Vrijgezellenavond organiseren

in o.a. Amsterdam, Den haag, Zwolle, Haarlem, Rotterdam, Utrecht, Almere, Breda en andere steden.

vrijgezellenfeest.jpg (1)

Vrijgezellenavond organiseren

Mag jij een vrijgezellenavond organiseren? Heb jij de eer om voor de vrijgezel een onvergetelijke ervaring te bedenken. We helpen je graag met een dosis inspiratie zodat de organisatie van deze vrijgezellenavond een stukje makkelijker zal gaan. Waar is je vrijgezel dol op? Is het familie, een vriend of kennis? Deze vrijgezellenavond organiseren gaat een avontuur op zich worden. Vaak is het verstandig om meerdere vrienden van de vrijgezel te vragen om te helpen bij het organiseren van deze vrijgezellenavond. Veel handen maken immers licht werk. Ook kunnen jullie leuke ideeën combineren om zo een onvergetelijke vrijgezellenavond te organiseren.  We helpen je ook graag op weg bij het organiseren. Met leuke ideeën voor een bijzondere vrijgezellenavond. Hebben jullie al een idee? Of zoek je juist nog even rond om leuke dingen te ontdekken? Laat ons je helpen en vraag via onderstaande opties meer informatie aan. We wensen jullie bij voorbaat veel plezier toe.

The Pain Game vrijgezellenavond
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

The Pain Game vrijgezellenavond

Bestaat er een gezonde rivaliteit binnen jouw vriendengroep? Willen jullie allemaal koste wat het kost van elkaar winnen? Willen jullie eindelijk eens de mannen van de jongetjes kunnen scheiden? Dan is deze Pain Game een echte aanrader. Het spel is simpel; in teams voeren jullie opdrachten uit. Het winnende team mag het verliezende team straffen middels een aantal pijnlijke spelletjes. Wil je meer weten over dit pittige vrijgezellenfeestje, vraag dan meer informatie aan middels onderstaande button.  Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner. 

Uit handen van de jagers vrijgezellenavond
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Uit handen van de jagers vrijgezellenavond

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Slechts één ding is belangrijk; laat je niet vangen. Tenminste als je één van de voortvluchtigen bent. Dan doe je er natuurlijk alles aan om niet op te vallen en ga je helemaal op in de massa. Ben je een jager, dan ligt dat natuurlijk helemaal anders. Dan ga je aan de hand van moderne hulpmiddelen op jacht. Wil jij je mannelijke vrijgezellenfeest combineren met een zinderende City Game? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

Cluedo als vrijgezellenavond
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Cluedo als vrijgezellenavond

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Het is een klassieker onder de bordspellen: het spannende Cluedo. Tijdens deze city game variant kruipen jullie in de huid van een echte detective. Lukt het jullie om erachter te komen hoe de moord precies was gepleegd? Waar vond de misdaad plaats en hoe werd het slachtoffer exact om het leven gebracht? En natuurlijk de hamvraag: wie heeft het precies gedaan? Wil je meer weten over deze spannende Citygame die je zal tonen hoe goed jouw detective skill wel niet zijn? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan over dit leuke groepsuitje in jouw regio middels onderstaande informatieformulier.

Workshop paaldansen op je vrijgezellenavond
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Workshop paaldansen op je vrijgezellenavond

Een zeer populaire bezigheid dat paaldansen. Helemaal op en top vrouw voelen. Nee je hoeft niet op de bar te klimmen om te leren hoe je prachtige bewegingen kunt maken. Een zeer populair uitje voor een vrouwelijk vrijgezellenfeest is een workshop paaldansen. Er zijn diverse grote steden in Nederland die deze populaire activiteit aanbieden. En dus ook zeker bij jou in de regio. Heb je altijd al eens willen uitvinden of het paaldansen voor je is weggelegd? Of wil je gewoon een ludieke, enerverende en gezellige workshop die je nog lang zal herinneren? Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Koning Voetbal dinerspel tijdens je vrijgezellenavond
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Koning Voetbal dinerspel tijdens je vrijgezellenavond

Met begeleiding op afstand zonder diner (vanaf €24,50 p.p.), op locatie met diner vanaf €55 p.p.

Waar maak je heel veel mannen en vrouwen blij mee? Voetbal natuurlijk. Al die uren in de kroeg voor het scherm of in het stadion met een seizoenskaart gaan nu echt goed van pas komen tijdens deze koning voetbal quiz. Een inspirerende quizmaster test jullie kennis van het spel over de belangrijkste bijzaak van het leven. Wie maakt gehakt van de kennis van zijn of haar tegenstanders? Bij deze ludieke en spannende voetbalquiz is een heerlijk diner inbegrepen. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit leuke quiz dinerspel in jouw omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. 

Workshop dildo maken vrijgezellenavond
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Workshop dildo maken vrijgezellenavond

Stel je eens voor, je beste vriendinnen bij elkaar op een van de belangrijkste momenten voordat je je ja woord gaat geven. Samen een onvergetelijke middag en/of avond beleven, maar niet met een standaard uitje. Kies voor deze spannende workshop en je lachspieren zullen veelvuldig gebruikt worden! Allereerst wordt je gevraagd een geheel eigen ontwerp te kleien. Van alles is mogelijk, dus laat je inspiratie de vrije loop! Daarna zul je zelf een mal gaan maken en je kleur(en) kiezen. Het is mogelijk de workshop uit te breiden met bijv. een leuke stripact (optioneel). Na afloop krijg je alles wat gemaakt is in een leuke ¨goodybag¨ mee naar huis. Wil je meer weten over deze bijzondere workshop dildo maken? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Moorddiner als vrijgezellenavond
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Moorddiner als vrijgezellenavond

Keuze uit diverse feestlocaties of je eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

Zijn jullie klaar voor een spannend moordmysterie? Tijdens dit bijzondere groepsuitje gaan jullie een moordzaak oplossen en dat doen jullie onder het genot van een heerlijk diner. Zijn jullie in staat om achter de belangrijke vragen te komen zoals wie, waarom, hoe enzovoorts? Bewijs het maar tijdens dit leuke moorddiner als vrijgezellenavond in de stad van je voorkeur. Natuurlijk mag er ook gelachen worden tijdens dit leuke diner. Wil je meer weten over dit leuke groepsuitje in jouw regio, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels het onderstaande informatieformulier.

City escape vrijgezellenavond
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

City escape vrijgezellenavond

Deze City game is een variant op de zeer populaire escape rooms van dit moment. Alleen deze game speel je in het centrum van de stad. Breken jullie alle codes? Ontrafelen jullie op tijd alle raadsels en geheimen? Welk team wint de sleutel van de stad? Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een City Escape Game bij jou in de buurt als invulling van je vrijgezellendag, vraag dan meer informatie aan middels onderstaande button.  Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Kookworkshop tijdens je vrijgezellenavond
incl. BTW vanaf
€55 p.p.

Kookworkshop tijdens je vrijgezellenavond

De combinatie van lekker eten, samen lachen en culinair bezig zijn is al jaren onverslaanbaar. Vandaar dat een kookworkshop als invulling van een vrijgezellenfeest nog altijd hoog staat genoteerd in onze top 10. Van culinaire creativiteit tot authentieke gezelligheid, een vrijgezellenfeestje koken is de ideale invulling voor jouw vrijgezellenfeest.  Aangezien we samenwerken met diverse partners in diverse steden kunnen de vanaf-prijzen fluctureren tussen €40 en €55 p.p. inc. BTW  (afhankelijk van de exacte inhoud en duur).   Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookworkshop mogelijkheden bij jou in de buurt.

Burlesque workshop op je vrijgezellenavond
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Burlesque workshop op je vrijgezellenavond

Is het soms niet heerlijk om jezelf op en top vrouw te voelen? Heerlijk bewegen en genieten van de prachtige vrouwelijke bewegingen? Geef dit nog een extra boost met deze inspirerende Burlesque workshop. De mooiste moves in een leuke choreografie passend bij jullie groep, je wordt helemaal mee getrokken in de wereld van het magische burlesque dansen. Samen met de andere mensen uit de groep zal het op het begin even wennen zijn maar al snel zal vertrouwen dit wegnemen en zorgen voor een onvergetelijke workshop. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een burlesque vrijgezellenfeestje bij jou in de buurt, vraag dan meer informatie aan middels onderstaande button. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner. Veel plezier!

Vrijgezellenavond organiseren voor een onvergetelijke ervaring

Als het goed is trouw je maar 1 keer. Een vrijgezellenfeest is dus een onvergetelijke ervaring. En dan de factor dat je natuurlijk het allerbeste wilt voor de vrijgezel. Al deze factoren zijn een element bij de organisatie van een vrijgezellenavond. Maar waar ga je voor? Ook een avond kan bestaan uit een leuke activiteit, lekker eten met de groep en misschien zelfs een spannend avondprogramma inclusief overnachten. Maar ook de bestemming is belangrijk. Waar de een gaat voor een vrijgezellenavond in de stad waar hij of zij woont kan de andere juist genieten van een leuke stad wat verder weg. Misschien zelfs wel in het buitenland! Er zijn ook veel leuke steden die veel te bieden hebben. Een slaapplaats is overal wel te vinden en zo zijn alle elementen om de vrijgezel een onvergetelijke avond te bezorgen. Laat ons je daarom helpen met leuke ideeën zodat jij naar alle tevredenheid terug kan kijken naar de vrijgezellenavond organiseren en natuurlijk de avond zelf. Ontzettend veel plezier toegewenst.

Klik direct door naar het vrijgezellenfeest vrouwen aanbod in jouw regio:

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                Vrijgezellenfeest Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     Vrijgezellenfeest Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Vrijgezellenfeest Haarlem                                                  

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                     Vrijgezellenfeest Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, etc:                       Vrijgezellenfeest Den Haag
Regio Scheveningen:                                                         Vrijgezellenfeest Scheveningen
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                    Vrijgezellenfeest Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                     Vrijgezellenfeest Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                          Vrijgezellenfeest Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                           Vrijgezellenfeest Gouda

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                 Vrijgezellenfeest Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                  Vrijgezellenfeest Amersfoort

Regio Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                  Vrijgezellenfeest Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                    Vrijgezellenfeest Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                   Vrijgezellenfeest Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                         Vrijgezellenfeest Breda

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                                   Vrijgezellenfeest Almere
Regio Lelystad:                                                                  Vrijgezellenfeest Lelystad

Regio Limburg
Regio Venlo, Venray, etc:                                                   Vrijgezellenfeest Venlo
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                    Vrijgezellenfeest Maastricht

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                           Vrijgezellenfeest Groningen

Regio Overijssel
Regio Enschede, Hengelo, Deventer, etc:                         Vrijgezellenfeest Enschede
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                Vrijgezellenfeest Zwolle

Regio Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem, etc:                              Vrijgezellenfeest Arnhem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                     Vrijgezellenfeest Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                 Vrijgezellenfeest Nijmegen

Regio Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                 Vrijgezellenfeest Drenthe

Regio Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                      Vrijgezellenfeest Zeeland

Regio Friesland
Regio Friesland, Leeuwarden, Sneek, etc:                        Vrijgezellenfeest Friesland

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

VRIJGEZELLENAVOND ORGANISEREN DOOR HEEL NEDERLAND

Een vrijgezellenavond organiseren kan in verschillende steden. Dichtbij in de stad, juist in de regio om eens wat anders te doen, een andere grote stad in de buurt of misschien zelfs in het buitenland. Bijvoorbeeld België, Duitsland of wellicht zelfs nog wat verder weg inclusief een leuke vlucht? Ook in eigen land kun je alle kanten op. Hoofdstad Amsterdam bruist van de leuke mogelijkheden, Rotterdam is enorm populair maar ook andere steden hebben veel te bieden. Ga naar de langste straat met cafés in Eindhoven, geniet van het mooie Alkmaar, het mooie Utrecht met alle romantische grachtjes of 1 van de andere steden die Nederland rijk is. Arnhem en Nijmegen en hun historie, het mooie Enschede, Zwolle, Amersfoort maar ook hoger richting Friesland en Groningen. Van Noord-Holland tot aan het zuidelijkste puntje van Limburg. Van het mooie en natuurrijke Friesland tot aan Zeeland. De mogelijkheden zijn eindeloos! Kies de randstad, de kustlijn van Nederland of juist het prachtige en landelijke platteland. We hopen dat je een onvergetelijk vrijgezellenavond toe en succes bij de organisatie.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.

Lees meer over Onemotion


Onemotion
Zandheuvel 52B
4901 HW Oosterhout

Onze voordelen


 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt