Trouwfeest entertainment

In o.a. Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Eindhoven, Maastricht, Groningen en andere steden.

Trouwfeest entertainment

Op zoek naar trouwfeest entertainment? De dag van je leven staat voor de deur. In het huwelijksbootje stappen met de liefde van je leven. Of misschien heb je de eer om alles te organiseren! Wat is er mooier dan er een onvergetelijke dag van te maken? We helpen je graag bij het vinden van de juiste invulling voor een onvergetelijke dag. Hoe vaak maak je immers mee dat je het JA-woord gaat geven. Aan deze dag mag werkelijk niets ontbreken! Van het moment van wakker worden tot het einde van deze mooie dag. Van DJ’s, bands tot aan de meest uiteenlopende opties op eetgebied. We inspireren je graag met diverse opties die beschikbaar zijn door heen Nederland. Alvast een onvergetelijke dag toegewenst!

TrouwlocatiesTrouwbandTrouw DJTrouwfotograafTrouwvideograaf

Tango artiesten boeken (show en/of workshop) vanaf €250

Tango artiesten boeken (show en/of workshop) vanaf €250

Wil je iets bijzonders op je bruiloft of zakelijke evenement? Wat dacht je van een professionele show door een absoluut top Argentijns Tango paar. Geef je evenement een romantische en bovenal authentiek Argentijnse glans. Deze tango artiesten verzorgen indien gewenst ook een leuke workshop voor alle aanwezigen. 
- Argentijnse tangoshow vanaf €350
- Argentijnse tangoworkshop vanaf €250

Wilt je meer weten over het boeken van deze Argentijnse tango artiesten, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van de organisator. 

Karikatuurtekenaar op je bruiloft

Karikatuurtekenaar op je bruiloft

Wil je iets bijzonders op je bruiloft? Wil je net dat beetje meer geven aan de gasten? De drankjes en hapjes zijn op orde en ook de muzikale invulling is tot in de puntjes geregeld. Wat ontbreekt er nog? Een karikatuurtekenaar!  Deze vrolijke toevoeging aan je evenement zal je gasten op een originele en ludieke manier op papier vereeuwigen. Dit zal vast hilarische beelden opleveren en zeer zeker een mooie herinnering aan dit bijzondere evenement. Wil je meer informatie over de karikatuurtekenaar? Laat je vrijblijvend informeren en voeg deze bijzondere optie toe aan je evenement.

DJ met saxofonist voor een unieke sfeer!

DJ met saxofonist voor een unieke sfeer!

Een DJ kan je avond al een enorme boost geven…de mooiste hits, de meest sfeervolle opbouw om je evenement succesvol te maken. Maar wat als je daar ook nog eens een saxofonist aan toevoegt die elkaar naadloos aanvullen? De mooiste hits aangevuld door een stukje pure muziek. Of het nu gaat om een bedrijfsopening, een bruiloft of een personeelsfeest. Een DJ met saxofonist is een enorme boost voor je evenement. Laat je inspireren door de mogelijkheden. Je evenement zal een onuitwisbare indruk maken bij de gasten en ervoor zorgen dat weinig mensen stil kunnen staan. Vraag onderstaand snel meer informatie aan.

Trouwambtenaar voor een mooie huwelijksvoltrekking

Trouwambtenaar voor een mooie huwelijksvoltrekking

Binnenkort staat een belangrijke dag in je leven in de agenda. Je gaat JA zeggen tegen je levenspartner. Alleen wil je natuurlijk dat jouw bruiloft uniek is. Passend bij wie je bent. Een trouwambtenaar kan hierin een groot verschil maken. Je wilt immers iemand die spreekt over de dingen waar jullie voor staan. Grappige anecdotes, mooie herinneringen afgewisseld met de belangrijkste punten voor je huwelijk. Via onderstaande optie helpen we je graag op weg bij het vinden van een juiste trouwambtenaar bij jou in de buurt. Laat je inspireren door de mogelijke opties en kies een trouwambtenaar bij jou in de buurt.

Vuurspuwer inhuren op je bruiloft

Vuurspuwer inhuren op je bruiloft

Wil je het evenement wat je binnenkort gaat organiseren een originele insteek meegeven? Zorgen dat de vonken er vanaf zullen springen? Kies dan voor een vuurspuwer! Spektakel, hitte en sensatie gegarandeerd tijdens deze act. Laat de vuurspuwer je gasten ontvangen met een spannende act of zich laten mengen tussen de bezoekers. Deze act zal niet snel vergeten worden. Maar ook tijdens een festival of ander evenement is deze act zeker passend. Hou gepaste afstand wanneer de vuurspuwer zijn specialiteit laat zien! Ben je benieuwd welke mogelijkheden er zijn? Vraag direct via onderstaande optie meer informatie aan.

 Foodtruck op je trouwfeest vanaf €850 exc. BTW

Foodtruck op je trouwfeest vanaf €850 exc. BTW

Foodtrucks zijn de laatste jaren enorm populair geworden. Het ene na het andere Foodtruck Festival vindt achter elkaar plaats. Organiseer je binnenkort een trouwfeest en wil je het evenement de uitstraling van een festival geven? Lijkt het beeld van genietende gasten buiten bij de ondergaande zon met een drankje in de ene hand en een verrassende culinaire verrassing in de andere je wel wat? Dan mag een foodtruck op jouw bruiloft zeker niet ontbreken. Diverse thema´s, stijlen en keukens zijn mogelijk. Wil je meer weten over de mogelijkheden van één of meerdere foodtrucks op jouw bruiloft, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de Foodtruck mogelijkheden in jouw omgeving. 

Popup Foodtruckfestival op je trouwfeest
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

Popup Foodtruckfestival op je trouwfeest

Met diverse Foodtrucks en DJ (of ander entertainment)

Op zoek naar een gezellige manier om samen met je collega's van de afdeling een bepaalde mijlpaal te organiseren? Of zoek je een alternatief voor het organiseren van een jaarlijkse kerstmarkt op het plein van het hoofdkantoor? Van het uitdelen van het kerstpakket, het organiseren van de nieuwjaarsborrel tot het vieren van de zomervakantie met een geweldig buurtfeest, je eigen popup Foodtruckfestival is altijd een geweldig alternatief. Kies zelf het aantal foodtrucks,  de samenstelling (keukens) en het entertainment (bijv. DJ). Bij grote groepen kan de prijs p.p. veel lager uitvallen. Wil je meer weten van dit sfeervolle popup Foodtruckfestival als invulling van je trouwfeest? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Originele varianten van trouwfeest entertainment

Entertainment is er in alle soorten en maten. De meest uiteenlopende DJ’s met stuk voor stuk hun eigen repertoire. Ook bands haken hierop in en kunnen samen met een DJ afwisselend spelen of misschien kies je liever voor een band alleen. Maar entertainment is ook veel meer dan dat. Wat te denken van een openingsact, een grappige spreker, een karikatuurtekenaar, goochelaar en ga zo nog maar even door. Elke bruiloft heeft zijn eigen koppel die in het huwelijksbootje stapt. En deze hebben weer op hun beurt eigen voorkeuren en wensen. Zo maak je elke bruiloft uniek door middel van leuke bruiloft entertainment opties. We helpen en inspireren je dan ook graag bij het vinden. Wanneer je een aanvraag doet zoeken we binnen ons netwerk naar passende opties. Zo bespaar je dus waardevolle tijd en is entertainment snel gevonden. We wensen je veel succes met de organisatie!

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je aanbod op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

BRUILOFT ENTERTAINMENT DOOR HEEL NEDERLAND
Elke bruiloft in Nederland heeft als gezamenlijk doel een onvergetelijke dag. Er mag niets ontbreken. Ook op het gebied van entertainment wil je dat alles vlekkeloos verloopt. Of je nu kiest voor een leuke band voor op de achtergrond, een DJ die het dak eraf speelt of bruiloft entertainment op de vloer de gehele avond. De vraag is ook welk thema je hebt voor je bruiloft. Hierop kun je vervolgens je entertainment op aansluiten. Dit kan heel simpel bij je in de regio. Van hoofdstad Amsterdam, havenstad Rotterdam tot lichtstad Eindhoven. Elk prachtige steden. Maar mijn stad of regio is niet genoemd? Ook Utrecht, Alkmaar, Maastricht, Venlo, Zeeland, Groningen, Den haag en alle andere steden hebben entertainment aanbod. Vraag via onderstaande mogelijkheden meer informatie aan en laat je inspireren door de mogelijkheden.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.


NL: www.onemotion.nl

BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt