Vrijgezellenfeest Enschede of leuke bedrijfsuitjes

Ook voor Hellendoorn, Oldenzaal, Almelo, Hengelo, Losser, Denenkamp en Twente.

vrijgezellenfeest.jpg

Diverse vrijgezellenfeest concepten in en rond Enschede

In het mooie hart van Twente, liggen de steden Enschede, Hengelo en Almelo. Logisch dat jullie voornemens zijn een vrijgezellenfeest Enschede te organiseren of 1 van de andere uitjes. De studentenstad Enschede staat garant voor veel gezelligheid met leuke kroegjes en etablissementen in de omgeving van de Oude Markt van Enschede. Hieronder presenteert Onemotion een overzicht van bruisende groepsuitjes en workshops in Enschede, Almelo (kijk op vrijgezellenfeest Almelo), Hengelo of de rest van Twente. Een vrijgezellenfeest Enschede, bedrijfsuitje of ander bijzonder moment start met het uitdenken van een geschikte activiteit. Diverse mensen met diverse wensen. We wensen jullie alvast veel inspiratie en plezier toe tijdens jullie activiteit in Enschede of omgeving. (kijk voor vergaderen op de vergaderlocaties in Enschede pagina van Wateenlocatie).

Uit handen van de jagers als vrijgezellenfeest in Enschede
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Uit handen van de jagers als vrijgezellenfeest in Enschede

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Slechts één ding is belangrijk; laat je niet vangen. Tenminste als je één van de voortvluchtigen bent. Dan doe je er natuurlijk alles aan om niet op te vallen en ga je helemaal op in de massa. Ben je een jager, dan ligt dat natuurlijk helemaal anders. Dan ga je aan de hand van moderne hulpmiddelen op jacht. Wil jij je vrijgezellenfeest in Enschede combineren met een zinderende City Game? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

Graffiti workshop Enschede
incl. BTW vanaf
€32 p.p.

Graffiti workshop Enschede

Op zoek naar een creatieve workshop voor een vrijgezellenfeest? Laat je dan helemaal gaan tijdens deze graffiti workshop. in Enschede. Ontwikkel je persoonlijk tag en geef een beetje kleur aan saai ogende voorwerpen. Wat is er mooier dan graffiti spuiten op voorwerpen maar dan volledig legaal. Niemand die jou kan straffen hiervoor. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de graffiti workshop mogelijkheden in Enschede, Losser, Oldenzaal, Hengelo of Denekamp.

City escape als vrijgezellenfeest in Enschede
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

City escape als vrijgezellenfeest in Enschede

Deze City game is een variant op de zeer populaire escape rooms van dit moment. Alleen deze game speel je in het centrum van de stad. Breken jullie alle codes? Ontrafelen jullie op tijd alle raadsels en geheimen? Welk team wint de sleutel van de stad? Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een City Escape Game in Enschede of omgeving als invulling van je vrijgezellendag, vraag dan meer informatie aan middels onderstaande button.  Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Cluedo als vrijgezellenfeest in Enschede
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Cluedo als vrijgezellenfeest in Enschede

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Het is een klassieker onder de bordspellen: het spannende Cluedo. Tijdens deze city game variant kruipen jullie in de huid van een echte detective. Lukt het jullie om erachter te komen hoe de moord precies was gepleegd? Waar vond de misdaad plaats en hoe werd het slachtoffer exact om het leven gebracht? En natuurlijk de hamvraag: wie heeft het precies gedaan? Wil je meer weten over deze spannende Citygame die je zal tonen hoe goed jouw detective skill wel niet zijn? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan over dit leuke groepsuitje in Enschede middels onderstaande informatieformulier.

Archery tag als vrijgezellenfeest in Enschede
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Archery tag als vrijgezellenfeest in Enschede

Deze spannende activiteit heeft wat weg van o.a. boogschieten, trefbal en paintball en zal vast en zeker zorgen voor een heleboel adrenaline bij de spelers. Gewapend met speciale bogen (met uiteraard zachte punten) trekken jullie ten strijde om de aan jullie gewaagde tegenstanders te verschalken. Maar er zijn meerdere wegen die leiden tot de eindoverwinning. Dat maakt deze activiteit ook nog eens strategisch erg interessant. Wil je meer weten over Archery tag als invulling van jullie vrijgezellenfeest in Enschede? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop schilderen Enschede
incl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Workshop schilderen Enschede

Zoek je een creatief en inspirerend groepsuitje of vrijgezellenfeest in de omgeving van Twente, Enschede, Hellendoorn etc? Denk dan eens aan een workshop schilderen. Duik in een wereld vol creatieve inspiratie en toon jouw kunsten op het schilderdoek. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een workshop schilderen, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner in Twente en omliggende regio (van Oldenzaal tot Hengelo).

Workshop paaldansen Enschede
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Workshop paaldansen Enschede

Paaldansen is lekker bewegen met een knipoog. Gooi jezelf helemaal los! En wil je je bedrijfsfeest of vrijgezellenfeest in Enschede, Hellendoorn, Oldenzaal, Hengelo of omgeving eens op gang brengen met iets nieuws? Doe dan dan eens een leuke workshop paaldansen. Onemotion heeft een speciale en laagdrempelige paaldans workshop Enschede aanbieding. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de paaldans workshop mogelijkheden in Enschede en omgeving (de workshops worden op meerdere locaties gegeven).

Expeditie Robinson vrijgezellenfeest Enschede
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Expeditie Robinson vrijgezellenfeest Enschede

Kijk je ook graag naar Expeditie Robinson en ben je benieuwd hoe je het ervan af zou brengen tijdens één van de groepsopdrachten? Ga dan nu de strijd aan met je vrienden of collega's tijdens dit Expeditie Robinson groepsuitje in Enschede. Diverse groepsopdrachten volgen elkaar op.Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden voor je teambuilding of vrijgezellenfeest in de omgeving van Enschede.

Moorddiner als vrijgezellenfeest in Enschede
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Moorddiner als vrijgezellenfeest in Enschede

Keuze uit diverse feestlocaties of je eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

Zijn jullie klaar voor een spannend moordmysterie? Tijdens dit bijzondere groepsuitje gaan jullie een moordzaak oplossen en dat doen jullie onder het genot van een heerlijk diner. Zijn jullie in staat om achter de belangrijke vragen te komen zoals wie, waarom, hoe enzovoorts? Bewijs het maar tijdens dit leuke moorddiner als vrijgezellenfeest in Enschede. Natuurlijk mag er ook gelachen worden tijdens dit leuke diner. Wil je meer weten over dit leuke groepsuitje in jouw regio, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels het onderstaande informatieformulier.

Sexy quiz als vrijgezellenfeest in Enschede
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Sexy quiz als vrijgezellenfeest in Enschede

Seks,wie houdt er niet van? En dus jij een je vrienden en vriendinnen vast ook. Maar wie van jullie weet er eigenlijk het meest van dit spannende onderwerp af? Wie is degene waar anderen nog wat van kunnen leren? Dit vrijgezellenfeest is natuurlijk uitermate geschikt als voorbereiding op de huwelijksnacht.  Dus zo helpen jullie samen de aanstaande bruid of bruidegom bij het voorkomen van een grote teleurstelling, voor als het straks eenmaal zover is. Wil je meer weten over dit spannend , sexy en leerzame groepsuitje in jouw Enschede, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels het onderstaande informatieformulier.

The weddinggame City Game Enschede
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

The weddinggame City Game Enschede

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €33 p.p.

Deze City Game is bijzonder geschikt als bijvoorbeeld vrijgezellenfeest voor vrouwen of vriendinnendag. Een ludiek en interactief stadsspel zorgt voor een geweldige girlpower ervaring? Bereid je voor op een middagje lachen en lekker actief bezig in de buitenlucht. Bereid je voor op een op en top vrouwelijke dag in Enschede, Hengelo, Oldenzaal, Denekamp en omgeving. Wil je meer weten, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Ontdek de Verrader City Game Enschede
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Ontdek de Verrader City Game Enschede

Als groep ga je op pad. Maar natuurlijk bevindt er zich een verrader in de groep. Maar wie dan? Onderweg zul je diverse opdrachten uit moeten voeren. En vanzelfsprekend zal de verrader zijn uiterste best doen om het resultaat te saboteren. Na afloop van deze City Game zul je onder het genot van een drankje kunnen lachen om de fratsen van de verrader. Wil je meer weten over de mogelijkheden in Enschede, Hellendoorn, Hengelo, Twente, Losser en omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

The Hangover City Game Enschede
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

The Hangover City Game Enschede

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Deze City Game is bijzonder geschikt als vrijgezellenfeest. Word jij na afloop ook ineens wakker met een tijger in plaats van een kater? Heb je overal blauwe plekken en enorme hoeveelheden geld op zak? Dan ben je waarschijnlijk terecht gekomen in deze The Hangover City Game. Maak je borst maar nat voor een aantal enorm vreemde opdrachten.... . Wil je meer weten over de mogelijkheden van een Hangover stadsspel in Enschede, Twente, Almelo of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

The Pain Game als vrijgezellenfeest voor mannen in Enschede
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

The Pain Game als vrijgezellenfeest voor mannen in Enschede

In the end boys will become men! Het is daarom hoog tijd om de grenzen van jullie groepsleden eens gaan te verkennen. Zijn de verliezers (van een aantal opdrachten) onder jullie opgewassen tegen diverse ludieke en tamelijk onaangename (lijf-) straffen? Dit vrijgezellenfeest voor mannen in Enschede is een mooie kans om jullie mannelijkheid te bewijzen aan de overige groepsleden. Dit vrijgezellenfeest staat garant voor een hilarische middag (uiteraard ook voor de verliezers in de groep). Wil je meer weten over dit bijzondere groepsuitje? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Moordspel Citygame Enschede
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Moordspel Citygame Enschede

Hou je van spanning, detectives en speurwerk? Dan is deze moordspel City Game in Enschede, Hellendoorn, Oldenzaal of omgeving echt iets voor jou. Weet jij te achterhalen wat er werkelijk is gebeurd? Hoe ga je te werk om het probleem op te lossen. Zie jij als enige geen details over het hoofd? Dan maak je een goede kans om als winnaar uit de bus te komen.
Wil je meer weten over de mogelijkheden van een moordspel bij jou in de buurt, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over een moordspel Game bij jou in de buurt.

Koning Voetbal quiz met diner als vrijgezellenfeest in Enschede
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Koning Voetbal quiz met diner als vrijgezellenfeest in Enschede

Met begeleiding op afstand zonder diner (vanaf €24,50 p.p.), op locatie met diner vanaf €55 p.p.

Waar maak je heel veel mannen en vrouwen blij mee? Voetbal natuurlijk. Al die uren in de kroeg voor het scherm of in het stadion met een seizoenskaart gaan nu echt goed van pas komen tijdens deze koning voetbal quiz. Een inspirerende quizmaster test jullie kennis van het spel over de belangrijkste bijzaak van het leven. Wie maakt gehakt van de kennis van zijn of haar tegenstanders? Bij deze ludieke en spannende voetbalquiz is een heerlijk diner inbegrepen. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit leuke quizdiner in Enschede of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. 

Cocktail workshop Enschede
incl. BTW vanaf
€40 p.p.

Cocktail workshop Enschede

Caipirinha, Jungle Juice, Tequila Sunrise of een Strawberry Martini, na afloop van deze cocktail workshop in Enschede schudt u ze zo uit de mouw. In ongeveer 2 uur tijd krijgt u les in het mixen en shaken van alcoholische drankjes (of op verzoek non-alcoholisch). Na afloop bent u als volleerd cocktailshaker klaar om de strijd aan te gaan met Brian Flanagan en Douglas Coughlin (film Cocktail). Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de cocktail workshop mogelijkheden tijdens je personeelsuitje of vrijgezellenfeest in Enschede (of omgeving Almelo, Hengelo, Twente etc).

Thema fotoshoot Enschede
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Thema fotoshoot Enschede

Bereid je voor op een hele bijzondere fotoshoot in Enschede. Dit wordt vast en zeker een bijzonder vrijgezellenfeest voor jou en je vriendinnen. Onder het genot van een hapje en een drankje kruipen jullie tijdens deze fotoshoot in de huid van jullie inner Diva´s. Diverse thema´s zijn mogelijk: van Burlesque thema tot 1001 nacht, van Spaans tot Bollywood. Bereid je voor op een bijzonder gezellige middag of avond. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een thema fotoshoot voor je vrijgezellenfeest in Enschede, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Workshop naaktmodel schilderen als vrijgezellenfeest in Enschede
incl. BTW vanaf
€37,5 p.p.

Workshop naaktmodel schilderen als vrijgezellenfeest in Enschede

Bereid je voor op een kunstzinnig en hilarische workshop in Enschede of omgeving Hengelo, Denekamp, Losser, Twente etc. Wat lijkt op een gewone schilderworkshop, blijkt al snel een workshop naaktmodel schilderen (man of vrouw) te zijn. Deze workshop is erg populair bij vrijgezellenfeesten en een leuke manier om de aanstaande bruid of bruidegom een onverwachte middag te bezorgen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop naakmodel schilderen in Enschede. 

Burlesque workshop Enschede
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Burlesque workshop Enschede

Stap in de burlesque scene tijdens deze bijzondere workshop. Aan de hand van een teasende choreografie, leer je alle ins en outs van het Burlesque dansen. Ideaal voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest voor vrouwen in Enschede, Hengelo, Losser, Twente of Oldenzaal! Leer je verleidelijke kant te laten zien, en heb een spetterend gezellige tijd tijdens deze workshop! Bereid je voor op een hilarische, maar zeker ook inspirerende activiteit! Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een Burlesque workshop in Enschede of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Bubble voetbal als vrijgezellenfeest in Enschede
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

Bubble voetbal als vrijgezellenfeest in Enschede

Heeft voetbal geen geheim meer voor je? Schiet en kop je alle ballen vanuit alle hoeken en standen binnen? Dan is dat nu verleden tijd. Tijdens bubbel voetbal stap je namelijk in een grote plastic bal. Dit zal je verplichten om zo goed mogelijk samen te scoren. Mensen van het scoren afhouden door je "lichaam van plastic" goed in te zetten of een aanval op Messi-achtige manieren te ontwijken. Zet alle tactieken overboord en focus je op je eigen bubbel. En komt de bal dan toch goed voor je voeten schroom dan niet om deze hard binnen te schieten en je team zo naar de overwinning te helpen. Lachen, gieren en brullen staat centraal tijdens dit actieve vrijgezellenfeest in Enschede. Vraag snel meer informatie aan voor een onvergetelijk uitje.

Hele foute vrienden of vriendinnen vrijgezellenfeest in Enschede
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Hele foute vrienden of vriendinnen vrijgezellenfeest in Enschede

Als vrienden- of vriendinnengroep nemen jullie het natuurlijk altijd voor elkaar op. In goede en slechte tijden zijn jullie er voor elkaar. Maar een geintje op z´n tijd moet natuurlijk kunnen, toch? Nou, dan wordt dit een stevig geintje. Durf jij je vrienden of vriendinnen voor blok te zetten? Heeft iedereen straks het schaamrood op de kaken? Ga de ludieke strijd met elkaar aan en bewijs dat jullie naast goede vrienden of vriendinnen ook goed fout kunnen zijn. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over dit ludieke vrijgezellenfeest in Enschede.

Maak je eigen speelfilm of lipdub als vrijgezellenfeest in Enschede
incl. BTW vanaf
€39,95 p.p.

Maak je eigen speelfilm of lipdub als vrijgezellenfeest in Enschede

Ben jij een echte acteur of actrice, of wil je graag erachter komen of jij een acteertalent hebt? Zoek dan niet verder! Maak je eigen speelfilm of lipdub is een perfecte activiteit voor een vrijgezellenfeest. Lekker gek doen voor de camera of juist heel dramatisch als je kiest voor het drama genre. Ben je meer van de komiek? Dan is het comedy genre voor deze speelfilm een goede optie. Wat is er leuker dan vastleggen hoeveel lol je samen hebt tijdens deze dag. Wacht niet langer en vraag hieronder meer vrijblijvende informatie aan over deze workshop in Enschede.

Workshop elkaars hoofd boetseren Enschede
incl. BTW vanaf
€40 p.p.

Workshop elkaars hoofd boetseren Enschede

Tijd voor een artistieke workshop in Enschede of omgeving. Tijdens dit uitje ga je elkaar op een hele andere manier bekijken. Heb je oog voor elk detail? Breng deze details dan tot leven tijdens deze workshop elkaars hoofd boetseren in Enschede, Hengelo, Twente of Hellendoorn.  Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop elkaars hoofd boetseren in Enschede en omgeving. We wensen je alvast heel veel plezier toe!

Action painting vrijgezellenfeest in Enschede
incl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Action painting vrijgezellenfeest in Enschede

Zoek je een moderne creatieve activiteit als invulling van je vrijgezellenfeest in Enschede? En denk je daarbij niet direct aan een klassieke schilderworkshop? Dan is deze action painting workshop misschien wel een passend alternatief. Tijdens deze inspirerende workshop leer je nieuwe schildertechnieken. Denk hierbij aan baanbrekende spetter- , krab- en drippingtechnieken. Dus gebruik al je creatieve inspiratie en en boek deze bijzondere schilderworkshop! Wil je meer weten? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Gek op Holland dinerspel Enschede
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Gek op Holland dinerspel Enschede

Ben je op zoek naar een oerhollands dinerspel in Enschede, Hellendoorn, Almelo, Losser of omgeving? Dan is Gek op Holland echt iets voor jou. Onder leiding van een oer-Hollandse quizmaster ga je de strijd aan met je collega's, familieleden of vrienden. Humor en spanning wisselen elkaar af tijdens een aantal speelrondes. Voorafgaand, tijdens of na afloop van dit dinerspel kunt u genieten van een heerlijk diner (inclusief). Wil je meer weten over dit leuke dinerspel arrangement, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Lachworkshop als vrijgezellenfeest in Enschede
incl. BTW vanaf
€23,50 p.p.

Lachworkshop als vrijgezellenfeest in Enschede

Lachen is gezond. Om allerlei redenen. Wie bijvoorbeeld tien minuten voluit lacht, verbrandt net zoveel energie als wie een half uur zweet op een apparaat in de sportschool! Deze lachworkshop laat je lachen zonder reden. Geen moppen maar speelse oefeningen maken al snel een hartelijke lach bij je los. Wie kan lachen, kan meedoen! Dit wordt vast een heel ludieke invulling van je groepsuitje in Enschede, Hengelo, Oldenzaal of Hellendoorn. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een lachworkshop in Enschede of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van de organisator.

Ontdek de Verrader dinerspel Enschede
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Ontdek de Verrader dinerspel Enschede

Deze populaire City Game wordt aan tafel gespeeld. Samen met je collega's, vrienden of familieleden probeer je zoveel mogelijk punten te scoren. Maar natuurlijk is er ook een verrader in het spel.Weten jullie hem/haar te ontmaskeren? Dit dinerspel is inclusief een heerlijk diner (inclusief).  Wil je meer weten over de mogelijkheden voor dit Ontdek de Verrader dinerspel in Enschede, Almelo, Twente, Losser, Hellendoorn of Oldenzaal, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Enschede en omgeving

Kies je toch liever voor de omgeving van Enschede dan zijn er voldoende steden in de buurt voor een onvergetelijke dag. De omgeving van Hengelo kenmerkt zich als bosrijk, met veel watertjes en ideaal voor een groepsuitje op de fiets. Ben je op zoek naar avontuur, dan is attractiepark Hellendoorn een voor de hand liggende optie, of doorkuis de bosrijke omgeving aan de hand van een GPS signaal (zie GPS tocht hieronder). Of combineer je dansworkshop met een middagje shoppen in winkelcentrum de Driehoek in Oldenzaal. De regio Twente heeft voldoende materiaal voor een inspirerende, actief of creatief vrijgezellenfeest of groepsuitje. Zorg voor nog meer vrijgezellenfeesten en stuur je nog vrijgezelle vrienden of vriendinnen mee op één van deze single reizen.

Overige workshop, groepsuitjes en vrijgezellenfeesten in Nederland

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                Vrijgezellenfeest Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     Vrijgezellenfeest Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Vrijgezellenfeest Haarlem                                                   

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                      Vrijgezellenfeest Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, etc:                        Vrijgezellenfeest Den Haag
Regio Scheveningen:                                                             Vrijgezellenfeest Scheveningen
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                     Vrijgezellenfeest Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                        Vrijgezellenfeest Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                           Vrijgezellenfeest Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                             Vrijgezellenfeest Gouda 

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                   Vrijgezellenfeest Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                    Vrijgezellenfeest Amersfoort 

Regio Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                   Vrijgezellenfeest Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                      Vrijgezellenfeest Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                     Vrijgezellenfeest Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                          Vrijgezellenfeest Breda

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                                        Vrijgezellenfeest Almere
Regio Lelystad:                                                                      Vrijgezellenfeest Lelystad

Regio Limburg
Regio Venlo, Venray, etc:                                                      Vrijgezellenfeest Venlo
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                      Vrijgezellenfeest Maastricht

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                              Vrijgezellenfeest Groningen

Regio Overijssel
Regio Enschede, Hengelo, Deventer, etc:                           Vrijgezellenfeest Enschede
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                   Vrijgezellenfeest Zwolle

Regio Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem, etc:                                Vrijgezellenfeest Arnhem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                       Vrijgezellenfeest Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                   Vrijgezellenfeest Nijmegen

Regio Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                   Vrijgezellenfeest Drenthe

Regio Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                        Vrijgezellenfeest Zeeland

Regio Friesland
Regio Friesland, Leeuwarden, Sneek, etc:                          Vrijgezellenfeest Friesland

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

 

VRIJGEZELLENFEEST IN ENSCHEDE & OMGEVING

In het Oosten van ons land ligt het mooie Enschede. Een mooie moderne stad wat als prima uitvalsbasis kan dienen voor een vrijgezellenfeest Enschede of omgeving. Vroeger was het de traditie dat de vrijgezel allerlei spullen uit haar vrijgezellenleven in een doos stopte en deze zou begraven in zijn/haar tuin. Op het moment dat een eerste kind geboren is moest hij of zij deze opgraven en deze geheimen onthullen. Een bijzondere traditie die wellicht bij weinig mensen nog bekend is. Het vrijgezellenfeest moet in ieder geval bij de gelukkige een volledige verassing zijn en aansluiten bij zijn of haar interesses. Of je nu gaat voor een super actief uitje of juist een rustig uitje waarbij je afsluit aan tafel met een heerlijk diner. Het is de bedoeling dat er nog lang nagesproken zal worden over deze bijzondere dag. Een vrijgezellenfeest voor vrouwen in Enschede organiseren is niet zomaar iets. Welk uitje is nu ideaal voor de groepssamenstelling? Dat Enschede een ruim aanbod heeft en zelf als stad voldoende te bieden heeft staat in ieder geval vast. Wat nu een moderne stad is, begon honderden jaren geleden als een boeren nederzetting. Vervolgens maakte Enschede kennis met de macht van verschillende graven en krijgsheren. Vanuit strategisch oogpunt was Enschede tot ver in de zestiende eeuw enorm belangrijk voor stabiliteit in de regio. Nog altijd vind je in Enschede diverse monumenten die herinneren aan de cruciale hoofdrol die de voorvaderen van deze stad vervuld hebben. Maak van je groepsuitje een avontuurlijke tijdsreis in Enschede. De landstreek van Enschede is Twente wat ligt in het oostelijke deel van de provincie Overijssel en een stuk van Gelderland. Één van de theorieën is dat de naam Twente afkomstig is van de Tubanten, een Germaanse stam die rond het begin van onze jaartelling zou hebben geleefd in het betreffende gebied. Deze stam zou samen met andere bevriende stammen een aantal heroïsche gevechten hebben uitgevochten met de Romeinen. Nog altijd zijn er een groot aantal bijzondere historische monumenten die herinneren aan de geschiedenis van Twente in de streek terug te vinden. Combineer je groepsuitje, bedrijfsuitje of  vrijgezellenfeest in Overijssel (Twente) ook eens met een wandeling langs bijvoorbeeld het 14e eeuwse Huis Twickel of het Kasteel Weldam bij Goor.  Of maak een fietstocht langs de rivier de Regge en geniet van een lekker drankje op een terras in Ommen. Je ziet weld at Enschede en de omgeving van Enschede voldoende te bieden heeft voor een spannend vrijgezellenfeest. Wij wensen je bij voorbaat al veel inspiratie toe en hopen dat we je op deze site voldoende op weg kunnen helpen naar een onvergetelijke dag.

PARTNER WORDEN?

Lipdub of film maken in Enschede, kookworkshop, paaldansen in de vorm van een workshop, cupcakes maken, genieten van een high tea, workshop lachen, de spanning voelen van burlesque, shaken tijdens een cocktail workshop, jezelf laten gaan tijdens percussie workshop, bonbons leren maken in Enschede, sushi of sieraden leren maken en salsa dansen. Het is zo maar een greep uit het diverse assortiment van Onemotion. Onemotion staat nooit stil en altijd open voor nieuwe workshops en dus uitbreiding. Van wijn proeven in Enschede, schilder workshop, visagie, bier proeven, taarten maken en whisky proeven tot een graffiti workshop in Enschede. In diverse steden en hun omgeving kun je dit brede aanbod vinden. Bij Onemotion staat de bezoeker altijd voorop. We houden graag ons assortiment trendgevoelig, uitdagend en voor verschillende seizoenen geschikt in Enschede. Ga je in de zomer het liefst een balletje slaan tijdens een golfclinic? Of kies je voor het tekenen van een bijzonder model? Ben jij een aanbieder van deze workshops of een van de andere uitjes die Onemotion op zijn hele site heeft staan? Neem contact met ons op via het contactformulier. Door de vele aanvragen voor samenwerken nemen wij alleen contact met je op mocht het aansluiten bij de visie van Onemotion.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.

Lees meer over Onemotion


Onemotion
Zandheuvel 52B
4901 HW Oosterhout

Onze voordelen


 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt