Vrijgezellenfeest en vrijgezellendag

tips en ideeën door heel Nederland

Vrijgezellenfeest aan het zoeken? Lees dit eerst voordat je boekt!

Als je dit leest, heb je waarschijnlijk de nobele taak op je genomen om een vrijgezellenavond of vrijgezellenfeest te organiseren. En voor je het weet, word je geconfronteerd met vragen als, gaan we voor iets dat de bruid/bruidegom heel erg leuk vindt, of iets dat niemand niet leuk vindt? Gaan we democratisch beslissen wat we gaan doen, of bepaal je als organisator gewoon wat het wordt? Hoe voorkom je keuzestress? Hoe zorg je ervoor dat je niet onnodig lang bezig blijft met het maken van een keuze? Hier willen we je graag bij helpen. Weet je toevallig al wat je wilt? Of wil je eerst een gevoel krijgen van wat er allemaal mogelijk is op vrijgezellenfeest gebied? Bekijk dan direct het gigantische aanbod aan activiteiten in alle regio's van Nederland. Heb je echter al wel een richting in gedachten en heb je behoefte aan advies, dan helpen onze experts je graag op persoonlijke wijze verder.

Maak hieronder nu eerst je keuze:

Vrijgezellenfeest naaktmodel schilderen of tekenen
incl. BTW vanaf
€36,50 p.p.

Vrijgezellenfeest naaktmodel schilderen of tekenen

Bereid je voor op een kunstzinnig en hilarische workshop in diverse steden in Nederland. Wat lijkt op een gewone schilderworkshop, blijkt al snel een workshop naaktmodel schilderen of tekenen (met mannelijk of vrouwelijk naaktmodel) te zijn. Deze workshop is erg populair bij vrijgezellenfeesten en een leuke manier om de aanstaande bruid of bruidegom een onverwachte middag te bezorgen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop naakmodel schilderen in steden door heel Nederland. 

Borrelboot als vrijgezellenfeest
incl. BTW vanaf
€34,50 p.p.

Borrelboot als vrijgezellenfeest

Inclusief onbeperkt drankarrangement (bier, fris en wijn)

Wat is er lekkerder dan een middagje genieten op het water met vrienden? De zon staat hoog aan de hemel, langs de waterkant genieten mensen van een lekker drankje op een terras. Muziek klinkt over het water. En jullie genieten van lekkere drankjes terwijl jullie over het water varen. Dit groepsuitje is inclusief een onbeperkt drankarrangement (bier, wijn en fris). Optioneel kan dit groepsuitje worden uitgebreid met een smakelijke lunch of een heerlijke BBQ. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over dit ontspannen vrijgezellenfeest of groepsuitje in jouw stad.

Expeditie Robinson vrijgezellenfeest
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Expeditie Robinson vrijgezellenfeest

Kijk je ook graag naar Expeditie Robinson en ben je benieuwd hoe je het ervan af zou brengen tijdens één van de groepsopdrachten? Ga dan nu de strijd aan met je groepsgenoten tijdens dit Expeditie Robinson vrijgezellenfeest. Diverse groepsopdrachten volgen elkaar op. Optioneel: het combineren van dit groepsuitje met een heerlijke BBQ. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de High land games mogelijkheden voor je vrijgezellenfeest.

Vrijgezellenfeest graffiti
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Vrijgezellenfeest graffiti

Heb je zelf al eens een mooie tag willen zetten? Van throw-up tot wildstyle en master piece, bij deze graffiti workshop leer je de verschillende technieken. Gooi al je creativiteit in de strijd en duik op 100% legale wijze in deze coole maar omstreden kunstvorm. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de graffiti workshop mogelijkheden in jouw omgeving .

Uit handen van de jagers als vrijgezellenfeest
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

Uit handen van de jagers als vrijgezellenfeest

Slechts één ding is belangrijk; laat je niet vangen. Tenminste als je één van de voortvluchtigen bent. Dan doe je er natuurlijk alles aan om niet op te vallen en ga je helemaal op in de massa. Ben je een jager, dan ligt dat natuurlijk helemaal anders. Dan ga je aan de hand van moderne hulpmiddelen op jacht. Wil jij je vrijgezellenfeest voor mannen (of vrouwen) combineren met een zinderende City Game? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

Hele foute vrienden of vriendinnen vrijgezellenfeest
incl. BTW vanaf
€29,50 p.p.

Hele foute vrienden of vriendinnen vrijgezellenfeest

Als vrienden- of vriendinnengroep nemen jullie het natuurlijk altijd voor elkaar op. In goede en slechte tijden zijn jullie er voor elkaar. Maar een geintje op z´n tijd moet natuurlijk kunnen, toch? Nou, dan wordt dit een stevig geintje. Durf jij je vrienden of vriendinnen voor blok te zetten? Heeft iedereen straks het schaamrood op de kaken? Ga de ludieke strijd met elkaar aan en bewijs dat jullie naast goede vrienden of vriendinnen ook goed fout kunnen zijn. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over dit ludieke vrijgezellenfeest.

Chairdance vrijgezellenfeest
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Chairdance vrijgezellenfeest

Ontdek jouw sensuele kant met Chairdance/Sensual Dance. Denk aan sexy en verleidelijk bewegingen om jouw vrouwelijke en/of sensuele kant naar boven halen. Er zal worden gefocust op Chair dancing en tevens zullen we bewegingen naar/op de vloer oefenen). Er zal worden toegewerkt naar een mooie Charidance/Sensual routine (dans) in de workshop, welke eenieder kan volgen en meedoen. Vind jij het ook een mooie en spannende beleving om jouw individuele vrouwelijke kracht naar boven te halen! Sensual chairdancing is tevens een mooie manier om kracht en flexibiliteit te verbeteren terwijl je leert jouw lichaam op sexy manieren te bewegen. En humor en plezier mogen zeker niet ontbreken. Neem je hakken mee en kleed je sexy en/of vrouwelijk. Wil je meer weten, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Highland Games vrijgezellenfeest
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Highland Games vrijgezellenfeest

De adrenaline kookt door je aderen en je voelt ruige zweetdruppels stromen onder je kilt. Welkom op de Highland games! Doe als de voorouders van de Schotten zo’n 4000 jaar geleden: laat zien dat je je clan waardig bent aan de hand van een aantal intensieve en mannelijke proeven. Bereid je voor op middagje brullen, joelen en heel veel lachen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de High land games mogelijkheden in jouw omgeving.

Burlesque vrijgezellenfeest
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Burlesque vrijgezellenfeest

Is het soms niet heerlijk om jezelf op en top vrouw te voelen? Heerlijk bewegen en genieten van de prachtige vrouwelijke bewegingen? Geef dit nog een extra boost met deze inspirerende Burlesque workshop. De mooiste moves in een leuke choreografie passend bij jullie groep, je wordt helemaal mee getrokken in de wereld van het magische burlesque dansen. Samen met de andere mensen uit de groep zal het op het begin even wennen zijn maar al snel zal vertrouwen dit wegnemen en zorgen voor een onvergetelijke workshop. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een burlesque vrijgezellenfeest voor vrouwen bij jou in de buurt, vraag dan meer informatie aan middels onderstaande button. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner. Veel plezier!

Workshop koe schilderen als vrijgezellenfeest
incl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Workshop koe schilderen als vrijgezellenfeest

Ben je op zoek naar een creatieve workshop? En dan het liefste eentje waarbij je iets kunt beschilderen? Denk dat ook eens aan het beschilderen van een koe gemaakt van papier maché. Maak je eigen kunstwerk tijdens een gezellige workshop die barst van de inspirerende creativiteit. Kies voor een bepaalde stijl en bekijk voor welke versie je vriendinnen uiteindelijk hebben gekozen. En natuurlijk neem je je zelf bedachte kunstwerk mee naar huis om het daar een prominente plaats te geven. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop koe schilderen als vrijgezellenfeest door heel Nederland.

Elkaars hoofd boetseren vrijgezellenfeest
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Elkaars hoofd boetseren vrijgezellenfeest

Tijd voor een artistieke vrijgezellenfeest in de stad van jouw keuze. Tijdens dit vrijgezellenfeestje ga je elkaar op een hele andere manier bekijken. Heb je oog voor elk detail? Breng deze details dan tot leven tijdens deze workshop elkaars hoofd boetseren.  Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over dit creatieve vrijgezellenfeest in de regio van jouw keuze. We wensen je alvast heel veel plezier toe!

Kokend vrijgezellenfeestje
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Kokend vrijgezellenfeestje

De combinatie van lekker eten, samen lachen en culinair bezig zijn is al jaren onverslaanbaar. Vandaar dat een kookworkshop als invulling van een vrijgezellenfeest nog altijd hoog staat genoteerd in onze top 10. Van culinaire creativiteit tot authentieke gezelligheid, een vrijgezellenfeestje koken is de ideale invulling voor jouw vrijgezellenfeest.  Aangezien we samenwerken met diverse partners in diverse steden kunnen de vanaf-prijzen fluctureren tussen €40 en €55 p.p. inc. BTW  (afhankelijk van de exacte inhoud en duur).   Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookworkshop mogelijkheden bij jou in de buurt.

Archery tag als vrijgezellenfeest
incl. BTW vanaf
€20 p.p.

Archery tag als vrijgezellenfeest

Deze spannende activiteit heeft wat weg van o.a. boogschieten, trefbal en paintball en zal vast en zeker zorgen voor een heleboel adrenaline bij de spelers. Gewapend met speciale bogen (met uiteraard zachte punten) trekken jullie ten strijde om de aan jullie gewaagde tegenstanders te verschalken. Maar er zijn meerdere wegen die leiden tot de eindoverwinning. Dat maakt deze activiteit ook nog eens strategisch erg interessant. Wil je meer weten over Archery tag als invulling van jullie vrijgezellenfeest? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

incl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Workshop zilveren ketting maken

Ben je een liefhebber van sieraden? Draag je graag ringen, armbanden en een mooie ketting? Vraag je jezelf altijd af hoe deze prachtige dingen worden gemaakt? Kies dan voor de workshop zilveren ketting maken! Tijdens een creatieve workshop ga je namelijk aan de slag om een unieke eigen zilveren teksthanger te maken. Gebruik letters, leuke figuurtjes en misschien wel cijfers om er een hele bijzondere en vooral unieke zilveren teksthanger van te maken. Tijdens deze workshop doorloop je het proces van begin tot eind onder professionele begeleiding. Interesse? Vraag snel meer informatie aan en laat je overtuigen.

Heel Holland bakt en jullie nu ook tijdens dit vrijgezellenfeest
incl. BTW vanaf
€39,95 p.p.

Heel Holland bakt en jullie nu ook tijdens dit vrijgezellenfeest

Van goddelijke taarten tot ovenverse koekjes, van de allermooiste versieringen tot technisch hoogwaardige meesterwerken, het is nu eenmaal zo dat Heel Holland bakt. Dat heb je mogelijk als fan wekelijks kunnen zien op tv, waar de mooiste creaties uit de oven werden getoverd. Maar deden jullie zelf al mee, of zijn jullie aan het wachten op het juiste moment om mee te doen? Dan is dat moment nu eindelijk aangebroken. Jullie gaan aan de slag om 3 baksel te bakken en na afloop te versieren. En niet onbelangrijk..., na afloop zal er natuurlijk moeten worden geproefd om te beoordelen welke baksels nu het allerlekkerste zijn. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor deze bijzondere workshop bakken, vraag dan meer informatie aan middels onderstaande button. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

The weddinggame vrijgezellenfeest
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

The weddinggame vrijgezellenfeest

Deze City Game is bijzonder geschikt als bijvoorbeeld vrijgezellenfeest voor vrouwen of vriendinnendag. Een ludiek en interactief stadsspel zorgt voor een geweldige girlpower ervaring? Bereid je voor op een middagje lachen en lekker actief bezig in de buitenlucht. Bereid je voor op een op en top vrouwelijke vrijgezellendag in diverse steden in Nederland. Wil je meer weten, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop parfum maken als vrijgezellenfeest
incl. BTW vanaf
€24,95 p.p.

Workshop parfum maken als vrijgezellenfeest

Geniet je ook altijd zo van een heerlijk geurtje? Iemand die langsloopt met je favoriete geurtje waardoor je even weg kunt dromen. Wist je dat parfum (of toen nog per fumus) ruim 3000 jaar voor Christus in Egypte is ontstaan? Kruiden, planten en takken werden gebruikt als geur offers voor de goden. Maar nu is het tijd om zelf een heerlijke parfum te maken tijdens deze parfum maken workshop. De professionele begeleiding neemt je mee in de wereld van een geuren, oliën en het maken van de perfecte parfum. Bedenk jij de nieuwste lijn voor een bekend merk? Combineer de lekkerste geuren op weg naar een unieke eigen parfum!

Maak je lipdub vrijgezellenfeest (of speelfilm)
incl. BTW vanaf
€39,95 p.p.

Maak je lipdub vrijgezellenfeest (of speelfilm)

Stond je vroeger altijd al te dansen op de nieuwste hits? Dol op muziek en deel je dit met je vriendinnen? Of zoek je gewoon een onvergetelijk uitje voor je vrijgezellenfeest waar je jaren plezier van gaat beleven? Want dat is zeer zeker het geval bij dit lipdub vrijgezellenfeest uitje. Kies je favoriete nummer en ga helemaal los. En natuurlijk mag het resultaat er achteraf zijn...misschien laat je het zelfs zien op de bruiloft? Ook kun je er natuurlijk voor kiezen je favoriete speelfilm na te spelen om er een waar spektakel van te maken. Dit uitje staat te boek als gezellig, sfeervol, ludiek en op sommige momenten ronduit hilarisch. Van een comedy, thriller, romantisch drama tot videoclip of lipdub, dit wordt een hele bijzondere invulling van jouw vrijgezellenfeest. De begeleiding is in handen van een echte filmproducent die je alle kneepjes gaat leren. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Paaldans vrijgezellendag
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Paaldans vrijgezellendag

Een zeer populaire bezigheid dat paaldansen. Helemaal op en top vrouw voelen. Nee je hoeft niet op de bar te klimmen om te leren hoe je prachtige bewegingen kunt maken. Een zeer populair uitje voor een vrouwelijk vrijgezellenfeest is een workshop paaldansen. Er zijn diverse grote steden in Nederland die deze populaire activiteit aanbieden. En dus ook zeker bij jou in de regio. Heb je altijd al eens willen uitvinden of het paaldansen voor je is weggelegd? Of wil je gewoon een ludieke, enerverende en gezellige workshop die je nog lang zal herinneren? Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

The Hangover vrijgezellenfeest
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

The Hangover vrijgezellenfeest

Deze City Game is bijzonder geschikt als vrijgezellenfeest voor mannen (ook geschikt als last minute vrijgezellenfeest). Word jij na afloop ook ineens wakker met een tijger in plaats van een kater? Heb je overal blauwe plekken en enorme hoeveelheden geld op zak? Dan ben je waarschijnlijk terecht gekomen in deze The Hangover City Game. Maak je borst maar nat voor een aantal enorm vreemde opdrachten.... . Wil je meer weten over de mogelijkheden van een Hangover vrijgezellenfeest, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Armbanden maken als vrijgezellenfeest
incl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Armbanden maken als vrijgezellenfeest (ibiza style)

Zoek je een creatief en inspirerend groepsuitje of vrijgezellenfeest? En hou je wel van leuke accessoires? En droom je wel eens weg bij de gedachte om op je blote voeten over het strand van Ibiza te lopen? Dan geeft deze workshop vast de juiste sfeer. Denk dan eens ook aan een workshop armbanden maken (Ibiza style). Duik in een wereld vol creatieve inspiratie en ontwerp een blijvende herinnering aan deze speciale dag. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een workshop armbanden maken in jouw regio, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Bubble voetbal als vrijgezellenfeest
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Bubble voetbal als vrijgezellenfeest

Heeft voetbal geen geheim meer voor je? Schiet en kop je alle ballen vanuit alle hoeken en standen binnen? Dan is dat nu verleden tijd. Tijdens bubbel voetbal stap je namelijk in een grote plastic bal. Dit zal je verplichten om zo goed mogelijk samen te scoren. Mensen van het scoren afhouden door je "lichaam van plastic" goed in te zetten of een aanval op Messi-achtige manieren te ontwijken. Zet alle tactieken overboord en focus je op je eigen bubbel. En komt de bal dan toch goed voor je voeten schroom dan niet om deze hard binnen te schieten en je team zo naar de overwinning te helpen. Lachen, gieren en brullen staat centraal tijdens dit actieve uitje. Vraag snel meer informatie aan voor een onvergetelijk uitje.

Offroad vrijgezellenfeest Zuid-Holland of Oost-Brabant
incl. BTW vanaf
€48 p.p.

Offroad vrijgezellenfeest

Ben je op zoek naar een leuk en origineel vrijgezellenfeest voor mannen of vrouwen op 4 of meer wielen? Dan is deze bijzondere offroad rally echt een aanrader. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een Offroad rally als invulling van je mannelijke of vrouwelijke vrijgezellenfeest in diverse regios, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over dit leuke offroad rally vrijgezellenfeest.

Workshop slippers pimpen als vrijgezellenfeest
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Workshop slippers pimpen als vrijgezellenfeest

Zoek je een creatief en inspirerende workshop voor vrouwen, groepsuitje of vrijgezellenfeest? En wil je er in de zomer stijlvol uitzien (met een persoonlijke touch). Denk dan eens aan een workshop slippers versieren. Duik in een wereld vol creatieve inspiratie en creëer een blijvende en tastbare herinnering aan deze speciale dag. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een workshop slippers versieren in jouw regio, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

City escape als vrijgezellenfeest
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

City escape als vrijgezellenfeest

Deze City game is een variant op de zeer populaire escape rooms van dit moment. Alleen deze game speel je in het centrum van de stad. Breken jullie alle codes? Ontrafelen jullie op tijd alle raadsels en geheimen? Welk team wint de sleutel van de stad? Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een City Escape Game bij jou in de buurt als invulling van je vrijgezellendag, vraag dan meer informatie aan middels onderstaande button.  Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Tapas vrijgezellenfeest
incl. BTW vanaf
€40 p.p.

Tapas vrijgezellenfeest

Wie houdt er niet van lekker eten?! En wat is er leuker dan dit lekker eten samen te bereiden met je vrienden/ vriendinnen onder professionele begeleiding? Onemotion tipt daarom deze leuke workshop tapas maken op diverse plaatsen door heel Nederland. Ontdek je verborgen culinaire kunsten en geniet van al het lekkers dat jullie zelf hebben gemaakt. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop tapas maken in jouw regio.

Vrijgezellenfeest met veel bonbons
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Vrijgezellenfeest met veel bonbons

Ben je ook zo verslaafd aan zoete lekkernijen en dan in het bijzonder chocolade? En zoek je een zoet en lekker uitje voor je vrijgezellenfeest? Kies dan voor een workshop bonbons maken. Tijdens deze workshop krijg je de kans om te leren hoe je zelf de lekkerste bonbons kunt vervaardigen. Uiteraard neem je na afloop het resultaat lekker mee naar huis. Proef de zoete smaak van inspiratie! Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over dit heerlijk vrijgezellenfeest bij jou in de buurt. We wensen je alvast heel veel zoet plezier toe!

Paintball vrijgezellenfeest
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Paintball vrijgezellenfeest

Ben jij dol op verf? Maar dan niet in de kunstzinnige zin van het woord? Krijg jij een enorme kick van spanning en adrenaline? Dan is het tijd voor deze paintball activiteit. Hijs je in de combat outfit en stap de paintball wereld in. Duik jij op tijd weg voor een verfkogel? En counter jij door je tegenstander direct uit de wedstrijd te schieten? Dan ben jij gemaakt voor deze strijd. En houden jullie achteraf nog wat tijd over om iemand in het zonnetje te zetten? Hijs hem of haar in een konijnenpak en schiet de patronen leeg. Veel plezier toegewenst.

Percussie vrijgezellenfeest
incl. BTW vanaf
€15 p.p.

Percussie vrijgezellenfeest

Zelf muziek maken, meebewegen op een opzwepend ritme en deel uit maken van een groter geheel. Tijdens dit ritmische vrijgezellenfeest kan het allemaal. En onze percussie workshoppartner is een verhaal apart. Ze treden op door heel Nederland met hun eigen samba band, bestaand uit slechts 2 personen. Van winkelcentrum tot zomerfestival, overal waar ze komen vullen ze hun samba band spontaan aan met het niets vermoedende publiek. Dit zijn echte workshop professionals, in staat om elke groep mensen om te toveren tot een geoliede samba machine. Wil je je vrijgezellenfeest een muzikale boost geven, dan is deze percussie workshop misschien wel een hele leuke optie.

Maak de allerbeste Hamburger vrijgezellenfeest
incl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Maak de allerbeste Hamburger vrijgezellenfeest

Dit is een bijzondere variant op de reguliere kookworkshop. Je gaat hierbij niet proberen om een toekomstige Michelin Ster binnen te halen, maar je houdt het een beetje casual, maar zeker niet minder gezellig!! Maar onderschat hierbij de hamburger niet! Aan de hand van verse ingrediënten ga je jouw ultieme burger samenstellen. Uiteraard bereid je ook de sausjes helemaal zelf. Tenslotte wordt deze klassieker aangevuld met heerlijke verse frietjes en jouw meesterwerk is klaar. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over deze hamburger kookworkshop voor je vrijgezellenfees in jouw regio.

Workshop Ibiza armbanden maken als vrijgezellenfeest
incl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Workshop Ibiza armbanden maken als vrijgezellenfeest

Zoek je een creatief en inspirerend groepsuitje of vrijgezellenfeest voor vrouwen in jouw regio? En hou je wel van leuke accessoires? En droom je wel eens weg bij de gedachte om op je blote voeten over het strand van Ibiza te lopen? Dan geeft deze workshop vast de juiste sfeer. Denk dan eens ook aan een workshop armbanden maken (Ibiza style). Duik in een wereld vol creatieve inspiratie en ontwerp een blijvende herinnering aan deze speciale dag. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een zomerse en vooral ook creatieve workshop, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Bollywood vrijgezellenfeest
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Bollywood vrijgezellenfeest

Ken je de beelden van de prachtig opgemaakte vrouwen in kleurrijke jurken die op een rustige en beheerste manier een dans uitvoeren? Dat is Bollywood dansen! Stap in deze kleurrijke wereld en leer de kneepjes van het dansen tijdens dit swingende vrijgezellenfeest of workshop met vriendinnen. Uiteraard is een Bollywood vrijgezellenfeestje niet compleet zonder traditionele kleding. Kies dus snel de jurk uit in de kleur die het beste bij jou past en schitter tijdens deze workshop Bollywood dansen. Wil je meer weten over dit Bollywood vrijgezellenfeest in jouw omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Moordspel vrijgezellenfeest
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

Moordspel vrijgezellenfeest

Hou je van spanning, detectives en speurwerk? Dan is deze moordspel City Game in diverse regio´s door heel Nederland een echte aanrader. Weet jij te achterhalen wat er werkelijk is gebeurd? Hoe ga je te werk om het probleem op te lossen. Zie jij als enige geen details over het hoofd? Dan maak je een goede kans om als winnaar uit de bus te komen. 
Wil je meer weten over de mogelijkheden van een moordspel bij jou in de buurt, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over een moordspel Game bij jou in de buurt.

Onemotion partner & preferred partner keurmerk

We willen heel een optimale beleving realiseren voor onze klanten, zowel in de voorbereiding als op de dag van het evenement zelf. Wat wij zelf als een belangrijke graadmeter voor kwaliteit zien is de tijd waarin we naar grote tevredenheid samenwerken met een partner. Daarom hebben we 2 keurmerken die deze gedachte vertegenwoordigen.

 
   
Onemotion partner
Onemotion partnerkeurmerk
Deze partner werkt samen met ons
De samenwerking verloopt naar grote tevredenheid voor de klant, de partner en Onemotion.
 
 
   
Onemotion partner
Onemotion preferred partnerkeurmerk
Deze partner werkt minimaal 5 jaar samen met ons
De samenwerking verloopt naar grote tevredenheid voor de klant, de partner en Onemotion.
De partner heeft een expertfunctie
 

 

Klik direct door naar het vrijgezellenfeest aanbod in jouw regio:

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                Vrijgezellenfeest Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     Vrijgezellenfeest Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Vrijgezellenfeest Haarlem                                                   

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                      Vrijgezellenfeest Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, etc:                        Vrijgezellenfeest Den Haag
Regio Scheveningen:                                                             Vrijgezellenfeest Scheveningen
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                     Vrijgezellenfeest Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                        Vrijgezellenfeest Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                           Vrijgezellenfeest Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                             Vrijgezellenfeest Gouda 

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                   Vrijgezellenfeest Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                    Vrijgezellenfeest Amersfoort 

Regio Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                   Vrijgezellenfeest Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                      Vrijgezellenfeest Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                     Vrijgezellenfeest Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                          Vrijgezellenfeest Breda

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                                        Vrijgezellenfeest Almere
Regio Lelystad:                                                                      Vrijgezellenfeest Lelystad

Regio Limburg
Regio Venlo, Venray, etc:                                                      Vrijgezellenfeest Venlo
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                      Vrijgezellenfeest Maastricht

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                              Vrijgezellenfeest Groningen

Regio Overijssel
Regio Enschede, Hengelo, Deventer, etc:                           Vrijgezellenfeest Enschede
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                   Vrijgezellenfeest Zwolle

Regio Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem, etc:                                Vrijgezellenfeest Arnhem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                       Vrijgezellenfeest Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                   Vrijgezellenfeest Nijmegen

Regio Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                   Vrijgezellenfeest Drenthe

Regio Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                        Vrijgezellenfeest Zeeland

Regio Friesland
Regio Friesland, Leeuwarden, Sneek, etc:                          Vrijgezellenfeest Friesland

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

PREFERRED VRIJGEZELLENFEEST PARTNERSCHAP
De wijze waarop wij samenwerken met onze partners is uniek binnen de feestbranche. Het centrale thema is daarbij wederzijdse vrijheid en vertrouwen. Hierbij focussen we altijd op het realiseren van een langdurige (jarenlange) samenwerking. En juist deze samenwerkingsduur beschouwen we zelf als een belangrijke kwaliteitsindicator. Hoe langer je immers samenwerkt, des te beter je elkaar leert kennen. We willen graag aan de ene kant onze trouwe partners bedanken voor de samenwerking en daarnaast ook zorgen voor een kwaliteitskenmerk voor de markt. Daarom hebben we het Onemotion partner en preferred partnerschap logo voor vrijgezellenfeest aanbieders in het leven geroepen. 

Onemotion partner keurmerk

- Partnerschap > 1 jaar
- Grote klantentevredenheid

Onemotion preferred partner

- Partnerschap > 5 jaar
- Grote klantentevredenheid
- Expertfunctie

VEELGESTELDE VRAGEN

+ Wat kost een vrijgezellenfeest?

Onemotion heeft een enorm aanbod workshops, groepsuitjes en feestkleding bestemd voor jouw vrijgezellenfeest (door heel Nederland, of je nu in Limburg, Overijssel of Zuid-Holland zoekt). Van kroegentocht tot speelfilmuitje, kijk op de regiolinks voor het volledige overzicht in de stad van jouw keuze. Workshops zijn verkrijgbaar vanaf €15 p.p. Ook is het mogelijk om je vrijgezellenfeest te vieren in Duitsland, kijk op ideen Junggesellenabschied, of België (vrijgezellenavond Antwerpen, of vrijgezellenfeest in België:  Gent, Brugge etc.), kijk voor meer informatie op vrijgezellenfeest Antwerpen.

Waar komt het vrijgezellenfeest vandaan?
Vermoedelijk komt de gewoonte om een vrijgezellenfeest te organiseren voort uit de teleurstelling van de vrienden van de bruidegom. Ze waren immers bang om hun goede vriend te moeten delen met de aanstaande bruid en zo naar verwachting dus het onderspit te zullen delven. Het "hengstenbal" is allang niet meer alleen voor de mannen. Ook de vrouwen doen net zo hard mee.

Vanaf hoeveel deelnemers kan ik een vrijgezellenfeest organiseren?
Dat is lastig te zeggen. Voor sommige tips geldt een minimum van 4 personen, voor anderen geldt een minimum van 20. Is jouw groepsgrootte te klein voor de activiteit van jouw keuze, dan is het in sommige gevallen mogelijk om het uitje te regelen tegen een hogeren prijs per persoon. 

Waar vind ik een vrijgezellenfeest in mijn regio?
Van Limburg tot Overijssel, van Brabant tot Gelderland, Onemotion heeft diverse leuke activiteiten door heel Nederland. Door op de onderstaande stedenlink van je keuze te klikken vind je meer informatie over vrijgezellenfeest tips in de regio van jouw voorkeur. En de vrijgezelle vrienden en vriendinnen van de bruid of bruidegom nodigen we van harte uit om een kijkje te nemen op onze single reizen website.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.


NL: www.onemotion.nl

BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt