Leuke teambuilding activiteiten

Door heel Nederland (van Zuid-Holland tot Limburg, van Groningen tot Noord-Brabant).

Leuke teambuilding activiteiten

Op zoek naar leuke teambuilding activiteiten? Als manager hou je natuurlijk alles in de gaten. Klopt de strategie nog wel? Werkt onze tactiek? Verloopt de uitvoering helemaal volgens plan? En dan is de conclusie duidelijk: het zijn je teamleden die het resultaat behalen. Het is dus zaak het maximale uit je team te halen. Een mooie manier om de kracht van het teamwork verder te vergoten, is natuurlijk een inspirerende teambuilding activiteit. Onemotion heeft hiervoor een leuk aanbod achter de hand. De focus ligt over het algemeen tijdens een teambuilding wat meer aan de ludieke kant, maar tussen de regels door zie je het team langzaam naar elkaar toe groeien. We hopen je dan ook te inspireren met een divers en origineel aanbod passend bij je doel. We wensen je bij voorbaat een geslaagde activiteit toe.

De Top 30 meest geboekte bedrijfsuitjes van Onemotion

Hieronder vind je de meest geboekte bedrijfsuitjes van onze website. Voor een overzicht van de overige bedrijfsuitjes verzoeken we je om door te klikken naar de stedenpagina van jouw keuze.

Uit handen van de jagers teambuilding activiteit
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Uit handen van de jagers teambuilding activiteit

Laat je niet vangen! Een duidelijk instructie voor je als je één van de voortvluchtigen bent. Zorg dat je niet opvalt en voeg jezelf als een kameleon tussen de mensenmassa. Alles om zo deze spannende activiteit uit handen te blijven van de jagers. Ben je liever een jager en heb jij oog voor de kleinste details? Combineer dit met de moderne hulpmiddelen tijdens de jacht op die moeilijk vindbare voortvluchtigen. Een spannende teambuilding met details, samenwerken en elkaar eens op een andere manier leren kennen. Ben jij klaar om je teambuilding te combineren met een spectaculaire city game? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

Filmwedstrijd als teambuilding activiteit
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als teambuilding activiteit

Optioneel mogelijk: feestlocatie, catering, overnachting etc.

Wil je samen met je collega’s genieten van een wel hele bijzondere teambuilding? Tijdens deze bijzondere activiteit komen namelijk alle professionele aspecten van het film maken aan bod. In groepen ga je aan de slag met het kiezen van een regisseur, producer en assistent producer. De overige teamleden zijn de acteurs van jullie eigen film. Na de takenverdeling is het tijd om de filmopdracht door te nemen en aan de slag te gaan. Wil je de filmopdracht het liefste koppelen aan specifieke behoefte vanuit het bedrijf? Geen enkel probleem. Na dit alles is het tijd om je gekregen budget zo goed mogelijk in te zetten: kleding, attributen, technische hulpmiddelen en/of ondersteuning door een professioneel filmteam. Bespreek dus goed met je team waar het budget aan op gaat. Na een leuke, sfeervolle en leerzame productie is het tijd om het eindresultaat te bekijken en de “Oscar” uitreiking. Heeft je team de beste acteur, regisseur of ga je voor de publieksprijs? Wil je meer weten over deze inspirerende teambuilding activiteit? Vraag hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Teambuilding schilderen als Bob Ross
excl. BTW vanaf
€28,50 p.p.

Teambuilding schilderen als Bob Ross

Hoeveel mensen kunnen zeggen dat er een schildertechniek naar hen is vernoemd. En ook nog eens een techniek die wereldberoemd is geworden. Daarnaast is deze techniek ook nog eens enorm geschikt om te doen als bedrijfsuitje, afdelingsuitje of teambuilding activiteit. Dit komt doordat met behulp van deze techniek heel snel tot een mooi resultaat kan worden gekomen. Ook bestaat het maken van fouten niet volgens de bedenker van deze techniek. Dus wil je leren hoe je snel tot een onverwacht schilder resultaat kunt komen, dan is deze workshop een echte aanrader. Wil je meer weten, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Sloepengame rallye als teambuilding activiteit
excl. BTW vanaf
€47,50 p.p.

Sloepengame rallye als teambuilding activiteit

in Utrecht, Amsterdam, Leiden, Rotterdam of Den Haag

Maak samen met je collega’s de grachten van één van deze steden onveilig tijdens deze sloepenrally. Met je team ga je in een sloep de strijd aan om de meeste punten binnen te slepen aan de hand van creatieve opdrachten en brein-brekende vragen. Denk bijvoorbeeld aan het opduikelen van het raarste voorwerp uit de gracht of een vraag over specifieke plekken van de stad. Er staat het team dus een flinke uitdaging op het gebied van kennis, creativiteit en teamwork te wachten. De deelnemers worden verspreid over meerdere sloepen om tegen elkaar te strijden. Want wat gezonde dosis competitie kan nooit kwaad! Het team dat aan het einde van de vaarroute de meeste punten heeft binnengesleept, vaart eeuwige roem tegemoet. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Zoek de spion met diner als teambuilding activiteit
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

Zoek de spion met diner als teambuilding activiteit

Dit zeer populaire bedrijfsuitje combineert teambuilding, spanning, intriges en niet te vergeten ontzettend lekker eten. In een spannend spel worden jullie capabel geacht om de verrader in jullie midden te ontmaskeren. Deze geniepige saboteur zal trachten de uitvoer van opdrachten te doen dwarsbomen, wat natuurlijk zal leiden tot spannende situaties met jullie in de hoofdrol. Om de gemoederen wat te bedaren, krijg je tijdens deze uitdaging een stijlvol 3-gangen diner (dieetwensen zijn geen probleem en per gang is er keuze uit diverse gerechten). Na afloop worden alle acties nog eens stevig onder de loep genomen. Terug op het werk, worden dat worden interessante nabesprekingen bij de koffie-automaat. Wil je meer weten over dit zoek de verrader bedrijfsuitje dinerspel? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Forteiland Adventure als teambuilding activiteit (optioneel met overnachting)
excl. BTW vanaf
€95 p.p.

Forteiland Adventure als teambuilding activiteit (optioneel met overnachting)

Voor de kust ter hoogte van Haarlem/Amsterdam

Ben je op zoek naar echt een unieke teambuilding ervaring? Wat dacht je dan van deze Forteiland Adventure. De locatie is onvergetelijk. Per boot word je naar een eiland gebracht voor de kust ter hoog van Haarlem/Amsterdam.  Op dit bijzondere eiland vind je een beeldschoon fort. En in en rondom dit fort zal de Forteiland Adventure plaatsvinden. Maak een keuze uit een breed scala van outdoor en indoor activiteiten (van abseilen tot boogschieten, van piramide bouwen tot Fort Experience) en combineer deze activiteiten met een vergadering of feest. Inclusief overtocht, activiteiten, koffie met lekkers en drankjes is deze Forteiland Adventure al mogelijk vanaf €95 p.p. Ook is het mogelijk om te overnachten bij dit arrangement (optioneel). Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit bijzondere bedrijfsuitje (kijk ook eens op bedrijfsuitje met overnachting), vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

Popup Foodtruckfestival bij je teambuilding activiteit
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Popup Foodtruckfestival bij je teambuilding activiteit

Met diverse Foodtrucks en DJ (of ander entertainment)

Op zoek naar een gezellige manier om samen met je collega's van de afdeling een bepaalde mijlpaal te organiseren? Of zoek je een alternatief voor het organiseren van een jaarlijkse kerstmarkt op het plein van het hoofdkantoor? Van het uitdelen van het kerstpakket, het organiseren van de nieuwjaarsborrel tot het vieren van de zomervakantie met een geweldig bedrijfsfeest, je eigen popup Foodtruckfestival is altijd een geweldig alternatief. Kies zelf het aantal foodtrucks,  de samenstelling (keukens) en het entertainment (bijv. DJ). Bij grote groepen kan de prijs p.p. veel lager uitvallen. Wil je meer weten van dit sfeervolle popup Foodtruckfestival als aanvulling op je teambuilding activiteit? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Teambuilding weekend in de Belgische Ardennen
excl. BTW vanaf
€243 p.p.

Teambuilding weekend in de Belgische Ardennen

Ook mogelijk als shortbreak/24 uurs-programma, 8 tot 100 deelnemers

Wil je elkaar echt op een andere manier leren kennen? Is het de bedoeling dat na deze teambuilding activiteit de teamleden echt voor elkaar door het vuur gaan? Dan is een outdoor teambuilding weekend (shortbreak is ook mogelijk) misschien wel de best passende optie. En waar kun je dan beter terecht dan in de Belgische Ardennen (op slechts 2,5 uur rijden vanaf Utrecht)? Hierbij staan natuur, spanning en ontspanning centraal. Van raften tot rotsklimmen, van kampvuur maken tot heerlijk BBQ-en, na een paar dagen in de ruige natuur staat er vast en zeker een team met nieuwe energie. Tijdens deze activiteit overnachten jullie in comfortabele chalets. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit bijzondere teambuilding bedrijfsuitje (kijk ook eens op bedrijfsuitje in het buitenland), vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

Grillmaster battle als teambuilding activiteit
excl. BTW vanaf
€60 p.p.

Grillmaster battle als teambuilding activiteit

Sta jij elke zwoele zomeravond achter de BBQ in je lederen BBQ-schort terwijl vrienden en familie aan tafel genieten van jouw grillavonturen. Ken je collega's die net als jij ook fanatiek zijn wanneer het op grillen aan komt. Dan is het tijd voor een alles bepalende battle. In groepjes gaan jullie bepalen wie er nu echt de grillmasters zijn. Een tafel vol ingrediënten staat ter beschikking. Uiteraard krijgen jullie ook een opdracht mee.  Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de grillmaster mogelijkheden in jouw regio.

Plastic Clean up Teambuilding Experience
excl. BTW vanaf
€50 p.p.

Plastic Clean up Teambuilding Experience

Plastic is handig spul. Zo handig dat we het overal tegenkomen: langs wegen, in het water zelfs de oceanen zijn vervuild met een bedenkelijke hoeveelheid plastic. Het probleem zit vooral in de kleine deeltjes micro plastics, die gaan overal in zitten. Tijdens deze Clean-up Experience gaan we hier iets aan doen. Gezamenlijk maken jullie bijvoorbeeld een strand schoon en worden de deelnemers op een creatieve manier bewust van de effecten rondom afval en plastic. Een goed doel of maatschappelijk verantwoord uitje! Met het verzamelde plastic worden er volgens objecten of tijdelijke landart kunst onder begeleiding van een ervaren kunstenaar gemaakt. Wil je meer weten over dit bijzondere teambuilding uitje in de stad of regio van je keuze? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Help, de directeur is ontvoerd teambuilding
excl. BTW vanaf
€75 p.p.

Help, de directeur is ontvoerd teambuilding

Je zit nietsvermoedend achter je bureau met nog een paar minuten te gaan. Ineens is daar een e-mail met een mysterieuze videoboodschap..., de directeur is ontvoerd! Van het ene op het andere moment ga je nietsvermoedend van je werk over in een spannende teambuilding proef. Doel: samenwerken met je collega’s om hem veilig en in goede gezondheid terug te vinden. Kun je met je team de druk aan? Welke stappen gaan jullie zetten om hem weer te vinden? Wie is de leider en wie een echte speurneus? Wil je meer weten over dit deze unieke teambuilding activiteit, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe! Bij groepen met minder dan 15 deelnemers dient toch voor 15 deelnemers te worden betaald. Bij groepen met minder dan 15 deelnemers dient toch voor 15 deelnemers te worden betaald.

Airsoft als teambuilding activiteit
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Airsoft als teambuilding activiteit

Stap in de wondere wereld van Airsoft. Iedereen heeft van te voren een zekere mate van spanning. Maar wanneer je de arena instapt klopt de adrenaline in je lichaam. Zijn jij en je team goed op elkaar ingespeeld? Wie neemt de leiding in de strategie om de tegenstander te verslaan. Duik in geulen, kruip over de grond en voel je voor even een echte commando! Dit airsoft avontuur zul je niet snel vergeten. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over deze Airsoft teambuilding activiteit in jouw omgeving.

BBQ workshop
incl. BTW vanaf
€60 p.p.

BBQ workshop

De BBQ maakt iets los in mensen. Een oergevoel dat helemaal teruggaat naar de tijd van de holbewoners. Gewapend met een tang ga je, in stoere lederen schort gehuld, de strijd aan met het vuur, terwijl iedereen je BBQ skills bewonderd. Maar wil je echt weten hoe je indrukt kunt maken met je grillkunsten? Dan volg je natuurlijk een BBQ workshop met jouw groepsgenoten. Vanaf nu ben jij het middelpunt op elk BBQ-feest, op de camping of zelfs midden in de winter. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een BBQ workshop in jouw regio, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

Escape Room suitcase met cryptex als teambuilding met diner
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

Escape Room suitcase met cryptex als teambuilding met diner

Misschien heb je wel eens een boek van Dan Brown gelezen of een film gezien? Dan weet je vast wel wat een cryptex is. Tijdens dit raadselachtige bedrijfsuitje gaan jullie in teamverband proberen om een echte cryptex te ontrafelen. De activiteit zal heel gemoedelijk van start gaan onder het genot van een hapje en drankje. Maar dan ineens is daar een mysterieuze koffer, een raadselachtige cryptex en een aantal inspirerende opdrachten voor jou en je teamleden. Om alles tot een goed einde te kunnen brengen zullen jullie je in het centrum van de stad moeten begeven, om daar de raadselachtige opdrachten te kunnen voltooien. Na afloop van deze activiteit zullen jullie genieten van een heerlijk 3-gangen diner, waarbij er natuurlijk zal worden nagepraat over een bijzondere dag. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

Wintersport teambuilding in Oostenrijk met collega´s
excl. BTW vanaf
€355 p.p.

Wintersport teambuilding in Oostenrijk met collega´s

Voor 4 tot 100 personen

Er zijn veel manieren om de teambanden aan te halen en eventjes nieuwe inspiratie op te doen. Maar met de afdeling of team op wintersport is misschien wel één van de allerleukste. Gedurende deze 3-daagse wintersport experience in het Oostenrijkse Wildpark Grünau (op ongeveer 9 uur rijden vanaf Utrecht) wordt alles voor jullie geregeld (overnachting, halfpension, skipas etc.). Ook voor de minder fanatieke wintersporters is er genoeg te beleven in dit wonderschone natuurgebied. Er is veel mogelijk (van dineren boven op de berg tot slalom-wedstrijd etc.). Wil je meer weten over de mogelijkheden van deze leuke winter break (kijk ook eens naar andere incentive reizen), vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

GPS teambuilding activiteit
excl. BTW vanaf
€52 p.p.

GPS teambuilding activiteit (inc. 3-gangen diner)

Gewapend met een GPS-systeem ga je met je team kris kras door de stad. Tussentijds kom je langs alle mooiste trekpleisters in deze stad. Weet jij al alles over de historie? Ken je de belangrijkste trekpleisters en de geschiedenis ervan? Tijdens deze leuke activiteit heb je alle tijd om je collega’s wat beter te leren kennen. Want ondanks dat je de meeste tijd van de week samen bent ken je elkaar wellicht nog niet goed genoeg. Ben je een GPS wonder? Lees jij normaal altijd de kaart? Gebruik deze vaardigheden dan en sta op als leider van je groep. Dit leuke teambuilding uitje is inclusief een bakje koffie of thee, stukje gebak, een drankje en driegangen keuzediner. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit gps teambuilding uitje, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

Film teambuilding activiteit
vanaf
€39,95 p.p.

Lipdub of film teambuilding activiteit

Was jij vroeger altijd al een kleine filmster? Stapte je juist altijd uit de spotlights? Combineer met je afdelingsgenoten de sterke eigenschappen en acteer jezelf naar een oscar! Diverse filmprofessionals gaan je ondersteunen bij het maken van een perfecte film of lipdub om je zo een onvergetelijke ervaring te geven. Maak jij liever het script van een nieuwe bioscoop kraker? Ben jij de hoofdrolspeler? Voor ieder is er een passende rol binnen het team. Leer je collega’s eens op een andere manier kennen door middel van dit leuke teambuilding uitje bij jou in de buurt. Liever een andere locatie? Deze activiteit kan plaatsvinden op ontelbare locaties door heel Nederland of Vlaanderen. Ben je nieuwsgierig geworden naar deze unieke film teambuilding activiteit? Vraag dan direct hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Sushi maken als teambuilding activiteit
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Sushi maken als teambuilding activiteit

Altijd al sushi willen leren maken? Tijdens dit sushi teambuildingsuitje leer je de fijne kneepjes van het sushi vak. Het maken van sushi vraagt om een aantal bijzondere technieken maar als je deze technieken eenmaal onder de knie hebt rol je de ene California Roll na de andere Maki Tuna Roll. Hoe leuk is het om na deze workshop je sushi kunsten eens te tonen in je eigen keuken aan je eigen familie en vrienden?! Zij zullen zeker onder de indruk zijn. Dus grijp deze kans en wordt een sushimaster! Vraag vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de sushi workshop mogelijkheden in jouw regio.

Bubble voetbal als teambuilding activiteit
excl. BTW vanaf
€24 p.p.

Bubble voetbal als teambuilding activiteit

Heeft voetbal geen geheim meer voor je? Schiet en kop je alle ballen vanuit alle hoeken en standen binnen? Dan is dat nu verleden tijd. Tijdens bubbel voetbal stap je namelijk in een grote plastic bal. Dit zal je verplichten om zo goed mogelijk samen te scoren. Mensen van het scoren afhouden door je "lichaam van plastic" goed in te zetten of een aanval op Messi-achtige manieren te ontwijken. Zet alle tactieken overboord en focus je op je eigen bubbel. En komt de bal dan toch goed voor je voeten schroom dan niet om deze hard binnen te schieten en je team zo naar de overwinning te helpen. Lachen, gieren en brullen staat centraal tijdens deze leuke teambuilding activiteit. Vraag snel meer informatie aan voor een onvergetelijk uitje.

Teambuilding met roofvogels
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Teambuilding met roofvogels

Bent u op zoek naar een bijzondere activiteit in de buitenlucht? Een teambuilding met een flinke dosis inspiratie maar ook zeker een shot adrenaline? Kies dan voor deze roofvogel workshop tijdens je teambuilding. De aanbieder van deze bijzondere activiteit is gespecialiseerd in roofvogel workshops en shows voor business en events. Tijdens de activiteit wordt er gewerkt met ervaren valkeniers die je gegarandeerd een unieke belevenis zullen bieden door je samen te laten werken met deze bijzondere dieren. Ben je geïnteresseerd geraakt in deze workshop en eens op zoek naar iets anders? Wil jij je team eens prikkelen om deze prachtige dieren beter te leren kennen? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan over deze teambuilding activiteit.

Volledig verzorgd voetbaltoernooi als teambuilding idee
excl. BTW vanaf
€50 p.p.

Volledig verzorgd voetbaltoernooi als teambuilding idee

Hebben jullie altijd al de collega´s van de administratie uit willen dagen voor een voetbalmatch? Bestaat er een zekere mate van sportieve rivaliteit tussen jullie en de leveranciers. Zijn jullie op zoek naar een manier om de interne teamband van jullie afdeling te versterken? Dan is het organiseren van een heus voetbal toernooi misschien wel helemaal niet zo gek. Inclusief (binnen- of buiten-) locatie, scheidsrechters, ballen en hesjes, kan de sportieve strijd losbarsten. Ook kan het pakket naar wens worden uitgebreid met catering, een toernooimanager en een aftermovie van de dag. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit voetbal toernooi als teambuilding concept, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

Archery tag als teambuilding activiteit
excl. BTW vanaf
€20 p.p.

Archery tag als teambuilding uitje

Deze spannende activiteit heeft wat weg van o.a. boogschieten, trefbal en paintball en zal vast en zeker zorgen voor een heleboel adrenaline bij de spelers. Gewapend met speciale bogen (met uiteraard zachte punten) trekken jullie ten strijde om de aan jullie gewaagde tegenstanders te verschalken. Maar er zijn meerdere wegen die leiden tot de eindoverwinning. Dat maakt deze activiteit ook nog eens strategisch erg interessant. Wil je meer weten over Archery tag als invulling van jullie teambuilding uitje? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

percussie teambuilding
vanaf
€30 p.p.

Percussie teambuilding uitje

Hou je van muziek, ritme en sfeer? Op zoek naar een unieke teambuilding activiteiten met al deze componenten? Zoek dan niet verder en vorm samen met je collega’s een heuse samba band. Onmogelijk? Niet is onmogelijk en na de ontmoeting met de bandleiders zul je hier hetzelfde over denken. De vele groepen die je voor zijn gegaan zijn telkens weer omgevormd tot een harmonieus opererende samba machine. Wist jij dat die ene collega van de afdeling finance een enorm ritmegevoel heeft? Kom jij erachter dat je eigenlijk zelf toch ook een goed ritmegevoel hebt? We verwachten dat na deze muzikale uiting het samenwerken op de afdeling vast en zeker een stuk efficiënter zal gaan verlopen. Ben jij enthousiast geworden over dit teambuilding uitje? Laat je verrassen en vraag hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Commercial maken als teambuilding activiteit
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Commercial maken als teambuilding activiteit

Zoek je een unieke teambuilding activiteit waarbij je het aangename met het nuttige kunt combineren? Bedenk dan tijdens deze activiteit samen met je collega´s het script voor een commercial of bedrijfsfilm voor jullie afdeling of het hele bedrijf uit. Origineel en waardevol toch? Heb je weleens stilgestaan bij hoe andere afdelingen kijken naar jullie unit? Of wat te denken van een film waarin je aan de hand van een zelf bedachte film voor de klant laat zien waarom ze juist voor je bedrijf moeten kiezen. Er zijn zoveel bijzondere en leuke ideeën die van toegevoegde waarde kunnen zijn. Wat te denken van een toekomstvisie van het bedrijf voor de buitenwereld? Het is allemaal aan jullie. Onder professionele begeleiding zet je stap voor stap naar een mooi eindresultaat. Wil je meer weten over dit bijzondere teambuilding uitje? Vraag dan direct meer informatie aan via onderstaand aanvraagformulier. Veel inspiratie toegewenst.

Outdoor Lasergamen als teambuilding activiteit
excl. BTW vanaf
€23 p.p.

Outdoor Lasergamen als teambuilding activiteit

Hou je van tactische shooter games? Als één team op een gevaarlijk missie door een bijzonder terrein? Maar ben je geen fan van verf op je pak? Dan is deze lasergame activiteit een echte aanrader. Samen met je teamleden ga je op jacht naar de overwinning. Maar pas op voor een hinderlaag. De tegenstander weet immers dat jullie zullen komen. Wil je meer weten over deze spannende teambuilding activiteit, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

teambuilding in de keuken
vanaf
€45 p.p.

Teambuilding in de keuken

Stap nu in de keuken met je directe collega’s en leer elkaar eens op een andere en vooral bijzondere manier kennen. Samenwerken in teamverband terwijl je elkaar zowel op culinair als persoonlijk level beter zullen leren kennen. En waar kan dit alles beter dan in de keuken? Als een geoliede keukenmachine werk je samen naar dat heerlijke etentje. Terwijl je de ingrediënten leert kennen en diverse technieken maak je beter kennis met elkaar en kun je de teambanden eens aanhalen tijdens deze leuke kookworkshop. Er zijn diverse thema’s mogelijk en ook persoonlijke wensen kunnen in overleg besproken worden (in sommige gevallen ook een wie is de chef variant). Zin je zintuigen geprikkeld? Wil je meer weten over de mogelijkheden van deze culinaire teambuilding in de keuken? Vraag dan hieronder direct vrijblijvend meer informatie aan en laat je inspireren. Veel plezier toegewenst.

Duiken als teambuilding activiteit
excl. BTW vanaf
€99 p.p.

Duiken als teambuilding activiteit

O.a. inc. een 3-gangen diner

Wie wel eens heeft gedoken weet dat het heel erg verslavend kan zijn. Wat is er leuker dan je vakantie aan de Middellandse Zee te combineren met een aantal uitstapjes onder water. Of misschien ga jij wel op onderzoek uit in het Great Barrier Reef in Australië. Een ding is zeker, iedereen zal ergens moeten beginnen. En daarom is een workshop duiken met het hele team misschien wel een hele originele en avontuurlijke manier om het onderlinge teamgevoel verder te verbeteren. Natuurlijk is dit personeelsuitje ook geschikt voor gevorderde duikers. Na afloop wacht jullie als beloning een heerlijk 3 gangen diner of lunch. Wil je meer weten over dit bijzondere teambuilding uitje in jouw stad? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Ontdek de Verrader teambuilding spel
vanaf
€33 p.p.

Ontdek de Verrader teambuilding spel

Een originele invulling van je activiteit? Kies dan voor dit ontdek de verrader teambuilding spel. De wetenschap dat er één iemand vals speelt maakt de groepssamenhang alleen nog maar groter. Werk samen met je collega’s om verdacht gedrag te signaleren en zo de dissonant in de groep te ontmaskeren. Wie kan het toch zijn? Speelt diegene een rol of valt hij of zij absoluut niet op wat het nog lastiger maakt? Wil je meer weten over de mogelijkheden van een Wie is de verrader teambuilding spel bij jouw in de buurt, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van de uitvoerende partner in jouw regio.

Teambuilding met chocolade
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Teambuilding uitje met chocolade

Chocolade, het is er in alle soorten en maten. Van een overheerlijke bonbon tot een ouderwetse koetjesreep. Ben je ook zo verslaafd aan zoete lekkernijen? Wil je eens iets anders en denk je dat een zoet en lekker uitje dit weleens de harten van je collega’s kan laten smelten? Kies dan voor een workshop bonbons maken. Gedurende deze teambuilding activiteit krijg je de kans om allerlei kneepjes te leren op weg naar het maken van de perfecte bonbon. En heb je er nog geen genoeg van na afloop? Neem het resultaat dan mee naar huis om nog even na te genieten. Proef de zoete smaak van inspiratie! Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Pub Games teambuilding
excl. BTW vanaf
€65 p.p.

Pub Games teambuilding

One hundred and eighty schalt het door de zaal wanneer je de maximale score neerzet. Van darten, mexen tot sjoelen. Verschillende pub games die voorbij komen tijdens deze adembenemende teambuilding activiteit. En of dat nog niet genoeg is mag jij laten zien hoe je het doet tijdens een spannende biertap wedstrijd. Zorg jij voor de perfecte 2 vingers schuimkraag? Deze ludieke activiteiten zullen worden gecombineerd met een heerlijk driegangen diner en 8 drankjes (inclusief). Wil je meer weten over dit ludieke teamuitje, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe! Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

Happen, stappen, varen teamuitje
excl. BTW vanaf
€77 p.p.

Happen, stappen, varen teamuitje

Dit teamuitje heeft eigenlijk alles waar mensen blij van kunnen worden. Een heerlijke boottocht, een prachtige stadswandeling met officiële stadsgids en nog even nagenieten tijdens een lekker driegangen diner. Nadat het voorgerecht op is vertrekt de exclusieve rondvaart richting het restaurant waar het hoofdgerecht zal worden gegeten. Na het hoofdgerecht neemt de stadsgids het over. Deze zal je wat bijzondere plekjes laten zien tijdens een interessante stadswandeling op weg naar het grand dessert. Heb jij al besloten welke gang jij het meest naar uit kijkt? Wil je meer weten over dit inspirerende teamuitje, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

Film en Strategie Teambuilding workshop
vanaf
€55 p.p.

Film en Strategie Teambuilding workshop

Een imago is op allerlei gebieden een belangrijk vraagstuk. Wie zijn we nu, wie willen we graag zijn en hoe zien klanten ons? Dit is zowel belangrijk voor een organisatie als een afdeling. Wil jij op een leuke en originele wijze antwoord geven op deze vraagstukken? Kies dan voor deze unieke teambuilding workshop. Na een verdeling in teams is het tijd om een script te maken voor een film. Kies je voor een (promotie)film (gericht op een interne of externe klant)? Of een film waarin belangrijke onderwerpen, conflictsituaties etc. aan het licht komen. Dit alles staat onder begeleiding van een professioneel film team. Dat wordt vast een hele leuke en leerzame evaluatie (eventueel met Oscar-uitreiking). Wil je meer weten over dit teambuilding arrangement, vraag dan meer informatie aan via onderstaande button.

Kookwedstrijd of andere kookworkshop teambuilding game
excl. BTW vanaf
€70 p.p.

Kookwedstrijd of andere kookworkshop teambuilding game

Wie is hier de Masterchef?

Ben je op zoek naar een teambuilding activiteit waarbij onderlinge communicatie, leiderschap en stressbestendigheid zullen worden getest dan is een kookwedstrijd of kookworkshop teambuilding misschien wel een hele interessante optie. Veel kook concepten zijn de laatste jaren voorbij gekomen op de tv: van Master chef tot Wie is de chef. Deze bijzondere kookworkshops gaan uit van een soortgelijke insteek. Dat wordt heerlijk koken in groepsverband en natuurlijk proberen de andere teams te verslaan.  Wil je meer weten over de mogelijkheden van deze competitieve kookworkshops, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookwedstrijd mogelijkheden in de regio van jouw voorkeur.

Teambuilding workshop improvisatie theater
vanaf
€25 p.p.

Teambuilding workshop improvisatie theater

Improviseren kan hilarische momenten opleveren. Zo heb je wellicht weleens gezien bij bijvoorbeeld de Lama’s of De Grote Improvisatieshow. Maar ook in het dagelijkse leven kan het waardevol zijn om hier wat in te groeien. En dit ga je samen met je collega’s leren tijdens deze teambuilding workshop improvisatie theater. Meteen flinke portie humor en een team werk je aan de basisvaardigheden van impro: op ideeën komen, samenwerken, elkaar ondersteunen en elkaars ideeën accepteren. Aan het einde kun je er zelfs voor kiezen om een korte voorstelling te geven aan de rest van het bedrijf. Dit zal vast bijzondere en hilarische momenten opleveren. Interesse gekregen in deze leuke workshop? Vraag hieronder meer informatie aan en laat je verrassen.

Rolstoelbasketbal clinic teambuilding
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Rolstoelbasketbal clinic teambuilding

Duik tijdens deze bijzondere in de wereld van het rolstoelbasketbal en ervaar wat het inhoudt om zelf deze sport te beoefenen. Gedurende deze teambuilding activiteit laat je jezelf inspireren door één van de spelers van het Nederlands rolstoel basketbalteam. Deze topper neemt je mee in samenwerken en hoe je de zwaktes van je team kunt ombuigen tot sterktes. Ben jij een talent? Of juist een enorme motivator die zijn team op sleeptouw neemt. Naast deze rolstoelbasketbal clinic, is het ook mogelijk om deze inspirerende speler in te schakelen als spreker voor een zakelijk evenement. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder meer informatie aan.

Workshop action painting als teambuilding
excl. BTW vanaf
€28,50 p.p.

Workshop action painting als teambuilding

Zoek je een moderne creatieve activiteit als invulling van je teambuilding activiteit? En denk je daarbij niet direct aan een klassieke schilderworkshop? Dan is deze action painting workshop misschien wel een passend alternatief. Tijdens deze inspirerende workshop leer je nieuwe schildertechnieken. Denk hierbij aan baanbrekende spetter- , krab- en drippingtechnieken. Dus gebruik al je creatieve inspiratie en en boek deze bijzondere schilderworkshop! Wil je meer weten? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

De V.O.C. Handels Challenge Teambuilding
excl. BTW vanaf
€40 p.p.

De V.O.C. Handels Challenge Teambuilding

Ben jij een ster in handel? Een strategisch wonder? Altijd al bewondering gehad voor de geschiedenis van ons land? Bereid je samen met je collega's voor op een strategische teambuilding challenge. Stap in de schoenen van een echte V.O.C. marktkoopman die producten gaat verhandelen op een authentieke scheepswerf. Met je startkapitaal besluit je zelf te verrijken en de concurrerende marktkoopmannen voor te zijn. Ga de interactie aan met echte veilingmeesters die jou de Gouden Eeuw laten herbeleven. Wil je meer weten over deze activiteit, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan over de mogelijkheden.

Teambuilding zeilen diverse locaties
excl. BTW vanaf
€60 p.p.

Teambuilding zeilen diverse locaties

Ervaar het gevoel van ultieme vrijheid. De wind die door je haren gaat en het fijne gevoel van zachte waterdruppels in je gezicht. Combineer vrijheid met een portie inspiratie tijdens teambuilding activiteiten of bedrijfsuitjes zeilen in een van de diverse plaatsen in Nederland. Er is veel mogelijk: kies voor een ontspannen (mid)dag zeilen tot een spannende en actieve zeilwedstrijd tegen collega's. Compleet verzorgde (mid)dag en weekend arrangementen. Voor iedere groepsgrootte zijn er passende zeilschepen. De volgende locaties zijn mogelijk:  Loosdrechtse Plassen (Hilversum), Kagerplassen (tussen Amsterdam en Leiden), Friese meren, IJsselmeer (Lelystad, Enkhuizen & Friesland), Markermeer (Monnickendam, net boven Amsterdam).Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Escape room teambuilding (op eigen locatie of beschikbare locaties)
excl. BTW vanaf
€23 p.p.

Escape Challenge teambuilding uitje

Zie jij elk detail? Hou je van puzzels of ben je juist een persoon die let op de manier van samenwerken? Met dit uitje kies je voor een enorm spannende teambuilding activiteit. Laat je meenemen in de raadsels van de populaire escape rooms. Niet alleen het oplossen van de raadsels staat centraal maar juist ook het samenwerken. Perfect voor een teambuilding! Ben je in staat om samen met je collega’s de kamer op tijd te verlaten? Of zijn de geheimen van de kamer je juist de baas? Deze escape room wordt op eigen locatie gespeeld in diverse steden in Nederland.  Wil je meer weten over deze bijzondere teambuilding activiteit in alle regio's van Nederland of erbuiten? Vraag dan hieronder meer informatie aan over escape rooms in de stad van jouw keuze.

Jacht op de gestolen Rembrandt als teambuilding
excl. BTW vanaf
€65 p.p.

Jacht op de gestolen Rembrandt als teambuilding

O.a. inc. 3-gangen diner

Misschien ben je een echte kunstkenner? Of misschien helemaal niet. Maar je bent vast wel eens in het Rijksmuseum gaan kijken naar wereldberoemde werken als de Nachtwacht. Ook heb je daar de strenge beveiliging gezien die de kostbaarheden veilig dient te stellen.Tijdens dit personeelsuitje is er iets goed misgegaan en is er een meesterwerk gestolen. Gelukkig zijn jullie er om de politie te helpen op een speurtocht dwars door het centrum van je STAD. Gaat het jullie lukken om de wereld te behoeden voor het verlies van dit culturele erfgoed? Jullie beloning wacht op jullie in de vorm van een heerlijk 3-gangen diner (inbegrepen). Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop mondharmonica als teambuilding
vanaf
€25 p.p.

Workshop mondharmonica als teambuilding uitje

Wist je dat Nederland 1 van ‘s werelds bekendste mondharmonica legendes heeft? Toets Tielemans is zijn naam en was een muzikaal wonder. Kun jij zelf geen noot lezen en heb je toch altijd de lang gekoesterde droom gehad om een instrument te bespelen? Kies dan voor deze workshop mondharmonica spelen als een echte aanrader. In 1,5 uur tijd leer je zelf de leukste (Blues) liedjes te spelen. Nu weet je 1 ding zeker, van tuinfeest tot kampvuur, van huiskamer tot caravan, jij speelt straks de sterren van de hemel bij elke gelegenheid. Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor een workshop mondharmonica spelen bij jou in de buurt? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Expeditie Robinson teambuilding activiteit
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Expeditie Robinson teambuilding activiteit

Kijk je ook graag naar Expeditie Robinson en ben je benieuwd hoe je het ervan af zou brengen tijdens één van de groepsopdrachten? Ga dan nu de strijd aan met je vrienden of collega's tijdens deze Expeditie Robinson teambuilding activiteit. Diverse groepsopdrachten volgen elkaar op. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de Expeditie mogelijkheden voor je teambuilding activiteit.

Highland Games teambuilding
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Highland Games teambuilding uitje

De adrenaline kookt door je aderen en je voelt ruige zweetdruppels stromen onder je kilt. Welkom op de Highland games! Doe als de voorouders van de Schotten zo’n 4000 jaar geleden: laat zien dat je je clan waardig bent aan de hand van een aantal intensieve proeven. Bereid je voor op middagje brullen, joelen en heel veel lachen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over dit Highland games bedrijfsuitje.

Vlot bouwen teambuilding
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Vlot bouwen teambuilding uitje

Bij deze teambuilding activiteit is het doel om natte voeten, of nog erger andere natte lichaamsdelen, te voorkomen. Als één goed-gesmeerde bouwmachine gaan jullie samen het avontuur aan. Houden jullie het team boven water? Dan nemen jullie een positieve teamervaring weer mee terug naar de werkvloer. Bereid je voor op een lekker actieve en erg gezellige middag met je collega´s. Wil je meer weten over deze leuke activiteit, vraag dan hieronder meer informatie aan.

Paintball, lasercombat of Archery tag teambuilding
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Paintball, lasercombat of Archery tag teambuilding uitje

Teamspirit, focus en spanning, dat is waar deze shooting games voor staan. Het verschil tussen de 3 opties is, dat er bij paintball geschoten wordt met verballetjes, bij lasercombat met lasers en bij Archery tag met speciale pijlen met een speciale foampunt (boogschieten). Wil je meer weten over één van deze teambuilding activiteiten bij jou in de buurt? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Coach in the Room Teambuilding
excl. BTW vanaf
€120 p.p.

Coach in the Room Teambuilding

Tijdens deze teambuilding activiteit is het de bedoeling dat een team samenwerkt en de uitdaging aangaat om het gezamenlijke doel te behalen, namelijk ontsnappen binnen 60 minuten. Wie neemt de leiding? Hoe stress bestendig is het team?  Een professionele teamcoach zal zich tevens in de Room bevinden en zal fungeren als dood object en hierbij de groepsdynamica nauwlettend observeren. Hierna volgt een intensieve evaluatie sessie met de Teamcoach waarbij de waarnemingen zullen worden doorgenomen en aandachtspunten zullen worden opgesteld. Het is tevens mogelijk om bepaalde bedrijfscompetenties als speciale focus apart mee te nemen tijdens de observatie. Ook kan deze analyse worden ingezet bij een selectieronde voor een sollicitatiegesprek. Wil je meer weten over dit teamontwikkelingsarrangement, vraag dan meer informatie aan via onderstaande button.

City escape als teambuilding activiteit
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

City escape als teambuilding activiteit

Deze City game is een variant op de zeer populaire escape rooms van dit moment. Alleen deze game speel je in het centrum van de stad. Breken jullie alle codes? Ontrafelen jullie op tijd alle raadsels en geheimen? Welk team wint de sleutel van de stad? Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een City Escape Game bij jou in de buurt, vraag dan meer informatie aan middels onderstaande button.  Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Teambuilding schapen drijven met bordercollies
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Teambuilding schapen drijven met bordercollies

Tijdens deze unieke teambuilding activiteit leer je de eeuwenoude kunst van het schapen drijven, waarbij het teamverband enorm kan worden versterkt. Uiteindelijk zullen jullie in teamverband voor moeten zorgen dat de schapen een parcours afleggen. De interactie tussen de groep, de schapen en de honden maken dit een heel bijzondere teambuilding activiteit. Optioneel is het ook mogelijk om na afloop op de vaste locatie in de regio Alkmaar op de authentieke hooizolder met open haard te genieten van een hapje en een drankje (of zelfs een complete boerenlunch of BBQ). Op overige locaties door Nederland zal een grote tent mee worden genomen. Wil je meer weten van deze leuke workshop, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Haka teambuilding workshop
excl. BTW vanaf
€32 p.p.

Haka teambuilding workshop

Ken je de dans die de rugbyspelers uit Nieuw-Zeeland voor iedere wedstrijd uitvoeren? Dit is de strijddans genaamd Haka. Deze dans, die kracht en teamgevoel uitstraalt wordt vaak voor een rugby wedstrijd uitgevoerd om tegenstanders te intimideren. De dans kan ook voor andere doeleinden gebruikt worden. Namelijk om jezelf te uiten en je passie te tonen. Ook is dit een leuke manier om je collega’s beter te leren kennen. Want sommige mensen kunnen meer kracht en passie hebben dan je van te voren had verwacht. Deze leuke teambuilding workshop wordt verzorgt op elke locatie in Nederland en België.

Bootcamp teambuilding activiteiten
excl. BTW vanaf
€15 p.p.

Bootcamp Teambuilding activiteiten

Altijd al willen weten hoe fit je team is? Of wie het fitste is van je collega’s? Kom er nu achter tijdens deze leuke bootcamp! Tijdens deze teambuilding activiteit wordt je samen met je collega’s tot het uiterste gedreven op sportief gebied. Onder leiding van een strenge, ervaren, bootcamper ga je verschillende oefeningen uitvoeren. Sommige individueel en sommige in groepsverband. Tijdens dit uitje is het belangrijk dat je elkaar blijft motiveren. Uiteraard zijn er meer en minder fitte mensen tijdens dit uitje, maar dat maakt niet uit! Iedereen wordt op zijn eigen niveau uitgedaagd tijdens deze outdoor activiteit. Zie je dat een van je collega’s het zwaar heeft? Moedig hem of haar aan, want vaak is dat net het beetje extra wat iemand nodig heeft om door te gaan. Interesse in deze activiteit? Vraag hieronder dan meer informatie aan. Veel succes en plezier tijdens dit uitje en vergeet van te voren niet te rekken en te strekken om de ergste spierpijn te voorkomen..

Teambuilding activiteit met vergadering
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Teambuilding activiteit met vergadering

Alles draait om het vinden van de juiste balans. En dat geldt natuurlijk ook voor vergaderen. Inspanning vs ontspanning; geestelijk vs lichamelijk; een outdoor activiteit kan zorgen voor baanbrekende nieuwe ideeën, een (nog) betere sfeer tussen de deelnemers onderling en een onverwacht positieve output. Bij dit combinatiearrangement beschikt men over een vergaderlocatie van waaruit men outdoor activiteiten kan ondernemen. Wil je meer weten over dit arrangement, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Yoga workshop als teambuilding sessie
excl. BTW vanaf
€50 p.p.

Yoga workshop als teambuilding sessie

Dat yoga goed voor je is, is inmiddels al een tijd bekend. Ook op de werkvloer heeft yoga vele voordelen, zo reduceert het stress en bevordert het doen van yoga met collega's de sfeer op de werkvloer. Maak zelf kennis met wat yoga voor jouw werknemers kan betekenen met een yoga workshop Tijdens de workshop wordt er een yogales gegeven op uw locatie van 1,5/2 uur. Tijdens deze yogales kan er, indien gewenst, worden ingegaan op een thema waar behoefte aan is. Denk aan: teambuilding, vertrouwen, ontspannen, acceptatie of duik de diepte in met meridianen en chakra's. De workshop wordt afgesloten met thee en een hapje. Ook is er de optie om te kiezen voor een creatieve opdracht die aansluit op het eventueel gekozen thema van de les. Er komt dan €10,- per persoon extra bij (exclusief BTW).

Teambuilding workshop theater maken
excl. BTW vanaf
€27 p.p.

Teambuilding workshop theater maken

Van idee tot een werkelijk toneelstuk. In de workshop "Theater Maken" gaan de deelnemers hiermee aan de slag. Door middel van schrijven, regisseren, repeteren en uiteindelijk opvoeren, zullen de deelnemers samen moeten werken en zichzelf in een ander inleven. Elke deelnemer zal zijn eigen scène mogen schrijven en regisseren,
terwijl de andere deelnemers deze scène zullen spelen. Uiteindelijk zal het samen een theaterstuk vormen, dat getoond kan  worden aan familie, vrienden en collega's. Kortom, een workshop, gebaseerd op teambuilding en humor, waarbij de deelnemers zullen leren hoe zij hun eigen theaterstuk kunnen maken. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in jouw regio.

Wadlopen met zeehonden safari vanaf Groningen (met diner aan boord)
excl. BTW vanaf
€120 p.p.

Wadlopen met zeehonden safari vanaf Groningen (met diner aan boord)

Deze unieke ervaring start in een haven in Noorden van Groningen. Met een privéschip vaar je langs zandbanken, droogvallend wad, wadvogels en natuurlijk zeehonden. Natuurlijk stappen jullie ook uit om over de bodem van de zee (drooggevallen wad) te wandelen en zelf naar wadpieren, kokkels, platvisjes en andere zeediertjes te zoeken. Vervolgens varen jullie door naar het mooie Schiermonnikoog, waar jullie het strand, dorp/eiland kunnen bezoeken . Deze activiteit is inclusief zeehondensafari, zandplaatexcursie, bezoek aan Schiermonnikoog, busvervoer op Schiermonnikoog, diner aan boord, ervaren gids. Vraag hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop drone vliegen als teambuilding
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Workshop drone vliegen als teambuilding

Over een tijdje is het hebben van een drone net zo gewoon als het hebben van een fiets. Dus voor het omgaan met drones geldt natuurlijk dat je er niet vroeg genoeg mee kunt beginnen. Tijdens deze workshop drone vliegen leren jullie eerst alle basisvaardigheden. Hierna begint het pas echt en gaan jullie tegen elkaar strijden op een leuk hindernis parcours. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een workshop drone vliegen bij jou in de buurt, vraag dan meer informatie aan middels onderstaande button.  Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Paintball teambuilding activiteit
excl. BTW vanaf
€20 p.p.

Paintball teambuilding activiteit

Ben jij dol op verf? Maar dan niet in de kunstzinnige zin van het woord? Krijg jij een enorme kick van spanning en adrenaline? Dan is het tijd voor deze paintball activiteit. Hijs je in de combat outfit en stap de paintball wereld in. Duik jij op tijd weg voor een verfkogel? En counter jij door je tegenstander direct uit de wedstrijd te schieten? Dan ben jij gemaakt voor deze strijd. En houden jullie achteraf nog wat tijd over om iemand in het zonnetje te zetten? Hijs hem of haar in een konijnenpak en schiet de patronen leeg. Veel plezier toegewenst.

Heidag organiseren: alles begint bij de juiste locatie

Heidag organiseren: alles begint bij de juiste locatie

Een heisessie kan belangrijke input geven voor de voortgang van het bedrijf. Om samen in een rustgevende en inspirerende omgeving op zoek te gaan naar antwoorden op cruciale vragen. Alles begint natuurlijk bij het kiezen van de juiste locatie voor de heidag. En hierbij kunnen we u wellicht goed van dienst zijn. Onemotion beschikt namelijk over een zeer groot netwerk van inspirerende locaties. Onze kostenloze service werkt als volgt. Indien u beschrijft waarna u op zoek bent, gaan wij op zoek naar de 2 nog beschikbare locaties die het beste aansluiten op uw wensen en eisen. We verzoeken deze locaties om u zsm van gerichte informatie te voorzien m.b.t. de mogelijkheden. Indien u gebruik wilt maken van deze snelle en handige service, verzoeken we u om hieronder op meer informatie te klikken.

Teambuilding mogelijkheden op verschillende manieren

Teambuilding activiteiten zijn er op zo ontzettend veel verschillende manieren. De insteek is hierin vooral van belang. Wat is het doel van het bedrijf tijdens deze dag? Natuurlijk wil elk bedrijf dat medewerkers het goed met elkaar kunnen vinden en elkaar zo goed mogelijk kunnen motiveren. Maar dit is niet van zelfsprekend. Een teambuilding kan daarin zeker bijdragen en zorgen dat je elkaar in een andere setting beter kunt leren kennen. Een leuk teambuilding uitje kan bijdragen aan de sfeer, een strategisch uitje meer aan de rolverdeling binnen teams en zo zijn er nog diverse andere mogelijkheden om naar elkaar toe te groeien. Tijdens een activiteit zie je dat mensen op een andere manier en in een andere samenstelling met elkaar moeten samenwerken. Hierdoor komen andere kanten van de persoon aan het licht. Kies je voor een activiteit met een coach erbij dan zullen deze kenmerken direct opvallen en wellicht later besproken worden. Kijk hier ook eens voor teamcoachingMaar ook onderling kun je elkaars krachten en zwakten zo eens beter leren kennen en hier nog beter mee leren omgaan. Een waardevolle toevoeging dus! 

Ga direct naar het totale aanbod teambuilding activiteiten in jouw regio!

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder:                                    Teambuilding activiteiten in Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer:                         Teambuilding activiteiten in Amsterdam

Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden:                                   Teambuilding activiteiten in Haarlem  

Regio Zuid-Holland 
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                         Teambuilding activiteiten in Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg:                            Teambuilding activiteiten in Den Haag 
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht:                         Teambuilding activiteiten in Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk:                                                            Teambuilding activiteiten in Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                               Teambuilding activiteiten in Leiden

Regio Gouda, Bodegraven, Woerden:                                 Teambuilding activiteiten in Gouda  

Regio Utrecht 
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein:                                       Teambuilding activiteiten in Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld:                         Teambuilding activiteiten in Amersfoort  

Regio Noord-Brabant 
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard:                        Teambuilding activiteiten in Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle:                                           Teambuilding activiteiten in Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden:                                          Teambuilding activiteiten in Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal:                               Teambuilding activiteiten in Breda  

Regio Flevoland 
Regio Almere:                                                                      Teambuilding activiteiten in Almere  

Regio Limburg 
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg:                           Teambuilding activiteiten in Maastricht  

Regio Groningen 
Regio Groningen, Delfzijl:                                                   Teambuilding activiteiten in Groningen  

Regio Overijssel 
Regio Zwolle, Meppel, Hoogeveen:                                    Teambuilding activiteiten in Zwolle  

Regio Gelderland 
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem:                                      Teambuilding activiteiten in Arnhem
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk:                                         Teambuilding activiteiten in Nijmegen
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk:                             Teambuilding activiteiten in Apeldoorn

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

BELANGRIJKE KENMERKEN VAN EEN TEAMBUILDING

Waar let je op bij het organiseren van een teambuilding activiteit? Vanaf welk budget is het eigenlijk mogelijk om een teambuilding activiteit te organiseren. Dat wisselt sterk. Kies je voor een GPS uitje zonder begeleiding, dan hangt daar uiteraard een ander prijskaartje aan dan een teambuilding cursus over vuurlopen, waarbij je wordt begeleid door een professionele trainer. Het is immers niet de bedoeling dat er ongelukken gebeuren. Onderaan deze pagina hebben we diverse stedenlinks geplaatst om direct door te gaan naar het teambuilding aanbod in de regio van je voorkeur. Maar met welke teambuilding activiteit haal ik het meeste uit mijn team? Dat hangt natuurlijk af van je doelstellingen. Zijn de teamleden door verhoogde werkstress in een situatie gekomen, waarbij er nauwelijks tijd over was voor inleving in de persoonlijke situatie van de ander? Veranderde het gezellig samen lunchen in een individualistisch boterhammetje voor het beeldscherm? Dan is het doel van de teambuilding activiteit meer gericht op het op gang brengen van de persoonlijke communicatie. Maar het kan natuurlijk ook zo zijn, dat er een heel ander onderwerp speelt. Het is dus belangrijk voorafgaand aan de activiteit het exacte doel vast te stellen. Hoe kan ik een teambuilding activiteit in mijn eigen regio vinden? Onderaan deze pagina helpen we je graag op weg met aanbod in je regio. Daarnaast hebben we ook diverse andere landen en mogelijkheden. Kijk voor België op teambuilding in België in Antwerpen, Gent, Brussel etc of op Teambuilding in Deutschland voor informatie over teambuilding activiteiten door heel Duitsland. Tenslotte vind je het Verenigd Koninkrijk via Teambuilding UK. Door op de regiolink van je keuze te klikken, kom je terecht op de teambuilding pagina van jouw keuze. Daar vind je alles over de mogelijkheden voor het organiseren van een passende teambuilding activiteit.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.


NL: www.onemotion.nl

BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt