Vrijgezellenfeest Den Bosch en leuke bedrijfsuitjes

Ook voor Uden, Oss, Boxtel, Veghel, Rosmalen, Vught, Drunen, Vlijmen, Zaltbommel en Heusden.

vrijgezellenfeest.jpg

Diverse vrijgezellenfeest concepten in en rond Den Bosch

Den Bosch, mooie stad in het Zuiden van het land, je zou vele gedichten kunnen schrijven over de geschiedenis van deze Bourgondische stad. En perfect voor een vrijgezellenfeest Den Bosch (kijk ook op bedrijfsuitjes in Den Bosch)! Over de herkomst van de bekende versnapering de Bossche bol, of de totstandkoming van de Sint-Jan. Over de stadsrechten van Graaf Godfried de derde tot het beleg van Den Bosch. Ook Napoleon werd verliefd op deze hoofdstad van Brabant. Met elke stap die je zet, wandel je een paar jaar terug in de tijd en geniet je na afloop van je bedrijfsuitje Den Bosch van een heerlijk biertje bij de Sint-Jan. Wist je dat een vrijgezellenfeest vanuit de traditie georganiseerd moet worden door een broer of zus. Dit komt omdat hij of zij dan toezicht kan houden. Ben jij er klaar voor? We wensen je bij voorbaat al veel inspiratie toe tijdens een vrijgezellenfeest in Den Bosch. (kijk voor vergaderen op de vergaderlocaties in Den Bosch pagina van Wateenlocatie).

Uit handen van de jagers als vrijgezellenfeest in Den Bosch
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Uit handen van de jagers als vrijgezellenfeest in Den Bosch

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Slechts één ding is belangrijk; laat je niet vangen. Tenminste als je één van de voortvluchtigen bent. Dan doe je er natuurlijk alles aan om niet op te vallen en ga je helemaal op in de massa. Ben je een jager, dan ligt dat natuurlijk helemaal anders. Dan ga je aan de hand van moderne hulpmiddelen op jacht. Wil jij je vrijgezellenfeest in Den Bosch combineren met een zinderende City Game? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

Percussie workshop Den Bosch
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Percussie workshop Den Bosch

Zelf muziek maken, meebewegen op een opzwepend ritme en deel uit maken van een groter geheel. Percussie workshops kunnen o zo leuk zijn! En onze percussie workshop partner in Den Bosch is een verhaal apart. Ze treden op door heel Nederland met hun eigen samba band, bestaand uit slechts 2 personen. Van winkelcentrum tot zomerfestival, overal waar ze komen vullen ze hun samba band spontaan aan met het niets vermoedende publiek. Dit zijn echte workshop professionals, in staat om elke groep mensen om te toveren tot een geoliede samba machine. Wil je je afdelingsuitje of vrijgezellenfeest in Den Bosch, Vught, Oss etc. wat extra volume geven, dan is deze percussie workshop misschien wel een hele leuke optie.

Archery tag als vrijgezellenfeest in Den Bosch
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Archery tag als vrijgezellenfeest in Den Bosch

Deze spannende activiteit heeft wat weg van o.a. boogschieten, trefbal en paintball en zal vast en zeker zorgen voor een heleboel adrenaline bij de spelers. Gewapend met speciale bogen (met uiteraard zachte punten) trekken jullie ten strijde om de aan jullie gewaagde tegenstanders te verschalken. Maar er zijn meerdere wegen die leiden tot de eindoverwinning. Dat maakt deze activiteit ook nog eens strategisch erg interessant. Wil je meer weten over Archery tag als invulling van jullie vrijgezellenfeest in Den Bosch? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

City escape als vrijgezellenfeest in Den Bosch
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

City escape als vrijgezellenfeest in Den Bosch

Deze City game is een variant op de zeer populaire escape rooms van dit moment. Alleen deze game speel je in het centrum van de stad. Breken jullie alle codes? Ontrafelen jullie op tijd alle raadsels en geheimen? Welk team wint de sleutel van de stad? Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een City Escape Game in Den Bosch of omgeving als invulling van je vrijgezellendag, vraag dan meer informatie aan middels onderstaande button.  Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

The weddinggame City Game Den Bosch
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

The weddinggame City Game Den Bosch

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €33 p.p.

Deze City Game is bijzonder geschikt als bijvoorbeeld vrijgezellenfeest voor vrouwen of vriendinnendag. Een ludiek en interactief stadsspel zorgt voor een geweldige girlpower ervaring? Bereid je voor op een middagje lachen en lekker actief bezig in de buitenlucht. Bereid je voor op een op en top vrouwelijke dag in Den Bosch, Boxtel, Zaltbommel, Oss, Veghel en omgeving. Wil je meer weten, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Sexy quiz als vrijgezellenfeest in Den Bosch
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Sexy quiz als vrijgezellenfeest in Den Bosch

Seks,wie houdt er niet van? En dus jij een je vrienden en vriendinnen vast ook. Maar wie van jullie weet er eigenlijk het meest van dit spannende onderwerp af? Wie is degene waar anderen nog wat van kunnen leren? Dit vrijgezellenfeest is natuurlijk uitermate geschikt als voorbereiding op de huwelijksnacht.  Dus zo helpen jullie samen de aanstaande bruid of bruidegom bij het voorkomen van een grote teleurstelling, voor als het straks eenmaal zover is. Wil je meer weten over dit spannend , sexy en leerzame groepsuitje in jouw Den Bosch, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels het onderstaande informatieformulier.

Workshop paaldansen Den Bosch
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

Workshop paaldansen Den Bosch

Schud je heupen los en gooi je haar los! Het ultieme vrijgezellenfeest in Den Bosch gaat beginnen voor jullie: paaldansen! In eerste instantie zal het best een beetje wennen zijn om rond een paal te slingeren en om daarbij ook nog eens zwoel en sexy te zijn. Maar let op, aan het einde van de dag kun je heel wat leuke trucjes. Daarnaast gaat het vooral om de lol die je samen gaat beleven. Deze workshop paaldansen in Den Bosch is laagdrempelig en geschikt voor iedereen die een leuke dag wil beleven. Wil je meer vrijblijvende informatie ontvangen van de uitvoerende partner? Klik dan door via onderstaande informatie button.

Burlesque workshop Den Bosch
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Burlesque workshop Den Bosch

Stap in de burlesque scene tijdens deze bijzondere workshop. Aan de hand van een teasende choreografie, leer je alle ins en outs van het Burlesque dansen. Ideaal voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest voor vrouwen in Den Bosch, Oss, Boxtel, Veghel of Drunen! Leer je verleidelijke kant te laten zien, en heb een spetterend gezellige tijd tijdens deze workshop! Bereid je voor op een hilarische, maar zeker ook inspirerende activiteit!Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een Burlesque workshop in Den Bosch of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Graffiti workshop Den Bosch
incl. BTW vanaf
€29,50 p.p.

Graffiti workshop Den Bosch

Heb je zelf al eens een mooie tag willen zetten? Van throw-up tot wildstyle en master piece, in deze graffiti workshop in Den Bosch (of omgeving) leer je alle basistechnieken. Gooi al je creativiteit in de strijd en duik op 100% legale wijze in deze coole maar omstreden kunstvorm. Deze graffitti workshop in Den Bosch is ook een mooie teambuildingsgelegenheid. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de graffiti workshop mogelijkheden in Den Bosch, Vught, Oss, Heeswijk-Dinther en omgeving.

Moorddiner als vrijgezellenfeest in Den Bosch
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Moorddiner als vrijgezellenfeest in Den Bosch

Keuze uit diverse feestlocaties of je eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

Zijn jullie klaar voor een spannend moordmysterie? Tijdens dit bijzondere groepsuitje gaan jullie een moordzaak oplossen en dat doen jullie onder het genot van een heerlijk diner. Zijn jullie in staat om achter de belangrijke vragen te komen zoals wie, waarom, hoe enzovoorts? Bewijs het maar tijdens dit leuke moorddiner als vrijgezellenfeest in Den Bosch. Natuurlijk mag er ook gelachen worden tijdens dit leuke diner. Wil je meer weten over dit leuke groepsuitje in jouw regio, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels het onderstaande informatieformulier.

The Hangover City Game Den Bosch
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

The Hangover City Game Den Bosch

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Deze City Game is bijzonder geschikt als vrijgezellenfeest. Word jij na afloop ook ineens wakker met een tijger in plaats van een kater? Heb je overal blauwe plekken en enorme hoeveelheden geld op zak? Dan ben je waarschijnlijk terecht gekomen in deze The Hangover City Game. Maak je borst maar nat voor een aantal enorm vreemde opdrachten.... . Wil je meer weten over de mogelijkheden van een Hangover stadsspel in Den Bosch, Rosmalen, Uden, Heusden of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Cluedo als vrijgezellenfeest in Den Bosch
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Cluedo als vrijgezellenfeest in Den Bosch

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Het is een klassieker onder de bordspellen: het spannende Cluedo. Tijdens deze city game variant kruipen jullie in de huid van een echte detective. Lukt het jullie om erachter te komen hoe de moord precies was gepleegd? Waar vond de misdaad plaats en hoe werd het slachtoffer exact om het leven gebracht? En natuurlijk de hamvraag: wie heeft het precies gedaan? Wil je meer weten over deze spannende Citygame die je zal tonen hoe goed jouw detective skill wel niet zijn? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan over dit leuke groepsuitje in Den Bosch middels onderstaande informatieformulier.

Bubble voetbal als vrijgezellenfeest in Den Bosch
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

Bubble voetbal als vrijgezellenfeest in Den Bosch

Heeft voetbal geen geheim meer voor je? Schiet en kop je alle ballen vanuit alle hoeken en standen binnen? Dan is dat nu verleden tijd. Tijdens bubbel voetbal stap je namelijk in een grote plastic bal. Dit zal je verplichten om zo goed mogelijk samen te scoren. Mensen van het scoren afhouden door je "lichaam van plastic" goed in te zetten of een aanval op Messi-achtige manieren te ontwijken. Zet alle tactieken overboord en focus je op je eigen bubbel. En komt de bal dan toch goed voor je voeten schroom dan niet om deze hard binnen te schieten en je team zo naar de overwinning te helpen. Lachen, gieren en brullen staat centraal tijdens dit actieve vrijgezellenfeest in Den Bosch. Vraag snel meer informatie aan voor een onvergetelijk uitje.

The Pain Game als vrijgezellenfeest voor mannen in Den Bosch
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

The Pain Game als vrijgezellenfeest voor mannen in Den Bosch

In the end boys will become men! Het is daarom hoog tijd om de grenzen van jullie groepsleden eens gaan te verkennen. Zijn de verliezers (van een aantal opdrachten) onder jullie opgewassen tegen diverse ludieke en tamelijk onaangename (lijf-) straffen? Dit vrijgezellenfeest voor mannen in Den Bosch is een mooie kans om jullie mannelijkheid te bewijzen aan de overige groepsleden. Dit vrijgezellenfeest staat garant voor een hilarische middag (uiteraard ook voor de verliezers in de groep). Wil je meer weten over dit bijzondere groepsuitje? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Moordspel Citygame Den Bosch
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Moordspel Citygame Den Bosch

Hou je van spanning, detectives en speurwerk? Dan is deze moordspel City Game in Den Bosch, Oss, Drunen, Vlijmen of omgeving echt iets voor jou. Weet jij te achterhalen wat er werkelijk is gebeurd? Hoe ga je te werk om het probleem op te lossen. Zie jij als enige geen details over het hoofd? Dan maak je een goede kans om als winnaar uit de bus te komen.
Wil je meer weten over de mogelijkheden van een moordspel bij jou in de buurt, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over een moordspel Game bij jou in de buurt.

Workshop schilderen als vrijgezellenfeest in Den Bosch
incl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Workshop schilderen als vrijgezellenfeest in Den Bosch

Zoek je een creatief en inspirerend groepsuitje of vrijgezellenfeest in Den Bosch? Denk dan eens aan een schilderworkshop. Duik in een wereld vol creatieve inspiratie en toon jouw kunsten op het schilderdoek. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een workshop schilderen in Den Bosch, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner in Den Bosch en omliggende regio (van Veghel tot Heusden).

Workshop naaktmodel schilderen of tekenen als vrijgezellenfeest in Den Bosch
incl. BTW vanaf
€36,50 p.p.

Workshop naaktmodel schilderen of tekenen als vrijgezellenfeest in Den Bosch

Bereid je voor op een kunstzinnig en hilarische workshop in Den Bosch of omgeving Vught, Oss, Veghel, Boxtel etc. Wat lijkt op een gewone schilderworkshop, blijkt al snel een workshop naaktmodel schilderen (man of vrouw) te zijn. Deze workshop is erg populair bij vrijgezellenfeesten en een leuke manier om de aanstaande bruid of bruidegom een onverwachte middag te bezorgen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop naakmodel schilderen in Den Bosch of omgeving. 

Hele foute vrienden of vriendinnen vrijgezellenfeest in Den Bosch
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Hele foute vrienden of vriendinnen vrijgezellenfeest in Den Bosch

Als vrienden- of vriendinnengroep nemen jullie het natuurlijk altijd voor elkaar op. In goede en slechte tijden zijn jullie er voor elkaar. Maar een geintje op z´n tijd moet natuurlijk kunnen, toch? Nou, dan wordt dit een stevig geintje. Durf jij je vrienden of vriendinnen voor blok te zetten? Heeft iedereen straks het schaamrood op de kaken? Ga de ludieke strijd met elkaar aan en bewijs dat jullie naast goede vrienden of vriendinnen ook goed fout kunnen zijn. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over dit ludieke vrijgezellenfeest in Den Bosch.

Workshop disco dansen als vrijgezellenfeest in Den Bosch
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Workshop disco dansen als vrijgezellenfeest in Den Bosch

Let's Groove those Boogie Nights... . Tijdens deze workshop disco dansen ga je helemaal Loco in Acapulco. Ga helemaal los op de leukste Disco muziek en leer ondertussen de beste moves. I love to love Donna Summer en Marvin Gaye, bereid je voor op een nieuwe Disco revival. Wil je meer weten over deze bijzonder Funky workshop disco dansen, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan over een workshop in Den Bosch of omgeving. I'm in the mood for dancing!!

Koning Voetbal quiz met diner als vrijgezellenfeest in Den Bosch
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Koning Voetbal quiz met diner als vrijgezellenfeest in Den Bosch

Met begeleiding op afstand zonder diner (vanaf €24,50 p.p.), op locatie met diner vanaf €55 p.p.

Waar maak je heel veel mannen en vrouwen blij mee? Voetbal natuurlijk. Al die uren in de kroeg voor het scherm of in het stadion met een seizoenskaart gaan nu echt goed van pas komen tijdens deze koning voetbal quiz. Een inspirerende quizmaster test jullie kennis van het spel over de belangrijkste bijzaak van het leven. Wie maakt gehakt van de kennis van zijn of haar tegenstanders? Bij deze ludieke en spannende voetbalquiz is een heerlijk diner inbegrepen. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit leuke quizdiner in Den Bosch of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. 

Ontdek de Verrader City Game Den Bosch
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Ontdek de Verrader City Game Den Bosch

Als groep ga je op pad. Maar natuurlijk bevindt er zich een verrader in de groep. Maar wie dan? Onderweg zul je diverse opdrachten uit moeten voeren. En vanzelfsprekend zal de verrader zijn uiterste best doen om het resultaat te saboteren. Na afloop van deze City Game zul je onder het genot van een drankje kunnen lachen om de fratsen van de verrader. Wil je meer weten over de mogelijkheden in Den Bosch, Boxtel, Veghel, Zaltbommel en omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Salsa workshop Den Bosch
incl. BTW vanaf
€19,50 p.p.

Salsa workshop Den Bosch

Pak je partner bij de hand en laat je leiden op de heerlijke ritmische klanken van de salsa muziek. Tijdens deze salsa workshop in Den Bosch geef je het vrijgezellenfeest een extra latin boost! Heupen worden losgeschud en de voetjes gaan van de vloer. De professionele begeleider leert je de eerste beginselen aan van het vrolijke en sensuele salsadansen. Vergis je niet, het maakt meer in je los dan je denkt! Deze salsa workshop kan uitgevoerd worden in Den Bosch, Veghel, Rosmalen, Vught of Drunen. Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor een groepsuitje of vrijgezellenfeest in Den Bosch met een heerlijk salsa tintje? Vraag dan hieronder meer informatie aan. Wij wensen je bij voorbaat graag veel plezier toe!

Cocktail workshop Den Bosch
incl. BTW vanaf
€40 p.p.

Cocktail workshop Den Bosch

Caipirinha, Jungle Juice, Tequila Sunrise of een Strawberry Martini, na afloop van deze cocktail workshop in Den Bosch schudt u ze zo uit de mouw. In ongeveer 2 uur tijd krijgt u les in het mixen en shaken van alcoholische drankjes (of op verzoek non-alcoholisch). Na afloop bent u als volleerd cocktailshaker klaar om de strijd aan te gaan met Brian Flanagan en Douglas Coughlin (film Cocktail). Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de cocktail workshop mogelijkheden tijdens je personeelsuitje of vrijgezellenfeest in Den Bosch (of omgeving Vlijmen, Zaltbommel, Heusden etc).

Action painting vrijgezellenfeest in Den Bosch
incl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Action painting vrijgezellenfeest in Den Bosch

Zoek je een moderne creatieve activiteit als invulling van je vrijgezellenfeest in Den Bosch? En denk je daarbij niet direct aan een klassieke schilderworkshop? Dan is deze action painting workshop misschien wel een passend alternatief. Tijdens deze inspirerende workshop leer je nieuwe schildertechnieken. Denk hierbij aan baanbrekende spetter- , krab- en drippingtechnieken. Dus gebruik al je creatieve inspiratie en en boek deze bijzondere schilderworkshop! Wil je meer weten? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Gek op Holland dinerspel Den Bosch
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Gek op Holland dinerspel Den Bosch

Ben je op zoek naar een oerhollands dinerspel in Den Bosch, Oss, Vlijmen, Rosmalen, Uden of omgeving? Dan is Gek op Holland echt iets voor jou. Onder leiding van een oer-Hollandse quizmaster ga je de strijd aan met je collega's, familieleden of vrienden. Humor en spanning wisselen elkaar af tijdens een aantal speelrondes. Voorafgaand, tijdens of na afloop van dit dinerspel kun je genieten van een heerlijk diner (inclusief). Wil je meer weten over dit leuke dinerspel arrangement, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Ontdek de Verrader dinerspel Den Bosch
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Ontdek de Verrader dinerspel Den Bosch

Deze populaire City Game wordt aan tafel gespeeld. Samen met je collega's, vrienden of familieleden probeer je zoveel mogelijk punten te scoren. Maar natuurlijk is er ook een verrader in het spel. Weten jullie hem/haar te ontmaskeren? Dit dinerspel is inclusief een heerlijk diner (inclusief).  Wil je meer weten over de mogelijkheden voor dit Ontdek de Verrader dinerspel in Den Bosch, Oss, Vught, Drunen, Vlijmen of omgeving vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Maak je eigen speelfilm of lipdub als vrijgezellenfeest in Den Bosch
incl. BTW vanaf
€42,50 p.p.

Maak je eigen speelfilm of lipdub als vrijgezellenfeest in Den Bosch

Van comedy, thriller, romantisch drama tot videoclip of lipdub, dit wordt een hele bijzondere invulling van jouw groepsuitje, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest in Den Bosch, Drunen, Vught, Heusden etc. Samen met een echte filmproducent ga je aan de slag om je eigen speelfilm of clip te maken op de locatie van jouw keuze. Bekijk vervolgens het resultaat gezellig op een filmavond of misschien zelfs de bruiloft. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Deze activiteit is ook heel erg leuk als invulling van een personeelsuitje in Brabant. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de speelfilm mogelijkheden in Den Bosch.

Workshop tapas maken Den Bosch
incl. BTW vanaf
€55 p.p.

Workshop tapas maken Den Bosch

Wie houdt er niet van lekker eten?! En wat is er leuker dan dit lekker eten samen te bereiden met je vrienden/ vriendinnen onder professionele begeleiding? Onemotion tipt daarom deze leuke workshop tapas maken in Den Bosch, Veghel, Boxtel, Drunen, Rosmalen, Oss of omgeving. Ontdek je verborgen culinaire kunsten en geniet van al het lekkers dat jullie zelf hebben gemaakt. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop tapas maken in Den Bosch of omgeving.

Historisch Den Bosch en de bruisende omgeving

Kies jij ook voor een vrijgezellenfeest Den Bosch? De stad is klaar voor je bezoek. Maar ook omliggende steden verdienen zeker een bezoekje tijdens je vrijgezellenfeest in Den Bosch. Wat dacht je van het gezellige Uden? Of het meer dan 2.000 jaar oude Oss? Organiseer daarom je groepsuitje of workshop in Den Bosch of één van de regiosteden Boxtel, Oss, Veghel, Uden of Heusden. Onemotion presenteert op deze pagina scherpe aanbiedingen op het gebied van groepsuitjes en workshops in Den Bosch en omgeving.  Liever de grens over? Kies dan voor een vrijgezellenfeest in Engeland. Ga bijvoorbeeld voor vrijgezellenfeesten in Plymouth naar de pagina: Hen do Plymouth.Zorg voor nog meer vrijgezellenfeesten en stuur je nog vrijgezelle vrienden of vriendinnen mee op één van deze single reizen.

Overige workshop, groepsuitjes en vrijgezellenfeesten in Nederland

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                Vrijgezellenfeest Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     Vrijgezellenfeest Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Vrijgezellenfeest Haarlem                                                   

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                      Vrijgezellenfeest Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, etc:                        Vrijgezellenfeest Den Haag
Regio Scheveningen:                                                             Vrijgezellenfeest Scheveningen
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                     Vrijgezellenfeest Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                        Vrijgezellenfeest Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                           Vrijgezellenfeest Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                             Vrijgezellenfeest Gouda 

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                   Vrijgezellenfeest Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                    Vrijgezellenfeest Amersfoort 

Regio Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                   Vrijgezellenfeest Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                      Vrijgezellenfeest Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                     Vrijgezellenfeest Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                          Vrijgezellenfeest Breda

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                                        Vrijgezellenfeest Almere
Regio Lelystad:                                                                      Vrijgezellenfeest Lelystad

Regio Limburg
Regio Venlo, Venray, etc:                                                      Vrijgezellenfeest Venlo
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                      Vrijgezellenfeest Maastricht

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                              Vrijgezellenfeest Groningen

Regio Overijssel
Regio Enschede, Hengelo, Deventer, etc:                           Vrijgezellenfeest Enschede
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                   Vrijgezellenfeest Zwolle

Regio Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem, etc:                                Vrijgezellenfeest Arnhem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                       Vrijgezellenfeest Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                   Vrijgezellenfeest Nijmegen

Regio Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                   Vrijgezellenfeest Drenthe

Regio Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                        Vrijgezellenfeest Zeeland

Regio Friesland
Regio Friesland, Leeuwarden, Sneek, etc:                          Vrijgezellenfeest Friesland

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

 

VRIJGEZELLENFEEST IN DEN BOSCH & OMGEVING

De Basiliek Sint-Jan de Evangelist vormt het imposante middelpunt van de vestingsstad. Hier zetelt tevens de Bisschop van Den Bosch. De stadswallen zijn op diverse plaatsen nog duidelijk zichtbaar. Menigmaal werd het historische karakter van de stad vastgelegd door wereldberoemde schilders, waaronder Jeroen Bosch.  Hoewel kleiner dan provincieburen als Breda, Tilburg en Eindhoven, is Den Bosch wel de officiële hoofdstad van Noord-Brabant. Maar ook de omgeving van Den Bosch is zeer mooi en bijzonder. Het Middeleeuwse Uden bijvoorbeeld maakte als Heerlijkheid onderdeel uit van diverse landheren. Ook in het moderne Uden kun je, onder het genot van een drankje, heerlijk uitrusten van een inspannend groepsuitje of vrijgezellenfeest voor vrouwen.  Wist je dat Uden de inspiratiebron voor bijvoorbeeld wereldberoemd kunstschilder Piet Mondriaan was? Ook Oss is een mooie stad in de omgeving van Den Bosch.Waar de naam Oss precies vandaan komt, weet niemand. Maar het bestaat al wel een hele tijd. In de tijd van de oude Romeinen leefden er al mensen in de stad die we momenteel Oss noemen. Met leuke natuurgebieden als de Herpse Bossen en Ossermeer en een gezellig centrum, is Oss de moeite van een bezoekje waard.  Geniet van je vrijgezellenfeest in Brabant in dit bijzonder mooie deel van deze provincie. Bij een vrijgezellenfeestje hoort natuurlijk een leuke aankleding, zeker voor de vrijgezel zelf maar wellicht ook leuk voor het hele gezelschap.  Ben je een echte Wallespoeper, of kom je uit het wereldberoemde Oeteldonk, Ossenkoppenrijk of Knoerissenrijk? Dan ben je uiteraard wel het een en ander gewend met carnaval! Maar ben je niet zo'n carnavalsvierder, dan is het toch de moeite waard om even een kijkje te nemen op onze feestartikelen pagina. Naast vrijgezellenfeestjes biedt de omgeving van Den Bosch ook tal van leuke attracties voor kinderen. Van Billybord park Hemelrijk in Volkel tot Hullie speelboederij in Uden, het zijn allemaal leuke tips voor een fantastisch dagje uit. Een nadeel is wel de prijs, die kan bij deze attracties flink oplopen. Is je budget dit jaar wat minder groot, kijk dan eens naar ons kinderfeestjes overzicht.

PARTNER WORDEN?

Lipdub of filmuitje in Den Bosch, kookworkshop, paaldansen in de vorm van een workshop, cupcakes maken, genieten van een high tea, workshop lachen, de spanning voelen van burlesque, de ideale cocktail shaken tijdens een cocktail workshop, losgaan tijdens percussie workshop, bonbons maken in Den Bosch, sushi of sieraden maken en salsa leren dansen. Het is zo maar een greep uit het brede assortiment wat Onemotion te bieden heeft. Onemotion staat nooit stil en staat altijd open voor nieuwe workshops en dus uitbreiding. Van wijnproeverij Den Bosch, schilder workshop, visagie, bier proeven, taarten maken, whisky proeven tot een graffiti workshop in Den Bosch. In vele steden en hun omgeving kun je dit aanbod vinden. Bij Onemotion staat de bezoeker altijd voorop. We houden graag ons assortiment uitdagend, trendgevoelig en geschikt voor verschillende seizoenen in Den Bosch. Ga je in de zomer liever een balletje slaan tijdens een golfclinic? Of kies je voor het tekenen van een bijzonder naaktmodel? Ben jij een aanbieder van deze workshops of een van de andere bijzondere uitjes die Onemotion op zijn hele site heeft staan? Neem contact met ons op via het contactformulier. Door de vele aanvragen voor samenwerken nemen wij contact met je op mocht het aansluiten bij de visie van Onemotion.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.

Lees meer over Onemotion


Onemotion
Zandheuvel 52B
4901 HW Oosterhout

Onze voordelen


 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt