Groepsuitjes en Vrijgezellenfeesten in Gent

Ook voor workshops, vriendenuitjes en bedrijfsuitjes.

Vrijgezellenfeesten, groepsuitjes en workshops in Gent

Ben je op zoek naar een mooie locatie voor je personeelsfeest, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje? Denk dan eens aan de historische stad van Gent. Gedurende vele jaren behoorde Gent tot de top-10 van grootste steden van Europa en deze uitstraling vind je nog steeds terug in de diverse bezienswaardigheden. En mocht je ooit willen verhuizen naar deze mooie stad, kijk dan vooral ook op verhuisfirma in Gent. Zoek je informatie over vrijgezellenfeesten in Antwerpenbedrijfsuitjes in Brugge, of vrijgezellenfeesten in België (overige steden), dan kun je ook bij ons terecht. Combineer je bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest in Gent met een excursie door de oude stad en geniet van de autenthieke gezelligheid. De stad heeft een eigenzinnig karakter, wat voortkomt uit de rijke geschiedenis en het onverwoestbare zelfvertrouwen van de Gentenaren. Geniet van een biertje met uitzicht op de drie Torens, of het Gravensteen. En hou je van muziek en gezelligheid, dan zijn de wereldberoemde Gentse feesten (misschien wel de leukste van de Lage Landen) natuurlijk een echte aanrader.  Hieronder hebben we een aantal leuke arrangementen voor je op een rijtje gezet. Van creatieve workshops, tot bedrijfsuitjes, van bedrijfsfeesten tot vrijgezellenfeesten in Gent. Er is veel mogelijk. Dat geldt ook wat betreft uitjes in bijvoorbeeld het oude Kortrijk, wat 2000 jaar geleden al op de kaart werd gezet, of de voormalige Frankische nederzetting Dendermonde. Of wat dacht je van Roeselare, de stad gesticht in de negende eeuw. Of de oorsponkelijke "eilandstad" Aalst, gesticht op het eiland Chipka in de Dender. We wensen je bij voorbaat graag heel veel inspiratie toe.

Klik hieronder voor een overzicht van alle uitjes in Gent:

Of bekijk hieronder een kleine selectie van het aanbod:

Ontdek de verrader vrijgezellenfeest Gent
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Ontdek de verrader vrijgezellenfeest Gent

Als groep ga je op pad. Maar natuurlijk bevindt er zich een verrader in de groep. Maar wie dan? Onderweg zul je diverse opdrachten uit moeten voeren. En vanzelfsprekend zal de verrader zijn uiterste best doen om het resultaat te saboteren. Na afloop van deze City Game zul je onder het genot van een drankje kunnen lachen om de fratsen van de verrader. Wil je meer weten over de mogelijkheden in Gent of één van de andere steden van het mooie België, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Archery tag als vrijgezellenfeest in Gent
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Archery tag als vrijgezellenfeest in Gent

Deze spannende activiteit heeft wat weg van o.a. boogschieten, trefbal en paintball en zal vast en zeker zorgen voor een heleboel adrenaline bij de spelers. Gewapend met speciale bogen (met uiteraard zachte punten) trekken jullie ten strijde om de aan jullie gewaagde tegenstanders te verschalken. Maar er zijn meerdere wegen die leiden tot de eindoverwinning. Dat maakt deze activiteit ook nog eens strategisch erg interessant. Wil je meer weten over Archery tag als invulling van jullie vrijgezellenfeest in Gent? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Disco dansworkshop in Gent
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Disco dansworkshop in Gent

De disco is weer terug van helemaal nooit weggeweest. Nog altijd vind je diverse disco hits in de top 2000. En menig feestje is niet compleet zonder een aantal disco krakers. En na deze workshop disco dansen is het jouw tijd om te shinen op elk feestje. De spotlight mag aan en kan op jouw worden gericht. Nu is het jouw beurt om het disco-virus door te geven aan alle anderen op de dansvloer. Wil je meer weten over deze bijzonder Funky workshop disco dansen, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan over een workshop in Gent. I'm in the mood for dancing!!

Uit handen van de jagers groepsuitje Gent
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Uit handen van de jagers groepsuitje Gent

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Slechts één ding is belangrijk; laat je niet vangen. Tenminste als je één van de voortvluchtigen bent. Dan doe je er natuurlijk alles aan om niet op te vallen en ga je helemaal op in de massa. Ben je een jager, dan ligt dat natuurlijk helemaal anders. Dan ga je aan de hand van moderne hulpmiddelen op jacht. Wil jij je vrijgezellenfeest combineren met een zinderende City Game? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in het schitterende Gent.

The Pain Game als vrijgezellenfeest voor mannen in Gent
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

The Pain Game als vrijgezellenfeest voor mannen in Gent

In the end boys will become men! Het is daarom hoog tijd om de grenzen van jullie groepsleden eens gaan te verkennen. Zijn de verliezers (van een aantal opdrachten) onder jullie opgewassen tegen diverse ludieke en tamelijk onaangename (lijf-) straffen? Dit vrijgezellenfeest voor mannen in Gent is een mooie kans om jullie mannelijkheid te bewijzen aan de overige groepsleden. Dit vrijgezellenfeest staat garant voor een hilarische middag (uiteraard ook voor de verliezers in de groep). Wil je meer weten over dit bijzondere groepsuitje? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Cluedo als vrijgezellenfeest in Gent
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Cluedo als vrijgezellenfeest in Gent

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Het is een klassieker onder de bordspellen: het spannende Cluedo. Tijdens deze city game variant kruipen jullie in de huid van een echte detective. Lukt het jullie om erachter te komen hoe de moord precies was gepleegd? Waar vond de misdaad plaats en hoe werd het slachtoffer exact om het leven gebracht? En natuurlijk de hamvraag: wie heeft het precies gedaan? Wil je meer weten over deze spannende Citygame die je zal tonen hoe goed jouw detective skill wel niet zijn? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan over dit leuke groepsuitje in Gent middels onderstaande informatieformulier.

Percussie workshop Gent
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Percussie workshop Gent

Zelf muziek maken, meebewegen op een opzwepend ritme en deel uit maken van een groter geheel. Tijdens dit ritmische vrijgezellenfeest kan het allemaal. En onze percussie workshoppartner is een verhaal apart. Ze treden op door heel Nederland en België met hun eigen samba band, bestaand uit slechts 2 personen. Van winkelcentrum tot zomerfestival, overal waar ze komen vullen ze hun samba band spontaan aan met het niets vermoedende publiek. Dit zijn echte workshop professionals, in staat om elke groep mensen om te toveren tot een geoliede samba machine. Wil je je vrijgezellenfeest een muzikale boost geven, dan is deze percussie workshop in Gent misschien wel een hele leuke optie.

City escape groepsuitje Gent
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

City escape groepsuitje Gent

Deze City game is een variant op de zeer populaire escape rooms van dit moment. Alleen deze game speel je in het centrum van de stad. Breken jullie alle codes? Ontrafelen jullie op tijd alle raadsels en geheimen? Welk team wint de sleutel van de stad? Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een City Escape Game in Gent of omgeving als invulling van je vrijgezellendag, vraag dan meer informatie aan middels onderstaande button.  Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Moorddiner als vrijgezellenfeest in Gent
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Moorddiner als vrijgezellenfeest in Gent

Keuze uit diverse feestlocaties of je eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

Zijn jullie klaar voor een spannend moordmysterie? Tijdens dit bijzondere groepsuitje gaan jullie een moordzaak oplossen en dat doen jullie onder het genot van een heerlijk diner. Zijn jullie in staat om achter de belangrijke vragen te komen zoals wie, waarom, hoe enzovoorts? Bewijs het maar tijdens dit leuke moorddiner als vrijgezellenfeest in Gent. Natuurlijk mag er ook gelachen worden tijdens dit leuke diner. Wil je meer weten over dit leuke groepsuitje in jouw regio, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels het onderstaande informatieformulier.

Lipdub maken groepsuitje Gent
incl. BTW vanaf
€39,95 p.p.

Lipdub maken groepsuitje Gent

Stond je vroeger altijd al te dansen op de nieuwste hits? Dol op muziek en deel je dit met je vriendinnen? Of zoek je gewoon een onvergetelijk uitje voor je vrijgezellenfeest waar je jaren plezier van gaat beleven? Want dat is zeer zeker het geval bij dit lipdub vrijgezellenfeest uitje. Kies je favoriete nummer en ga helemaal los. En natuurlijk mag het resultaat er achteraf zijn...misschien laat je het zelfs zien op de bruiloft? Ook kun je er natuurlijk voor kiezen je favoriete speelfilm na te spelen om er een waar spektakel van te maken. Dit groepsuitje in Gent staat te boek als gezellig, sfeervol, ludiek en op sommige momenten ronduit hilarisch. Van een comedy, thriller, romantisch drama tot videoclip of lipdub, dit wordt een hele bijzondere invulling van jouw vrijgezellenfeest. De begeleiding is in handen van een echte filmproducent die je alle kneepjes gaat leren. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Sexy quiz als vrijgezellenfeest in Gent
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Sexy quiz als vrijgezellenfeest in Gent

Seks,wie houdt er niet van? En dus jij een je vrienden en vriendinnen vast ook. Maar wie van jullie weet er eigenlijk het meest van dit spannende onderwerp af? Wie is degene waar anderen nog wat van kunnen leren? Dit vrijgezellenfeest is natuurlijk uitermate geschikt als voorbereiding op de huwelijksnacht.  Dus zo helpen jullie samen de aanstaande bruid of bruidegom bij het voorkomen van een grote teleurstelling, voor als het straks eenmaal zover is. Wil je meer weten over dit spannend , sexy en leerzame groepsuitje in jouw Gent, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels het onderstaande informatieformulier.

50 tinten grijs City Game als vrijgezellenfeest voor vrouwen in gent
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

50 tinten grijs City Game als vrijgezellenfeest voor vrouwen in gent

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Bij deze City Game raden we je aan, je haren los te dragen over je oren. Zodat niemand kan zien hoe rood jouw oren precies zijn. Dit prikkelende spel is een uitstekende manier om beter in contact te komen met je eigen seksualiteit. Ontdek je eigen "stoute"kant en maak er een enorm hilarische middag van. We waarschuwen je wel voor het oplopen van overbelaste lachspieren. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het 50 tinten vrijgezellenfeest voor vrouwen in Gent. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe!

The weddinggame vrijgezellenfeest voor vrouwen in Gent
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

The weddinggame vrijgezellenfeest voor vrouwen in Gent

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €33 p.p.

Deze City Game is bijzonder geschikt als bijvoorbeeld vrijgezellenfeest voor vrouwen of vriendinnendag. Een ludiek en interactief stadsspel zorgt voor een geweldige girlpower ervaring? Bereid je voor op een middagje lachen en lekker actief bezig in de buitenlucht. Bereid je voor op een op en top vrouwelijke dag in Gent of één van de andere m,ooie steden van België en omgeving. Wil je meer weten, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

The Hangover vrijgezellenfeest voor mannen in Gent
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

The Hangover vrijgezellenfeest voor mannen in Gent

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Deze City Game is bijzonder geschikt als invulling van je vrouwelijke vrijgezellenfeest. Word jij na afloop ook ineens wakker met een tijger in plaats van een kater? Heb je overal blauwe plekken en enorme hoeveelheden geld op zak? Dan ben je waarschijnlijk terecht gekomen in deze The Hangover City Game. Maak je borst maar nat voor een aantal enorm vreemde opdrachten.... . Wil je meer weten over de mogelijkheden van een Hangover stadsspel in Gent, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Zorg voor nog meer vrijgezellenfeesten en stuur je nog vrijgezelle vrienden of vriendinnen mee op één van deze single reizen.

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

 

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.


NL: www.onemotion.nl

BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt