Groepsuitjes en Vrijgezellenfeesten in Antwerpen

Ook voor workshops, vriendenuitjes en bedrijfsuitjes.

vrijgezellenfeest.jpg

Vrijgezellenfeesten, groepsuitjes en workshops in Antwerpen

Wil je een vrijgezellenavond organiseren in het mooie Antwerpen, de grootste gemeente van België met zijn gezellige centrum en de Schelde? En wil je verder gaan dan alleen een boottocht, een bolleke en een heerlijk bourgondisch diner op het plein voor de kathedraal? Voor bedrijfsuitjes in Antwerpen kijk je op het overzicht via bedrijfsuitjes in Antwerpen. Of gaat je voorkeur uit naar een teambuilding activiteit in het gezellige Gent, de stad meer een erfgoed van zo'n 10.000 gebouwen en objecten. Of wat dacht je van een groepsuitje in de inspirerende studentenstad Leuven? En natuurlijk mag ook een personeelsfeest in de hoofdstad Brussel niet in dit rijtje ontbreken. Zoek je informatie over vrijgezellenfeesten in Bruggeteambuilding in Gent, of vrijgezellenfeesten in België (overige steden), dan kun je ook bij ons terecht. We wensen je tenslotte graag veel inspiratie toe.

Klik hieronder voor een overzicht van alle uitjes in Antwerpen:

Of bekijk hieronder een kleine selectie van het aanbod:

Uit handen van de jagers als groepsuitje in Antwerpen
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Uit handen van de jagers als groepsuitje in Antwerpen

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Slechts één ding is belangrijk; laat je niet vangen. Tenminste als je één van de voortvluchtigen bent. Dan doe je er natuurlijk alles aan om niet op te vallen en ga je helemaal op in de massa. Ben je een jager, dan ligt dat natuurlijk helemaal anders. Dan ga je aan de hand van moderne hulpmiddelen op jacht. Wil jij je vrijgezellenfeest combineren met een zinderende City Game in Antwerpen? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

Moorddiner als vrijgezellenfeest in Antwerpen
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Moorddiner als vrijgezellenfeest in Antwerpen

Keuze uit diverse feestlocaties of je eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

Zijn jullie klaar voor een spannend moordmysterie? Tijdens dit bijzondere groepsuitje gaan jullie een moordzaak oplossen en dat doen jullie onder het genot van een heerlijk diner. Zijn jullie in staat om achter de belangrijke vragen te komen zoals wie, waarom, hoe enzovoorts? Bewijs het maar tijdens dit leuke moorddiner als vrijgezellenfeest in Antwerpen. Natuurlijk mag er ook gelachen worden tijdens dit leuke diner. Wil je meer weten over dit leuke groepsuitje in jouw regio, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels het onderstaande informatieformulier.

City escape groepsuitje Antwerpen
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

City escape groepsuitje Antwerpen

Deze City game is een variant op de zeer populaire escape rooms van dit moment. Alleen deze game speel je in het centrum van de stad. Breken jullie alle codes? Ontrafelen jullie op tijd alle raadsels en geheimen? Welk team wint de sleutel van de stad? Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een City Escape Game in Antwerpen of omgeving als invulling van je vrijgezellendag, vraag dan meer informatie aan middels onderstaande button.  Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Archery tag als vrijgezellenfeest in Antwerpen
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Archery tag als vrijgezellenfeest in Antwerpen

Deze spannende activiteit heeft wat weg van o.a. boogschieten, trefbal en paintball en zal vast en zeker zorgen voor een heleboel adrenaline bij de spelers. Gewapend met speciale bogen (met uiteraard zachte punten) trekken jullie ten strijde om de aan jullie gewaagde tegenstanders te verschalken. Maar er zijn meerdere wegen die leiden tot de eindoverwinning. Dat maakt deze activiteit ook nog eens strategisch erg interessant. Wil je meer weten over Archery tag als invulling van jullie vrijgezellenfeest in Antwerpen? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

The Hangover vrijgezellenfeest Antwerpen
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

The Hangover vrijgezellenfeest Antwerpen

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Deze City Game is bijzonder geschikt als invulling van je vrouwelijke vrijgezellenfeest. Word jij na afloop ook ineens wakker met een tijger in plaats van een kater? Heb je overal blauwe plekken en enorme hoeveelheden geld op zak? Dan ben je waarschijnlijk terecht gekomen in deze The Hangover City Game. Maak je borst maar nat voor een aantal enorm vreemde opdrachten.... . Wil je meer weten over de mogelijkheden van een Hangover stadsspel in Antwerpen, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Cluedo als vrijgezellenfeest in Antwerpen
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Cluedo als vrijgezellenfeest in Antwerpen

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Het is een klassieker onder de bordspellen: het spannende Cluedo. Tijdens deze city game variant kruipen jullie in de huid van een echte detective. Lukt het jullie om erachter te komen hoe de moord precies was gepleegd? Waar vond de misdaad plaats en hoe werd het slachtoffer exact om het leven gebracht? En natuurlijk de hamvraag: wie heeft het precies gedaan? Wil je meer weten over deze spannende Citygame die je zal tonen hoe goed jouw detective skill wel niet zijn? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan over dit leuke groepsuitje in Antwerpen middels onderstaande informatieformulier.

Lipdub maken groepsuitje Antwerpen
incl. BTW vanaf
€39,95 p.p.

Lipdub maken groepsuitje Antwerpen

Stond je vroeger altijd al te dansen op de nieuwste hits? Dol op muziek en deel je dit met je vriendinnen? Of zoek je gewoon een onvergetelijk uitje voor je vrijgezellenfeest waar je jaren plezier van gaat beleven? Want dat is zeer zeker het geval bij dit lipdub vrijgezellenfeest uitje. Kies je favoriete nummer en ga helemaal los. En natuurlijk mag het resultaat er achteraf zijn...misschien laat je het zelfs zien op de bruiloft? Ook kun je er natuurlijk voor kiezen je favoriete speelfilm na te spelen om er een waar spektakel van te maken. Dit uitje staat te boek als gezellig, sfeervol, ludiek en op sommige momenten ronduit hilarisch. Van een comedy, thriller, romantisch drama tot videoclip of lipdub, dit wordt een hele bijzondere invulling van jouw vrijgezellenfeest in Antwerpen. De begeleiding is in handen van een echte filmproducent die je alle kneepjes gaat leren. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

50 tinten grijs City Game vrijgezellenfeest voor vrouwen in Antwerpen
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

50 tinten grijs City Game vrijgezellenfeest voor vrouwen in Antwerpen

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Bij deze City Game raden we je aan, je haren los te dragen over je oren. Zodat niemand kan zien hoe rood jouw oren precies zijn. Dit prikkelende spel is een uitstekende manier om beter in contact te komen met je eigen seksualiteit. Ontdek je eigen "stoute"kant en maak er een enorm hilarische middag van. We waarschuwen je wel voor het oplopen van overbelaste lachspieren. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het 50 tinten vrijgezellenfeest voor vrouwen in Antwerpen. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe!

Sexy quiz als vrijgezellenfeest in Antwerpen
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Sexy quiz als vrijgezellenfeest in Antwerpen

Seks,wie houdt er niet van? En dus jij een je vrienden en vriendinnen vast ook. Maar wie van jullie weet er eigenlijk het meest van dit spannende onderwerp af? Wie is degene waar anderen nog wat van kunnen leren? Dit vrijgezellenfeest is natuurlijk uitermate geschikt als voorbereiding op de huwelijksnacht.  Dus zo helpen jullie samen de aanstaande bruid of bruidegom bij het voorkomen van een grote teleurstelling, voor als het straks eenmaal zover is. Wil je meer weten over dit spannend , sexy en leerzame groepsuitje in jouw Antwerpen, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels het onderstaande informatieformulier.

The weddinggame vrijgezellenfeest vrouwen in Antwerpen
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

The weddinggame vrijgezellenfeest vrouwen in Antwerpen

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €33 p.p.

Deze City Game is bijzonder geschikt als bijvoorbeeld vrijgezellenfeest voor vrouwen of vriendinnendag. Een ludiek en interactief stadsspel zorgt voor een geweldige girlpower ervaring? Bereid je voor op een middagje lachen en lekker actief bezig in de buitenlucht. Bereid je voor op een op en top vrouwelijke dag in Antwerpen of één van de andere inspirerende steden van België. Wil je meer weten, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

The Pain Game vrijgezellenfeest Antwerpen
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

The Pain Game vrijgezellenfeest Antwerpen

In the end boys will become men! Het is daarom hoog tijd om de grenzen van jullie groepsleden eens gaan te verkennen. Zijn de verliezers (van een aantal opdrachten) onder jullie opgewassen tegen diverse ludieke en tamelijk onaangename (lijf-) straffen? Dit vrijgezellenfeest voor mannen in Antwerpen is een mooie kans om jullie mannelijkheid te bewijzen aan de overige groepsleden. Dit vrijgezellenfeest staat garant voor een hilarische middag (uiteraard ook voor de verliezers in de groep). Wil je meer weten over dit bijzondere groepsuitje? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Disco dansworkshop Antwerpen
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Disco dansworkshop Antwerpen

De disco is weer terug van helemaal nooit weggeweest. Nog altijd vind je diverse disco hits in de top 2000. En menig feestje is niet compleet zonder een aantal disco krakers. En na deze workshop disco dansen is het jouw tijd om te shinen op elk feestje. De spotlight mag aan en kan op jouw worden gericht. Nu is het jouw beurt om het disco-virus door te geven aan alle anderen op de dansvloer. Wil je meer weten over deze bijzonder Funky workshop disco dansen, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan over een workshop in Antwerpen. I'm in the mood for dancing!!

Percussieworkshop als vrijgezellenfeest in Antwerpen
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Percussieworkshop als vrijgezellenfeest in Antwerpen

Zelf muziek maken, meebewegen op een opzwepend ritme en deel uit maken van een groter geheel. Tijdens dit ritmische vrijgezellenfeest kan het allemaal. En onze percussie workshoppartner is een verhaal apart. Ze treden op door heel Nederland en België met hun eigen samba band, bestaand uit slechts 2 personen. Van winkelcentrum tot zomerfestival, overal waar ze komen vullen ze hun samba band spontaan aan met het niets vermoedende publiek. Dit zijn echte workshop professionals, in staat om elke groep mensen om te toveren tot een geoliede samba machine. Wil je je vrijgezellenfeest een muzikale boost geven, dan is deze percussie workshop misschien wel een hele leuke optie.

Ontdek de verrader vrijgezellenfeest Antwerpen
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Ontdek de verrader vrijgezellenfeest Antwerpen

Als groep ga je op pad. Maar natuurlijk bevindt er zich een verrader in de groep. Maar wie dan? Onderweg zul je diverse opdrachten uit moeten voeren. En vanzelfsprekend zal de verrader zijn uiterste best doen om het resultaat te saboteren. Na afloop van deze City Game zul je onder het genot van een drankje kunnen lachen om de fratsen van de verrader. Wil je meer weten over de mogelijkheden in Antwerpen en omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Zorg voor nog meer vrijgezellenfeesten en stuur je nog vrijgezelle vrienden of vriendinnen mee op één van deze single reizen.

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

 

ANTWERPEN LEEFT

Onemotion heeft hieronder een aantal bijzonder leuke activiteiten voor je op een rijtje gezet. Van cocktail workshop tot City Game, van lipdub tot dinerspel, we helpen je graag om je vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of bedrijfsfeest op een betaalbare en originele wijze te organiseren in Antwerpen, Brussel, Leuven, Gent of één van de andere gemeenten in Vlaanderen. Neem direct contact op met de organisator van het betreffende evenement en geef je specifieke wensen door. Heb je vragen over dinermogelijkheden bij je City Game? Of wil je bijvoorbeeld een alcoholvrije cocktail workshop (bijv. ivm zwangerschap). De organisator helpt je graag door een passende invulling te geven van jouw onvergetelijke evenement. En mocht je besluiten om naar Antwerpen te verhuizen, dan biedt verhuisfirma in Antwerpen je de nodige inspiratie.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.

Lees meer over Onemotion


Onemotion
Zandheuvel 52B
4901 HW Oosterhout

Onze voordelen


 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt