Vrijgezellenfeest organiseren?

Tips die je MOET lezen voor je organisatie!

vrijgezellenfeest.jpg

Vrijgezellenfeest organiseren: voor als je nog niet precies weet wat je wilt

Een vrijgezellenfeest organiseren kan behoorlijk lastig zijn. Zoveel meningen en wensen maken het maken van een keuze een stressvolle activiteit. Op deze pagina proberen we groepen die wel een richting hebben, maar nog niet precies weten wat ze willen doen een handje te helpen. Aan elke regio voor de onderstaande categorieën is een expert-organisator gekoppeld.  Deze experts kenmerken zich doordat ze zowel beschikken over meerdere activiteiten die aansluiten bij de categorie, als dat ze een imposant trackrecord hebben voor wat betreft klanttevredenheid. Weten jullie nog niet precies wat jullie willen gaan doen, maar hebben jullie al wel een richting bepaald? Willen jullie graag advies over welke concrete activiteit het beste aansluit bij jullie wensen? Willen jullie graag weten of er nog beschikbaarheid bestaat? In dat geval verzoeken we jullie vriendelijk om voor de categorie uit het onderstaande overzicht te kiezen die het beste aansluit bij de richting waarvoor jullie hebben gekozen. Stel hierbij je vragen aan de expert. TIP! Wees zo duidelijk en uitgebreid mogelijk over wat jullie wensen/vragen precies zijn.

Zoek je iets met dans? Vraag het de dans expert
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Zoek je iets met dans? Vraag het de dans expert

Weet je nog niet precies wat je wil gaan doen, maar zal het hoogstwaarschijnlijk wel iets met dans gaan worden? Is de vrijgezel dol op dansen en zoek je een passende optie? Wil je weten of  er nog beschikbaarheid is? Verlies geen tijd en stel je vragen dan direct aan onze dansexpert in de regio van je voorkeur. Van burlesque tot paal dansen, disco dansen, chair dance tot aan Bollywood, diverse stijlen zijn mogelijk. Stel je vragen direct aan de organiserende dansexpert zelf via het onderstaande formulier. TIP! Wees zo duidelijk en uitgebreid mogelijk over wat je wensen of vragen precies zijn. Veel plezier toegewenst!

Graffiti workshop? Vraag het de expert
incl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Graffiti workshop? Vraag het de expert

Zoek je een bijzondere en creatieve workshop? Een tikkeltje rebels en ook origineel? Wil je eens zien hoe kunstzinnig je vrienden of vriendinnen zijn? Laat je dan inspireren door de graffiti expert bij jou in de regio! Vraag snel meer informatie aan via onderstaande optie en de expert gaat je zo uitgebreid mogelijk van meer informatie voorzien. Tip: beschrijf zo uitgebreid mogelijk jullie wensen en alle vragen zodat de expert zo goed mogelijk kan helpen. Zo zet je makkelijk een eerste stap naar het vinden van een origineel en onvergetelijk uitje. Bespaar waardevolle tijd en vraag snel meer informatie aan. Veel plezier!

Archery tag als vrijgezellenfeest
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Archery tag als vrijgezellenfeest

Deze spannende activiteit heeft wat weg van o.a. boogschieten, trefbal en paintball en zal vast en zeker zorgen voor een heleboel adrenaline bij de spelers. Gewapend met speciale bogen (met uiteraard zachte punten) trekken jullie ten strijde om de aan jullie gewaagde tegenstanders te verschalken. Maar er zijn meerdere wegen die leiden tot de eindoverwinning. Dat maakt deze activiteit ook nog eens strategisch erg interessant. Wil je meer weten over Archery tag als invulling van jullie vrijgezellenfeest? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Zoek je iets met een spelelement? Vraag het de expert
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

Zoek je iets met een spelelement? Vraag het de expert

Je zoekt een vrijgezellenfeest met een spelelement maar weet nog niet precies wat. Wat sluit aan bij het budget en vooral ook bij de groep? Verlies geen tijd en stel al je vragen aan de spelelement expert bij je in de regio. Van het populaire uit handen van de jagers, wedding game, the hangover, 50 tinten grijs, the pain game, city escape, sex and the city tot een zinderend moordspel. De spelelement expert helpt je bij het maken van de juiste keuze. Vraag snel meer informatie aan via onderstaande optie. Wees hierbij zo duidelijk en uitgebreid mogelijk over je wensen/vragen zodat de expert je zo goed mogelijk helpt!

Zoek je iets met zoetigheid? Vraag het de zoete expert
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Zoek je iets met zoetigheid? Vraag het de zoete expert

Binnenkort een vrijgezellenfeest op het programma en ben je een liefhebber van zoetigheid? Je denkt een richting op maar weet nog niet exact waar je voor wilt gaan? Laat je in je regio helpen door de zoetigheid expert! Of je nu gaat voor cupcakes, bonbons, hightea, chocolade of vlaaien maken...stuk voor stuk heerlijke opties. Maar wat te kiezen? Vraag onderstaand direct meer informatie aan en bespreek al je wensen en vragen met onze vrijgezellenfeest zoetigheid expert. Bespaar waardevolle tijd en kies makkelijk wat er past bij de groep en het budget. Let op: het exacte aanbod van de partners kan per regio afwijken.

Zoek je iets met adrenaline? Vraag het de adrenaline expert
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Zoek je iets met adrenaline? Vraag het de adrenaline expert

Help! Je wilt een actief vrijgezellenfeest vol spanning en adrenaline. Maar waar moet je voor gaan? Bespaar kostbare tijd en moeite en laat je adviseren door onze adrenaline expert. Stap in de wereld van de highland games, jaag elkaar op met archery tag, paintbal of airsoft. Survival in je eigen expeditie robinson, leer boogschieten of kies 1 van de andere shooting games. Stuk voor stuk top uitjes waar je keuze op kan vallen. Vraag via onderstaand formulier meer informatie aan en bespreek al je wensen en vragen met de organiserende adrenaline expert. Veel plezier toegewenst tijdens je vrijgezellenfeest.

Hele foute vrienden of vriendinnen vrijgezellenfeest organiseren
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Hele foute vrienden of vriendinnen vrijgezellenfeest organiseren

Als vrienden- of vriendinnengroep nemen jullie het natuurlijk altijd voor elkaar op. In goede en slechte tijden zijn jullie er voor elkaar. Maar een geintje op z´n tijd moet natuurlijk kunnen, toch? Nou, dan wordt dit een stevig geintje. Durf jij je vrienden of vriendinnen voor blok te zetten? Heeft iedereen straks het schaamrood op de kaken? Ga de ludieke strijd met elkaar aan en bewijs dat jullie naast goede vrienden of vriendinnen ook goed fout kunnen zijn. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over dit ludieke vrijgezellenfeest.

Zoek je iets stoers, ruig & met modder? Vraag het de expert
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Zoek je iets stoers, ruig & met modder? Vraag het de expert

Ruig, stoer & modder...termen die passen bij de vrijgezel waarvoor je een vrijgezellenfeest aan het organiseren bent. Maar waar kies je voor? Er is immers zoveel te kiezen. Laat ons je helpen en stel al je vragen aan de expert bij jou in de regio! Archery tag, highland games, paintballen, op een quad rondscheuren, door de modder met een 4x4, boogschieten en/of shooting games. Stuk voor stuk mogelijk interessante opties. Vraag via onderstaande optie direct meer informatie aan en stel al je vragen of bespreek je wensen met de organiserende expert. Zo bespaar je waardevolle tijd bij het maken van de juiste keuze.

Moorddiner als vrijgezellenfeest
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Moorddiner als vrijgezellenfeest

Keuze uit diverse feestlocaties of je eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

Zijn jullie klaar voor een spannend moordmysterie? Tijdens dit bijzondere groepsuitje gaan jullie een moordzaak oplossen en dat doen jullie onder het genot van een heerlijk diner. Zijn jullie in staat om achter de belangrijke vragen te komen zoals wie, waarom, hoe enzovoorts? Bewijs het maar tijdens dit leuke moorddiner als vrijgezellenfeest in de stad van je voorkeur. Natuurlijk mag er ook gelachen worden tijdens dit leuke diner. Wil je meer weten over dit leuke groepsuitje in jouw regio, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels het onderstaande informatieformulier.

Een cocktail workshop? Vraag het de expert
incl. BTW vanaf
€40 p.p.

Een cocktail workshop? Vraag het de expert

Wil je een bijzondere workshop doen tijdens je vrijgezellenfeest maar weet je nog niet precies wat dit moet zijn? Zou je graag iets kleurrijks, lekkers en sfeervol willen doen? Laat je dan informeren door de cocktail expert!  Caipirinha, Jungle Juice, Tequila Sunrise of een Strawberry Martini, na afloop van deze cocktail workshop schudt je ze vast zo uit de mouw. Check vrijblijvend de beschikbaarheid en stel al je vragen aan de cocktail expert. Vraag via onderstaande optie meer informatie aan en stel hierin al je vragen en beschrijf je wensen. De expert gaat je zo goed mogelijk helpen bij het maken van een keuze!

Zoek je iets op wielen? Vraag het de expert
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Zoek je iets op wielen? Vraag het de expert

Bij het organiseren van een vrijgezellenfeest staat uiteraard de vrijgezel voorop! Je weet dat de vrijgezel dol is op alles met wielen. Maar waar kies je voor? De opties gaan van quad rijden, slechtste chauffeur, offroad in een 4x4, slipcursus, driftcursus tot aan stunt rijden. Laat onze op wielen expert je helpen bij deze lastige keuze. Hoe? Je vraagt via onderstaande knop meer informatie aan. Stel vervolgens direct al je vragen en deel je wensen. Onze organiserende expert helpt je zo waardevolle tijd besparen. Simpel toch? Vraag snel meer informatie aan en laat je inspireren op weg naar een vrijgezellenfeest op wielen.

Zoek je iets met creativiteit? Vraag het de creatieve expert
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Zoek je iets met creativiteit? Vraag het de creatieve expert

Ga je een vrijgezellenfeest organiseren maar weet je nog niet precies wat? Ben je van mening dat een creatieve workshop het beste aansluit? Van sieraden maken, schilderen, mozaïeken, armbanden maken tot slippers pimpen. Stuk voor stuk sfeervolle uitjes voor je vrijgezellenfeest. Laat onze creatieve expert je helpen bij het maken van een passende keuze. Via onderstaande optie vraag je meer informatie aan en laat je al je vragen en wensen zo duidelijk mogelijk achter. De organiserende creatieve expert helpt je zo waardevolle tijd te besparen.  Let wel op dat het exacte aanbod van de partners kan afwijken per regio.

Sexy quiz voor het organiseren van je vrijgezellenfeest
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Sexy quiz voor het organiseren van je vrijgezellenfeest

Seks,wie houdt er niet van? En dus jij een je vrienden en vriendinnen vast ook. Maar wie van jullie weet er eigenlijk het meest van dit spannende onderwerp af? Wie is degene waar anderen nog wat van kunnen leren? Dit vrijgezellenfeest is natuurlijk uitermate geschikt als voorbereiding op de huwelijksnacht.  Dus zo helpen jullie samen de aanstaande bruid of bruidegom bij het voorkomen van een grote teleurstelling, voor als het straks eenmaal zover is. Wil je meer weten over dit spannend , sexy en leerzame groepsuitje in jouw regio, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels het onderstaande informatieformulier.

Cluedo als vrijgezellenfeest
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Cluedo als vrijgezellenfeest

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Het is een klassieker onder de bordspellen: het spannende Cluedo. Tijdens deze city game variant kruipen jullie in de huid van een echte detective. Lukt het jullie om erachter te komen hoe de moord precies was gepleegd? Waar vond de misdaad plaats en hoe werd het slachtoffer exact om het leven gebracht? En natuurlijk de hamvraag: wie heeft het precies gedaan? Wil je meer weten over deze spannende Citygame die je zal tonen hoe goed jouw detective skill wel niet zijn? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan over dit leuke groepsuitje in jouw regio middels onderstaande informatieformulier.

Bubbel voetbal? Vraag het de expert
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

Bubbel voetbal? Vraag het de expert

Zoek je een leuke activiteit voor je vrijgezellenfeest maar ben je er nog niet aan uit wat het moet worden? Iets actiefs en sportiefs maar tegelijkertijd ludiek? Laat je sportieve kant zijn bij deze bijzondere manier van voetbal. Interesse gewekt? Laat je helpen door de bubbel voetbal expert. Bespreek direct alle wensen en vragen met deze organiserende expert om te kijken of dit uitje aansluit bij je wensen. Vraag via onderstaande optie meer informatie aan en beschrijf hierin zo uitgebreid mogelijk je wensen en vragen. De expert bespreekt deze met je om zo te kijken of het aansluit. Veel plezier!

Naaktmodel schilderen? Vraag het de expert!
incl. BTW vanaf
€37,5 p.p.

Naaktmodel schilderen? Vraag het de expert!

Zoek je een uitje maar weet je nog niet precies wat? Mag het iets kunstzinnigs zijn en toch een tikkeltje bijzonder? Een uitje waar iedereen wat uit de comfort zone getrokken zal worden? Laat je helpen met dit ludieke en kunstzinnige uitje! Dit uitje is zowel geschikt voor mannen als vrouwen. Vraag via onderstaande optie meer informatie aan de naaktmodel schilderen expert bij jou in de regio. Beschrijf zo uitgebreid je wensen en vragen en de expert voorziet je van passend advies. Zo krijg je gratis en vrijblijvend passend advies voor een bijzondere activiteit bij jou in de regio. Alvast veel plezier toegewenst! 

Lipdub maken? Vraag het de expert
incl. BTW vanaf
€39,95 p.p.

Lipdub maken? Vraag het de expert

Weet je nog niet wat voor uitje je wilt maar zoek je iets ludieks? Een uitje waarmee je een herinnering voor het leven zal hebben? Lachen, gieren, brullen in combinatie met het inzetten van je acteer skills? Laat je verrassen door deze bijzondere lipdub activiteit bij jou in de regio. Heb je nog vragen, wensen of wil je de beschikbaarheid checken? Vraag onderstaand meer informatie aan en beschrijf deze zo uitgebreid mogelijk. De lipdub expert neemt vervolgens contact met je op om je zo goed mogelijk van informatie te voorzien. Bespaar waardevolle tijd en ontvang informatie over een onvergetelijk uitje. Veel plezier toegewenst! 

Of ga direct door naar het totale vrijgezellenfeest aanbod in jouw regio:

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                Vrijgezellenfeest Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     Vrijgezellenfeest Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Vrijgezellenfeest Haarlem                                                   

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                      Vrijgezellenfeest Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, etc:                        Vrijgezellenfeest Den Haag
Regio Scheveningen:                                                             Vrijgezellenfeest Scheveningen
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                     Vrijgezellenfeest Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                        Vrijgezellenfeest Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                           Vrijgezellenfeest Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                             Vrijgezellenfeest Gouda 

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                   Vrijgezellenfeest Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                    Vrijgezellenfeest Amersfoort 

Regio Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                   Vrijgezellenfeest Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                      Vrijgezellenfeest Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                     Vrijgezellenfeest Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                          Vrijgezellenfeest Breda

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                                        Vrijgezellenfeest Almere
Regio Lelystad:                                                                      Vrijgezellenfeest Lelystad

Regio Limburg
Regio Venlo, Venray, etc:                                                      Vrijgezellenfeest Venlo
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                      Vrijgezellenfeest Maastricht

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                              Vrijgezellenfeest Groningen

Regio Overijssel
Regio Enschede, Hengelo, Deventer, etc:                           Vrijgezellenfeest Enschede
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                   Vrijgezellenfeest Zwolle

Regio Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem, etc:                                Vrijgezellenfeest Arnhem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                       Vrijgezellenfeest Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                   Vrijgezellenfeest Nijmegen

Regio Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                   Vrijgezellenfeest Drenthe

Regio Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                        Vrijgezellenfeest Zeeland

Regio Friesland
Regio Friesland, Leeuwarden, Sneek, etc:                          Vrijgezellenfeest Friesland

GRATIS ADVIES VAN EXPERTS
Vrijgezellenfeest organiseren

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.

Lees meer over Onemotion


Onemotion
Zandheuvel 52B
4901 HW Oosterhout

Onze voordelen


  • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

  • Geen extra kosten voor tussenpersonen

  • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

  • De scherpste prijzen in de markt