Vrijgezellendag organiseren

in o.a. Amsterdam, Den haag, Zwolle, Haarlem, Rotterdam, Utrecht, Almere, Breda en andere steden.

vrijgezellenfeest.jpg (1)

Diverse ideeën voor een leuke vrijgezellendag

Een vrijgezellendag staat meestal garant voor onvergetelijke momenten die je met je beste vrienden of vriendinnen gaat mee maken. Om de aanstaande bruidegom of bruid een onvergetelijke dag te bezorgen is het slim eerst uit te zoeken waar hij of zij blij van wordt. Is de vrijgezel iemand die graag wat actiefs onderneemt en nieuwe uitdagingen aangaat? Of juist meer iemand die van een creatieve workshop houdt? Wat voor vrijgezel je ook treft, ze hebben allemaal gemeen dat ze nog een keer een dag willen doorbrengen met vrienden of vriendinnen. We hebben een ruim aanbod aan workshops waar je uit kunt kiezen; van actief tot creatief, van cultureel tot culinair. Laat je inspireren op weg naar een onvergetelijke dag vol plezier, humor en onvergetelijke momenten. Heb je interesse in een van de workshops? Vraag vrijblijvend meer informatie aan en laat je inspireren! We wensen je alvast een onvergetelijke dag toe!

Maak nu eerst je keuze:

Cluedo als vrijgezellendag idee
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Cluedo als vrijgezellendag idee

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Het is een klassieker onder de bordspellen: het spannende Cluedo. Tijdens deze city game variant kruipen jullie in de huid van een echte detective. Lukt het jullie om erachter te komen hoe de moord precies was gepleegd? Waar vond de misdaad plaats en hoe werd het slachtoffer exact om het leven gebracht? En natuurlijk de hamvraag: wie heeft het precies gedaan? Wil je meer weten over deze spannende Citygame die je zal tonen hoe goed jouw detective skill wel niet zijn? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan over dit leuke groepsuitje in jouw regio middels onderstaande informatieformulier.

Uit handen van de jagers vrijgezellendag idee
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Uit handen van de jagers vrijgezellendag idee

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Slechts één ding is belangrijk; laat je niet vangen. Tenminste als je één van de voortvluchtigen bent. Dan doe je er natuurlijk alles aan om niet op te vallen en ga je helemaal op in de massa. Ben je een jager, dan ligt dat natuurlijk helemaal anders. Dan ga je aan de hand van moderne hulpmiddelen op jacht. Wil jij je mannelijke vrijgezellendag combineren met een zinderende City Game? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

Fotoshoot vrijgezellendag
incl. BTW vanaf
€39,50 p.p.

Fotoshoot vrijgezellendag

Duur fotoshoot is 2-3 uur.

Voor deze fotoshoot wordt eerst gekozen voor een passende omgeving. Dat kan zijn in de mooie natuur, de binnenstad of een andere locatie van jullie voorkeur. Tijdens de fotoshoot krijgen jullie allemaal de kans om te shinen met de bruid, die natuurlijk in het middelpunt van de belangstelling staat. Van groepsfoto tot persoonlijke foto met de bruid, er is veel mogelijk tijdens de fotoshoot. Dus wil je de bruid en jezelf eens op professionele wijze laten fotograferen, dan is dit fotoshoot vrijgezellendag een echte aanrader. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan over deze fotoshoot.

Hele foute vrienden of vriendinnen vrijgezellendag
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Hele foute vrienden of vriendinnen vrijgezellendag

Als vrienden- of vriendinnengroep nemen jullie het natuurlijk altijd voor elkaar op. In goede en slechte tijden zijn jullie er voor elkaar. Maar een geintje op z´n tijd moet natuurlijk kunnen, toch? Nou, dan wordt dit een stevig geintje. Durf jij je vrienden of vriendinnen voor blok te zetten? Heeft iedereen straks het schaamrood op de kaken? Ga de ludieke strijd met elkaar aan en bewijs dat jullie naast goede vrienden of vriendinnen ook goed fout kunnen zijn. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over dit ludieke vrijgezellendag.

Bonbon workshop tijdens je vrijgezellendag
incl. BTW vanaf
€50 p.p.

Bonbon workshop tijdens je vrijgezellendag

Ben je ook zo verslaafd aan zoete lekkernijen? En zoek je een zoet en lekker uitje voor je groepsuitje met vriendinnen? Kies dan voor een leuke workshop bonbons maken door heel Nederland. Tijdens deze workshop krijg je de kans om te leren hoe je zelf de lekkerste bonbons kunt vervaardigen. Uiteraard neem je na afloop het resultaat lekker mee naar huis. Proef de zoete smaak van inspiratie! Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop bonbons maken mogelijkheden door heel Nederland. We wensen je alvast heel veel zoet plezier toe!

Archery tag als activiteit tijdens je vrijgezellendag
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Archery tag als activiteit tijdens je vrijgezellendag

Deze spannende activiteit heeft wat weg van o.a. boogschieten, trefbal en paintball en zal vast en zeker zorgen voor een heleboel adrenaline bij de spelers. Gewapend met speciale bogen (met uiteraard zachte punten) trekken jullie ten strijde om de aan jullie gewaagde tegenstanders te verschalken. Maar er zijn meerdere wegen die leiden tot de eindoverwinning. Dat maakt deze activiteit ook nog eens strategisch erg interessant. Wil je meer weten over Archery tag als invulling van jullie groepsuitje? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Bollywood dansen op je vrijgezellendag
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Bollywood dansen op je vrijgezellendag

Hou je enorm van Bollywood films en heb je altijd al eens willen ervaren wat het is om te dansen op deze bijzondere muziek. Of ben je op zoek naar een origineel alternatief voor je vrijgezellendag of vriendinnendag? Dan is deze workshop Bollywood dansen een echte aanrader. Duik in de wereld van deze populaire Indiase dansvorm.  Wil je meer weten over de workshop Bollywood dansen bij jouw in de buurt, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Workshop standup comedy als vrijgezellendag
incl. BTW vanaf
€34,50 p.p.

Phillippe Geubels, Theo Maassen of toch Brigitte Kaandorp, wat is jouw favoriete komiek? Heb je er wel eens over nagedacht om zelf de komiek te zijn die iedereen vermaakt? Dan ben je vast niet bang voor deze uitdaging. Maak je geen zorgen, je wordt niet op een podium gezet om te worden blootgesteld aan een publiek dat helemaal niet om je grappen kan lachen. Nee, tijdens deze gezellige workshop leer je wat er komt kijken bij het schrijven van een goede grap en ook hoe je deze het beste kunt brengen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over deze workshop standup comedy in jouw omgeving.

Workshop naaktmodel schilderen tijdens je vrijgezellendag (m/v)
incl. BTW vanaf
€37,5 p.p.

Workshop naaktmodel schilderen tijdens je vrijgezellendag (m/v)

Bereid je voor op een kunstzinnig en hilarische en creatieve workshop. Wat lijkt op een gewone schilderworkshop, blijkt al snel een creatieve workshop naaktmodel schilderen (man of vrouw) te zijn. Deze originele workshop is erg populair bij vrijgezellenfeesten en een leuke manier om jezelf en je vriendinnen een onverwachte middag te bezorgen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop naakmodel schilderen in diverse steden in Nederland. 

Kookworkshop als vrijgezellendag
incl. BTW vanaf
€55 p.p.

Kookworkshop als vrijgezellendag

Wie houdt er niet van lekker eten?! En wat is er leuker dan dit lekker eten samen te bereiden met je vrienden, vriendinnen of collega's onder professionele begeleiding? Onemotion tipt daarom deze leuke kookworkshops door heel Nederland. Diverse thema's zijn mogelijk of natuurlijk een persoonlijke wens.  Van culinair genieten tot samen bezig zijn, van creativiteit tot gezelligheid, alles komt samen tijdens één van deze kookworkshops. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookworkshop mogelijkheden door heel Nederland.

City escape tijdens je vrijgezellendag
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

City escape tijdens je vrijgezellendag

Deze City game is een variant op de zeer populaire escape rooms van dit moment. Alleen deze game speel je in het centrum van de stad. Breken jullie alle codes? Ontrafelen jullie op tijd alle raadsels en geheimen? Welk team wint de sleutel van de stad? Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een City Escape Game als alternatief voor je vrijgezellendag bij jou in de buurt, vraag dan meer informatie aan middels onderstaande button.  Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Burlesque workshop als vrijgezellendag
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Burlesque workshop als vrijgezellendag

Stap in de burlesque scene tijdens deze bijzondere workshop. Aan de hand van een teasende choreografie, leer je alle ins en outs van het Burlesque dansen. Ideaal voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest voor vrouwen in vrijwel alle steden in Nederland! Leer je verleidelijke kant te laten zien, en heb een spetterend gezellige tijd tijdens deze workshop! Bereid je voor op een hilarische, maar zeker ook inspirerende activiteit!Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een Burlesque workshop, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Workshop paaldansen op je vrijgezellendag
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Workshop paaldansen op je vrijgezellendag

Paaldansen is lekker bewegen met een knipoog. Gooi jezelf helemaal los! En wil je je bedrijfsfeest, vriendinnendag of vrijgezellendag eens op gang brengen met iets nieuws? Doe dan dan eens een leuke workshop paaldansenAangezien we samenwerken met diverse partners in diverse steden kunnen de vanaf-prijzen fluctureren tussen €22 en €26 p.p. inc. BTW  (afhankelijk van de exacte inhoud en duur). Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de paaldans workshop mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

The Pain Game op je vrijgezellendag
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

The Pain Game op je vrijgezellendag

Bestaat er een gezonde rivaliteit binnen jouw vriendengroep? Willen jullie allemaal koste wat het kost van elkaar winnen? Willen jullie eindelijk eens de mannen van de jongetjes kunnen scheiden? Dan is deze Pain Game een echte aanrader. Het spel is simpel; in teams voeren jullie opdrachten uit. Het winnende team mag het verliezende team straffen middels een aantal pijnlijke spelletjes. Wil je meer weten over dit pittige vrijgezellenfeestje, vraag dan meer informatie aan middels onderstaande button.  Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner. 

Koning Voetbal quiz met diner als vrijgezellendag activiteit
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Koning Voetbal quiz met diner als vrijgezellendag activiteit

Met begeleiding op afstand zonder diner (vanaf €24,50 p.p.), op locatie met diner vanaf €55 p.p.

Waar maak je heel veel mannen en vrouwen blij mee? Voetbal natuurlijk. Al die uren in de kroeg voor het scherm of in het stadion met een seizoenskaart gaan nu echt goed van pas komen tijdens deze koning voetbal quiz. Een inspirerende quizmaster test jullie kennis van het spel over de belangrijkste bijzaak van het leven. Wie maakt gehakt van de kennis van zijn of haar tegenstanders? Bij deze ludieke en spannende voetbalquiz is een heerlijk diner inbegrepen. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit leuke quizdiner in jouw omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. 

Risk Citygame tijdens je vrijgezellendag
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Risk Citygame tijdens je vrijgezellendag

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Tijdens dit strategische groepsuitje gaan jullie dit klassieke bordspel spelen op een manier zoals je dit nog nooit hebt gedaan.  Het nieuwe strijdtoneel is de stad waar je je eigen strategische stellingen gaat opbouwen om uiteindelijk de stad te veroveren op de anderen.  Dit strategische groepsuitje is mogelijk met begeleiding op de locatie zelf maar ook onder begeleiding op afstand. Wil je meer informatie over dit spannende vrijgezellenfeest, vriendenuitje of groepsuitje in jouw omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Hoe de vrijgezellendag ooit begon

Wist je dat het vrijgezellenfeest al is ontstaan in de vijfde eeuw? De Spartanen maakten er een deftig feestje van tijdens het vrijgezellendiner. Het vrijgezellenfeest staat symbool voor het vieren van de laatste vrije momenten van de vrijgezel en natuurlijk ook voor het kijken of iemand zich aan zijn geloften kan houden. Het is dan ook maar net hoe bont je het echt gaat maken. In de loop van de eeuwen is het feest misschien wat aangepast en anders geworden, de essentie en onvergetelijke momenten blijven hetzelfde! Kies een workshop voor je vrijgezellenfeest en alle vrienden of vriendinnen zullen een gezellige onvergetelijke dag tegemoet gaan! 

 

Klik direct door naar het vrijgezellendag aanbod in jouw regio:

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                Vrijgezellendag Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     Vrijgezellendag Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Vrijgezellendag Haarlem                                                  

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                     Vrijgezellendag Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, etc:                       Vrijgezellendag Den Haag
Regio Scheveningen:                                                         Vrijgezellendag Scheveningen
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                    Vrijgezellendag Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                     Vrijgezellendag Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                          Vrijgezellendag Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                           Vrijgezellendag Gouda

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                 Vrijgezellendag Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                  Vrijgezellendag Amersfoort

Regio Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                  Vrijgezellendag Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                    Vrijgezellendag Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                   Vrijgezellendag Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                         Vrijgezellendag Breda

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                                   Vrijgezellendag Almere
Regio Lelystad:                                                                  Vrijgezellendag Lelystad

Regio Limburg
Regio Venlo, Venray, etc:                                                   Vrijgezellendag Venlo
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                    Vrijgezellendag Maastricht

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                           Vrijgezellendag Groningen

Regio Overijssel
Regio Enschede, Hengelo, Deventer, etc:                         Vrijgezellendag Enschede
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                Vrijgezellendag Zwolle

Regio Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem, etc:                              Vrijgezellendag Arnhem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                     Vrijgezellendag Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                 Vrijgezellendag Nijmegen

Regio Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                 Vrijgezellendag Drenthe

Regio Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                      Vrijgezellendag Zeeland

Regio Friesland
Regio Friesland, Leeuwarden, Sneek, etc:                        Vrijgezellendag Friesland

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

VRIJGEZELLENDAG DOOR HEEL NEDERLAND

Ben je op zoek naar een vrijgezellendag in Nederland? We hopen je te inspireren met ons aanbod met workshops om er een onvergetelijke dag van te maken. Weet je al in welke stad je het feest wil vieren? Ben je op zoek naar een grote stad zoals Amsterdam, Rotterdam, Utrecht of Den Haag? De grootsheid van de hoofdstad, de duinen van Den Haag (of Scheveningen), havenstad Rotterdam of het romantische centrum van Utrecht? Of kies je liever voor een kleinere stad? Waar je ook voor kiest, je kunt bij ons in heel Nederland terecht voor een leuke en gezellige invulling van je vrijgezellenfeest! Alkmaar, Maastricht, Friesland, Groningen, Apeldoorn, Amersfoort, Breda, Zeeland en ga zo nog maar even door. Van Noord-Holland tot Limburg en van Groningen tot Zeeland, wij hebben overal partners die een onvergetelijke workshop voor je organiseren! We wensen je bij voorbaat een onvergetelijke vrijgezellendag toe!

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.

Lees meer over Onemotion


Onemotion
Zandheuvel 52B
4901 HW Oosterhout

Onze voordelen


 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt