Leuke teambuilding activiteiten

Door heel Nederland (van Zuid-Holland tot Limburg, van Groningen tot Noord-Brabant).

De leukste teambuilding activiteiten in jouw regio

Op zoek naar leuke teambuilding activiteiten? Als manager hou je natuurlijk alles in de gaten. Klopt de strategie nog wel? Werkt onze tactiek? Verloopt de uitvoering helemaal volgens plan? En dan is de conclusie duidelijk: het zijn je teamleden die het resultaat behalen. Het is dus zaak het maximale uit je team te halen. Een mooie manier om de kracht van het teamwork verder te vergoten, is natuurlijk een inspirerende teambuilding activiteit. Onemotion heeft hiervoor een leuk aanbod achter de hand. De focus ligt over het algemeen tijdens een teambuilding wat meer aan de ludieke kant, maar tussen de regels door zie je het team langzaam naar elkaar toe groeien. We hopen je dan ook te inspireren met een divers en origineel aanbod passend bij je doel. We wensen je bij voorbaat een geslaagde activiteit toe.

De Top 30 meest geboekte teambuilding activiteiten van Onemotion

Hieronder vind je de meest geboekte bedrijfsuitjes van onze website. Voor een overzicht van de overige bedrijfsuitjes verzoeken we je om door te klikken naar de stedenpagina van jouw keuze.

Sloepengame rallye als teambuilding activiteit
excl. BTW vanaf
€47,50 p.p.

Sloepengame rallye als teambuilding activiteit

in Utrecht, Amsterdam, Leiden, Rotterdam of Den Haag

Maak samen met je collega’s de grachten van één van deze steden onveilig tijdens deze sloepenrally. Met je team ga je in een sloep de strijd aan om de meeste punten binnen te slepen aan de hand van creatieve opdrachten en brein-brekende vragen. Denk bijvoorbeeld aan het opduikelen van het raarste voorwerp uit de gracht of een vraag over specifieke plekken van de stad. Er staat het team dus een flinke uitdaging op het gebied van kennis, creativiteit en teamwork te wachten. De deelnemers worden verspreid over meerdere sloepen om tegen elkaar te strijden. Want wat gezonde dosis competitie kan nooit kwaad! Het team dat aan het einde van de vaarroute de meeste punten heeft binnengesleept, vaart eeuwige roem tegemoet. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Outdoor Escaperoom met diner als teambuilding activiteit
excl. BTW vanaf
€57 p.p.

Outdoor Escaperoom met diner als teambuilding activiteit

Inclusief heerlijk diner

De Escaperoom hype is misschien wat minder heftig geworden, maar het concept blijft populair onder jong en oud. Hoog tijd voor een nieuwe variant en dan eentje waarbij je in teamverband kunt genieten van het kraken van codes en oplossen van complexe raadsels, maar waarbij je ook de kans krijgt om te genieten van de buitenlucht. Na afloop van (of voorafgaand aan) dit samenwerkingsgerichte personeelsuitje genieten jij en je collega's van een heerlijk diner. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het Outdoor Escaperoom bedrijfsuitje in de stad van je keuze.

E-chopper tour teambuilding activiteit
excl. BTW vanaf
€129 p.p.

E-chopper tour teambuilding activiteit

Inclusief 3-GANGEN DINER, 1 chopper per deelnemer, instructeurs, verzekering

De zon schijnt over het wegdek. Een zwoele wind blaast je haren langs je gezicht en eventuele coronavirus cellen weg over uitgestrekte velden. Daar rijd je samen met je baas en collega's op een stoere E-chopper (elektrische scooter met design elementen van een  Harley Davidson) en voel je je even de koning of koningin van de weg.  Dit bedrijfsuitje is er helemaal op gericht om het corona besmettingsgevaar zo laag mogelijk te houden. Bij het personeelsuitje jouw omgeving zijn instructeurs, verzekering en het gebruik van 1 E chopper per deelnemer inbegrepen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

Filmwedstrijd als teambuilding activiteit
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als teambuilding activiteit

Wil je samen met je collega’s genieten van een wel hele bijzondere teambuilding? Tijdens deze bijzondere activiteit komen namelijk alle professionele aspecten van het film maken aan bod. In groepen ga je aan de slag met het kiezen van een regisseur, producer en assistent producer. De overige teamleden zijn de acteurs van jullie eigen film. Na de takenverdeling is het tijd om de filmopdracht door te nemen en aan de slag te gaan. Wil je de filmopdracht het liefste koppelen aan specifieke behoefte vanuit het bedrijf? Geen enkel probleem. Na dit alles is het tijd om je gekregen budget zo goed mogelijk in te zetten: kleding, attributen, technische hulpmiddelen en/of ondersteuning door een professioneel filmteam. Bespreek dus goed met je team waar het budget aan op gaat. Na een leuke, sfeervolle en leerzame productie is het tijd om het eindresultaat te bekijken en de “Oscar” uitreiking. Heeft je team de beste acteur, regisseur of ga je voor de publieksprijs? Wil je meer weten over deze inspirerende teambuilding activiteit? Vraag hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Legervoertuigen rally met diverse missies als teambuilding
excl. BTW vanaf
€85 p.p.

Legervoertuigen rally met diverse missies als teambuilding

Voor 16 tot 500 deelnemers (meer mogelijk op aanvraag)

Tijdens dit unieke bedrijfsuitjes worden jullie in groene leger-overall gehesen en nemen jullie plaats in één van de authentieke legertrucks en legerjeeps. Hierna kan het avontuur beginnen. Diverse rally´s zijn mogelijk door heel Nederland. Afhankelijk van de rally zullen jullie een missie moeten gaan vervullen aan de hand van zowel ouderwetse als moderne technieken. Durven jullie deze uitdaging aan en zijn jullie in staat om als één team de Missie te vervullen? Dan is deze legervoertuigen rally misschien wel iets voor jullie. Optioneel is het mogelijk om te overnachten of zelfs gebruik te maken van een helikopter-dropping. De legervoertuigen rally kan plaatsvinden in de regio´s Spaarnwoude/Haarlem, Texel, Amsterdam, Noordwijk, Amersfoort, Apeldoorn, Wageningen, Hoorn, Utrecht, Den Bosch en Tilburg. Op een andere locatie is eveneens mogelijk tegen een meerprijs.

Kookwedstrijd of andere kookworkshop teambuilding game
excl. BTW vanaf
€105 p.p.

Kookwedstrijd of andere kookworkshop teambuilding game

Kookwedstrijd als teambuilding voor 10 tot wel 450 personen.

Ben je op zoek naar een teambuilding activiteit waarbij onderlinge communicatie, leiderschap en stressbestendigheid zullen worden getest dan is een kookwedstrijd of kookworkshop teambuilding misschien wel een hele interessante optie. Veel kook concepten zijn de laatste jaren voorbij gekomen op de tv: van Master chef tot Wie is de chef. Deze bijzondere kookworkshops gaan uit van een soortgelijke insteek. Dat wordt heerlijk koken in groepsverband en natuurlijk proberen de andere teams te verslaan.  Wil je meer weten over de mogelijkheden van deze competitieve kookworkshops, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookwedstrijd mogelijkheden in de regio van jouw voorkeur.

Op jacht naar de Heilige Graal als teambuilding activiteit
excl. BTW vanaf
€52 p.p.

Op jacht naar de Heilige Graal als teambuilding activiteit

Inclusief heerlijk diner

Zijn jullie klaar voor het oplossen van een groot mysterie? Slagen jullie er als eerste in om de heilige graal te vinden? Tijdens dit spannende afdelingsuitje gaan jullie in teamverband op zoektocht, lossen jullie raadsel en puzzels op en leren jullie zo de stad van een geheel andere kant kennen. Na afloop van deze queeste genieten jullie samen met alle collega´s van een heerlijk diner (inclusief). Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het Heilige Graal als teambuilding activiteit.

Avontuurlijke dropping teambuilding uitje
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Avontuurlijke dropping teambuilding uitje

Optioneel met legertruck, outdoor lasergamen en intro en afsluiting door Korps Mariniers

Soms is een gewoon bedrijfsuitje niet voldoende en ben je op zoek naar een groots avontuur. Dan is deze dropping jullie je op het lijf geschreven. Het avontuur bent jullie terug in de tijd van de Tweede Wereldoorlog. Lukt het jullie om de befaamde Enigma code te kraken? Durven jullie, gewapend met enkel een ouderwetse kaart, het gebied van de vijand binnen te lopen? Dit avontuurlijke bedrijfsuitje kan optioneel worden uitgebreid met lasergamen, vervoer per echte legertrucks en zelfs een intro en afsluiting van het Korps Mariniers. Zijn jullie klaar voor het avontuur van het jaar? Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie dit avontuurlijke teambuilding uitje.

Geschikt of ongeschikt dienstplicht teambuilding uitje
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Geschikt of ongeschikt dienstplicht teambuilding uitje

Voor 30 tot 1.000 personen (meer op aanvraag)

Zijn jullie geschikt of ongeschikt? Dat merk je vanzelf tijdens dit bijzondere dienstplicht bedrijfsuitje. Hierbij staat het werken als een team centraal. Geen heftige individuele proeven maar wel alles gericht op teambuilding, oftewel goed communiceren, scherp schieten, strategie en natuurlijk de stormbaan. Dit evenement is o.a. mogelijk in de regio´s Haarlem/Spaarnwoude, Weert, Den Bosch/Vught, Noordwijk, Veenendaal, Apeldoorn en andere locaties in overleg. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit originele bedrijfsuitje, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het bedrijfsuitje.

Goede daden teambuilding uitje (MVO)
excl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Goede daden teambuilding uitje (MVO)

Er is een tijd van hard werken een er is een tijd om iets goeds terug te doen voor de samenleving.  En die laatste is nu voor jullie team gekomen. Tijdens dit leuke bedrijfsuitje gaan jullie gewapend met een Ipad op stap om ware heldendaden te verrichten.  Aan de hand van leuke opdrachten zetten jullie je in om wat liefde terug te geven aan de rest van de stad. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het Goede Daden teambuilding uitje in jouw stad.

Help, de directeur is ontvoerd teambuilding
excl. BTW vanaf
€82 p.p.

Help, de directeur is ontvoerd teambuilding

Inclusief heerlijk diner

Je zit nietsvermoedend achter je bureau met nog een paar minuten te gaan. Ineens is daar een e-mail met een mysterieuze videoboodschap..., de directeur is ontvoerd! Van het ene op het andere moment ga je nietsvermoedend van je werk over in een spannende teambuilding proef. Doel: samenwerken met je collega’s om hem veilig en in goede gezondheid terug te vinden. Kun je met je team de druk aan? Welke stappen gaan jullie zetten om hem weer te vinden? Wie is de leider en wie een echte speurneus? Wil je meer weten over dit deze unieke teambuilding activiteit, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe! Bij groepen met minder dan 15 deelnemers dient toch voor 15 deelnemers te worden betaald. Bij groepen met minder dan 15 deelnemers dient toch voor 15 deelnemers te worden betaald.

Teambuilding zeilen op schitterende Zeetjalk (kleine en grote groepen)
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Teambuilding zeilen op schitterende Zeetjalk (kleine en grote groepen)

Vergaderen t/m 26 pers., overnachten t/m 18 pers., zakelijke evenementen t/m 750 pers.

Ben je op zoek naar een bijzonder bedrijfsuitje of teambuilding activiteit? En dan het liefste eentje waarmee je kunt genieten van de wind door je haren? Wellicht is een middagje zeilen op het Ijsselmeer of langs de Waddenzee dan een leuke optie. Het is ook mogelijk om er een meerdaags evenement van te maken (overnachten voor maximaal 18 personen). Ook is het mogelijk om de vloot uit te breiden via bevriende boten, zodat het zelfs mogelijk is om een gezelschap van 750 personen mee te nemen op het water. Bekijk hieronder de belangrijkste eigenschappen van deze boot.

Smiley face Vaargebied: Ijsselmeer en Waddenzee; opstappen in Enkhuizen of Harlingen

Smiley face Maximale capaciteit overdag: 34 pers. ; Met overnachting Max. 18 pers.

Smiley face Maximale capaciteit uit te breiden tot 750 pers. via bevriende thuisvloot van Enkhuizen of Harlingen

Smiley face Maximale vergadercapaciteit: 26 pers. Met overnachting Max. 18 pers. 

Smiley face Minimale totaalprijs om uit te varen: €1.190 (exc. BTW), exclusief catering

Wil je meer informatie over het organiseren van een teambuilding, vergadering of zakelijk evenement op de Zeetjalk of in combinatie met andere lokale boten, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Kookworkshop als teambuilding activiteit
excl. BTW vanaf
€75 p.p.

Kookworkshop als teambuilding activiteit

In Nederland kun je volop lekker eten. Van Michelinster restaurants tot verborgen culinaire pareltjes, wie een beetje zijn best doet, vindt overal plekken om te genieten van een betoverende maaltijd. Maar het is begrijpelijk dat je, te midden van al dit kookgeweld, ook zin krijgt om de kok in jezelf naar boven te halen. En daar is deze kookworkshop natuurlijk uitstekend voor geschikt.Onder begeleiding van een professionele kok ga je in teamverband aan de slag om een culinaire maaltijd te bereiden. Uiteindelijk ga je in groepsverband de gerechten nuttigen. Dus doe je best en zeg met trots dat jij de chef was van dit gerecht! Geïnteresseerd? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan over deze workshop in de stad van je voorkeur. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookworkshop mogelijkheden.

Uit handen van de jagers teambuilding activiteit
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Uit handen van de jagers teambuilding activiteit

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Laat je niet vangen! Een duidelijk instructie voor je als je één van de voortvluchtigen bent. Zorg dat je niet opvalt en voeg jezelf als een kameleon tussen de mensenmassa. Alles om zo deze spannende activiteit uit handen te blijven van de jagers. Ben je liever een jager en heb jij oog voor de kleinste details? Combineer dit met de moderne hulpmiddelen tijdens de jacht op die moeilijk vindbare voortvluchtigen. Een spannende teambuilding met details, samenwerken en elkaar eens op een andere manier leren kennen. Ben jij klaar om je teambuilding te combineren met een spectaculaire city game? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

Highland Games teambuilding
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Highland Games teambuilding uitje

De adrenaline kookt door je aderen en je voelt ruige zweetdruppels stromen onder je kilt. Welkom op de Highland games! Doe als de voorouders van de Schotten zo’n 4000 jaar geleden: laat zien dat je je clan waardig bent aan de hand van een aantal intensieve proeven. Bereid je voor op middagje brullen, joelen en heel veel lachen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over dit Highland games bedrijfsuitje.

Escape Room suitcase met cryptex als teambuilding met diner
excl. BTW vanaf
€77 p.p.

Escape Room suitcase met cryptex als teambuilding met diner

Inclusief heerlijk diner

Misschien heb je wel eens een boek van Dan Brown gelezen of een film gezien? Dan weet je vast wel wat een cryptex is. Tijdens dit raadselachtige bedrijfsuitje gaan jullie in teamverband proberen om een echte cryptex te ontrafelen. De activiteit zal heel gemoedelijk van start gaan onder het genot van een hapje en drankje. Maar dan ineens is daar een mysterieuze koffer, een raadselachtige cryptex en een aantal inspirerende opdrachten voor jou en je teamleden. Om alles tot een goed einde te kunnen brengen zullen jullie je in het centrum van de stad moeten begeven, om daar de raadselachtige opdrachten te kunnen voltooien. Na afloop van deze activiteit zullen jullie genieten van een heerlijk 3-gangen diner, waarbij er natuurlijk zal worden nagepraat over een bijzondere dag. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

Forteiland Adventure als teambuilding activiteit (optioneel met overnachting)
excl. BTW vanaf
€95 p.p.

Forteiland Adventure als teambuilding activiteit (optioneel met overnachting)

Voor de kust ter hoogte van Haarlem/Amsterdam

Ben je op zoek naar echt een unieke teambuilding ervaring? Wat dacht je dan van deze Forteiland Adventure. De locatie is onvergetelijk. Per boot word je naar een eiland gebracht voor de kust ter hoog van Haarlem/Amsterdam.  Op dit bijzondere eiland vind je een beeldschoon fort. En in en rondom dit fort zal de Forteiland Adventure plaatsvinden. Maak een keuze uit een breed scala van outdoor en indoor activiteiten (van abseilen tot boogschieten, van piramide bouwen tot Fort Experience) en combineer deze activiteiten met een vergadering of feest. Inclusief overtocht, activiteiten, koffie met lekkers en drankjes is deze Forteiland Adventure al mogelijk vanaf €95 p.p. Ook is het mogelijk om te overnachten bij dit arrangement (optioneel). Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit bijzondere bedrijfsuitje (kijk ook eens op bedrijfsuitje met overnachting), vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

Expeditie Robinson teambuilding activiteit
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Expeditie Robinson teambuilding activiteit

Kijk je ook graag naar Expeditie Robinson en ben je benieuwd hoe je het ervan af zou brengen tijdens één van de groepsopdrachten? Ga dan nu de strijd aan met je vrienden of collega's tijdens deze Expeditie Robinson teambuilding activiteit. Diverse groepsopdrachten volgen elkaar op. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de Expeditie mogelijkheden voor je teambuilding activiteit.

Beachfun teambuilding op het strand (hele Noordzeekust)
excl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Beachfun teambuilding op het strand (hele Noordzeekust)

Van Expeditie Robinson tot Archery Tag, van Beachsoccer tot Beachvolleyball, van Discgolf tot katapult bouwen, van knotshockey tot Ultimate Frisbee, het is eigenlijk allemaal wel leuk om te doen op het strand. Daarom kun je zelf je eigen programma samenstellen op basis van aantal van deze activiteiten. Op deze manier hoef je niet zo streng te kiezen, maar kun je gewoon meerdere leuke dingen doen op het Scheveningse strand. Met een lekker briesje in de stralende zon en je voeten in de branding wordt dit vast een onvergetelijke dag. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit onvergetelijk bedrijfsuitje op het strand, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan.

Happen, stappen, varen teamuitje
excl. BTW vanaf
€85 p.p.

Happen, stappen, varen teamuitje

Inclusief heerlijk diner

Dit teamuitje heeft eigenlijk alles waar mensen blij van kunnen worden. Een heerlijke boottocht, een prachtige stadswandeling met officiële stadsgids en nog even nagenieten tijdens een lekker driegangen diner. Nadat het voorgerecht op is vertrekt de exclusieve rondvaart richting het restaurant waar het hoofdgerecht zal worden gegeten. Na het hoofdgerecht neemt de stadsgids het over. Deze zal je wat bijzondere plekjes laten zien tijdens een interessante stadswandeling op weg naar het grand dessert. Heb jij al besloten welke gang jij het meest naar uit kijkt? Wil je meer weten over dit inspirerende teamuitje, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

Pub Games teambuilding
excl. BTW vanaf
€67 p.p.

Pub Games teambuilding

Inclusief heerlijk diner

One hundred and eighty schalt het door de zaal wanneer je de maximale score neerzet. Van darten, mexen tot sjoelen. Verschillende pub games die voorbij komen tijdens deze adembenemende teambuilding activiteit. En of dat nog niet genoeg is mag jij laten zien hoe je het doet tijdens een spannende biertap wedstrijd. Zorg jij voor de perfecte 2 vingers schuimkraag? Deze ludieke activiteiten zullen worden gecombineerd met een heerlijk driegangen diner en 8 drankjes (inclusief). Wil je meer weten over dit ludieke teamuitje, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe! Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

percussie teambuilding
vanaf
€35 p.p.

Percussie teambuilding uitje

Hou je van muziek, ritme en sfeer? Op zoek naar een unieke teambuilding activiteiten met al deze componenten? Zoek dan niet verder en vorm samen met je collega’s een heuse samba band. Onmogelijk? Niet is onmogelijk en na de ontmoeting met de bandleiders zul je hier hetzelfde over denken. De vele groepen die je voor zijn gegaan zijn telkens weer omgevormd tot een harmonieus opererende samba machine. Wist jij dat die ene collega van de afdeling finance een enorm ritmegevoel heeft? Kom jij erachter dat je eigenlijk zelf toch ook een goed ritmegevoel hebt? We verwachten dat na deze muzikale uiting het samenwerken op de afdeling vast en zeker een stuk efficiënter zal gaan verlopen. Ben jij enthousiast geworden over dit teambuilding uitje? Laat je verrassen en vraag hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Teambuilding schilderen als Bob Ross
excl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Teambuilding schilderen als Bob Ross

Hoeveel mensen kunnen zeggen dat er een schildertechniek naar hen is vernoemd. En ook nog eens een techniek die wereldberoemd is geworden. Daarnaast is deze techniek ook nog eens enorm geschikt om te doen als bedrijfsuitje, afdelingsuitje of teambuilding activiteit. Dit komt doordat met behulp van deze techniek heel snel tot een mooi resultaat kan worden gekomen. Ook bestaat het maken van fouten niet volgens de bedenker van deze techniek. Dus wil je leren hoe je snel tot een onverwacht schilder resultaat kunt komen, dan is deze workshop een echte aanrader. Wil je meer weten, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Zoek de spion met diner als teambuilding activiteit
excl. BTW vanaf
€72 p.p.

Zoek de spion met diner als teambuilding activiteit

Inclusief heerlijk diner

Dit zeer populaire bedrijfsuitje combineert teambuilding, spanning, intriges en niet te vergeten ontzettend lekker eten. In een spannend spel worden jullie capabel geacht om de verrader in jullie midden te ontmaskeren. Deze geniepige saboteur zal trachten de uitvoer van opdrachten te doen dwarsbomen, wat natuurlijk zal leiden tot spannende situaties met jullie in de hoofdrol. Om de gemoederen wat te bedaren, krijg je tijdens deze uitdaging een stijlvol 3-gangen diner (dieetwensen zijn geen probleem en per gang is er keuze uit diverse gerechten). Na afloop worden alle acties nog eens stevig onder de loep genomen. Terug op het werk, worden dat worden interessante nabesprekingen bij de koffie-automaat. Wil je meer weten over dit zoek de verrader bedrijfsuitje dinerspel? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Workshop action painting als teambuilding
excl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Workshop action painting als teambuilding

Zoek je een moderne creatieve activiteit als invulling van je teambuilding activiteit? En denk je daarbij niet direct aan een klassieke schilderworkshop? Dan is deze action painting workshop misschien wel een passend alternatief. Tijdens deze inspirerende workshop leer je nieuwe schildertechnieken. Denk hierbij aan baanbrekende spetter- , krab- en drippingtechnieken. Dus gebruik al je creatieve inspiratie en en boek deze bijzondere schilderworkshop! Wil je meer weten? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

City escape als teambuilding activiteit
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

City escape als teambuilding activiteit

Deze City game is een variant op de zeer populaire escape rooms van dit moment. Alleen deze game speel je in het centrum van de stad. Breken jullie alle codes? Ontrafelen jullie op tijd alle raadsels en geheimen? Welk team wint de sleutel van de stad? Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een City Escape Game bij jou in de buurt, vraag dan meer informatie aan middels onderstaande button.  Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Film teambuilding activiteit
vanaf
€39,95 p.p.

Lipdub of film teambuilding activiteit

Was jij vroeger altijd al een kleine filmster? Stapte je juist altijd uit de spotlights? Combineer met je afdelingsgenoten de sterke eigenschappen en acteer jezelf naar een oscar! Diverse filmprofessionals gaan je ondersteunen bij het maken van een perfecte film of lipdub om je zo een onvergetelijke ervaring te geven. Maak jij liever het script van een nieuwe bioscoop kraker? Ben jij de hoofdrolspeler? Voor ieder is er een passende rol binnen het team. Leer je collega’s eens op een andere manier kennen door middel van dit leuke teambuilding uitje bij jou in de buurt. Liever een andere locatie? Deze activiteit kan plaatsvinden op ontelbare locaties door heel Nederland of Vlaanderen. Ben je nieuwsgierig geworden naar deze unieke film teambuilding activiteit? Vraag dan direct hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Ontdek de Verrader teambuilding spel
vanaf
€38 p.p.

Ontdek de Verrader teambuilding spel

Een originele invulling van je activiteit? Kies dan voor dit ontdek de verrader teambuilding spel. De wetenschap dat er één iemand vals speelt maakt de groepssamenhang alleen nog maar groter. Werk samen met je collega’s om verdacht gedrag te signaleren en zo de dissonant in de groep te ontmaskeren. Wie kan het toch zijn? Speelt diegene een rol of valt hij of zij absoluut niet op wat het nog lastiger maakt? Wil je meer weten over de mogelijkheden van een Wie is de verrader teambuilding spel bij jouw in de buurt, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van de uitvoerende partner in jouw regio.

Teambuilding workshop bonbons maken met diner
excl. BTW vanaf
€79 p.p.

Teambuilding workshop bonbons maken met diner

Inclusief lunch of diner, proeverij, doosje zelfgemaakte bonbons en bonbon workshop.

Ben je op zoek naar een zoet en creatief bedrijfsuitje in de stad van je voorkeur? Dan is dit bedrijfsuitje bonbons maken wellicht het geschikte personeelsuitje voor jullie. Geniet van een heerlijke chocolade proeverij, leer om je eigen bonbons te vervaardigen onder deskundige begeleiding en geniet voorafgaand of na afloop van een heerlijk diner of lunch. Vanzelfsprekend neemt iedereen ook een doosje gevuld met  eigen bonbons mee naar huis. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie dit smakelijke bedrijfsuitje.

Teambuilding mogelijkheden op verschillende manieren

Teambuilding activiteiten zijn er op zo ontzettend veel verschillende manieren. De insteek is hierin vooral van belang. Wat is het doel van het bedrijf tijdens deze dag? Natuurlijk wil elk bedrijf dat medewerkers het goed met elkaar kunnen vinden en elkaar zo goed mogelijk kunnen motiveren. Maar dit is niet van zelfsprekend. Een teambuilding kan daarin zeker bijdragen en zorgen dat je elkaar in een andere setting beter kunt leren kennen. Een leuk teambuilding uitje kan bijdragen aan de sfeer, een strategisch uitje meer aan de rolverdeling binnen teams en zo zijn er nog diverse andere mogelijkheden om naar elkaar toe te groeien. Tijdens een activiteit zie je dat mensen op een andere manier en in een andere samenstelling met elkaar moeten samenwerken. Hierdoor komen andere kanten van de persoon aan het licht. Kies je voor een activiteit met een coach erbij dan zullen deze kenmerken direct opvallen en wellicht later besproken worden. Kijk hier ook eens voor teamcoachingMaar ook onderling kun je elkaars krachten en zwakten zo eens beter leren kennen en hier nog beter mee leren omgaan. Een waardevolle toevoeging dus! 

Ga direct naar het totale aanbod teambuilding activiteiten in jouw regio!

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder:                                    Teambuilding activiteiten in Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer:                         Teambuilding activiteiten in Amsterdam

Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden:                                   Teambuilding activiteiten in Haarlem  

Regio Zuid-Holland 
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                         Teambuilding activiteiten in Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg:                            Teambuilding activiteiten in Den Haag 
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht:                         Teambuilding activiteiten in Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk:                                                            Teambuilding activiteiten in Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                               Teambuilding activiteiten in Leiden

Regio Gouda, Bodegraven, Woerden:                                 Teambuilding activiteiten in Gouda  

Regio Utrecht 
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein:                                       Teambuilding activiteiten in Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld:                         Teambuilding activiteiten in Amersfoort  

Regio Noord-Brabant 
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard:                        Teambuilding activiteiten in Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle:                                           Teambuilding activiteiten in Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden:                                          Teambuilding activiteiten in Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal:                               Teambuilding activiteiten in Breda  

Regio Flevoland 
Regio Almere:                                                                      Teambuilding activiteiten in Almere  

Regio Limburg 
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg:                           Teambuilding activiteiten in Maastricht  

Regio Groningen 
Regio Groningen, Delfzijl:                                                   Teambuilding activiteiten in Groningen  

Regio Overijssel 
Regio Zwolle, Meppel, Hoogeveen:                                    Teambuilding activiteiten in Zwolle  

Regio Gelderland 
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem:                                      Teambuilding activiteiten in Arnhem
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk:                                         Teambuilding activiteiten in Nijmegen
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk:                             Teambuilding activiteiten in Apeldoorn

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR

Zij gingen je voor

BELANGRIJKE KENMERKEN VAN EEN TEAMBUILDING

Waar let je op bij het organiseren van een teambuilding activiteit? Vanaf welk budget is het eigenlijk mogelijk om een teambuilding activiteit te organiseren. Dat wisselt sterk. Kies je voor een GPS uitje zonder begeleiding, dan hangt daar uiteraard een ander prijskaartje aan dan een teambuilding cursus over vuurlopen, waarbij je wordt begeleid door een professionele trainer. Het is immers niet de bedoeling dat er ongelukken gebeuren. Onderaan deze pagina hebben we diverse stedenlinks geplaatst om direct door te gaan naar het teambuilding aanbod in de regio van je voorkeur. Maar met welke teambuilding activiteit haal ik het meeste uit mijn team? Dat hangt natuurlijk af van je doelstellingen. Zijn de teamleden door verhoogde werkstress in een situatie gekomen, waarbij er nauwelijks tijd over was voor inleving in de persoonlijke situatie van de ander? Veranderde het gezellig samen lunchen in een individualistisch boterhammetje voor het beeldscherm? Dan is het doel van de teambuilding activiteit meer gericht op het op gang brengen van de persoonlijke communicatie. Maar het kan natuurlijk ook zo zijn, dat er een heel ander onderwerp speelt. Het is dus belangrijk voorafgaand aan de activiteit het exacte doel vast te stellen. Hoe kan ik een teambuilding activiteit in mijn eigen regio vinden? Onderaan deze pagina helpen we je graag op weg met aanbod in je regio. Daarnaast hebben we ook diverse andere landen en mogelijkheden. Kijk voor België op teambuilding in België in Antwerpen, Gent, Brussel etc of op Teambuilding in Deutschland voor informatie over teambuilding activiteiten door heel Duitsland. Tenslotte vind je het Verenigd Koninkrijk via Teambuilding UK. Door op de regiolink van je keuze te klikken, kom je terecht op de teambuilding pagina van jouw keuze. Daar vind je alles over de mogelijkheden voor het organiseren van een passende teambuilding activiteit.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.


NL: www.onemotion.nl

BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt