Tuinfeest organiseren

In o.a. Amsterdam, Rotterdam, Tilburg, Breda, Eindhoven, Den Haag, Leiden, Maastricht en andere steden.

feest.jpg

Tuinfeest organiseren

Heb je binnenkort iets te vieren? En wil je een tuinfeest organiseren of zoals we het in de volksmond noemen: een tuinfeest geven? De sfeer bij een tuinfeest is heerlijk zomers en meestal knus en gezellig. Voordeel is ook dat je geen locatie hoeft af te huren als je een tuinfeest thuis gaat organiseren en eigenlijk alleen afhankelijk bent van een leuk gezelschap die het tuinfeest tot een groot succes gaat maken. We helpen je graag op weg naar het succesvol neerzetten van een onvergetelijk feest. Wie heeft er nu in zijn leven geen tuinfeest gegeven of georganiseerd.  We helpen je graag op weg met eventuele invulling van je tuinfeest thuis organiseren en helpen je graag een handje bij het organiseren hiervan. We wensen jou en je gasten een leuk en onvergetelijk tuinfeest toe.

Lachworkshop tijdens jouw tuinfeest
incl. BTW vanaf
€23,50 p.p.

Lachworkshop tijdens jouw tuinfeest

Lachen is gezond. Om allerlei redenen. Wie bijvoorbeeld tien minuten voluit lacht, verbrandt net zoveel energie als wie een half uur zweet op een apparaat in de sportschool! Deze lachworkshop laat je lachen zonder reden. Geen moppen maar speelse oefeningen maken al snel een hartelijke lach bij je los. Wie kan lachen, kan meedoen! Dit wordt vast een heel ludieke invulling van je tuinfeest. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een lachworkshop, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van de organisator.

Cocktail catering als aankleding van je evenement
incl. BTW vanaf
€17 p.p.

Cocktail catering als aankleding van je evenement

Elke organisator wil natuurlijk dat zijn of haar gasten optimaal genieten van het feest of evenement dat georganiseerd wordt. De best passende locatie wordt uitgezocht, goede muziek en lekker eten. Toch kan het zijn dat het feest nog wat sfeerverhoging kan gebruiken om het enthousiasme van de gasten tot ongekende hoogte te laten stijgen. En dan zou inspirerende cocktail catering weleens een mooie uitkomst kunnen bieden. Laat de professionele bartender live heerlijke cocktails bereiden speciaal voor uw gasten. Wil je meer weten over het inzetten van cocktail catering op je evenement? Klik dan op onderstaande groene button.

Themafeest Back to the 00's als tuinfeest
incl. BTW vanaf
€55 p.p.

Themafeest Back to the 00's als tuinfeest

Op je eigen locatie (feestlocatie niet inbegrepen).

De 00’s was een bijzondere periode. Computers, mobiele telefoons en internet maakte een enorme ontwikkeling door. Maar ook muziek was een bijzonder onderdeel van de 00’s. Je zong mee met Dragosta Din Tei, danste op de Ketchup Song of liet je Jumpstyle moves zien. Nu kan alles weer uit de kast tijdens dit 00’s themafeest. Werkelijk niks mag ontbreken wanneer je dit feest gaat organiseren. Of dit nu voor een personeelsfeest, familiefeest of ander type event is. Laat de magische klanken van Cristina Aguilera of Gigi D’Agostina voorbij komen en sluit de avond af met mooie meezingers van Guus Meeuwis. Ook de aankleding van deze avond kan helemaal in 00’s style. Meer interesse in dit themafeest? Vraag via onderstaande optie vrijblijvend meer informatie aan. We wensen je alvast een onvergetelijke avond toe.

Koning Voetbal spel tijdens je tuinfeest
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Koning Voetbal spel tijdens je tuinfeest

Met begeleiding op afstand zonder diner (vanaf €24,50 p.p.), op locatie met diner vanaf €55 p.p.

Waar maak je heel veel mannen en vrouwen blij mee? Voetbal natuurlijk. Al die uren in de kroeg voor het scherm of in het stadion met een seizoenskaart gaan nu echt goed van pas komen tijdens deze koning voetbal quiz. Een inspirerende quizmaster test jullie kennis van het spel over de belangrijkste bijzaak van het leven. Wie maakt gehakt van de kennis van zijn of haar tegenstanders? Bij deze ludieke en spannende voetbalquiz is een heerlijk diner inbegrepen. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit leuke quiz dinerspel in jouw omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. 

percussie workshop voor je tuinfeest
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Percussie workshop voor je tuinfeest

Ben je op zoek naar een unieke activiteit voor je tuinfeest? Dan heb je hem bij deze gevonden. Maak van jouw bezoekers één ritmische muziekmachine. Onze bijzondere percussie partner maakt van elke groep beginners binnen één sessie een goed spelende band. Iedere deelnemer krijgt de beschikking over een percussie instrument. Samen brengen jullie de samba tot leven. En na deze tuinfeest sessie zul je zien, dat samenwerken op de zaak nog een stukje beter gaat. Wil je meer weten over deze percussie workshop als invulling van je tuinfeest, vraag dan hieronder meer informatie aan.   

Maak een lipdub tijdens je tuinfeest
incl. BTW vanaf
€39,95 p.p.

Maak een lipdub tijdens je tuinfeest

Van comedy, thriller, romantisch drama tot videoclip of lipdub, dit wordt een hele bijzondere invulling van jouw tuinfeest. Samen met een echte filmproducent ga je aan de slag om je eigen speelfilm of clip te maken in je eigen tuin. Bekijk vervolgens het resultaat gezellig op een filmavond met alle genodigden. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de lipdub mogelijkheden voor je tuinfeest.

Salsa workshop op je tuinfeest
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Salsa workshop op je tuinfeest

Fleur je tuinfeest op met een salsa workshop. En na afloop is het ijs gebroken en zijn de deelnemers in een optimale feestemming. Het is bijna onmogelijk om stil te blijven staan bij de feestelijke klanken van de populaire salsa muziek. Het is het mogelijk om een salsa workshop te regelen voor een laagdrempelige prijs. Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor een tuinfeest met een heerlijk salsa tintje? Vraag dan hieronder meer informatie aan. We wensen je bij voorbaat graag veel inspiratie toe!

90's themafeest op je tuinfeest
incl. BTW vanaf
€55 p.p.

90's themafeest op je tuinfeest

Op je eigen locatie (feestlocatie niet inbegrepen).

Springt tijdens dit 90’s themafeest in een tijdmachine en geniet van deze bijzondere periode. Haal je hakmoves weer uit de kast en zing uit volle borst mee met alle bekende hits van de Backstreet Boys! Wie was er als vrouw nu niet verliefd op deze jongens? De ene na de herinnering zal de revue passeren tijdens dit gave 90’s themafeest. Terwijl de DJ de fijnste hits speelt uit de 90’s kun je als organisator nadenken over de verdere aankleding. Een optreden van de imitatie Spice Girls of Backstreet Boys tot een game ruimte om te kijken wie de Nintendo koning was. Tijdens deze avond ga je van een gabber naar Captain Jack en van Britney Spears naar Take That. Dit gaat een avond worden die niet snel vergeten zal worden. Vraag via onderstaande mogelijkheid meer informatie aan en laat u vrijblijvend informeren. We wensen je bij voorbaat een onvergetelijke avond toe.

Cocktail catering voor je tuinfeest
incl. BTW vanaf
€17 p.p.

Cocktail catering voor je tuinfeest

Wil je je gasten echt blij maken? Dan geef je ze natuurlijk cocktails. En deze cocktail artiesten zijn te boeken voor elk tuinfeest of ander evenement. Geniet van de lekkerste cocktails, die live voor je gasten worden klaargemaakt. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het boeken van de cocktailcatering artiesten voor jouw onvergetelijke tuinfeest.

Foodtruck Braadworst met frites en oktoberfest gevoel tijdens je xx
incl. BTW vanaf
€17 p.p.

Foodtruck Braadworst met frites en oktoberfest gevoel tijdens je tuinfeest

Min. besteding €1700: Broodje worst met frites en Duitse drankjes (optioneel), ook hele grote groepen

Ben je op zoek naar een Foodtruck voor je feest of tuinfeest? Wellicht is een Foodtruck met Duitse worsten (verschillende soorten, ook vegaworsten zijn mogelijk)dan een leuke aanrader voor jullie evenement. Hiermee creëer je in korte tijd een leuke Oktoberfest sfeer onder de deelnemers. Samen genieten jullie van culinaire broodjes met Duitse worst en heerlijk verse frietjes. Optioneel is het ook mogelijk om te zorgen voor bijpassende drankjes zoals Duitse biertjes om het Duitse Oktoberfest gevoel helemaal af te maken. Dit Duitse Foodtruck is niet alleen leuk in het najaar in de periode tijdens het Duitse Oktoberfest, maar kan het hele jaar worden ingezet. Wil je meer informatie over de mogelijkheden van het inzetten van deze Duitse Foodtruck worst catering met Oktoberfest gevoel? Vraag hieronder vrijblijvend meer informatie aan middels onderstaande groene button.

Pizza foodtruck inhuren in STAD of omgeving
incl. BTW vanaf
€20 p.p.

Pizza foodtruck inhuren tijdens je tuinfeest

Min. besteding €1200: verse Pizza en Italiaanse drankjes (optioneel), groepen tot 250 personen

Bijna iedereen houdt van Italiaans eten. En hoe geef je jouw team het ultieme vakantiegevoel? Met een pizza Foodtruck natuurlijk. Hiermee wordt er voor de catering tot wel 250 personen gezorgd. De cateraar neemt tot 3 mobiele ovens mee om iedereen op tijd van een heerlijke maaltijd te voorzien. Optioneel kan er ook voor drankjes in stijl worden gezorgd (van Crodino tot Perroni bier en Italiaanse wijnen). Ook is het mogelijk om een pizza workshop voor 15 tot 45 personen te laten verzorgen (tegen meerprijs). Wil je meer informatie over de mogelijkheden van het inzetten van deze pizza Foodtruck voor je eigen tuinfeest? Vraag hieronder vrijblijvend meer informatie aan middels onderstaande groene button.

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ORGANISEER JE TUINFEEST VIA ONEMOTION

Er zijn uiteraard voldoende momenten in je leven waarbij je een feest wilt of kunt organiseren. Ben je klaar met school en heb je een diploma na jaren hard zwoegen in de pocket? Tijd voor een feestje natuurlijk! Of ben je jarig en bereik je de speciale leeftijd van 18, 30, 50, 75 of 100? Een speciale leeftijd is uiteraard een garantie voor een bijzondere dag en hopelijk een spetterend feest. Een tuinfeest organiseren kan ook erg handig zijn met het oog op het feit dat het huis gespaard blijft van drukte en wellicht ook profiteren van goed en/of droog weer. Mocht het onverhoopt regenen dan kun je kiezen voor een tent in de tuin waardoor het tuinfeest gewoon door kan gaan. Maar wat zijn nu leuke tips of aandachtspunten bij het tuinfeest organiseren? We zetten wat tuinfeest organiseren tips op een rijtje voor je. Sowieso is het belangrijk om te kijken welk gezelschap je hebt, heb je stoelen en tafels nodig of zijn statafels voldoende? Zorg uiteraard ook voor ruimte waar mensen gewoon los kunnen staan en een dansje kunnen doen. Blijven je gasten van het tuinfeest ook eten? Kies voor een lopend buffet of kleine hapjes. Een andere leuke tip voor je tuinfeest die je kunt gebruiken is het geven van een dresscode. Dit kun je dan ook bijvoorbeeld terug laten komen in de andere elementen als bijvoorbeeld aankleding of een DJ. Als finishing touch zijn kaarsjes en sfeerverlichting goed voor de puntjes op de i en een leuke sfeer. Je ziet dat een tuinfeest geven een leuke uitdaging is met veel belangrijke onderdelen. We helpen je graag op weg met eventuele invulling van je tuinfeest thuis organiseren en helpen je graag een handje bij het organiseren hiervan. 

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.

Lees meer over Onemotion


Onemotion
Zandheuvel 52B
4901 HW Oosterhout

Onze voordelen


 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt