Vriendinnendag ideeën

in o.a. Amsterdam, Den haag, Zwolle, Haarlem, Rotterdam, Utrecht, Almere, Breda en andere steden.

Diverse vriendinnendag ideeën

Ben jij op zoek naar leuke vriendinnendag ideeën? We helpen je graag op weg naar een bijzondere activiteit. Een vriendin is een belangrijk onderdeel in je leven. Je hebt waarschijnlijk veel meegemaakt en wellicht veel lief en leed gedeeld. Nu is het tijd om samen een onvergetelijke dag te organiseren. Samen even mooie herinneringen ophalen tijdens een vriendinnendag. En aangezien jij dit aan het organiseren bent ben je op zoek naar vriendinnendag ideeën. Ben je er al uit wat het moet gaan worden? Is het voor een vrijgezellenfeest, groepsuitje, workshop of gewoon een ontspannend dagje met je vriendinnen? Voor elke gelegenheid zijn er diverse opties. Van de leukste workshops tot aan ontspannende opties. Laat je inspireren door alle inspirerende vriendinnendag ideeën bij jou in de buurt. We wensen je alvast een onvergetelijke dag toe met veel nieuwe herinneringen.

Chairdance als vriendinnendag
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Chairdance als vriendinnendag

De kunst van het verleiden, daar draait het om tijdens deze workshop chairdance. Leer hoe je het aanstaande huwelijkse leven spannend kunt houden met als hoofdattribuut een stoel. Jullie partners zullen nog lang plezier kunnen beleven dankzij deze uitdagende technieken. Maar natuurlijk wordt het vooral ook een ludieke middag waar flink gelachen zal worden. Gooi je haar los en je charmes in de strijd en bereid je voor op een zwoele middag. Ben je benieuwd naar meer details over de Chairdance groepsactiviteit? Vraag dan hieronder meer informatie over dit spannende uitje en laat het spel beginnen.

Workshop naaktmodel schilderen op je vriendinnendag (m/v)
incl. BTW vanaf
€36,5 p.p.

Workshop naaktmodel schilderen op je vriendinnendag (m/v)

Bereid je voor op een kunstzinnig en hilarische en creatieve workshop. Wat lijkt op een gewone schilderworkshop, blijkt al snel een creatieve workshop naaktmodel schilderen (man of vrouw) te zijn. Deze originele workshop is erg populair bij vrijgezellenfeesten en een leuke manier om jezelf en je vriendinnen een onverwachte middag te bezorgen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop naakmodel schilderen in diverse steden in Nederland. 

Sexy quiz als vriendinnendag idee
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Sexy quiz als vriendinnendag idee

Seks,wie houdt er niet van? En dus jij een je vrienden en vriendinnen vast ook. Maar wie van jullie weet er eigenlijk het meest van dit spannende onderwerp af? Wie is degene waar anderen nog wat van kunnen leren? Dit vrijgezellenfeest is natuurlijk uitermate geschikt als voorbereiding op de huwelijksnacht.  Dus zo helpen jullie samen de aanstaande bruid of bruidegom bij het voorkomen van een grote teleurstelling, voor als het straks eenmaal zover is. Wil je meer weten over dit spannend , sexy en leerzame groepsuitje in jouw regio, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels het onderstaande informatieformulier.

Workshop mozaieken op je vriendinnendag
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Workshop mozaieken op je vriendinnendag

Zoek je een creatief en inspirerend groepsuitje, vrijgezellenfeest of groepsuitje met vriendinnen? En hou je ook nog eens van kunstzinnige kleuren? Denk dan eens aan een workshop mozaieken (glas). Duik in een wereld vol creatieve inspiratie en creëer een blijvende en tastbare herinnering aan deze speciale dag. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een workshop mozaïeken in een aantal steden in Nederland, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Bollywood dansen als vriendinnendag idee
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Bollywood dansen als vriendinnendag idee

Hou je enorm van Bollywood films en heb je altijd al eens willen ervaren wat het is om te dansen op deze bijzondere muziek. Of ben je op zoek naar een origineel alternatief voor je vrijgezellenfeest of vriendinnendag? Dan is deze workshop Bollywood dansen een echte aanrader. Duik in de wereld van deze populaire Indiase dansvorm.  Wil je meer weten over de workshop Bollywood dansen bij jouw in de buurt, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

The weddinggame als vriendinnendag idee
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

The weddinggame als vriendinnendag idee

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €33 p.p.

Deze City Game is bijzonder geschikt als bijvoorbeeld vrijgezellenfeest voor vrouwen of vriendinnendag. Een ludiek en interactief stadsspel zorgt voor een geweldige girlpower ervaring? Bereid je voor op een middagje lachen en lekker actief bezig in de buitenlucht. Bereid je voor op een op en top vrouwelijke dag in diverse steden door heel nederland. Wil je meer weten, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. Je krijgt dan direct meer informatie toegestuurd over de mogelijkheden.

Workshop Mindfuck als vriendinnendag idee
incl. BTW vanaf
€55 p.p.

Workshop Mindfuck als vriendinnendag idee

Ben je ook fan van het tv programma met als thema mentalisme? Of keek je misschien de serie The Mentalist, waarin de hoofdpersoon in staat bleek om mensen zodanig te manipuleren dat eigenlijk bijna alles mogelijk leek. Misschien zou je zelf ook wel willen leren hoe het werkt om mentalisme toe te passen? Dan is deze workshop Mindfuck echt iets voor jou en je vriendinnen. Leer de ins en outs van deze meesterlijke kunst en wie weet jij anderen straks ook een echte Mindfuck. Wil je meer weten over deze workshop in jouw omgeving? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan. 

50 tinten grijs dansworkshop als vriendinnendag idee
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

50 tinten grijs dansworkshop als vriendinnendag idee

Heb je zin om te dansen op een ondeugend en sexy thema? Dan is deze dansworkshop een echte aanrader. Dat wordt dansen en heerlijk leren teasen met humor, een vleugje burlesque en uiteraard een aantal bijzondere attributen (dansen met een blinddoek of zweepje).  Je werkt toe naar een einddans toe met mooie sexy bewegingen die iedereen kan volgen. Veel plezier met de op ‘50 tinten grijs’ geïnspireerde workshop. Vergeet je hakken niet en je meest sexy outfit (niets moet alles mag policy). Wil je meer weten, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Cluedo als vriendinnendag idee
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Cluedo als vriendinnendag idee

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €33 p.p.

Het is een klassieker onder de bordspellen: het spannende Cluedo. Tijdens deze city game variant kruipen jullie in de huid van een echte detective. Lukt het jullie om erachter te komen hoe de moord precies was gepleegd? Waar vond de misdaad plaats en hoe werd het slachtoffer exact om het leven gebracht? En natuurlijk de hamvraag: wie heeft het precies gedaan? Wil je meer weten over deze spannende Citygame die je zal tonen hoe goed jouw detective skill wel niet zijn? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan over dit leuke groepsuitje in jouw regio middels onderstaande informatieformulier.

Burlesque workshop tijdens je vriendinnendag
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Burlesque workshop tijdens je vriendinnendag

Stap in de burlesque scene tijdens deze bijzondere workshop. Aan de hand van een teasende choreografie, leer je alle ins en outs van het Burlesque dansen. Ideaal voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest voor vrouwen in Utrecht, Eindhoven, Den Haag, Amsterdam, Rotterdam en andere steden in Nederland! Leer je verleidelijke kant te laten zien, en heb een spetterend gezellige tijd tijdens deze workshop! Bereid je voor op een hilarische, maar zeker ook inspirerende activiteit!Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een Burlesque workshop, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Lipdub maken tijden je vriendinnendag
incl. BTW vanaf
€39,95 p.p.

Lipdub maken tijden je vriendinnendag

Altijd al gedroomd van je eigen comedy, thriller, videoclip of een eigen lipdub? Wat is nu leuker dan met je beste vriendinnen deze bijzondere invulling van jouw vrouwelijk vrijgezellenfeest te delen en nadien ook nog de film mee naar huis te krijgen! Stel je eens voor; samen met je vriendinnen sta je in de spotlights. Een filmproducent leert je alle kneepjes van het vak en zorgt ervoor dat jullie geweldig op de filmrol staan. Dat wordt een middag vol plezier waar je samen met je vriendinnen van kan genieten! Wil je meer weten over de mogelijkheden? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de speelfilm en lipdub mogelijk voor vrouwen bij jou in de buurt.

Hele foute vriendinnen uitje tijdens je vriendinnendag
incl. BTW vanaf
€29,50 p.p.

Hele foute vriendinnen uitje tijdens je vriendinnendag

Als vriendinnengroep nemen jullie het natuurlijk altijd voor elkaar op. In goede en slechte tijden zijn jullie er voor elkaar. Maar een geintje op z´n tijd moet natuurlijk kunnen, toch? Nou, dan wordt dit een stevig geintje. Durf jij je vriendinnen voor blok te zetten? Heeft iedereen straks het schaamrood op de kaken? Ga de ludieke strijd met elkaar aan en bewijs dat jullie naast goede vriendinnen ook goed fout kunnen zijn. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over deze ludieke vriendinnendag.

Bonbons maken op je vriendinnendag
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Bonbons maken op je vriendinnendag

Ben je ook zo verslaafd aan zoete lekkernijen? En zoek je een zoet en lekker uitje voor je groepsuitje met vriendinnen? Kies dan voor een leuke workshop bonbons maken door heel Nederland. Tijdens deze workshop krijg je de kans om te leren hoe je zelf de lekkerste bonbons kunt vervaardigen. Uiteraard neem je na afloop het resultaat lekker mee naar huis. Proef de zoete smaak van inspiratie! Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop bonbons maken mogelijkheden door heel Nederland. We wensen je alvast heel veel zoet plezier toe!

Sieraden maken als vriendinnendag idee
incl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Sieraden maken als vriendinnendag idee

Zoek je een creatief en inspirerend groepsuitje of vrijgezellenfeest? Denk dan eens aan een creatieve workshop sieraden maken. Duik in een wereld vol creatieve inspiratie en ontwerp een blijvende herrinnering aan deze speciale dag. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een workshop sieraden maken in elk stad van Nederland (van Maastricht tot Amsterdam, van Rotterdam tot Groningen), vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Schilderen tijdens je vriendinnendag
incl. BTW vanaf
€34,50 p.p.

Schilderen tijdens je vriendinnendag

Zoek je een creatief en inspirerend groepsuitje of vrijgezellenfeest door heel Nederland? Denk dan eens aan een creatieve workshop schilderen. Duik in een wereld vol creatieve inspiratie en toon jouw kunsten op het schilderdoek. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een workshop schilderen door heel Nederland, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner in steden als Amsterdam, Utrecht, Den Bosch en andere steden in Nederland.

Workshop paaldansen vriendinnendag idee
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Workshop paaldansen vriendinnendag idee

aaldansen is lekker bewegen met een knipoog. Gooi jezelf helemaal los! En wil je je bedrijfsfeest, vriendinnendag of vrijgezellenfeest in steden als Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Maastricht, Utrecht en diverse andere steden in Nederland eens op gang brengen met iets nieuws? Doe dan dan eens een leuke workshop paaldansenAangezien we samenwerken met diverse partners in diverse steden kunnen de vanaf-prijzen fluctureren tussen €22 en €26 p.p. inc. BTW  (afhankelijk van de exacte inhoud en duur). Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de paaldans workshop mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

incl. BTW vanaf
€34,95 p.p.

Workshop zeep maken

Ben je op zoek naar een originele en creatieve workshop? Zelf iets vervaardigen wat jullie waarschijnlijk nog nooit hebben gedaan. Tijdens deze workshop leren jullie hoe je zelf zeep kunt maken en bepalen jullie zelf vorm, kleur en geur. Bereid je voor op een gezellige middag met je groepsgenoten. Natuurlijk kunnen jullie het eindresultaat na afloop meenemen naar huis. Wat zullen jullie de komende tijd leren gaan ruiken! Wil je meer weten over de mogelijkheden? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over deze creatieve workshop.

Workshop standup comedy als vriendinnendag idee
incl. BTW vanaf
€34,50 p.p.

Workshop standup comedy als vriendinnendag idee

Phillippe Geubels, Theo Maassen of toch Brigitte Kaandorp, wat is jouw favoriete komiek? Heb je er wel eens over nagedacht om zelf de komiek te zijn die iedereen vermaakt? Dan ben je vast niet bang voor deze uitdaging. Maak je geen zorgen, je wordt niet op een podium gezet om te worden blootgesteld aan een publiek dat helemaal niet om je grappen kan lachen. Nee, tijdens deze gezellige workshop leer je wat er komt kijken bij het schrijven van een goede grap en ook hoe je deze het beste kunt brengen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over deze workshop standup comdey in jouw omgeving.

Dikke dames schilderworkshop als vriendinnendag idee
incl. BTW vanaf
€34,50 p.p.

Dikke dames schilderworkshop als vriendinnendag idee

Wie kent de dikke dames schilderijen niet? De bijzonder kleurrijke schilderijen zijn zo kenmerkend, dat er zelfs schilderworkshops worden gegeven met dit thema. Hierbij leer je hoe je zelf de leukste dikke dames schilderijen kunt maken. Deze schilderworkshop is enorm populair onder vrijgezellenfeesten, vriendinnenuitjes en zelfs bedrijfsuitjes. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan over deze schilderworkshop met een thema.

Culinaire vriendinnendag
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Culinaire vriendinnendag

Wie houdt er niet van lekker eten?! En wat is er leuker dan dit lekker eten samen te bereiden met je vrienden, vriendinnen of collega's onder professionele begeleiding? Onemotion tipt daarom deze leuke kookworkshops door heel Nederland. Diverse thema's zijn mogelijk of natuurlijk een persoonlijke wens.  Van culinair genieten tot samen bezig zijn, van creativiteit tot gezelligheid, alles komt samen tijdens één van deze kookworkshops. Aangezien we samenwerken met diverse partners in diverse steden kunnen de vanaf-prijzen fluctureren tussen €40 en €55 p.p. inc. BTW  (afhankelijk van de exacte inhoud en duur). Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookworkshop mogelijkheden door heel Nederland.

Workshop dildo maken op je vriendinnendag
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Workshop dildo maken op je vriendinnendag

Stel je eens voor, je beste vriendinnen bij elkaar op een van de belangrijkste momenten voordat je je ja woord gaat geven. Samen een onvergetelijke middag en/of avond beleven, maar niet met een standaard uitje. Kies voor deze spannende workshop en je lachspieren zullen veelvuldig gebruikt worden! Allereerst wordt je gevraagd een geheel eigen ontwerp te kleien. Van alles is mogelijk, dus laat je inspiratie de vrije loop! Daarna zul je zelf een mal gaan maken en je kleur(en) kiezen. Het is mogelijk de workshop uit te breiden met bijv. een leuke stripact (optioneel). Na afloop krijg je alles wat gemaakt is in een leuke ¨goodybag¨ mee naar huis. Wil je meer weten over deze bijzondere workshop dildo maken tijdens je vrijgezellenavond? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Vriendinnendag ideeën voor ieder wat wils

Een vriendinnendag is een dagje genieten. Even weg van thuis en samen er een onvergetelijke dag van maken met de belangrijke mensen in je leven. En daarom ben je nu op zoek naar leuke vriendinnendag ideeën om deze dag bijzonder te maken. Ben je al een richting op aan het denken? Er zijn veel diverse mogelijkheden. Wil je bijvoorbeeld graag een actieve vriendinnendag? Ga je liever voor een creatieve activiteit, culinaire, sportieve of andere optie? We hopen je te inspireren met leuke activiteiten, workshops, citygames en allerlei andere opties. Elke persoon is uiteraard anders. Wat voor vriendinnen heb je eigenlijk? Houden ze van dansen, van koken en culinaire activiteiten of zijn het enorm sportieve types die er een bijzonder actieve dag van willen maken? Ook een combinatie van deze aspecten zijn mogelijk. Van een high tea, een cocktail workshop, heerlijke dansworkshops tot aan adrenaline verhogende mogelijkheden. We geven je graag leuke vriendinnendag ideeën om er een ongelooflijke dag van te maken. We wensen je bij voorbaat al enorm veel plezier toe.

Klik direct door naar het vriendinnendag ideeën in jouw regio:

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                Vriendinnendag ideeën Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     Vriendinnendag ideeën Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Vriendinnendag ideeën Haarlem                                                  

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                     Vriendinnendag ideeën Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, etc:                       Vriendinnendag ideeën Den Haag
Regio Scheveningen:                                                         Vriendinnendag ideeën Scheveningen
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                    Vriendinnendag ideeën Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                     Vriendinnendag ideeën Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                          Vriendinnendag ideeën Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                           Vriendinnendag ideeën Gouda

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                 Vriendinnendag ideeën Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                  Vriendinnendag ideeën Amersfoort

Regio Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                  Vriendinnendag ideeën Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                    Vriendinnendag ideeën Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                   Vriendinnendag ideeën Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                         Vriendinnendag ideeën Breda

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                                   Vriendinnendag ideeën Almere
Regio Lelystad:                                                                  Vriendinnendag ideeën Lelystad

Regio Limburg
Regio Venlo, Venray, etc:                                                   Vriendinnendag ideeën Venlo
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                    Vriendinnendag ideeën Maastricht

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                           Vriendinnendag ideeën Groningen

Regio Overijssel
Regio Enschede, Hengelo, Deventer, etc:                         Vriendinnendag ideeën Enschede
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                Vriendinnendag ideeën Zwolle

Regio Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem, etc:                              Vriendinnendag ideeën Arnhem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                     Vriendinnendag ideeën Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                 Vriendinnendag ideeën Nijmegen

Regio Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                 Vriendinnendag ideeën Drenthe

Regio Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                      Vriendinnendag ideeën Zeeland

Regio Friesland
Regio Friesland, Leeuwarden, Sneek, etc:                        Vriendinnendag ideeën Friesland

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

VRIENDINNENDAG IDEEEN DOOR HEEL NEDERLAND

Ben je op zoek naar vriendinnendag ideeën bij jou in de buurt? De vraag is uiteraard hoe ver je wilt rijden. Wil je graag in de stad blijven zodat het bekend terrein is? Liever juist in een totaal andere stad zodat je de leuke kenmerken aan je vriendinnendag kunt toevoegen? Nederland heeft ontzettend veel te bieden. Niet alleen de meest bijzondere steden, elk hun eigen kenmerken maar ook uitgestrekte natuurgebieden en veel water. Wil je een vriendinnendag compleet maken met een overnachting? Veel steden hebben een bruisend nachtleven. Breda, Eindhoven, Amsterdam, Rotterdam, Groningen en nog veel meer. Of je nu een leuke dag zoekt in Friesland of Zeeland of van Noord-Holland tot Limburg. Nederland heeft met alle diverse steden, regio’s en zelfs dorpjes enorm veel schoonheid te bieden. We hopen je dan ook te inspireren met leuke vriendinnendag ideeën bij jou in de buurt. Vraag snel meer informatie aan en overweeg de best passende optie. We wensen je bij voorbaat een onvergetelijke dag toe vol nieuwe herinneringen.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.


NL: www.onemotion.nl

BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt