Vrijgezellenfeest Zeeland: en leuke bedrijfsuitjes

Ook voor de regio Middelburg, Vlissingen, Terneuzen en Goes

vrijgezellenfeest.jpg

Diverse vrijgezellenfeest concepten in Zeeland

Op zoek naar een vrijgezellenfeest Zeeland? De provincie Zeeland is een uitstekende keus als locatie voor je vrijgezellenfeest of creatieve workshop (kijk ook op bedrijfsuitjes in Zeeland). Uitgestrekte natuurgebieden, water, pittoreske dorpjes en bruisende steden. Welkom in Zeeland! De veelzijdigheid van steden als Middelburg en Vlissingen maken de provincie tot één van de leukste uitvalsbasissen voor een groepsuitje, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje. Hieronder hebben wij een overzicht weergegeven van de allerleukste workshops en vrijgezellenfeest tips. Voor groepsuitjes aan de Vlaamse Kust kunt u kijken op teambuilding Oostende. We wensen jullie alvast veel inspiratie toe tijdens jullie vrijgezellenfeest Zeeland. (kijk voor vergaderen op de vergaderlocaties in Zeeland pagina van Wateenlocatie).

City escape als vrijgezellenfeest in Zeeland
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

City escape als vrijgezellenfeest in Zeeland

Deze City game is een variant op de zeer populaire escape rooms van dit moment. Alleen deze game speel je in het centrum van de stad. Breken jullie alle codes? Ontrafelen jullie op tijd alle raadsels en geheimen? Welk team wint de sleutel van de stad? Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een City Escape Game in Zeeland of omgeving als invulling van je vrijgezellendag, vraag dan meer informatie aan middels onderstaande button.  Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Archery tag als vrijgezellenfeest in Zeeland
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Archery tag als vrijgezellenfeest in Zeeland

Deze spannende activiteit heeft wat weg van o.a. boogschieten, trefbal en paintball en zal vast en zeker zorgen voor een heleboel adrenaline bij de spelers. Gewapend met speciale bogen (met uiteraard zachte punten) trekken jullie ten strijde om de aan jullie gewaagde tegenstanders te verschalken. Maar er zijn meerdere wegen die leiden tot de eindoverwinning. Dat maakt deze activiteit ook nog eens strategisch erg interessant. Wil je meer weten over Archery tag als invulling van jullie vrijgezellenfeest in Zeeland? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Beachfun vrijgezellenfeest op een strand in Zeeland
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Beachfun vrijgezellenfeest op een strand in Zeeland

Op zoek naar een sportief uitje maar in een ander jasje dan normaal? Dan is ons programma met combinaties van beachsporten de oplossing. Niet het gras of de zaal, maar het zand is nu de ondergrond van jouw activiteit. En dat in jouw regio! Maak een combinatie tussen sporten als beachvolleybal, beachtennis, beachsoccer, beachkorfbal, beachrugby of footvolley en ervaar de sport als nooit tevoren! Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit onvergetelijk vrijgezellenfeest op een strand in Zeeland, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan.

Moorddiner als vrijgezellenfeest in Zeeland
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Moorddiner als vrijgezellenfeest in Zeeland

Keuze uit diverse feestlocaties of je eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

Zijn jullie klaar voor een spannend moordmysterie? Tijdens dit bijzondere groepsuitje gaan jullie een moordzaak oplossen en dat doen jullie onder het genot van een heerlijk diner. Zijn jullie in staat om achter de belangrijke vragen te komen zoals wie, waarom, hoe enzovoorts? Bewijs het maar tijdens dit leuke moorddiner als vrijgezellenfeest in Zeeland. Natuurlijk mag er ook gelachen worden tijdens dit leuke diner. Wil je meer weten over dit leuke groepsuitje in jouw regio, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels het onderstaande informatieformulier.

Sexy quiz als vrijgezellenfeest in Zeeland
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Sexy quiz als vrijgezellenfeest in Zeeland

Seks,wie houdt er niet van? En dus jij een je vrienden en vriendinnen vast ook. Maar wie van jullie weet er eigenlijk het meest van dit spannende onderwerp af? Wie is degene waar anderen nog wat van kunnen leren? Dit vrijgezellenfeest is natuurlijk uitermate geschikt als voorbereiding op de huwelijksnacht.  Dus zo helpen jullie samen de aanstaande bruid of bruidegom bij het voorkomen van een grote teleurstelling, voor als het straks eenmaal zover is. Wil je meer weten over dit spannend , sexy en leerzame groepsuitje in jouw Zeeland, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels het onderstaande informatieformulier.

Cluedo als vrijgezellenfeest in Zeeland
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Cluedo als vrijgezellenfeest in Zeeland

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Het is een klassieker onder de bordspellen: het spannende Cluedo. Tijdens deze city game variant kruipen jullie in de huid van een echte detective. Lukt het jullie om erachter te komen hoe de moord precies was gepleegd? Waar vond de misdaad plaats en hoe werd het slachtoffer exact om het leven gebracht? En natuurlijk de hamvraag: wie heeft het precies gedaan? Wil je meer weten over deze spannende Citygame die je zal tonen hoe goed jouw detective skill wel niet zijn? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan over dit leuke groepsuitje in Zeeland middels onderstaande informatieformulier.

The Hangover City Game
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

The Hangover City Game

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Zoeken jullie nog een hilarische city game voor een vrijgezellenfeest? Zoek dan niet verder want gekker dan dit wordt het waarschijnlijk niet. Ken je dat gevoel dat je na een nachtje doorhalen geen idee meer hebt wat je allemaal gedaan hebt die nacht? Dat gevoel wordt verdriedubbelt tijdens The Hangover City Game in Zeeland, Goes, Terneuzen of omgeving. Bereid jullie voor op een dagje lachen, gieren en brullen! Oftewel ideaal voor een vrijgezellenfeestje. Willen jullie meer te weten komen over deze City Game in Zeeland? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. 

Bubble voetbal als vrijgezellenfeest Zeeland
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

Bubble voetbal als vrijgezellenfeest Zeeland

Heeft voetbal geen geheim meer voor je? Schiet en kop je alle ballen vanuit alle hoeken en standen binnen? Dan is dat nu verleden tijd. Tijdens bubbel voetbal stap je namelijk in een grote plastic bal. Dit zal je verplichten om zo goed mogelijk samen te scoren. Mensen van het scoren afhouden door je "lichaam van plastic" goed in te zetten of een aanval op Messi-achtige manieren te ontwijken. Zet alle tactieken overboord en focus je op je eigen bubbel. En komt de bal dan toch goed voor je voeten schroom dan niet om deze hard binnen te schieten en je team zo naar de overwinning te helpen. Lachen, gieren en brullen staat centraal tijdens dit actieve vrijgezellenfeest in Zeeland. Vraag snel meer informatie aan voor een onvergetelijk uitje.

Ontdek de Verrader City Game Zeeland
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Ontdek de Verrader City Game Zeeland

Denk je gezellig met een groep op pad te gaan, zit er blijkbaar een verrader in jullie groep! Kunnen jullie er samen uitkomen wie die verrader is? Tijdens de city game Ontdek de Verrader ga je als groep op pad door Zeeland. Jullie voeren verschillende opdrachten uit, maar er is er altijd één die de boel probeert te saboteren. Zijn julie alert genoeg om te ontdekken wie dat is? Aan het eind van de dag kunnen jullie lachend genieten van alle voorvallen van die zich voorgedaan hebben. Wil je meer te weten komen over deze city game in Zeeland? Neem dan hieronder vrijblijvend contact op met de aanbieder van deze activiteit.

Uit handen van de jagers als vrijgezellenfeest in Zeeland
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Uit handen van de jagers als vrijgezellenfeest in Zeeland

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Slechts één ding is belangrijk; laat je niet vangen. Tenminste als je één van de voortvluchtigen bent. Dan doe je er natuurlijk alles aan om niet op te vallen en ga je helemaal op in de massa. Ben je een jager, dan ligt dat natuurlijk helemaal anders. Dan ga je aan de hand van moderne hulpmiddelen op jacht. Wil jij je vrijgezellenfeest in Zeeland combineren met een zinderende City Game? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

Workshop paaldansen Zeeland
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Workshop paaldansen Zeeland

Paaldansen is lekker bewegen met een knipoog. Gooi jezelf helemaal los! En wil je je bedrijfsfeest of vrijgezellenfeest in Zeeland, Middelburg, Vlissingen, Terneuzen, Goes of omgeving eens op gang brengen met iets nieuws? Doe dan dan eens een leuke workshop paaldansen. Onemotion heeft een speciale en laagdrempelige paaldans workshop Zeeland aanbieding. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de paaldans workshop mogelijkheden in Zeeland en omgeving (de workshops worden op meerdere locaties gegeven).

The weddinggame City Game Zeeland
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

The weddinggame City Game Zeeland

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €33 p.p.

Deze City Game is bijzonder geschikt als bijvoorbeeld vrijgezellenfeest voor vrouwen of vriendinnendag. Een ludiek en interactief stadsspel zorgt voor een geweldige girlpower ervaring? Bereid je voor op een middagje lachen en lekker actief bezig in de buitenlucht. Bereid je voor op een op en top vrouwelijke dag in Zeeland, Middelburg, Vlissingen, Goes, Terneuzen en omgeving. Wil je meer weten, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

The Pain Game als vrijgezellenfeest voor mannen in Zeeland
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

The Pain Game als vrijgezellenfeest voor mannen in Zeeland

In the end boys will become men! Het is daarom hoog tijd om de grenzen van jullie groepsleden eens gaan te verkennen. Zijn de verliezers (van een aantal opdrachten) onder jullie opgewassen tegen diverse ludieke en tamelijk onaangename (lijf-) straffen? Dit vrijgezellenfeest voor mannen in Zeeland is een mooie kans om jullie mannelijkheid te bewijzen aan de overige groepsleden. Dit vrijgezellenfeest staat garant voor een hilarische middag (uiteraard ook voor de verliezers in de groep). Wil je meer weten over dit bijzondere groepsuitje? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Hele foute vrienden of vriendinnen vrijgezellenfeest in Zeeland
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Hele foute vrienden of vriendinnen vrijgezellenfeest in Zeeland

Als vrienden- of vriendinnengroep nemen jullie het natuurlijk altijd voor elkaar op. In goede en slechte tijden zijn jullie er voor elkaar. Maar een geintje op z´n tijd moet natuurlijk kunnen, toch? Nou, dan wordt dit een stevig geintje. Durf jij je vrienden of vriendinnen voor blok te zetten? Heeft iedereen straks het schaamrood op de kaken? Ga de ludieke strijd met elkaar aan en bewijs dat jullie naast goede vrienden of vriendinnen ook goed fout kunnen zijn. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over dit ludieke vrijgezellenfeest in Zeeland.

Ontdek de Verrader dinerspel Zeeland
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Ontdek de Verrader dinerspel Zeeland

Deze populaire City Game wordt aan tafel gespeeld. Samen met je collega's, vrienden of familieleden probeer je zoveel mogelijk punten te scoren. Maar natuurlijk is er ook een verrader in het spel. Weten je hem/haar te ontmaskeren? Dit dinerspel is inclusief een heerlijk diner. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor dit Ontdek de Verrader dinerspel in Terneuzen, Goes, Vlissingen of Middelburg, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Moordspel Citygame Zeeland
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Moordspel Citygame Zeeland

Hou je van spanning, detectives en speurwerk? Dan is deze moordspel City Game in Zeeland, Terneuzen, Goes of omgeving echt iets voor jou. Weet jij te achterhalen wat er werkelijk is gebeurd? Hoe ga je te werk om het probleem op te lossen. Zie jij als enige geen details over het hoofd? Dan maak je een goede kans om als winnaar uit de bus te komen.
Wil je meer weten over de mogelijkheden van een moordspel bij jou in de buurt, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over een moordspel Game bij jou in de buurt.

Maak je eigen speelfilm of lipdub als vrijgezellenfeest in Zeeland
incl. BTW vanaf
€39,95 p.p.

Maak je eigen speelfilm of lipdub als vrijgezellenfeest in Zeeland

Van comedy, thriller, romantisch drama tot videoclip of lipdub, dit wordt een hele bijzondere invulling van jouw groepsuitje, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest in Zeeland, Vlissingen, Terneuzen, Goes etc. Samen met een echte filmproducent ga je aan de slag om je eigen speelfilm of clip te maken op de locatie van jouw keuze. Bekijk vervolgens het resultaat gezellig op een filmavond of misschien zelfs de bruiloft. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de speelfilm mogelijkheden in Zeeland.

Gek op Holland dinerspel Zeeland
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Gek op Holland dinerspel Zeeland

Ben je op zoek naar een oerhollands dinerspel in Zeeland, Vlissingen, Middelburg, Goes of omgeving? Dan is Gek op Holland echt iets voor jou. Onder leiding van een oer-Hollandse quizmaster ga je de strijd aan met je collega's, familieleden of vrienden. Humor en spanning wisselen elkaar af tijdens een aantal speelrondes. Voorafgaand, tijdens of na afloop van dit dinerspel kunt u genieten van een heerlijk diner (inclusief). Wil je meer weten over dit leuke dinerspel arrangement, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Koning Voetbal quiz met diner als vrijgezellenfeest in Zeeland
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Koning Voetbal quiz met diner als vrijgezellenfeest in Zeeland

Met begeleiding op afstand zonder diner (vanaf €24,50 p.p.), op locatie met diner vanaf €55 p.p.

Waar maak je heel veel mannen en vrouwen blij mee? Voetbal natuurlijk. Al die uren in de kroeg voor het scherm of in het stadion met een seizoenskaart gaan nu echt goed van pas komen tijdens deze koning voetbal quiz. Een inspirerende quizmaster test jullie kennis van het spel over de belangrijkste bijzaak van het leven. Wie maakt gehakt van de kennis van zijn of haar tegenstanders? Bij deze ludieke en spannende voetbalquiz is een heerlijk diner inbegrepen. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit leuke quizdiner als vrijgezellenfeest in Zeeland of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. 

Lachworkshop als vrijgezellenfeest in Zeeland
incl. BTW vanaf
€23,50 p.p.

Lachworkshop als vrijgezellenfeest in Zeeland

Lachen is gezond. Om allerlei redenen. Wie bijvoorbeeld tien minuten voluit lacht, verbrandt net zoveel energie als wie een half uur zweet op een apparaat in de sportschool! Deze lachworkshop laat je lachen zonder reden. Geen moppen maar speelse oefeningen maken al snel een hartelijke lach bij je los. Wie kan lachen, kan meedoen! Dit wordt vast een heel ludieke invulling van je groepsuitje in Zeeland, Goes, Terneuzen of Vlissingen. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een lachworkshop in Zeeland of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van de organisator.

Geniet van het prachtige Zeeland

Op recreatief en watersportgebied is er natuurlijk veel te beleven in het mooie Zeeland. De provincie heeft naast veel wind, water en Duitse toeristen ook de beschikking over een aantal pittoreske dorpjes. Veel mensen kiezen Zeeland dan ook als decor voor een verkwikkend dagje uit of een inspirerend groepsuitje. Kom even bij van een vermoeiende percussie workshop in het middeleeuwse Middelburg. Op een terrasje genieten van het wonderschone stadhuis en de overal bovenuit stekende Lange Jan. Of maak een tochtje over de Westerschelde of bezoek het schattige Vlissingen en geniet van één van de culinaire visgerechten. Een aanrader voor de groepsuitje gangers in Zeeland is ook een reis per stoomtrein vanuit Goes naar Borsele. Sluit je dag tenslotte af met een ondergaande zon en flaneer over de Scheldeboulevard met uitzicht op de Westerschelde. Zorg voor nog meer vrijgezellenfeesten en stuur je nog vrijgezelle vrienden of vriendinnen mee op één van deze single reizen.

Overige workshop, groepsuitjes en vrijgezellenfeesten in Nederland

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                Vrijgezellenfeest Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     Vrijgezellenfeest Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Vrijgezellenfeest Haarlem                                                   

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                      Vrijgezellenfeest Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, etc:                        Vrijgezellenfeest Den Haag
Regio Scheveningen:                                                             Vrijgezellenfeest Scheveningen
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                     Vrijgezellenfeest Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                        Vrijgezellenfeest Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                           Vrijgezellenfeest Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                             Vrijgezellenfeest Gouda 

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                   Vrijgezellenfeest Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                    Vrijgezellenfeest Amersfoort 

Regio Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                   Vrijgezellenfeest Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                      Vrijgezellenfeest Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                     Vrijgezellenfeest Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                          Vrijgezellenfeest Breda

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                                        Vrijgezellenfeest Almere
Regio Lelystad:                                                                      Vrijgezellenfeest Lelystad

Regio Limburg
Regio Venlo, Venray, etc:                                                      Vrijgezellenfeest Venlo
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                      Vrijgezellenfeest Maastricht

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                              Vrijgezellenfeest Groningen

Regio Overijssel
Regio Enschede, Hengelo, Deventer, etc:                           Vrijgezellenfeest Enschede
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                   Vrijgezellenfeest Zwolle

Regio Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem, etc:                                Vrijgezellenfeest Arnhem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                       Vrijgezellenfeest Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                   Vrijgezellenfeest Nijmegen

Regio Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                   Vrijgezellenfeest Drenthe

Regio Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                        Vrijgezellenfeest Zeeland

Regio Friesland
Regio Friesland, Leeuwarden, Sneek, etc:                          Vrijgezellenfeest Friesland

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

 

VRIJGEZELLENFEEST IN ZEELAND & OMGEVING

Staat er op korte termijn een vrijgezellenfeest in Zeeland in je agenda rood aangekruist? Samen met familie of vrienden deze bijzondere provincie bezoeken of inzetten voor een vrijgezellenfeest Zeeland of omgeving? Met een paar grote steden als Vlissingen, Middelburg en vele anderen is Zeeland een prima en bijzondere uitvalsbasis voor jullie vrijgezellenfeest. Geniet van de prachtige natuur, de historische steden met een grote geschiedenis. Ook Vlissingen is hier een mooi voorbeeld van. Al in de veertiende eeuw kreeg de havenstad Vlissingen stadsrechten. En gedurende haar rijke historie, is de stad ingelijfd door uiteenlopende landen. Eerst waren er de Spanjaarden in de Tachtig Jarge Oorlog. Toen waren het de Engelsen in ruil voor steun om te vechten tegen de Spanjaarden. Vervolgens kwamen de Fransen en uiteindelijk werd het weer toegevoegd aan ons mooie landje. Momenteel wordt het elke zomer ingenomen door hele hordes buitenlandse toeristen (voornamelijk Duitsers). Maar ook Middelburg gaat al ver terug. De geschiedenis van Middelburg gaat namelijk ruim 1000 jaar terug in de tijd. Destijds viel de nederzetting even onder het bewind van de Viking-koning Harald. De bijzondere ligging van de stad, zorgde er in Gouden eeuw zelfs voor dat Middelburg op Amsterdam na, de belangrijkste handelshaven van ons landje kon worden. En dit rijke verleden is nog steeds terug te vinden in de diverse monumenten die de mooie stad rijk is. Geef je vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of groepsuitje in Middelburg dan ook eens extra kleur in de vorm van een stadswandeling langs bijzondere gebouwen als het indrukwekkende 15e eeuwse stadhuis met z'n "Malle Betje", de abdij van Middelburg, de 17e eeuwse Oostkerk, of het 17e eeuwse Schuttershoofdkwartier de Kloeveniersdoelen. En na afloop drink je gezelllig wat op een terrasje met uitzicht op de Lange Jan. Of kies je liever voor 1 van de prachtige stranden die Zeeland rijk is? Wanneer het zonnetje schijnt zal ook het strand een prachtige plaats zijn voor een mooi vrijgezellenfeest in Zeeland of 1 van de historische steden. We hopen dat ons aanbod jullie goed op weg kan helpen en ere en uitje tussen staat die aansluit bij alle wensen van een waarschijnlijk diverse groep. Hebben jullie het konijnenpak klaarliggen?

PARTNER WORDEN?

Lipdub of filmuitje in Zeeland, workshop koken voor diverse wereldkeukens, paaldans workshop, cupcakes maken, genieten van een high tea, lachworkshop, burlesque leren dansen, shaken tijdens een cocktail workshop, losgaan tijdens percussie workshop, bonbons maken in Zeeland, sushi of sieraden maken en salsa leren dansen. Het is zo maar een greep uit het brede assortiment wat Onemotion te bieden heeft. Onemotion staat nooit stil en staat altijd open voor nieuwe workshops en dus voor4 uitbreiding. Van wijnproeverij Zeeland, schilder workshop, visagie workshop, bierproeverij, taarten leren maken, whisky proeverij tot een graffiti workshop in Zeeland. In vele steden en hun omgeving kun je dit aanbod vinden. Bij Onemotion staat de bezoeker voorop. We houden ons assortiment graag uitdagend, trendgevoelig en voor verschillende seizoenen in Zeeland. Ga je in de zomer liever een balletje slaan tijdens een golfclinic? Of kies je voor het tekenen van een bijzonder naaktmodel. Ben jij een aanbieder van een van deze workshops of een van de andere bijzondere uitjes die Onemotion op zijn site heeft staan? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Door de vele aanvragen voor samenwerken nemen wij uitsluitend contact met je op mocht het aansluiten bij de visie van Onemotion.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.

Lees meer over Onemotion


Onemotion
Zandheuvel 52B
4901 HW Oosterhout

Onze voordelen


 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt