Trouwfeest entertainment

In o.a. Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Eindhoven, Maastricht, Groningen en andere steden.

trouwen.jpg

Trouwfeest entertainment

Op zoek naar trouwfeest entertainment? De dag van je leven staat voor de deur. In het huwelijksbootje stappen met de liefde van je leven. Of misschien heb je de eer om alles te organiseren! Wat is er mooier dan er een onvergetelijke dag van te maken? We helpen je graag bij het vinden van de juiste invulling voor een onvergetelijke dag. Hoe vaak maak je immers mee dat je het JA-woord gaat geven. Aan deze dag mag werkelijk niets ontbreken! Van het moment van wakker worden tot het einde van deze mooie dag. Van DJ’s, bands tot aan de meest uiteenlopende opties op eetgebied. We inspireren je graag met diverse opties die beschikbaar zijn door heen Nederland. Alvast een onvergetelijke dag toegewenst!

TrouwlocatiesTrouwbandTrouw DJTrouwfotograafTrouwvideograaf

Vuurspuwer inhuren op je bruiloft

Vuurspuwer inhuren op je bruiloft

Prijzen van de shows zijn vanaf €600.

Wil je het evenement wat je binnenkort gaat organiseren een originele insteek meegeven? Zorgen dat de vonken er vanaf zullen springen? Kies dan voor een vuurspuwer! Spektakel, hitte en sensatie gegarandeerd tijdens deze act. Laat de vuurspuwer je gasten ontvangen met een spannende act of zich laten mengen tussen de bezoekers. Deze act zal niet snel vergeten worden. Maar ook tijdens een festival of ander evenement is deze act zeker passend. Hou gepaste afstand wanneer de vuurspuwer zijn specialiteit laat zien! Ben je benieuwd welke mogelijkheden er zijn? Vraag direct via onderstaande optie meer informatie aan.

90's themafeest als trouwfeest entertainment
incl. BTW vanaf
€55 p.p.

90's themafeest als trouwfeest entertainment

Op je eigen locatie (feestlocatie niet inbegrepen).

Springt tijdens dit 90’s themafeest in een tijdmachine en geniet van deze bijzondere periode. Haal je hakmoves weer uit de kast en zing uit volle borst mee met alle bekende hits van de Backstreet Boys! Wie was er als vrouw nu niet verliefd op deze jongens? De ene na de herinnering zal de revue passeren tijdens dit gave 90’s themafeest. Terwijl de DJ de fijnste hits speelt uit de 90’s kun je als organisator nadenken over de verdere aankleding. Een optreden van de imitatie Spice Girls of Backstreet Boys tot een game ruimte om te kijken wie de Nintendo koning was. Tijdens deze avond ga je van een gabber naar Captain Jack en van Britney Spears naar Take That. Dit gaat een avond worden die niet snel vergeten zal worden. Vraag via onderstaande mogelijkheid meer informatie aan en laat u vrijblijvend informeren. We wensen je bij voorbaat een onvergetelijke avond toe.

Cocktail catering als aankleding van je evenement
incl. BTW vanaf
€17 p.p.

Cocktail catering als aankleding van je evenement

Elke organisator wil natuurlijk dat zijn of haar gasten optimaal genieten van het feest of evenement dat georganiseerd wordt. De best passende locatie wordt uitgezocht, goede muziek en lekker eten. Toch kan het zijn dat het feest nog wat sfeerverhoging kan gebruiken om het enthousiasme van de gasten tot ongekende hoogte te laten stijgen. En dan zou inspirerende cocktail catering weleens een mooie uitkomst kunnen bieden. Laat de professionele bartender live heerlijke cocktails bereiden speciaal voor uw gasten. Wil je meer weten over het inzetten van cocktail catering op je evenement? Klik dan op onderstaande groene button.

Stand up comedy act voor tijdens je bedrijfsfeest

Stand up comedy act voor tijdens je trouwfeest

Verkrijgen vanaf €995

Zoek je iets bijzonders om de deelnemers aan je feest mee te vermaken? Wat dacht je van een professionele stand up comedy act voor je bedrijfsfeest of trouwfeest?  Het is zelfs mogelijk om de stand up comedy act op maat te laten maken voor jouw bedrijf door een stand up comedy act die wekelijks optreedt in een stand up comedy café en shows. Dus wil je de baas of een gepensioneerde collega laten roasten of gewoon een avondje flink lachen over het afgelopen jaar? Dan is deze stand up comedy act een aanrader. Wil je meer weten over het boeken van deze leuke stand up comedy act, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels onderstaande groene button.

Foodtruck Braadworst met frites en oktoberfest gevoel tijdens je xx
incl. BTW vanaf
€17 p.p.

Foodtruck Braadworst met frites en oktoberfest gevoel tijdens je trouwfeest

Min. besteding €1700: Broodje worst met frites en Duitse drankjes (optioneel), ook hele grote groepen

Ben je op zoek naar een Foodtruck voor je feest of trouwfeest? Wellicht is een Foodtruck met Duitse worsten (verschillende soorten, ook vegaworsten zijn mogelijk)dan een leuke aanrader voor jullie evenement. Hiermee creëer je in korte tijd een leuke Oktoberfest sfeer onder de deelnemers. Samen genieten jullie van culinaire broodjes met Duitse worst en heerlijk verse frietjes. Optioneel is het ook mogelijk om te zorgen voor bijpassende drankjes zoals Duitse biertjes om het Duitse Oktoberfest gevoel helemaal af te maken. Dit Duitse Foodtruck is niet alleen leuk in het najaar in de periode tijdens het Duitse Oktoberfest, maar kan het hele jaar worden ingezet. Wil je meer informatie over de mogelijkheden van het inzetten van deze Duitse Foodtruck worst catering met Oktoberfest gevoel? Vraag hieronder vrijblijvend meer informatie aan middels onderstaande groene button.

Originele varianten van trouwfeest entertainment

Entertainment is er in alle soorten en maten. De meest uiteenlopende DJ’s met stuk voor stuk hun eigen repertoire. Ook bands haken hierop in en kunnen samen met een DJ afwisselend spelen of misschien kies je liever voor een band alleen. Maar entertainment is ook veel meer dan dat. Wat te denken van een openingsact, een grappige spreker, een karikatuurtekenaar, goochelaar en ga zo nog maar even door. Elke bruiloft heeft zijn eigen koppel die in het huwelijksbootje stapt. En deze hebben weer op hun beurt eigen voorkeuren en wensen. Zo maak je elke bruiloft uniek door middel van leuke bruiloft entertainment opties. We helpen en inspireren je dan ook graag bij het vinden. Wanneer je een aanvraag doet zoeken we binnen ons netwerk naar passende opties. Zo bespaar je dus waardevolle tijd en is entertainment snel gevonden. We wensen je veel succes met de organisatie!

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je aanbod op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

BRUILOFT ENTERTAINMENT DOOR HEEL NEDERLAND
Elke bruiloft in Nederland heeft als gezamenlijk doel een onvergetelijke dag. Er mag niets ontbreken. Ook op het gebied van entertainment wil je dat alles vlekkeloos verloopt. Of je nu kiest voor een leuke band voor op de achtergrond, een DJ die het dak eraf speelt of bruiloft entertainment op de vloer de gehele avond. De vraag is ook welk thema je hebt voor je bruiloft. Hierop kun je vervolgens je entertainment op aansluiten. Dit kan heel simpel bij je in de regio. Van hoofdstad Amsterdam, havenstad Rotterdam tot lichtstad Eindhoven. Elk prachtige steden. Maar mijn stad of regio is niet genoemd? Ook Utrecht, Alkmaar, Maastricht, Venlo, Zeeland, Groningen, Den haag en alle andere steden hebben entertainment aanbod. Vraag via onderstaande mogelijkheden meer informatie aan en laat je inspireren door de mogelijkheden.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.

Lees meer over Onemotion


Onemotion
Zandheuvel 52B
4901 HW Oosterhout

Onze voordelen


 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt