Groepsuitjes en Vrijgezellenfeesten in Brussel

Ook voor workshops, vriendenuitjes en bedrijfsuitjes.

vrijgezellenfeest.jpg

Vrijgezellenfeest Brussel

Hoewel Brussel bekend staat als niet alleen de hoofdstad van België maar ook van Europa, is de stad qua inwoneraantal slechts de vijfde gemeente van België (na Antwerpen, Gent, Charleroi en Luik). De stad maakt echter, met nog 18 andere deelgemeenten, deel uit van het Brussel Hoofdstedelijk Gewest. Dit gewest is met bijna 1,2 miljoen inwoners wel verruit de grootste van België. En wil je er zelf gaan wonen, kijk dan op verhuisfirma in Brussel. Enkele eeuwen geleden was Brussel tevens hoofdstad van het hertogdom Brabant ( bestaande uit de hedendaagse provincies Vlaams-Brabant, Waals-Brabant, Antwerpen, het Brussel Hoofdstedelijk Gewest en de Nederlandse provincie Noord-Brabant). De belangrijke geschiedenis van de stad is nog altijd terug te vinden in het imposante karakter van de binnenstad, welke een perfecte locatie vormt voor een bedrijfsuitjes, personeelsfeest of vrijgezellenfeest in Brussel. Geniet van een Belgisch biertje met uitzicht op de kathedraal van Sint-Michiel, of wandel gezellig door het Jubelpark. Zoek je informatie over vrijgezellenfeesten in Antwerpenbedrijfsuitjes in Brugge, teambuilding in Gent, of vrijgezellenfeesten in België (overige steden), dan kun je ook bij ons terecht. Ben je in de gelegenheid, combineer je teambuilding activiteit of vrijgezellenfeest in Brussel dan ook met bijvoorbeeld een bezoek aan de studentenstad Leuven. Geniet van het monumentale karakter van de stad met z'n bijzondere stadhuis. En dompel jezelf onder in het studentikoze uitgaansleven op de Oude Markt. Of bezoek de stad Mechelen met z'n imposante Sint-Romboutskathedraal. Geniet van een personeelsfeest, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest met karakter in Brussel, Leuven, Mechelen of Vilvoorde. We wensen je in ieder geval heel veel inspiratie toe!

Klik hieronder voor een overzicht van alle uitjes in Brussel:

Of bekijk hieronder een kleine selectie van het aanbod:

The weddinggame vrijgezellenfeest voor vrouwen in Brussel
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

The weddinggame vrijgezellenfeest voor vrouwen in Brussel

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €33 p.p.

Deze City Game is bijzonder geschikt als bijvoorbeeld vrijgezellenfeest voor vrouwen of vriendinnendag. Een ludiek en interactief stadsspel zorgt voor een geweldige girlpower ervaring? Bereid je voor op een middagje lachen en lekker actief bezig in de buitenlucht. Bereid je voor op een op en top vrouwelijke dag in Brussel of één van de andere inspirerende steden van België. Wil je meer weten, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Disco dansworkshop Brussel
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Disco dansworkshop Brussel

De disco is weer terug van helemaal nooit weggeweest. Nog altijd vind je diverse disco hits in de top 2000. En menig feestje is niet compleet zonder een aantal disco krakers. En na deze workshop disco dansen is het jouw tijd om te shinen op elk feestje. De spotlight mag aan en kan op jouw worden gericht. Nu is het jouw beurt om het disco-virus door te geven aan alle anderen op de dansvloer. Wil je meer weten over deze bijzonder Funky workshop disco dansen, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan over een workshop in Brussel. I'm in the mood for dancing!!

Archery tag als vrijgezellenfeest in Brussel
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Archery tag als vrijgezellenfeest in Brussel

Deze spannende activiteit heeft wat weg van o.a. boogschieten, trefbal en paintball en zal vast en zeker zorgen voor een heleboel adrenaline bij de spelers. Gewapend met speciale bogen (met uiteraard zachte punten) trekken jullie ten strijde om de aan jullie gewaagde tegenstanders te verschalken. Maar er zijn meerdere wegen die leiden tot de eindoverwinning. Dat maakt deze activiteit ook nog eens strategisch erg interessant. Wil je meer weten over Archery tag als invulling van jullie vrijgezellenfeest in Brussel? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Percussieworkshop Brussel
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Percussieworkshop Brussel

Zelf muziek maken, meebewegen op een opzwepend ritme en deel uit maken van een groter geheel. Tijdens dit ritmische vrijgezellenfeest kan het allemaal. En onze percussie workshop partner is een verhaal apart. Ze treden op door heel Nederland met hun eigen samba band, bestaand uit slechts 2 personen. Van winkelcentrum tot zomerfestival, overal waar ze komen vullen ze hun samba band spontaan aan met het niets vermoedende publiek. Dit zijn echte workshop professionals, in staat om elke groep mensen om te toveren tot een geoliede samba machine. Wil je je vrijgezellenfeest in Brussel een muzikale boost geven, dan is deze percussie workshop misschien wel een hele leuke optie.

Lipdub maken vrijgezellenfeest in Brussel
incl. BTW vanaf
€39,95 p.p.

Lipdub maken vrijgezellenfeest in Brussel

Stond je vroeger altijd al te dansen op de nieuwste hits? Dol op muziek en deel je dit met je vriendinnen? Of zoek je gewoon een onvergetelijk uitje voor je vrijgezellenfeest waar je jaren plezier van gaat beleven? Want dat is zeer zeker het geval bij dit lipdub vrijgezellenfeest uitje. Kies je favoriete nummer en ga helemaal los. En natuurlijk mag het resultaat er achteraf zijn...misschien laat je het zelfs zien op de bruiloft? Ook kun je er natuurlijk voor kiezen je favoriete speelfilm na te spelen om er een waar spektakel van te maken. Dit uitje staat te boek als gezellig, sfeervol, ludiek en op sommige momenten ronduit hilarisch. Van een comedy, thriller, romantisch drama tot videoclip of lipdub, dit wordt een hele bijzondere invulling van jouw vrijgezellenfeest in Brussel. De begeleiding is in handen van een echte filmproducent die je alle kneepjes gaat leren. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

 The Hangover vrijgezellenfeest voor mannen in Brussel
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

The Hangover vrijgezellenfeest voor mannen in Brussel

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Deze City Game is bijzonder geschikt als invulling van je vrouwelijke vrijgezellenfeest. Word jij na afloop ook ineens wakker met een tijger in plaats van een kater? Heb je overal blauwe plekken en enorme hoeveelheden geld op zak? Dan ben je waarschijnlijk terecht gekomen in deze The Hangover City Game. Maak je borst maar nat voor een aantal enorm vreemde opdrachten.... . Wil je meer weten over de mogelijkheden van een Hangover stadsspel in Brussel, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

City escape groepsuitje Brussel
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

City escape groepsuitje Brussel

Deze City game is een variant op de zeer populaire escape rooms van dit moment. Alleen deze game speel je in het centrum van de stad. Breken jullie alle codes? Ontrafelen jullie op tijd alle raadsels en geheimen? Welk team wint de sleutel van de stad? Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een City Escape Game in Brussel of omgeving als invulling van je vrijgezellendag, vraag dan meer informatie aan middels onderstaande button.  Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Cluedo als vrijgezellenfeest in Brussel
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Cluedo als vrijgezellenfeest in Brussel

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Het is een klassieker onder de bordspellen: het spannende Cluedo. Tijdens deze city game variant kruipen jullie in de huid van een echte detective. Lukt het jullie om erachter te komen hoe de moord precies was gepleegd? Waar vond de misdaad plaats en hoe werd het slachtoffer exact om het leven gebracht? En natuurlijk de hamvraag: wie heeft het precies gedaan? Wil je meer weten over deze spannende Citygame die je zal tonen hoe goed jouw detective skill wel niet zijn? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan over dit leuke groepsuitje in Brussel middels onderstaande informatieformulier.

50 tinten grijs City Game vrijgezellenfeest voor vrouwen in Brussel
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

50 tinten grijs City Game vrijgezellenfeest voor vrouwen in Brussel

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Bij deze City Game raden we je aan, je haren los te dragen over je oren. Zodat niemand kan zien hoe rood jouw oren precies zijn. Dit prikkelende spel is een uitstekende manier om beter in contact te komen met je eigen seksualiteit. Ontdek je eigen "stoute"kant en maak er een enorm hilarische middag van. We waarschuwen je wel voor het oplopen van overbelaste lachspieren. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het 50 tinten vrijgezellenfeest voor vrouwen in Brussel. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe!

Uit handen van de jagers als groepsuitje in Brussel
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Uit handen van de jagers als groepsuitje in Brussel

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Slechts één ding is belangrijk; laat je niet vangen. Tenminste als je één van de voortvluchtigen bent. Dan doe je er natuurlijk alles aan om niet op te vallen en ga je helemaal op in de massa. Ben je een jager, dan ligt dat natuurlijk helemaal anders. Dan ga je aan de hand van moderne hulpmiddelen op jacht. Wil jij je vrijgezellenfeest combineren met een zinderende City Game in Brussel? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

The Pain Game als vrijgezellenfeest voor mannen in Brussel
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

The Pain Game als vrijgezellenfeest voor mannen in Brussel

In the end boys will become men! Het is daarom hoog tijd om de grenzen van jullie groepsleden eens gaan te verkennen. Zijn de verliezers (van een aantal opdrachten) onder jullie opgewassen tegen diverse ludieke en tamelijk onaangename (lijf-) straffen? Dit vrijgezellenfeest voor mannen in Brussel is een mooie kans om jullie mannelijkheid te bewijzen aan de overige groepsleden. Dit vrijgezellenfeest staat garant voor een hilarische middag (uiteraard ook voor de verliezers in de groep). Wil je meer weten over dit bijzondere groepsuitje? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Sexy quiz als vrijgezellenfeest in Brussel
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Sexy quiz als vrijgezellenfeest in Brussel

Seks,wie houdt er niet van? En dus jij een je vrienden en vriendinnen vast ook. Maar wie van jullie weet er eigenlijk het meest van dit spannende onderwerp af? Wie is degene waar anderen nog wat van kunnen leren? Dit vrijgezellenfeest is natuurlijk uitermate geschikt als voorbereiding op de huwelijksnacht.  Dus zo helpen jullie samen de aanstaande bruid of bruidegom bij het voorkomen van een grote teleurstelling, voor als het straks eenmaal zover is. Wil je meer weten over dit spannend , sexy en leerzame groepsuitje in jouw Brussel, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels het onderstaande informatieformulier.

Ontdek de verrader groepsuitje Brussel
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Ontdek de verrader groepsuitje Brussel

Als groep ga je op pad. Maar natuurlijk bevindt er zich een verrader in de groep. Maar wie dan? Onderweg zul je diverse opdrachten uit moeten voeren. En vanzelfsprekend zal de verrader zijn uiterste best doen om het resultaat te saboteren. Na afloop van deze City Game zul je onder het genot van een drankje kunnen lachen om de fratsen van de verrader. Wil je meer weten over de mogelijkheden in Brussel of één van de andere schitterende steden van België, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Moorddiner als vrijgezellenfeest in Brussel
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Moorddiner als vrijgezellenfeest in Brussel

Keuze uit diverse feestlocaties of je eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

Zijn jullie klaar voor een spannend moordmysterie? Tijdens dit bijzondere groepsuitje gaan jullie een moordzaak oplossen en dat doen jullie onder het genot van een heerlijk diner. Zijn jullie in staat om achter de belangrijke vragen te komen zoals wie, waarom, hoe enzovoorts? Bewijs het maar tijdens dit leuke moorddiner als vrijgezellenfeest in Brussel. Natuurlijk mag er ook gelachen worden tijdens dit leuke diner. Wil je meer weten over dit leuke groepsuitje in jouw regio, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels het onderstaande informatieformulier.

Zorg voor nog meer vrijgezellenfeesten en stuur je nog vrijgezelle vrienden of vriendinnen mee op één van deze singlereizen.

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

 

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.

Lees meer over Onemotion


Onemotion
Zandheuvel 52B
4901 HW Oosterhout

Onze voordelen


 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt