Vrijgezellenfeest en groepsuitjes Friesland

Ook voor de regio Sneek, Drachten, Leeuwarden en Heerenveen

vrijgezellenfeest.jpg

Diverse vrijgezellenfeest concepten in en rond Friesland

Ben je op zoek naar een groepsuitje of vrijgezellenfeest Friesland? De provincie Friesland is een trotse provincie met een rijke culturele historie. De oorspronkelijke Friezen waren een Germaans volk met een eigen religie en gebruiken. De komst van de Romeinen zorgde er uiteindelijk voor dat het christendom een weg naar het hoge noorden vond. De Fries staat bekend om z'n trots voor de eigen taal en gebruiken. Zo is Fries een erkende taal en zijn de Friezen een officieel erkende minderheid in Nederland. Hieronder hebben we een aantal leuke groepsuitjes en workshops in de provincie van Friesland voor je op een rijtje gezet. Van cocktail workshop tot zeiltocht over de Friese meren, we wensen je bij voorbaat alvast heel veel inspiratie toe! (kijk voor vergaderen op de vergaderlocaties in Friesland pagina van Wateenlocatie).

The weddinggame City Game Friesland
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

The weddinggame City Game Friesland

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €33 p.p.

Deze City Game is bijzonder geschikt als bijvoorbeeld vrijgezellenfeest voor vrouwen of vriendinnendag. Een ludiek en interactief stadsspel zorgt voor een geweldige girlpower ervaring? Bereid je voor op een middagje lachen en lekker actief bezig in de buitenlucht. Bereid je voor op een op en top vrouwelijke dag in Friesland, Drachten, Sneek, Heerenveen en omgeving. Wil je meer weten, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Archery tag als vrijgezellenfeest in Friesland
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Archery tag als vrijgezellenfeest in Friesland

Deze spannende activiteit heeft wat weg van o.a. boogschieten, trefbal en paintball en zal vast en zeker zorgen voor een heleboel adrenaline bij de spelers. Gewapend met speciale bogen (met uiteraard zachte punten) trekken jullie ten strijde om de aan jullie gewaagde tegenstanders te verschalken. Maar er zijn meerdere wegen die leiden tot de eindoverwinning. Dat maakt deze activiteit ook nog eens strategisch erg interessant. Wil je meer weten over Archery tag als invulling van jullie vrijgezellenfeest in Friesland? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

The Pain Game als vrijgezellenfeest voor mannen in Friesland
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

The Pain Game als vrijgezellenfeest voor mannen in Friesland

In the end boys will become men! Het is daarom hoog tijd om de grenzen van jullie groepsleden eens gaan te verkennen. Zijn de verliezers (van een aantal opdrachten) onder jullie opgewassen tegen diverse ludieke en tamelijk onaangename (lijf-) straffen? Dit vrijgezellenfeest voor mannen in Friesland is een mooie kans om jullie mannelijkheid te bewijzen aan de overige groepsleden. Dit vrijgezellenfeest staat garant voor een hilarische middag (uiteraard ook voor de verliezers in de groep). Wil je meer weten over dit bijzondere groepsuitje? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

City escape als vrijgezellenfeest in Friesland
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

City escape als vrijgezellenfeest in Friesland

Deze City game is een variant op de zeer populaire escape rooms van dit moment. Alleen deze game speel je in het centrum van de stad. Breken jullie alle codes? Ontrafelen jullie op tijd alle raadsels en geheimen? Welk team wint de sleutel van de stad? Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een City Escape Game in Friesland of omgeving als invulling van je vrijgezellendag, vraag dan meer informatie aan middels onderstaande button.  Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Moorddiner als vrijgezellenfeest in Friesland
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Moorddiner als vrijgezellenfeest in Friesland

Keuze uit diverse feestlocaties of je eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

Zijn jullie klaar voor een spannend moordmysterie? Tijdens dit bijzondere groepsuitje gaan jullie een moordzaak oplossen en dat doen jullie onder het genot van een heerlijk diner. Zijn jullie in staat om achter de belangrijke vragen te komen zoals wie, waarom, hoe enzovoorts? Bewijs het maar tijdens dit leuke moorddiner als vrijgezellenfeest in Friesland. Natuurlijk mag er ook gelachen worden tijdens dit leuke diner. Wil je meer weten over dit leuke groepsuitje in jouw regio, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels het onderstaande informatieformulier.

Uit handen van de jagers als vrijgezellenfeest in Friesland
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Uit handen van de jagers als vrijgezellenfeest in Friesland

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Slechts één ding is belangrijk; laat je niet vangen. Tenminste als je één van de voortvluchtigen bent. Dan doe je er natuurlijk alles aan om niet op te vallen en ga je helemaal op in de massa. Ben je een jager, dan ligt dat natuurlijk helemaal anders. Dan ga je aan de hand van moderne hulpmiddelen op jacht. Wil jij je vrijgezellenfeest in Friesland combineren met een zinderende City Game? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

Sexy quiz als vrijgezellenfeest in Friesland
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Sexy quiz als vrijgezellenfeest in Friesland

Seks,wie houdt er niet van? En dus jij een je vrienden en vriendinnen vast ook. Maar wie van jullie weet er eigenlijk het meest van dit spannende onderwerp af? Wie is degene waar anderen nog wat van kunnen leren? Dit vrijgezellenfeest is natuurlijk uitermate geschikt als voorbereiding op de huwelijksnacht.  Dus zo helpen jullie samen de aanstaande bruid of bruidegom bij het voorkomen van een grote teleurstelling, voor als het straks eenmaal zover is. Wil je meer weten over dit spannend , sexy en leerzame groepsuitje in jouw Friesland, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels het onderstaande informatieformulier.

Bubble voetbal als vrijgezellenfeest in Friesland
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

Bubble voetbal als vrijgezellenfeest in Friesland

Heeft voetbal geen geheim meer voor je? Schiet en kop je alle ballen vanuit alle hoeken en standen binnen? Dan is dat nu verleden tijd. Tijdens bubbel voetbal stap je namelijk in een grote plastic bal. Dit zal je verplichten om zo goed mogelijk samen te scoren. Mensen van het scoren afhouden door je "lichaam van plastic" goed in te zetten of een aanval op Messi-achtige manieren te ontwijken. Zet alle tactieken overboord en focus je op je eigen bubbel. En komt de bal dan toch goed voor je voeten schroom dan niet om deze hard binnen te schieten en je team zo naar de overwinning te helpen. Lachen, gieren en brullen staat centraal tijdens dit actieve vrijgezellenfeest in Friesland. Vraag snel meer informatie aan voor een onvergetelijk uitje.

The Hangover City Game
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

The Hangover City Game

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Deze City Game is bijzonder geschikt als vrijgezellenfeest. Word jij na afloop ook ineens wakker met een tijger in plaats van een kater? Heb je overal blauwe plekken en enorme hoeveelheden geld op zak? Dan ben je waarschijnlijk terecht gekomen in deze The Hangover City Game. Maak je borst maar nat voor een aantal enorm vreemde opdrachten.... . Wil je meer weten over de mogelijkheden van een Hangover stadsspel in Alkmaar, Hoorn, Den Helder of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Workshop rappen Friesland
incl. BTW vanaf
€40 p.p.

Workshop rappen Friesland

Stiekem altijd al benieuwd geweest of jij een rapper in je hebt? Hoe het is om een eigen raptekst te schrijven op eigen muziek en deze misschien zelfs op te nemen? Dat kan tijdens de workshop rap op maat. Bewapend met een pen, een kladblok en een microfoon laat jij als deelnemer zien of jouw rapskills in orde zijn. De inhoud van de workshop kan grotendeels worden toegespitst op je eigen wensen. Het met je mededeelnemers opgenomen nummer dient als een eeuwig aandenken aan de dag dat jij de Nederlandse rapscene veroverde. Meer weten over deze bijzondere workshop in Friesland, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Cluedo als vrijgezellenfeest in Friesland
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Cluedo als vrijgezellenfeest in Friesland

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Het is een klassieker onder de bordspellen: het spannende Cluedo. Tijdens deze city game variant kruipen jullie in de huid van een echte detective. Lukt het jullie om erachter te komen hoe de moord precies was gepleegd? Waar vond de misdaad plaats en hoe werd het slachtoffer exact om het leven gebracht? En natuurlijk de hamvraag: wie heeft het precies gedaan? Wil je meer weten over deze spannende Citygame die je zal tonen hoe goed jouw detective skill wel niet zijn? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan over dit leuke groepsuitje in Friesland middels onderstaande informatieformulier.

Ontdek de Verrader City Game Friesland
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Ontdek de Verrader City Game Friesland

Als groep ga je op pad. Maar natuurlijk bevindt er zich een verrader in de groep. Maar wie dan? Onderweg zul je diverse opdrachten uit moeten voeren. En vanzelfsprekend zal de verrader zijn uiterste best doen om het resultaat te saboteren. Na afloop van deze City Game zul je onder het genot van een drankje kunnen lachen om de fratsen van de verrader. Wil je meer weten over de mogelijkheden in Friesland, Sneek, Drachten, Leeuwarden, Heerenveen en omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Hele foute vrienden of vriendinnen vrijgezellenfeest in Friesland
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Hele foute vrienden of vriendinnen vrijgezellenfeest in Friesland

Als vrienden- of vriendinnengroep nemen jullie het natuurlijk altijd voor elkaar op. In goede en slechte tijden zijn jullie er voor elkaar. Maar een geintje op z´n tijd moet natuurlijk kunnen, toch? Nou, dan wordt dit een stevig geintje. Durf jij je vrienden of vriendinnen voor blok te zetten? Heeft iedereen straks het schaamrood op de kaken? Ga de ludieke strijd met elkaar aan en bewijs dat jullie naast goede vrienden of vriendinnen ook goed fout kunnen zijn. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over dit ludieke vrijgezellenfeest in Friesland.

Koning Voetbal quiz met diner als vrijgezellenfeest in Friesland
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Koning Voetbal quiz met diner als vrijgezellenfeest in Friesland

Met begeleiding op afstand zonder diner (vanaf €24,50 p.p.), op locatie met diner vanaf €55 p.p.

Waar maak je heel veel mannen en vrouwen blij mee? Voetbal natuurlijk. Al die uren in de kroeg voor het scherm of in het stadion met een seizoenskaart gaan nu echt goed van pas komen tijdens deze koning voetbal quiz. Een inspirerende quizmaster test jullie kennis van het spel over de belangrijkste bijzaak van het leven. Wie maakt gehakt van de kennis van zijn of haar tegenstanders? Bij deze ludieke en spannende voetbalquiz is een heerlijk diner inbegrepen. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit leuke quizdiner als vrijgezellenfeest in Friesland of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. 

Burlesque workshop Friesland
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Burlesque workshop Friesland

Flirten, dansen, teasen en vooral veel gezelligheid. Wij hebben het hier over een burlesque workshop in Friesland. Met een professionele burlesque danseres gaan jullie aan de gang met een uitdagende choreografie. De kern van deze activiteit is om uit je schulp te komen en je vrouwelijke kant te laten zien. Vergeet de onzekerheden en begin met verleiden en plezier maken! Lijkt het je leuk om deze burlesque workshop in Friesland te doen tijdens een vrijgezellenfeest of als vriendinnendag? Kijk dan hieronder voor meer (vrijblijvende) informatie.

Workshop naaktmodel schilderen als vrijgezellenfeest in Friesland
incl. BTW vanaf
€37,5 p.p.

Workshop naaktmodel schilderen als vrijgezellenfeest in Friesland

Bereid je voor op een kunstzinnig en hilarische workshop in Friesland of omgeving Leeuwarden, Sneek, Drachten etc. Wat lijkt op een gewone schilderworkshop, blijkt al snel een workshop naaktmodel schilderen (man of vrouw) te zijn. Deze workshop is erg populair bij vrijgezellenfeesten en een leuke manier om de aanstaande bruid of bruidegom een onverwachte middag te bezorgen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop naakmodel schilderen in Friesland. 

Workshop paaldansen Friesland
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Workshop paaldansen Friesland

Paaldansen is lekker bewegen met een knipoog. Gooi jezelf helemaal los! En wil je je bedrijfsfeest of vrijgezellenfeest in Friesland, Sneek, Leeuwarden, Drachten, Heerenveen of omgeving eens op gang brengen met iets nieuws? Doe dan dan eens een leuke workshop paaldansen. Onemotion heeft een speciale en laagdrempelige paaldans workshop Friesland aanbieding. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de paaldans workshop mogelijkheden in Friesland en omgeving (de workshops worden op meerdere locaties gegeven).

Cocktail workshop Friesland
incl. BTW vanaf
€40 p.p.

Cocktail workshop Friesland

Caipirinha, Jungle Juice, Tequila Sunrise of een Strawberry Martini, na afloop van deze cocktail workshop in Friesland schudt u ze zo uit de mouw. In ongeveer 2 uur tijd krijgt u les in het mixen en shaken van alcoholische drankjes (of op verzoek non-alcoholisch). Na afloop bent u als volleerd cocktailshaker klaar om de strijd aan te gaan met Brian Flanagan en Douglas Coughlin (film Cocktail). Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de cocktail workshop mogelijkheden tijdens je personeelsuitje of vrijgezellenfeest in Friesland (of omgeving Drachten, Sneek, Leeuwarden of Heerenveen).

Moordspel Citygame Friesland
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Moordspel Citygame Friesland

Hou je van spanning, detectives en speurwerk? Dan is deze moordspel City Game in Friesland, Sneek, Leeuwarden of omgeving echt iets voor jou. Weet jij te achterhalen wat er werkelijk is gebeurd? Hoe ga je te werk om het probleem op te lossen. Zie jij als enige geen details over het hoofd? Dan maak je een goede kans om als winnaar uit de bus te komen.
Wil je meer weten over de mogelijkheden van een moordspel bij jou in de buurt, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over een moordspel Game bij jou in de buurt.

Gek op Holland dinerspel Friesland
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Gek op Holland dinerspel Friesland

Ben je op zoek naar een oerhollands dinerspel in Friesland, Heerenveen, Leeuwarden, Sneek, Drachten of omgeving? Dan is Gek op Holland echt iets voor jou. Onder leiding van een oer-Hollandse quizmaster ga je de strijd aan met je collega's, familieleden of vrienden. Humor en spanning wisselen elkaar af tijdens een aantal speelrondes. Voorafgaand, tijdens of na afloop van dit dinerspel kunt u genieten van een heerlijk diner (inclusief). Wil je meer weten over dit leuke dinerspel arrangement, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Ontdek de Verrader dinerspel Friesland
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Ontdek de Verrader dinerspel Friesland

Deze populaire City Game wordt aan tafel gespeeld. Samen met je collega's, vrienden of familieleden probeer je zoveel mogelijk punten te scoren. Maar natuurlijk is er ook een verrader in het spel. Weten je hem/haar te ontmaskeren? Dit dinerspel is inclusief een heerlijk diner (inclusief). Wil je meer weten over de mogelijkheden voor dit Ontdek de Verrader dinerspel in Drachten, Leeuwarden, Sneek of Heerenveen, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Maak je eigen speelfilm of lipdub als vrijgezellenfeest in Friesland
incl. BTW vanaf
€39,95 p.p.

Maak je eigen speelfilm of lipdub als vrijgezellenfeest in Friesland

Van comedy, thriller, romantisch drama tot videoclip of lipdub, dit wordt een hele bijzondere invulling van jouw groepsuitje, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest in Friesland, Leeuwarden, Heerenveen etc. Samen met een echte filmproducent ga je aan de slag om je eigen speelfilm of clip te maken op de locatie van jouw keuze. Bekijk vervolgens het resultaat gezellig op een filmavond of misschien zelfs de bruiloft. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de speelfilm mogelijkheden in Friesland.

Geniet van prachtig Friesland

Wandelend of fietsend door de weide landschappen, krijg je al snel een inspirerend gevoel van vrijheid. Het is dan ook geen wonder dat de Friezen over een vrijgevochten en nuchtere mentaliteit beschikken. De ligging is fantastisch. De vele meren bieden volop watersport mogelijkheden. En de actieve groepsuitjegangers maken natuurlijk een overtocht naar één van de waddeneilanden. Mocht je vrijgezellenfeest plaats vinden in augustus, vergeet dan niet een bezoekje te brengen aan de Sneekweek. Na afloop van je workshop kun je lekker genieten van een terrasje met bijvoorbeeld uitzicht op de Waag in Leeuwarden (kijk ook op vrijgezellenfeest Leeuwarden) of in het centrum van Heerenveen. Zorg voor nog meer vrijgezellenfeesten en stuur je nog vrijgezelle vrienden of vriendinnen mee op één van deze singlereizen.

Overige workshop, groepsuitjes en vrijgezellenfeesten in Nederland

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                Vrijgezellenfeest Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     Vrijgezellenfeest Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Vrijgezellenfeest Haarlem                                                   

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                      Vrijgezellenfeest Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, etc:                        Vrijgezellenfeest Den Haag
Regio Scheveningen:                                                             Vrijgezellenfeest Scheveningen
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                     Vrijgezellenfeest Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                        Vrijgezellenfeest Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                           Vrijgezellenfeest Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                             Vrijgezellenfeest Gouda 

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                   Vrijgezellenfeest Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                    Vrijgezellenfeest Amersfoort 

Regio Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                   Vrijgezellenfeest Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                      Vrijgezellenfeest Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                     Vrijgezellenfeest Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                          Vrijgezellenfeest Breda

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                                        Vrijgezellenfeest Almere
Regio Lelystad:                                                                      Vrijgezellenfeest Lelystad

Regio Limburg
Regio Venlo, Venray, etc:                                                      Vrijgezellenfeest Venlo
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                      Vrijgezellenfeest Maastricht

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                              Vrijgezellenfeest Groningen

Regio Overijssel
Regio Enschede, Hengelo, Deventer, etc:                           Vrijgezellenfeest Enschede
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                   Vrijgezellenfeest Zwolle

Regio Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem, etc:                                Vrijgezellenfeest Arnhem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                       Vrijgezellenfeest Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                   Vrijgezellenfeest Nijmegen

Regio Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                   Vrijgezellenfeest Drenthe

Regio Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                        Vrijgezellenfeest Zeeland

Regio Friesland
Regio Friesland, Leeuwarden, Sneek, etc:                          Vrijgezellenfeest Friesland

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

 

VRIJGEZELLENFEEST IN FRIESLAND & OMGEVING

Wanneer je afscheid neemt van het vrijgezellenbestaan is er de traditie dat je een vrijgezellenfeest hebt om zo stil te staan bij jullie toekomstige bruiloft. Ga je in een bijzonder pak rondlopen en zo de wereld laten zien dat je gaat trouwen? Of houden je vrienden het bescheiden op kleding gebied maar gaan de activiteiten je een onvergetelijke indruk achterlaten? Het is in ieder geval zeker dat wanneer je deze pagina bekijkt je waarschijnlijk op zoek bent naar inspiratie voor een leuke dag. Wanneer je op zoek bent naar een vrijgezellenfeest in Friesland of omgeving zijn er diverse steden die in aanmerking komen voor een onvergetelijke dag. Wat te denken van Leeuwarden en het historische Heerenveen. Het ontstaan van de plaats Heerenveen dateert uit de zestiende eeuw op het kruistpunt van 2 nieuwe kanalen. Vanwege de vraag naar turf, kon de plaats zich in snel tempo ontwikkelen tot een welvarende gemeente. Nog altijd zijn er diverse monumenten in Heerenveen die terug doen denken aan oude tijden. Geef je vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje in Heerenveen wat extra kleur met een fietstochtje langs bijvoorbeeld de Oenemanstate of de Crackstate (oude stinsen) en geniet van het vriendelijke karakter van deze pittoreske stad. Maar naast Heerenveen is ook Leeuwarden een prima uitvalsbasis voor een leuke, actief of juist passief vrijgezellenfeest. Dansen, creatief bezig zijn of 1 van de andere opties zullen je vast en zeker interesseren. Wist je dat al in de tijd van de Romeinen Leeuwarden een bewoonde omgeving was. Door een aantal terpen samen te voegen, werd een gunstige leefomgeving gecreëerd. Vanaf de zestiende eeuw maakte Leeuwarden een zeer welvarende periode door.  Nog altijd zijn er diverse leuke monumenten uit dit verleden terug te vinden in de stad. Combineer je vrijgezellenfeest of groepsuitje in Leeuwarden ook eens met een stadswandeling langs de Oldenhove, de Waag, de Blokhuispoort, of het Paleis van Justitie. En natuurlijk drink je na afloop een lekker wijntje met uitzicht op de Sint-Bonifacius kerk. Het zal geen makkelijke keuze worden maar hopelijk kies je voor een stad die ook een leuke meerwaarde zal zijn voor jullie vrijgezellenfeest. We wensen je alvast veel inspiratie toe tijdens jullie vrijgezellenfeest en veel geluk in de toekomst.

PARTNER WORDEN?

Lipdub of filmuitje in Friesland, kookworkshop, leren paaldansen tijdens een workshop, cupcakes maken, genieten van een high tea, workshop lachen, de spanning voelen van burlesque, shaken tijdens een cocktail workshop, muziek maken tijdens een percussie workshop, bonbons maken in Friesland, sushi of sieraden leren maken en salsa dansen. Het is zo maar een greep uit het brede assortiment wat Onemotion te bieden heeft. Onemotion staat nooit stil en staat altijd open voor nieuwe workshops en dus uitbreiding. Van wijnproeverij Friesland, workshop schilderen, visagie, bier proeven, taarten leren maken, whisky proeverij tot een graffiti workshop in Friesland. In diverse steden en hun omgeving kun je dit uitgebreide aanbod vinden. Bij Onemotion staat de bezoeker altijd voorop. We houden ons assortiment graag uitdagend, trendgevoelig en voor verschillende seizoenen in Friesland. Ga je in de zomer liever een balletje slaan tijdens een golfclinic? Of kies je voor het tekenen van een bijzonder model? Ben jij een aanbieder van deze workshops of een van de andere bijzondere uitjes die Onemotion op zijn site heeft staan? Neem contact met ons op via het contactformulier. Door de vele aanvragen voor samenwerken nemen wij alleen contact met je op mocht het aansluiten bij de visie van Onemotion.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.

Lees meer over Onemotion


Onemotion
Zandheuvel 52B
4901 HW Oosterhout

Onze voordelen


 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt