Leuke teambuilding activiteiten

Door heel Nederland (van Zuid-Holland tot Limburg, van Groningen tot Noord-Brabant).

vrijgezellenfeest.jpg (1)

De leukste teambuilding activiteiten in jouw regio

Op zoek naar leuke teambuilding activiteiten? Als manager hou je natuurlijk alles in de gaten. Klopt de strategie nog wel? Werkt onze tactiek? Verloopt de uitvoering helemaal volgens plan? En dan is de conclusie duidelijk: het zijn je teamleden die het resultaat behalen. Het is dus zaak het maximale uit je team te halen. Een mooie manier om de kracht van het teamwork verder te vergoten, is natuurlijk een inspirerende teambuilding activiteit. Onemotion heeft hiervoor een leuk aanbod achter de hand. De focus ligt over het algemeen tijdens een teambuilding wat meer aan de ludieke kant, maar tussen de regels door zie je het team langzaam naar elkaar toe groeien. We hopen je dan ook te inspireren met een divers en origineel aanbod passend bij je doel. We wensen je bij voorbaat een geslaagde activiteit toe.

De Top 30 meest geboekte teambuilding activiteiten van Onemotion

Hieronder vind je de meest geboekte bedrijfsuitjes van onze website. Voor een overzicht van de overige bedrijfsuitjes verzoeken we je om door te klikken naar de stedenpagina van jouw keuze.

Beachfun teambuilding op het strand (hele Noordzeekust)
excl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Beachfun teambuilding op het strand (hele Noordzeekust)

Van Expeditie Robinson tot Archery Tag, van Beachsoccer tot Beachvolleyball, van Discgolf tot katapult bouwen, van knotshockey tot Ultimate Frisbee, het is eigenlijk allemaal wel leuk om te doen op het strand. Daarom kun je zelf je eigen programma samenstellen op basis van aantal van deze activiteiten. Op deze manier hoef je niet zo streng te kiezen, maar kun je gewoon meerdere leuke dingen doen op het Scheveningse strand. Met een lekker briesje in de stralende zon en je voeten in de branding wordt dit vast een onvergetelijke dag. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit onvergetelijk bedrijfsuitje op het strand, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan.

Expeditie Robinson teambuilding activiteit
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Expeditie Robinson teambuilding activiteit

Kijk je ook graag naar Expeditie Robinson en ben je benieuwd hoe je het ervan af zou brengen tijdens één van de groepsopdrachten? Ga dan nu de strijd aan met je vrienden of collega's tijdens deze Expeditie Robinson teambuilding activiteit. Diverse groepsopdrachten volgen elkaar op. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de Expeditie mogelijkheden voor je teambuilding activiteit.

Sloepengame rallye als teambuilding activiteit
excl. BTW vanaf
€47,50 p.p.

Sloepengame rallye als teambuilding activiteit

in Utrecht, Amsterdam, Leiden, Rotterdam of Den Haag

Maak samen met je collega’s de grachten van één van deze steden onveilig tijdens deze sloepenrally. Met je team ga je in een sloep de strijd aan om de meeste punten binnen te slepen aan de hand van creatieve opdrachten en brein-brekende vragen. Denk bijvoorbeeld aan het opduikelen van het raarste voorwerp uit de gracht of een vraag over specifieke plekken van de stad. Er staat het team dus een flinke uitdaging op het gebied van kennis, creativiteit en teamwork te wachten. De deelnemers worden verspreid over meerdere sloepen om tegen elkaar te strijden. Want wat gezonde dosis competitie kan nooit kwaad! Het team dat aan het einde van de vaarroute de meeste punten heeft binnengesleept, vaart eeuwige roem tegemoet. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

90´s citygame als teambuilding activiteit
excl. BTW vanaf
€29,50 p.p.

90´s citygame als teambuilding activiteit

Voor groepen van 15 tot meer dan 250 personen

Ga samen met je collega's terug in de tijd, naar de geweldige jaren 90 van de vorige eeuw. Duik terug in een tijd waarin het optimisme overheerste en laat langzaam aam al je herinneringen terugkeren. Heb je de jaren 90 zelf niet bewust meegemaakt, oom dan is deze 90s city game een echte aanrader. Van flippo's tot Macarena, van Baywatch tot the Matrix, bereid je voor op een hoop nostalgische gevoelens. Wil je meer weten over dit 90´s Citygame afdelingsuitje in de stad van je voorkeur of omgeving? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Walking dinner als leuke teambuilding activiteit
excl. BTW vanaf
€79 p.p.

Walking dinner als leuke teambuilding activiteit

Inclusief heerlijk 3-gangen diner en wandeling (gids); ook voor grote groepen (100 personen of zelfs meer)

Tijdens dit walking dinner concept voor bedrijven blijven jullie niet op 1 locatie. Nee, jullie genieten van de 3 gangen van een heerlijk diner bij telkens een ander restaurant. Tussen de gangen door zorgen jullie er tijdens een ontspannen wandeling voor dat het eten wat kan zakken. Ook zo benieuwd waar de volgende gang plaats zal vinden? Kies dan samen met je collega's voor dit heerlijke en ontspannende walking dinner bedrijfsuitje. Geïnteresseerd? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan over deze activiteit in diverse steden in Nederland. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie mogelijkheden.

Filmwedstrijd als teambuilding activiteit
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als teambuilding activiteit

Wil je samen met je collega’s genieten van een wel hele bijzondere teambuilding? Tijdens deze bijzondere activiteit komen namelijk alle professionele aspecten van het film maken aan bod. In groepen ga je aan de slag met het kiezen van een regisseur, producer en assistent producer. De overige teamleden zijn de acteurs van jullie eigen film. Na de takenverdeling is het tijd om de filmopdracht door te nemen en aan de slag te gaan. Wil je de filmopdracht het liefste koppelen aan specifieke behoefte vanuit het bedrijf? Geen enkel probleem. Na dit alles is het tijd om je gekregen budget zo goed mogelijk in te zetten: kleding, attributen, technische hulpmiddelen en/of ondersteuning door een professioneel filmteam. Bespreek dus goed met je team waar het budget aan op gaat. Na een leuke, sfeervolle en leerzame productie is het tijd om het eindresultaat te bekijken en de “Oscar” uitreiking. Heeft je team de beste acteur, regisseur of ga je voor de publieksprijs? Wil je meer weten over deze inspirerende teambuilding activiteit? Vraag hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Avontuurlijke dropping teambuilding uitje
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Avontuurlijke dropping teambuilding uitje

Optioneel met legertruck, outdoor lasergamen en intro en afsluiting door Korps Mariniers

Soms is een gewoon bedrijfsuitje niet voldoende en ben je op zoek naar een groots avontuur. Dan is deze dropping jullie je op het lijf geschreven. Het avontuur bent jullie terug in de tijd van de Tweede Wereldoorlog. Lukt het jullie om de befaamde Enigma code te kraken? Durven jullie, gewapend met enkel een ouderwetse kaart, het gebied van de vijand binnen te lopen? Dit avontuurlijke bedrijfsuitje kan optioneel worden uitgebreid met lasergamen, vervoer per echte legertrucks en zelfs een intro en afsluiting van het Korps Mariniers. Zijn jullie klaar voor het avontuur van het jaar? Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie dit avontuurlijke teambuilding uitje.

Outdoor Escaperoom met diner als teambuilding activiteit
excl. BTW vanaf
€59 p.p.

Outdoor Escaperoom met diner als teambuilding activiteit

Inclusief heerlijk diner

De Escaperoom hype is misschien wat minder heftig geworden, maar het concept blijft populair onder jong en oud. Hoog tijd voor een nieuwe variant en dan eentje waarbij je in teamverband kunt genieten van het kraken van codes en oplossen van complexe raadsels, maar waarbij je ook de kans krijgt om te genieten van de buitenlucht. Na afloop van (of voorafgaand aan) dit samenwerkingsgerichte personeelsuitje genieten jij en je collega's van een heerlijk diner. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het Outdoor Escaperoom bedrijfsuitje in de stad van je keuze.

Expeditie Poolcirkel als winterse teambuilding activiteit
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Expeditie Poolcirkel als winterse teambuilding activiteit

Vanaf 20 tot 350 personen (volumekorting mogelijk). Optioneel met catering, drankjes en/of overnachting

De dagen worden korter en de kou zit in de lucht. Hoog tijd voor een winterse expeditie voor jou en je collega's. Tijdens deze expeditie draait alles om overleven in het pool landschap. Onder begeleiding van ervaren instructeurs gaan jullie aan de slag om jullie teambuilding skills te testen.Welk team weet het snelste vuur te maken? Wie maakt de beste constructies of weet raak te schieten met pijl en boog? Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het Expeditie Poolcirkel teambuilding in de stad van je voorkeur.

Help, de directeur is ontvoerd teambuilding
excl. BTW vanaf
€79 p.p.

Help, de directeur is ontvoerd teambuilding

Inclusief heerlijk diner

Je zit nietsvermoedend achter je bureau met nog een paar minuten te gaan. Ineens is daar een e-mail met een mysterieuze videoboodschap..., de directeur is ontvoerd! Van het ene op het andere moment ga je nietsvermoedend van je werk over in een spannende teambuilding proef. Doel: samenwerken met je collega’s om hem veilig en in goede gezondheid terug te vinden. Kun je met je team de druk aan? Welke stappen gaan jullie zetten om hem weer te vinden? Wie is de leider en wie een echte speurneus? Wil je meer weten over dit deze unieke teambuilding activiteit, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe! Bij groepen met minder dan 15 deelnemers dient toch voor 15 deelnemers te worden betaald. Bij groepen met minder dan 15 deelnemers dient toch voor 15 deelnemers te worden betaald.

Legervoertuigen rally met diverse missies als teambuilding
excl. BTW vanaf
€99 p.p.

Legervoertuigen rally met diverse missies als teambuilding

Voor 16 tot 500 deelnemers (meer mogelijk op aanvraag)

Tijdens dit unieke bedrijfsuitjes worden jullie in groene leger-overall gehesen en nemen jullie plaats in één van de authentieke legertrucks en legerjeeps. Hierna kan het avontuur beginnen. Diverse rally´s zijn mogelijk door heel Nederland. Afhankelijk van de rally zullen jullie een missie moeten gaan vervullen aan de hand van zowel ouderwetse als moderne technieken. Durven jullie deze uitdaging aan en zijn jullie in staat om als één team de Missie te vervullen? Dan is deze legervoertuigen rally misschien wel iets voor jullie. Optioneel is het mogelijk om te overnachten of zelfs gebruik te maken van een helikopter-dropping. De legervoertuigen rally kan plaatsvinden in de regio´s Spaarnwoude/Haarlem, Texel, Amsterdam, Noordwijk, Amersfoort, Apeldoorn, Wageningen, Hoorn, Utrecht, Den Bosch en Tilburg. Op een andere locatie is eveneens mogelijk tegen een meerprijs.

Kookwedstrijd of andere kookworkshop teambuilding game
excl. BTW vanaf
€105 p.p.

Kookwedstrijd of andere kookworkshop teambuilding game

Kookwedstrijd als teambuilding voor 10 tot wel 450 personen.

Ben je op zoek naar een teambuilding activiteit waarbij onderlinge communicatie, leiderschap en stressbestendigheid zullen worden getest dan is een kookwedstrijd of kookworkshop teambuilding misschien wel een hele interessante optie. Veel kook concepten zijn de laatste jaren voorbij gekomen op de tv: van Master chef tot Wie is de chef. Deze bijzondere kookworkshops gaan uit van een soortgelijke insteek. Dat wordt heerlijk koken in groepsverband en natuurlijk proberen de andere teams te verslaan.  Wil je meer weten over de mogelijkheden van deze competitieve kookworkshops, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookwedstrijd mogelijkheden in de regio van jouw voorkeur.

Winter wonderland teamuitje
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Winter wonderland teamuitje

Vanaf 20 tot 350 personen (volumekorting mogelijk). Optioneel met catering, drankjes en/of overnachting

Beeld je eens in: je staat midden in een sfeervol skidorp samen met je collega's. In een winterse setting krijgen jullie een aantal ludieke en saamhorige activiteiten voorgelegd. Van Nagel Schlag tot sneeuwbal schieten, van langlaufen tot sneeuwpop worstelen, het kan allemaal tijdens dit bedrijfsuitje in de winter. En ondertussen genieten jullie natuurlijk van de glühwein of warme chocomel (of wat anders). Uiteraard dansen jullie er allemaal flink op los op de Tiroler muziek of de meer hedendaagse nummers. Wil je meer weten over dit bijzondere Winter wonderland personeelsuitje in de stad van je voorkeur? Vraag dan hieronder meer informatie aan via onderstaand informatieformulier.

Op jacht naar de Heilige Graal als teambuilding activiteit
excl. BTW vanaf
€52 p.p.

Op jacht naar de Heilige Graal als teambuilding activiteit

Inclusief heerlijk diner

Zijn jullie klaar voor het oplossen van een groot mysterie? Slagen jullie er als eerste in om de heilige graal te vinden? Tijdens dit spannende afdelingsuitje gaan jullie in teamverband op zoektocht, lossen jullie raadsel en puzzels op en leren jullie zo de stad van een geheel andere kant kennen. Na afloop van deze queeste genieten jullie samen met alle collega´s van een heerlijk diner (inclusief). Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het Heilige Graal als teambuilding activiteit.

Geschikt of ongeschikt dienstplicht teambuilding uitje
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Geschikt of ongeschikt dienstplicht teambuilding uitje

Voor 30 tot 1.000 personen (meer op aanvraag)

Zijn jullie geschikt of ongeschikt? Dat merk je vanzelf tijdens dit bijzondere dienstplicht bedrijfsuitje. Hierbij staat het werken als een team centraal. Geen heftige individuele proeven maar wel alles gericht op teambuilding, oftewel goed communiceren, scherp schieten, strategie en natuurlijk de stormbaan. Dit evenement is o.a. mogelijk in de regio´s Haarlem/Spaarnwoude, Weert, Den Bosch/Vught, Noordwijk, Veenendaal, Apeldoorn en andere locaties in overleg. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit originele bedrijfsuitje, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het bedrijfsuitje.

Goede daden teambuilding uitje (MVO)
excl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Goede daden teambuilding uitje (MVO)

Er is een tijd van hard werken een er is een tijd om iets goeds terug te doen voor de samenleving.  En die laatste is nu voor jullie team gekomen. Tijdens dit leuke bedrijfsuitje gaan jullie gewapend met een Ipad op stap om ware heldendaden te verrichten.  Aan de hand van leuke opdrachten zetten jullie je in om wat liefde terug te geven aan de rest van de stad. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het Goede Daden teambuilding uitje in jouw stad.

Uit handen van de jagers teambuilding activiteit
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Uit handen van de jagers teambuilding activiteit

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Laat je niet vangen! Een duidelijk instructie voor je als je één van de voortvluchtigen bent. Zorg dat je niet opvalt en voeg jezelf als een kameleon tussen de mensenmassa. Alles om zo deze spannende activiteit uit handen te blijven van de jagers. Ben je liever een jager en heb jij oog voor de kleinste details? Combineer dit met de moderne hulpmiddelen tijdens de jacht op die moeilijk vindbare voortvluchtigen. Een spannende teambuilding met details, samenwerken en elkaar eens op een andere manier leren kennen. Ben jij klaar om je teambuilding te combineren met een spectaculaire city game? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

Forteiland Adventure als teambuilding activiteit (optioneel met overnachting)
excl. BTW vanaf
€95 p.p.

Forteiland Adventure als teambuilding activiteit (optioneel met overnachting)

Voor de kust ter hoogte van Haarlem/Amsterdam

Ben je op zoek naar echt een unieke teambuilding ervaring? Wat dacht je dan van deze Forteiland Adventure. De locatie is onvergetelijk. Per boot word je naar een eiland gebracht voor de kust ter hoog van Haarlem/Amsterdam.  Op dit bijzondere eiland vind je een beeldschoon fort. En in en rondom dit fort zal de Forteiland Adventure plaatsvinden. Maak een keuze uit een breed scala van outdoor en indoor activiteiten (van abseilen tot boogschieten, van piramide bouwen tot Fort Experience) en combineer deze activiteiten met een vergadering of feest. Inclusief overtocht, activiteiten, koffie met lekkers en drankjes is deze Forteiland Adventure al mogelijk vanaf €95 p.p. Ook is het mogelijk om te overnachten bij dit arrangement (optioneel). Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit bijzondere bedrijfsuitje (kijk ook eens op bedrijfsuitje met overnachting), vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

Happen, stappen, varen teamuitje
excl. BTW vanaf
€85 p.p.

Happen, stappen, varen teamuitje

Inclusief heerlijk 3-gangen diner, rondvaart en wandeling; ook voor grote groepen (100 personen of zelfs meer)

Dit teamuitje heeft eigenlijk alles waar mensen blij van kunnen worden. Een heerlijke boottocht, een prachtige stadswandeling met officiële stadsgids en nog even nagenieten tijdens een lekker driegangen diner. Nadat het voorgerecht op is vertrekt de exclusieve rondvaart richting het restaurant waar het hoofdgerecht zal worden gegeten. Na het hoofdgerecht neemt de stadsgids het over. Deze zal je wat bijzondere plekjes laten zien tijdens een interessante stadswandeling op weg naar het grand dessert. Heb jij al besloten welke gang jij het meest naar uit kijkt? Wil je meer weten over dit inspirerende teamuitje, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

Pub Games teambuilding
excl. BTW vanaf
€67 p.p.

Pub Games teambuilding

Inclusief heerlijk diner

One hundred and eighty schalt het door de zaal wanneer je de maximale score neerzet. Van darten, mexen tot sjoelen. Verschillende pub games die voorbij komen tijdens deze adembenemende teambuilding activiteit. En of dat nog niet genoeg is mag jij laten zien hoe je het doet tijdens een spannende biertap wedstrijd. Zorg jij voor de perfecte 2 vingers schuimkraag? Deze ludieke activiteiten zullen worden gecombineerd met een heerlijk driegangen diner en 8 drankjes (inclusief). Wil je meer weten over dit ludieke teamuitje, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe! Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

percussie teambuilding
vanaf
€35 p.p.

Percussie teambuilding uitje

Hou je van muziek, ritme en sfeer? Op zoek naar een unieke teambuilding activiteiten met al deze componenten? Zoek dan niet verder en vorm samen met je collega’s een heuse samba band. Onmogelijk? Niet is onmogelijk en na de ontmoeting met de bandleiders zul je hier hetzelfde over denken. De vele groepen die je voor zijn gegaan zijn telkens weer omgevormd tot een harmonieus opererende samba machine. Wist jij dat die ene collega van de afdeling finance een enorm ritmegevoel heeft? Kom jij erachter dat je eigenlijk zelf toch ook een goed ritmegevoel hebt? We verwachten dat na deze muzikale uiting het samenwerken op de afdeling vast en zeker een stuk efficiënter zal gaan verlopen. Ben jij enthousiast geworden over dit teambuilding uitje? Laat je verrassen en vraag hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Teambuilding schilderen als Bob Ross
excl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Teambuilding schilderen als Bob Ross

Hoeveel mensen kunnen zeggen dat er een schildertechniek naar hen is vernoemd. En ook nog eens een techniek die wereldberoemd is geworden. Daarnaast is deze techniek ook nog eens enorm geschikt om te doen als bedrijfsuitje, afdelingsuitje of teambuilding activiteit. Dit komt doordat met behulp van deze techniek heel snel tot een mooi resultaat kan worden gekomen. Ook bestaat het maken van fouten niet volgens de bedenker van deze techniek. Dus wil je leren hoe je snel tot een onverwacht schilder resultaat kunt komen, dan is deze workshop een echte aanrader. Wil je meer weten, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Zoek de spion met diner als teambuilding activiteit
excl. BTW vanaf
€72 p.p.

Zoek de spion met diner als teambuilding activiteit

Inclusief heerlijk diner

Dit zeer populaire bedrijfsuitje combineert teambuilding, spanning, intriges en niet te vergeten ontzettend lekker eten. In een spannend spel worden jullie capabel geacht om de verrader in jullie midden te ontmaskeren. Deze geniepige saboteur zal trachten de uitvoer van opdrachten te doen dwarsbomen, wat natuurlijk zal leiden tot spannende situaties met jullie in de hoofdrol. Om de gemoederen wat te bedaren, krijg je tijdens deze uitdaging een stijlvol 3-gangen diner (dieetwensen zijn geen probleem en per gang is er keuze uit diverse gerechten). Na afloop worden alle acties nog eens stevig onder de loep genomen. Terug op het werk, worden dat worden interessante nabesprekingen bij de koffie-automaat. Wil je meer weten over dit zoek de verrader bedrijfsuitje dinerspel? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Workshop action painting als teambuilding
excl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Workshop action painting als teambuilding

Zoek je een moderne creatieve activiteit als invulling van je teambuilding activiteit? En denk je daarbij niet direct aan een klassieke schilderworkshop? Dan is deze action painting workshop misschien wel een passend alternatief. Tijdens deze inspirerende workshop leer je nieuwe schildertechnieken. Denk hierbij aan baanbrekende spetter- , krab- en drippingtechnieken. Dus gebruik al je creatieve inspiratie en en boek deze bijzondere schilderworkshop! Wil je meer weten? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

City escape als teambuilding activiteit
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

City escape als teambuilding activiteit

Deze City game is een variant op de zeer populaire escape rooms van dit moment. Alleen deze game speel je in het centrum van de stad. Breken jullie alle codes? Ontrafelen jullie op tijd alle raadsels en geheimen? Welk team wint de sleutel van de stad? Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een City Escape Game bij jou in de buurt, vraag dan meer informatie aan middels onderstaande button.  Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Film teambuilding activiteit
vanaf
€39,95 p.p.

Lipdub of film teambuilding activiteit

Was jij vroeger altijd al een kleine filmster? Stapte je juist altijd uit de spotlights? Combineer met je afdelingsgenoten de sterke eigenschappen en acteer jezelf naar een oscar! Diverse filmprofessionals gaan je ondersteunen bij het maken van een perfecte film of lipdub om je zo een onvergetelijke ervaring te geven. Maak jij liever het script van een nieuwe bioscoop kraker? Ben jij de hoofdrolspeler? Voor ieder is er een passende rol binnen het team. Leer je collega’s eens op een andere manier kennen door middel van dit leuke teambuilding uitje bij jou in de buurt. Liever een andere locatie? Deze activiteit kan plaatsvinden op ontelbare locaties door heel Nederland of Vlaanderen. Ben je nieuwsgierig geworden naar deze unieke film teambuilding activiteit? Vraag dan direct hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Ontdek de Verrader teambuilding spel
vanaf
€38 p.p.

Ontdek de Verrader teambuilding spel

Een originele invulling van je activiteit? Kies dan voor dit ontdek de verrader teambuilding spel. De wetenschap dat er één iemand vals speelt maakt de groepssamenhang alleen nog maar groter. Werk samen met je collega’s om verdacht gedrag te signaleren en zo de dissonant in de groep te ontmaskeren. Wie kan het toch zijn? Speelt diegene een rol of valt hij of zij absoluut niet op wat het nog lastiger maakt? Wil je meer weten over de mogelijkheden van een Wie is de verrader teambuilding spel bij jouw in de buurt, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van de uitvoerende partner in jouw regio.

Heidag organiseren: alles begint bij de juiste locatie

Heidag organiseren: alles begint bij de juiste locatie

Een heisessie kan belangrijke input geven voor de voortgang van het bedrijf. Om samen in een rustgevende en inspirerende omgeving op zoek te gaan naar antwoorden op cruciale vragen. Alles begint natuurlijk bij het kiezen van de juiste locatie voor de heidag. En hierbij kunnen we u wellicht goed van dienst zijn. Onemotion beschikt namelijk over een zeer groot netwerk van inspirerende locaties. Onze kostenloze service werkt als volgt. Indien u beschrijft waarna u op zoek bent, gaan wij op zoek naar de 2 nog beschikbare locaties die het beste aansluiten op uw wensen en eisen. We verzoeken deze locaties om u zsm van gerichte informatie te voorzien m.b.t. de mogelijkheden. Indien u gebruik wilt maken van deze snelle en handige service, verzoeken we u om hieronder op meer informatie te klikken.

Teambuilding mogelijkheden op verschillende manieren

Teambuilding activiteiten zijn er op zo ontzettend veel verschillende manieren. De insteek is hierin vooral van belang. Wat is het doel van het bedrijf tijdens deze dag? Natuurlijk wil elk bedrijf dat medewerkers het goed met elkaar kunnen vinden en elkaar zo goed mogelijk kunnen motiveren. Maar dit is niet van zelfsprekend. Een teambuilding in Nederland kan daarin zeker bijdragen en zorgen dat je elkaar in een andere setting beter kunt leren kennen. Een leuk teambuilding uitje kan bijdragen aan de sfeer, een strategisch uitje meer aan de rolverdeling binnen teams en zo zijn er nog diverse andere mogelijkheden om naar elkaar toe te groeien. Tijdens een activiteit zie je dat mensen op een andere manier en in een andere samenstelling met elkaar moeten samenwerken. Hierdoor komen andere kanten van de persoon aan het licht. Kies je voor een activiteit met een coach erbij dan zullen deze kenmerken direct opvallen en wellicht later besproken worden. Kijk hier ook eens voor teamcoachingMaar ook onderling kun je elkaars krachten en zwakten zo eens beter leren kennen en hier nog beter mee leren omgaan. Een waardevolle toevoeging dus! 

Ga direct naar het totale aanbod teambuilding activiteiten in jouw regio!

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder:                                    Teambuilding activiteiten in Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer:                         Teambuilding activiteiten in Amsterdam

Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden:                                   Teambuilding activiteiten in Haarlem  

Regio Zuid-Holland 
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                         Teambuilding activiteiten in Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg:                            Teambuilding activiteiten in Den Haag 
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht:                         Teambuilding activiteiten in Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk:                                                            Teambuilding activiteiten in Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                               Teambuilding activiteiten in Leiden

Regio Gouda, Bodegraven, Woerden:                                 Teambuilding activiteiten in Gouda  

Regio Utrecht 
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein:                                       Teambuilding activiteiten in Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld:                         Teambuilding activiteiten in Amersfoort  

Regio Noord-Brabant 
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard:                        Teambuilding activiteiten in Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle:                                           Teambuilding activiteiten in Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden:                                          Teambuilding activiteiten in Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal:                               Teambuilding activiteiten in Breda  

Regio Flevoland 
Regio Almere:                                                                      Teambuilding activiteiten in Almere  

Regio Limburg 
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg:                           Teambuilding activiteiten in Maastricht  

Regio Groningen 
Regio Groningen, Delfzijl:                                                   Teambuilding activiteiten in Groningen  

Regio Overijssel 
Regio Zwolle, Meppel, Hoogeveen:                                    Teambuilding activiteiten in Zwolle  

Regio Gelderland 
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem:                                      Teambuilding activiteiten in Arnhem
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk:                                         Teambuilding activiteiten in Nijmegen
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk:                             Teambuilding activiteiten in Apeldoorn

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR

Zij gingen je voor

BELANGRIJKE KENMERKEN VAN EEN TEAMBUILDING

Waar let je op bij het organiseren van een teambuilding activiteit? Vanaf welk budget is het eigenlijk mogelijk om een teambuilding activiteit te organiseren. Dat wisselt sterk. Kies je voor een GPS uitje zonder begeleiding, dan hangt daar uiteraard een ander prijskaartje aan dan een teambuilding cursus over vuurlopen, waarbij je wordt begeleid door een professionele trainer. Het is immers niet de bedoeling dat er ongelukken gebeuren. Onderaan deze pagina hebben we diverse stedenlinks geplaatst om direct door te gaan naar het teambuilding aanbod in de regio van je voorkeur. Maar met welke teambuilding activiteit haal ik het meeste uit mijn team? Dat hangt natuurlijk af van je doelstellingen. Zijn de teamleden door verhoogde werkstress in een situatie gekomen, waarbij er nauwelijks tijd over was voor inleving in de persoonlijke situatie van de ander? Veranderde het gezellig samen lunchen in een individualistisch boterhammetje voor het beeldscherm? Dan is het doel van de teambuilding activiteit meer gericht op het op gang brengen van de persoonlijke communicatie. Maar het kan natuurlijk ook zo zijn, dat er een heel ander onderwerp speelt. Het is dus belangrijk voorafgaand aan de activiteit het exacte doel vast te stellen. Hoe kan ik een teambuilding activiteit in mijn eigen regio vinden? Onderaan deze pagina helpen we je graag op weg met aanbod in je regio. Daarnaast hebben we ook diverse andere landen en mogelijkheden. Kijk voor België op teambuilding in België in Antwerpen, Gent, Brussel etc of op Teambuilding in Deutschland voor informatie over teambuilding activiteiten door heel Duitsland. Tenslotte vind je het Verenigd Koninkrijk via Teambuilding UK. Door op de regiolink van je keuze te klikken, kom je terecht op de teambuilding pagina van jouw keuze. Daar vind je alles over de mogelijkheden voor het organiseren van een passende teambuilding activiteit.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.

Lees meer over Onemotion


Onemotion
Zandheuvel 52B
4901 HW Oosterhout

Onze voordelen


 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt