Vrijgezellenfeest Almere en leuke bedrijfsuitjes

tips en ideeën door heel Nederland

Vrijgezellenfeest Almere en leuke bedrijfsuitjes

Almere is één van de jongste gemeentes van Nederland en is in 25 jaar tijd uitgegroeid tot de derde architectuurstad van ons land. Een historisch centrum zul je er niet snel vinden, maar voor mensen die van nieuwe bouwstijlen en watersport houden, is Almere een echt walhalla. Combineer je salsa of cocktail workshop in Almere dan ook met een middagje shoppen en ga na afloop heerlijk eten in het centrum. Onemotion presenteert hieronder zijn overzicht vrijgezellenfeesten, workshops en groepsuitjes voor de omgeving van Almere (kijk op bedrijfsuitje Flevoland voor meer bedrijfsuitjes). We helpen je graag op weg naar het organiseren van een succesvol programma. We wensen je alvast veel plezier toe tijdens hopelijk een onvergetelijke dag (kijk voor vergaderen op vergaderlocaties in Almere pagina van Wateenlocatie of die voor congreslocaties in Almere).

Bedrijfsuitje Almere

Uit handen van de jagers als vrijgezellenfeest in Almere
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

Uit handen van de jagers als vrijgezellenfeest in Almere

Slechts één ding is belangrijk; laat je niet vangen. Tenminste als je één van de voortvluchtigen bent. Dan doe je er natuurlijk alles aan om niet op te vallen en ga je helemaal op in de massa. Ben je een jager, dan ligt dat natuurlijk helemaal anders. Dan ga je aan de hand van moderne hulpmiddelen op jacht. Wil jij je vrijgezellenfeest in Almere combineren met een zinderende City Game? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

Maak je eigen speelfilm of lipdub Almere
incl. BTW vanaf
€39,95 p.p.

Maak je eigen speelfilm of lipdub Almere

Altijd al een beetje jaloers geweest op die geweldige lipdubs die je weleens tegenkomt op Facebook of YouTube? Nu is het jouw kans om in de spotlights te staan! Je mag namelijk je eigen lipdub of speelfilm gaan maken in Almere! Samen met je vrienden, familie of collega’s trekken we alles uit de kast voor een dag vol komische scènes en plezier. Ben je meer van de comedy, thriller of juist van een romantische setting? Elk genre is welkom voor deze zelfgemaakte lipdub of speelfim. Trek die stoute schoenen aan en laat al je acteertalenten zien deze dag! Wij hebben er zin in! Wil je meer informatie ontvangen over het maken van een eigen speelfilm of lipdub in Almere? Klik dan op onderstaande informatieknop voor meer vrijblijvende informatie.

City escape als vrijgezellenfeest in Almere
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

City escape als vrijgezellenfeest in Almere

Deze City game is een variant op de zeer populaire escape rooms van dit moment. Alleen deze game speel je in het centrum van de stad. Breken jullie alle codes? Ontrafelen jullie op tijd alle raadsels en geheimen? Welk team wint de sleutel van de stad? Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een City Escape Game in Almere of omgeving als invulling van je vrijgezellendag, vraag dan meer informatie aan middels onderstaande button.  Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Workshop disco dansen Almere
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Workshop disco dansen Almere

Hoe zou jij het vinden om de disco tijd te herbeleven? De tijd waarin men de dansvloer veroverde met de boogie danspassen, de glittertopjes en de felgekleurde jurkjes en beenwarmers. Tijdens dit vrijgezellenfeest of groepsuitje ga jij ook de dansvloer veroveren met zelf aangeleerde disco danspassen. Geniet met volle teugen van de discomuziek en het plezier wat je gaat beleven tijdens deze workshop disco dansen in Almere! Wij hebben er al zin in, Let’s Boogie all night and day! Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze workshop disco dansen in Almere en over de uitvoerende partner, via onderstaande informatie button.

Bubble voetbal als vrijgezellenfeest in Almere
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Bubble voetbal als vrijgezellenfeest in Almere

Heeft voetbal geen geheim meer voor je? Schiet en kop je alle ballen vanuit alle hoeken en standen binnen? Dan is dat nu verleden tijd. Tijdens bubbel voetbal stap je namelijk in een grote plastic bal. Dit zal je verplichten om zo goed mogelijk samen te scoren. Mensen van het scoren afhouden door je "lichaam van plastic" goed in te zetten of een aanval op Messi-achtige manieren te ontwijken. Zet alle tactieken overboord en focus je op je eigen bubbel. En komt de bal dan toch goed voor je voeten schroom dan niet om deze hard binnen te schieten en je team zo naar de overwinning te helpen. Lachen, gieren en brullen staat centraal tijdens dit actieve vrijgezellenfeest in Almere. Vraag snel meer informatie aan voor een onvergetelijk uitje.

The weddinggame City Game Almere
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

The weddinggame City Game Almere

Deze City Game is bijzonder geschikt als bijvoorbeeld vrijgezellenfeest voor vrouwen of vriendinnendag. Een ludiek en interactief stadsspel zorgt voor een geweldige girlpower ervaring? Bereid je voor op een middagje lachen en lekker actief bezig in de buitenlucht. Bereid je voor op een op en top vrouwelijke dag in Almere en omgeving. Wil je meer weten, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Action painting vrijgezellenfeest in Almere
incl. BTW vanaf
€34,50 p.p.

Action painting vrijgezellenfeest in Almere

Zoek je een moderne creatieve activiteit als invulling van je vrijgezellenfeest in Almere? En denk je daarbij niet direct aan een klassieke schilderworkshop? Dan is deze action painting workshop misschien wel een passend alternatief. Tijdens deze inspirerende workshop leer je nieuwe schildertechnieken. Denk hierbij aan baanbrekende spetter- , krab- en drippingtechnieken. Dus gebruik al je creatieve inspiratie en en boek deze bijzondere schilderworkshop! Wil je meer weten? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop paaldansen Almere
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Workshop paaldansen Almere

Paaldansen is lekker bewegen met een knipoog. Gooi jezelf helemaal los! En wil je je bedrijfsfeest of vrijgezellenfeest in Almere of omgeving eens op gang brengen met iets nieuws? Doe dan dan eens een leuke workshop paaldansen. Onemotion heeft een speciale en laagdrempelige paaldans workshop Almere aanbieding. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de paaldans workshop mogelijkheden in Almere en omgeving (de workshops worden op meerdere locaties gegeven).

The Pain Game als vrijgezellenfeest voor mannen in Almere
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

The Pain Game als vrijgezellenfeest voor mannen in Almere

In the end boys will become men! Het is daarom hoog tijd om de grenzen van jullie groepsleden eens gaan te verkennen. Zijn de verliezers (van een aantal opdrachten) onder jullie opgewassen tegen diverse ludieke en tamelijk onaangename (lijf-) straffen? Dit vrijgezellenfeest voor mannen in Almere is een mooie kans om jullie mannelijkheid te bewijzen aan de overige groepsleden. Dit vrijgezellenfeest staat garant voor een hilarische middag (uiteraard ook voor de verliezers in de groep). Wil je meer weten over dit bijzondere groepsuitje? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

percussie workshop Almere
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

percussie workshop Almere

Zelf muziek maken, meebewegen op een opzwepend ritme en deel uit maken van een groter geheel. Percussie workshops kunnen o zo leuk zijn! En onze percussie workshop partner in Almere is een verhaal apart. Ze treden op door heel Nederland met hun eigen samba band, bestaand uit slechts 2 personen. Van winkelcentrum tot zomerfestival, overal waar ze komen vullen ze hun samba band spontaan aan met het niets vermoedende publiek. Dit zijn echte workshop professionals, in staat om elke groep mensen om te toveren tot een geoliede samba machine. Wil je je afdelingsuitje of vrijgezellenfeest in Almere wat extra volume geven, dan is deze percussie workshop misschien wel een hele leuke optie.

Ontdek de Verrader City Game Almere
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

Ontdek de Verrader City Game Almere

Als groep ga je op pad. Maar natuurlijk bevindt er zich een verrader in de groep. Maar wie dan? Onderweg zul je diverse opdrachten uit moeten voeren. En vanzelfsprekend zal de verrader zijn uiterste best doen om het resultaat te saboteren. Na afloop van deze City Game zul je onder het genot van een drankje kunnen lachen om de fratsen van de verrader. Wil je meer weten over de mogelijkheden in Almere en omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Moordspel Citygame Almere
incl. BTW vanaf
€24,95 p.p.

Moordspel Citygame Almere

Hou je van spanning, detectives en speurwerk? Dan is deze moordspel City Game in Almere of omgeving echt iets voor jou. Weet jij te achterhalen wat er werkelijk is gebeurd? Hoe ga je te werk om het probleem op te lossen. Zie jij als enige geen details over het hoofd? Dan maak je een goede kans om als winnaar uit de bus te komen.
Wil je meer weten over de mogelijkheden van een moordspel bij jou in de buurt, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over een moordspel Game bij jou in de buurt.

The Hangover City Game Almere
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

The Hangover City Game Almere

Deze City Game is bijzonder geschikt als vrijgezellenfeest. Word jij na afloop ook ineens wakker met een tijger in plaats van een kater? Heb je overal blauwe plekken en enorme hoeveelheden geld op zak? Dan ben je waarschijnlijk terecht gekomen in deze The Hangover City Game. Maak je borst maar nat voor een aantal enorm vreemde opdrachten.... . Wil je meer weten over de mogelijkheden van een Hangover stadsspel in Almere of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Workshop bonbons maken Almere
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Workshop bonbons maken Almere

Ben je ook zo verslaafd aan zoete lekkernijen? En zoek je een zoet en lekker uitje voor je afdelingsuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest in Almere? Kies dan voor een workshop bonbons maken in Almere. Tijdens deze patisserie workshop krijg je de kans om te leren hoe je zelf de lekkerste bonbons kunt vervaardigen. Uiteraard neem je na afloop het resultaat lekker mee naar huis. Proef de zoete smaak van inspiratie! Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop bonbons maken mogelijkheden in Almere. We wensen je alvast heel veel zoet plezier toe!

Gek op Holland dinerspel Almere
incl. BTW vanaf
€49,95 p.p.

Gek op Holland dinerspel Almere

Ben je op zoek naar een oerhollands dinerspel in Almere of omgeving? Dan is Gek op Holland echt iets voor jou. Onder leiding van een oer-Hollandse quizmaster ga je de strijd aan met je collega's, familieleden of vrienden. Humor en spanning wisselen elkaar af tijdens een aantal speelrondes. Voorafgaand, tijdens of na afloop van dit dinerspel kunt u genieten van een heerlijk diner (inclusief). Wil je meer weten over dit leuke dinerspel arrangement, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Wie is de verrader dinerspel Almere
incl. BTW vanaf
€49,95 p.p.

Ontdek de Verrader dinerspel Almere

Deze populaire City Game wordt aan tafel gespeeld. Samen met je collega's, vrienden of familieleden probeer je zoveel mogelijk punten te scoren. Maar natuurlijk is er ook een verrader in het spel. Weten jullie hem/haar te ontmaskeren? Dit dinerspel is inclusief een heerlijk diner (inclusief).  Wil je meer weten over de mogelijkheden voor dit Ontdek de Verrader dinerspel in Almere, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Moorddiner Almere
incl. BTW vanaf
€59,95 p.p.

Moorddiner Almere

Onder het genot van een heerlijk diner, duik je in een heus moord mysterie. Tussen de gangen van dit moorddiner in Almere en omgeving door, ga je als een echte detective te werk. Zo maak je eerst een goede identificatie van het slachtoffer en houd je natuurlijk een buurtonderzoek. Vanzelfsprekend mag ook een gedegen forensisch onderzoek niet ontbreken. Tenslotte draait het allemaal om die ene vraag, welke verdachte heeft het gedaan? Ben jij je vrienden, collega's of familieleden te slim af? Bewijs het dan maar eens!

High tea workshop Almere (omgeving)
incl. BTW vanaf
€36 p.p.

High tea workshop Almere (omgeving)

Een leuke variant op een kookworkshop is deze High Tea workshop. Onder professionele begeleiding leer je typische Engelse High Tea gerechten maken, om ze vervolgens natuurlijk gezellig met z'n allen te nuttigen. Deze gezellige vorm van samenzijn is enorm populair. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de high tea workshop mogelijkheden in de omgeving van Almere.

Lachworkshop Almere
incl. BTW vanaf
€23,50 p.p.

Lachworkshop Almere

Lachen is gezond. Om allerlei redenen. Wie bijvoorbeeld tien minuten voluit lacht, verbrandt net zoveel energie als wie een half uur zweet op een apparaat in de sportschool! Deze lachworkshop laat je lachen zonder reden. Geen moppen maar speelse oefeningen maken al snel een hartelijke lach bij je los. Wie kan lachen, kan meedoen! Dit wordt vast een heel ludieke invulling van je groepsuitje in Almere. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een lachworkshop in Almere of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van de organisator.

Burlesque workshop Almere
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Burlesque workshop Almere

Stap in de burlesque scene tijdens deze bijzondere workshop. Aan de hand van een teasende choreografie, leer je alle ins en outs van het Burlesque dansen. Ideaal voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest voor vrouwen in Almere! Leer je verleidelijke kant te laten zien, en heb een spetterend gezellige tijd tijdens deze workshop! Bereid je voor op een hilarische, maar zeker ook inspirerende activiteit!Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een Burlesque workshop in Almere of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Workshop tapas maken Almere (omgeving)
incl. BTW vanaf
€48 p.p.

Workshop tapas maken Almere (omgeving)

Wie houdt er niet van lekker eten?! En wat is er leuker dan dit lekker eten samen te bereiden met je vrienden/ vriendinnen onder professionele begeleiding? Onemotion tipt daarom deze leuke workshop tapas maken ind e omgeving van Almere. Wil je meer weten over alle ins en outs m.b.t. deze leuke en bovendien culinair verantwoorde workshop, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop tapas maken in de omgeving van Almere.

Speedboot varen Biddinghuizen
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Speedboot varen Biddinghuizen (ook mogelijk wakeboarden, waterskiën of banaan varen)

Brullende motoren en wind, veel wind. Na één tochtje in de speedboot ben je zeker weten alle stress kwijt geraakt. Dit groepsuitje op hoge snelheid vertrekt vanuit de haven van Biddinghuizen. Naast het speedboot varen is het ook mogelijk om dit uitje te combineren met wakeboarden, waterskiën of banaan varen (populair bij vrijgezellenfeesten). Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit groepsuitje in de buurt van Almere, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van de organisator. 

Schilderworkshop als vrijgezellenfeest in Almere
incl. BTW vanaf
€34,50 p.p.

Schilderworkshop als vrijgezellenfeest in Almere

Zoek je een creatief en inspirerend groepsuitje of vrijgezellenfeest in Almere? Denk dan eens aan een workshop schilderen. Duik in een wereld vol creatieve inspiratie en toon jouw kunsten op het schilderdoek. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een schilderworkshop in Almere, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner in Almere en omliggende regio.

Kookworkshop Almere
incl. BTW vanaf
€51 p.p.

Kookworkshop Almere

Wie houdt er niet van lekker eten?! En wat is er leuker dan dit lekker eten samen te bereiden met je vrienden, vriendinnen of collega's onder professionele begeleiding? Onemotion tipt daarom deze leuke kookworkshop in de directe omgeving van Almere. Diverse thema's zijn mogelijk of natuurlijk een persoonlijke wens.  Van culinair genieten tot samen bezig zijn, van creativiteit tot gezelligheid, alles komt samen tijdens één van deze kookworkshops. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookworkshop mogelijkheden in de omgeving van Almere.

Whisky proeverij Almere
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Whisky proeverij Almere

Single malt, blended malt, whiskey of whisky, tijdens deze whisky proeverij leer je alles over dit goddelijke levensvocht. Maar veel belangrijker nog, je gaat zelf natuurlijk ook uitgebreid whisky proeven. Ben je een volleerd whisky drinker? Dan wordt dit beslist een middagje genieten. Ben je echter een beginner, dan wordt dit een hele speciale gelegenheid. Wil je meer informatie over een whisky proeverij in Almere of omgeving? Vraag dan meer informatie aan via onderstaande button. 

Sushi workshop Almere
incl. BTW vanaf
€55 p.p.

Sushi workshop omgeving Almere

Humor, gezelligheid, lekker Japans eten en ook nog iets praktisch leren?! Dat is waar deze sushi workshop in de omgeving van Almere voor staat.  Van klassieke sushi's, maki's, tot tamago, na afloop weet je precies hoe het gemaakt wordt. Dus geef je vrijgezellenfeest kleur met wat rijst en nori en beleef een nieuwe ervaring. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de sushi workshop mogelijkheden in de omgeving van Almere.

Workshop hoed, tas of armband maken als vrijgezellenfeest in Almere
incl. BTW vanaf
€34,50 p.p.

Workshop hoed, tas of armband maken als vrijgezellenfeest in Almere

Zoek je een creatief en inspirerend groepsuitje of vrijgezellenfeest in Almere? En hou je wel van leuke accessoires? En droom je wel eens weg bij de gedachte om op je blote voeten over het strand van Ibiza te lopen? Dan geeft deze workshop vast de juiste sfeer. Denk dan eens ook aan een workshop hoed, tas of armbanden maken (Ibiza style). Duik in een wereld vol creatieve inspiratie en ontwerp een blijvende herinnering aan deze speciale dag. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een zomerse en vooral ook creatieve workshop in Almere, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Natuurrijk Almere en de mooie omgeving.

Wat betreft winkelmogelijkheden behoort Almere tot de absolute top van Nederland. Een aanrader voor de feestvierder is het strandfestival Zand, dat elk jaar beleefd wordt op een schitterend stukje strand in een buitengebied van Almere (met de trein bereikbaar). Ook de natuurgenieter komt aan z'n trekken dankzij wonderschone en oer-Hollandse ecosystemen als het natuurgebied de Oostvaardersplassen en de Lepelaarplassen. En combineer je groepsuitje, workshop of bedrijfsuitje Almere ook eens met een boottocht over het Markermeer en stap uit in Volendam voor een broodje paling of in Monnickendam voor een betaalbaar (en kwalitatief on-Nederlands) diner. We wensen je alvast veel plezier toe. Ga je liever via Amsterdam bijvoorbeeld de grens over richting Engeland? Kies dan voor een bruisend vrijgezellenfeest in Engeland. Vrijgezellenfeesten in bijvoorbeeld Reading UK vind je op Hen do Reading. Zorg voor nog meer vrijgezellenfeesten en stuur je nog vrijgezelle vrienden of vriendinnen mee op één van deze singlereizen.

Overige workshop, groepsuitjes en vrijgezellenfeesten in Nederland

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                Vrijgezellenfeest Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     Vrijgezellenfeest Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Vrijgezellenfeest Haarlem                                                   

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                      Vrijgezellenfeest Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, etc:                        Vrijgezellenfeest Den Haag
Regio Scheveningen:                                                             Vrijgezellenfeest Scheveningen
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                     Vrijgezellenfeest Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                        Vrijgezellenfeest Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                           Vrijgezellenfeest Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                             Vrijgezellenfeest Gouda 

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                   Vrijgezellenfeest Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                    Vrijgezellenfeest Amersfoort 

Regio Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                   Vrijgezellenfeest Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                      Vrijgezellenfeest Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                     Vrijgezellenfeest Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                          Vrijgezellenfeest Breda

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                                        Vrijgezellenfeest Almere
Regio Lelystad:                                                                      Vrijgezellenfeest Lelystad

Regio Limburg
Regio Venlo, Venray, etc:                                                      Vrijgezellenfeest Venlo
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                      Vrijgezellenfeest Maastricht

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                              Vrijgezellenfeest Groningen

Regio Overijssel
Regio Enschede, Hengelo, Deventer, etc:                           Vrijgezellenfeest Enschede
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                   Vrijgezellenfeest Zwolle

Regio Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem, etc:                                Vrijgezellenfeest Arnhem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                       Vrijgezellenfeest Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                   Vrijgezellenfeest Nijmegen

Regio Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                   Vrijgezellenfeest Drenthe

Regio Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                        Vrijgezellenfeest Zeeland

Regio Friesland
Regio Friesland, Leeuwarden, Sneek, etc:                          Vrijgezellenfeest Friesland

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

 

VRIJGEZELLENFEEST IN ALMERE & OMGEVING

Vlakbij onze hoofdstad ligt de redelijk jonge stad Almere. Ben je dit keer aangewezen om voor die bekende, vriend, vriendin of familie een vrijgezellenfeest te organisern? We helpen je graag op weg om een zo ideaal mogelijk vrijgezellenfeest in Almere of omgeving op te zetten. Belangrijke vragen als hoeveel personen, wat voor type personen en welke uitjes zullen je spoedig op weg helpen om een zo goed mogelijk vrijgezellenfeest te organiseren voor diegene die afscheid gaat nemen van het vrijgezellenbestaan. Het is een traditie van vroeger om afscheid te nemen van het vrijgezellenbestaan doormiddel van een feest. Er zijn zelfs verhalen bekend dat de vrijgezel een glazen figuur (bijvoorbeeld een pistool) meekreeg gevuld met drank. Wanneer deze kapot was zou het betekenen dat de man te onvoorzichtig was, zou het glas niet kapot gaan dan zou het betekenen dat hij weer te voorzichtig zou zijn. Het zou in beide gevallen niet goed zijn geweest. Misschien ken je al wat angst verhalen van vrienden over de schoonfamilie die je erbij krijgt. Voordat je de schoonfamilie officieel aan je gebonden krijgt is het eerst tijd voor een onvergetelijke dag. Almere is op het geibed van vrijgezellenfeesten een prima stad. Voor iedereen die van watersporten houdt, is Almere één groot feest. Zo grenst de gemeente aan 3 grote watergebieden. Zo is daar het Gooimeer, met zijn strand in de gemeente Huizen. Aan de westkant bevindt zicht het Ijmeer met het mooie vuurtoreneiland. En voor de fanatieke lange afstandszeilers is er natuurlijk het Markermeer, waaraan naast Almere ook toeristische hotspots als Volendam en Edam zijn gelegen. Een absolute aanrader voor de watersportfanaat is dan ook een bedrijfsuitje zeilen in dit mooie watergebied. De combinatie van wind, water en aangenaam gezelschap maken dit zeiluitje tot een onvergetelijke activiteit. En na afloop drink je natuurlijk een biertje bij de ondergaande zon in de haven van Almere. Zo zie je dat een vrijgezellenfeest Almere of omgeving goed te organiseren is. Zoals eerder genoemd kun je kiezen voor een dagdeel, meerdere dagdelen of juist een volledig verzorgde dag. Wellicht dat je er zelfs een overnachting bij doet. Zorg je er dan wel voor dat je de tijger zoals in de film The Hangover uit de badkamer zult houden? Wij wensen je alvast veel inspiratie toe en hopen dat je een geweldige dag tegemoet zult zien.

PARTNER WORDEN?

Lipdub of film maken in Almere, kookworkshop, paaldans workshop, cupcakes leren maken, genieten van een high tea, lachworkshop, de spanning voelen van burlesque, mixen tijdens een cocktail workshop, losgaan tijdens percussie workshop, bonbons leren maken in Almere, sushi of sieraden leren maken en salsa dansen. Het is zo maar een greep uit het brede assortiment wat Onemotion te bieden heeft. Onemotion staat nooit stil en staat altijd open voor nieuwe workshops en dus uitbreiding. Van wijnproeverij in Almere, schilder workshop, visagie, bierproeverij, taarten maken, whisky proeven tot een graffiti workshop in Almere. In diverse steden en hun omgeving kun je dit aanbod vinden. Bij Onemotion staat de bezoeker altijd voorop. We houden graag ons assortiment uitdagend, trendgevoelig en voor verschillende seizoenen in Almere. Ga je in de zomer liever een balletje slaan tijdens een golfclinic? Of kies je voor het tekenen van een bijzonder naaktmodel? Ben jij een aanbieder van deze workshops of een van de andere bijzondere uitjes die Onemotion op zijn hele site heeft staan? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Door de vele aanvragen voor samenwerken nemen wij contact met je op mocht het aansluiten bij de visie van Onemotion.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.


NL: www.onemotion.nl

BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt