Vrijgezellenfeest Den Haag en leuke bedrijfsuitjes

Ook voor Voorburg-Leidschendam, Westland, Wateringen, Nootdorp, Voorschoten en Wassenaar.

Vrijgezellenfeest Den Haag en leuke bedrijfsuitjes

Op zoek naar een vrijgezellenfeest Den Haag? Een prachtige stad met veel mogelijkheden. Den Haag, een stad met koninklijke allure. Een plaats waar vele culturen en natuurlijk ambassades samenkomen. Dit zie je bijvoorbeeld terug in de grote diversiteit aan restaurants, waaronder het oudste Indonesische restaurant van Nederland. Ook herbergt Den Haag de grootste Chinese wijk van Nederland (Chinatown) met z'n vele Chinese winkeltjes en authentieke Chinese restaurants. Wat weinig mensen weten, is dat Den Haag ook over een aantal mooie grachten beschikt. Rust na een inspannende workshop in Den Haag uit op een rondvaartboot en leg hierna aan op de Avenue Culinaire voor een heerlijke maaltijd bij één van de restaurants. Onemotion heeft hieronder een aantal scherpe groepsuitjes en vrijgezellenfeest aanbiedingen voor je geselecteerd. Voor de Haag, maar ook voor de regio (Scheveningen, Voorburg, Leidschendam, Wassenaar en Westland). Bij voorbaat alvast veel plezier toegewenst (kijk voor vergaderen op vergaderlocaties in Den Haag pagina van Wateenlocatie of die voor congreslocaties in Den Haag).

Bedrijfsuitje Den Haag

Uit handen van de jagers als vrijgezellenfeest in Den Haag
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

Uit handen van de jagers als vrijgezellenfeest in Den Haag

Slechts één ding is belangrijk; laat je niet vangen. Tenminste als je één van de voortvluchtigen bent. Dan doe je er natuurlijk alles aan om niet op te vallen en ga je helemaal op in de massa. Ben je een jager, dan ligt dat natuurlijk helemaal anders. Dan ga je aan de hand van moderne hulpmiddelen op jacht. Wil jij je vrijgezellenfeest in Den Haag combineren met een zinderende City Game? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

Workshop paaldansen Den Haag
incl. BTW vanaf
€22 p.p.

Workshop paaldansen Den Haag

Paaldansen is lekker bewegen met een knipoog. Gooi jezelf helemaal los! En wil je je bedrijfsfeest of vrijgezellenfeest in Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Voorschoten, Wassenaar, Nootdorp, Westland, Wateringen of omgeving eens op gang brengen met iets nieuws? Doe dan dan eens een leuke workshop paaldansen. Onemotion heeft een speciale en laagdrempelige paaldans workshop Den Haag aanbieding. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de paaldans workshop mogelijkheden in Den Haag en omgeving.

incl. BTW vanaf
€20 p.p.

Archery tag

Deze spannende activiteit heeft wat weg van o.a. boogschieten, trefbal en paintball en zal vast en zeker zorgen voor een heleboel adrenaline bij de spelers. Gewapend met speciale bogen (met uiteraard zachte punten) trekken jullie ten strijde om de aan jullie gewaagde tegenstanders te verschalken. Maar er zijn meerdere wegen die leiden tot de eindoverwinning. Dat maakt deze activiteit ook nog eens strategisch erg interessant. Wil je meer weten over Archery tag als invulling van jullie vrijgezellenfeest? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Vrijgezellenfeest Scheveningen: Stel je eigen Beachfun programma samen
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Vrijgezellenfeest Scheveningen: Stel je eigen Beachfun programma samen

Van Expeditie Robinson tot Archery Tag, van Beachsoccer tot Beachvolleyball, van Discgolf tot katapult bouwen, van knotshockey tot Ultimate Frisbee, het is eigenlijk allemaal wel leuk om te doen op het strand. Daarom kun je zelf je eigen programma samenstellen op basis van aantal van deze activiteiten. Op deze manier hoef je niet zo streng te kiezen, maar kun je gewoon meerdere leuke dingen doen op het Scheveningse strand. Met een lekker briesje in de stralende zon en je voeten in de branding wordt dit vast een onvergetelijke dag. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit onvergetelijk vrijgezellenfeest op het magische strand van Scheveningen, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan.

Burlesque workshop Den Haag
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Burlesque workshop Den Haag

Stap in de burlesque scene tijdens deze bijzondere workshop. Aan de hand van een teasende choreografie, leer je alle ins en outs van het Burlesque dansen. Ideaal voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest voor vrouwen in Den Haag, Voorschoten, Voorburg, Leidschendam etc.! Leer je verleidelijke kant te laten zien, en heb een spetterend gezellige tijd tijdens deze workshop! Bereid je voor op een hilarische, maar zeker ook inspirerende activiteit!Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een Burlesque workshop in Den Haag of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Sloepenrally vrijgezellenfeest Den Haag
incl. BTW vanaf
€47,50 p.p.

Sloepenrally vrijgezellenfeest Den Haag

Maak samen met je vrienden of familie de grachten van Den Haag onveilig tijdens deze sloepenrally. Met je team ga je in een sloep de strijd aan om de meeste punten binnen te slepen aan de hand van creatieve opdrachten en breinbrekende vragen. Denk bijvoorbeeld aan het opduikelen van het raarste voorwerp uit de gracht of een vraag over specifieke plekken van de stad. Er staat het team dus een flinke uitdaging op het gebied van kennis, creativiteit en teamwork te wachten. Bij grotere groepen worden de deelnemers verspreid over meerdere sloepen om tegen elkaar te strijden. Want wat gezonde dosis competitie kan nooit kwaad! Het team dat aan het einde van de vaarroute de meeste punten heeft binnengesleept, vaart eeuwige roem tegemoet.

Action painting vrijgezellenfeest in Den Haag
incl. BTW vanaf
€34,50 p.p.

Action painting vrijgezellenfeest in Den Haag

Zoek je een moderne creatieve activiteit als invulling van je vrijgezellenfeest in Den Haag? En denk je daarbij niet direct aan een klassieke schilderworkshop? Dan is deze action painting workshop misschien wel een passend alternatief. Tijdens deze inspirerende workshop leer je nieuwe schildertechnieken. Denk hierbij aan baanbrekende spetter- , krab- en drippingtechnieken. Dus gebruik al je creatieve inspiratie en en boek deze bijzondere schilderworkshop! Wil je meer weten? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop hoge hakken lopen in Den Haag (als echte Cawalkmodellen)
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Workshop hoge hakken lopen in Den Haag (als echte Cawalkmodellen)

Tijd voor een leuke, elegante en sexy workshop in Den Haag. Jullie gaan namelijk leren om nog sierlijker en sexy te lopen op hoge hakken. Leer sexy, mooi en sierlijk lopen op hoge hakken. Na afloop van deze workshop lopen jullie als echte Catwalkmodellen de dansstudio uit. Het eerste waar een man naar kijkt zijn niet je ogen, billen of borsten. Nee het is de manier waarop je beweegt (in de verte) die de aandacht trekt. Dan is dit een ludieke maar ook uitgelezen kans om hier iets mee te doen. Deze gezellige workshop met garantie op direct resultaat is zeer geslaagd voor een vrijgezellenfeest. Haal de Diva in je naar boven en neem je hoogste hakken mee. Jullie krijgen zeker geen spijt en maken de blits op het trouwfeest.

Solextocht als vrijgezellenfeest door Den Haag
incl. BTW vanaf
€47 p.p.

Solextocht als vrijgezellenfeest door Den Haag

Wil je samen met je vrienden, collega’s of familie Den Haag verkennen, maar niet op de standaard manier? Ga dan voor een solextocht. Op deze typische Franse vervoersmiddelen heb je gegarandeerd plezier en leer je ook nog eens meer over de stad. Uiteraard is er tijdens deze tocht ook tijd om te stoppen en te genieten van het uitzicht of even een drankje te drinken op een terras. Let op: voor deze activiteit heb je wel een geldig rijbewijs nodig. Heb je interesse in deze activiteit en wil je meer informatie ontvangen? Klik dan op de button hiernaast en vraag vrijblijvend meer informatie aan.

The Pain Game als vrijgezellenfeest voor mannen in Den Haag
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

The Pain Game als vrijgezellenfeest voor mannen in Den Haag

In the end boys will become men! Het is daarom hoog tijd om de grenzen van jullie groepsleden eens gaan te verkennen. Zijn de verliezers (van een aantal opdrachten) onder jullie opgewassen tegen diverse ludieke en tamelijk onaangename (lijf-) straffen? Dit vrijgezellenfeest voor mannen in Den Haag is een mooie kans om jullie mannelijkheid te bewijzen aan de overige groepsleden. Dit vrijgezellenfeest staat garant voor een hilarische middag (uiteraard ook voor de verliezers in de groep). Wil je meer weten over dit bijzondere groepsuitje? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Bubble voetbal als vrijgezellenfeest in Den Haag
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Bubble voetbal als vrijgezellenfeest in Den Haag

Heeft voetbal geen geheim meer voor je? Schiet en kop je alle ballen vanuit alle hoeken en standen binnen? Dan is dat nu verleden tijd. Tijdens bubbel voetbal stap je namelijk in een grote plastic bal. Dit zal je verplichten om zo goed mogelijk samen te scoren. Mensen van het scoren afhouden door je "lichaam van plastic" goed in te zetten of een aanval op Messi-achtige manieren te ontwijken. Zet alle tactieken overboord en focus je op je eigen bubbel. En komt de bal dan toch goed voor je voeten schroom dan niet om deze hard binnen te schieten en je team zo naar de overwinning te helpen. Lachen, gieren en brullen staat centraal tijdens dit actieve vrijgezellenfeest in Den Haag. Vraag snel meer informatie aan voor een onvergetelijk uitje.

City escape als vrijgezellenfeest in Den Haag
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

City escape als vrijgezellenfeest in Den Haag

Deze City game is een variant op de zeer populaire escape rooms van dit moment. Alleen deze game speel je in het centrum van de stad. Breken jullie alle codes? Ontrafelen jullie op tijd alle raadsels en geheimen? Welk team wint de sleutel van de stad? Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een City Escape Game in Den Haag of omgeving, vraag dan meer informatie aan middels onderstaande button.  Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Sushi workshop Den Haag
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Sushi workshop Den Haag

Altijd al sushi willen leren maken? Tijdens deze sushi workshop in Den Haag leer je de fijne kneepjes van het sushi vak. Het maken van sushi vraagt om een aantal bijzondere technieken maar als je deze technieken eenmaal onder de knie hebt rol je de ene California Roll na de andere Maki Tuna Roll. Hoe leuk is het om na deze workshop je sushi kunsten eens te tonen in je eigen keuken aan je eigen familie en vrienden?! Zij zullen zeker onder de indruk zijn. Dus grijp deze kans en wordt een sushimaster! De sushi workshop vindt plaats op een leuke locatie in Den Haag. Vraag vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de sushi workshop mogelijkheden in Den Haag of omgeving.

Visagie workshop voor je vrijgezellenfeest in Den Haag
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Make up workshop voor je vrijgezellenfeest in Den Haag

Welke dag-make-up past het beste bij jou? Of wil je liever weten hoe je er 's avonds het beste uit kunt zien? Tijdens deze make-up workshop in Den Haag leer je tips die je zelf nog veel zult gaan gebruiken. Deze visagie workshop is de ideale invulling van bijvoorbeeld jouw vrijgezellenfeest in Den Haag of omgeving. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de make-up workshop mogelijkheden in Den Haag. We wensen je alvast heel veel plezier toe!

Kookworkshop Den Haag
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Kookworkshop Den Haag

Wie houdt er niet van lekker eten?! En wat is er leuker dan dit lekker eten samen te bereiden met je vrienden, vriendinnen of collega's onder professionele begeleiding? Onemotion tipt daarom deze leuke kookworkshop in Den Haag. Diverse thema's zijn mogelijk of natuurlijk een persoonlijke wens.  Van culinair genieten tot samen bezig zijn, van creativiteit tot gezelligheid, alles komt samen tijdens één van deze kookworkshops. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookworkshop mogelijkheden in Den Haag.

percussie workshop Den Haag
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

percussie workshop Den Haag

Zelf muziek maken, meebewegen op een opzwepend ritme en deel uit maken van een groter geheel. Percussie workshops kunnen o zo leuk zijn! En onze percussie workshop partner in Den Haag is een verhaal apart. Ze treden op door heel Nederland met hun eigen samba band, bestaand uit slechts 2 personen. Van winkelcentrum tot zomerfestival, overal waar ze komen vullen ze hun samba band spontaan aan met het niets vermoedende publiek. Dit zijn echte workshop professionals, in staat om elke groep mensen om te toveren tot een geoliede samba machine. Wil je je afdelingsuitje of vrijgezellenfeest in Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Westland, Wassenaar etc. wat extra volume geven, dan is deze percussie workshop misschien wel een hele leuke optie.

Walking dinner Den Haag
incl. BTW vanaf
€76,50 p.p.

Floating en Walking dinner Den Haag

Wil je Den Haag leren kennen in combinatie met een gezellig en culinair verantwoord groepsuitje? Dan hebben we 2 leuke opties ter beschikking. Wat dacht je van een lunch-grachtentocht-stadswandeling-diner arrangement? Ben je op zoek naar een Walking dinner in Den Haag, dan hebben we een hele leuke variant: de Floating en Walking dinner Deluxe. Dit groepsuitje begint met een drankje en een voorgerecht in één van de leukste restaurants aan het mooie Waagplein. Vervolgens loop je naar de boot die voor je klaar ligt. De schipper vertelt je alles over het Den Haag van vroeger en van nu. De boot brengt je naar het tweede restaurant, waar je een hoofdgerecht nuttigt (inclusief 2 heerlijke drankjes). Vervolgens neemt een professionele stadsgids je mee op een tocht naar het derde restaurant , waar je het Grand Dessert zult nuttigen, met aansluitend natuurlijk koffie of thee. Wil je meer weten over de Floating en Walking dinner Den Haag mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. Kijk voor lekker eten ook eens op catering aanbod van Den HaagBij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

Combat Outdoor Game Den Haag
incl. BTW vanaf
€15 p.p.

Combat Outdoor Game Den Haag

Je ruikt het bos, bladeren vallen overal om je heen. De adrenaline giert door je aderen. Je kijkt je collega's, vrienden of familieleden aan. Dit wordt de allesbeslissende aanval. Met gebaren nemen jullie nog een laatste maal de te volgen strategie door. Tijdens deze Combat Outdoor Game in de regio Den Haag, Voorburg, Wassenaar of Westland ervaar je spanning en teamwork in een decor van bomen, open vlaktes en struikjes. Iedereen krijgt een lasergun mee om het andere team mee onschadelijk te maken. En geniet na afloop van een overheerlijke BBQ (optioneel).  Deze Game is mogelijk op een aantal mooie Combat locaties in de regio Den Haag: Nieuwe Scheveningse bosjes (en Belvederepark) (Noord), Westduinpark (West/Midden), Ockenburg en Uithof (Zuid)? Vraag dan hieronder meer informatie aan. We wensen je bij voorbaat graag veel inspiratie toe!

Ontdek de Verrader City Game Den Haag
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

Ontdek de Verrader City Game Den Haag

Als groep ga je op pad. Maar natuurlijk bevindt er zich een verrader in de groep. Maar wie dan? Onderweg zul je diverse opdrachten uit moeten voeren. En vanzelfsprekend zal de verrader zijn uiterste best doen om het resultaat te saboteren. Na afloop van deze City Game zul je onder het genot van een drankje kunnen lachen om de fratsen van de verrader. Wil je meer weten over de mogelijkheden in Den Haag, Voorburg, Leidschendam, Wateringen, Nootdorp, Westland en omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Moordspel Citygame Den Haag
incl. BTW vanaf
€24,95 p.p.

Moordspel Citygame Den Haag

Hou je van spanning, detectives en speurwerk? Dan is deze moordspel City Game in Den Haag, Voorburg, Leidschendam, Nootdorp, Voorschoten, Wateringen of omgeving echt iets voor jou. Weet jij te achterhalen wat er werkelijk is gebeurd? Hoe ga je te werk om het probleem op te lossen. Zie jij als enige geen details over het hoofd? Dan maak je een goede kans om als winnaar uit de bus te komen. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een moordspel bij jou in de buurt, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over een moordspel Game in Den Haag of omgeving.

The Hangover City Game Den Haag
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

The Hangover City Game Den Haag

Deze City Game is bijzonder geschikt als vrijgezellenfeest voor mannen. Word jij na afloop ook ineens wakker met een tijger in plaats van een kater? Heb je overal blauwe plekken en enorme hoeveelheden geld op zak? Dan ben je waarschijnlijk terecht gekomen in deze The Hangover City Game. Maak je borst maar nat voor een aantal enorm vreemde opdrachten.... . Wil je meer weten over de mogelijkheden van een Hangover stadsspel in Den Haag, Voorschoten, Leidschendam-Voorburg, Westland, Wassenaar of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

The weddinggame City Game Den Haag
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

The weddinggame City Game Den Haag

Deze City Game is bijzonder geschikt als bijvoorbeeld vrijgezellenfeest voor vrouwen of vriendinnendag. Een ludiek en interactief stadsspel zorgt voor een geweldige girlpower ervaring? Bereid je voor op een middagje lachen en lekker actief bezig in de buitenlucht. Bereid je voor op een op en top vrouwelijke dag in Den Haag, Voorschoten, Westland, Leidschendam-Voorburg, Wateringen of omgeving. Wil je meer weten, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Gek op Holland dinerspel Den Haag
incl. BTW vanaf
€49,95 p.p.

Gek op Holland dinerspel Den Haag

Ben je op zoek naar een oerhollands dinerspel in Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Wateringen, Voorschoten, Westland of omgeving? Dan is Gek op Holland echt iets voor jou. Onder leiding van een oer-Hollandse quizmaster ga je de strijd aan met je collega's, familieleden of vrienden. Humor en spanning wisselen elkaar af tijdens een aantal speelrondes. Voorafgaand, tijdens of na afloop van dit dinerspel kunt u genieten van een heerlijk diner (inclusief). Wil je meer weten over dit leuke dinerspel arrangement in Den Haag of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Moorddiner Den Haag
incl. BTW vanaf
€59,95 p.p.

Moorddiner Den Haag

Onder het genot van een heerlijk diner, duik je in een heus moord mysterie. Tussen de gangen van dit moorddiner in Den Haag, Voorburg-Leidschendam, Voorschoten en omgeving door, ga je als een echte detective te werk. Zo maak je eerst een goede identificatie van het slachtoffer en houd je natuurlijk een buurtonderzoek. Vanzelfsprekend mag ook een gedegen forensisch onderzoek niet ontbreken. Tenslotte draait het allemaal om die ene vraag, welke verdachte heeft het gedaan? Ben jij je vrienden, collega's of familieleden te slim af? Bewijs het dan maar eens tijdens dit moorddiner in Den Haag!

Blokarten op je vrijgezellenfeest in de buurt van Den Haag
incl. BTW vanaf
€29,50 p.p.

Blokarten op je vrijgezellenfeest in de buurt van Den Haag

Op het strand van ´s-Gravenzande

Bereid je voor op een unieke activiteit op het strand van ´s-Gravenzande. Je hebt een paar ingrediënten tot je beschikking: een grote vlakte, een beetje wind en wagentje met een zeil. Je zult niet geloven hoe hard je kunt gaan tijdens deze strand- of landzeil activiteit. En tel daarbij op dat dit zich allemaal afspeelt op een wel heel inspirerende plek, namelijk het strand. Geniet van de wind die door je haren blaast en laat je mee voeren door de kracht van de natuur. Wil je meer weten over strandzeilen als vrijgezellenfeest of ander groepsuitje? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

lipdub Den Haag
incl. BTW vanaf
€39,95 p.p.

Maak je eigen speelfilm of lipdub Den Haag

Van comedy, thriller, romantisch drama tot videoclip of lipdub, dit wordt een hele bijzondere invulling van jouw groepsuitje, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest in Den Haag, Wateringen, Voorschoten, Wassenaar, Leidschendam-Voorburg etc. Samen met een echte filmproducent ga je aan de slag om je eigen speelfilm of clip te maken op de locatie van jouw keuze. Bekijk vervolgens het resultaat gezellig op een filmavond of misschien zelfs de bruiloft. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de speelfilm mogelijkheden in Den Haag of omgeving.

Lachworkshop Den Haag
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Lachworkshop Den Haag

Lachen is gezond. Om allerlei redenen. Wie bijvoorbeeld tien minuten voluit lacht, verbrandt net zoveel energie als wie een half uur zweet op een apparaat in de sportschool! Deze lachworkshop laat je lachen zonder reden. Geen moppen maar speelse oefeningen maken al snel een hartelijke lach bij je los. Wie kan lachen, kan meedoen! Dit wordt vast een heel ludieke invulling van je groepsuitje in Den Haag, Wateringen, Leidschendam-Voorburg etc. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een lachworkshop in Den Haag of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van de organisator.

incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Workshop disco dansen

Let's Groove those Boogie Nights... . Tijdens deze workshop disco dansen ga je helemaal Loco in Acapulco. Ga helemaal los op de leukste Disco muziek en leer ondertussen de beste moves. I love to love Donna Summer en Marvin Gaye, bereid je voor op een nieuwe Disco revival. Wil je meer weten over deze bijzonder Funky workshop disco dansen, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan over een workshop bij jouw in de buurt. I'm in the mood for dancing!!

powerboat Scheveningen
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Powerboat arrangement in Scheveningen

Ervaar de kracht van een RIB powerboat. Na een korte instructie vaar je rustig door de haven, richting open zee. Eenmaal daar aangekomen gaan de motoren brullen en ervaar je zelf de spanning en sensatie van het varen met een rib powerboat. Met de wind in je haar en de zon in je gezicht wordt het zeker een geweldige trip. Laat lekker alle stress van je af waaien en keer als herboren terug aan de wal. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit powerboat arrangement in Scheveningen, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van de organisator.

Workshop naaktmodel schilderen of tekenen Den Haag
incl. BTW vanaf
€36,50 p.p.

Workshop naaktmodel schilderen of tekenen Den Haag

Bereid je voor op een kunstzinnig en hilarische workshop in Den Haag of omgeving Leidschendam-Voorburg, Wassenaar, Voorschoten, Westland etc. Wat lijkt op een gewone schilderworkshop, blijkt al snel een workshop naaktmodel schilderen (man of vrouw) te zijn. Deze workshop is erg populair bij vrijgezellenfeesten en een leuke manier om de aanstaande bruid of bruidegom een onverwachte middag te bezorgen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop naakmodel schilderen in Den Haag of omgeving. 

Workshop bonbons maken Den Haag
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Workshop bonbons maken Den Haag

Ben je ook zo verslaafd aan zoete lekkernijen? En zoek je een zoet en lekker uitje voor je afdelingsuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest in Den Haag of omgeving? Kies dan voor een workshop bonbons maken. Tijdens deze workshop krijg je de kans om te leren hoe je zelf de lekkerste bonbons kunt vervaardigen. Uiteraard neem je na afloop het resultaat lekker mee naar huis. Proef de zoete smaak van inspiratie! Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop bonbons maken mogelijkheden in de omgeving van Den Haag, Scheveningen, Wassenaar, Leidschendam-Voorburg etc. We wensen je alvast heel veel zoet plezier toe!

Workshop bollywood dansen Den Haag
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Workshop bollywood dansen Den Haag

Ken je de beelden van de prachtig opgemaakte vrouwen in kleurrijke jurken die op een rustige en beheerste manier een dans uitvoeren? Dat is Bollywood dansen! Stap in deze kleurrijke wereld en leer de kneepjes van het dansen tijdens deze workshop met vriendinnen. Uiteraard is Bollywood dansen niet compleet zonder traditionele kleding. Kies dus snel de jurk uit in de kleur die het beste bij jou past en schitter tijdens deze workshop Bollywood dansen. Wil je meer weten over de workshop Bollywood dansen in Den Haag of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Schilderworkshop als vrijgezellenfeest in Den Haag
incl. BTW vanaf
€34,50 p.p.

Schilderworkshop als vrijgezellenfeest in Den Haag

Zoek je een creatief en inspirerend groepsuitje of vrijgezellenfeest in Den Haag? Denk dan eens aan een workshop schilderen. Duik in een wereld vol creatieve inspiratie en toon jouw kunsten op het schilderdoek. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een schilderworkshop in Den Haag, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner in Den Haag en omliggende regio (van Voorburg-Leidschendam tot Voorschoten).

Workshop sieraden maken Den Haag
incl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Workshop sieraden maken Den Haag

Zoek je een creatief en inspirerend groepsuitje of vrijgezellenfeest in Den Haag of omgeving? Denk dan eens aan een workshop sieraden maken. Duik in een wereld vol creatieve inspiratie en ontwerp een blijvende herinnering aan deze speciale dag. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een sieraden workshop als invulling van uiterst creatief en gezellig vrijgezellenfeest voor vrouwen in Den Haag, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Cocktail workshop Den Haag
incl. BTW vanaf
€22 p.p.

Cocktail workshop Den Haag

Caipirinha, Jungle Juice, Tequila Sunrise of een Strawberry Martini, na afloop van deze cocktail workshop schudt je ze zo uit de mouw. Tijdens deze workshop krijg je les in het mixen en shaken van alcoholische drankjes (of op verzoek non-alcoholisch). Na afloop bent u als volleerd cocktailshaker klaar om de strijd aan te gaan met Brian Flanagan en Douglas Coughlin (film Cocktail). Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden tijdens je groepsuitje of vrijgezellenfeest in Den Haag of omgeving.

Workshop pasta maken Den Haag
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Workshop pasta maken Den Haag

Er zijn hele boeken over vol geschreven: hoe maak je de lekkerste pasta? En waarschijnlijk zullen er nog heel veel boeken volgen over dit bijzondere vraagstuk. De grootste chefs van deze aarde hebben zich al bezig gehouden met een zoektocht naar de oplossing. Hoog tijd om zelf op onderzoek uit te gaan en dat is precies wat jullie gaan doen tijdens deze workshop pasta maken in Den Haag. Maak zelf je eigen deeg en draai het tot heerlijke pasta. Ondertussen ga je helemaal op in de Italiaanse vibe. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de pasta workshop mogelijkheden in Den Haag.

Workshop hoed, tas of armband maken als vrijgezellenfeest in Den Haag
incl. BTW vanaf
€34,50 p.p.

Workshop hoed, tas of armband maken als vrijgezellenfeest in Den Haag

Zoek je een creatief en inspirerend groepsuitje of vrijgezellenfeest in Den Haag? En hou je wel van leuke accessoires? En droom je wel eens weg bij de gedachte om op je blote voeten over het strand van Ibiza te lopen? Dan geeft deze workshop vast de juiste sfeer. Denk dan eens ook aan een workshop hoed, tas of armbanden maken (Ibiza style). Duik in een wereld vol creatieve inspiratie en ontwerp een blijvende herinnering aan deze speciale dag. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een zomerse en vooral ook creatieve workshop in Den Haag, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Den haag, de politieke hoofdstad van Nederland

Den Haag is ook een politieke stad. De vele imposante gebouwen en het Vredespaleis stralen dan ook veel autoriteit uit. Een bijzondere plek is ook het Binnenhof. Ga na afloop van je vrijgezellenfeest in Den Haag een harinkje happen bij de haringkar op het binnenhof en ontmoet daar jouw favoriete politicus. Heb je hem/haar net gemist? Geen nood, onder het genot van een kopje koffie met Haags Hopje op het Plein krijg je vast en zeker een tweede kans. Ook op winkelgebied is er veel te beleven in Den Haag. Geef het laatste geld uit in de knusse Haagsche Bluf. Of neem een kijkje in de grootste permanente (Haagse) markt van Europa. Heb je zin in een aansluitende picknick, dan raden we je het Zuiderpark van harte aan. We wensen je bij voorbaat alvast een bijzonder vrijgezellenfeest toe. Wil je de landsgrenzen over? Kies dan bijvoorbeeld voor de mooie stad Leeds. Voor vrijgezellenfeesten in Leeds, klik je op Hen do Leeds. Heb je een bruiloft in Den Haag? Bekijk dan ook eens onze trouwlocaties Den Haag.Zorg voor nog meer vrijgezellenfeesten en stuur je nog vrijgezelle vrienden of vriendinnen mee op één van deze single reizenOok Spanjaarden kunnen bij ons terecht, kijk eens op que ver en La Haya

Overige workshop, groepsuitjes en vrijgezellenfeesten in Nederland

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                Vrijgezellenfeest Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     Vrijgezellenfeest Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Vrijgezellenfeest Haarlem                                                   

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                       Vrijgezellenfeest Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, etc:                        Vrijgezellenfeest Den Haag
Regio Scheveningen:                                                             Vrijgezellenfeest Scheveningen
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                     Vrijgezellenfeest Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                        Vrijgezellenfeest Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                           Vrijgezellenfeest Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                             Vrijgezellenfeest Gouda 

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                   Vrijgezellenfeest Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                    Vrijgezellenfeest Amersfoort 

Regio Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                   Vrijgezellenfeest Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                      Vrijgezellenfeest Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                     Vrijgezellenfeest Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                          Vrijgezellenfeest Breda

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                                        Vrijgezellenfeest Almere
Regio Lelystad:                                                                      Vrijgezellenfeest Lelystad

Regio Limburg
Regio Venlo, Venray, etc:                                                      Vrijgezellenfeest Venlo
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                      Vrijgezellenfeest Maastricht

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                              Vrijgezellenfeest Groningen

Regio Overijssel
Regio Enschede, Hengelo, Deventer, etc:                           Vrijgezellenfeest Enschede
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                   Vrijgezellenfeest Zwolle

Regio Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem, etc:                                Vrijgezellenfeest Arnhem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                       Vrijgezellenfeest Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                   Vrijgezellenfeest Nijmegen

Regio Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                   Vrijgezellenfeest Drenthe

Regio Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                        Vrijgezellenfeest Zeeland

Regio Friesland
Regio Friesland, Leeuwarden, Sneek, etc:                          Vrijgezellenfeest Friesland

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

 

VRIJGEZELLENFEEST IN DEN HAAG & OMGEVING

Een dag op pad met je (schoon)-familie. Straks is het in ieder geval zeker dat je officieel aan elkaar verbonden bent. Er gaat namelijk binnenkort iemand het JA-woord geven tijdens een wellicht prachtige ceremonie. Maar voor dit bijzondere moment zover is staat er nog een vrijgezellenfeest voor hem of haar op het programma. Samen nog 1 keer het vrijgezellenbestaan vieren. In Den Haag en omgeving is voldoende aanbod te vinden voor een spetterend vrijgezellenfeest. Of je nu kiest voor een actief, passief of culinair uitje, we helpen je graag op weg. Kies je voor Den Haag of juist voor een vrijgezellenfeest in Voorburg of het bekende Scheveningen (klik hier voor een bedrijfsuitje in Scheveningen)? Er is voldoende aanbod voor een onvergetelijke dag. Wist je dat Voorburg een rijke geschiedenis heeft? Voorburg vervulde namelijk zo'n 2000 jaar geleden een belangrijke positie binnen het Romeinse rijk. Keizer Hadrianus verleende persoonlijk zijn naam aan de stad: Forum Hadriani, waarvan de latere naam Foreburg of Voorburg is afgeleid.  Combineer je groepsuitje in Den Haag met een wandeling door het historische Park Arentsburg/Hoekenburg en volg de speciale bakens om meer te weten te komen over het Voorburg uit de Romeinse. En natuurlijk kom je even bij van bijvoorbeeld een  precussie workshop door een drankje te drinken in het park. Anders dan het altijd drukke Scheveningen, heeft Den Haag ook een rustigere strandoptie in de aanbieding. Kijkduin heeft alle ingrediënten voor een dagje strand, maar straalt vooral ook rust uit. Met een mooie boulevard met heerlijke terrasjes, mooie hotels en natuurlijk duinen, is Kijkduin een aanrader voor iedereen die even in alle rust zijn hoofd wil legen in de frisse zeewind. Een ideale plaats dus om bij te komen van een enerverend vrijgezellenfeest voor mannen, graffiti workshop of vrijgezellenfeest in Zuid-Holland. Ben je op zoek naar een actief groepsuitje? Doe dan ook eens een fietstocht door de duinen vanaf Scheveningen. Passeer misschien wel het mooiste natuurgebied van het land (Meijendel) en zet je tanden op elkaar om de duinen te beklimmen tot aan het strand van Wassenaarseslag. Dit strand is voor bekend vanwege zijn enorme kindvriendelijkheid, maar ook voor groepsuitjes gangers is het lekker bijkomen met een wit biertje in de zon. Voor grotere groepen kun je bijvoorbeeld kijk op onze feestlocatie Den Haag pagina. We hopen dat je dag er 1 zal worden die jullie niet snel zullen vergeten. Of je dit nu gaat vieren in Den Haag, Voorburg of Scheveningen we wensen je alvast veel plezier toe tijdens een onvergetelijk uitje. Kijk ook eens op vrijgezellenfeest ZoetermeerKijk voor je 40+ vrijgezellen vrienden ook eens op deze single reizen 40+ site.

PARTNER WORDEN?

Lipdub of filmuitje in Den Haag, kookworkshop, paaldansen in de vorm van een workshop, cupcakes maken, genieten van een high tea, lachworkshop, burlesque leren dansen, shaken tijdens een cocktail workshop, muziek maken tijdens percussie workshop, bonbons leren maken in Den Haag, sushi of sieraden maken en salsa dansen. Het is zo maar een flinke greep uit het brede assortiment wat Onemotion te bieden heeft. Onemotion staat nooit stil en staat altijd open voor nieuwe workshops en dus uitbreiding. Van wijnproeverij Den Haag, schilder workshop, visagie, bierproeverij, taarten leren maken, whisky proeverij tot een workshop graffiti maken in Den Haag. In vele diverse steden en hun omgeving kun je dit aanbod vinden. Bij Onemotion staat de bezoeker voorop. We houden graag ons assortiment uitdagend, trendgevoelig en voor verschillende seizoenen in Den Haag. Ga je in de zomer liever een balletje slaan tijdens een golfclinic? Of kies je voor het tekenen van een naaktmodel? Ben jij een aanbieder van deze workshops of een van de andere bijzondere uitjes die Onemotion op zijn hele site heeft staan? Neem contact met ons op via het contactformulier. Door de vele aanvragen voor samenwerken nemen wij contact met je op mocht het aansluiten bij de visie van Onemotion.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.


NL: www.onemotion.nl

BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt