt, vraag dan meer informatie aan middels onderstaande button.  Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Vergaderen met eten en teambuilding activiteit
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

Vergaderen met eten en teambuilding activiteit

Vergaderen, lunch of diner en een inspirerende activiteit

Wil je een vergadering organiseren met een leuke team building activiteit in je stad? Zoek je een leuk spel of andere vergaderbreak om de aanwezigen te inspireren? Hieronder hebben we een aantal leuke vergaderarrangementen met eten en vergaderbreak weergegeven:
- Help de directeur met vergadering en lunch of diner vanaf €75 p.p.
- Escape room suitcase met vergadering en lunch of diner vanaf €69 p.p.
- Happen, stappen, varen met vergadering en lunch of diner vanaf €77 p.p.
- Zoek de verrader met vergadering en lunch of diner vanaf €77 p.p.
- Popquiz met vergadering en lunch of diner vanaf €52,50 p.p.
- Pubquiz met vergadering en lunch of diner vanaf €52,50 p.p.
Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Film en Strategie Teambuilding workshop
vanaf
€55 p.p.

Film en Strategie Teambuilding workshop

Deze activiteit heeft een speciale 1,5 meter variant!

Een imago is op allerlei gebieden een belangrijk vraagstuk. Wie zijn we nu, wie willen we graag zijn en hoe zien klanten ons? Dit is zowel belangrijk voor een organisatie als een afdeling. Wil jij op een leuke en originele wijze antwoord geven op deze vraagstukken? Kies dan voor deze unieke teambuilding workshop. Na een verdeling in teams is het tijd om een script te maken voor een film. Kies je voor een (promotie)film (gericht op een interne of externe klant)? Of een film waarin belangrijke onderwerpen, conflictsituaties etc. aan het licht komen. Dit alles staat onder begeleiding van een professioneel film team. Dat wordt vast een hele leuke en leerzame evaluatie (eventueel met Oscar-uitreiking). Wil je meer weten over dit teambuilding arrangement, vraag dan meer informatie aan via onderstaande button.

BBQ workshop
incl. BTW vanaf
€60 p.p.

BBQ workshop

De BBQ maakt iets los in mensen. Een oergevoel dat helemaal teruggaat naar de tijd van de holbewoners. Gewapend met een tang ga je, in stoere lederen schort gehuld, de strijd aan met het vuur, terwijl iedereen je BBQ skills bewonderd. Maar wil je echt weten hoe je indrukt kunt maken met je grillkunsten? Dan volg je natuurlijk een BBQ workshop met jouw groepsgenoten. Vanaf nu ben jij het middelpunt op elk BBQ-feest, op de camping of zelfs midden in de winter. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een BBQ workshop in jouw regio, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

GPS teambuilding activiteit
excl. BTW vanaf
€52 p.p.

GPS teambuilding activiteit (inc. 3-gangen diner)

Deze activiteit heeft een speciale 1,5 meter variant!

Gewapend met een GPS-systeem ga je met je team kris kras door de stad. Tussentijds kom je langs alle mooiste trekpleisters in deze stad. Weet jij al alles over de historie? Ken je de belangrijkste trekpleisters en de geschiedenis ervan? Tijdens deze leuke activiteit heb je alle tijd om je collega’s wat beter te leren kennen. Want ondanks dat je de meeste tijd van de week samen bent ken je elkaar wellicht nog niet goed genoeg. Ben je een GPS wonder? Lees jij normaal altijd de kaart? Gebruik deze vaardigheden dan en sta op als leider van je groep. Dit leuke teambuilding uitje is inclusief een bakje koffie of thee, stukje gebak, een drankje en driegangen keuzediner. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit gps teambuilding uitje, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

Film teambuilding activiteit
vanaf
€39,95 p.p.

Lipdub of film teambuilding activiteit

Deze activiteit heeft een speciale 1,5 meter variant!

Was jij vroeger altijd al een kleine filmster? Stapte je juist altijd uit de spotlights? Combineer met je afdelingsgenoten de sterke eigenschappen en acteer jezelf naar een oscar! Diverse filmprofessionals gaan je ondersteunen bij het maken van een perfecte film of lipdub om je zo een onvergetelijke ervaring te geven. Maak jij liever het script van een nieuwe bioscoop kraker? Ben jij de hoofdrolspeler? Voor ieder is er een passende rol binnen het team. Leer je collega’s eens op een andere manier kennen door middel van dit leuke teambuilding uitje bij jou in de buurt. Liever een andere locatie? Deze activiteit kan plaatsvinden op ontelbare locaties door heel Nederland of Vlaanderen. Ben je nieuwsgierig geworden naar deze unieke film teambuilding activiteit? Vraag dan direct hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Bubble voetbal als teambuilding activiteit
excl. BTW vanaf
€24 p.p.

Bubble voetbal als teambuilding activiteit

Heeft voetbal geen geheim meer voor je? Schiet en kop je alle ballen vanuit alle hoeken en standen binnen? Dan is dat nu verleden tijd. Tijdens bubbel voetbal stap je namelijk in een grote plastic bal. Dit zal je verplichten om zo goed mogelijk samen te scoren. Mensen van het scoren afhouden door je "lichaam van plastic" goed in te zetten of een aanval op Messi-achtige manieren te ontwijken. Zet alle tactieken overboord en focus je op je eigen bubbel. En komt de bal dan toch goed voor je voeten schroom dan niet om deze hard binnen te schieten en je team zo naar de overwinning te helpen. Lachen, gieren en brullen staat centraal tijdens deze leuke teambuilding activiteit. Vraag snel meer informatie aan voor een onvergetelijk uitje.

Volledig verzorgd voetbaltoernooi als teambuilding idee
excl. BTW vanaf
€50 p.p.

Volledig verzorgd voetbaltoernooi als teambuilding idee

Hebben jullie altijd al de collega´s van de administratie uit willen dagen voor een voetbalmatch? Bestaat er een zekere mate van sportieve rivaliteit tussen jullie en de leveranciers. Zijn jullie op zoek naar een manier om de interne teamband van jullie afdeling te versterken? Dan is het organiseren van een heus voetbal toernooi misschien wel helemaal niet zo gek. Inclusief (binnen- of buiten-) locatie, scheidsrechters, ballen en hesjes, kan de sportieve strijd losbarsten. Ook kan het pakket naar wens worden uitgebreid met catering, een toernooimanager en een aftermovie van de dag. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit voetbal toernooi als teambuilding concept, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

Teambuilding met chocolade
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Teambuilding uitje met chocolade

Chocolade, het is er in alle soorten en maten. Van een overheerlijke bonbon tot een ouderwetse koetjesreep. Ben je ook zo verslaafd aan zoete lekkernijen? Wil je eens iets anders en denk je dat een zoet en lekker uitje dit weleens de harten van je collega’s kan laten smelten? Kies dan voor een workshop bonbons maken. Gedurende deze teambuilding activiteit krijg je de kans om allerlei kneepjes te leren op weg naar het maken van de perfecte bonbon. En heb je er nog geen genoeg van na afloop? Neem het resultaat dan mee naar huis om nog even na te genieten. Proef de zoete smaak van inspiratie! Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Commercial maken als teambuilding activiteit
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Commercial maken als teambuilding activiteit

Deze activiteit heeft een speciale 1,5 meter variant!

Zoek je een unieke teambuilding activiteit waarbij je het aangename met het nuttige kunt combineren? Bedenk dan tijdens deze activiteit samen met je collega´s het script voor een commercial of bedrijfsfilm voor jullie afdeling of het hele bedrijf uit. Origineel en waardevol toch? Heb je weleens stilgestaan bij hoe andere afdelingen kijken naar jullie unit? Of wat te denken van een film waarin je aan de hand van een zelf bedachte film voor de klant laat zien waarom ze juist voor je bedrijf moeten kiezen. Er zijn zoveel bijzondere en leuke ideeën die van toegevoegde waarde kunnen zijn. Wat te denken van een toekomstvisie van het bedrijf voor de buitenwereld? Het is allemaal aan jullie. Onder professionele begeleiding zet je stap voor stap naar een mooi eindresultaat. Wil je meer weten over dit bijzondere teambuilding uitje? Vraag dan direct meer informatie aan via onderstaand aanvraagformulier. Veel inspiratie toegewenst.

teambuilding in de keuken
vanaf
€45 p.p.

Teambuilding in de keuken

Deze activiteit heeft een speciale 1,5 meter variant!

Stap nu in de keuken met je directe collega’s en leer elkaar eens op een andere en vooral bijzondere manier kennen. Samenwerken in teamverband terwijl je elkaar zowel op culinair als persoonlijk level beter zullen leren kennen. En waar kan dit alles beter dan in de keuken? Als een geoliede keukenmachine werk je samen naar dat heerlijke etentje. Terwijl je de ingrediënten leert kennen en diverse technieken maak je beter kennis met elkaar en kun je de teambanden eens aanhalen tijdens deze leuke kookworkshop. Er zijn diverse thema’s mogelijk en ook persoonlijke wensen kunnen in overleg besproken worden (in sommige gevallen ook een wie is de chef variant). Zin je zintuigen geprikkeld? Wil je meer weten over de mogelijkheden van deze culinaire teambuilding in de keuken? Vraag dan hieronder direct vrijblijvend meer informatie aan en laat je inspireren. Veel plezier toegewenst.

Duiken als teambuilding activiteit
excl. BTW vanaf
€99 p.p.

Duiken als teambuilding activiteit

O.a. inc. een 3-gangen diner

Wie wel eens heeft gedoken weet dat het heel erg verslavend kan zijn. Wat is er leuker dan je vakantie aan de Middellandse Zee te combineren met een aantal uitstapjes onder water. Of misschien ga jij wel op onderzoek uit in het Great Barrier Reef in Australië. Een ding is zeker, iedereen zal ergens moeten beginnen. En daarom is een workshop duiken met het hele team misschien wel een hele originele en avontuurlijke manier om het onderlinge teamgevoel verder te verbeteren. Natuurlijk is dit personeelsuitje ook geschikt voor gevorderde duikers. Na afloop wacht jullie als beloning een heerlijk 3 gangen diner of lunch. Wil je meer weten over dit bijzondere teambuilding uitje in jouw stad? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Kookwedstrijd of andere kookworkshop teambuilding game
excl. BTW vanaf
€70 p.p.

Kookwedstrijd of andere kookworkshop teambuilding game

Wie is hier de Masterchef?

Ben je op zoek naar een teambuilding activiteit waarbij onderlinge communicatie, leiderschap en stressbestendigheid zullen worden getest dan is een kookwedstrijd of kookworkshop teambuilding misschien wel een hele interessante optie. Veel kook concepten zijn de laatste jaren voorbij gekomen op de tv: van Master chef tot Wie is de chef. Deze bijzondere kookworkshops gaan uit van een soortgelijke insteek. Dat wordt heerlijk koken in groepsverband en natuurlijk proberen de andere teams te verslaan.  Wil je meer weten over de mogelijkheden van deze competitieve kookworkshops, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookwedstrijd mogelijkheden in de regio van jouw voorkeur.

Ontdek de Verrader teambuilding spel
vanaf
€33 p.p.

Ontdek de Verrader teambuilding spel

Deze activiteit is mogelijk op 1,5 meter afstand van elkaar!

Een originele invulling van je activiteit? Kies dan voor dit ontdek de verrader teambuilding spel. De wetenschap dat er één iemand vals speelt maakt de groepssamenhang alleen nog maar groter. Werk samen met je collega’s om verdacht gedrag te signaleren en zo de dissonant in de groep te ontmaskeren. Wie kan het toch zijn? Speelt diegene een rol of valt hij of zij absoluut niet op wat het nog lastiger maakt? Wil je meer weten over de mogelijkheden van een Wie is de verrader teambuilding spel bij jouw in de buurt, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van de uitvoerende partner in jouw regio.

Haka teambuilding workshop
excl. BTW vanaf
€32 p.p.

Haka teambuilding workshop

Ken je de dans die de rugbyspelers uit Nieuw-Zeeland voor iedere wedstrijd uitvoeren? Dit is de strijddans genaamd Haka. Deze dans, die kracht en teamgevoel uitstraalt wordt vaak voor een rugby wedstrijd uitgevoerd om tegenstanders te intimideren. De dans kan ook voor andere doeleinden gebruikt worden. Namelijk om jezelf te uiten en je passie te tonen. Ook is dit een leuke manier om je collega’s beter te leren kennen. Want sommige mensen kunnen meer kracht en passie hebben dan je van te voren had verwacht. Deze leuke teambuilding workshop wordt verzorgt op elke locatie in Nederland en België.

Foodtruck Festival als bedrijfsfeest op je eigen terrein
excl. BTW vanaf
€75 p.p.

Foodtruck Festival als bedrijfsfeest op je eigen terrein

WKR vriendelijk, 1,5 meter proof, muziek, drank en lekker eten

Na een turbulent jaar wil je natuurlijk iets bijzonders doen voor het personeel. Misschien is een foodtruckfestival op het terrein van je bedrijf wel een leuke oplossing. Lekker In de buitenlucht borrelen en eten met elkaar. Leuk om bijvoorbeeld te combineren met het uitdelen van de kerstpakketten of als afsluitingsborrel voorafgaand aan de zomervakantie. Of misschien wel met andere bedrijven uit hetzelfde bedrijfspand. Of een dag met de familie van alle werknemers erbij. Er is heel veel mogelijk. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over een Foodtruck festival op je eigen terrein in jouw omgeving.

Beachfun teambuilding op het strand (hele Noordzeekust)
excl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Beachfun teambuilding op het strand (hele Noordzeekust)

Deze activiteit is mogelijk op 1,5 meter afstand van elkaar!

Van Expeditie Robinson tot Archery Tag, van Beachsoccer tot Beachvolleyball, van Discgolf tot katapult bouwen, van knotshockey tot Ultimate Frisbee, het is eigenlijk allemaal wel leuk om te doen op het strand. Daarom kun je zelf je eigen programma samenstellen op basis van aantal van deze activiteiten. Op deze manier hoef je niet zo streng te kiezen, maar kun je gewoon meerdere leuke dingen doen op het Scheveningse strand. Met een lekker briesje in de stralende zon en je voeten in de branding wordt dit vast een onvergetelijke dag. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit onvergetelijk bedrijfsuitje op het strand, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan.

Teambuilding mogelijkheden op verschillende manieren

Teambuilding activiteiten zijn er op zo ontzettend veel verschillende manieren. De insteek is hierin vooral van belang. Wat is het doel van het bedrijf tijdens deze dag? Natuurlijk wil elk bedrijf dat medewerkers het goed met elkaar kunnen vinden en elkaar zo goed mogelijk kunnen motiveren. Maar dit is niet van zelfsprekend. Een teambuilding kan daarin zeker bijdragen en zorgen dat je elkaar in een andere setting beter kunt leren kennen. Een leuk teambuilding uitje kan bijdragen aan de sfeer, een strategisch uitje meer aan de rolverdeling binnen teams en zo zijn er nog diverse andere mogelijkheden om naar elkaar toe te groeien. Tijdens een activiteit zie je dat mensen op een andere manier en in een andere samenstelling met elkaar moeten samenwerken. Hierdoor komen andere kanten van de persoon aan het licht. Kies je voor een activiteit met een coach erbij dan zullen deze kenmerken direct opvallen en wellicht later besproken worden. Kijk hier ook eens voor teamcoachingMaar ook onderling kun je elkaars krachten en zwakten zo eens beter leren kennen en hier nog beter mee leren omgaan. Een waardevolle toevoeging dus! 

Ga direct naar het totale aanbod teambuilding activiteiten in jouw regio!

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder:                                    Teambuilding activiteiten in Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer:                         Teambuilding activiteiten in Amsterdam

Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden:                                   Teambuilding activiteiten in Haarlem  

Regio Zuid-Holland 
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                         Teambuilding activiteiten in Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg:                            Teambuilding activiteiten in Den Haag 
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht:                         Teambuilding activiteiten in Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk:                                                            Teambuilding activiteiten in Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                               Teambuilding activiteiten in Leiden

Regio Gouda, Bodegraven, Woerden:                                 Teambuilding activiteiten in Gouda  

Regio Utrecht 
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein:                                       Teambuilding activiteiten in Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld:                         Teambuilding activiteiten in Amersfoort  

Regio Noord-Brabant 
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard:                        Teambuilding activiteiten in Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle:                                           Teambuilding activiteiten in Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden:                                          Teambuilding activiteiten in Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal:                               Teambuilding activiteiten in Breda  

Regio Flevoland 
Regio Almere:                                                                      Teambuilding activiteiten in Almere  

Regio Limburg 
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg:                           Teambuilding activiteiten in Maastricht  

Regio Groningen 
Regio Groningen, Delfzijl:                                                   Teambuilding activiteiten in Groningen  

Regio Overijssel 
Regio Zwolle, Meppel, Hoogeveen:                                    Teambuilding activiteiten in Zwolle  

Regio Gelderland 
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem:                                      Teambuilding activiteiten in Arnhem
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk:                                         Teambuilding activiteiten in Nijmegen
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk:                             Teambuilding activiteiten in Apeldoorn

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR

Zij gingen je voor

BELANGRIJKE KENMERKEN VAN EEN TEAMBUILDING

Waar let je op bij het organiseren van een teambuilding activiteit? Vanaf welk budget is het eigenlijk mogelijk om een teambuilding activiteit te organiseren. Dat wisselt sterk. Kies je voor een GPS uitje zonder begeleiding, dan hangt daar uiteraard een ander prijskaartje aan dan een teambuilding cursus over vuurlopen, waarbij je wordt begeleid door een professionele trainer. Het is immers niet de bedoeling dat er ongelukken gebeuren. Onderaan deze pagina hebben we diverse stedenlinks geplaatst om direct door te gaan naar het teambuilding aanbod in de regio van je voorkeur. Maar met welke teambuilding activiteit haal ik het meeste uit mijn team? Dat hangt natuurlijk af van je doelstellingen. Zijn de teamleden door verhoogde werkstress in een situatie gekomen, waarbij er nauwelijks tijd over was voor inleving in de persoonlijke situatie van de ander? Veranderde het gezellig samen lunchen in een individualistisch boterhammetje voor het beeldscherm? Dan is het doel van de teambuilding activiteit meer gericht op het op gang brengen van de persoonlijke communicatie. Maar het kan natuurlijk ook zo zijn, dat er een heel ander onderwerp speelt. Het is dus belangrijk voorafgaand aan de activiteit het exacte doel vast te stellen. Hoe kan ik een teambuilding activiteit in mijn eigen regio vinden? Onderaan deze pagina helpen we je graag op weg met aanbod in je regio. Daarnaast hebben we ook diverse andere landen en mogelijkheden. Kijk voor België op teambuilding in België in Antwerpen, Gent, Brussel etc of op Teambuilding in Deutschland voor informatie over teambuilding activiteiten door heel Duitsland. Tenslotte vind je het Verenigd Koninkrijk via Teambuilding UK. Door op de regiolink van je keuze te klikken, kom je terecht op de teambuilding pagina van jouw keuze. Daar vind je alles over de mogelijkheden voor het organiseren van een passende teambuilding activiteit.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.


NL: www.onemotion.nl

BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt