Vrijgezellenfeest Groningen en leuke bedrijfsuitjes

Ook voor Delfzijl, Winschoten, Veendam, Haren, Hoogezand en Stadskanaal.

Vrijgezellenfeest Groningen en leuke bedrijfsuitjes

Kom je vanuit het zuiden met de trein, dan zie een hele tijd niets anders dan uitgestrekte weidevelden en pittoreske boerderijtjes. Je waant je even in een andere wereld. Maar ineens uit het niets is er Groningen. De studentikoos gezellige stad in het noorden van ons land. Boven alles en iedereen kijkt de Martinitoren uit en laat af en toe wat van zich horen met z'n bulderende klokkenspel. Een vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje Groningen is ideaal te combineren met een inspirerende creatieve workshop of een spetterend vrijgezellenfeest. Onemotion heeft op deze pagina een overzicht weergegeven de allerleukste, creatiefste en meet insprerende creatieve workshops en groepsuitjes. Tijd voor een vrijgezellenfeest in het absolute noorden van ons mooie landje (kijk voor vergaderen op vergaderlocaties in Groningen pagina van Wateenlocatie of die voor congreslocaties in Groningen).

Maak nu eerst je keuze:

Workshop paaldansen Groningen
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Workshop paaldansen Groningen

Paaldansen is lekker bewegen met een knipoog. Gooi jezelf helemaal los! En wil je je bedrijfsfeest of vrijgezellenfeest in Groningen, Delfzijl, Veendam, Winschoten of omgeving eens op gang brengen met iets nieuws? Doe dan dan eens een leuke workshop paaldansen. Onemotion heeft een speciale en laagdrempelige paaldans workshop Groningen aanbieding. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de paaldans workshop mogelijkheden in Groningen en omgeving (de workshops worden op meerdere locaties gegeven).

Expeditie Robinson Groningen
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Expeditie Robinson Groningen

Sinds Expeditie Robinson alleen nog maar voor BN’ers is kun je je helaas niet meer opgeven als niet-BN’er. Toch willen wij jou graag de kans geven om een soortgelijke ervaring op te doen. Samen met je groep gaan jullie de strijd aan tegen elkaar om proeven te winnen. Deze activiteit kan ook gecombineerd worden met een BBQ. Ben jij een echte doorzetter of ben jij heel erg tactisch? Vraag hieronder de mogelijkheden aan voor je teambuilding of vrijgezellenfeest in Groningen (of omgeving Delfzijl, Stadskanaal etc.).

Salsa workshop Groningen
incl. BTW vanaf
€22 p.p.

Salsa workshop Groningen

Pak je partner bij de hand en laat je leiden op de heerlijke ritmische klanken van de salsa muziek. Tijdens deze salsa workshop in Alkmaar geef je het vrijgezellenfeest een extra latin boost! Heupen worden losgeschud en de voetjes gaan van de vloer. De professionele begeleider leert je de eerste beginselen aan van het vrolijke en sensuele salsadansen. Vergis je niet, het maakt meer in je los dan je denkt! Deze salsa workshop kan uitgevoerd worden in Groningen of omgeving. Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor een groepsuitje of vrijgezellenfeest in Alkmaar met een heerlijk salsa tintje? Vraag dan hieronder meer informatie aan. Wij wensen je bij voorbaat graag veel plezier toe!

Uit handen van de jagers als vrijgezellenfeest in Groningen
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

Uit handen van de jagers als vrijgezellenfeest in Groningen

Slechts één ding is belangrijk; laat je niet vangen. Tenminste als je één van de voortvluchtigen bent. Dan doe je er natuurlijk alles aan om niet op te vallen en ga je helemaal op in de massa. Ben je een jager, dan ligt dat natuurlijk helemaal anders. Dan ga je aan de hand van moderne hulpmiddelen op jacht. Wil jij je vrijgezellenfeest in Groningen combineren met een zinderende City Game? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

Workshop rappen Groningen
incl. BTW vanaf
€40 p.p.

Workshop rappen Groningen

Stiekem altijd al benieuwd geweest of jij een rapper in je hebt? Hoe het is om een eigen raptekst te schrijven op eigen muziek en deze misschien zelfs op te nemen? Dat kan tijdens de workshop rap op maat. Bewapend met een pen, een kladblok en een microfoon laat jij als deelnemer zien of jouw rapskills in orde zijn. De inhoud van de workshop kan grotendeels worden toegespitst op je eigen wensen. Het met je mededeelnemers opgenomen nummer dient als een eeuwig aandenken aan de dag dat jij de Nederlandse rapscene veroverde. Meer weten over deze bijzondere workshop in Groningen, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Cocktail workshop Groningen
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Cocktail workshop Groningen

Caipirinha, Jungle Juice, Tequila Sunrise of een Strawberry Martini, na afloop van deze cocktail workshop in Alkmaar schudt u ze zo uit de mouw. In ongeveer 2 uur tijd krijgt u les in het mixen en shaken van alcoholische drankjes (of op verzoek non-alcoholisch). Na afloop bent u als volleerd cocktailshaker klaar om de strijd aan te gaan met Brian Flanagan en Douglas Coughlin (film Cocktail). Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de cocktail workshop mogelijkheden tijdens je personeelsuitje of vrijgezellenfeest in Groningen(of omgeving Stadskanaal, Haren, Winschoten etc).

Action painting vrijgezellenfeest in Groningen
incl. BTW vanaf
€34,50 p.p.

Action painting vrijgezellenfeest in Groningen

Zoek je een moderne creatieve activiteit als invulling van je vrijgezellenfeest in Groningen? En denk je daarbij niet direct aan een klassieke schilderworkshop? Dan is deze action painting workshop misschien wel een passend alternatief. Tijdens deze inspirerende workshop leer je nieuwe schildertechnieken. Denk hierbij aan baanbrekende spetter- , krab- en drippingtechnieken. Dus gebruik al je creatieve inspiratie en en boek deze bijzondere schilderworkshop! Wil je meer weten? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop elkaars hoofd boetseren Groningen
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Workshop elkaars hoofd boetseren Groningen

Altijd al eens elkaar hoofd willen boetseren? Dan is dit je kans! Laat al je creativiteit de loop en vergeet ook niet op de details te letten, want ieder gezicht is uniek. Lukt het jou om het hoofd van je vriend(in), familielid of collega na te bootsen? Wij zijn benieuwd naar het eindresultaat. Deze workshop elkaar hoofd boetseren is uitvoerbaar in Groningen, Delfzijl, Haren of Stadskanaal. Wil je meer vrijblijvende informatie, klik dan verder hieronder en ontvang de uitgebreide informatie van de aanbieder. Wij wensen je alvast heel veel plezier toe!

Paintball vrijgezellenfeest Groningen
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Paintball vrijgezellenfeest Groningen

Ben jij dol op verf? Maar dan niet in de kunstzinnige zin van het woord? Krijg jij een enorme kick van spanning en adrenaline? Dan is het tijd voor deze paintball activiteit in Groningen. Hijs je in de combat outfit en stap de paintball wereld in. Duik jij op tijd weg voor een verfkogel? En counter jij door je tegenstander direct uit de wedstrijd te schieten? Dan ben jij gemaakt voor deze strijd. En houden jullie achteraf nog wat tijd over om iemand in het zonnetje te zetten? Hijs hem of haar in een konijnenpak en schiet de patronen leeg. Veel plezier toegewenst.

City escape als vrijgezellenfeest in Groningen
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

City escape als vrijgezellenfeest in Groningen

Deze City game is een variant op de zeer populaire escape rooms van dit moment. Alleen deze game speel je in het centrum van de stad. Breken jullie alle codes? Ontrafelen jullie op tijd alle raadsels en geheimen? Welk team wint de sleutel van de stad? Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een City Escape Game in Groningen of omgeving als invulling van je vrijgezellendag, vraag dan meer informatie aan middels onderstaande button.  Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Floating en Walking dinner Groningen
incl. BTW vanaf
€76,50 p.p.

Floating en Walking dinner Groningen

Wil je Groningen leren kennen in combinatie met een gezellig en culinair verantwoord groepsuitje? Dan hebben we 2 leuke opties ter beschikking. Wat dacht je van een lunch-grachtentocht-stadswandeling-diner arrangement? Ben je op zoek naar een Walking dinner in Groningen, dan hebben we een hele leuke variant: de Floating en Walking dinner Deluxe. Dit groepsuitje begint met een drankje en een voorgerecht in één van de leukste restaurants aan het mooie Waagplein. Vervolgens loop je naar de boot die voor je klaar ligt. De schipper vertelt je alles over het Groningen van vroeger en van nu. De boot brengt je naar het tweede restaurant, waar je een hoofdgerecht nuttigt (inclusief 2 heerlijke drankjes). Vervolgens neemt een professionele stadsgids je mee op een tocht naar het derde restaurant , waar je het Grand Dessert zult nuttigen, met aansluitend natuurlijk koffie of thee. Wil je meer weten over de Floating en Walking dinner Groningen mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald. 

The Pain Game als vrijgezellenfeest voor mannen in Groningen
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

The Pain Game als vrijgezellenfeest voor mannen in Groningen

In the end boys will become men! Het is daarom hoog tijd om de grenzen van jullie groepsleden eens gaan te verkennen. Zijn de verliezers (van een aantal opdrachten) onder jullie opgewassen tegen diverse ludieke en tamelijk onaangename (lijf-) straffen? Dit vrijgezellenfeest voor mannen in Groningen is een mooie kans om jullie mannelijkheid te bewijzen aan de overige groepsleden. Dit vrijgezellenfeest staat garant voor een hilarische middag (uiteraard ook voor de verliezers in de groep). Wil je meer weten over dit bijzondere groepsuitje? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop bonbons maken Groningen
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Workshop bonbons maken Groningen

Ben je ook zo verslaafd aan zoete lekkernijen? En zoek je een zoet en lekker uitje voor je afdelingsuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest in Groningen? Kies dan voor een workshop bonbons maken in Groningen. Tijdens deze patisserie workshop krijg je de kans om te leren hoe je zelf de lekkerste bonbons kunt vervaardigen. Uiteraard neem je na afloop het resultaat lekker mee naar huis. Proef de zoete smaak van inspiratie! Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop bonbons maken mogelijkheden in Groningen, Haren, Delfzijl, Stadskanaal of Veendam. We wensen je alvast heel veel zoet plezier toe!

Workshop naaktmodel schilderen Groningen
incl. BTW vanaf
€36 p.p.

Workshop naaktmodel schilderen Groningen

Bereid je voor op een kunstzinnig en hilarische workshop in Groningen of omgeving Veendam, Hoogezand, Haren, Winschoten etc. Wat lijkt op een gewone schilderworkshop, blijkt al snel een workshop naaktmodel schilderen (man of vrouw) te zijn. Deze workshop is erg populair bij vrijgezellenfeesten en een leuke manier om de aanstaande bruid of bruidegom een onverwachte middag te bezorgen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop naakmodel schilderen in Groningen. 

Sushi workshop Groningen
incl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Sushi workshop Groningen

Humor, gezelligheid, lekker Japans eten en ook nog iets praktisch leren?! Dat is waar deze workshop sushi maken in Groningen, Haren, Veendam, Stadskanaal of Delfzijl voor staat. Van klassieke sushi's, maki's, tot tamago, na afloop weet je precies hoe het gemaakt wordt. Dus geef je vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje in Groningen kleur met wat rijst en nori en beleef een nieuwe ervaring. De sushi workshop vindt plaats op een schitterende locatie in Groningen (of op locatie). Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de sushi workshop mogelijkheden in Groningen of omgeving.

Quad vrijgezellenfeest Groningen
incl. BTW vanaf
€50 p.p.

Quad vrijgezellenfeest Groningen

Oerend hard snellen jij en je vrienden of collega´s over het parcours, terwijl je hart meeklopt op het ritme van motor van je eigen quad. Wind, modder, niets houdt jullie tegen. Tijdens dit quad rijden in de omgeving van Groningen, komen er vast en zeker oerkrachten vrij. Wil je meer weten over deze leuke Quad rally? Vraag dan hieronder meer informatie aan. We wensen je bij voorbaat veel adrenaline toe.

Highland Games Groningen
incl. BTW vanaf
€22,50 p.p.

Highland Games Groningen

De adrenaline kookt door je aderen en je voelt ruige zweetdruppels stromen onder je kilt. Welkom op de Highland games! Doe als de voorouders van de Schotten zo’n 4000 jaar geleden: laat zien dat je je clan waardig bent aan de hand van een aantal intensieve en mannelijke proeven. Bereid je voor op middagje brullen, joelen en heel veel lachen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de High land games mogelijkheden in Groningen, Veendam, Delfzijl of Haren.

Ontdek de Verrader City Game Groningen
incl. BTW vanaf
€20,50 p.p.

Ontdek de Verrader City Game Groningen

Als groep ga je op pad. Maar natuurlijk bevindt er zich een verrader in de groep. Maar wie dan? Onderweg zul je diverse opdrachten uit moeten voeren. En vanzelfsprekend zal de verrader zijn uiterste best doen om het resultaat te saboteren. Na afloop van deze City Game zul je onder het genot van een drankje kunnen lachen om de fratsen van de verrader. Wil je meer weten over de mogelijkheden in Groningen, Haren, Delfzijl, Stadskanaal, Veendam en omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Bubble voetbal als vrijgezellenfeest in Groningen
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Bubble voetbal als vrijgezellenfeest in Groningen

Heeft voetbal geen geheim meer voor je? Schiet en kop je alle ballen vanuit alle hoeken en standen binnen? Dan is dat nu verleden tijd. Tijdens bubbel voetbal stap je namelijk in een grote plastic bal. Dit zal je verplichten om zo goed mogelijk samen te scoren. Mensen van het scoren afhouden door je "lichaam van plastic" goed in te zetten of een aanval op Messi-achtige manieren te ontwijken. Zet alle tactieken overboord en focus je op je eigen bubbel. En komt de bal dan toch goed voor je voeten schroom dan niet om deze hard binnen te schieten en je team zo naar de overwinning te helpen. Lachen, gieren en brullen staat centraal tijdens dit actieve vrijgezellenfeest in Groningen. Vraag snel meer informatie aan voor een onvergetelijk uitje.

Moordspel Citygame Groningen
incl. BTW vanaf
€24,95 p.p.

Moordspel Citygame Groningen

Hou je van spanning, detectives en speurwerk? Dan is deze moordspel City Game in Groningen, Veendam, Hoogezand of omgeving echt iets voor jou. Weet jij te achterhalen wat er werkelijk is gebeurd? Hoe ga je te werk om het probleem op te lossen. Zie jij als enige geen details over het hoofd? Dan maak je een goede kans om als winnaar uit de bus te komen.
Wil je meer weten over de mogelijkheden van een moordspel bij jou in de buurt, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over een moordspel Game bij jou in de buurt.

The Hangover City Game Groningen
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

The Hangover City Game Groningen

Deze City Game is bijzonder geschikt als vrijgezellenfeest. Word jij na afloop ook ineens wakker met een tijger in plaats van een kater? Heb je overal blauwe plekken en enorme hoeveelheden geld op zak? Dan ben je waarschijnlijk terecht gekomen in deze The Hangover City Game. Maak je borst maar nat voor een aantal enorm vreemde opdrachten.... . Wil je meer weten over de mogelijkheden van een Hangover stadsspel in Groningen, Delfzijl, Winschoten of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Burlesque workshop Groningen
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Burlesque workshop Groningen

Stap in de burlesque scene tijdens deze bijzondere workshop. Aan de hand van een teasende choreografie, leer je alle ins en outs van het Burlesque dansen. Ideaal voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest voor vrouwen in Groningen, Veendam, Haren, Delfzijl of Winschoten! Leer je verleidelijke kant te laten zien, en heb een spetterend gezellige tijd tijdens deze workshop! Bereid je voor op een hilarische, maar zeker ook inspirerende activiteit!Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een Burlesque workshop in Groningen of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

The weddinggame City Game Groningen
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

The weddinggame City Game Groningen

Deze City Game is bijzonder geschikt als bijvoorbeeld vrijgezellenfeest voor vrouwen of vriendinnendag. Een ludiek en interactief stadsspel zorgt voor een geweldige girlpower ervaring? Bereid je voor op een middagje lachen en lekker actief bezig in de buitenlucht. Bereid je voor op een op en top vrouwelijke dag in Groningen, Haren, Veendam, Stadskanaal en omgeving. Wil je meer weten, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Gek op Holland dinerspel Groningen
incl. BTW vanaf
€49,95 p.p.

Gek op Holland dinerspel Groningen

Ben je op zoek naar een oerhollands dinerspel in Groningen, Delfzijl, Winschoten, Veendam of omgeving? Dan is Gek op Holland echt iets voor jou. Onder leiding van een oer-Hollandse quizmaster ga je de strijd aan met je collega's, familieleden of vrienden. Humor en spanning wisselen elkaar af tijdens een aantal speelrondes. Voorafgaand, tijdens of na afloop van dit dinerspel kunt u genieten van een heerlijk diner (inclusief). Wil je meer weten over dit leuke dinerspel arrangement, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Wie is de verrader dinerspel Groningen
incl. BTW vanaf
€49,95 p.p.

Ontdek de Verrader dinerspel Groningen

Deze populaire City Game wordt aan tafel gespeeld. Samen met je collega's, vrienden of familieleden probeer je zoveel mogelijk punten te scoren. Maar natuurlijk is er ook een verrader in het spel.Weten je hem/haar te ontmaskeren? Dit dinerspel is inclusief een heerlijk diner.  Wil je meer weten over de mogelijkheden voor dit Ontdek de Verrader dinerspel in Groningen, Haren, Hoogezand, Stadskanaal, Winschoten of Delfzijl, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Kookworkshop Groningen
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Kookworkshop Groningen

Wie houdt er niet van lekker eten?! En wat is er leuker dan dit lekker eten samen te bereiden met je vrienden, vriendinnen of collega's onder professionele begeleiding? Onemotion tipt daarom deze leuke kookworkshop in Groningen. Diverse thema's zijn mogelijk of natuurlijk een persoonlijke wens.  Van culinair genieten tot samen bezig zijn, van creativiteit tot gezelligheid, alles komt samen tijdens één van deze kookworkshops. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookworkshop mogelijkheden in Groningen.

Moorddiner Groningen
incl. BTW vanaf
€59,95 p.p.

Moorddiner Groningen

Onder het genot van een heerlijk diner, duik je in een heus moord mysterie. Tussen de gangen van dit moorddiner in Groningen, Haren, Delfzijl, Winschoten, Veendam en omgeving door, ga je als een echte detective te werk. Zo maak je eerst een goede identificatie van het slachtoffer en houd je natuurlijk een buurtonderzoek. Vanzelfsprekend mag ook een gedegen forensisch onderzoek niet ontbreken. Tenslotte draait het allemaal om die ene vraag, welke verdachte heeft het gedaan? Ben jij je vrienden, collega's of familieleden te slim af? Bewijs het dan maar eens!

Schilderworkshop als vrijgezellenfeest in Groningen
incl. BTW vanaf
€34,50 p.p.

Schilderworkshop als vrijgezellenfeest in Groningen

Zoek je een creatief en inspirerend groepsuitje of vrijgezellenfeest in Groningen? Denk dan eens aan een workshop schilderen. Duik in een wereld vol creatieve inspiratie en toon jouw kunsten op het schilderdoek. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een schilderworkshop in Groningen, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner in Eindhoven en omliggende regio.

Maak je eigen speelfilm of lipdub Groningen
incl. BTW vanaf
€39,95 p.p.

Maak je eigen speelfilm of lipdub Groningen

Van comedy, thriller, romantisch drama tot videoclip of lipdub, dit wordt een hele bijzondere invulling van jouw groepsuitje, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest in Groningen, Hoogezand, Winschoten, Stadskanaal etc. Samen met een echte filmproducent ga je aan de slag om je eigen speelfilm of clip te maken op de locatie van jouw keuze. Bekijk vervolgens het resultaat gezellig op een filmavond of misschien zelfs de bruiloft. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de speelfilm mogelijkheden in Groningen.

Whisky proeverij Groningen
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Whisky proeverij Groningen

Single malt, blended malt, whiskey of whisky, tijdens deze whisky proeverij leer je alles over dit goddelijke levensvocht. Maar veel belangrijker nog, je gaat zelf natuurlijk ook uitgebreid whisky proeven. Ben je een volleerd whisky drinker? Dan wordt dit beslist een middagje genieten. Ben je echter een beginner, dan wordt dit een hele speciale gelegenheid. Wil je meer informatie over een whisky proeverij in Groningen, Haren, Winschoten, Stadskanaal, Delfzijl of omgeving? Vraag dan meer informatie aan via onderstaande button. 

Workshop pokeren Groningen
incl. BTW vanaf
€20,50 p.p.

Workshop pokeren Groningen

Ben je benieuwd of jij het in je hebt om een goede pokeraar te zijn? Zit jij straks achter de pokertafel zonder een spier te vertrekken? Of verschuil je je straks achter een donkere zonnebril? Tijdens deze workshop pokeren leer je alles over het pokeren. Van strategie tot terminologie, duik in de wereld van de Chip Leaders, de Bluff Catchers en de Suited Connectors. Geef je bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest in Groningen, Stadskanaal of Delzijl een extra spannende dimensie. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de pokerworkshop mogelijkheden in Groningen, Stadskanaal, Delfzijl etc .

Workshop hoed, tas of armband maken als vrijgezellenfeest in Groningen
incl. BTW vanaf
€34,50 p.p.

Workshop hoed, tas of armband maken als vrijgezellenfeest in Groningen

Zoek je een creatief en inspirerend groepsuitje of vrijgezellenfeest in Groningen? En hou je wel van leuke accessoires? En droom je wel eens weg bij de gedachte om op je blote voeten over het strand van Ibiza te lopen? Dan geeft deze workshop vast de juiste sfeer. Denk dan eens ook aan een workshop hoed, tas of armbanden maken (Ibiza style). Duik in een wereld vol creatieve inspiratie en ontwerp een blijvende herinnering aan deze speciale dag. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een zomerse en vooral ook creatieve workshop in Groningen, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Groningen leeft, net als de bijzondere omgeving!

In de stad hangt een nuchtere maar zeer vriendelijke sfeer en ook op uitgaansgebied is er veel te beleven, wat natuurlijk deels ook te maken heeft met aanwezigheid van een universiteit in de stad. Ga na afloop van je salsa of cocktail workshop eens helemaal los in de 3 Gezusters in het centrum. Voor de cultuur liefhebbers is er het beroemde Groninger museum. Maar de provincie Groningen heeft meer te bieden dan de stad alleen. Fiets langs naar leuke stadjes als  Delfzijl en Stadskanaal of ga wadlopen naar Rottumeroog. En na een middagje uitwaaien op het wat is er natuurlijk voldoende ruimte gecreërd voor de resultaten van een heerlijke culinaire workshop. Zorg voor nog meer vrijgezellenfeesten en stuur je nog vrijgezelle vrienden of vriendinnen mee op één van deze single reizen.

Overige workshop, groepsuitjes en vrijgezellenfeesten in Nederland

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                Vrijgezellenfeest Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     Vrijgezellenfeest Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Vrijgezellenfeest Haarlem                                                   

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                      Vrijgezellenfeest Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, etc:                        Vrijgezellenfeest Den Haag
Regio Scheveningen:                                                             Vrijgezellenfeest Scheveningen
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                     Vrijgezellenfeest Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                        Vrijgezellenfeest Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                           Vrijgezellenfeest Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                             Vrijgezellenfeest Gouda 

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                   Vrijgezellenfeest Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                    Vrijgezellenfeest Amersfoort 

Regio Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                   Vrijgezellenfeest Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                      Vrijgezellenfeest Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                     Vrijgezellenfeest Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                          Vrijgezellenfeest Breda

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                                        Vrijgezellenfeest Almere
Regio Lelystad:                                                                      Vrijgezellenfeest Lelystad

Regio Limburg
Regio Venlo, Venray, etc:                                                      Vrijgezellenfeest Venlo
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                      Vrijgezellenfeest Maastricht

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                              Vrijgezellenfeest Groningen

Regio Overijssel
Regio Enschede, Hengelo, Deventer, etc:                           Vrijgezellenfeest Enschede
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                   Vrijgezellenfeest Zwolle

Regio Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem, etc:                                Vrijgezellenfeest Arnhem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                       Vrijgezellenfeest Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                   Vrijgezellenfeest Nijmegen

Regio Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                   Vrijgezellenfeest Drenthe

Regio Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                        Vrijgezellenfeest Zeeland

Regio Friesland
Regio Friesland, Leeuwarden, Sneek, etc:                          Vrijgezellenfeest Friesland

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

 

VRIJGEZELLENFEEST IN GRONINGEN & OMGEVING

Konijnenpak, prinsessenjurk, kikkerpak of een andere verkleedpartij. Het is zoals je wellicht verwacht tijd voor een vrijgezellenfeest. Samen met je vrienden en/of familie op pad en er een onvergetelijke dag van maken. Je vrijgezellenfeest Groningen of omgeving heeft met Stadskanaal en Delfzijl voldoende andere mogelijkheden als uitvalsbasis. De geschiedenis van de regio Groningen begint eigenlijk al zo'n 6000 jaar geleden. De eerste officiële akten dateren echter uit de 11e eeuw. De herkomst van de naam blijft tot op heden een mysterie. Één theorie koppelt de stichting van de stad aan ballingen uit de stad Troje, bekend van het paard en de mythische gevechten tussen Achilles en Hector. Onderleiding van hun leider Gruno (vandaar Groningen) zou de stad gesticht zijn. Weer een andere theorie spreekt over een link naar Groen-inge, oftewel groene velden. Een link naar deze achtergrond kan nog altijd worden gevonden in het groene wapen van de stad. Combineer je vrijgezellenfeest, groepsuitje of bedrijfsuitje met een historische tijdreis en maak een stadswandeling door deze schitterende stad en bezoek de d'olle Grieze, de stadschouwburg en het stadhuis.   En na afloop rust je even uit op een terrasje met uitzicht op de Sint-Jozef kerk. En wil je een uitje organiseren aan de andere kant van de grens? Kijk dan ook eens op junggesellenabschied Berlin of junggesellenabschied Bremen. Van een workshop of groepsuitje kun je enorm honger krijgen. Vaak heeft de organisator van het uitje een aantal hele leuke suggesties voor je. Maar op speciaal verzoek, hebben we in de stad Groningen ook één of meerdere gelegenheden gevonden, waarbij je een exclusief Onemotion voordeel kunt verkrijgen: van korting tot menu upgrade. De gelegenheden kenmerken zich door goede beoordelingen en een hoge prijs/kwaliteit verhouding. Wat dacht je bijvoorbeeld van Grand-Café De Betere Tijden op de Gelkingestraat 21 in het centrum van Groningen? Wil je meer weten? Klik dan hieronder op meer informatie. Eet smakelijk! Staat er buiten je vrijgezellenfeest binnenkort een kinderfeest op het programma? De omgeving van Groningen, Stadskanaal en Delfzijl biedt tal van leuke attracties voor kinderen. Van het Stripmuseum tot Klimcentrum Bjoeks, het zijn allemaal leuke tips voor een fantastisch dagje uit. Kijk op kinderfeestje Groningen voor meer informatie. Is je budget dit jaar wat minder groot, kijk dan naar ons kinderfeestje thuis overzicht. We hopen dat de verschillende mogelijkheden je voldoende inspiratie zullen bieden voor een onvergetelijke dag. We wensen je alvast veel plezier toe.

PARTNER WORDEN?

Lipdub of filmuitje in Groningen, kookworkshop, leren paaldansen tijdens een workshop, cupcakes leren maken, genieten van een high tea, lachworkshop, de spanning voelen van burlesque, cocktails leren shaken tijdens een cocktail workshop, losgaan tijdens percussie workshop, bonbons maken in Groningen, sieraden of sushi maken en salsa leren dansen. Het is een flinke greep uit het uitgebreide assortiment wat Onemotion te bieden heeft. Onemotion staat nooit stil en staat daarom altijd open voor nieuwe workshops en uitbreiding. Van wijnproeverij in Groningen, schilder workshop, visagie workshop, bierproeverij, taarten leren maken, whisky proeverij tot een workshop graffiti maken in Groningen. In vele steden en hun omgeving kun je dit diverse aanbod vinden. Bij Onemotion staat de bezoeker altijd voorop. We houden ons assortiment graag uitdagend, trendgevoelig en geschikt voor verschillende seizoenen in Groningen. Ga je in de zomer graag een balletje slaan tijdens een golfclinic? Of kies je liever voor het tekenen van een bijzonder naaktmodel? Ben jij een aanbieder van deze workshops of een van de andere bijzondere uitjes die Onemotion op zijn hele site heeft staan? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier. Door de vele aanvragen voor samenwerken nemen wij alleen contact met je op mocht het aansluiten bij de visie van Onemotion.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.


NL: www.onemotion.nl

BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt