Vrijgezellenfeest Amsterdam en leuke bedrijfsuitjes

Ook voor Aalsmeer, Zaanstad, Huizen, Weesp, Uithoorn en Amstelveen.

vrijgezellenfeest.jpg

Diverse vrijgezellenfeest concepten in en rond Amsterdam

Amsterdam, onze bijzondere hoofdstad met z'n mooie grachtjes en steegjes. Wereldberoemd om z'n musea en historie. Berucht om z'n red light district en coffeeshops. Amsterdam vormt natuurlijk het ultieme decor voor een avontuurlijk groepsuitje (kijk voor je workshop ook op workshops in Amsterdam en je bedrijfsuitje ook op bedrijfsuitje Amsterdam). Maar er is natuurlijk meer te zien in de regio rond onze hoofdstad Amsterdam. Ga terug in de tijd bij een bezoek aan de Zaanse Schans. Breng tijdens je vrijgezellenfeest voor vrouwen of mannen in Amsterdam een bezoek aan de bloemenveiling van Aalsmeer of ga gezellig uit eten in het centrum van Amstelveen. Wanneer je deel uitmaakt van een bijzondere en afwisselende groep kun je in de hoofdstad alle kanten op (kijk voor vergaderen op vergaderlocaties in Amsterdam pagina van Wateenlocatie of die voor congreslocaties in Amsterdam).

   

City escape als vrijgezellenfeest in Amsterdam
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

City escape als vrijgezellenfeest in Amsterdam

Deze City game is een variant op de zeer populaire escape rooms van dit moment. Alleen deze game speel je in het centrum van de stad. Breken jullie alle codes? Ontrafelen jullie op tijd alle raadsels en geheimen? Welk team wint de sleutel van de stad? Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een City Escape Game in Amsterdam of omgeving, vraag dan meer informatie aan middels onderstaande button.  Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Expeditie Robinson als vrijgezellenfeest in Amsterdam
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Expeditie Robinson als vrijgezellenfeest in Amsterdam

Kijk je ook graag naar Expeditie Robinson en ben je benieuwd hoe je het ervan af zou brengen tijdens één van de groepsopdrachten? Ga dan nu de strijd aan met je groepsgenoten tijdens dit Expeditie Robinson vrijgezellenfeest in Amsterdam. Diverse groepsopdrachten volgen elkaar op. Optioneel: het combineren van dit groepsuitje met een heerlijke BBQ. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de High land games mogelijkheden voor dit bijzondere vrijgezellenfeest.

Moorddiner als vrijgezellenfeest in Amsterdam
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Moorddiner als vrijgezellenfeest in Amsterdam

Keuze uit diverse feestlocaties of je eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

Zijn jullie klaar voor een spannend moordmysterie? Tijdens dit bijzondere groepsuitje gaan jullie een moordzaak oplossen en dat doen jullie onder het genot van een heerlijk diner. Zijn jullie in staat om achter de belangrijke vragen te komen zoals wie, waarom, hoe enzovoorts? Bewijs het maar tijdens dit leuke moorddiner als vrijgezellenfeest in Amsterdam. Natuurlijk mag er ook gelachen worden tijdens dit leuke diner. Wil je meer weten over dit leuke groepsuitje in jouw regio, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels het onderstaande informatieformulier.

Vrijgezellenfeest weekend bij Amsterdam: luxe villa met grote Hottub en sauna op 11 km van het centrum
incl. BTW vanaf
€250 p.p.

Vrijgezellenfeest weekend bij Amsterdam: luxe villa met grote Hottub en sauna op 11 km van het centrum

Geniet met max. 20 personen van jullie eigen luxe villa met jacuzzi en sauna tussen Amsterdam en Zandvoort aan Zee

Zijn jullie op zoek naar een bijzondere locatie om jullie vrijgezellenfeest weekend in Amsterdam te vieren, helemaal in stijl? Dan is deze luxe villa vlakbij het centrum van Amsterdam een aanrader. Het strand van Zandvoort aan Zee is ook goed bereikbaar vanuit de villa. Geniet van jullie eigen hottub en sauna, maak gebruik van de BBQ of de professionele keuken en ga heerlijk feesten in Amsterdam.

Smiley face Gelegen in Zwanenburg op 11 km van het centrum van Amsterdam, 18 km van Zandvoort aan Zee

Smiley face overnachten voor max. 20 personen

Smiley face ruimte voor vergaderen en teambuilding

Smiley face vanaf €125 p.p.p.n. (minimaal 2 nachten)

Smiley face Bijzonderheden: professionele keuken aanwezig (optioneel catering), wifi, BBQ, jacuzzi en sauna.

Wil je meer informatie over deze groepsaccommodatie voor vrijgezellenfeest weekenden in Zwanenburg, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Workshop disco dansen als vrijgezellenfeest in Amsterdam
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Workshop disco dansen als vrijgezellenfeest in Amsterdam

Let's Groove those Boogie Nights... . Tijdens deze workshop disco dansen ga je helemaal Loco in Acapulco. Ga helemaal los op de leukste Disco muziek en leer ondertussen de beste moves. I love to love Donna Summer en Marvin Gaye, bereid je voor op een nieuwe Disco revival. Wil je meer weten over deze bijzonder Funky workshop disco dansen, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan over een workshop bij jou in Amsterdam. I'm in the mood for dancing!!

Sex and the City Game Amsterdam
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Sex and the City Game Amsterdam

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €33 p.p.

Deze City Game is bijzonder geschikt als bijvoorbeeld vrijgezellenfeest voor vrouwen of vriendinnendag. Een ludiek en interactief stadsspel zorgt voor een geweldige girlpower ervaring? Bereid je voor op een middagje lachen en lekker actief bezig in de buitenlucht. Bereid je voor op een op en top vrouwelijke dag in Amsterdam, Amstelveen, Huizen, Zaandam of omgeving. Wil je meer weten, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop bollywood dansen als vrijgezellenfeest in Amsterdam
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Workshop bollywood dansen als vrijgezellenfeest in Amsterdam

Hou je enorm van Bollywood films en heb je altijd al eens willen ervaren wat het is om te dansen op deze bijzondere muziek. Of ben je op zoek naar een origineel alternatief voor je vrijgezellenfeest, workshop met vriendinnen of vriendinnendag? Dan is deze workshop Bollywood dansen in Amsterdam (of omgeving) een echte aanrader. Duik in de wereld van deze populaire Indiase dansvorm.  Wil je meer weten over de workshop Bollywood dansen in Amsterdam, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Graffiti workshop Amsterdam
incl. BTW vanaf
€32 p.p.

Graffiti workshop Amsterdam

Heb je zelf al eens een mooie tag willen zetten? Van throw-up tot wildstyle en master piece, in deze graffiti workshop in Amsterdam (of omgeving) leer je alle basistechnieken. Gooi al je creativiteit in de strijd en duik op 100% legale wijze in deze coole maar omstreden kunstvorm. Deze graffiti workshop in Amsterdam is ook een mooie teambuildingsgelegenheid. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de graffiti workshop mogelijkheden in Amsterdam, Amstelveen, Zaandam of omgeving.

Archery tag als vrijgezellenfeest in Amsterdam
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Archery tag als vrijgezellenfeest in Amsterdam

Deze spannende activiteit heeft wat weg van o.a. boogschieten, trefbal en paintball en zal vast en zeker zorgen voor een heleboel adrenaline bij de spelers. Gewapend met speciale bogen (met uiteraard zachte punten) trekken jullie ten strijde om de aan jullie gewaagde tegenstanders te verschalken. Maar er zijn meerdere wegen die leiden tot de eindoverwinning. Dat maakt deze activiteit ook nog eens strategisch erg interessant. Wil je meer weten over Archery tag als invulling van jullie vrijgezellenfeest in Amsterdam? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Uit handen van de jagers als vrijgezellenfeest in Amsterdam
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Uit handen van de jagers als vrijgezellenfeest in Amsterdam

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Slechts één ding is belangrijk; laat je niet vangen. Tenminste als je één van de voortvluchtigen bent. Dan doe je er natuurlijk alles aan om niet op te vallen en ga je helemaal op in de massa. Ben je een jager, dan ligt dat natuurlijk helemaal anders. Dan ga je aan de hand van moderne hulpmiddelen op jacht. Wil jij je vrijgezellenfeest in Amsterdam combineren met een zinderende City Game? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

50 tinten grijs stadsspel Amsterdam
incl. BTW vanaf
€39,50 p.p.

50 tinten grijs stadsspel Amsterdam

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Bij deze City Game raden we je aan, je haren los te dragen over je oren. Zodat niemand kan zien hoe rood jouw oren precies zijn. Dit prikkelende spel is een uitstekende manier om beter in contact te komen met je eigen seksualiteit. Ontdek je eigen "stoute"kant en maak er een enorm hillarische middag van. We waarschuwen je wel voor het oplopen van overbelaste lachspieren. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de The 50 tinten grijs City Game in Amsterdam. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe!

Powerkiten of Blokarten Ijmuiden
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Powerkiten of Blokarten Ijmuiden

Wil je optimaal genieten van de zeelucht en/of het zeewater? Ben je op zoek naar een avontuurlijk uitje aan het strand niet heel ver van Amsterdam? Dan is powerkiten of blokarten misschien wel iets voor jou. Geef jezelf vleugels met een echte powerkite, of zeil over het strand.  Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden op het strand van Ijmuiden.

The Pain Game als vrijgezellenfeest voor mannen in Amsterdam
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

The Pain Game als vrijgezellenfeest voor mannen in Amsterdam

In the end boys will become men! Het is daarom hoog tijd om de grenzen van jullie groepsleden eens gaan te verkennen. Zijn de verliezers (van een aantal opdrachten) onder jullie opgewassen tegen diverse ludieke en tamelijk onaangename (lijf-) straffen? Dit vrijgezellenfeest voor mannen in Amsterdam is een mooie kans om jullie mannelijkheid te bewijzen aan de overige groepsleden. Dit vrijgezellenfeest staat garant voor een hilarische middag (uiteraard ook voor de verliezers in de groep). Wil je meer weten over dit bijzondere groepsuitje? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop naaktmodel schilderen of boetseren als vrijgezellenfeest in Amsterdam
incl. BTW vanaf
€37,5 p.p.

Workshop naaktmodel schilderen of boetseren als vrijgezellenfeest in Amsterdam

Het menselijk lichaam is al een kunstobject op zich maar tijdens deze workshop ga je het lichaam weergeven op een verfdoek. Bereid je voor op een kunstzinnig en hilarische workshop in Amsterdam of omgeving Zaandam, Huizen, Amstelveen etc. Tijdens de workshop naaktmodel schilderen of boetseren mag je een eigen creatieve interpretatie geven aan een mannelijk of vrouwelijk naaktmodel. Let daarbij goed op de houding van de persoon en de schaduwen die er op het lichaam vallen. Succes bij het ontdekken van je kunstzinnige kant! Bij dit arrangement zijn een groepsfoto en een glas champagne inbegrepen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop naakmodel schilderen of boetseren in Amsterdam.

Strandzeilen als vrijgezellenfeest in Amsterdam
incl. BTW vanaf
€40 p.p.

Strandzeilen als vrijgezellenfeest in Amsterdam

Bereid je voor op een unieke activiteit in een park in Amsterdam. Je hebt een paar ingrediënten tot je beschikking: een grote vlakte, een beetje wind en wagentje met een zeil. Je zult niet geloven hoe hard je kunt gaan tijdens deze strand- of landzeil activiteit. Het mooie is dat je er niet eens speciaal voor naar het strand hoeft te gaan. Geniet van de wind die door je haren blaast en laat je mee voeren door de kracht van de natuur. Wil je meer weten over strandzeilen als vrijgezellenfeest of ander groepsuitje? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Highland Games vrijgezellenfeest Amsterdam
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

1,5 meter proof: Highland Games als vrijgezellenfeest in Amsterdam

De adrenaline kookt door je aderen en je voelt ruige zweetdruppels stromen onder je kilt. Welkom op de Highland games in de omgeving van Amsterdam! Doe als de voorouders van de Schotten zo’n 4000 jaar geleden: laat zien dat je je clan waardig bent aan de hand van een aantal intensieve en mannelijke proeven. Bereid je voor op middagje brullen, joelen en heel veel lachen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over dit Highland games vrijgezellenfeest mogelijkheden in Amsterdam of omgeving.

Sexy quiz als vrijgezellenfeest in Amsterdam
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Sexy quiz als vrijgezellenfeest in Amsterdam

Seks,wie houdt er niet van? En dus jij een je vrienden en vriendinnen vast ook. Maar wie van jullie weet er eigenlijk het meest van dit spannende onderwerp af? Wie is degene waar anderen nog wat van kunnen leren? Dit vrijgezellenfeest is natuurlijk uitermate geschikt als voorbereiding op de huwelijksnacht.  Dus zo helpen jullie samen de aanstaande bruid of bruidegom bij het voorkomen van een grote teleurstelling, voor als het straks eenmaal zover is. Wil je meer weten over dit spannend , sexy en leerzame groepsuitje in jouw Amsterdam, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels het onderstaande informatieformulier.

Koning Voetbal quiz met diner als vrijgezellenfeest in Amsterdam
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Koning Voetbal quiz met diner als vrijgezellenfeest in Amsterdam

Met begeleiding op afstand zonder diner (vanaf €24,50 p.p.), op locatie met diner vanaf €55 p.p.

Waar maak je heel veel mannen en vrouwen blij mee? Voetbal natuurlijk. Al die uren in de kroeg voor het scherm of in het stadion met een seizoenskaart gaan nu echt goed van pas komen tijdens deze koning voetbal quiz. Een inspirerende quizmaster test jullie kennis van het spel over de belangrijkste bijzaak van het leven. Wie maakt gehakt van de kennis van zijn of haar tegenstanders? Bij deze ludieke en spannende voetbalquiz is een heerlijk diner inbegrepen. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit leuke quizdiner in Amsterdam of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. 

The Hangover City Game Amsterdam
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

The Hangover City Game Amsterdam

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Deze City Game is bijzonder geschikt als vrijgezellenfeest. Word jij na afloop ook ineens wakker met een tijger in plaats van een kater? Heb je overal blauwe plekken en enorme hoeveelheden geld op zak? Dan ben je waarschijnlijk terecht gekomen in deze The Hangover City Game. Maak je borst maar nat voor een aantal enorm vreemde opdrachten.... . Wil je meer weten over de mogelijkheden van een Hangover stadsspel in Amsterdam, Amstelveen, Zaandam, Huizen, Weesp, Uithoorn of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. 

Burlesque workshop Amsterdam
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Burlesque workshop Amsterdam

Stap in de burlesque scene tijdens deze bijzondere workshop. Aan de hand van een teasende choreografie, leer je alle ins en outs van het Burlesque dansen. Ideaal voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest voor vrouwen in Amsterdam, Amstelveen, Weesp, Uithoorn, Zaanstad of omgeving! Leer je verleidelijke kant te laten zien, en heb een spetterend gezellige tijd tijdens deze workshop! Bereid je voor op een hilarische, maar zeker ook inspirerende activiteit!Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een Burlesque workshop in Amsterdam of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Workshop bonbons maken Amsterdam
incl. BTW vanaf
€50 p.p.

Workshop bonbons maken Amsterdam

Ben je ook zo verslaafd aan zoete lekkernijen? En zoek je een zoet en lekker uitje voor je afdelingsuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest in Amsterdam? Kies dan voor een workshop bonbons maken in Amsterdam. Tijdens deze workshop krijg je de kans om te leren hoe je zelf de lekkerste bonbons kunt vervaardigen. Uiteraard neem je na afloop het resultaat lekker mee naar huis. Proef de zoete smaak van inspiratie! Kijk ook eens op onze chocolade workshop pagina. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop bonbons maken mogelijkheden in Amsterdam. We wensen je alvast heel veel zoet plezier toe!

Workshop tapas maken Amsterdam
incl. BTW vanaf
€48 p.p.

Workshop tapas maken Amsterdam

Wie houdt er niet van lekker eten?! En wat is er leuker dan dit lekker eten samen te bereiden met je vrienden/ vriendinnen onder professionele begeleiding? Onemotion tipt daarom deze leuke kookworkshop in Amsterdam. Geniet van het temperamentvolle eten, de gezelligheid en leer ondertussen hoe je de heerlijkste tapas kunt maken. Wil je meer weten over de thema's en mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop tapas maken in Amsterdam.

Hele foute vrienden of vriendinnen vrijgezellenfeest in Amsterdam
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Hele foute vrienden of vriendinnen vrijgezellenfeest in Amsterdam

Als vrienden- of vriendinnengroep nemen jullie het natuurlijk altijd voor elkaar op. In goede en slechte tijden zijn jullie er voor elkaar. Maar een geintje op z´n tijd moet natuurlijk kunnen, toch? Nou, dan wordt dit een stevig geintje. Durf jij je vrienden of vriendinnen voor blok te zetten? Heeft iedereen straks het schaamrood op de kaken? Ga de ludieke strijd met elkaar aan en bewijs dat jullie naast goede vrienden of vriendinnen ook goed fout kunnen zijn. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over dit ludieke vrijgezellenfeest in Amsterdam.

Workshop paaldansen Amsterdam
incl. BTW vanaf
€22 p.p.

Workshop paaldansen Amsterdam

Paaldansen is lekker bewegen met een knipoog. Gooi jezelf helemaal los! En wil je je bedrijfsfeest of vrijgezellenfeest in Amsterdam of omgeving Huizen, Aalsmeer, Zaandam, Amstelveen eens op gang brengen met iets nieuws? Doe dan dan eens een leuke workshop paaldansen. Onemotion heeft een speciale en laagdrempelige paaldans workshop Amsterdam aanbieding. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de paaldans workshop mogelijkheden in Amsterdam en omgeving.

Kookworkshop Amsterdam
incl. BTW vanaf
€55 p.p.

Kookworkshop Amsterdam

Wie is de chef? Jij toch? Tijdens deze workshop wel! Of je nu een geboren kok bent of juist vaak net de plank misslaat tijdens het koken, het maakt allemaal niet uit tijdens deze kookworkshop. Onemotion tipt daarom deze leuke kookworkshop in Amsterdam. Onder begeleiding van een professionele kok ga je in teamverband aan de slag om een culinaire maaltijd te bereiden. Uiteindelijk ga je in groepsverband de gerechten nuttigen. Dus doe je best en zeg met trots dat jij de chef was van dit gerecht! Geïnteresseerd? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan over deze workshop in Amsterdam. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookworkshop mogelijkheden in Amsterdam.

Workshop schilderen Amsterdam
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Workshop schilderen Amsterdam

Zoek je een creatief en inspirerend groepsuitje of vrijgezellenfeest in Amsterdam? Denk dan eens aan een schilderworkshop. Duik in een wereld vol creatieve inspiratie en toon jouw kunsten op het schilderdoek. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een workshop schilderen in Amsterdam, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner in Amsterdam.

Moordspel Citygame Amsterdam
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Moordspel Citygame Amsterdam

Hou je van spanning, detectives en speurwerk? Dan is deze moordspel City Game in Amsterdam, Amstelveen, Huizen, Weesp, Uithoorn of omgeving echt iets voor jou. Weet jij te achterhalen wat er werkelijk is gebeurd? Hoe ga je te werk om het probleem op te lossen. Zie jij als enige geen details over het hoofd? Dan maak je een goede kans om als winnaar uit de bus te komen.  Wil je meer weten over de mogelijkheden van een moordspel bij jou in de buurt, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over een moordspel Game bij jou in de buurt.

Action painting vrijgezellenfeest in Amsterdam
incl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Action painting vrijgezellenfeest in Amsterdam

Zoek je een moderne creatieve activiteit als invulling van je vrijgezellenfeest in Amsterdam? En denk je daarbij niet direct aan een klassieke schilderworkshop? Dan is deze action painting workshop misschien wel een passend alternatief. Tijdens deze inspirerende workshop leer je nieuwe schildertechnieken. Denk hierbij aan baanbrekende spetter- , krab- en drippingtechnieken. Dus gebruik al je creatieve inspiratie en en boek deze bijzondere schilderworkshop! Wil je meer weten? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Lachworkshop Amsterdam
incl. BTW vanaf
€23,50 p.p.

Lachworkshop Amsterdam

Lachen is gezond. Om allerlei redenen. Wie bijvoorbeeld tien minuten voluit lacht, verbrandt net zoveel energie als wie een half uur zweet op een apparaat in de sportschool! Deze lachworkshop laat je lachen zonder reden. Geen moppen maar speelse oefeningen maken al snel een hartelijke lach bij je los. Wie kan lachen, kan meedoen! Dit wordt vast een heel ludieke invulling van je groepsuitje in Amsterdam, Huizen, Amstelveen, Weesp of omgeving. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een lachworkshop in Amsterdam of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Maak je eigen speelfilm of lipdub als vrijgezellenfeest in Amsterdam
incl. BTW vanaf
€39,95 p.p.

Maak je eigen speelfilm of lipdub als vrijgezellenfeest in Amsterdam

Van comedy, thriller, romantisch drama tot videoclip of lipdub, dit wordt een hele bijzondere invulling van jouw groepsuitje, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest in Amsterdam, Huizen, Amstelveen, Aalsmeer, Zaandam, Weesp, Uithoorn etc. Samen met een echte filmproducent ga je aan de slag om je eigen speelfilm of clip te maken op de locatie van jouw keuze. Bekijk vervolgens het resultaat gezellig op een filmavond of misschien zelfs de bruiloft. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de speelfilm mogelijkheden in Amsterdam of omgeving.

Cupcake workshop Amsterdam
incl. BTW vanaf
€50 p.p.

Cupcake workshop Amsterdam

Ben je ook zo verslaafd aan zoete lekkernijen? En zoek je een zoet en lekker uitje voor je vrijgezellenfeest of groepsuitje in Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, Weesp, Zaanstad of Huizen? Kies dan voor een workshop cupcakes versieren (kijk voor kinderfeestjes op kinderfeestje Amsterdam). Tijdens deze workshop krijg je de kans om te leren hoe je zelf de leukste cupcakes kunt maken. Uiteraard neem je na afloop het resultaat lekker mee naar huis. Proef de zoete smaak van inspiratie! Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop cupcakes maken in Amsterdam of omgeving. 

Onemotion helpt je graag met je vrijgezellenfeest Amsterdam

Van creatieve uitjes tot actieve uitjes waarbij je de hele stad doorkruist. Amsterdam bruist en is klaar voor jullie gezelschap. Veel verschillende mensen zal vaak ook inhouden dat er verschillende wensen zijn. We helpen je graag op weg om inspiratie op te doen en zo een bijzondere dag te organiseren. Wanneer er iemand die dag centraal staat (bijvoorbeeld als vrijgezel) zal die dag niet snel vergeten worden. Onemotion presenteert haar scherpe aanbiedingen voor groepsuitjes en vrijgezellenfeesten in Amsterdam, Zaandam, Huizen, Amstelveen en Aalsmeer. We willen je alvast veel creativiteit toewensen bij de organisatie en uiteraard op de dag zelf. Wil je liever vanuit Amsterdam de grens over, dan heb je mogelijk een PCR coronatest verklaring nodig. Kijk voor meer informatie op PCR coronatest met reisverklaring Amsterdam. Voor vrijgezellenfeesten in Londen, klik je op Hen do London. Zorg voor nog meer vrijgezellenfeesten en stuur je nog vrijgezelle vrienden of vriendinnen mee op één van deze single reizen. Zoek je ook nog een locatie voor de bruiloft zelf? Dan vind je deze op trouwlocaties in Amsterdam en omgeving.

Onemotion partner & preferred partner keurmerk

We willen heel een optimale beleving realiseren voor onze klanten, zowel in de voorbereiding als op de dag van het evenement zelf. Wat wij zelf als een belangrijke graadmeter voor kwaliteit zien is de tijd waarin we naar grote tevredenheid samenwerken met een partner. Daarom hebben we 2 keurmerken die deze gedachte vertegenwoordigen.

 
   
Onemotion partner
Onemotion partnerkeurmerk
Deze partner werkt samen met ons
De samenwerking verloopt naar grote tevredenheid voor de klant, de partner en Onemotion.
 
 
   
Onemotion partner
Onemotion preferred partnerkeurmerk
Deze partner werkt minimaal 5 jaar samen met ons
De samenwerking verloopt naar grote tevredenheid voor de klant, de partner en Onemotion.
De partner heeft een expertfunctie
 

 

Overige workshop, groepsuitjes en vrijgezellenfeesten in Nederland

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                Vrijgezellenfeest Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     Vrijgezellenfeest Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Vrijgezellenfeest Haarlem                                                   

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                       Vrijgezellenfeest Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, etc:                        Vrijgezellenfeest Den Haag
Regio Scheveningen:                                                             Vrijgezellenfeest Scheveningen
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                     Vrijgezellenfeest Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                        Vrijgezellenfeest Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                           Vrijgezellenfeest Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                             Vrijgezellenfeest Gouda 

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                   Vrijgezellenfeest Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                    Vrijgezellenfeest Amersfoort 

Regio Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                   Vrijgezellenfeest Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                      Vrijgezellenfeest Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                     Vrijgezellenfeest Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                          Vrijgezellenfeest Breda

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                                        Vrijgezellenfeest Almere
Regio Lelystad:                                                                      Vrijgezellenfeest Lelystad

Regio Limburg
Regio Venlo, Venray, etc:                                                      Vrijgezellenfeest Venlo
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                      Vrijgezellenfeest Maastricht

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                              Vrijgezellenfeest Groningen

Regio Overijssel
Regio Enschede, Hengelo, Deventer, etc:                           Vrijgezellenfeest Enschede
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                   Vrijgezellenfeest Zwolle

Regio Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem, etc:                                Vrijgezellenfeest Arnhem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                       Vrijgezellenfeest Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                   Vrijgezellenfeest Nijmegen

Regio Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                   Vrijgezellenfeest Drenthe

Regio Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                        Vrijgezellenfeest Zeeland

Regio Friesland
Regio Friesland, Leeuwarden, Sneek, etc:                          Vrijgezellenfeest Friesland

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

PARTNER & PREFERRED PARTNER KEURMERK

Wat wij zelf als een belangrijke graadmeter voor kwaliteit zien is de tijd waarin we naar grote tevredenheid samenwerken met een partner. Daarom hebben we 2 keurmerken die deze gedachte vertegenwoordigen.

Onemotion partner keurmerk

- Partnerschap > 1 jaar
- Grote klantentevredenheid

Onemotion preferred partner

- Partnerschap > 5 jaar
- Grote klantentevredenheid
- Expertfunctie

VRIJGEZELLENFEEST IN AMSTERDAM & OMGEVING

Staat op korte termijn je vrijgezellenfeest Amsterdam of omgeving op het programma? Samen met je familie en/of vrienden op pad in Amsterdam tijdens een vrijgezellenfeest vol avontuur? Amsterdam is natuurlijk naast de hoofdstad een prima uitvalsbasis voor een onvergetelijke dag. Amsterdam heeft op uitgaansgebied natuurlijk alles, voor zowel Nederlanders als touristen (zie bv. Junggesellenabschied Amsterdam voor Duitsland). Drink gezellig een drankje op het Waterlooplein. Ontdek nieuwe culturele inspiratie in de Westergasfabriek. Of kies voor een komisch avondje uit in de Kleine Komedie. Ook aan theaters geen gebrek. Van Carré tot het nieuwe De La Mar theater. Genoeg te doen. Maar onze favoriet blijft het afsluiten van je vrijgezellenfeest Amsterdam met een tochtje in een open sloep door de grachten van deze mooie stad. Maar ook de omgeving van Amsterdam heeft met Aalsmeer en Amstelveen genoeg andere mogelijkheden mocht je de drukte van Amsterdam willen ontlopen. Ook de bekendheid van Aalsmeer en Amstelveen gaat verder dan alleen Noord-Holland. Wat te denken van het mooie Aalsmeer? De naam van Aalsmeer is waarschijnlijk gerelateerd aan de paling.  Maar de stad is nog bekender vanwege de bloemenveiling. Gelegen tussen de bloemenkassen, polders en mooie meertjes is Aalsmeer een rustige haven voor de mensen die op zoek zijn naar een rustige invulling van hun vrijgezellenfeest of groepsuitje. Maar ook het historische Amstelveen is een prima uitvalsbasis voor voor een vrijgezellenfeest. Al eeuwenlang is Amstelveen namelijk een forenzenstad geweest voor vooral rijke zakenlieden uit het dichtbevolkte Amsterdam. Tot halverwege vorige eeuw heette de stad nog anders, namelijk Nieuwer-Amstel. Combineer een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest in Noord-Holland ook eens met een bezoek aan het weelderige Amstelveen. Bekijk jouw favoriete werk van Karel Appel in het Cobra museum of drink een biertje met uitzicht op de Urbanuskerk. Kies jij ervoor om de vrijgezel in een konijnenpak rond te laten lopen? Of kies je toch voor een normale outfit maar dan met een doldwaas programma dwars door deze verschillende steden? We helpen je in ieder geval graag op weg met diverse mogelijkheden die op deze pagina te vinden zijn. Kijk welk uitje aansluit bij jullie vrijgezellenfeest en toon interesse. Je ontvangt meer informatie die je direct kan helpen bij het opzetten van een spetterend programma voor je vrijgezellenfeest Amsterdam, Amstelveen of Aalsmeer. We wensen je bij voorbaat al veel inspiratie toe. En de vrijgezelle vrienden en vriendinnen van de bruid of bruidegom nodigen we van harte uit om een kijkje te nemen op onze singlereizen website.

PARTNER WORDEN?
Cupcakes maken in Amsterdam, kookworkshop, paaldansen, lipdub of filmuitje, muzikaliteit tijdens een percussie workshop, ontspanning tijdens een high tea, cocktails maken, lachen tijdens een lachworkshop, burlesque, bonbon workshop in Amsterdam , sushi leren dansen, salsa dansen of sieraden maken. Het is zo maar een flinke greep uit het brede assortiment van Onemotion. Onemotion staat niet stil en staat open voor nieuwe workshops en uitbreiding. Van visagie, een wijn proeverij in Amsterdam tot een graffiti workshop in Amsterdam. In vele diverse steden en omgeving kun je dit aanbod vinden. Bij Onemotion staat de bezoeker voorop. We houden graag ons assortiment uitdagend, trendgevoelig en voor verschillende seizoenen in de prachtige stad Amsterdam. Kies je voor het tekenen van een naaktmodel of sla je liever een balletje tijdens een golfclinic? Van actief en creatief tot passief. Ben jij nu een aanbieder van 1 van deze workshops of 1 van de andere uitjes die Onemotion o.a. op zijn site heeft staan? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Door de vele aanvragen voor samenwerking nemen wij contact met je op mocht het aansluiten bij de visie van Onemotion.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.

Lees meer over Onemotion


Onemotion
Zandheuvel 52B
4901 HW Oosterhout

Onze voordelen


 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt