Vrijgezellendag organiseren

in o.a. Amsterdam, Den haag, Zwolle, Haarlem, Rotterdam, Utrecht, Almere, Breda en andere steden.

Diverse 1,5 meter voor vrijgzellendag (naast regulier aanbod)

Een vrijgezellendag staat meestal garant voor onvergetelijke momenten die je met je beste vrienden of vriendinnen gaat mee maken. Om de aanstaande bruidegom of bruid een onvergetelijke dag te bezorgen is het slim eerst uit te zoeken waar hij of zij blij van wordt. Is de vrijgezel iemand die graag wat actiefs onderneemt en nieuwe uitdagingen aangaat? Of juist meer iemand die van een creatieve workshop houdt? Wat voor vrijgezel je ook treft, ze hebben allemaal gemeen dat ze nog een keer een dag willen doorbrengen met vrienden of vriendinnen. We hebben een ruim aanbod aan workshops waar je uit kunt kiezen; van actief tot creatief, van cultureel tot culinair. Laat je inspireren op weg naar een onvergetelijke dag vol plezier, humor en onvergetelijke momenten. Heb je interesse in een van de workshops? Vraag vrijblijvend meer informatie aan en laat je inspireren! We wensen je alvast een onvergetelijke dag toe!

Maak nu eerst je keuze:

Workshop naaktmodel schilderen tijdens je vrijgezellendag (m/v)
incl. BTW vanaf
€36,5 p.p.

Workshop naaktmodel schilderen tijdens je vrijgezellendag (m/v)

Deze activiteit is mogelijk op 1,5 meter afstand van elkaar!

Bereid je voor op een kunstzinnig en hilarische en creatieve workshop. Wat lijkt op een gewone schilderworkshop, blijkt al snel een creatieve workshop naaktmodel schilderen (man of vrouw) te zijn. Deze originele workshop is erg populair bij vrijgezellenfeesten en een leuke manier om jezelf en je vriendinnen een onverwachte middag te bezorgen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop naakmodel schilderen in diverse steden in Nederland. 

VR moorddiner als vrijgezellendag
incl. BTW vanaf
€59,95 p.p.

VR moorddiner als vrijgezellendag

Deze activiteit is mogelijk op 1,5 afstand van elkaar!

Dit dinerspel neemt je mee naar een andere wereld: een virtuele werkelijkheid. Hier krijgen jullie de taak om kijkend door jullie VR-bril te komen tot die allesomvattende vraag: wie heeft het gedaan? Weten jullie de moordenaar te pakken. Weten jullie samen te werken in zowel de fysieke als de virtuele wereld? Het spel vindt plaats aan de hand van verschillende rondes. Na elke ronde krijgen jullie even de tijd om in alle rust te genieten van een gerecht. Of gebruiken jullie die tijd om ideeën met elkaar uit te wisselen? Wil je meer weten over de mogelijkheden? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over dit spannende dinerspel tijdens jullie vrijgezellendag.

Uit handen van de jagers vrijgezellendag idee
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

Uit handen van de jagers vrijgezellendag idee

Deze activiteit is mogelijk op 1,5 meter afstand van elkaar!

Slechts één ding is belangrijk; laat je niet vangen. Tenminste als je één van de voortvluchtigen bent. Dan doe je er natuurlijk alles aan om niet op te vallen en ga je helemaal op in de massa. Ben je een jager, dan ligt dat natuurlijk helemaal anders. Dan ga je aan de hand van moderne hulpmiddelen op jacht. Wil jij je mannelijke vrijgezellendag combineren met een zinderende City Game? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

Bollywood dansen op je vrijgezellendag
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Bollywood dansen op je vrijgezellendag

Deze activiteit is mogelijk op 1,5 meter afstand van elkaar!

Hou je enorm van Bollywood films en heb je altijd al eens willen ervaren wat het is om te dansen op deze bijzondere muziek. Of ben je op zoek naar een origineel alternatief voor je vrijgezellendag of vriendinnendag? Dan is deze workshop Bollywood dansen een echte aanrader. Duik in de wereld van deze populaire Indiase dansvorm.  Wil je meer weten over de workshop Bollywood dansen bij jouw in de buurt, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Burlesque workshop als vrijgezellendag
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Burlesque workshop als vrijgezellendag

Deze activiteit is mogelijk op 1,5 meter afstand van elkaar!

Stap in de burlesque scene tijdens deze bijzondere workshop. Aan de hand van een teasende choreografie, leer je alle ins en outs van het Burlesque dansen. Ideaal voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest voor vrouwen in vrijwel alle steden in Nederland! Leer je verleidelijke kant te laten zien, en heb een spetterend gezellige tijd tijdens deze workshop! Bereid je voor op een hilarische, maar zeker ook inspirerende activiteit!Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een Burlesque workshop, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

City escape tijdens je vrijgezellendag
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

City escape tijdens je vrijgezellendag

Deze activiteit is mogelijk op 1,5 meter afstand van elkaar!

Deze City game is een variant op de zeer populaire escape rooms van dit moment. Alleen deze game speel je in het centrum van de stad. Breken jullie alle codes? Ontrafelen jullie op tijd alle raadsels en geheimen? Welk team wint de sleutel van de stad? Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een City Escape Game als alternatief voor je vrijgezellendag bij jou in de buurt, vraag dan meer informatie aan middels onderstaande button.  Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Termination Combination als vrijgezellendag
incl. BTW vanaf
€59,95 p.p.

Termination Combination als vrijgezellendag

Airsoft, paintball en Archery Tag in 1 uitje

Zijn jullie op zoek naar een afwisselend programma voor jullie vrijgezellendag. En dan het liefste een programma dat uit meerdere verschillende uitjes bestaat? En is het fijn als er tevens een spannende component aan het uitje kan worden toegevoegd? Dan is de Termination Combination wellicht een hele interessante activiteit voor jullie.  Het begint op zeer realistische wijze met een Airsoft Game (met zeer realistische wapens). Hierna komt het wat meer aan op snelheid en speel je een klassieker: paintball. Tot slot gooi je alle energie die je over hebt in het beslissende Archery Tag spel. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. 

Grip op de situatie combinatie voor je vrijgezellendag
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

Grip op de situatie combinatie voor je vrijgezellendag

Offroad rijden en slipcursus

Denk jij dat je het aankunt? Zijn jouw stuurmanskunsten boven alle anderen verheven? Dan is deze groepsuitjes combinatie een aanrader. Bewijs aan elkaar hoe goed jullie een terreinwagen onder controle kunnen houden tijdens een rit door een offroad parcours. Vervolgens is het tijd voor een heel andere insteek: een echte slipcursus. Wie van jullie is het beste in staat om op elk terrein de wagen onder controle te houden? Tijdens dit enerverende groepsuitje komen jullie het eindelijk te weten. Wil je meer weten, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels onderstaande informatie button.

Sieradenworkshop voor tijdens je vrijgezellendag
incl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Sieradenworkshop voor tijdens je vrijgezellendag

Zoek je een creatief en inspirerend groepsuitje of vrijgezellendag? Denk dan eens aan een creatieve workshop sieraden maken. Duik in een wereld vol creatieve inspiratie en ontwerp een blijvende herrinnering aan deze speciale dag. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een workshop sieraden maken in elk stad van Nederland (van Maastricht tot Amsterdam, van Rotterdam tot Groningen), vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

The Hunger Games tijdens je vrijgezellendag
incl. BTW vanaf
€34,95 p.p.

The Hunger Games tijdens je vrijgezellendag

en jij op zoek naar een uitdagende activiteit waarbij adrenaline en spanning voorop staan? Dan is het tijd voor The Hunger games in Eindhoven! In een spannende setting ga je samen met je teamgenoten de strijd aan op weg naar de overwinning. Kun jij de focus houden op weg naar de winst? The hunger games is een combinatie van teamwork, focus, wendbaarheid, doelgerichtheid en natuurlijk plezier. In verschillende games krijg je de kans om punten te behalen voor en met je team. Test je doelgerichtheid bij diverse shooting games, train je denkvermogen en balans tijdens een uitdagend parcours en je wendbaarheid op weg naar de buit. Veel plezier!

Workshop paaldansen op je vrijgezellendag
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Workshop paaldansen op je vrijgezellendag

Paaldansen is lekker bewegen met een knipoog. Gooi jezelf helemaal los! En wil je je bedrijfsfeest, vriendinnendag of vrijgezellendag eens op gang brengen met iets nieuws? Doe dan dan eens een leuke workshop paaldansenAangezien we samenwerken met diverse partners in diverse steden kunnen de vanaf-prijzen fluctureren tussen €22 en €26 p.p. inc. BTW  (afhankelijk van de exacte inhoud en duur). Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de paaldans workshop mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

Aboriginal schilder workshop voor je vrijgezellendag
incl. BTW vanaf
€34,95 p.p.

Aboriginal schilder workshop voor je vrijgezellendag

Bij deze unieke schilder workshop ga je gebruik maken van een hele oude schildertechniek. Samen met je vrienden of vriendinnen duik je in de kunstzinnige wereld van de aboriginals. Deze oorspronkelijke bewoners van Australië maakten gebruik van een schildertechniek op basis van het plaatsen van stippen. Het is nu aan jullie om deze bijzondere techniek te gebruiken om een eigen uniek kunstwerk te vervaardigen. Hierbij kunnen jullie ervoor kiezen om samen een heel groot schilderij te maken of ieder van jullie een eigen schilderij. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over deze bijzondere schilder workshop.

Hele foute vrienden of vriendinnen vrijgezellendag
incl. BTW vanaf
€29,50 p.p.

Hele foute vrienden of vriendinnen vrijgezellendag

Deze activiteit is mogelijk op 1,5 meter afstand van elkaar!

Als vrienden- of vriendinnengroep nemen jullie het natuurlijk altijd voor elkaar op. In goede en slechte tijden zijn jullie er voor elkaar. Maar een geintje op z´n tijd moet natuurlijk kunnen, toch? Nou, dan wordt dit een stevig geintje. Durf jij je vrienden of vriendinnen voor blok te zetten? Heeft iedereen straks het schaamrood op de kaken? Ga de ludieke strijd met elkaar aan en bewijs dat jullie naast goede vrienden of vriendinnen ook goed fout kunnen zijn. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over dit ludieke vrijgezellendag.

Kookworkshop als vrijgezellendag
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Kookworkshop als vrijgezellendag

Deze activiteit heeft een speciale 1,5 meter variant!

Wie houdt er niet van lekker eten?! En wat is er leuker dan dit lekker eten samen te bereiden met je vrienden, vriendinnen of collega's onder professionele begeleiding? Onemotion tipt daarom deze leuke kookworkshops door heel Nederland. Diverse thema's zijn mogelijk of natuurlijk een persoonlijke wens.  Van culinair genieten tot samen bezig zijn, van creativiteit tot gezelligheid, alles komt samen tijdens één van deze kookworkshops. Aangezien we samenwerken met diverse partners in diverse steden kunnen de vanaf-prijzen fluctureren tussen €40 en €55 p.p. inc. BTW  (afhankelijk van de exacte inhoud en duur). Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookworkshop mogelijkheden door heel Nederland.

Bonbon workshop tijdens je vrijgezellendag
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Bonbon workshop tijdens je vrijgezellendag

Ben je ook zo verslaafd aan zoete lekkernijen? En zoek je een zoet en lekker uitje voor je groepsuitje met vriendinnen? Kies dan voor een leuke workshop bonbons maken door heel Nederland. Tijdens deze workshop krijg je de kans om te leren hoe je zelf de lekkerste bonbons kunt vervaardigen. Uiteraard neem je na afloop het resultaat lekker mee naar huis. Proef de zoete smaak van inspiratie! Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop bonbons maken mogelijkheden door heel Nederland. We wensen je alvast heel veel zoet plezier toe!

The Pain Game op je vrijgezellendag
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

The Pain Game op je vrijgezellendag

Deze activiteit is mogelijk op 1,5 meter afstand van elkaar!

Bestaat er een gezonde rivaliteit binnen jouw vriendengroep? Willen jullie allemaal koste wat het kost van elkaar winnen? Willen jullie eindelijk eens de mannen van de jongetjes kunnen scheiden? Dan is deze Pain Game een echte aanrader. Het spel is simpel; in teams voeren jullie opdrachten uit. Het winnende team mag het verliezende team straffen middels een aantal pijnlijke spelletjes. Wil je meer weten over dit pittige vrijgezellenfeestje, vraag dan meer informatie aan middels onderstaande button.  Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner. 

Hoe de vrijgezellendag ooit begon

Wist je dat het vrijgezellenfeest al is ontstaan in de vijfde eeuw? De Spartanen maakten er een deftig feestje van tijdens het vrijgezellendiner. Het vrijgezellenfeest staat symbool voor het vieren van de laatste vrije momenten van de vrijgezel en natuurlijk ook voor het kijken of iemand zich aan zijn geloften kan houden. Het is dan ook maar net hoe bont je het echt gaat maken. In de loop van de eeuwen is het feest misschien wat aangepast en anders geworden, de essentie en onvergetelijke momenten blijven hetzelfde! Kies een workshop voor je vrijgezellenfeest en alle vrienden of vriendinnen zullen een gezellige onvergetelijke dag tegemoet gaan! 

 

Klik direct door naar het vrijgezellendag aanbod in jouw regio:

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                Vrijgezellendag Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     Vrijgezellendag Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Vrijgezellendag Haarlem                                                  

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                     Vrijgezellendag Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, etc:                       Vrijgezellendag Den Haag
Regio Scheveningen:                                                         Vrijgezellendag Scheveningen
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                    Vrijgezellendag Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                     Vrijgezellendag Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                          Vrijgezellendag Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                           Vrijgezellendag Gouda

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                 Vrijgezellendag Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                  Vrijgezellendag Amersfoort

Regio Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                  Vrijgezellendag Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                    Vrijgezellendag Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                   Vrijgezellendag Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                         Vrijgezellendag Breda

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                                   Vrijgezellendag Almere
Regio Lelystad:                                                                  Vrijgezellendag Lelystad

Regio Limburg
Regio Venlo, Venray, etc:                                                   Vrijgezellendag Venlo
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                    Vrijgezellendag Maastricht

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                           Vrijgezellendag Groningen

Regio Overijssel
Regio Enschede, Hengelo, Deventer, etc:                         Vrijgezellendag Enschede
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                Vrijgezellendag Zwolle

Regio Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem, etc:                              Vrijgezellendag Arnhem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                     Vrijgezellendag Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                 Vrijgezellendag Nijmegen

Regio Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                 Vrijgezellendag Drenthe

Regio Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                      Vrijgezellendag Zeeland

Regio Friesland
Regio Friesland, Leeuwarden, Sneek, etc:                        Vrijgezellendag Friesland

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

VRIJGEZELLENDAG DOOR HEEL NEDERLAND

Ben je op zoek naar een vrijgezellendag in Nederland? We hopen je te inspireren met ons aanbod met workshops om er een onvergetelijke dag van te maken. Weet je al in welke stad je het feest wil vieren? Ben je op zoek naar een grote stad zoals Amsterdam, Rotterdam, Utrecht of Den Haag? De grootsheid van de hoofdstad, de duinen van Den Haag (of Scheveningen), havenstad Rotterdam of het romantische centrum van Utrecht? Of kies je liever voor een kleinere stad? Waar je ook voor kiest, je kunt bij ons in heel Nederland terecht voor een leuke en gezellige invulling van je vrijgezellenfeest! Alkmaar, Maastricht, Friesland, Groningen, Apeldoorn, Amersfoort, Breda, Zeeland en ga zo nog maar even door. Van Noord-Holland tot Limburg en van Groningen tot Zeeland, wij hebben overal partners die een onvergetelijke workshop voor je organiseren! We wensen je bij voorbaat een onvergetelijke vrijgezellendag toe!

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.


NL: www.onemotion.nl

BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt