Tuinfeest organiseren

In o.a. Amsterdam, Rotterdam, Tilburg, Breda, Eindhoven, Den Haag, Leiden, Maastricht en andere steden.

Tuinfeest organiseren

Heb je binnenkort iets te vieren? En wil je een tuinfeest organiseren of zoals we het in de volksmond noemen: een tuinfeest geven? De sfeer bij een tuinfeest is heerlijk zomers en meestal knus en gezellig. Voordeel is ook dat je geen locatie hoeft af te huren als je een tuinfeest thuis gaat organiseren en eigenlijk alleen afhankelijk bent van een leuk gezelschap die het tuinfeest tot een groot succes gaat maken. We helpen je graag op weg naar het succesvol neerzetten van een onvergetelijk feest. Wie heeft er nu in zijn leven geen tuinfeest gegeven of georganiseerd.  We helpen je graag op weg met eventuele invulling van je tuinfeest thuis organiseren en helpen je graag een handje bij het organiseren hiervan. We wensen jou en je gasten een leuk en onvergetelijk tuinfeest toe.

Bands DJ´s  Catering en foodtrucks Entertainment
Straatfeesten Zakelijke evenementen organiseren

 Foodtruck op je tuinfeest vanaf €850 exc. BTW

Foodtruck op je tuinfeest vanaf €850 exc. BTW

Foodtrucks zijn de laatste jaren enorm populair geworden. Het ene na het andere Foodtruck Festival vindt achter elkaar plaats. Organiseer je binnenkort een groot tuinfeest en wil je het evenement de uitstraling van een festival geven? Lijkt het beeld van genietende gasten buiten bij de ondergaande zon met een drankje in de ene hand en een verrassende culinaire verrassing in de andere je wel wat? Dan mag een foodtruck op jouw evenement zeker niet ontbreken. Diverse thema´s, stijlen en keukens zijn mogelijk. Wil je meer weten over de mogelijkheden van één of meerdere Foodtrucks op jouw tuinfeest, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de Foodtruck mogelijkheden in jouw omgeving. 

Lachworkshop tijdens jouw tuinfeest
incl. BTW vanaf
€23,50 p.p.

Lachworkshop tijdens jouw tuinfeest

Lachen is gezond. Om allerlei redenen. Wie bijvoorbeeld tien minuten voluit lacht, verbrandt net zoveel energie als wie een half uur zweet op een apparaat in de sportschool! Deze lachworkshop laat je lachen zonder reden. Geen moppen maar speelse oefeningen maken al snel een hartelijke lach bij je los. Wie kan lachen, kan meedoen! Dit wordt vast een heel ludieke invulling van je tuinfeest. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een lachworkshop, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van de organisator.

Salsa workshop op je tuinfeest
incl. BTW vanaf
€22 p.p.

Salsa workshop op je tuinfeest

Fleur je tuinfeest op met een salsa workshop. En na afloop is het ijs gebroken en zijn de deelnemers in een optimale feestemming. Het is bijna onmogelijk om stil te blijven staan bij de feestelijke klanken van de populaire salsa muziek. Het is het mogelijk om een salsa workshop te regelen voor een laagdrempelige prijs. Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor een tuinfeest met een heerlijk salsa tintje? Vraag dan hieronder meer informatie aan. We wensen je bij voorbaat graag veel inspiratie toe!

Cocktail catering voor je tuinfeest vanaf €300

Cocktail catering voor je tuinfeest vanaf €300

Wil je je gasten echt blij maken? Dan geef je ze natuurlijk cocktails. En deze cocktail artiesten zijn te boeken voor elk tuinfeest of ander evenement. Geniet van de lekkerste cocktails, die live voor je gasten worden klaargemaakt. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het boeken van de cocktailcatering artiesten voor jouw onvergetelijke tuinfeest.

Maak een lipdub tijdens je tuinfeest
incl. BTW vanaf
€39,95 p.p.

Maak een lipdub tijdens je tuinfeest

Van comedy, thriller, romantisch drama tot videoclip of lipdub, dit wordt een hele bijzondere invulling van jouw tuinfeest. Samen met een echte filmproducent ga je aan de slag om je eigen speelfilm of clip te maken in je eigen tuin. Bekijk vervolgens het resultaat gezellig op een filmavond met alle genodigden. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de lipdub mogelijkheden voor je tuinfeest.

percussie workshop voor je tuinfeest
incl. BTW vanaf
€20 p.p.

Percussie workshop voor je tuinfeest

Ben je op zoek naar een unieke activiteit voor je tuinfeest? Dan heb je hem bij deze gevonden. Maak van jouw bezoekers één ritmische muziekmachine. Onze bijzondere percussie partner maakt van elke groep beginners binnen één sessie een goed spelende band. Iedere deelnemer krijgt de beschikking over een percussie instrument. Samen brengen jullie de samba tot leven. En na deze tuinfeest sessie zul je zien, dat samenwerken op de zaak nog een stukje beter gaat. Wil je meer weten over deze percussie workshop als invulling van je tuinfeest, vraag dan hieronder meer informatie aan.   

Popup Foodtruckfestival op je tuinfeest
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

Popup Foodtruckfestival op je tuinfeest

Met diverse Foodtrucks en DJ (of ander entertainment)

Op zoek naar een gezellige manier om samen met je collega's van de afdeling een bepaalde mijlpaal te organiseren? Of zoek je een alternatief voor het organiseren van een jaarlijkse kerstmarkt op het plein van het hoofdkantoor? Van het uitdelen van het kerstpakket, het organiseren van de nieuwjaarsborrel tot het vieren van de zomervakantie met een geweldig buurtfeest, je eigen popup Foodtruckfestival is altijd een geweldig alternatief. Kies zelf het aantal foodtrucks,  de samenstelling (keukens) en het entertainment (bijv. DJ). Bij grote groepen kan de prijs p.p. veel lager uitvallen. Wil je meer weten van dit sfeervolle popup Foodtruckfestival als invulling van je tuinfeest? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ORGANISEER JE TUINFEEST VIA ONEMOTION

Er zijn uiteraard voldoende momenten in je leven waarbij je een feest wilt of kunt organiseren. Ben je klaar met school en heb je een diploma na jaren hard zwoegen in de pocket? Tijd voor een feestje natuurlijk! Of ben je jarig en bereik je de speciale leeftijd van 18, 30, 50, 75 of 100? Een speciale leeftijd is uiteraard een garantie voor een bijzondere dag en hopelijk een spetterend feest. Een tuinfeest organiseren kan ook erg handig zijn met het oog op het feit dat het huis gespaard blijft van drukte en wellicht ook profiteren van goed en/of droog weer. Mocht het onverhoopt regenen dan kun je kiezen voor een tent in de tuin waardoor het tuinfeest gewoon door kan gaan. Maar wat zijn nu leuke tips of aandachtspunten bij het tuinfeest organiseren? We zetten wat tuinfeest organiseren tips op een rijtje voor je. Sowieso is het belangrijk om te kijken welk gezelschap je hebt, heb je stoelen en tafels nodig of zijn statafels voldoende? Zorg uiteraard ook voor ruimte waar mensen gewoon los kunnen staan en een dansje kunnen doen. Blijven je gasten van het tuinfeest ook eten? Kies voor een lopend buffet of kleine hapjes. Een andere leuke tip voor je tuinfeest die je kunt gebruiken is het geven van een dresscode. Dit kun je dan ook bijvoorbeeld terug laten komen in de andere elementen als bijvoorbeeld aankleding of een DJ. Als finishing touch zijn kaarsjes en sfeerverlichting goed voor de puntjes op de i en een leuke sfeer. Je ziet dat een tuinfeest geven een leuke uitdaging is met veel belangrijke onderdelen. We helpen je graag op weg met eventuele invulling van je tuinfeest thuis organiseren en helpen je graag een handje bij het organiseren hiervan. 

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.


NL: www.onemotion.nl

BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt