Vrijgezellenfeest Antwerpen en leuke bedrijfsuitjes

tips en ideeën door heel Nederland

Vrijgezellenfeest Antwerpen

Wil je een vrijgezellenavond organiseren in het mooie Antwerpen, de grootste gemeente van België met zijn gezellige centrum en de Schelde? En wil je verder gaan dan alleen een boottocht, een bolleke en een heerlijk bourgondisch diner op het plein voor de kathedraal? Of gaat je voorkeur uit naar een teambuilding activiteit in het gezellige Gent, de stad meer een erfgoed van zo'n 10.000 gebouwen en objecten. Of wat dacht je van een groepsuitje in de inspirerende studentenstad Leuven? En natuurlijk mag ook een personeelsfeest in de hoofdstad Brussel niet in dit rijtje ontbreken. Zoek je informatie over vrijgezellenfeesten in Bruggeteambuilding in Gent, of vrijgezellenfeesten in België (overige steden), dan kun je ook bij ons terecht. We wensen je tenslotte graag veel inspiratie toe.

De leukste vrijgezellenfeesten en bedrijfsuitjes van Antwerpen

- Van Culinaire stadswandeling tot cocktail workshop
- Van moorddiner tot maak je eigen speelfilm
- Van Weddingplanner stadsspel tot burlesque workshop
- Van whisky proeverij tot salsa workshop
- Van graffiti workshop tot walking dinner
- Van percussie workshop tot kookworkshop

Bekijk het aanbod, door op onderstaande link te klikken.

Some description

 

Zorg voor nog meer vrijgezellenfeesten en stuur je nog vrijgezelle vrienden of vriendinnen mee op één van deze single reizen.

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

 

ANTWERPEN LEEFT

Onemotion heeft hieronder een aantal bijzonder leuke activiteiten voor je op een rijtje gezet. Van cocktail workshop tot City Game, van lipdub tot dinerspel, we helpen je graag om je vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of bedrijfsfeest op een betaalbare en originele wijze te organiseren in Antwerpen, Brussel, Leuven, Gent of één van de andere gemeenten in Vlaanderen. Neem direct contact op met de organisator van het betreffende evenement en geef je specifieke wensen door. Heb je vragen over dinermogelijkheden bij je City Game? Of wil je bijvoorbeeld een alcoholvrije cocktail workshop (bijv. ivm zwangerschap). De organisator helpt je graag door een passende invulling te geven van jouw onvergetelijke evenement. En mocht je besluiten om naar Antwerpen te verhuizen, dan biedt verhuisfirma in Antwerpen je de nodige inspiratie.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.


NL: www.onemotion.nl

BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt