Bedrijfsuitje tot vrijgezellenfeest Scheveningen

Ook voor Kijkduin, Wassenaarse Slag en Zwarte Pad.

vrijgezellenfeest.jpg

Bedrijfsuitje tot vrijgezellenfeest Scheveningen

Scheveningen is één van de bekendste badplaatsen van Nederland. Met z'n karakteristieke Kurhaus, z'n spraakmakende pier en geheel vernieuwde boulevard heeft Scheveningen op groepsuitjes gebied veel te bieden. Combineer je vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje in Scheveningen met een bezoekje aan het beroemde Crazy Piano's of kies voor een kampvuur met authentiek hippiegevoel in het surfdorp. Voor de durfals onder de groepsgenoten raden we je een powerboat trip aan of een duikje aan de bunjee van de pier met een onstpannen drankje bij een strandtent in Scheveningen. Onemotion presenteert hieronder een totaal overzicht van leuke alternatieven voor je groepsuitje of vrijgezellenfeest in Scheveningen. (kijk voor vergaderen op de vergaderlocaties in Scheveningen pagina van Wateenlocatie).

Vrijgezellenfeest Scheveningen: Stel je eigen Beachfun programma samen
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Vrijgezellenfeest Scheveningen: Stel je eigen Beachfun programma samen

Van Expeditie Robinson tot Archery Tag, van Beachsoccer tot Beachvolleyball, van Discgolf tot katapult bouwen, van knotshockey tot Ultimate Frisbee, het is eigenlijk allemaal wel leuk om te doen op het strand. Daarom kun je zelf je eigen programma samenstellen op basis van aantal van deze activiteiten. Op deze manier hoef je niet zo streng te kiezen, maar kun je gewoon meerdere leuke dingen doen op het Scheveningse strand. Met een lekker briesje in de stralende zon en je voeten in de branding wordt dit vast een onvergetelijke dag. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit onvergetelijk vrijgezellenfeest op het magische strand van Scheveningen, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan.

Powerkiten Scheveningen
incl. BTW vanaf
€22 p.p.

Powerkiten Scheveningen

Wil je optimaal genieten van de zeelucht en/of het zeewater? Ben je op zoek naar een avontuurlijk uitje in Scheveningen? Dan is powerkiten misschien wel iets voor jou. Geef jezelf vleugels met een echte powerkite. Tip: geniet na afloop van een heerlijke strand-BBQ met eigen BBQ voor jouw groep. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de powerkite vrijgezellenfeest mogelijkheden in Scheveningen.

Burlesque workshop Scheveningen
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Burlesque workshop Scheveningen

Stap in de burlesque scene tijdens deze bijzondere workshop. Aan de hand van een teasende choreografie, leer je alle ins en outs van het Burlesque dansen. Ideaal voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest voor vrouwen in Scheveningen, Kijkduin, Wassenaarse Slag etc! Leer je verleidelijke kant te laten zien, en heb een spetterend gezellige tijd tijdens deze workshop! Bereid je voor op een hilarische, maar zeker ook inspirerende activiteit!Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een Burlesque workshop in Scheveningen of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Sloepenrally vrijgezellenfeest Den Haag en Scheveningen
incl. BTW vanaf
€47,50 p.p.

Sloepenrally vrijgezellenfeest Den Haag en Scheveningen

Maak samen met je vrienden of familie de grachten van Den Haag onveilig tijdens deze sloepenrally. Met je team ga je in een sloep de strijd aan om de meeste punten binnen te slepen aan de hand van creatieve opdrachten en breinbrekende vragen. Denk bijvoorbeeld aan het opduikelen van het raarste voorwerp uit de gracht of een vraag over specifieke plekken van de stad. Er staat het team dus een flinke uitdaging op het gebied van kennis, creativiteit en teamwork te wachten. Bij grotere groepen worden de deelnemers verspreid over meerdere sloepen om tegen elkaar te strijden. Want wat gezonde dosis competitie kan nooit kwaad! Het team dat aan het einde van de vaarroute de meeste punten heeft binnengesleept, vaart eeuwige roem tegemoet.

Moorddiner als vrijgezellenfeest in Scheveningen
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Moorddiner als vrijgezellenfeest in Scheveningen

Keuze uit diverse feestlocaties of je eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

Zijn jullie klaar voor een spannend moordmysterie? Tijdens dit bijzondere groepsuitje gaan jullie een moordzaak oplossen en dat doen jullie onder het genot van een heerlijk diner. Zijn jullie in staat om achter de belangrijke vragen te komen zoals wie, waarom, hoe enzovoorts? Bewijs het maar tijdens dit leuke moorddiner als vrijgezellenfeest in Scheveningen. Natuurlijk mag er ook gelachen worden tijdens dit leuke diner. Wil je meer weten over dit leuke groepsuitje in jouw regio, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels het onderstaande informatieformulier.

Expeditie Robinson als vrijgezellenfeest in Scheveningen
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Expeditie Robinson als vrijgezellenfeest in Scheveningen

Zit jij ook aan de buis gekluisterd op het moment dat de presentator van Expeditie Robinson het spel aan de deelnemers uitleggen? Want hoe in vredesnaam kunnen de spelers ooit het hele parcours afleggen en daarna nog de kracht hebben om een kokosnoot door een ring te gooien? Onmogelijk denk je natuurlijk. Ervaar nu hoe het zelf is om in de expeditie te zitten. Je bent dan niet op een onbewoond eiland maar je krijgt zeker het gevoel alsof je zelf in Expeditie Robinson zit. De spanning, adrenaline en de drang om te winnen van het andere team ervaar je allemaal tijdens dit uitje. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan, je ontvangt meteen uitgebreide informatie voor de Expeditie Robinson in Scheveningen.

Beachvolley of 6-kamp als vrijgezellenfeest in Scheveningen
incl. BTW vanaf
€40 p.p.

Beachvolley of 6-kamp als vrijgezellenfeest in Scheveningen

Heb je zin in een afwisselend uitje op het strand. Wil je ontspannen, maar toch ook een beetje inspannen. Denk dan eens aan dit Beach Games arrangement. Ga lekker met z'n allen volleyballen of doe mee aan een Beach Camp (6-kamp).  En wat dacht je van een strand-BBQ na afloop (optioneel)? Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de beachvolley of Beach Camp mogelijkheden in Scheveningen.

Sexy quiz als vrijgezellenfeest in Scheveningen
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Sexy quiz als vrijgezellenfeest in Scheveningen

Seks,wie houdt er niet van? En dus jij een je vrienden en vriendinnen vast ook. Maar wie van jullie weet er eigenlijk het meest van dit spannende onderwerp af? Wie is degene waar anderen nog wat van kunnen leren? Dit vrijgezellenfeest is natuurlijk uitermate geschikt als voorbereiding op de huwelijksnacht.  Dus zo helpen jullie samen de aanstaande bruid of bruidegom bij het voorkomen van een grote teleurstelling, voor als het straks eenmaal zover is. Wil je meer weten over dit spannend , sexy en leerzame groepsuitje in jouw Scheveningen, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels het onderstaande informatieformulier.

Strandfeest Scheveningen
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Strandborrel Scheveningen

Wil je je collega's eens echt verrassen? Of wil je je vrienden of familie trakteren op een onvergetelijke strandborrel? Dan hebben wij een aantal leuke arrangementen voor je bij elkaar gezocht. De lokatie maakt het helemaal af: fakkels, strand, de ondergaande zon, BBQ en lekkere drankjes. Er is enorm veel mogelijk tijdens dit strandfeest in Scheveningen. Van bedrijfsborrel tot trouwerij, van personeelsfeest tot bedrijfsuitje. Wil je meer informatie over deze tropische verrassing in het bruisende Scheveningen? Dan nodigen we je van harte uit om hieronder vrijblijvend meer informatie aan te vragen.

Uit handen van de jagers als vrijgezellenfeest in Scheveningen
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Uit handen van de jagers als vrijgezellenfeest in Scheveningen

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Slechts één ding is belangrijk; laat je niet vangen. Tenminste als je één van de voortvluchtigen bent. Dan doe je er natuurlijk alles aan om niet op te vallen en ga je helemaal op in de massa. Ben je een jager, dan ligt dat natuurlijk helemaal anders. Dan ga je aan de hand van moderne hulpmiddelen op jacht. Wil jij je vrijgezellenfeest in Scheveningen combineren met een zinderende City Game? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

Workshop disco dansen als vrijgezellenfeest in Scheveningen
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Workshop disco dansen als vrijgezellenfeest in Scheveningen

Let's Groove those Boogie Nights... . Tijdens deze workshop disco dansen ga je helemaal Loco in Acapulco. Ga helemaal los op de leukste Disco muziek en leer ondertussen de beste moves. I love to love Donna Summer en Marvin Gaye, bereid je voor op een nieuwe Disco revival. Wil je meer weten over deze bijzonder Funky workshop disco dansen in Scheveningen, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan over een workshop bij jouw in de buurt. I'm in the mood for dancing!!

Cluedo als vrijgezellenfeest in Scheveningen
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Cluedo als vrijgezellenfeest in Scheveningen

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Het is een klassieker onder de bordspellen: het spannende Cluedo. Tijdens deze city game variant kruipen jullie in de huid van een echte detective. Lukt het jullie om erachter te komen hoe de moord precies was gepleegd? Waar vond de misdaad plaats en hoe werd het slachtoffer exact om het leven gebracht? En natuurlijk de hamvraag: wie heeft het precies gedaan? Wil je meer weten over deze spannende Citygame die je zal tonen hoe goed jouw detective skill wel niet zijn? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan over dit leuke groepsuitje in Scheveningen middels onderstaande informatieformulier.

Escape the Beach vrijgezellenfeest Scheveningen
incl. BTW vanaf
€28 p.p.

Escape the Beach vrijgezellenfeest Scheveningen

Ahoy Mateys, speciaal voor grote groepen! Jack Sparrow is na de opnames van zijn laatste film compleet van het padje geraakt en daarom in een opgesloten. Zo behendig als hij is, loopt ie alweer op vrije voeten rond in de buitenlucht. Het is aan jou en je groep om te voorkomen dat deze dwaas verdere ravage aanricht. Kun je zijn spoor naar de boulevard volgen en zijn plannen hinderen voordat het te laat is? Daarvóór moet je eerst de spullen uit de psychiatrische inrichting mee grijpen en je naar het strand haasten. Los onderweg puzzels op, vind nuttige voorwerpen en hints en kom Sparrow op het spoor. Maar let op: je hebt maar 90 minuten, anders zal de hij voor altijd vrijuit gaan.

The Hangover City Game Scheveningen
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

The Hangover City Game Scheveningen

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Deze City Game is bijzonder geschikt als vrijgezellenfeest. Word jij na afloop ook ineens wakker met een tijger in plaats van een kater? Heb je overal blauwe plekken en enorme hoeveelheden geld op zak? Dan ben je waarschijnlijk terecht gekomen in deze The Hangover City Game. Maak je borst maar nat voor een aantal enorm vreemde opdrachten.... . Wil je meer weten over de mogelijkheden van een Hangover stadsspel in Scheveningen, Zwarte Pad, Wassenaarse Slag of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Highland Games vrijgezellenfeest Scheveningen
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

1,5 meter proof: Highland Games als vrijgezellenfeest in Scheveningen

De adrenaline kookt door je aderen en je voelt ruige zweetdruppels stromen onder je kilt. Welkom op de Highland games in de omgeving van Scheveningen! Doe als de voorouders van de Schotten zo’n 4000 jaar geleden: laat zien dat je je clan waardig bent aan de hand van een aantal intensieve en mannelijke proeven. Bereid je voor op middagje brullen, joelen en heel veel lachen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over dit Highland games vrijgezellenfeest mogelijkheden in Scheveningen of omgeving.

City escape als vrijgezellenfeest in Scheveningen
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

City escape als vrijgezellenfeest in Scheveningen

Deze City game is een variant op de zeer populaire escape rooms van dit moment. Alleen deze game speel je in het centrum van de stad. Breken jullie alle codes? Ontrafelen jullie op tijd alle raadsels en geheimen? Welk team wint de sleutel van de stad? Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een City Escape Game in Scheveningen of omgeving, vraag dan meer informatie aan middels onderstaande button.  Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Koning Voetbal quiz met diner als vrijgezellenfeest in Schevningen
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Koning Voetbal quiz met diner als vrijgezellenfeest in Schevningen

Met begeleiding op afstand zonder diner (vanaf €24,50 p.p.), op locatie met diner vanaf €55 p.p.

Waar maak je heel veel mannen en vrouwen blij mee? Voetbal natuurlijk. Al die uren in de kroeg voor het scherm of in het stadion met een seizoenskaart gaan nu echt goed van pas komen tijdens deze koning voetbal quiz. Een inspirerende quizmaster test jullie kennis van het spel over de belangrijkste bijzaak van het leven. Wie maakt gehakt van de kennis van zijn of haar tegenstanders? Bij deze ludieke en spannende voetbalquiz is een heerlijk diner inbegrepen. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit leuke quizdiner in Scheveningen of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. 

Workshop bollywood dansen als vrijgezellenfeest in Scheveningen
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Workshop bollywood dansen als vrijgezellenfeest in Scheveningen

Hou je enorm van Bollywood films en heb je altijd al eens willen ervaren wat het is om te dansen op deze bijzondere muziek. Of ben je op zoek naar een origineel alternatief voor je vrijgezellenfeest, workshop met vriendinnen of vriendinnendag? Dan is deze workshop Bollywood dansen in Scheveningen een echte aanrader. Duik in de wereld van deze populaire Indiase dansvorm.  Wil je meer weten over de workshop Bollywood dansen in Scheveningen, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Bubble voetbal als vrijgezellenfeest in Scheveningen
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

Bubble voetbal als vrijgezellenfeest in Scheveningen

Heeft voetbal geen geheim meer voor je? Schiet en kop je alle ballen vanuit alle hoeken en standen binnen? Dan is dat nu verleden tijd. Tijdens bubbel voetbal stap je namelijk in een grote plastic bal. Dit zal je verplichten om zo goed mogelijk samen te scoren. Mensen van het scoren afhouden door je "lichaam van plastic" goed in te zetten of een aanval op Messi-achtige manieren te ontwijken. Zet alle tactieken overboord en focus je op je eigen bubbel. En komt de bal dan toch goed voor je voeten schroom dan niet om deze hard binnen te schieten en je team zo naar de overwinning te helpen. Lachen, gieren en brullen staat centraal tijdens dit actieve vrijgezellenfeest in Scheveningen. Vraag snel meer informatie aan voor een onvergetelijk uitje.

Cocktail workshop Scheveningen
incl. BTW vanaf
€40 p.p.

Cocktail workshop Scheveningen

Caipirinha, Jungle Juice, Tequila Sunrise of een Strawberry Martini, na afloop van deze cocktail workshop schudt je ze zo uit de mouw. Tijdens deze workshop in Scheveningen, Kijkduin of Hoek van Holland krijg je les in het mixen en shaken van alcoholische drankjes (of op verzoek non-alcoholisch). Na afloop bent u als volleerd cocktailshaker klaar om de strijd aan te gaan met Brian Flanagan en Douglas Coughlin (film Cocktail). Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden tijdens je groepsuitje of vrijgezellenfeest in Scheveningen of omgeving.

Hele foute vrienden of vriendinnen vrijgezellenfeest in Scheveningen
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Hele foute vrienden of vriendinnen vrijgezellenfeest in Scheveningen

Als vrienden- of vriendinnengroep nemen jullie het natuurlijk altijd voor elkaar op. In goede en slechte tijden zijn jullie er voor elkaar. Maar een geintje op z´n tijd moet natuurlijk kunnen, toch? Nou, dan wordt dit een stevig geintje. Durf jij je vrienden of vriendinnen voor blok te zetten? Heeft iedereen straks het schaamrood op de kaken? Ga de ludieke strijd met elkaar aan en bewijs dat jullie naast goede vrienden of vriendinnen ook goed fout kunnen zijn. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over dit ludieke vrijgezellenfeest in Scheveningen.

Archery tag vrijgezellenfeest Scheveningen
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Archery tag vrijgezellenfeest Scheveningen

Deze spannende activiteit heeft wat weg van o.a. boogschieten, trefbal en paintball en zal vast en zeker zorgen voor een heleboel adrenaline bij de spelers. Gewapend met speciale bogen (met uiteraard zachte punten) trekken jullie ten strijde om de aan jullie gewaagde tegenstanders te verschalken. Maar er zijn meerdere wegen die leiden tot de eindoverwinning. Dat maakt deze activiteit ook nog eens strategisch erg interessant. Wil je meer weten over Archery tag als invulling van jullie vrijgezellenfeest in Scheveningen? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

The weddinggame City Game Scheveningen
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

The weddinggame City Game Scheveningen

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €33 p.p.

Deze City Game is bijzonder geschikt als bijvoorbeeld vrijgezellenfeest voor vrouwen of vriendinnendag. Een ludiek en interactief stadsspel zorgt voor een geweldige girlpower ervaring? Bereid je voor op een middagje lachen en lekker actief bezig in de buitenlucht. Bereid je voor op een op en top vrouwelijke dag in Scheveningen, Kijkduin, Zwarte Pad, Wassenaarse Slag of omgeving. Wil je meer weten, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

The Pain Game als vrijgezellenfeest voor mannen in Scheveningen
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

The Pain Game als vrijgezellenfeest voor mannen in Scheveningen

In the end boys will become men! Het is daarom hoog tijd om de grenzen van jullie groepsleden eens gaan te verkennen. Zijn de verliezers (van een aantal opdrachten) onder jullie opgewassen tegen diverse ludieke en tamelijk onaangename (lijf-) straffen? Dit vrijgezellenfeest voor mannen in Scheveningen is een mooie kans om jullie mannelijkheid te bewijzen aan de overige groepsleden. Dit vrijgezellenfeest staat garant voor een hilarische middag (uiteraard ook voor de verliezers in de groep). Wil je meer weten over dit bijzondere groepsuitje? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Powerboat Scheveningen
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Powerboat Scheveningen arrangement

Je hebt het vast wel eens gezien, boten die met hoge snelheid bijna over het water vliegen. Je hebt je dan ook vast wel eens ingebeeld hoe het moet voelen om in deze boot te zitten. Waarschijnlijk geeft het een enorm kick en kriebels in je buik om dit te doen, denk je niet? Ervaar het nu samen tijdens dit powerboat uitje in Scheveningen! De boot mag worden bestuurd door een van jullie. En je hoeft niet te vechten want als de groep allemaal goed opletten bij de instructies kan iedereen de powerboat besturen. Meer weten over de mogelijkheden van dit powerboat arrangement, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van de organisator.

Workshop bonbons maken Scheveningen
incl. BTW vanaf
€50 p.p.

Workshop bonbons maken Scheveningen

Ben je ook zo verslaafd aan zoete lekkernijen? En zoek je een zoet en lekker uitje voor je afdelingsuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest in Scheveningen? Kies dan voor een workshop bonbons maken. Tijdens deze workshop krijg je de kans om te leren hoe je zelf de lekkerste bonbons kunt vervaardigen. Uiteraard neem je na afloop het resultaat lekker mee naar huis. Proef de zoete smaak van inspiratie! Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop bonbons maken mogelijkheden in Scheveningen. We wensen je alvast heel veel zoet plezier toe!

Scheveningen en de lokale tips

Naast al het strandgeweld, beschikt Scheveningen ook over een pittoreske dorpskern. En na goed zoeken, zou het zelfs mogelijk moeten zijn om Scheveningse vissersvrouwen in klederdracht tegen het lijf te lopen. Geniet van het kijken naar leuke mensen op de boulevard, of zie de zon zachtjes zakken in de zee onder het genot van een witbiertje. Combineer je powerboat tocht met een vers visje in de haven, tegenover de visafslag. Zoek je een culturele dimensie, dan is het museum Beelden aan Zee een absolute aanrader. Of combineer je groepsuitje met een musicalbezoek in het Circustheater. En voor de kleintjes (of grote kleintjes) is het geheel vernieuwde en interactieve Madurodam een uitstekende attractie. Ga je liever de grens over richting Engeland? Bekijk dan ook onze UK tips. Voor vrijgezellenfeesten in Sheffield, kijk je op Hen do Sheffield.Zorg voor nog meer vrijgezellenfeesten en stuur je nog vrijgezelle vrienden of vriendinnen mee op één van deze single reizen. Zoek je ook nog een locatie voor de bruiloft zelf? Dan vind je deze op trouwlocaties in Scheveningen en omgeving.

Overige workshop, groepsuitjes en vrijgezellenfeesten in Nederland

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                Vrijgezellenfeest Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     Vrijgezellenfeest Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Vrijgezellenfeest Haarlem                                                   

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                       Vrijgezellenfeest Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, etc:                        Vrijgezellenfeest Den Haag
Regio Scheveningen:                                                             Vrijgezellenfeest Scheveningen
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                     Vrijgezellenfeest Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                        Vrijgezellenfeest Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                           Vrijgezellenfeest Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                             Vrijgezellenfeest Gouda 

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                   Vrijgezellenfeest Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                    Vrijgezellenfeest Amersfoort 

Regio Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                   Vrijgezellenfeest Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                      Vrijgezellenfeest Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                     Vrijgezellenfeest Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                          Vrijgezellenfeest Breda

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                                        Vrijgezellenfeest Almere
Regio Lelystad:                                                                      Vrijgezellenfeest Lelystad

Regio Limburg
Regio Venlo, Venray, etc:                                                      Vrijgezellenfeest Venlo
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                      Vrijgezellenfeest Maastricht

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                              Vrijgezellenfeest Groningen

Regio Overijssel
Regio Enschede, Hengelo, Deventer, etc:                           Vrijgezellenfeest Enschede
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                   Vrijgezellenfeest Zwolle

Regio Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem, etc:                                Vrijgezellenfeest Arnhem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                       Vrijgezellenfeest Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                   Vrijgezellenfeest Nijmegen

Regio Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                   Vrijgezellenfeest Drenthe

Regio Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                        Vrijgezellenfeest Zeeland

Regio Friesland
Regio Friesland, Leeuwarden, Sneek, etc:                          Vrijgezellenfeest Friesland

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

 

VRIJGEZELLENFEEST IN SCHEVENINGEN & OMGEVING

In de provincie Zuid-Holland ligt de bekende badplaats Scheveningen. De stad Scheveningen en zijn bekende strand is in Nederland een belangrijke trekpleister. Door een aantal mensen op leeftijd wordt nog weleens de plaatselijke klederdracht gedragen. Het zijn er steeds minder waardoor de traditie straks alleen nog op foto’s beschikbaar zal zijn. In Scheveningen is er in het verleden het dialect Schevenings gesproken. Er is weer wat meer belangstelling voor deze oorspronkelijke dorpstaal dus mocht je de taal machtig zijn kun je wellicht nog iemand vinden om het te spreken. Het is zeker dat Scheveningen bruist op verschillende manieren. Van vuurwerkfestival tot beachvolleybal walhalla of de Unox nieuwjaarsduik, er is eigenlijk altijd wel wat te beleven in misschien wel de leukste badplaats van ons land. Het jaarlijkse vuurwerkfestival in Scheveningen bijvoorbeeld wordt jaarlijks georganiseerd en door ongeveer 200.000 mensen bezocht. Diverse teams uit verschillende landen gaan voor de titel in een voor de toeschouwer prachtige vuurwerkshow. Als we het hebben over veel bezoekers is ook de UNOX nieuwjaarsduik een begrip geworden. Vele bezoekers duiken op 1 januari massaal en tegelijk de koude zee in. Van oorsprong is deze traditie begonnen in Canada. In 1960 begonnen een aantal zwemmers van Njord ‘59 uit Haarlem met deze traditie. Inmiddels zijn er veel nieuwjaarsduiken in heel Nederland waar vele mensen aan mee doen. Ook de nieuwe boulevard is inmiddels in gebruik genomen, waardoor het nog makkelijker is geworden om helemaal door te lopen tot aan de haven. Maar welke strandclub heeft jouw voorkeur? Ga je liever langs de boulevard bij een exclusievere strandclub of kies je voor het ietwat alternatievere Zwarte Pad? Waar je ook gaat zitten in Scheveningen, vergeet niet om eerst een leuke powerboat tocht of salsa workshop te ondernemen als bedrijfsuitje. Ga jij de vrijgezel in een konijnenpak rond laten lopen? Of krijgt ze een prachtige prinsessenjurk aan? Kijk vooral even naar het weer zodat je weet of je slippers mee moet nemen of juist goede laarzen om lekker over het strand te kunnen banjeren. Je zult vast een programma neerzetten wat de vrijgezel niet snel zal vergeten. We wensen jullie alvast heel veel plezier en hopen dat 1 van de laatste dagen van het vrijgezellenbestaan onvergetelijke momenten zal opleveren die tijdens de bruiloft nog besproken zullen worden. Kijk voor locaties op feestlocaties Scheveningen, vergaderlocaties Scheveningen of trouwlocaties ScheveningenKijk voor je 50+ vrijgezellen vrienden ook eens op deze single reizen 50+ site.

PARTNER WORDEN?

Lipdub of filmuitje in Scheveningen, kookworkshop, paaldansen in de vorm van een workshop, cupcakes leren maken, genieten van een high tea, lachworkshop, de spanning voelen van burlesque, mixen tijdens een cocktail workshop, losgaan tijdens percussie workshop, bonbons leren maken in Scheveningen, sushi of sieraden leren maken en salsa dansen. Het is zo maar een greep uit het brede assortiment wat Onemotion te bieden heeft. Onemotion staat nooit stil en we staan altijd open voor nieuwe workshops en dus uitbreiding. Van wijnproeverij Scheveningen, schilder workshop, visagie, bier proevenj, taarten leren maken, whisky proeverij tot een graffiti workshop in Scheveningen. In vele diverse steden en hun omgeving kun je dit aanbod vinden. Bij Onemotion staat de bezoeker voorop. We houden graag ons assortiment uitdagend, trendgevoelig en voor verschillende seizoenen in Scheveningen. Ga je in de zomer liever een balletje slaan tijdens een golfclinic? Of kies je voor het tekenen van een bijzonder naaktmodel? Ben jij een aanbieder van deze workshops of een van de andere bijzondere uitjes die Onemotion op zijn hele site heeft staan? Neem contact met ons op via het contactformulier. Door de vele aanvragen voor samenwerken nemen wij contact met je op mocht het aansluiten bij de visie van Onemotion.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.

Lees meer over Onemotion


Onemotion
Zandheuvel 52B
4901 HW Oosterhout

Onze voordelen


 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt