Vrijgezellenfeesten voor vrouwen

in o.a. Amsterdam, Den haag, Zwolle, Haarlem, Rotterdam, Utrecht, Almere, Breda en andere steden.

vrijgezellenfeest.jpg (1)

Diverse vrijgezellenfeest concepten voor vrouwen

Waren vrijgezellenfeesten oorspronkelijk alleen nog bestemd voor de mannen ("hengstenbal"), inmiddels doen de vrouwen vollop mee aan deze traditie. Het is zelfs zo dat Onemotion meer vrouwelijke vrijgezellenfeest bezoekers trekt dan mannelijke! We hebben dan ook extra veel leuke vrijgezellendag tips voor vrouwen verzameld. Van creatieve workshops tot fotoshoots, we hebben echt wel een passend en uniek vrijgezellenfeest in de aanbieding voor jouw vriendinnengroep. We wensen je bij voorbaat heel veel inspiratie toe! Hieronder vind je een twintigtal zeer populaire activiteiten voor vrijgezellenfeesten voor vrouwen. Wil je nog meer keuze, dan nodigen we je graag uit om door te klikken naar de regiopagina van je keuze (onderaan de pagina). Bij voorbaat een enorm geslaagde dag toegewenst!

Maak hieronder nu eerst je keuze (of bekijk hieronder alle activiteiten):

Vrijgezellenfeest vrouwen kleding en accessoires

Tijdens een vrijgezellenfeest voor vrouwen draait het er natuurlijk om de aanstaande bruid zoveel mogelijk te verrassen. Hier draagt een leuke vrijgezellenfeest activiteit natuurlijk flink aan bij. Maar vergeet ook niet het vrijgezellenfeest voor dames leuk aan te kleden. Denk hierbij aan vrijgezellenfeest t-shirts, tiaras, ludieke, stoute of stijlvolle accessoires, sjerpen en mooie ballonnen.

Vergeet niet om ook leuke kleding en attributen te kiezen:

Dikke dames schilderworkshop als vrijgezellenfeest vrouwen
incl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Dikke dames schilderworkshop als vrijgezellenfeest vrouwen

Wie kent de dikke dames schilderijen niet? De bijzonder kleurrijke schilderijen zijn zo kenmerkend, dat er zelfs schilderworkshops worden gegeven met dit thema. Hierbij leer je hoe je zelf de leukste dikke dames schilderijen kunt maken. Deze schilderworkshop is enorm populair onder vrijgezellenfeesten voor vrouwen, vriendinnenuitjes en zelfs bedrijfsuitjes. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan over deze schilderworkshop met een thema.

Cupcake vrijgezellenfeest voor vrouwen
incl. BTW vanaf
€50 p.p.

Cupcake vrijgezellenfeest vrouwen of vrouwen uitje

Ben je ook zo verslaafd aan zoete lekkernijen? En zoek je een zoet en lekker uitje voor je vrijgezellenfeest voor vrouwen in diverse steden in Nederland? Kies dan voor een workshop cupcakes versieren. Tijdens deze workshop krijg je de kans om te leren hoe je zelf de leukste cupcakes kunt maken. Uiteraard neem je na afloop het resultaat lekker mee naar huis. Proef de zoete smaak van inspiratie! Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop cupcakes maken in de stad van jouw keuze. 

Burlesque vrijgezellenfeest voor vrouwen
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Burlesque vrijgezellenfeest voor vrouwen

Altijd al eens willen kijken of deze bijzondere sensuele dans iets voor jou is? Maar durf je het niet alleen aan? Maak je op voor een echte girlpower middag! Jij en je vriendinnen duiken in de bijzondere wereld van het burlesque dansen. Deze op en top vrouwelijke dans gaat van jullie vrouwelijke vrijgezellenfeest met dans een ware happening maken. Laat zien hoe verleidelijk je bent en wees trots op je lijf, want Burlesque dansen is een ode aan al je vrouwelijke vormen! Uiteraard zullen er ook de nodige lachmomenten zijn! Kortom een fantastische combinatie voor een mooi vrijgezellenfeest. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een Burlesque workshop bij jou in de buurt, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. 

City escape als vrijgezellenfeest voor dames
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

City escape als vrijgezellenfeest voor dames

Deze City game is een variant op de zeer populaire escape rooms van dit moment. Alleen deze game speel je in het centrum van de stad. Breken jullie alle codes? Ontrafelen jullie op tijd alle raadsels en geheimen? Welk team wint de sleutel van de stad? Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een City Escape Game bij jou in de buurt als invulling van je vrijgezellendag, vraag dan meer informatie aan middels onderstaande button.  Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

kookworkshop vrijgezellenfeest voor vrouwen
incl. BTW vanaf
€55 p.p.

Kookworkshop vrijgezellenfeest voor vrouwen

Hou je van koken en lekker eten? Vind je het leuk om zelf nieuwe technieken te leren of een mooi drie gangen diner te maken?  Dan is het wellicht leuk je vrijgezellenfeest voor vrouwen te combineren met een heerlijke kookworkshop. Gezellig samen koken onder professionele begeleiding en ondertussen samen lol maken. En uiteraard het beste gedeelte van de workshop; lekker samen met je vriendinnen genieten van alle gemaakte gerechten aan een lange tafel, onder het genot van een drankje. Meerdere thema's zijn mogelijk. Wil je meer weten over deze leuke kookworkshop als invulling van je vrijgezellenfeest, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in jouw regio/stad.

Bonbon vrijgezellenfeest vrouwen
incl. BTW vanaf
€50 p.p.

Bonbon vrijgezellenfeest vrouwen

Bonbons en vrouwelijke vrijgezellenfeesten? Ze gaan uiteraard prima samen. Tijdens deze patisserie workshop krijg je de kans om te leren hoe je zelf de lekkerste bonbons kunt vervaardigen. Uiteraard neem je na afloop het resultaat lekker mee naar huis. Proef de zoete smaak van inspiratie! Wil je meer weten over de mogelijkheden van een bonbon vrijgezellenfeest (op diverse plekken is ook een erotische variant verkrijgbaar) , vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop bonbons maken mogelijkheden in de stad/regio van jouw voorkeur. We wensen je alvast heel veel zoet plezier toe!

Paaldans vrijgezellenfeestje voor vrouwen
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Paaldans vrijgezellenfeestje voor vrouwen

Niets fijner dan je op en top vrouw voelen, lekker bewegen en helemaal losgaan in het bijzijn van je beste vriendinnen. Misschien ook wel de belangrijkste reden dat dit  vrijgezellenfeest zo populair is onder de vrouwen. Lekker bezig zijn op muziek, samen lachen en een dans leren die je samen nooit meer zal vergeten. Dit vrijgezellenfeest is mogelijk op zeer veel locaties door heel Nederland. Lijkt het je wel wat om je vrijgezellenfeest voor vrouwen te combineren met een paaldans workshop? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

Sexy quiz als vrijgezellenfeest voor vrouwen
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Sexy quiz als vrijgezellenfeest voor vrouwen

Seks,wie houdt er niet van? En dus jij een je vrienden en vriendinnen vast ook. Maar wie van jullie weet er eigenlijk het meest van dit spannende onderwerp af? Wie is degene waar anderen nog wat van kunnen leren? Dit vrijgezellenfeest is natuurlijk uitermate geschikt als voorbereiding op de huwelijksnacht.  Dus zo helpen jullie samen de aanstaande bruid of bruidegom bij het voorkomen van een grote teleurstelling, voor als het straks eenmaal zover is. Wil je meer weten over dit spannend , sexy en leerzame groepsuitje in jouw regio, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels het onderstaande informatieformulier.

Beachfun stranduitje als vrijgezellenfeest voor vrouwen
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Beachfun stranduitje als vrijgezellenfeest voor vrouwen

Op zoek naar een sportief uitje maar in een ander jasje dan normaal? Dan is ons programma met combinaties van beachsporten de oplossing. Niet het gras of de zaal, maar het zand is nu de ondergrond van jouw activiteit. En dat in jouw regio! Maak een combinatie tussen sporten als beachvolleybal, beachtennis, beachsoccer, beachkorfbal, beachrugby of footvolley en ervaar de sport als nooit tevoren! Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit onvergetelijk vrijgezellenfeest voor vrouwen op een strand ergens aan de Noordzee, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan.

Cluedo als vrijgezellenfeest voor vrouwen
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Cluedo als vrijgezellenfeest voor vrouwen

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Het is een klassieker onder de bordspellen: het spannende Cluedo. Tijdens deze city game variant kruipen jullie in de huid van een echte detective. Lukt het jullie om erachter te komen hoe de moord precies was gepleegd? Waar vond de misdaad plaats en hoe werd het slachtoffer exact om het leven gebracht? En natuurlijk de hamvraag: wie heeft het precies gedaan? Wil je meer weten over deze spannende Citygame die je zal tonen hoe goed jouw detective skill wel niet zijn? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan over dit leuke groepsuitje in jouw regio middels onderstaande informatieformulier.

Chairdance vrijgezellenfeest voor vrouwen
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Chairdance vrijgezellenfeest voor vrouwen

Ben je op zoek naar een onvergetelijk vrijgezellenfeest dat anders is dan de standaard uitjes? Overweeg dan een Chairdance/Sensual Dance. Tijdens deze workshop leer je sexy en verleidelijk bewegingen om jouw vrouwelijke en/of sensuele kant naar boven halen. Er zal worden gefocust op Chair dancing en tevens zullen we bewegingen naar/op de vloer oefenen. Je werkt toe naar een mooie Charidance/Sensual routine (dans), die iedereen kan volgen. Vind jij het ook een mooie en spannende beleving om jouw individuele vrouwelijke kracht naar boven te halen? Wil je samen met je vriendinnen een middag vol sexy moven, met de nodige humor en plezier? Neem dan je hakken mee en kleed je sexy en/of vrouwelijk en ga het zelf ervaren! Wil je meer weten, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Moorddiner als vrijgezellenfeest voor vrouwen
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Moorddiner als vrijgezellenfeest voor vrouwen

Keuze uit diverse feestlocaties of je eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

Zijn jullie klaar voor een spannend moordmysterie? Tijdens dit bijzondere groepsuitje gaan jullie een moordzaak oplossen en dat doen jullie onder het genot van een heerlijk diner. Zijn jullie in staat om achter de belangrijke vragen te komen zoals wie, waarom, hoe enzovoorts? Bewijs het maar tijdens dit leuke moorddiner als vrijgezellenfeest voor vrouwen in de stad van je voorkeur. Natuurlijk mag er ook gelachen worden tijdens dit leuke diner. Wil je meer weten over dit leuke groepsuitje in jouw regio, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels het onderstaande informatieformulier.

The weddinggame stadsspel voor vrouwen
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

The weddinggame stadsspel voor vrouwen

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €33 p.p.

Wat doe je als je nog maar enkele uren hebt voordat je grote dag gaat beginnen, maar blijkt dat er niets is geregeld? Dat is de strekking van dit wedding game vrijgezellenfeest of vriendinnendag idee! Zorg in enkele uren voor een taart voor tijdens het feest, de bloemen voor tijdens de ceremonie en niet te vergeten de DJ voor het feest. Uiteraard zijn er ook factoren die de hele organisatie in de weg staan, zoals bijvoorbeeld een bemoeizuchtige schoonmoeder. Lijkt dit ludieke en interactieve stadsspel jou het ideale uitje voor tijdens je vrijgezellenfeest? Bereid je voor op een middagje lachen en lekker actief bezig zijn in de buitenlucht. Wil je meer weten, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Gooise vrouwen City Game voor je vrijgezellenfeest voor vrouwen
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Gooise vrouwen City Game voor je vrijgezellenfeest voor vrouwen

Maak je op voor een dagje upper class. Duik met je vriendinnen of (vrouwelijke) collega's onder in de wereld van luxe bolides, de duurste kleding, plastische chirurgie, idyllische reisjes, shoppen en heerlijke wijntjes. Maar pas op! Na deze Gooise Vrouwen City Game kun je misschien niet meer zonder. Bereid je voor op een bijzonder ludieke middag! Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de Gooise Vrouwen City Game. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe!

Tapas vrijgezellenfeest voor vrouwen
incl. BTW vanaf
€40 p.p.

Tapas vrijgezellenfeest voor vrouwen

Wie houdt er niet van lekker eten?! En wat is er leuker dan dit lekker eten samen te bereiden met je beste vriendinnen onder professionele begeleiding om zo de basis te leggen voor een uniek vrijgezellenfeest voor vrouwen? Onemotion tipt daarom deze leuke workshop tapas maken op diverse plaatsen door heel Nederland. Ontdek je verborgen culinaire kunsten en geniet van al het lekkers dat jullie zelf hebben gemaakt. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop tapas maken in jouw regio.

Vrouwelijke vrijgezellenfeest: Naaktmodel schilderen of tekenen
incl. BTW vanaf
€37,5 p.p.

Vrouwelijke vrijgezellenfeest: Naaktmodel schilderen of tekenen

Ben je op zoek naar een origineel alternatief voor je vrijgezellendag voor vrouwen? Bereid je voor op een kunstzinnig en hilarische workshop in diverse steden in Nederland. Wat lijkt op een gewone schilderworkshop, blijkt al snel een workshop naaktmodel schilderen (mannelijk of vrouwelijk naaktmodel) te zijn. Deze workshop is erg populair bij vrijgezellenfeesten en een leuke manier om de aanstaande bruid of bruidegom een onverwachte middag te bezorgen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop naakmodel schilderen in de stad van jouw keuze. 

Avontuurlijke expeditie als vrijgezellenfeest voor vrouwen
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Avontuurlijke expeditie als vrijgezellenfeest voor vrouwen

Kijk je ook graag naar Expeditie Robinson en ben je benieuwd hoe je het ervan af zou brengen tijdens één van de groepsopdrachten? Ga dan nu de strijd aan met je groepsgenoten tijdens dit avontuurlijk Expeditie Robinson vrijgezellenfeest voor vrouwen. Diverse groepsopdrachten volgen elkaar op. Optioneel: het combineren van dit groepsuitje met een heerlijke BBQ. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de High land games mogelijkheden voor je vrijgezellenfeest.

50 tinten vrijgezellenfeest vrouwen
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

50 tinten vrijgezellenfeest vrouwen

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Bij deze City Game raden we je aan, je haren los te dragen over je oren. Zodat niemand kan zien hoe rood jouw oren precies zijn. Dit prikkelende spel is een uitstekende manier om beter in contact te komen met je eigen seksualiteit. Ontdek je eigen "stoute"kant en maak er een enorm hillarische middag van. We waarschuwen je wel voor het oplopen van overbelaste lachspieren. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het 50 tinten vrijgezellenfeest voor vrouwen. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe!

Workshop kettingreactie met diner als vrijgezellenfeest voor dames
incl. BTW vanaf
€65 p.p.

Workshop kettingreactie met diner als vrijgezellenfeest voor dames

Inclusief heerlijk diner

Je hebt ze vast wel eens gezien, die hele leuke filmpjes op youtube of TikTok waarop een bizarre kettingreactie is te zien. Een soort domino maar zijn het geen dominostenen die omvallen. Ongelofelijk knap hoe sommige kettingreacties lijken te werken. Waarschijnlijk denk je nu dat het je toch nooit zal lukken om zelf voor elkaar te krijgen. Maar dat hoeft toch de waarheid te zijn. Tijdens deze kettingreactie workshop leren jullie om zelf een flitsende kettingreactie in elkaar te zetten. Een diner is inbegrepen bij deze workshop als vrijgezellenfeest voor dames in jullie omgeving. Wil je meer weten over de mogelijkheden van deze leuke workshop met diner in jouw omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Bollywood vrijgezellenfeest voor vrouwen
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Bollywood vrijgezellenfeest voor vrouwen

Hou je enorm van Bollywood films en heb je altijd al eens willen ervaren wat het is om te dansen op deze bijzondere muziek. Of ben je op zoek naar een origineel alternatief voor je vrijgezellenfeest voor vrouwen of workshop met vriendinnen? Dan is deze workshop Bollywood dansen een echte aanrader. Duik in de wereld van deze populaire Indiase dansvorm.  Wil je meer weten over het vrouwelijke vrijgezellenfeest Bollywood dansen bij jouw in de buurt, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

50 tinten grijs dansworkshop als vrouwelijk vrijgezellenfeest
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

50 tinten grijs dansworkshop als vrouwelijk vrijgezellenfeest

Heb je zin om te dansen op een ondeugend en sexy thema? Dan is dit vrijgezellenfeest voor vrouwen een echte aanrader. Dat wordt dansen en heerlijk leren teasen met humor, een vleugje burlesque en uiteraard een aantal bijzondere attributen (dansen met een blinddoek of zweepje).  Je werkt toe naar een einddans toe met mooie sexy bewegingen die iedereen kan volgen. Veel plezier met de op ‘50 tinten grijs’ geïnspireerde workshop. Vergeet je hakken niet en je meest sexy outfit (niets moet alles mag policy). Wil je meer weten, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Hele foute vriendinnen als vrijgezellenfeest voor vrouwen
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Hele foute vriendinnen als vrijgezellenfeest voor vrouwen

Als vrienden- of vriendinnengroep nemen jullie het natuurlijk altijd voor elkaar op. In goede en slechte tijden zijn jullie er voor elkaar. Maar een geintje op z´n tijd moet natuurlijk kunnen, toch? Nou, dan wordt dit een stevig geintje. Durf jij je vrienden of vriendinnen voor blok te zetten? Heeft iedereen straks het schaamrood op de kaken? Ga de ludieke strijd met elkaar aan en bewijs dat jullie naast goede vrienden of vriendinnen ook goed fout kunnen zijn. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over dit ludieke vrijgezellenfeest voor vrouwen.

Disco vrijgezellenfeest voor vrouwen
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Disco vrijgezellenfeest voor vrouwen

Let's Groove those Boogie Nights... . Tijdens deze workshop disco dansen ga je helemaal Loco in Acapulco. Ga helemaal los op de leukste Disco muziek en leer ondertussen de beste moves. I love to love Donna Summer en Marvin Gaye, bereid je voor op een nieuwe Disco revival. Wil je meer weten over dit bijzonder Funky vrijgezellenfeest voor vrouwen, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan over een workshop bij jouw in de buurt. I'm in the mood for dancing!!

The Hangover voor vrouwen
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

The Hangover voor vrouwen

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Deze City Game is bijzonder geschikt als invulling van je vrouwelijke vrijgezellenfeest. Word jij na afloop ook ineens wakker met een tijger in plaats van een kater? Heb je overal blauwe plekken en enorme hoeveelheden geld op zak? Dan ben je waarschijnlijk terecht gekomen in deze The Hangover City Game. Maak je borst maar nat voor een aantal enorm vreemde opdrachten.... . Wil je meer weten over de mogelijkheden van een Hangover stadsspel, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Sex and the City Game als invulling van je vrijgezellenfeest voor vrouwen
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Sex and the City Game als invulling van je vrijgezellenfeest voor vrouwen

Ben je ook gek op mode, flirten en de serie Sex and the City? Dan is deze City Game een echte aanrader. Na een korte uitleg met een drankje en een lekkernij ga je in groepjes op pad, gewapend met een aantal leuke en verrassende Sex and the City opdrachten. De diverse karakters uit de serie komen allemaal voorbij en jij kunt uitzoeken welke het beste bij je past. Wil je meer weten over de mogelijkheden van deze Sex and the City Game, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe!

Workshop dildo maken als vrijgezellenfeest voor vrouwen
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Workshop dildo maken als vrijgezellenfeest voor vrouwen

Stel je eens voor, je beste vriendinnen bij elkaar op een van de belangrijkste momenten voordat je je ja woord gaat geven. Samen een onvergetelijke middag en/of avond beleven, maar niet met een standaard uitje. Kies voor deze spannende workshop en je lachspieren zullen veelvuldig gebruikt worden! Allereerst wordt je gevraagd een geheel eigen ontwerp te kleien. Van alles is mogelijk, dus laat je inspiratie de vrije loop! Daarna zul je zelf een mal gaan maken en je kleur(en) kiezen. Het is mogelijk de workshop uit te breiden met bijv. een leuke stripact (optioneel). Na afloop krijg je alles wat gemaakt is in een leuke ¨goodybag¨ mee naar huis. Wil je meer weten over deze bijzondere workshop dildo maken tijdens je vrijgezellenavond? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop servies schilderen als vrijgezellenfeest voor vrouwen
incl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Workshop servies schilderen als vrijgezellenfeest voor vrouwen

Hoe leuk is het om een gebruiksvoorwerp dat je dag in dag uit gebruikt te pimpen tot een creatief kunstwerk met een hele persoonlijke touch? Tijdens deze workshop servies beschilderen in jouw stad krijgen jullie de kans om zelf het mooiste servies te creëren. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een workshop servies schilderen in jouw stad, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Workshop handjob geven als vrijgezellenfeest voor vrouwen
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Workshop handjob geven als vrijgezellenfeest voor vrouwen

Liever een workshop tijdens je vrijgezellenfeest vrouwen die niet so standaard is en waarbij je lekker kan lachen met elkaar, leuke gesprekken hebt en vooral een onvergetelijke middag of avond hebt? Dan is de Workshop Handjob of Workshop Piemel Pimpen een leuk vrijgezellenfeest voor jou en je vriendinnen! Bij de Workshop Handjob leer je 21 technieken om je man een onvergetelijke avond te bezorgen. Dit wordt uiteraard op onze dildo’s uitgelegd. Na afloop (mits geslaagd natuurlijk) ontvang je een heus diploma. Willen jullie liever iets creatiefs? Dan is de Workshop Piemel Pimpen echt iets voor jullie. Je maakt je eigen gipsen piemel en je vrolijkt hem op met kleur, glitters en strikjes. Neem je kunstwerk vooral mee naar huis…onmisbaar voor op de schoorsteenmantel. Alle benodigdheden worden meegenomen, dus jullie hoeven nergens voor te zorgen. Wil je meer weten over deze prikkelende activiteit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Speelfilm of lipdub vrijgezellenfeest vrouwen
incl. BTW vanaf
€39,95 p.p.

Speelfilm of lipdub vrijgezellenfeest vrouwen of vrouwen uitje

Altijd al gedroomd van je eigen comedy, thriller, videoclip of een eigen lipdub? Wat is nu leuker dan met je beste vriendinnen deze bijzondere invulling van jouw vrouwelijk vrijgezellenfeest te delen en nadien ook nog de film mee naar huis te krijgen! Stel je eens voor; samen met je vriendinnen sta je in de spotlights. Een filmproducent leert je alle kneepjes van het vak en zorgt ervoor dat jullie geweldig op de filmrol staan. Dat wordt een middag vol plezier waar je samen met je vriendinnen van kan genieten! Wil je meer weten over de mogelijkheden? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de speelfilm en lipdub mogelijk voor vrouwen bij jou in de buurt.

Workshop buikdansen als vrijgezellenfeest voor vrouwen
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Workshop buikdansen als vrijgezellenfeest voor vrouwen

Heb je jezelf wel eens afgevraagd hoe het zou zijn om een buikdanseres te zijn? Om zo gracieus te kunnen bewegen op muziek dat iedereen in vervoering raakt? Dan is dit eindelijk je kans.  Samen met elkaar gaan jullie de uitdaging aan om de beginselen van het buikdansen onder de knie te kunnen krijgen. Wil je meer weten over deze workshop buikdansen in jouw regio? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Inspirerende ideeen door heel Nederland

Wanneer je een vrijgezellenfeest voor vrouwen gaat organiseren zijn er zo ontzettend veel kanten die je op kunt. Creatief, actief, spanning, adrenaline, culinair of 1 van de andere richtingen. Ook qua regio en steden heeft ons mooie land veel te bieden. Gaan jullie los in je eigen stad of kies je voor een grote en populaire stad als Rotterdam of hoofdstad Amsterdam. Combineer een leuk vrijgezellenfeest voor dames met een overnachting in de stad naar keuze en maak het nog hilarischer dan het al gaat worden. Ook zijn er verschillende uitjes te combineren waardoor je zo een hele dag gevuld hebt. De dag zal voor de vrijgezel en de gehele groep een onvergetelijke happening worden.

Onemotion partner & preferred partner keurmerk

We willen heel een optimale beleving realiseren voor onze klanten, zowel in de voorbereiding als op de dag van het evenement zelf. Wat wij zelf als een belangrijke graadmeter voor kwaliteit zien is de tijd waarin we naar grote tevredenheid samenwerken met een partner. Daarom hebben we 2 keurmerken die deze gedachte vertegenwoordigen.

 
   
Onemotion partner
Onemotion partnerkeurmerk
Deze partner werkt samen met ons
De samenwerking verloopt naar grote tevredenheid voor de klant, de partner en Onemotion.
 
 
   
Onemotion partner
Onemotion preferred partnerkeurmerk
Deze partner werkt minimaal 5 jaar samen met ons
De samenwerking verloopt naar grote tevredenheid voor de klant, de partner en Onemotion.
De partner heeft een expertfunctie
 

Klik direct door naar het vrijgezellenfeest vrouwen aanbod in jouw regio:

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                Vrijgezellenfeest Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     Vrijgezellenfeest Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Vrijgezellenfeest Haarlem                                                   

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                      Vrijgezellenfeest Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, etc:                        Vrijgezellenfeest Den Haag
Regio Scheveningen:                                                             Vrijgezellenfeest Scheveningen
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                     Vrijgezellenfeest Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                        Vrijgezellenfeest Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                           Vrijgezellenfeest Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                             Vrijgezellenfeest Gouda 

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                   Vrijgezellenfeest Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                    Vrijgezellenfeest Amersfoort 

Regio Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                   Vrijgezellenfeest Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                      Vrijgezellenfeest Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                     Vrijgezellenfeest Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                          Vrijgezellenfeest Breda

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                                        Vrijgezellenfeest Almere
Regio Lelystad:                                                                      Vrijgezellenfeest Lelystad

Regio Limburg
Regio Venlo, Venray, etc:                                                      Vrijgezellenfeest Venlo
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                      Vrijgezellenfeest Maastricht

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                              Vrijgezellenfeest Groningen

Regio Overijssel
Regio Enschede, Hengelo, Deventer, etc:                           Vrijgezellenfeest Enschede
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                   Vrijgezellenfeest Zwolle

Regio Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem, etc:                                Vrijgezellenfeest Arnhem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                       Vrijgezellenfeest Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                   Vrijgezellenfeest Nijmegen

Regio Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                   Vrijgezellenfeest Drenthe

Regio Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                        Vrijgezellenfeest Zeeland

Regio Friesland
Regio Friesland, Leeuwarden, Sneek, etc:                          Vrijgezellenfeest Friesland

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

PARTNER & PREFERRED PARTNER KEURMERK

Wat wij zelf als een belangrijke graadmeter voor kwaliteit zien is de tijd waarin we naar grote tevredenheid samenwerken met een partner. Daarom hebben we 2 keurmerken die deze gedachte vertegenwoordigen.

Onemotion partner keurmerk

- Partnerschap > 1 jaar
- Grote klantentevredenheid

Onemotion preferred partner

- Partnerschap > 5 jaar
- Grote klantentevredenheid
- Expertfunctie

EEN VRIJGEZELLENFEEST VOOR VROUWEN

Het aanbod is enorm aan leuke en originele vrijgezellenfeest voor vouwen. Waar begin je? En waar kies je voor? Om je alvast een inspirerend idee te geven, de volgende vrijgezellenfeesten zijn enorm in trek bij onze vrouwelijke bezoekers (de top 5): het speelfilm uitje, workshop cupcakes maken, high tea workshops, cocktail workshops en fotoshoots. Maar natuurlijk zijn er nog veel meer leuke uitjes voor je in de aanbieding in jouw regio. Maar wat kost een vrijgezellenfeest vrouwen nu precies? Dat is sterk afhankelijk van welke activiteit je kiest. Het is al mogelijk om een activiteit te ondernemen vanaf €15,- p.p. Het minimum personen aantal verschilt per vrijgezellenfeest en begint bij 4 personen. Je hebt dus wat te kiezen. Een veelgestelde vraag is ook waar het vrijgezellenfeest plaats kan vinden? In de regio of juist in een andere stad. We helpen je graag bij het vinden van de juiste regio bij jou in de buurt. Door op de onderstaande stedenlink van je keuze te klikken vind je meer informatie over vrijgezellenfeest tips voor vrouwen in de regio van jouw voorkeur. Kijk voor België op vrijgezellenavond Antwerpen of vrijgezellenfeest Antwerpen.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.

Lees meer over Onemotion


Onemotion
Zandheuvel 52B
4901 HW Oosterhout

Onze voordelen


 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt