Vrijgezellenfeest Utrecht en leuke bedrijfsuitjes

Ook voor Houten, Ijsselstein, Maarssen, Hilversum, Vianen, Zeist, Breukelen, Culemborg, De Bilt en Nieuwegein.

vrijgezellenfeest.jpg

Diverse vrijgezellenfeest concepten in en rond Utrecht

Utrecht neemt een centrale plek in, wat betreft onze vaderlandse geschiedenis. Deze centraal gelegen studentenstad met zijn gemoedelijke en jonge uitstraling, was zelfs even de hoofdstad van ons landje. De mooie grachten en monumenten, met als beroemdste uitschieter natuurlijk de Dom, maken de stad extra aantrekkelijk voor de doorgewinterde terrasgenieter. Ook op evenementengebied is er veel te doen in Utrecht. De Jaarbeurs, popwalhalla Tivoli en het Beatrixtheater zijn enkele van de drukbezette trekpleisters in deze aantrekkelijke stad. Onemotion heeft hieronder de scherpste bedrijfsuitjes Utrecht, groepsuitjes en workshop Utrecht aanbiedingen weergeven voor niet alleen Utrecht, maar de hele regio (van Houten tot Zeist). We hopen dat de activiteiten je kunnen inspireren en wensen je alvast veel plezier toe (kijk voor vergaderen op vergaderlocaties in Utrecht pagina van Wateenlocatie of die voor congreslocaties in Utrecht).

   

percussie workshop Utrecht
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

percussie workshop Utrecht

Zelf muziek maken, meebewegen op een opzwepend ritme en deel uit maken van een groter geheel. Percussie workshops kunnen o zo leuk zijn! En onze percussie workshop partner in Utrecht is een verhaal apart. Ze treden op door heel Nederland met hun eigen samba band, bestaand uit slechts 2 personen. Van winkelcentrum tot zomerfestival, overal waar ze komen vullen ze hun samba band spontaan aan met het niets vermoedende publiek. Dit zijn echte workshop professionals, in staat om elke groep mensen om te toveren tot een geoliede samba machine. Wil je je afdelingsuitje of vrijgezellenfeest in Utrecht, Zeist, Hilversum, De Bilt, Maarssen, Zeist etc. wat extra volume geven, dan is deze percussie workshop misschien wel een hele leuke optie.

Moorddiner als vrijgezellenfeest in Utrecht
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Moorddiner als vrijgezellenfeest in Utrecht

Keuze uit diverse feestlocaties of je eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

Zijn jullie klaar voor een spannend moordmysterie? Tijdens dit bijzondere groepsuitje gaan jullie een moordzaak oplossen en dat doen jullie onder het genot van een heerlijk diner. Zijn jullie in staat om achter de belangrijke vragen te komen zoals wie, waarom, hoe enzovoorts? Bewijs het maar tijdens dit leuke moorddiner als vrijgezellenfeest in Utrecht. Natuurlijk mag er ook gelachen worden tijdens dit leuke diner. Wil je meer weten over dit leuke groepsuitje in jouw regio, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels het onderstaande informatieformulier.

Workshop paaldansen Utrecht
incl. BTW vanaf
€22 p.p.

Workshop paaldansen Utrecht

Paaldansen is lekker bewegen met een knipoog. Gooi jezelf helemaal los! En wil je je bedrijfsfeest of vrijgezellenfeest in Utrecht, Maarssen, Vianen of omgeving eens op gang brengen met iets nieuws? Doe dan dan eens een leuke workshop paaldansen. Onemotion heeft een speciale en laagdrempelige paaldans workshop Utrecht aanbieding. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de paaldans workshop mogelijkheden in Utrecht en omgeving (de workshops worden op meerdere locaties gegeven).

Expeditie Robinson vrijgezellenfeest Utrecht
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Expeditie Robinson vrijgezellenfeest Utrecht

Sinds Expeditie Robinson alleen nog maar voor BN’ers is kun je je helaas niet meer opgeven als niet-BN’er. Toch willen wij jou graag de kans geven om een soortgelijke ervaring op te doen. Samen met je groep gaan jullie de strijd aan tegen elkaar om proeven te winnen. Deze activiteit kan ook gecombineerd worden met een BBQ. Ben jij een echte doorzetter of ben jij heel erg tactisch? Vraag hieronder de mogelijkheden aan voor je teambuilding of vrijgezellenfeest in Utrecht.

Archery tag als vrijgezellenfeest in Utrecht
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Archery tag als vrijgezellenfeest in Utrecht

Deze spannende activiteit heeft wat weg van o.a. boogschieten, trefbal en paintball en zal vast en zeker zorgen voor een heleboel adrenaline bij de spelers. Gewapend met speciale bogen (met uiteraard zachte punten) trekken jullie ten strijde om de aan jullie gewaagde tegenstanders te verschalken. Maar er zijn meerdere wegen die leiden tot de eindoverwinning. Dat maakt deze activiteit ook nog eens strategisch erg interessant. Wil je meer weten over Archery tag als invulling van jullie vrijgezellenfeest in Utrecht? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

The weddinggame City Game Utrecht
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

The weddinggame City Game Utrecht

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €33 p.p.

Deze City Game is bijzonder geschikt als bijvoorbeeld vrijgezellenfeest voor vrouwen of vriendinnendag. Een ludiek en interactief stadsspel zorgt voor een geweldige girlpower ervaring? Bereid je voor op een middagje lachen en lekker actief bezig in de buitenlucht. Bereid je voor op een op en top vrouwelijke dag in Utrecht, Nieuwegein, Zeist, Houten, Zeist, Hilversum of omgeving. Wil je meer weten, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Graffiti workshop Utrecht
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Graffiti workshop Utrecht

Heb je zelf al eens een mooie tag willen zetten? Van throw-up tot wildstyle en master piece, in deze graffiti workshop in Utrecht (of omgeving) leer je alle basistechnieken. Gooi al je creativiteit in de strijd en duik op 100% legale wijze in deze coole maar omstreden kunstvorm. Deze graffitti workshop in Utrecht is ook een mooie teambuildingsgelegenheid.
Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de graffiti workshop mogelijkheden in Utrecht, Maarssen, De Bilt, Hilversum, Zeist, Culemborg, Nieuwegein of omgeving.

Vrijgezellenfeest op een indoor strand in Utrecht
incl. BTW vanaf
€16,50 p.p.

Vrijgezellenfeest op een indoor strand in Utrecht

Op zoek naar een sportief uitje maar in een ander jasje dan normaal? Dan is ons programma met combinaties van beachsporten de oplossing. Niet het gras of de zaal, maar het zand is nu de ondergrond van jouw activiteit. En dat in Utrecht! Maak een combinatie tussen sporten als beachvolleybal, beachtennis, beachsoccer, beachkorfbal, beachrugby of footvolley en ervaar de sport als nooit tevoren! Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit onvergetelijk vrijgezellenfeest op een strand in Utrecht, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan.

City escape als vrijgezellenfeest in Utrecht
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

City escape als vrijgezellenfeest in Utrecht

Deze City game is een variant op de zeer populaire escape rooms van dit moment. Alleen deze game speel je in het centrum van de stad. Breken jullie alle codes? Ontrafelen jullie op tijd alle raadsels en geheimen? Welk team wint de sleutel van de stad? Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een City Escape Game in Utrecht of omgeving, vraag dan meer informatie aan middels onderstaande button.  Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Highland Games vrijgezellenfeest Utrecht
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

1,5 meter proof: Highland Games als vrijgezellenfeest in Utrecht

De adrenaline kookt door je aderen en je voelt ruige zweetdruppels stromen onder je kilt. Welkom op de Highland games in de omgeving van Utrecht! Doe als de voorouders van de Schotten zo’n 4000 jaar geleden: laat zien dat je je clan waardig bent aan de hand van een aantal intensieve en mannelijke proeven. Bereid je voor op middagje brullen, joelen en heel veel lachen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over dit Highland games vrijgezellenfeest mogelijkheden in Utrecht of omgeving.

Workshop schilderen Utrecht
incl. BTW vanaf
€27,50 p.p.

Workshop schilderen Utrecht

Zoek je een creatief en inspirerend groepsuitje of vrijgezellenfeest in Utrecht (of omgeving Vianen, Ijsselstein, Zeist, Culemborg, Breukelen etc.) ? Denk dan eens aan een workshop schilderen. Duik in een wereld vol creatieve inspiratie en toon jouw kunsten op het schilderdoek. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een workshop schilderen in Utrecht, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner in Utrecht en omliggende regio.

The Pain Game als vrijgezellenfeest voor mannen in Utrecht
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

The Pain Game als vrijgezellenfeest voor mannen in Utrecht

In the end boys will become men! Het is daarom hoog tijd om de grenzen van jullie groepsleden eens gaan te verkennen. Zijn de verliezers (van een aantal opdrachten) onder jullie opgewassen tegen diverse ludieke en tamelijk onaangename (lijf-) straffen? Dit vrijgezellenfeest voor mannen in Utrecht is een mooie kans om jullie mannelijkheid te bewijzen aan de overige groepsleden. Dit vrijgezellenfeest staat garant voor een hilarische middag (uiteraard ook voor de verliezers in de groep). Wil je meer weten over dit bijzondere groepsuitje? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Cluedo als vrijgezellenfeest in Utrecht
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Cluedo als vrijgezellenfeest in Utrecht

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Het is een klassieker onder de bordspellen: het spannende Cluedo. Tijdens deze city game variant kruipen jullie in de huid van een echte detective. Lukt het jullie om erachter te komen hoe de moord precies was gepleegd? Waar vond de misdaad plaats en hoe werd het slachtoffer exact om het leven gebracht? En natuurlijk de hamvraag: wie heeft het precies gedaan? Wil je meer weten over deze spannende Citygame die je zal tonen hoe goed jouw detective skill wel niet zijn? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan over dit leuke groepsuitje in Utrecht middels onderstaande informatieformulier.

Sexy quiz als vrijgezellenfeest in Utrecht
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Sexy quiz als vrijgezellenfeest in Utrecht

Seks,wie houdt er niet van? En dus jij een je vrienden en vriendinnen vast ook. Maar wie van jullie weet er eigenlijk het meest van dit spannende onderwerp af? Wie is degene waar anderen nog wat van kunnen leren? Dit vrijgezellenfeest is natuurlijk uitermate geschikt als voorbereiding op de huwelijksnacht.  Dus zo helpen jullie samen de aanstaande bruid of bruidegom bij het voorkomen van een grote teleurstelling, voor als het straks eenmaal zover is. Wil je meer weten over dit spannend , sexy en leerzame groepsuitje in jouw Utrecht, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels het onderstaande informatieformulier.

The Hangover City Game Utrecht
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

The Hangover City Game Utrecht

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Deze City Game is bijzonder geschikt als vrijgezellenfeest. Word jij na afloop ook ineens wakker met een tijger in plaats van een kater? Heb je overal blauwe plekken en enorme hoeveelheden geld op zak? Dan ben je waarschijnlijk terecht gekomen in deze The Hangover City Game. Maak je borst maar nat voor een aantal enorm vreemde opdrachten.... . Wil je meer weten over de mogelijkheden van een Hangover stadsspel in Utrecht, Hilversum, Vianen, Zeist of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Workshop disco dansen als vrijgezellenfeest in Utrecht
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Workshop disco dansen als vrijgezellenfeest in Utrecht

Let's Groove those Boogie Nights... . Tijdens deze workshop disco dansen ga je helemaal Loco in Acapulco. Ga helemaal los op de leukste Disco muziek en leer ondertussen de beste moves. I love to love Donna Summer en Marvin Gaye, bereid je voor op een nieuwe Disco revival. Wil je meer weten over deze bijzonder Funky workshop disco dansen in Utrecht of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan over een workshop bij jouw in de buurt. I'm in the mood for dancing!!

Uit handen van de jagers als vrijgezellenfeest in Utrecht
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Uit handen van de jagers als vrijgezellenfeest in Utrecht

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Slechts één ding is belangrijk; laat je niet vangen. Tenminste als je één van de voortvluchtigen bent. Dan doe je er natuurlijk alles aan om niet op te vallen en ga je helemaal op in de massa. Ben je een jager, dan ligt dat natuurlijk helemaal anders. Dan ga je aan de hand van moderne hulpmiddelen op jacht. Wil jij je vrijgezellenfeest in Utrecht combineren met een zinderende City Game? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

Koning Voetbal quiz met diner als vrijgezellenfeest in Utrecht
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Koning Voetbal quiz met diner als vrijgezellenfeest in Utrecht

Met begeleiding op afstand zonder diner (vanaf €24,50 p.p.), op locatie met diner vanaf €55 p.p.

Waar maak je heel veel mannen en vrouwen blij mee? Voetbal natuurlijk. Al die uren in de kroeg voor het scherm of in het stadion met een seizoenskaart gaan nu echt goed van pas komen tijdens deze koning voetbal quiz. Een inspirerende quizmaster test jullie kennis van het spel over de belangrijkste bijzaak van het leven. Wie maakt gehakt van de kennis van zijn of haar tegenstanders? Bij deze ludieke en spannende voetbalquiz is een heerlijk diner inbegrepen. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit leuke quizdiner in Utrecht of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. 

Workshop Bossabol als vrijgezellenfeest in Utrecht
incl. BTW vanaf
€17 p.p.

Workshop Bossabol als vrijgezellenfeest in Utrecht

Combi van voetbal, volleybal, gymnastiek op een springkussen met trampolines

Ben je op zoek naar een sportief groepsuitje in Utrecht dat innovatief is en waarbij je gewoonweg niet stil kunt blijven staan? Dan is een workshop Bossaball uitermate geschikt! Bossaball biedt een combinatie van volleybal, voetbal en gymnastiek op een springkussen met aan beide kanten van het veld een trampoline. Tijdens de workshop maak je kennis met de exotische en spectaculaire kenmerken van de sport, maar staan ook teambuilding en plezier hoog in het vaandel. Ben jij klaar voor hét sportieve uitje van dit jaar? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Burlesque workshop Utrecht
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Burlesque workshop Utrecht

Stap in de burlesque scene tijdens deze bijzondere workshop. Aan de hand van een teasende choreografie, leer je alle ins en outs van het Burlesque dansen. Ideaal voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest voor vrouwen in Utrecht, Culemborg, Zeist, Hilversum etc! Leer je verleidelijke kant te laten zien, en heb een spetterend gezellige tijd tijdens deze workshop! Bereid je voor op een hilarische, maar zeker ook inspirerende activiteit!Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een Burlesque workshop in Utrecht of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Moordspel Citygame Utrecht
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Moordspel Citygame Utrecht

Hou je van spanning, detectives en speurwerk? Dan is deze moordspel City Game in Utrecht, Hilversum, Zeist, Maarssen of omgeving echt iets voor jou. Weet jij te achterhalen wat er werkelijk is gebeurd? Hoe ga je te werk om het probleem op te lossen. Zie jij als enige geen details over het hoofd? Dan maak je een goede kans om als winnaar uit de bus te komen. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een moordspel bij jou in de buurt, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over een moordspel Game in Utrecht of omgeving.

Ontdek de Verrader City Game Utrecht
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Ontdek de Verrader City Game Utrecht

Als groep ga je op pad. Maar natuurlijk bevindt er zich een verrader in de groep. Maar wie dan? Onderweg zul je diverse opdrachten uit moeten voeren. En vanzelfsprekend zal de verrader zijn uiterste best doen om het resultaat te saboteren. Na afloop van deze City Game zul je onder het genot van een drankje kunnen lachen om de fratsen van de verrader. Wil je meer weten over de mogelijkheden in Utrecht, Vianen, Houten, De Bilt, Hilversum, Maarssen, Zeist of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Workshop bollywood dansen als vrijgezellenfeest in Utrecht
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Workshop bollywood dansen als vrijgezellenfeest in Utrecht

Hou je enorm van Bollywood films en heb je altijd al eens willen ervaren wat het is om te dansen op deze bijzondere muziek. Of ben je op zoek naar een origineel alternatief voor je vrijgezellenfeest, workshop met vriendinnen of vriendinnendag? Dan is deze workshop Bollywood dansen in Utrecht (of omgeving) een echte aanrader. Duik in de wereld van deze populaire Indiase dansvorm.  Wil je meer weten over de workshop Bollywood dansen in Utrecht, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Workshop naaktmodel schilderen als vrijgezellenfeest in Utrecht
incl. BTW vanaf
€36,50 p.p.

Workshop naaktmodel schilderen als vrijgezellenfeest in Utrecht

Bereid je voor op een kunstzinnig en hilarische workshop in Utrecht of omgeving Vianen, Maarssen, Houten, Hilversum, Culemborg etc. Wat lijkt op een gewone schilderworkshop, blijkt al snel een workshop naaktmodel schilderen (man of vrouw) te zijn. Deze workshop is erg populair bij vrijgezellenfeesten en een leuke manier om de aanstaande bruid of bruidegom een onverwachte middag te bezorgen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop naakmodel schilderen in Utrecht. 

Kookworkshop als vrijgezellenfeest in Utrecht
incl. BTW vanaf
€55 p.p.

Kookworkshop als vrijgezellenfeest in Utrecht

Wie houdt er niet van lekker eten?! En wat is er leuker dan dit lekker eten samen te bereiden met je vrienden, vriendinnen of collega's onder professionele begeleiding? Onemotion tipt daarom deze leuke kookworkshop in Utrecht. Diverse thema's zijn mogelijk. Van Italiaans tot Frans, van picknick workshop tot Asian, van lunch workshops tot diner kookworkshops. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookworkshop mogelijkheden in Utrecht.

Hele foute vrienden of vriendinnen vrijgezellenfeest in Utrecht
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Hele foute vrienden of vriendinnen vrijgezellenfeest in Utrecht

Als vrienden- of vriendinnengroep nemen jullie het natuurlijk altijd voor elkaar op. In goede en slechte tijden zijn jullie er voor elkaar. Maar een geintje op z´n tijd moet natuurlijk kunnen, toch? Nou, dan wordt dit een stevig geintje. Durf jij je vrienden of vriendinnen voor blok te zetten? Heeft iedereen straks het schaamrood op de kaken? Ga de ludieke strijd met elkaar aan en bewijs dat jullie naast goede vrienden of vriendinnen ook goed fout kunnen zijn. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over dit ludieke vrijgezellenfeest in Utrecht.

Bubble voetbal als vrijgezellenfeest in Utrecht
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

Bubble voetbal als vrijgezellenfeest in Utrecht

Heeft voetbal geen geheim meer voor je? Schiet en kop je alle ballen vanuit alle hoeken en standen binnen? Dan is dat nu verleden tijd. Tijdens bubbel voetbal stap je namelijk in een grote plastic bal. Dit zal je verplichten om zo goed mogelijk samen te scoren. Mensen van het scoren afhouden door je "lichaam van plastic" goed in te zetten of een aanval op Messi-achtige manieren te ontwijken. Zet alle tactieken overboord en focus je op je eigen bubbel. En komt de bal dan toch goed voor je voeten schroom dan niet om deze hard binnen te schieten en je team zo naar de overwinning te helpen. Lachen, gieren en brullen staat centraal tijdens dit actieve vrijgezellenfeest in Utrecht. Vraag snel meer informatie aan voor een onvergetelijk uitje.

thema fotoshoot vrijgezellenfeest Utrecht
incl. BTW vanaf
€59 p.p.

Thema fotoshoot vrijgezellenfeest Utrecht

Zijn jullie op zoek naar een speciale vriendinnen fotoshoot die net iets verder gaat dan de meeste standaard fotoshoots? De thema fotoshoot in Utrecht weet precies wat jullie bedoelen, en tilt het begrip fotoshoot naar een hoger niveau. Jullie worden voorafgaand aan de shoot, omgetoverd in heuse schoonheidskoninginnen. De diva wordt bij jullie omhoog gehaald en vastgelegd door uiterst professionele fotograaf. Wat je vooral doet is mooi zijn en genieten van het moment. Willen jullie meer informatie over deze thema fotoshoot in Utrecht? Vraag dan via onderstaande informatie button de uitgebreide informatie aan van de organiserende partner.

Action painting vrijgezellenfeest in Utrecht
incl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Action painting vrijgezellenfeest in Utrecht

Zoek je een moderne creatieve activiteit als invulling van je vrijgezellenfeest in Utrecht? En denk je daarbij niet direct aan een klassieke schilderworkshop? Dan is deze action painting workshop misschien wel een passend alternatief. Tijdens deze inspirerende workshop leer je nieuwe schildertechnieken. Denk hierbij aan baanbrekende spetter- , krab- en drippingtechnieken. Dus gebruik al je creatieve inspiratie en en boek deze bijzondere schilderworkshop! Wil je meer weten? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop bonbons maken Utrecht
incl. BTW vanaf
€50 p.p.

Workshop bonbons maken Utrecht

Ben je ook zo verslaafd aan zoete lekkernijen? En zoek je een zoet en lekker uitje voor je afdelingsuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest in Utrecht? Kies dan voor een workshop bonbons maken in Utrecht. Tijdens deze workshop krijg je de kans om te leren hoe je zelf de lekkerste bonbons kunt vervaardigen. Uiteraard neem je na afloop het resultaat lekker mee naar huis. Proef de zoete smaak van inspiratie! Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop bonbons maken mogelijkheden in Utrecht. We wensen je alvast heel veel zoet plezier toe!

Cupcake workshop Utrecht
incl. BTW vanaf
€50 p.p.

Cupcake workshop Utrecht

Ben je ook zo verslaafd aan zoete lekkernijen? En zoek je een zoet en lekker uitje voor je vrijgezellenfeest of groepsuitje in Utrecht, Ijselstein, Nieuwegein, Zeist, Hilversum, Vianen of Houten? Kies dan voor een workshop cupcakes maken. Tijdens deze workshop krijg je de kans om te leren hoe je zelf de leukste cupcakes kunt maken. Uiteraard neem je na afloop het resultaat lekker mee naar huis. Proef de zoete smaak van inspiratie! Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop cupcakes maken in Utrecht of omgeving. 

De bijzondere omgeving van Utrecht

De provincie Utrecht heeft natuurlijk veel meer te bieden dan de stad Utrecht alleen. Combineer je workshop of vrijgezellenfeest in Utrecht met een excursie over het mediapark in Hilversum. Houdt een leuke groepspicknick met uitzicht op kasteel Heemstede (Houten). Fiets langs de Hollandse Ijssel (bij Ijsselstein). Of breng een bezoek aan Slot Zeist tijdens je bedrijfsuitje Utrecht. Kortom, er zijn voldoende mogelijkheden om je groepsuitje of vrijgezellenfeest in de provincie Utrecht tot een inspirerende gebeurtenis te maken. Wellicht koppel je de geschiedenis van Utrecht aan je georganiseerde dag. Wil je de grens over? Kies dan voor Bradford. Vrijgezellenfeesten in bijv. Bradford UK, vind je op Hen do Bradford. Zorg voor nog meer vrijgezellenfeesten en stuur je nog vrijgezelle vrienden of vriendinnen mee op één van deze single reizen.

Overige workshop, groepsuitjes en vrijgezellenfeesten in Nederland

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                Vrijgezellenfeest Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     Vrijgezellenfeest Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Vrijgezellenfeest Haarlem                                                   

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                      Vrijgezellenfeest Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, etc:                        Vrijgezellenfeest Den Haag
Regio Scheveningen:                                                             Vrijgezellenfeest Scheveningen
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                     Vrijgezellenfeest Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                        Vrijgezellenfeest Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                           Vrijgezellenfeest Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                             Vrijgezellenfeest Gouda 

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                   Vrijgezellenfeest Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                    Vrijgezellenfeest Amersfoort 

Regio Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                   Vrijgezellenfeest Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                      Vrijgezellenfeest Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                     Vrijgezellenfeest Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                          Vrijgezellenfeest Breda

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                                        Vrijgezellenfeest Almere
Regio Lelystad:                                                                      Vrijgezellenfeest Lelystad

Regio Limburg
Regio Venlo, Venray, etc:                                                      Vrijgezellenfeest Venlo
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                      Vrijgezellenfeest Maastricht

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                              Vrijgezellenfeest Groningen

Regio Overijssel
Regio Enschede, Hengelo, Deventer, etc:                           Vrijgezellenfeest Enschede
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                   Vrijgezellenfeest Zwolle

Regio Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem, etc:                                Vrijgezellenfeest Arnhem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                       Vrijgezellenfeest Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                   Vrijgezellenfeest Nijmegen

Regio Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                   Vrijgezellenfeest Drenthe

Regio Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                        Vrijgezellenfeest Zeeland

Regio Friesland
Regio Friesland, Leeuwarden, Sneek, etc:                          Vrijgezellenfeest Friesland

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

 

VRIJGEZELLENFEEST IN UTRECHT & OMGEVING

Staat spoedig een vrijgezellenfeest op het programma in Utrecht of omgeving? Ben je op zoek naar inspiratie voor een onvergetelijke dag? Logisch dat je kiest voor Utrecht met zijn rijke geschiedenis. Over de geschiedenis van Utrecht zou je namelijk honderden speelfilms kunnen maken. Zo vindt de stad zijn oorsprong in de tijd van de Romeinen. Maar ook de Franken,  de Vikingen en zelfs de Friezen konden Utrecht niet links laten liggen. De historische invloeden vind je nog overal in de stad terug. Van de wereldberoemde Utrechtse Domtoren tot monumentale pandjes als het dertiende eeuwse Outdaen, Utrecht wil je alles laten zien. Maar ook de omgeving van Utrecht heeft voldoende te bieden. Wat te denken van Zeist? Nadat een familielid van de Oranjes in de zeventiende eeuw de beschikking kreeg over een landgoed in Zeist, liet hij het ombouwen tot het huidige Slot Zeist. De mooie ligging van het slot aangevuld met de karakteristieke Engelse tuin, maken het een absoluut een bezoekje waard. Naast evenementlocatie, wordt het het Slot ook gebruikt voor exposities. Combineer je groepsuitje of vrijgezellenfeest in Zeist dan ook eens met een wandeling door de Engelse tuin of een bezoek aan een expositie. Of kies je toch liever voor Houten? De geschiedenis van Houten start ruim 4.000 jaar terug in de tijd. Toen al was de regio bewoond door bewoners uit de Bronstijd. Maar ook in de Romeinse tijd en de Middeleeuwen speelde Houten een rol van betekenis. Maar ook in het heden is de gemeente Houten zeker een bezoekje waard. Combineer een actieve workshop met bijvoorbeeld een wandeling langs Kasteel Heemstede of Fort 't Hemeltje in Oud-Wulven en geniet na afloop van een lekker drankje op een terrasje in het centrum van Houten. Van een workshop of groepsuitje kun je enorm honger krijgen. Vaak heeft de organisator van het uitje een aantal hele leuke suggesties voor je. Maar op speciaal verzoek, hebben we in de stad Utrecht ook één of meerdere gelegenheden gevonden, waarbij je een exclusief Onemotion voordeel kunt verkrijgen: van korting tot menu upgrade. De gelegenheden kenmerken zich door goede beoordelingen en een hoge prijs/kwaliteit verhouding. Wat dacht je bijvoorbeeld van Restaurant Aal op de Oude Gracht aan de Werf 159 in het centrum van Utrecht? Wil je meer weten? Klik dan hieronder op meer informatie. Eet smakelijk! Ook heeft Utrecht meer te bieden dan alleen vrijgezellenfeesten. De omgeving van Utrecht biedt namelijk tal van leuke attracties voor een geweldig kinderfeestje. Van de Domtoren tot het Beatrixtheater of het mooie natuurgebied Amelisweerd, het zijn allemaal leuke tips voor een fantastisch dagje uit. Kijk op kinderfeestje Utrecht voor meer informatie. Is je budget dit jaar wat minder groot, kijk dan naar ons kinderfeestje thuis overzicht. Wat voor uitje je ook hebt. We wensen je alvast veel plezier toe.

PARTNER WORDEN?

Lipdub of filmuitje in Utrecht, kookworkshop, paaldans workshop, cupcakes maken, genieten van een high tea, workshop lachen, de spanning voelen van burlesque, drankjes mixen tijdens een cocktail workshop, losgaan tijdens percussie workshop, bonbons maken in Utrecht, sushi of sieraden leren maken en salsa leren dansen. Het is zo maar een flinke greep uit het brede assortiment wat Onemotion te bieden heeft. Onemotion staat nooit stil en staat altijd open voor nieuwe workshops en dus uitbreiding. Van wijn proeven in Utrecht, schilder workshop, visagie, bierproeverij, taarten leren maken, whisky proeverij tot een graffiti workshop in Utrecht. In vele diverse steden en hun omgeving kun je dit uitgebreide aanbod vinden. Bij Onemotion staat de bezoeker voorop. We houden graag ons assortiment uitdagend, trendgevoelig engeschikt  voor verschillende seizoenen in Utrecht. Ga je in de zomer liever een balletje slaan tijdens een golfclinic? Of kies je voor het tekenen van een bijzonder model? Ben jij een aanbieder van deze workshops of een van de andere bijzondere uitjes die Onemotion op zijn site heeft staan? Neem contact met ons op via het contactformulier. Door de vele aanvragen voor samenwerken nemen wij contact met je op mocht het aansluiten bij de visie van Onemotion.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.

Lees meer over Onemotion


Onemotion
Zandheuvel 52B
4901 HW Oosterhout

Onze voordelen


 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt