Vrijgezellenfeesten voor vrouwen

in o.a. Amsterdam, Den haag, Zwolle, Haarlem, Rotterdam, Utrecht, Almere, Breda en andere steden.

Originele vrijgezellenfeesten voor vrouwen

Waren vrijgezellenfeesten oorspronkelijk alleen nog bestemd voor de mannen ("hengstenbal"), inmiddels doen de vrouwen vollop mee aan deze traditie. Het is zelfs zo dat Onemotion meer vrouwelijke vrijgezellenfeest bezoekers trekt dan mannelijke! We hebben dan ook extra veel leuke vrijgezellendag tips voor vrouwen verzameld. Van creatieve workshops tot fotoshoots, we hebben echt wel een passend en uniek vrijgezellenfeest in de aanbieding voor jouw vriendinnengroep. We wensen je bij voorbaat heel veel inspiratie toe! Hieronder vind je een twintigtal zeer populaire activiteiten voor vrijgezellenfeesten voor vrouwen. Wil je nog meer keuze, dan nodigen we je graag uit om door te klikken naar de regiopagina van je keuze (onderaan de pagina). Bij voorbaat een enorm geslaagde dag toegewenst!

Maak nu eerst je keuze:

Chairdance vrijgezellenfeest voor vrouwen
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Chairdance vrijgezellenfeest voor vrouwen

Ben je op zoek naar een onvergetelijk vrijgezellenfeest dat anders is dan de standaard uitjes? Overweeg dan een Chairdance/Sensual Dance. Tijdens deze workshop leer je sexy en verleidelijk bewegingen om jouw vrouwelijke en/of sensuele kant naar boven halen. Er zal worden gefocust op Chair dancing en tevens zullen we bewegingen naar/op de vloer oefenen. Je werkt toe naar een mooie Charidance/Sensual routine (dans), die iedereen kan volgen. Vind jij het ook een mooie en spannende beleving om jouw individuele vrouwelijke kracht naar boven te halen? Wil je samen met je vriendinnen een middag vol sexy moven, met de nodige humor en plezier? Neem dan je hakken mee en kleed je sexy en/of vrouwelijk en ga het zelf ervaren! Wil je meer weten, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop dildo maken als vrijgezellenfeest voor vrouwen
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Workshop dildo maken als vrijgezellenfeest voor vrouwen

Stel je eens voor, je beste vriendinnen bij elkaar op een van de belangrijkste momenten voordat je je ja woord gaat geven. Samen een onvergetelijke middag en/of avond beleven, maar niet met een standaard uitje. Kies voor deze spannende workshop en je lachspieren zullen veelvuldig gebruikt worden! Allereerst wordt je gevraagd een geheel eigen ontwerp te kleien. Van alles is mogelijk, dus laat je inspiratie de vrije loop! Daarna zul je zelf een mal gaan maken en je kleur(en) kiezen. Het is mogelijk de workshop uit te breiden met bijv. een leuke stripact (optioneel). Na afloop krijg je alles wat gemaakt is in een leuke ¨goodybag¨ mee naar huis. Wil je meer weten over deze bijzondere workshop dildo maken tijdens je vrijgezellenavond? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

High tea vrijgezellenfeest voor vrouwen
incl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

High tea vrijgezellenfeest voor vrouwen

Heerlijke sandwiches gevuld met vis of vlees, knapperige sla en sappige tomaten. Aangevuld met heerlijk zoete lekkernijen, zoals brownies, bonbons en traditioneel bereide Engelse scones. Loopt het water je al in de mond? Op een vrijgezellenfeest voor vrouwen kan een high tea zorgen voor een rustmoment tijdens een doorgaans druk vrijgezellenfeestje. Het eten van al deze gerechten is een, maar zou het niet veel leuker zijn om deze gerechten zelf te leren maken tijdens een high tea workshop? Aangezien we samenwerken met diverse partners in diverse steden kunnen de vanaf-prijzen fluctueren tussen €30 en €45 p.p. inc. BTW (afhankelijk van de exacte inhoud en duur).  Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de high tea workshop mogelijkheden bij jou in de buurt.

Burlesque vrijgezellenfeest
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Burlesque vrijgezellenfeest

Altijd al eens willen kijken of deze bijzondere sensuele dans iets voor jou is? Maar durf je het niet alleen aan? Maak je op voor een echte girlpower middag! Jij en je vriendinnen duiken in de bijzondere wereld van het burlesque dansen. Deze op en top vrouwelijke dans gaat van jullie vrouwelijke vrijgezellenfeest een ware happening maken. Laat zien hoe verleidelijk je bent en wees trots op je lijf, want Burlesque dansen is een ode aan al je vrouwelijke vormen! Uiteraard zullen er ook de nodige lachmomenten zijn! Kortom een fantastische combinatie voor een mooi vrijgezellenfeest. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een Burlesque workshop bij jou in de buurt, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. 

Workshop hoge hakken lopen voor je vrijgezellenfeest voor vrouwen (als echte Cawalkmodellen)
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Workshop hoge hakken lopen voor je vrijgezellenfeest voor vrouwen (als echte Cawalkmodellen)

Tijd voor een leuke, elegante en sexy workshop. Jullie gaan namelijk leren om nog sierlijker en sexy te lopen op hoge hakken. Leer sexy, mooi en sierlijk lopen op hoge hakken. Na afloop van deze workshop lopen jullie als echte Catwalkmodellen de dansstudio uit. Het eerste waar een man naar kijkt zijn niet je ogen, billen of borsten. Nee het is de manier waarop je beweegt (in de verte) die de aandacht trekt. Dan is dit een ludieke maar ook uitgelezen kans om hier iets mee te doen. Deze gezellige workshop met garantie op direct resultaat is zeer geslaagd voor een vrijgezellenfeest. Haal de Diva in je naar boven en neem je hoogste hakken mee. Jullie krijgen zeker geen spijt en maken de blits op het trouwfeest.

Workshop Ibiza armbanden maken als vrijgezellenfeest vroor vrouwen
incl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Workshop Ibiza armbanden maken als vrijgezellenfeest vroor vrouwen

Zoek je een creatief en inspirerend groepsuitje of vrijgezellenfeest voor vrouwen in jouw regio? En hou je wel van leuke accessoires? En droom je wel eens weg bij de gedachte om op je blote voeten over het strand van Ibiza te lopen? Dan geeft deze workshop vast de juiste sfeer. Denk dan eens ook aan een workshop armbanden maken (Ibiza style). Duik in een wereld vol creatieve inspiratie en ontwerp een blijvende herinnering aan deze speciale dag. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een zomerse en vooral ook creatieve workshop, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Dikke dames schilderworkshop als vrijgezellenfeest vrouwen
incl. BTW vanaf
€34,50 p.p.

Dikke dames schilderworkshop als vrijgezellenfeest vrouwen

Wie kent de dikke dames schilderijen niet? De bijzonder kleurrijke schilderijen zijn zo kenmerkend, dat er zelfs schilderworkshops worden gegeven met dit thema. Hierbij leer je hoe je zelf de leukste dikke dames schilderijen kunt maken. Deze schilderworkshop is enorm populair onder vrijgezellenfeesten voor vrouwen, vriendinnenuitjes en zelfs bedrijfsuitjes. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan over deze schilderworkshop met een thema.

Paaldans vrijgezellenfeestje voor vrouwen
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Paaldans vrijgezellenfeestje voor vrouwen

Niets fijner dan je op en top vrouw voelen, lekker bewegen en helemaal losgaan in het bijzijn van je beste vriendinnen. Misschien ook wel de belangrijkste reden dat dit  vrijgezellenfeest zo populair is onder de vrouwen. Lekker bezig zijn op muziek, samen lachen en een dans leren die je samen nooit meer zal vergeten. Dit vrijgezellenfeest is mogelijk op zeer veel locaties door heel Nederland. Lijkt het je wel wat om je vrijgezellenfeest voor vrouwen te combineren met een paaldans workshop? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

Speelfilm of lipdub vrijgezellenfeest vrouwen
incl. BTW vanaf
€39,95 p.p.

Speelfilm of lipdub vrijgezellenfeest vrouwen of vrouwen uitje

Altijd al gedroomd van je eigen comedy, thriller, videoclip of een eigen lipdub? Wat is nu leuker dan met je beste vriendinnen deze bijzondere invulling van jouw vrouwelijk vrijgezellenfeest te delen en nadien ook nog de film mee naar huis te krijgen! Stel je eens voor; samen met je vriendinnen sta je in de spotlights. Een filmproducent leert je alle kneepjes van het vak en zorgt ervoor dat jullie geweldig op de filmrol staan. Dat wordt een middag vol plezier waar je samen met je vriendinnen van kan genieten! Wil je meer weten over de mogelijkheden? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de speelfilm en lipdub mogelijk voor vrouwen bij jou in de buurt.

Heel Holland bakt en jullie nu ook tijdens dit vrijgezellenfeest voor dames
incl. BTW vanaf
€39,95 p.p.

Heel Holland bakt en jullie nu ook tijdens dit vrijgezellenfeest voor dames

Van goddelijke taarten tot ovenverse koekjes, van de allermooiste versieringen tot technisch hoogwaardige meesterwerken, het is nu eenmaal zo dat Heel Holland bakt. Dat heb je mogelijk als fan wekelijks kunnen zien op tv, waar de mooiste creaties uit de oven werden getoverd. Maar deden jullie zelf al mee, of zijn jullie aan het wachten op het juiste moment om mee te doen? Dan is dat moment nu eindelijk aangebroken. Jullie gaan aan de slag om 3 baksel te bakken en na afloop te versieren. En niet onbelangrijk..., na afloop zal er natuurlijk moeten worden geproefd om te beoordelen welke baksels nu het allerlekkerste zijn. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor deze bijzondere vrijgezellenfeest voor vrouwen, vraag dan meer informatie aan middels onderstaande button. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze bakworkshop partner.

Tapas vrijgezellenfeest voor vrouwen
incl. BTW vanaf
€40 p.p.

Tapas vrijgezellenfeest voor vrouwen

Wie houdt er niet van lekker eten?! En wat is er leuker dan dit lekker eten samen te bereiden met je beste vriendinnen onder professionele begeleiding om zo de basis te leggen voor een uniek vrijgezellenfeest voor vrouwen? Onemotion tipt daarom deze leuke workshop tapas maken op diverse plaatsen door heel Nederland. Ontdek je verborgen culinaire kunsten en geniet van al het lekkers dat jullie zelf hebben gemaakt. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop tapas maken in jouw regio.

Workshop handjob geven als vrijgezellenfeest voor vrouwen
incl. BTW vanaf
€17,50 p.p.

Workshop handjob geven als vrijgezellenfeest voor vrouwen

Liever een workshop tijdens je vrijgezellenfeest vrouwen die niet so standaard is en waarbij je lekker kan lachen met elkaar, leuke gesprekken hebt en vooral een onvergetelijke middag of avond hebt? Dan is de Workshop Handjob of Workshop Piemel Pimpen een leuk vrijgezellenfeest voor jou en je vriendinnen! Bij de Workshop Handjob leer je 21 technieken om je man een onvergetelijke avond te bezorgen. Dit wordt uiteraard op onze dildo’s uitgelegd. Na afloop (mits geslaagd natuurlijk) ontvang je een heus diploma. Willen jullie liever iets creatiefs? Dan is de Workshop Piemel Pimpen echt iets voor jullie. Je maakt je eigen gipsen piemel en je vrolijkt hem op met kleur, glitters en strikjes. Neem je kunstwerk vooral mee naar huis…onmisbaar voor op de schoorsteenmantel. Alle benodigdheden worden meegenomen, dus jullie hoeven nergens voor te zorgen. Wil je meer weten over deze prikkelende activiteit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop parfum maken als vrouwelijk vrijgezellenfeest
incl. BTW vanaf
€24,95 p.p.

Workshop parfum maken als vrouwelijk vrijgezellenfeest

Geniet je ook altijd zo van een heerlijk geurtje? Iemand die langsloopt met je favoriete geurtje waardoor je even weg kunt dromen. Wist je dat parfum (of toen nog per fumus) ruim 3000 jaar voor Christus in Egypte is ontstaan? Kruiden, planten en takken werden gebruikt als geur offers voor de goden. Maar nu is het tijd om zelf een heerlijke parfum te maken tijdens deze parfum maken workshop. De professionele begeleiding neemt je mee in de wereld van een geuren, oliën en het maken van de perfecte parfum. Bedenk jij de nieuwste lijn voor een bekend merk? Combineer de lekkerste geuren op weg naar een unieke eigen parfum!

Disco vrijgezellenfeest voor vrouwen
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Disco vrijgezellenfeest voor vrouwen

Let's Groove those Boogie Nights... . Tijdens deze workshop disco dansen ga je helemaal Loco in Acapulco. Ga helemaal los op de leukste Disco muziek en leer ondertussen de beste moves. I love to love Donna Summer en Marvin Gaye, bereid je voor op een nieuwe Disco revival. Wil je meer weten over dit bijzonder Funky vrijgezellenfeest voor vrouwen, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan over een workshop bij jouw in de buurt. I'm in the mood for dancing!!

The weddinggame stadsspel
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

The weddinggame stadsspel

Wat doe je als je nog maar enkele uren hebt voordat je grote dag gaat beginnen, maar blijkt dat er niets is geregeld? Dat is de strekking van dit wedding game vrijgezellenfeest of vriendinnendag idee! Zorg in enkele uren voor een taart voor tijdens het feest, de bloemen voor tijdens de ceremonie en niet te vergeten de DJ voor het feest. Uiteraard zijn er ook factoren die de hele organisatie in de weg staan, zoals bijvoorbeeld een bemoeizuchtige schoonmoeder. Lijkt dit ludieke en interactieve stadsspel jou het ideale uitje voor tijdens je vrijgezellenfeest? Bereid je voor op een middagje lachen en lekker actief bezig zijn in de buitenlucht. Wil je meer weten, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Sieraden vrijgezellenfeest vrouwen
incl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Sieraden vrijgezellenfeest vrouwen

Welke vrouw is niet dol op sieraden? Prachtige glinsterende onderdelen of juist een stijlvolle combinatie met de kleur van je kleding die dag. Maak met je vriendinnen een mooie identieke ketting als aandenken aan deze dag, of ontwerp een mooie ring of armband. Dit vrijgezellenfeest heeft alles in zich; creativiteit om iets moois te ontwerpen, inspiratie van de dingen die je vriendinnen maken en een hoop gezelligheid om dit samen te beleven. Zoek je al deze elementen in een vrouwelijk vrijgezellenfeest? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner. Duik in een wereld vol creatieve inspiratie en ontwerp een blijvende herinnering aan deze speciale dag.

50 tinten grijs dansworkshop als vrouwelijk vrijgezellenfeest
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

50 tinten grijs dansworkshop als vrouwelijk vrijgezellenfeest

Heb je zin om te dansen op een ondeugend en sexy thema? Dan is dit vrijgezellenfeest voor vrouwen een echte aanrader. Dat wordt dansen en heerlijk leren teasen met humor, een vleugje burlesque en uiteraard een aantal bijzondere attributen (dansen met een blinddoek of zweepje).  Je werkt toe naar een einddans toe met mooie sexy bewegingen die iedereen kan volgen. Veel plezier met de op ‘50 tinten grijs’ geïnspireerde workshop. Vergeet je hakken niet en je meest sexy outfit (niets moet alles mag policy). Wil je meer weten, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Bonbon vrijgezellenfeest vrouwen
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Bonbon vrijgezellenfeest vrouwen

Bonbons en vrouwelijke vrijgezellenfeesten? Ze gaan uiteraard prima samen. Tijdens deze patisserie workshop krijg je de kans om te leren hoe je zelf de lekkerste bonbons kunt vervaardigen. Uiteraard neem je na afloop het resultaat lekker mee naar huis. Proef de zoete smaak van inspiratie! Wil je meer weten over de mogelijkheden van een bonbon vrijgezellenfeest (op diverse plekken is ook een erotische variant verkrijgbaar) , vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop bonbons maken mogelijkheden in de stad/regio van jouw voorkeur. We wensen je alvast heel veel zoet plezier toe!

Vrijgezellenfeest vrouwen kleding, kleur en stijl
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Vrijgezellenfeest kleding, kleur en stijl

Hebben jij en je vriendinnen altijd al willen weten, welke persoonlijke stijl het beste bij jullie past? Dan is dit vrijgezellenfeest idee voor vrouwen een echte aanrader. Een professionele styliste helpt je bij het bepalen van een hele nieuwe stijl. Dit wordt een leuk uitje vol met kleuren, vrolijke noten en natuurlijk inspiratie. Dit styling uitje is natuurlijk uitermate geschikt voor een vrijgezellenfeest voor vrouwen. Wil je meer weten over de workshop styling mogelijkheden in de stad/regio van jouw voorkeur, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

Visagie workshop als vrijgezellenfeest voor vrouwen
incl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Make up workshop als vrijgezellenfeest voor vrouwen

Welke dag-make-up past het beste bij jou? Of wil je liever weten hoe je er 's avonds het beste uit kunt zien? Tijdens deze visagie workshop leer je tips die je zelf nog veel zult gaan gebruiken.  Deze visagie workshop is de ideale invulling van bijvoorbeeld jouw vrijgezellenfeest voor vrouwen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de make-up workshop mogelijkheden ibij jou in de buurt. We wensen je alvast heel veel plezier toe!

50 tinten vrijgezellenfeest vrouwen
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

50 tinten vrijgezellenfeest vrouwen

Bij deze City Game raden we je aan, je haren los te dragen over je oren. Zodat niemand kan zien hoe rood jouw oren precies zijn. Dit prikkelende spel is een uitstekende manier om beter in contact te komen met je eigen seksualiteit. Ontdek je eigen "stoute"kant en maak er een enorm hillarische middag van. We waarschuwen je wel voor het oplopen van overbelaste lachspieren. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het 50 tinten vrijgezellenfeest voor vrouwen. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe!

Workshop mozaieken als vrijgezellenfeest voor dames
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Workshop mozaieken als vrijgezellenfeest voor dames

Zoek je een creatief en inspirerend groepsuitje of vrijgezellenfeest in jouw regio? En hou je ook nog eens van kunstzinnige kleuren? Denk dan eens aan een workshop mozaïeken. Duik in een wereld vol creatieve inspiratie en creëer een blijvende en tastbare herinnering aan deze speciale dag. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een workshop mozaïeken in jouw regio, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

kookworkshop vrijgezellenfeest voor vrouwen
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Kookworkshop vrijgezellenfeest voor vrouwen

Hou je van koken en lekker eten? Vind je het leuk om zelf nieuwe technieken te leren of een mooi drie gangen diner te maken?  Dan is het wellicht leuk je vrijgezellenfeest voor vrouwen te combineren met een heerlijke kookworkshop. Gezellig samen koken onder professionele begeleiding en ondertussen samen lol maken. En uiteraard het beste gedeelte van de workshop; lekker samen met je vriendinnen genieten van alle gemaakte gerechten aan een lange tafel, onder het genot van een drankje. Meerdere thema's zijn mogelijk. Wil je meer weten over deze leuke kookworkshop als invulling van je vrijgezellenfeest, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in jouw regio/stad.

Maak de allerbeste Hamburger vrijgezellenfeest voor vrouwen
incl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Maak de allerbeste Hamburger vrijgezellenfeest voor vrouwen

Dit is een bijzondere variant op de reguliere kookworkshop. Je gaat hierbij niet proberen om een toekomstige Michelin Ster binnen te halen, maar je houdt het een beetje casual, maar zeker niet minder gezellig!! Maar onderschat hierbij de hamburger niet! Aan de hand van verse ingrediënten ga je jouw ultieme burger samenstellen. Uiteraard bereid je ook de sausjes helemaal zelf. Tenslotte wordt deze klassieker aangevuld met heerlijke verse frietjes en jouw meesterwerk is klaar. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over dit hamburger vrijgezellenfeest voor vrouwen in jouw regio.

Vrouwelijke vrijgezellenfeest: Naaktmodel schilderen of tekenen
incl. BTW vanaf
€36,50 p.p.

Vrouwelijke vrijgezellenfeest: Naaktmodel schilderen of tekenen

Ben je op zoek naar een origineel alternatief voor je vrijgezellendag voor vrouwen? Bereid je voor op een kunstzinnig en hilarische workshop in diverse steden in Nederland. Wat lijkt op een gewone schilderworkshop, blijkt al snel een workshop naaktmodel schilderen (mannelijk of vrouwelijk naaktmodel) te zijn. Deze workshop is erg populair bij vrijgezellenfeesten en een leuke manier om de aanstaande bruid of bruidegom een onverwachte middag te bezorgen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop naakmodel schilderen in de stad van jouw keuze. 

Cocktail workshop als vrijgezellenfeest voor vrouwen
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Cocktail workshop als vrijgezellenfeest voor vrouwen

Zijn jij en je vriendinnen ook helemaal weg van cocktails? Dan is dit een vrijgezellenfeest tip die je zeker niet mag missen. In diverse steden door heel Nederland leer je de best bewaarde geheimen m.b.t. het maken van de allerlekkerste cocktails. Leer meer over de professionele kneepjes van het vak. En straks ben jij de cocktail specialist binnen jouw vriendenkring. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over dit cocktail vrijgezellenfeest voor vrouwen in steden door heel nederland.

Salsa vrijgezellenfeest vrouwen
incl. BTW vanaf
€22 p.p.

Salsa vrijgezellenfeest vrouwen

Fleur je vrouwelijke vrijgezellenfeest op met een salsa workshop. En na afloop is het ijs gebroken en zijn de deelnemers in een optimale feestemming. Het is bijna onmogelijk om stil te blijven staan bij de feestelijke klanken van de populaire salsa muziek. Het is het mogelijk om een salsa workshop te regelen voor een laagdrempelige prijs in diverse steden in Nederland. Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor een vrijgezellenfeest met een heerlijk salsa tintje? Vraag dan hieronder meer informatie aan. We wensen je bij voorbaat graag veel inspiratie toe!

The Hangover voor vrouwen
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

The Hangover voor vrouwen

Deze City Game is bijzonder geschikt als invulling van je vrouwelijke vrijgezellenfeest. Word jij na afloop ook ineens wakker met een tijger in plaats van een kater? Heb je overal blauwe plekken en enorme hoeveelheden geld op zak? Dan ben je waarschijnlijk terecht gekomen in deze The Hangover City Game. Maak je borst maar nat voor een aantal enorm vreemde opdrachten.... . Wil je meer weten over de mogelijkheden van een Hangover stadsspel, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Crazy 88 opdrachten vrijgezellenfeest vrouwen
incl. BTW vanaf
€27,50 p.p.

Crazy 88 opdrachten vrijgezellenfeest vrouwen

Tijdens dit Crazy 88 vrijgezellenfeest draait het allemaal om het correct uitvoeren van diverse bizarre opdrachten. Daag je vriendinnen uit voor een knotsgek groepsuitje. Creativiteit en durf staan centraal. Adrenaline is een belangrijk bijproduct. Scoor zoveel mogelijk punten en laat iedereen versteld staan. Wil je meer weten over dit crazy 88 opdrachten voor een vrijgezellenfeest voor vrouwen bij jou in de buurt? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Armbanden maken als vrouwelijk vrijgezellenfeest
incl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Armbanden maken als vrouwelijk vrijgezellenfeest

Zoek je een creatief en inspirerend groepsuitje of vrijgezellenfeest? En hou je wel van leuke accessoires? En droom je wel eens weg bij de gedachte om op je blote voeten over het strand van Ibiza te lopen? Dan geeft deze workshop vast de juiste sfeer. Denk dan eens ook aan een workshop armbanden maken (Ibiza style). Duik in een wereld vol creatieve inspiratie en ontwerp een blijvende herinnering aan deze speciale dag. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een workshop armbanden maken in jouw regio, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Bollywood vrijgezellenfeest voor vrouwen
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Bollywood vrijgezellenfeest voor vrouwen

Hou je enorm van Bollywood films en heb je altijd al eens willen ervaren wat het is om te dansen op deze bijzondere muziek. Of ben je op zoek naar een origineel alternatief voor je vrijgezellenfeest voor vrouwen of workshop met vriendinnen? Dan is deze workshop Bollywood dansen een echte aanrader. Duik in de wereld van deze populaire Indiase dansvorm.  Wil je meer weten over het vrouwelijke vrijgezellenfeest Bollywood dansen bij jouw in de buurt, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Fotoshoot vrijgezellenfeest voor vrouwen
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Fotoshoot vrijgezellenfeest voor vrouwen

Heb jij ook altijd, net als de dames van Holland's Next Topmodel, een professionele fotoshoot gewild? Dan is deze fotoshoot (ideaal ook voor een vrijgezellenfeest voor dames) in jouw regio een echte aanrader.  Laat je beste kant zien op de foto en beleef bovendien een erg gezellige middag. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de fotoshoot vrijgezellenfeest voor vrouwen mogelijkheden.

Vrouwlijk vrijgezellenfeest slippers versieren
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Vrouwelijk vrijgezellenfeest slippers versieren

Zoek je een creatief en inspirerend vrijgezellenfeestje voor vrouwen? En wil je er in de zomer stijlvol uitzien (met een persoonlijke touch). Denk dan eens aan een workshop voor vrouwen slippers versieren. Duik in een wereld vol creatieve inspiratie en creëer een blijvende en tastbare herinnering aan deze speciale dag. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een workshop slippers versieren, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

City escape als vrijgezellenfeest voor dames
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

City escape als vrijgezellenfeest voor dames

Deze City game is een variant op de zeer populaire escape rooms van dit moment. Alleen deze game speel je in het centrum van de stad. Breken jullie alle codes? Ontrafelen jullie op tijd alle raadsels en geheimen? Welk team wint de sleutel van de stad? Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een City Escape Game bij jou in de buurt als invulling van je vrijgezellendag, vraag dan meer informatie aan middels onderstaande button.  Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Workshop zilveren ketting maken als vrijgezellenfeest voor vrouwen
incl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Workshop zilveren ketting maken als vrijgezellenfeest voor vrouwen

Ben je een liefhebber van sieraden? Draag je graag ringen, armbanden en een mooie ketting? Vraag je jezelf altijd af hoe deze prachtige dingen worden gemaakt? Kies dan voor de workshop zilveren ketting maken! Tijdens dit creatieve vrijgezellenfeest ga je namelijk aan de slag om een unieke eigen zilveren teksthanger te maken. Gebruik letters, leuke figuurtjes en misschien wel cijfers om er een hele bijzondere en vooral unieke zilveren teksthanger van te maken. Tijdens deze workshop doorloop je het proces van begin tot eind onder professionele begeleiding. Interesse? Vraag snel meer informatie aan en laat je overtuigen.

Avontuurlijke expeditie als vrijgezellenfeest voor vrouwen
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Avontuurlijke expeditie als vrijgezellenfeest voor vrouwen

Kijk je ook graag naar Expeditie Robinson en ben je benieuwd hoe je het ervan af zou brengen tijdens één van de groepsopdrachten? Ga dan nu de strijd aan met je groepsgenoten tijdens dit avontuurlijk Expeditie Robinson vrijgezellenfeest voor vrouwen. Diverse groepsopdrachten volgen elkaar op. Optioneel: het combineren van dit groepsuitje met een heerlijke BBQ. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de High land games mogelijkheden voor je vrijgezellenfeest.

Musical workshop als vrijgezellenfeest voor vrouwen
incl. BTW vanaf
€40 p.p.

Musical workshop als vrijgezellenfeest voor vrouwen

Dit is een volledige workshop van zang, dans en acteren met een kleine presentatie aan het einde van de dag. Deze dag zal er aan deze drie disciplines worden gewerkt. Zangtechniek en samenzang, een choreografie en ook jullie acteer kwaliteiten komen aan bod. Deze dag gaat over samenwerking, gezelligheid en creativiteit. Er is geen niveau vereist, iedereen kan meedoen! Willen jullie de dag net even anders invullen laat het ons weten en we maken de dag die bij jullie past. Dus wil jij je vrijgezellenfeest vriendinnen horen zingen, zien acteren of dansen? Vraag dan hieronder informatie aan!

Powerboat varen als vrijgezellenfeest voor vrouwen
incl. BTW vanaf
€40 p.p.

Powerboat varen als vrijgezellenfeest voor vrouwen

Brullende motoren en wind, veel wind. Na één tochtje in de RIB powerboat ben je zeker weten alle stress kwijt geraakt. Wat overblijft is een voldaan gevoel na afloop van een stevige dosis adrenaline. Dit stoere vrijgezellenfeest voor vrouwen op hoge snelheid is mogelijk op diverse locaties aan het water. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit adrenalineverhogende vrijgezellenfeestje aan de kust, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van de organisator. 

Sushi workshop als vrijgezellenfeest voor vrouwen
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Sushi workshop als vrijgezellenfeest voor vrouwen

Humor, gezelligheid, lekker Japans eten en ook nog iets praktisch leren?! Dat is waar deze sushi workshop voor staat.  Van klassieke sushi's, maki's, tot tamago, na afloop weet je precies hoe het gemaakt wordt. Dus geef je vrouwelijke vrijgezellenfeestje in jouw omgeving  kleur met wat rijst en nori en beleef een nieuwe ervaring. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de sushi workshop als invulling van jullie vrijgezellenfeest voor vrouwen.

Sex and the City Game als invulling van je vrijgezellenfeest voor vrouwen
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

Sex and the City Game als invulling van je vrijgezellenfeest voor vrouwen

Ben je ook gek op mode, flirten en de serie Sex and the City? Dan is deze City Game een echte aanrader. Na een korte uitleg met een drankje en een lekkernij ga je in groepjes op pad, gewapend met een aantal leuke en verrassende Sex and the City opdrachten. De diverse karakters uit de serie komen allemaal voorbij en jij kunt uitzoeken welke het beste bij je past. Wil je meer weten over de mogelijkheden van deze Sex and the City Game, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe!

Elkaars hoofd boetseren als vrouwelijk vrijgezellenfeest
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Elkaars hoofd boetseren als vrouwelijk vrijgezellenfeest

Tijd voor een artistiek vrijgezellenfeest voor vrouwen. Tijdens dit uitje gaan jij en je vriendinnen elkaar op een hele andere manier bekijken. Heb je oog voor elk detail? Breng deze details dan tot leven tijdens deze workshop elkaars hoofd boetseren bij jou in de buurt.  Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over dit creatieve vrouwelijke vrijgezellenfeest. We wensen je alvast heel veel plezier toe!

Gooise vrouwen City Game voor je vrijgezellenfeest voor vrouwen
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

Gooise vrouwen City Game voor je vrijgezellenfeest voor vrouwen

Maak je op voor een dagje upper class. Duik met je vriendinnen of (vrouwelijke) collega's onder in de wereld van luxe bolides, de duurste kleding, plastische chirurgie, idyllische reisjes, shoppen en heerlijke wijntjes. Maar pas op! Na deze Gooise Vrouwen City Game kun je misschien niet meer zonder. Bereid je voor op een bijzonder ludieke middag! Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de Gooise Vrouwen City Game. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe!

Limousineverhuur voor je vrijgezellenfeest voor vrouwen (vanaf €275)

Limousineverhuur voor je vrijgezellenfeest voor vrouwen (vanaf €275)

Een vrouwelijk vrijgezellenfeest is een bijzonder evenement. En wil je dat evenement ook op een hele bijzondere manier beginnen? Dan is het opgehaald worden door een limousine met een professionele chauffeur misschien wel de leukste manier. Diverse Limousines zijn mogelijk: van de klassieke witte limousine tot een knalroze, van een old timer tot een hummer limousine. Wil je meer weten over deze stijlvolle aanvulling op je vrijgezellenfeest voor dames? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan. 

Inspirerende ideeen door heel Nederland

Wanneer je een vrijgezellenfeest voor vrouwen gaat organiseren zijn er zo ontzettend veel kanten die je op kunt. Creatief, actief, spanning, adrenaline, culinair of 1 van de andere richtingen. Ook qua regio en steden heeft ons mooie land veel te bieden. Gaan jullie los in je eigen stad of kies je voor een grote en populaire stad als Rotterdam of hoofdstad Amsterdam. Combineer een leuk vrijgezellenfeest voor dames met een overnachting in de stad naar keuze en maak het nog hilarischer dan het al gaat worden. Ook zijn er verschillende uitjes te combineren waardoor je zo een hele dag gevuld hebt. De dag zal voor de vrijgezel en de gehele groep een onvergetelijke happening worden.

Onemotion partner & preferred partner keurmerk

We willen heel een optimale beleving realiseren voor onze klanten, zowel in de voorbereiding als op de dag van het evenement zelf. Wat wij zelf als een belangrijke graadmeter voor kwaliteit zien is de tijd waarin we naar grote tevredenheid samenwerken met een partner. Daarom hebben we 2 keurmerken die deze gedachte vertegenwoordigen.

 
   
Onemotion partner
Onemotion partnerkeurmerk
Deze partner werkt samen met ons
De samenwerking verloopt naar grote tevredenheid voor de klant, de partner en Onemotion.
 
 
   
Onemotion partner
Onemotion preferred partnerkeurmerk
Deze partner werkt minimaal 5 jaar samen met ons
De samenwerking verloopt naar grote tevredenheid voor de klant, de partner en Onemotion.
De partner heeft een expertfunctie
 

Klik direct door naar het vrijgezellenfeest vrouwen aanbod in jouw regio:

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                Vrijgezellenfeest Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     Vrijgezellenfeest Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Vrijgezellenfeest Haarlem                                                   

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                      Vrijgezellenfeest Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, etc:                        Vrijgezellenfeest Den Haag
Regio Scheveningen:                                                             Vrijgezellenfeest Scheveningen
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                     Vrijgezellenfeest Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                        Vrijgezellenfeest Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                           Vrijgezellenfeest Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                             Vrijgezellenfeest Gouda 

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                   Vrijgezellenfeest Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                    Vrijgezellenfeest Amersfoort 

Regio Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                   Vrijgezellenfeest Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                      Vrijgezellenfeest Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                     Vrijgezellenfeest Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                          Vrijgezellenfeest Breda

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                                        Vrijgezellenfeest Almere
Regio Lelystad:                                                                      Vrijgezellenfeest Lelystad

Regio Limburg
Regio Venlo, Venray, etc:                                                      Vrijgezellenfeest Venlo
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                      Vrijgezellenfeest Maastricht

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                              Vrijgezellenfeest Groningen

Regio Overijssel
Regio Enschede, Hengelo, Deventer, etc:                           Vrijgezellenfeest Enschede
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                   Vrijgezellenfeest Zwolle

Regio Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem, etc:                                Vrijgezellenfeest Arnhem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                       Vrijgezellenfeest Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                   Vrijgezellenfeest Nijmegen

Regio Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                   Vrijgezellenfeest Drenthe

Regio Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                        Vrijgezellenfeest Zeeland

Regio Friesland
Regio Friesland, Leeuwarden, Sneek, etc:                          Vrijgezellenfeest Friesland

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

PARTNER & PREFERRED PARTNER KEURMERK

Wat wij zelf als een belangrijke graadmeter voor kwaliteit zien is de tijd waarin we naar grote tevredenheid samenwerken met een partner. Daarom hebben we 2 keurmerken die deze gedachte vertegenwoordigen.

Onemotion partner keurmerk

- Partnerschap > 1 jaar
- Grote klantentevredenheid

Onemotion preferred partner

- Partnerschap > 5 jaar
- Grote klantentevredenheid
- Expertfunctie

EEN VRIJGEZELLENFEEST VOOR VROUWEN

Het aanbod is enorm aan leuke en originele vrijgezellenfeest voor vouwen. Waar begin je? En waar kies je voor? Om je alvast een inspirerend idee te geven, de volgende vrijgezellenfeesten zijn enorm in trek bij onze vrouwelijke bezoekers (de top 5): het speelfilm uitje, workshop cupcakes maken, high tea workshops, cocktail workshops en fotoshoots. Maar natuurlijk zijn er nog veel meer leuke uitjes voor je in de aanbieding in jouw regio. Maar wat kost een vrijgezellenfeest vrouwen nu precies? Dat is sterk afhankelijk van welke activiteit je kiest. Het is al mogelijk om een activiteit te ondernemen vanaf €15,- p.p. Het minimum personen aantal verschilt per vrijgezellenfeest en begint bij 4 personen. Je hebt dus wat te kiezen. Een veelgestelde vraag is ook waar het vrijgezellenfeest plaats kan vinden? In de regio of juist in een andere stad. We helpen je graag bij het vinden van de juiste regio bij jou in de buurt. Door op de onderstaande stedenlink van je keuze te klikken vind je meer informatie over vrijgezellenfeest tips voor vrouwen in de regio van jouw voorkeur. Kijk voor België op vrijgezellenavond Antwerpen of vrijgezellenfeest Antwerpen.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.


NL: www.onemotion.nl

BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt