Teamcoaching door heel Nederland

Van teamontwikkeling tot teamtraining, van teamanalyse tot teambuilding

feest.jpg

Teamcoaching

Iedereen die wel eens in teamverband heeft gesport weet hoe belangrijk het is dat ieder weet wat zijn rol binnen het team is. Je kunt mensen met enorme kwaliteiten hebben, maar er zal toch echt moeten worden samengewerkt om ook echt een resultaat te halen. Daar heeft een sportteam uiteraard een coach voor, die het team in goede banen leidt. In het bedrijfsleven, waar veel in teams gewerkt wordt, is de samenwerking natuurlijk ook essentieel. Kan de samenwerking in jouw bedrijf nog wel wat vlotter? Dan kan teamcoaching je hier erg helpen. Zoek je dus een teamcoach die je team helpt om elkaar beter te leren kennen, om de samenwerking te verbeteren? Dan ben je hier aan het goede adres. We wensen je bij voorbaat veel teamspirit toe bij onderstaande teamtrainingen en teamcoaching activiteiten.

Film en Strategie Teamcoaching
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Film en Strategie Teamcoaching

Wie zijn wij nu? Wie willen wij graag zijn? Hoe zien onze klanten ons? Deze vragen zijn enorm belangrijk voor elke organisatie of afdeling. Tijdens deze unieke teamcoachingssessie wordt op leuke en originele wijze een antwoord gezocht op deze vraagstukken.  De deelnemers worden in teams opgesplitst en gaan samen een script maken voor een film: bijvoorbeeld een (promotie)film (gericht op een interne of externe klant), of een film waarin belangrijke kwesties, conflictsituaties etc. aan de kaak worden gesteld. En dat alles onder begeleiding van een professionele film crew. Dat wordt vast een hele leuke en leerzame evaluatie (eventueel met Oscar-uitereiking). Wil je meer weten over dit teamontwikkelingsarrangement, vraag dan meer informatie aan via onderstaande button.

De V.O.C. Handels Challenge Teamcoaching
excl. BTW vanaf
€40 p.p.

De V.O.C. Handels Challenge Teamcoaching

Ben jij een ster in handel? Een strategisch wonder? Altijd al bewondering gehad voor de geschiedenis van ons land? Bereid je samen met je collega's voor op een strategische teambuilding challenge. Stap in de schoenen van een echte V.O.C. marktkoopman die producten gaat verhandelen op een authentieke scheepswerf. Met je startkapitaal besluit je zelf te verrijken en de concurrerende marktkoopmannen voor te zijn. Ga de interactie aan met echte veilingmeesters die jou de Gouden Eeuw laten herbeleven. Wil je meer weten over deze activiteit, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan over de mogelijkheden.

Teamcoaching met paarden
excl. BTW vanaf
€85 p.p.

Teamcoaching met paarden

Paard zoekt team voor teamcoaching sessie! Heeft jouw team recentelijk één of meer nieuwe teamleden gekregen en wil jullie elkaar beter leren kennen? Wil jouw team graag nog effectiever samenwerken of effectiever communiceren? Is jouw team bereid in de spiegel te kijken en te leren van de feedback van een paard? Dit paard staat er al klaar voor. Jouw team ook? Op basis van een intakegesprek bepaal jij welke doelen met de teamcoachingssessie behaald gaan worden. De sessie wordt altijd begeleid door 2 gecertificeerde coaches. Wees gerust; alle activiteiten met het paard vinden plaats naast het paard en zijn ook geschikt voor mensen die bang zijn voor paarden. Zowel een halve dag als een hele dag is mogelijk in combinatie met een gezellige lunch, diner of afsluitende borrel. Ook voor Engelssprekende teams en op meerdere locaties in Nederland mogelijk!

Filmwedstrijd als Teamcoaching
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als Teamcoaching

Tijdens deze bijzondere teamcoaching komen alle professionele aspecten van het film maken aan bod. Zo worden de deelnemers onderverdeeld in groepen. Binnen elke groep wordt een Regisseur, Producer en Assistent Producer gekozen. De overige groepsleden treden op als acteurs. Vervolgens krijgt men de filmopdracht. Deze opdracht kan ook op maat worden gemaakt naar gelang de doelstellingen en de behoefte van het bedrijf. Elke groep kan met nep geld inkopen doen: kleding, attributen, technische hulpmiddelen en ondersteuning door een professioneel filmteam. Na afloop van de productie, worden de films gezamenlijk bekeken en zal de ¨Oscar¨ uitreiking plaatsvinden. Wil je meer weten over dit bijzondere teamcoachingsproduct? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Commercial maken als teamcoaching activiteit
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Commercial maken als teamcoaching activiteit

Ben je op zoek naar een uniek bedrijfsuitje waarbij jullie het nuttige en het aangename kunnen combineren? Bedenk dan samen met je collega´s het script voor een commercial of bedrijfsfilm voor jullie afdeling of het hele bedrijf. Bedenk bijvoorbeeld hoe andere afdelingen aankijken tegen jullie unit. Of presenteer aan de hand van een zelf bedachte film wat jullie als team zo sterk maakt aan bijvoorbeeld de klant. Of maak bijvoorbeeld een film waarin jullie aan de rest van het bedrijf aangeven wat jullie richting zal zijn voor de komende jaren. Wil je meer weten over deze bijzondere teamcoaching activiteit? Vraag dan meer informatie aan via onderstaande aanvraagformulier.

Ga direct naar het totale aanbod teamtrainingen in jouw regio!

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder:                                    Teamcoaching Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer:                         Teamcoaching Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden:                                  Teamcoaching Haarlem  

Regio Zuid-Holland 
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                         Teamcoaching Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg:                            Teamcoaching Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht:                         Teamcoaching Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk:                                                            Teamcoaching Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                               Teamcoaching Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden:                                 Teamcoaching Gouda  

Regio Utrecht 
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein:                                       Teamcoaching Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld:                         Teamcoaching Amersfoort  

Regio Noord-Brabant 
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard:                        Teamcoaching Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle:                                           Teamcoaching Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden:                                          Teamcoaching Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal:                               Teamcoaching Breda  

Regio Flevoland 
Regio Almere:                                                                      Teamcoaching Almere  

Regio Limburg 
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg:                           Teamcoaching Maastricht  

Regio Groningen 
Regio Groningen, Delfzijl:                                                   Teamcoaching Groningen  

Regio Overijssel 
Regio Zwolle, Meppel, Hoogeveen:                                    Teamcoaching Zwolle  

Regio Gelderland 
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem:                                      Teamcoaching Arnhem
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk:                                         Teamcoaching Nijmegen
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk:                             Teamcoaching Apeldoorn

WAAROM ONEMOTION?

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

TEAMCOACHING

In het bedrijfsleven is er gelukkig steeds meer besef dat teamcoaching erg belangrijk is. Wanneer je werkt in teams is het natuurlijk belangrijk dat iedereen weet wat zijn of haar rol in het team is.  Ben je de creatieveling die steeds weer nieuwe ideeën bedenkt? Of bewaar je liever het overzicht en kijk je naar het totaalplaatje? Alle mensen zijn uiteraard verschillend, wat soms lastig kan zijn, maar je kunt er zeker ook je voordeel mee doen. De een komt namelijk op een idee waar de ander nog niet aan gedacht had.  Via teamcoaching kun je leren hoe je als team samen kunt werken en hoe je de verschillen die er zijn kunt benutten. Op deze pagina kun je een indruk krijgen van ons aanbod op het gebied van teamcoaching. Hier zul je ook een aantal teambuilding activiteiten tegenkomen: deze kunnen er ook voor zorgen dat de samenwerking verbeterd wordt. Met ludieke spellen komt je team dichterbij elkaar, terwijl je ook nog eens een leuke dag hebt: een win-win situatie!

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.

Lees meer over Onemotion


Onemotion
Zandheuvel 52B
4901 HW Oosterhout

Onze voordelen


 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt