Vrijgezellenfeest Amsterdam en leuke bedrijfsuitjes

Ook voor Aalsmeer, Zaanstad, Huizen, Weesp, Uithoorn en Amstelveen.

Vrijgezellenfeest Amsterdam en leuke bedrijfsuitjes

Amsterdam, onze bijzondere hoofdstad met z'n mooie grachtjes en steegjes. Wereldberoemd om z'n musea en historie. Berucht om z'n red light district en coffeeshops. Amsterdam vormt natuurlijk het ultieme decor voor een avontuurlijk groepsuitje (kijk voor je workshop ook op workshops in Amsterdam en je bedrijfsuitje ook op bedrijfsuitje Amsterdam). Maar er is natuurlijk meer te zien in de regio rond onze hoofdstad Amsterdam. Ga terug in de tijd bij een bezoek aan de Zaanse Schans. Breng tijdens je vrijgezellenfeest voor vrouwen of mannen in Amsterdam een bezoek aan de bloemenveiling van Aalsmeer of ga gezellig uit eten in het centrum van Amstelveen. Wanneer je deel uitmaakt van een bijzondere en afwisselende groep kun je in de hoofdstad alle kanten op (kijk voor vergaderen op vergaderlocaties in Amsterdam pagina van Wateenlocatie of die voor congreslocaties in Amsterdam).

Maak nu eerst je keuze:

Strandzeilen als vrijgezellenfeest in Amsterdam
incl. BTW vanaf
€29,50 p.p.

Strandzeilen als vrijgezellenfeest in Amsterdam

Bereid je voor op een unieke activiteit in een park in Amsterdam. Je hebt een paar ingrediënten tot je beschikking: een grote vlakte, een beetje wind en wagentje met een zeil. Je zult niet geloven hoe hard je kunt gaan tijdens deze strand- of landzeil activiteit. Het mooie is dat je er niet eens speciaal voor naar het strand hoeft te gaan. Geniet van de wind die door je haren blaast en laat je mee voeren door de kracht van de natuur. Wil je meer weten over strandzeilen als vrijgezellenfeest of ander groepsuitje? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop parfum maken Amsterdam
incl. BTW vanaf
€24,95 p.p.

Workshop parfum maken Amsterdam

Geniet je ook altijd zo van een heerlijk geurtje? Iemand die langsloopt met je favoriete geurtje waardoor je even weg kunt dromen. Wist je dat parfum (of toen nog per fumus) ruim 3000 jaar voor Christus in Egypte is ontstaan? Kruiden, planten en takken werden gebruikt als geur offers voor de goden. Maar nu is het tijd om zelf een heerlijke parfum te maken tijdens deze parfum maken workshop in Amsterdam. De professionele begeleiding neemt je mee in de wereld van een geuren, oliën en het maken van de perfecte parfum. Bedenk jij de nieuwste lijn voor een bekend merk? Combineer de lekkerste geuren op weg naar een unieke eigen parfum!

Armbanden workshop Amsterdam
incl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Armbanden workshop Amsterdam

Zoek je een creatief en inspirerend groepsuitje of vrijgezellenfeest in Amsterdam? En hou je wel van leuke accessoires? En droom je wel eens weg bij de gedachte om op je blote voeten over het strand van Ibiza te lopen? Dan geeft deze workshop vast de juiste sfeer. Denk dan eens ook aan een workshop armbanden maken (Ibiza style). Duik in een wereld vol creatieve inspiratie en ontwerp een blijvende herinnering aan deze speciale dag. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een workshop armbanden maken in Amsterdam, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Paintball groepsuitje Amsterdam
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Paintball groepsuitje Amsterdam

Ben jij dol op verf? Maar dan niet in de kunstzinnige zin van het woord? Krijg jij een enorme kick van spanning en adrenaline? Dan is het tijd voor deze paintball activiteit in Amsterdam. Hijs je in de combat outfit en stap de paintball wereld in. Duik jij op tijd weg voor een verfkogel? En counter jij door je tegenstander direct uit de wedstrijd te schieten? Dan ben jij gemaakt voor deze strijd. En houden jullie achteraf nog wat tijd over om iemand in het zonnetje te zetten? Hijs hem of haar in een konijnenpak en schiet de patronen leeg. Veel plezier toegewenst.

Uit handen van de jagers als vrijgezellenfeest in Amsterdam
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

Uit handen van de jagers als vrijgezellenfeest in Amsterdam

Slechts één ding is belangrijk; laat je niet vangen. Tenminste als je één van de voortvluchtigen bent. Dan doe je er natuurlijk alles aan om niet op te vallen en ga je helemaal op in de massa. Ben je een jager, dan ligt dat natuurlijk helemaal anders. Dan ga je aan de hand van moderne hulpmiddelen op jacht. Wil jij je vrijgezellenfeest in Amsterdam combineren met een zinderende City Game? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Workshop disco dansen

Let's Groove those Boogie Nights... . Tijdens deze workshop disco dansen ga je helemaal Loco in Acapulco. Ga helemaal los op de leukste Disco muziek en leer ondertussen de beste moves. I love to love Donna Summer en Marvin Gaye, bereid je voor op een nieuwe Disco revival. Wil je meer weten over deze bijzonder Funky workshop disco dansen, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan over een workshop bij jouw in de buurt. I'm in the mood for dancing!!

The Pain Game als vrijgezellenfeest voor mannen in Amsterdam
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

The Pain Game als vrijgezellenfeest voor mannen in Amsterdam

In the end boys will become men! Het is daarom hoog tijd om de grenzen van jullie groepsleden eens gaan te verkennen. Zijn de verliezers (van een aantal opdrachten) onder jullie opgewassen tegen diverse ludieke en tamelijk onaangename (lijf-) straffen? Dit vrijgezellenfeest voor mannen in Amsterdam is een mooie kans om jullie mannelijkheid te bewijzen aan de overige groepsleden. Dit vrijgezellenfeest staat garant voor een hilarische middag (uiteraard ook voor de verliezers in de groep). Wil je meer weten over dit bijzondere groepsuitje? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop hoge hakken lopen in Amsterdam (als echte Catwalkmodellen)
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Workshop hoge hakken lopen in Amsterdam (als echte Catwalkmodellen)

Tijd voor een leuke, elegante en sexy workshop in Amsterdam. Jullie gaan namelijk leren om nog sierlijker en sexy te lopen op hoge hakken. Leer sexy, mooi en sierlijk lopen op hoge hakken. Na afloop van deze workshop lopen jullie als echte Catwalkmodellen de dansstudio uit. Het eerste waar een man naar kijkt zijn niet je ogen, billen of borsten. Nee het is de manier waarop je beweegt (in de verte) die de aandacht trekt. Dan is dit een ludieke maar ook uitgelezen kans om hier iets mee te doen. Deze gezellige workshop met garantie op direct resultaat is zeer geslaagd voor een vrijgezellenfeest. Haal de Diva in je naar boven en neem je hoogste hakken mee. Jullie krijgen zeker geen spijt en maken de blits op het trouwfeest.

incl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Workshop zilveren ketting maken

Ben je een liefhebber van sieraden? Draag je graag ringen, armbanden en een mooie ketting? Vraag je jezelf altijd af hoe deze prachtige dingen worden gemaakt? Kies dan voor de workshop zilveren ketting maken! Tijdens een creatieve workshop ga je namelijk aan de slag om een unieke eigen zilveren teksthanger te maken. Gebruik letters, leuke figuurtjes en misschien wel cijfers om er een hele bijzondere en vooral unieke zilveren teksthanger van te maken. Tijdens deze workshop doorloop je het proces van begin tot eind onder professionele begeleiding. Interesse? Vraag snel meer informatie aan en laat je overtuigen.

Quad rally rijden Amsterdam
incl. BTW vanaf
€39,95 p.p.

Quad rally rijden Amsterdam

Oerend hard snellen jij en je vrienden of collega´s over het parcours, terwijl je hart mee klopt op het ritme van motor van je eigen quad. Wind, modder, niets houdt jullie tegen. Tijdensdit quad rijden in Amsterdam, komen er vast en zeker oerkrachten vrij. Wil je meer weten over deze leuke Quad rally in Amsterdam? Vraag dan hieronder meer informatie aan. We wensen je bij voorbaat veel adrenaline toe.

Workshop koe schilderen als vrijgezellenfeest in Amsterdam
incl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Workshop koe schilderen als vrijgezellenfeest in Amsterdam

Ben je op zoek naar een creatieve workshop? En dan het liefste eentje waarbij je iets kunt beschilderen? Denk dat ook eens aan het beschilderen van een koe gemaakt van papier maché. Maak je eigen kunstwerk tijdens een gezellige workshop die barst van de inspirerende creativiteit. Kies voor een bepaalde stijl en bekijk voor welke versie je vriendinnen uiteindelijk hebben gekozen. En natuurlijk neem je je zelf bedachte kunstwerk mee naar huis om het daar een prominente plaats te geven. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop koe schilderen als groepsuitje in Amsterdam.

The Hangover City Game Amsterdam
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

The Hangover City Game Amsterdam

Deze City Game is bijzonder geschikt als vrijgezellenfeest. Word jij na afloop ook ineens wakker met een tijger in plaats van een kater? Heb je overal blauwe plekken en enorme hoeveelheden geld op zak? Dan ben je waarschijnlijk terecht gekomen in deze The Hangover City Game. Maak je borst maar nat voor een aantal enorm vreemde opdrachten.... . Wil je meer weten over de mogelijkheden van een Hangover stadsspel in Amsterdam, Amstelveen, Zaandam, Huizen, Weesp, Uithoorn of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. 

Moordspel Citygame Amsterdam
incl. BTW vanaf
€24,95 p.p.

Moordspel Citygame Amsterdam

Hou je van spanning, detectives en speurwerk? Dan is deze moordspel City Game in Amsterdam, Amstelveen, Huizen, Weesp, Uithoorn of omgeving echt iets voor jou. Weet jij te achterhalen wat er werkelijk is gebeurd? Hoe ga je te werk om het probleem op te lossen. Zie jij als enige geen details over het hoofd? Dan maak je een goede kans om als winnaar uit de bus te komen.  Wil je meer weten over de mogelijkheden van een moordspel bij jou in de buurt, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over een moordspel Game bij jou in de buurt.

Kookworkshop Amsterdam
incl. BTW vanaf
€48 p.p.

Kookworkshop Amsterdam

Wie is de chef? Jij toch? Tijdens deze workshop wel! Of je nu een geboren kok bent of juist vaak net de plank misslaat tijdens het koken, het maakt allemaal niet uit tijdens deze kookworkshop. Onemotion tipt daarom deze leuke kookworkshop in Amsterdam. Onder begeleiding van een professionele kok ga je in teamverband aan de slag om een culinaire maaltijd te bereiden. Uiteindelijk ga je in groepsverband de gerechten nuttigen. Dus doe je best en zeg met trots dat jij de chef was van dit gerecht! Geïnteresseerd? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan over deze workshop in Amsterdam. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookworkshop mogelijkheden in Amsterdam.

Action painting vrijgezellenfeest in Amsterdam
incl. BTW vanaf
€34,50 p.p.

Action painting vrijgezellenfeest in Amsterdam

Zoek je een moderne creatieve activiteit als invulling van je vrijgezellenfeest in Amsterdam? En denk je daarbij niet direct aan een klassieke schilderworkshop? Dan is deze action painting workshop misschien wel een passend alternatief. Tijdens deze inspirerende workshop leer je nieuwe schildertechnieken. Denk hierbij aan baanbrekende spetter- , krab- en drippingtechnieken. Dus gebruik al je creatieve inspiratie en en boek deze bijzondere schilderworkshop! Wil je meer weten? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop bonbons maken Amsterdam
incl. BTW vanaf
€49,50 p.p.

Workshop bonbons maken Amsterdam

Ben je ook zo verslaafd aan zoete lekkernijen? En zoek je een zoet en lekker uitje voor je afdelingsuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest in Amsterdam? Kies dan voor een workshop bonbons maken in Amsterdam. Tijdens deze workshop krijg je de kans om te leren hoe je zelf de lekkerste bonbons kunt vervaardigen. Uiteraard neem je na afloop het resultaat lekker mee naar huis. Proef de zoete smaak van inspiratie! Kijk ook eens op onze chocolade workshop pagina. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop bonbons maken mogelijkheden in Amsterdam. We wensen je alvast heel veel zoet plezier toe!

Bubble voetbal als vrijgezellenfeest in Amsterdam
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Bubble voetbal als vrijgezellenfeest in Amsterdam

Heeft voetbal geen geheim meer voor je? Schiet en kop je alle ballen vanuit alle hoeken en standen binnen? Dan is dat nu verleden tijd. Tijdens bubbel voetbal stap je namelijk in een grote plastic bal. Dit zal je verplichten om zo goed mogelijk samen te scoren. Mensen van het scoren afhouden door je "lichaam van plastic" goed in te zetten of een aanval op Messi-achtige manieren te ontwijken. Zet alle tactieken overboord en focus je op je eigen bubbel. En komt de bal dan toch goed voor je voeten schroom dan niet om deze hard binnen te schieten en je team zo naar de overwinning te helpen. Lachen, gieren en brullen staat centraal tijdens dit actieve vrijgezellenfeest in Amsterdam. Vraag snel meer informatie aan voor een onvergetelijk uitje.

Workshop minibag maken Amsterdam
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Workshop minibag maken Amsterdam

Ben je gek op leer en wil je lekker creatief en ambachtelijk bezig zijn? Maak je ultieme tas in mini uitvoering voor aan je sleutelbos, of hou het simpel en maak een creditcardhouder. Je kiest je favoriete leerkleur uit en maakt twee tasjes onder deskundige begeleiding. De workshop wordt gegeven in de unieke leren tassen winkel/workshop vlakbij de Rai in Amsterdam, maar kan ook op locatie gegeven worden. Duur van de workshop 2 uur. Minimaal 4 deelnemers maximaal 10 deelnemers. Prijs p.p. 32,50 euro incl. BTW. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor het doen van een workshop minibag maken in Amsterdam of omgeving, vraag dan geheel vrijblijvend hieronder meer informatie aan.

Escape room Amsterdam
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Escape room Amsterdam

Dit wordt het ultieme groepsuitje. Laat je samen met je vrienden, collega's of teamgenoten opsluiten in een mysterieuze kamer: de Escape Room. Vervolgens heb je een uur de tijd om te ontsnappen. Echter, om te kunnen ontsnappen zul je wel een aantal bijzondere puzzles/raadsels op moeten lossen. De klok tikt langzaam door, weten jullie het spel te kraken. Geen nood, lukt het toch niet, dan word je gewoon weer vrijgelaten. Dit uitje is bijzonder passend voor je bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest in Amsterdam of omgeving. Wil je meer weten? Vraag dan hieronder meer informatie aan over escaperooms in Amsterdam.

Creatieve workshop accessoires maken in Amsterdam
incl. BTW vanaf
€50 p.p.

Creatieve workshop accessoires maken in Amsterdam

De uitvoerder van deze leuke creatieve workshop is een leren tassen & accessoires label in Amsterdam. Het is zowel mogelijk om deze workshop bij de uitvoerder als op jullie eigen locatie te laten plaatsvinden. Met behulp van leer en tools ga je een aantal no-sew accessoires maken, die je tenslotte mee kunt nemen naar huis. Het atelier bevindt zich aan een rustig pleintje met uitzicht op het Rembrandtpark in Amsterdam-West. De workshop duurt 1,5 a 2 uur en is van 6 tot 12 personen te boeken. Wil je meer weten over deze creatieve workshop, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

High tea workshop Amsterdam
incl. BTW vanaf
€40 p.p.

High tea workshop Amsterdam

Een leuke variant op een kookworkshop is deze High Tea workshop in het centrum van Amsterdam. Onder professionele begeleiding leer je typische Engelse High Tea gerechten maken, om ze vervolgens natuurlijk gezellig met z'n allen te nuttigen. Deze gezellige vorm van samenzijn is enorm populair. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de high tea workshop mogelijkheden in Amsterdam.

City escape als vrijgezellenfeest in Amsterdam
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

City escape als vrijgezellenfeest in Amsterdam

Deze City game is een variant op de zeer populaire escape rooms van dit moment. Alleen deze game speel je in het centrum van de stad. Breken jullie alle codes? Ontrafelen jullie op tijd alle raadsels en geheimen? Welk team wint de sleutel van de stad? Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een City Escape Game in Amsterdam of omgeving, vraag dan meer informatie aan middels onderstaande button.  Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Workshop fashion restyling Amsterdam
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Workshop fashion restyling Amsterdam

Je hebt ze vast wel in je kast liggen: kledingstukken van goede kwaliteit die uit de mode zijn geraakt (of zijn beschadigd), maar waar je eigenlijk stiekem best gehecht aan bent geraakt. En hetzelfde geldt vast ook voor je vriendinnen. Tijdens deze unieke workshop in Amsterdam leer je onder deskundige begeleiding hoe je deze kleding een nieuw leven kunt geven. Wil je meer weten over deze modieuze workshop in Amsterdam (leuk als vriendinnendag of vrijgezellenfeest), vraag dan meer informatie aan middels onderstaande button. 

lipdub Amsterdam
incl. BTW vanaf
€39,95 p.p.

Maak je eigen speelfilm of lipdub Amsterdam

Van comedy, thriller, romantisch drama tot videoclip of lipdub, dit wordt een hele bijzondere invulling van jouw groepsuitje, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest in Amsterdam, Huizen, Amstelveen, Aalsmeer, Zaandam, Weesp, Uithoorn etc. Samen met een echte filmproducent ga je aan de slag om je eigen speelfilm of clip te maken op de locatie van jouw keuze. Bekijk vervolgens het resultaat gezellig op een filmavond of misschien zelfs de bruiloft. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de speelfilm mogelijkheden in Amsterdam of omgeving.

Cocktail workshop Amsterdam
incl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Cocktail workshop Amsterdam

Caipirinha, Jungle Juice, Tequila Sunrise of een Strawberry Martini, na afloop van deze cocktail workshop in Amsterdam schudt je ze zo uit de mouw. In ongeveer 2 uur tijd krijg je les in het mixen en shaken van alcoholische drankjes (of op verzoek non-alcoholisch). Na afloop ben je als volleerd cocktailshaker klaar om de strijd aan te gaan met Brian Flanagan en Douglas Coughlin (film Cocktail). Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de cocktail workshop mogelijkheden tijdens je personeelsuitje of vrijgezellenfeest in Amsterdam.

Workshop schilderen Amsterdam
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Workshop schilderen Amsterdam

Zoek je een creatief en inspirerend groepsuitje of vrijgezellenfeest in Amsterdam? Denk dan eens aan een schilderworkshop. Duik in een wereld vol creatieve inspiratie en toon jouw kunsten op het schilderdoek. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een workshop schilderen in Amsterdam, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner in Amsterdam.

Martial Art Wedding Crashers Amsterdam
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Martial Art Wedding Crashers Amsterdam

Maak je op voor het meest bizarre vrijgezellenfeest Amsterdam dat er bestaat. Midden in het Vondelpark leer je in sneltreinvaart een aantal kneepjes van de effectieve Israëlische Krav Maga vechtsport. En deze kunsten zullen jij en de andere vrijgezellenfeest gangers hard nodig hebben. Jaloerse ex-vriendinnen en snode schoonmoeders liggen op de loer om de bruiloft in het water te laten vallen. Weten jullie de bruiloft te redden? Bereid je voor op een leuke en leerzame middag. Vraag hieronder meer informatie aan. We wensen je bij voorbaat graag veel inspiratie toe!

Workshop sieraden maken Amsterdam
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

Workshop sieraden maken Amsterdam

Zoek je een creatief en inspirerend groepsuitje of vrijgezellenfeest in Amsterdam? Denk dan eens aan een workshop sieraden maken. Duik in een wereld vol creatieve inspiratie en ontwerp een blijvende herinnering aan deze speciale dag. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een sieraden workshop in Amsterdam, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Ontdek de Verrader dinerspel Alkmaar
incl. BTW vanaf
€42,50 p.p.

Ontdek de Verrader dinerspel Amsterdam

Deze populaire City Game wordt aan tafel gespeeld. Samen met je collega's, vrienden of familieleden probeer je zoveel mogelijk punten te scoren. Maar natuurlijk is er ook een verrader in het spel. Weten jullie hem/haar te ontmaskeren? Dit dinerspel is inclusief een heerlijk diner (inclusief).  Wil je meer weten over de mogelijkheden voor dit Ontdek de Verrader dinerspel in Amsterdam, Huizen, Zaandam, Amstelveen, Weesp, Aalsmeer, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop taarten maken Amsterdam
incl. BTW vanaf
€40 p.p.

Workshop taarten maken Amsterdam

Ben je op zoek naar een creatieve workshop in Amsterdam of omgeving Weesp, Uithoorn, Amstelveen, Aalsmeer, Zaanstad etc? En ben je verzot op het maken van je eigen zoete lekkernijen. Dan is de workshop taarten maken in Almsterdam een leuke kans om je banketbak talenten verder te ontdekken. Gebruik al je inspiratie om te komen tot een smakelijk resultaat. En natuurlijk krijg je het eindproduct ook mee naar huis. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop taarten maken in Amsterdam. 

Workshop bollywood dansen Amsterdam
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Workshop bollywood dansen Amsterdam

Hou je enorm van Bollywood films en heb je altijd al eens willen ervaren wat het is om te dansen op deze bijzondere muziek. Of ben je op zoek naar een origineel alternatief voor je vrijgezellenfeest, workshop met vriendinnen of vriendinnendag? Dan is deze workshop Bollywood dansen in Amsterdam (of omgeving) een echte aanrader. Duik in de wereld van deze populaire Indiase dansvorm.  Wil je meer weten over de workshop Bollywood dansen in Amsterdam, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Burlesque workshop Amsterdam
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Burlesque workshop Amsterdam

Stap in de burlesque scene tijdens deze bijzondere workshop. Aan de hand van een teasende choreografie, leer je alle ins en outs van het Burlesque dansen. Ideaal voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest voor vrouwen in Amsterdam, Amstelveen, Weesp, Uithoorn, Zaanstad of omgeving! Leer je verleidelijke kant te laten zien, en heb een spetterend gezellige tijd tijdens deze workshop! Bereid je voor op een hilarische, maar zeker ook inspirerende activiteit!Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een Burlesque workshop in Amsterdam of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Workshop Ukelele Amsterdam (voor iedereen)
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Workshop Ukelele Amsterdam (voor iedereen)

Ben je gek op live muziek, maar heb je nooit een instrument gespeeld? Heb je wel muzikale ervaring, maar ben je nieuwsgierig naar een nieuw instrument? Of houd je enorm van het kampvuur-op-het-strand-met-muziek-gevoel en zoek je naar een manier om hier uiting aan te geven?  Tijdens deze groepsworkshop ukelele spelen leer je binnen 2 uur hoe je een aantal eenvoudige liedjes kunt spelen op dit bijzondere instrument. Deze workshop is bijzonder geschikt als invulling van een vrijgezellenfeest of teamuitje in Amsterdam, Amstelveen, Zaandam of omgeving. Wil je meer weten over deze leuke workshop? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels onderstaande button.

Workshop naaktmodel schilderen of boetseren Amsterdam
incl. BTW vanaf
€39 p.p.

Workshop naaktmodel schilderen of boetseren Amsterdam

Het menselijk lichaam is al een kunstobject op zich maar tijdens deze workshop ga je het lichaam weergeven op een verfdoek. Bereid je voor op een kunstzinnig en hilarische workshop in Amsterdam of omgeving Zaandam, Huizen, Amstelveen etc. Tijdens de workshop naaktmodel schilderen of boetseren mag je een eigen creatieve interpretatie geven aan een mannelijk of vrouwelijk naaktmodel. Let daarbij goed op de houding van de persoon en de schaduwen die er op het lichaam vallen. Succes bij het ontdekken van je kunstzinnige kant! Bij dit arrangement zijn een groepsfoto en een glas champagne inbegrepen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop naakmodel schilderen of boetseren in Amsterdam.

Workshop paaldansen Amsterdam
incl. BTW vanaf
€22 p.p.

Workshop paaldansen Amsterdam

Paaldansen is lekker bewegen met een knipoog. Gooi jezelf helemaal los! En wil je je bedrijfsfeest of vrijgezellenfeest in Amsterdam of omgeving Huizen, Aalsmeer, Zaandam, Amstelveen eens op gang brengen met iets nieuws? Doe dan dan eens een leuke workshop paaldansen. Onemotion heeft een speciale en laagdrempelige paaldans workshop Amsterdam aanbieding. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de paaldans workshop mogelijkheden in Amsterdam en omgeving.

Floating en Walking dinner Amsterdam
incl. BTW vanaf
€76,50 p.p.

Floating en Walking dinner Amsterdam

Wil je Amsterdam leren kennen in combinatie met een gezellig en culinair verantwoord groepsuitje? Dan hebben we 2 leuke opties ter beschikking. Wat dacht je van een lunch-grachtentocht-stadswandeling-diner arrangement? Ben je op zoek naar een Walking dinner in Amsterdam, dan hebben we een hele leuke variant: de Floating en Walking dinner Deluxe. Dit groepsuitje begint met een drankje en een voorgerecht in één van de leukste restaurants aan het mooie Waagplein. Vervolgens loop je naar de boot die voor je klaar ligt. De schipper vertelt je alles over het Amsterdam van vroeger en van nu. De boot brengt je naar het tweede restaurant, waar je een hoofdgerecht nuttigt (inclusief 2 heerlijke drankjes). Vervolgens neemt een professionele stadsgids je mee op een tocht naar het derde restaurant , waar je het Grand Dessert zult nuttigen, met aansluitend natuurlijk koffie of thee. Wil je meer weten over de Floating en Walking dinner Amsterdam mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

powerboat amsterdam
incl. BTW vanaf
€43 p.p.

Powerboat groepsuitje Ijmuiden

Ervaar de kracht van een RIB powerboat. Na een korte instructie vaar je rustig door de haven, richting open zee. Eenmaal daar aangekomen gaan de motoren brullen en ervaar je zelf de spanning en sensatie van het varen met een rib powerboat. Met de wind in je haar en de zon in je gezicht wordt het zeker een geweldige trip. Laat lekker alle stress van je af waaien en keer als herboren terug aan de wal. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit powerboat arrangement, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van de organisator.

Gek op Holland dinerspel Amsterdam
incl. BTW vanaf
€49,50 p.p.

Gek op Holland dinerspel Amsterdam

Ben je op zoek naar een oerhollands dinerspel in Amsterdam, Aalsmeer of Amstelveen? Dan is Gek op Holland echt iets voor jou. Onder leiding van een oer-Hollandse quizmaster ga je de strijd aan met je collega's, familieleden of vrienden. Humor en spanning wisselen elkaar af tijdens een aantal speelrondes. Voorafgaand, tijdens of na afloop van dit dinerspel kunt u genieten van een heerlijk diner (inclusief). Wil je meer weten over dit leuke dinerspel arrangement, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop tapas maken Amsterdam
incl. BTW vanaf
€48 p.p.

Workshop tapas maken Amsterdam

Wie houdt er niet van lekker eten?! En wat is er leuker dan dit lekker eten samen te bereiden met je vrienden/ vriendinnen onder professionele begeleiding? Onemotion tipt daarom deze leuke kookworkshop in Amsterdam. Geniet van het temperamentvolle eten, de gezelligheid en leer ondertussen hoe je de heerlijkste tapas kunt maken. Wil je meer weten over de thema's en mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop tapas maken in Amsterdam.

Moorddiner Amsterdam
incl. BTW vanaf
€59,95 p.p.

Moorddiner Amsterdam

Onder het genot van een heerlijk diner, duik je in een heus moord mysterie. Tussen de gangen van dit moorddiner in Amsterdam, Aalsmeer, Amstelveen en omgeving door, ga je als een echte detective te werk. Zo maak je eerst een goede identificatie van het slachtoffer en houd je natuurlijk een buurtonderzoek. Vanzelfsprekend mag ook een gedegen forensisch onderzoek niet ontbreken. Tenslotte draait het allemaal om die ene vraag, welke verdachte heeft het gedaan? Ben jij je vrienden, collega's of familieleden te slim af tijdens dit moorddinner in Amsterdam? Bewijs het dan maar eens!

Graffiti workshop Amsterdam
incl. BTW vanaf
€32 p.p.

Graffiti workshop Amsterdam

Heb je zelf al eens een mooie tag willen zetten? Van throw-up tot wildstyle en master piece, in deze graffiti workshop in Amsterdam (of omgeving) leer je alle basistechnieken. Gooi al je creativiteit in de strijd en duik op 100% legale wijze in deze coole maar omstreden kunstvorm. Deze graffiti workshop in Amsterdam is ook een mooie teambuildingsgelegenheid. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de graffiti workshop mogelijkheden in Amsterdam, Amstelveen, Zaandam of omgeving.

Powerkiten of Blokarten Ijmuiden
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Powerkiten of Blokarten Ijmuiden

Wil je optimaal genieten van de zeelucht en/of het zeewater? Ben je op zoek naar een avontuurlijk uitje aan het strand niet heel ver van Amsterdam? Dan is powerkiten of blokarten misschien wel iets voor jou. Geef jezelf vleugels met een echte powerkite, of zeil over het strand.  Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden op het strand van Ijmuiden.

Sex and the City Game Amsterdam
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

Sex and the City Game Amsterdam

Deze City Game is bijzonder geschikt als bijvoorbeeld vrijgezellenfeest voor vrouwen of vriendinnendag. Een ludiek en interactief stadsspel zorgt voor een geweldige girlpower ervaring? Bereid je voor op een middagje lachen en lekker actief bezig in de buitenlucht. Bereid je voor op een op en top vrouwelijke dag in Amsterdam, Amstelveen, Huizen, Zaandam of omgeving. Wil je meer weten, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Lachworkshop Amsterdam
incl. BTW vanaf
€23,50 p.p.

Lachworkshop Amsterdam

Lachen is gezond. Om allerlei redenen. Wie bijvoorbeeld tien minuten voluit lacht, verbrandt net zoveel energie als wie een half uur zweet op een apparaat in de sportschool! Deze lachworkshop laat je lachen zonder reden. Geen moppen maar speelse oefeningen maken al snel een hartelijke lach bij je los. Wie kan lachen, kan meedoen! Dit wordt vast een heel ludieke invulling van je groepsuitje in Amsterdam, Huizen, Amstelveen, Weesp of omgeving. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een lachworkshop in Amsterdam of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Sushi workshop Amsterdam
incl. BTW vanaf
€48 p.p.

Sushi workshop Amsterdam

Humor, gezelligheid, lekker Japans eten en ook nog iets praktisch leren?! Dat is waar deze sushi workshop in Amsterdam voor staat.  Van klassieke sushi's, maki's, tot tamago, na afloop weet je precies hoe het gemaakt wordt. Dus geef je vrijgezellenfeest of groepsuitje kleur met wat rijst en nori en beleef een nieuwe ervaring. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de sushi workshop mogelijkheden in Amsterdam.

Ontdek de Verrader City Game Amsterdam
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Ontdek de Verrader City Game Amsterdam

Als groep ga je op pad. Maar natuurlijk bevindt er zich een verrader in de groep. Maar wie dan? Onderweg zul je diverse opdrachten uit moeten voeren. En vanzelfsprekend zal de verrader zijn uiterste best doen om het resultaat te saboteren. Na afloop van deze City Game zul je onder het genot van een drankje kunnen lachen om de fratsen van de verrader. Wil je meer weten over de mogelijkheden in Amsterdam, Huizen, Amstelveen, Zaanstad of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Onemotion helpt je graag met je vrijgezellenfeest Amsterdam

Van creatieve uitjes tot actieve uitjes waarbij je de hele stad doorkruist. Amsterdam bruist en is klaar voor jullie gezelschap. Veel verschillende mensen zal vaak ook inhouden dat er verschillende wensen zijn. We helpen je graag op weg om inspiratie op te doen en zo een bijzondere dag te organiseren. Wanneer er iemand die dag centraal staat (bijvoorbeeld als vrijgezel) zal die dag niet snel vergeten worden. Onemotion presenteert haar scherpe aanbiedingen voor groepsuitjes en vrijgezellenfeesten in Amsterdam, Zaandam, Huizen, Amstelveen en Aalsmeer. We willen je alvast veel creativiteit toewensen bij de organisatie en uiteraard op de dag zelf. Wil je liever vanuit Amsterdam de grens over? Voor vrijgezellenfeesten in Londen, klik je op Hen do London. Zorg voor nog meer vrijgezellenfeesten en stuur je nog vrijgezelle vrienden of vriendinnen mee op één van deze single reizenOok Spanjaarden kunnen bij ons terecht, kijk eens op que ver en Amsterdam

Onemotion partner & preferred partner keurmerk

We willen heel een optimale beleving realiseren voor onze klanten, zowel in de voorbereiding als op de dag van het evenement zelf. Wat wij zelf als een belangrijke graadmeter voor kwaliteit zien is de tijd waarin we naar grote tevredenheid samenwerken met een partner. Daarom hebben we 2 keurmerken die deze gedachte vertegenwoordigen.

 
   
Onemotion partner
Onemotion partnerkeurmerk
Deze partner werkt samen met ons
De samenwerking verloopt naar grote tevredenheid voor de klant, de partner en Onemotion.
 
 
   
Onemotion partner
Onemotion preferred partnerkeurmerk
Deze partner werkt minimaal 5 jaar samen met ons
De samenwerking verloopt naar grote tevredenheid voor de klant, de partner en Onemotion.
De partner heeft een expertfunctie
 

 

Overige workshop, groepsuitjes en vrijgezellenfeesten in Nederland

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                Vrijgezellenfeest Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     Vrijgezellenfeest Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Vrijgezellenfeest Haarlem                                                   

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                       Vrijgezellenfeest Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, etc:                        Vrijgezellenfeest Den Haag
Regio Scheveningen:                                                             Vrijgezellenfeest Scheveningen
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                     Vrijgezellenfeest Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                        Vrijgezellenfeest Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                           Vrijgezellenfeest Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                             Vrijgezellenfeest Gouda 

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                   Vrijgezellenfeest Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                    Vrijgezellenfeest Amersfoort 

Regio Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                   Vrijgezellenfeest Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                      Vrijgezellenfeest Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                     Vrijgezellenfeest Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                          Vrijgezellenfeest Breda

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                                        Vrijgezellenfeest Almere
Regio Lelystad:                                                                      Vrijgezellenfeest Lelystad

Regio Limburg
Regio Venlo, Venray, etc:                                                      Vrijgezellenfeest Venlo
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                      Vrijgezellenfeest Maastricht

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                              Vrijgezellenfeest Groningen

Regio Overijssel
Regio Enschede, Hengelo, Deventer, etc:                           Vrijgezellenfeest Enschede
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                   Vrijgezellenfeest Zwolle

Regio Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem, etc:                                Vrijgezellenfeest Arnhem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                       Vrijgezellenfeest Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                   Vrijgezellenfeest Nijmegen

Regio Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                   Vrijgezellenfeest Drenthe

Regio Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                        Vrijgezellenfeest Zeeland

Regio Friesland
Regio Friesland, Leeuwarden, Sneek, etc:                          Vrijgezellenfeest Friesland

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

PARTNER & PREFERRED PARTNER KEURMERK

Wat wij zelf als een belangrijke graadmeter voor kwaliteit zien is de tijd waarin we naar grote tevredenheid samenwerken met een partner. Daarom hebben we 2 keurmerken die deze gedachte vertegenwoordigen.

Onemotion partner keurmerk

- Partnerschap > 1 jaar
- Grote klantentevredenheid

Onemotion preferred partner

- Partnerschap > 5 jaar
- Grote klantentevredenheid
- Expertfunctie

VRIJGEZELLENFEEST IN AMSTERDAM & OMGEVING

Staat op korte termijn je vrijgezellenfeest Amsterdam of omgeving op het programma? Samen met je familie en/of vrienden op pad in Amsterdam tijdens een vrijgezellenfeest vol avontuur? Amsterdam is natuurlijk naast de hoofdstad een prima uitvalsbasis voor een onvergetelijke dag. Amsterdam heeft op uitgaansgebied natuurlijk alles, voor zowel Nederlanders als touristen (zie bv. Junggesellenabschied Amsterdam voor Duitsland). Drink gezellig een drankje op het Waterlooplein. Ontdek nieuwe culturele inspiratie in de Westergasfabriek. Of kies voor een komisch avondje uit in de Kleine Komedie. Ook aan theaters geen gebrek. Van Carré tot het nieuwe De La Mar theater. Genoeg te doen. Maar onze favoriet blijft het afsluiten van je vrijgezellenfeest Amsterdam met een tochtje in een open sloep door de grachten van deze mooie stad. Maar ook de omgeving van Amsterdam heeft met Aalsmeer en Amstelveen genoeg andere mogelijkheden mocht je de drukte van Amsterdam willen ontlopen. Ook de bekendheid van Aalsmeer en Amstelveen gaat verder dan alleen Noord-Holland. Wat te denken van het mooie Aalsmeer? De naam van Aalsmeer is waarschijnlijk gerelateerd aan de paling.  Maar de stad is nog bekender vanwege de bloemenveiling. Gelegen tussen de bloemenkassen, polders en mooie meertjes is Aalsmeer een rustige haven voor de mensen die op zoek zijn naar een rustige invulling van hun vrijgezellenfeest of groepsuitje. Maar ook het historische Amstelveen is een prima uitvalsbasis voor voor een vrijgezellenfeest. Al eeuwenlang is Amstelveen namelijk een forenzenstad geweest voor vooral rijke zakenlieden uit het dichtbevolkte Amsterdam. Tot halverwege vorige eeuw heette de stad nog anders, namelijk Nieuwer-Amstel. Combineer een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest in Noord-Holland ook eens met een bezoek aan het weelderige Amstelveen. Bekijk jouw favoriete werk van Karel Appel in het Cobra museum of drink een biertje met uitzicht op de Urbanuskerk. Kies jij ervoor om de vrijgezel in een konijnenpak rond te laten lopen? Of kies je toch voor een normale outfit maar dan met een doldwaas programma dwars door deze verschillende steden? We helpen je in ieder geval graag op weg met diverse mogelijkheden die op deze pagina te vinden zijn. Kijk welk uitje aansluit bij jullie vrijgezellenfeest en toon interesse. Je ontvangt meer informatie die je direct kan helpen bij het opzetten van een spetterend programma voor je vrijgezellenfeest Amsterdam, Amstelveen of Aalsmeer. We wensen je bij voorbaat al veel inspiratie toe. En de vrijgezelle vrienden en vriendinnen van de bruid of bruidegom nodigen we van harte uit om een kijkje te nemen op onze singlereizen website.

PARTNER WORDEN?
Cupcakes maken in Amsterdam, kookworkshop, paaldansen, lipdub of filmuitje, muzikaliteit tijdens een percussie workshop, ontspanning tijdens een high tea, cocktails maken, lachen tijdens een lachworkshop, burlesque, bonbon workshop in Amsterdam , sushi leren dansen, salsa dansen of sieraden maken. Het is zo maar een flinke greep uit het brede assortiment van Onemotion. Onemotion staat niet stil en staat open voor nieuwe workshops en uitbreiding. Van visagie, een wijn proeverij in Amsterdam tot een graffiti workshop in Amsterdam. In vele diverse steden en omgeving kun je dit aanbod vinden. Bij Onemotion staat de bezoeker voorop. We houden graag ons assortiment uitdagend, trendgevoelig en voor verschillende seizoenen in de prachtige stad Amsterdam. Kies je voor het tekenen van een naaktmodel of sla je liever een balletje tijdens een golfclinic? Van actief en creatief tot passief. Ben jij nu een aanbieder van 1 van deze workshops of 1 van de andere uitjes die Onemotion o.a. op zijn site heeft staan? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Door de vele aanvragen voor samenwerking nemen wij contact met je op mocht het aansluiten bij de visie van Onemotion.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.


NL: www.onemotion.nl

BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt