Vrijgezellenfeest en vrijgezellendag

tips en ideeën door heel Nederland

vrijgezellenfeest.jpg

Diverse vrijgezellenfeest concepten (naast regulier aanbod)

Als je dit leest, heb je waarschijnlijk de nobele taak op je genomen om een vrijgezellenavond of vrijgezellenfeest te organiseren. En voor je het weet, word je geconfronteerd met vragen als, gaan we voor iets dat de bruid/bruidegom heel erg leuk vindt, of iets dat niemand niet leuk vindt? Gaan we democratisch beslissen wat we gaan doen, of bepaal je als organisator gewoon wat het wordt? Hoe voorkom je keuzestress? Hoe zorg je ervoor dat je niet onnodig lang bezig blijft met het maken van een keuze? Hier willen we je graag bij helpen. Weet je toevallig al wat je wilt? Of wil je eerst een gevoel krijgen van wat er allemaal mogelijk is op vrijgezellenfeest gebied? Bekijk dan direct het gigantische aanbod aan activiteiten in alle regio's van Nederland. Heb je echter al wel een richting in gedachten en heb je behoefte aan advies, dan helpen onze experts je graag op persoonlijke wijze verder.

Maak hieronder nu eerst je keuze:

Vergeet niet om ook leuke kleding en attributen te kiezen:

Expeditie Robinson vrijgezellenfeest
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Expeditie Robinson vrijgezellenfeest

Kijk je ook graag naar Expeditie Robinson en ben je benieuwd hoe je het ervan af zou brengen tijdens één van de groepsopdrachten? Ga dan nu de strijd aan met je groepsgenoten tijdens dit Expeditie Robinson vrijgezellenfeest. Diverse groepsopdrachten volgen elkaar op. Optioneel: het combineren van dit groepsuitje met een heerlijke BBQ. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de High land games mogelijkheden voor je vrijgezellenfeest.

Paaldans vrijgezellendag
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Paaldans vrijgezellendag

Een zeer populaire bezigheid dat paaldansen. Helemaal op en top vrouw voelen. Nee je hoeft niet op de bar te klimmen om te leren hoe je prachtige bewegingen kunt maken. Een zeer populair uitje voor een vrouwelijk vrijgezellenfeest is een workshop paaldansen. Er zijn diverse grote steden in Nederland die deze populaire activiteit aanbieden. En dus ook zeker bij jou in de regio. Heb je altijd al eens willen uitvinden of het paaldansen voor je is weggelegd? Of wil je gewoon een ludieke, enerverende en gezellige workshop die je nog lang zal herinneren? Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Vrijgezellenfeest met veel bonbons
incl. BTW vanaf
€50 p.p.

Vrijgezellenfeest met veel bonbons

Ben je ook zo verslaafd aan zoete lekkernijen en dan in het bijzonder chocolade? En zoek je een zoet en lekker uitje voor je vrijgezellenfeest? Kies dan voor een workshop bonbons maken. Tijdens deze workshop krijg je de kans om te leren hoe je zelf de lekkerste bonbons kunt vervaardigen. Uiteraard neem je na afloop het resultaat lekker mee naar huis. Proef de zoete smaak van inspiratie! Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over dit heerlijk vrijgezellenfeest bij jou in de buurt. We wensen je alvast heel veel zoet plezier toe!

Moorddiner als vrijgezellenfeest
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Moorddiner als vrijgezellenfeest

Keuze uit diverse feestlocaties of je eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

Zijn jullie klaar voor een spannend moordmysterie? Tijdens dit bijzondere groepsuitje gaan jullie een moordzaak oplossen en dat doen jullie onder het genot van een heerlijk diner. Zijn jullie in staat om achter de belangrijke vragen te komen zoals wie, waarom, hoe enzovoorts? Bewijs het maar tijdens dit leuke moorddiner als vrijgezellenfeest in de stad van je voorkeur. Natuurlijk mag er ook gelachen worden tijdens dit leuke diner. Wil je meer weten over dit leuke groepsuitje in jouw regio, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels het onderstaande informatieformulier.

Cupcake vrijgezellenfeest
incl. BTW vanaf
€50 p.p.

Cupcake vrijgezellenfeest

Ben je een liefhebber van gebakjes, snoep en zoetigheid? Dol op even bijkletsen maar toch ook je creativiteit de vrije loop te laten? Hou je van gezelligheid en zoek je een rustig punt om tijdens je vrijgezellenfeest even bij te komen? Dan is een cupcake vrijgezellenfeest misschien leuk om tussendoor te doen! Bereidt je voor op een zoete en ludieke middag of avond! Maak zelf de mooiste cupcakes, versier ze alsof ze over de toonbank moeten en eet ze vervolgens lekker zelf (of samen) op. Wil je meer weten? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan in de regio van jouw voorkeur.

Sexy quiz als vrijgezellenfeest in Alkmaar
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Sexy quiz als vrijgezellenfeest

Seks,wie houdt er niet van? En dus jij een je vrienden en vriendinnen vast ook. Maar wie van jullie weet er eigenlijk het meest van dit spannende onderwerp af? Wie is degene waar anderen nog wat van kunnen leren? Dit vrijgezellenfeest is natuurlijk uitermate geschikt als voorbereiding op de huwelijksnacht.  Dus zo helpen jullie samen de aanstaande bruid of bruidegom bij het voorkomen van een grote teleurstelling, voor als het straks eenmaal zover is. Wil je meer weten over dit spannend , sexy en leerzame groepsuitje in jouw regio, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels het onderstaande informatieformulier.

Kokend vrijgezellenfeestje
incl. BTW vanaf
€55 p.p.

Kokend vrijgezellenfeestje

De combinatie van lekker eten, samen lachen en culinair bezig zijn is al jaren onverslaanbaar. Vandaar dat een kookworkshop als invulling van een vrijgezellenfeest nog altijd hoog staat genoteerd in onze top 10. Van culinaire creativiteit tot authentieke gezelligheid, een vrijgezellenfeestje koken is de ideale invulling voor jouw vrijgezellenfeest.  Aangezien we samenwerken met diverse partners in diverse steden kunnen de vanaf-prijzen fluctureren tussen €40 en €55 p.p. inc. BTW  (afhankelijk van de exacte inhoud en duur).   Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookworkshop mogelijkheden bij jou in de buurt.

Vrijgezellenfeest naaktmodel schilderen of tekenen
incl. BTW vanaf
€37,5 p.p.

Vrijgezellenfeest naaktmodel schilderen of tekenen

Bereid je voor op een kunstzinnig en hilarische workshop in diverse steden in Nederland. Wat lijkt op een gewone schilderworkshop, blijkt al snel een workshop naaktmodel schilderen of tekenen (met mannelijk of vrouwelijk naaktmodel) te zijn. Deze workshop is erg populair bij vrijgezellenfeesten en een leuke manier om de aanstaande bruid of bruidegom een onverwachte middag te bezorgen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop naakmodel schilderen in steden door heel Nederland. 

City escape als vrijgezellenfeest
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

City escape als vrijgezellenfeest

Deze City game is een variant op de zeer populaire escape rooms van dit moment. Alleen deze game speel je in het centrum van de stad. Breken jullie alle codes? Ontrafelen jullie op tijd alle raadsels en geheimen? Welk team wint de sleutel van de stad? Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een City Escape Game bij jou in de buurt als invulling van je vrijgezellendag, vraag dan meer informatie aan middels onderstaande button.  Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Bollywood vrijgezellenfeest
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Bollywood vrijgezellenfeest

Ken je de beelden van de prachtig opgemaakte vrouwen in kleurrijke jurken die op een rustige en beheerste manier een dans uitvoeren? Dat is Bollywood dansen! Stap in deze kleurrijke wereld en leer de kneepjes van het dansen tijdens dit swingende vrijgezellenfeest of workshop met vriendinnen. Uiteraard is een Bollywood vrijgezellenfeestje niet compleet zonder traditionele kleding. Kies dus snel de jurk uit in de kleur die het beste bij jou past en schitter tijdens deze workshop Bollywood dansen. Wil je meer weten over dit Bollywood vrijgezellenfeest in jouw omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Beachfun uitje
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Beachfun uitje

Op zoek naar een sportief uitje maar in een ander jasje dan normaal? Dan is ons programma met combinaties van beachsporten de oplossing. Niet het gras of de zaal, maar het zand is nu de ondergrond van jouw activiteit. En dat in jouw regio! Maak een combinatie tussen sporten als beachvolleybal, beachtennis, beachsoccer, beachkorfbal, beachrugby of footvolley en ervaar de sport als nooit tevoren! Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit onvergetelijk bedrijfsuitje op een strand in Utrecht, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan.

Burlesque vrijgezellenfeest
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Burlesque vrijgezellenfeest

Is het soms niet heerlijk om jezelf op en top vrouw te voelen? Heerlijk bewegen en genieten van de prachtige vrouwelijke bewegingen? Geef dit nog een extra boost met deze inspirerende Burlesque workshop. De mooiste moves in een leuke choreografie passend bij jullie groep, je wordt helemaal mee getrokken in de wereld van het magische burlesque dansen. Samen met de andere mensen uit de groep zal het op het begin even wennen zijn maar al snel zal vertrouwen dit wegnemen en zorgen voor een onvergetelijke workshop. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een burlesque vrijgezellenfeest voor vrouwen bij jou in de buurt, vraag dan meer informatie aan middels onderstaande button. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner. Veel plezier!

50 tinten vrijgezellenfeest
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

50 tinten vrijgezellenfeest

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Bij deze City Game raden we je aan, je haren los te dragen over je oren. Zodat niemand kan zien hoe rood jouw oren precies zijn. Dit prikkelende spel is een uitstekende manier om beter in contact te komen met je eigen seksualiteit. Ontdek je eigen "stoute"kant en maak er een enorm hillarische middag van. We waarschuwen je wel voor het oplopen van overbelaste lachspieren. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het 50 tinten vrijgezellenfeest. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe!

Maak je lipdub vrijgezellenfeest (of speelfilm)
incl. BTW vanaf
€39,95 p.p.

Maak je lipdub vrijgezellenfeest (of speelfilm)

Stond je vroeger altijd al te dansen op de nieuwste hits? Dol op muziek en deel je dit met je vriendinnen? Of zoek je gewoon een onvergetelijk uitje voor je vrijgezellenfeest waar je jaren plezier van gaat beleven? Want dat is zeer zeker het geval bij dit lipdub vrijgezellenfeest uitje. Kies je favoriete nummer en ga helemaal los. En natuurlijk mag het resultaat er achteraf zijn...misschien laat je het zelfs zien op de bruiloft? Ook kun je er natuurlijk voor kiezen je favoriete speelfilm na te spelen om er een waar spektakel van te maken. Dit uitje staat te boek als gezellig, sfeervol, ludiek en op sommige momenten ronduit hilarisch. Van een comedy, thriller, romantisch drama tot videoclip of lipdub, dit wordt een hele bijzondere invulling van jouw vrijgezellenfeest. De begeleiding is in handen van een echte filmproducent die je alle kneepjes gaat leren. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Vrijgezellenfeest graffiti
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Vrijgezellenfeest graffiti

Heb je zelf al eens een mooie tag willen zetten? Van throw-up tot wildstyle en master piece, bij deze graffiti workshop leer je de verschillende technieken. Gooi al je creativiteit in de strijd en duik op 100% legale wijze in deze coole maar omstreden kunstvorm. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de graffiti workshop mogelijkheden in jouw omgeving .

Tapas vrijgezellenfeest
incl. BTW vanaf
€40 p.p.

Tapas vrijgezellenfeest

Wie houdt er niet van lekker eten?! En wat is er leuker dan dit lekker eten samen te bereiden met je vrienden/ vriendinnen onder professionele begeleiding? Onemotion tipt daarom deze leuke workshop tapas maken op diverse plaatsen door heel Nederland. Ontdek je verborgen culinaire kunsten en geniet van al het lekkers dat jullie zelf hebben gemaakt. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop tapas maken in jouw regio.

Chairdance vrijgezellenfeest
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Chairdance vrijgezellenfeest

Ontdek jouw sensuele kant met Chairdance/Sensual Dance. Denk aan sexy en verleidelijk bewegingen om jouw vrouwelijke en/of sensuele kant naar boven halen. Er zal worden gefocust op Chair dancing en tevens zullen we bewegingen naar/op de vloer oefenen). Er zal worden toegewerkt naar een mooie Charidance/Sensual routine (dans) in de workshop, welke eenieder kan volgen en meedoen. Vind jij het ook een mooie en spannende beleving om jouw individuele vrouwelijke kracht naar boven te halen! Sensual chairdancing is tevens een mooie manier om kracht en flexibiliteit te verbeteren terwijl je leert jouw lichaam op sexy manieren te bewegen. En humor en plezier mogen zeker niet ontbreken. Neem je hakken mee en kleed je sexy en/of vrouwelijk. Wil je meer weten, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Percussie vrijgezellenfeest
incl. BTW vanaf
€15 p.p.

Percussie vrijgezellenfeest

Zelf muziek maken, meebewegen op een opzwepend ritme en deel uit maken van een groter geheel. Tijdens dit ritmische vrijgezellenfeest kan het allemaal. En onze percussie workshop partner is een verhaal apart. Ze treden op door heel Nederland met hun eigen samba band, bestaand uit slechts 2 personen. Van winkelcentrum tot zomerfestival, overal waar ze komen vullen ze hun samba band spontaan aan met het niets vermoedende publiek. Dit zijn echte workshop professionals, in staat om elke groep mensen om te toveren tot een geoliede samba machine. Wil je je vrijgezellenfeest een muzikale boost geven, dan is deze percussie workshop misschien wel een hele leuke optie.

Workshop kettingreactie met diner als vrijgezellenfeest
incl. BTW vanaf
€65 p.p.

Workshop kettingreactie met diner als vrijgezellenfeest

Inclusief heerlijk diner

Je hebt ze vast wel eens gezien, die hele leuke filmpjes op youtube of TikTok waarop een bizarre kettingreactie is te zien. Een soort domino maar zijn het geen dominostenen die omvallen. Ongelofelijk knap hoe sommige kettingreacties lijken te werken. Waarschijnlijk denk je nu dat het je toch nooit zal lukken om zelf voor elkaar te krijgen. Maar dat hoeft toch de waarheid te zijn. Tijdens deze kettingreactie workshop leren jullie om zelf een flitsende kettingreactie in elkaar te zetten. Een diner is inbegrepen bij deze workshop als vrijgezellenfeest in jouw omgeving. Wil je meer weten over de mogelijkheden van deze leuke workshop met diner in jouw omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Uit handen van de jagers als vrijgezellenfeest
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Uit handen van de jagers als vrijgezellenfeest

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Slechts één ding is belangrijk; laat je niet vangen. Tenminste als je één van de voortvluchtigen bent. Dan doe je er natuurlijk alles aan om niet op te vallen en ga je helemaal op in de massa. Ben je een jager, dan ligt dat natuurlijk helemaal anders. Dan ga je aan de hand van moderne hulpmiddelen op jacht. Wil jij je vrijgezellenfeest voor mannen (of vrouwen) combineren met een zinderende City Game? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

Highland Games vrijgezellenfeest
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

1,5 meter proof: Highland Games als vrijgezellenfeest

De adrenaline kookt door je aderen en je voelt ruige zweetdruppels stromen onder je kilt. Welkom op de Highland games! Doe als de voorouders van de Schotten zo’n 4000 jaar geleden: laat zien dat je je clan waardig bent aan de hand van een aantal intensieve en mannelijke proeven. Bereid je voor op middagje brullen, joelen en heel veel lachen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de High land games mogelijkheden in jouw omgeving.

Moordspel vrijgezellenfeest
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

Moordspel vrijgezellenfeest

Hou je van spanning, detectives en speurwerk? Dan is deze moordspel City Game in diverse regio´s door heel Nederland een echte aanrader. Weet jij te achterhalen wat er werkelijk is gebeurd? Hoe ga je te werk om het probleem op te lossen. Zie jij als enige geen details over het hoofd? Dan maak je een goede kans om als winnaar uit de bus te komen. 
Wil je meer weten over de mogelijkheden van een moordspel bij jou in de buurt, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over een moordspel Game bij jou in de buurt.

The Hangover vrijgezellenfeest
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

The Hangover vrijgezellenfeest

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Deze City Game is bijzonder geschikt als vrijgezellenfeest voor mannen (ook geschikt als last minute vrijgezellenfeest). Word jij na afloop ook ineens wakker met een tijger in plaats van een kater? Heb je overal blauwe plekken en enorme hoeveelheden geld op zak? Dan ben je waarschijnlijk terecht gekomen in deze The Hangover City Game. Maak je borst maar nat voor een aantal enorm vreemde opdrachten.... . Wil je meer weten over de mogelijkheden van een Hangover vrijgezellenfeest, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Hele foute vrienden of vriendinnen vrijgezellenfeest
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Hele foute vrienden of vriendinnen vrijgezellenfeest

Als vrienden- of vriendinnengroep nemen jullie het natuurlijk altijd voor elkaar op. In goede en slechte tijden zijn jullie er voor elkaar. Maar een geintje op z´n tijd moet natuurlijk kunnen, toch? Nou, dan wordt dit een stevig geintje. Durf jij je vrienden of vriendinnen voor blok te zetten? Heeft iedereen straks het schaamrood op de kaken? Ga de ludieke strijd met elkaar aan en bewijs dat jullie naast goede vrienden of vriendinnen ook goed fout kunnen zijn. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over dit ludieke vrijgezellenfeest.

Koning Voetbal quiz met diner als vrijgezellenfeest
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Koning Voetbal quiz met diner als vrijgezellenfeest

Met begeleiding op afstand zonder diner (vanaf €24,50 p.p.), op locatie met diner vanaf €55 p.p.

Waar maak je heel veel mannen en vrouwen blij mee? Voetbal natuurlijk. Al die uren in de kroeg voor het scherm of in het stadion met een seizoenskaart gaan nu echt goed van pas komen tijdens deze koning voetbal quiz. Een inspirerende quizmaster test jullie kennis van het spel over de belangrijkste bijzaak van het leven. Wie maakt gehakt van de kennis van zijn of haar tegenstanders? Bij deze ludieke en spannende voetbalquiz is een heerlijk diner inbegrepen. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit leuke quizdiner in jouw omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. 

Verf smijten op kantoor
incl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Verf smijten op kantoor

Tijdens deze creatieve workshop kan je al je frustratie kwijt door te gooien met verf en het levert je ook nog eens een mooi resultaat op! Deze activiteit is ideaal voor tijdens een bedrijfsuitje of teambuilding activiteit. Het is mogelijk om deze activiteit op je eigen locatie te doen in een mobiele verfsmijtstudio. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat het kantoor vies wordt. Dus trek je oude kleding aan en boek deze workshop voor je bedrijfsuitje op kantoor! Wil je meer weten? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Bruid vs Bruidegom vrijgezellenfeest
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Bruid vs Bruidegom vrijgezellenfeest

Deze City Game is een ideale invulling voor een gemixt vrijgezellenfeest van mannen en vrouwen. De mannen onder leiding van de bruidegom gaan de strijd aan met de vrouwen onder leiding van de bruid. Wat volgt zijn spannende en ludieke opdrachten in een onvervalste battle of the sexes. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een Bruid vs Bruidegom vrijgezellenfeest bij jou in de buurt, vraag dan meer informatie aan middels onderstaande button.  Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Onemotion partner & preferred partner keurmerk

We willen heel een optimale beleving realiseren voor onze klanten, zowel in de voorbereiding als op de dag van het evenement zelf. Wat wij zelf als een belangrijke graadmeter voor kwaliteit zien is de tijd waarin we naar grote tevredenheid samenwerken met een partner. Daarom hebben we 2 keurmerken die deze gedachte vertegenwoordigen.

 
   
Onemotion partner
Onemotion partnerkeurmerk
Deze partner werkt samen met ons
De samenwerking verloopt naar grote tevredenheid voor de klant, de partner en Onemotion.
 
 
   
Onemotion partner
Onemotion preferred partnerkeurmerk
Deze partner werkt minimaal 5 jaar samen met ons
De samenwerking verloopt naar grote tevredenheid voor de klant, de partner en Onemotion.
De partner heeft een expertfunctie
 

 

Klik direct door naar het vrijgezellenfeest aanbod in jouw regio:

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                Vrijgezellenfeest Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     Vrijgezellenfeest Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Vrijgezellenfeest Haarlem                                                   

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                      Vrijgezellenfeest Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, etc:                        Vrijgezellenfeest Den Haag
Regio Scheveningen:                                                             Vrijgezellenfeest Scheveningen
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                     Vrijgezellenfeest Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                        Vrijgezellenfeest Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                           Vrijgezellenfeest Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                             Vrijgezellenfeest Gouda 

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                   Vrijgezellenfeest Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                    Vrijgezellenfeest Amersfoort 

Regio Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                   Vrijgezellenfeest Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                      Vrijgezellenfeest Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                     Vrijgezellenfeest Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                          Vrijgezellenfeest Breda

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                                        Vrijgezellenfeest Almere
Regio Lelystad:                                                                      Vrijgezellenfeest Lelystad

Regio Limburg
Regio Venlo, Venray, etc:                                                      Vrijgezellenfeest Venlo
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                      Vrijgezellenfeest Maastricht

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                              Vrijgezellenfeest Groningen

Regio Overijssel
Regio Enschede, Hengelo, Deventer, etc:                           Vrijgezellenfeest Enschede
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                   Vrijgezellenfeest Zwolle

Regio Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem, etc:                                Vrijgezellenfeest Arnhem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                       Vrijgezellenfeest Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                   Vrijgezellenfeest Nijmegen

Regio Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                   Vrijgezellenfeest Drenthe

Regio Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                        Vrijgezellenfeest Zeeland

Regio Friesland
Regio Friesland, Leeuwarden, Sneek, etc:                          Vrijgezellenfeest Friesland

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

PREFERRED VRIJGEZELLENFEEST PARTNERSCHAP
De wijze waarop wij samenwerken met onze partners is uniek binnen de feestbranche. Het centrale thema is daarbij wederzijdse vrijheid en vertrouwen. Hierbij focussen we altijd op het realiseren van een langdurige (jarenlange) samenwerking. En juist deze samenwerkingsduur beschouwen we zelf als een belangrijke kwaliteitsindicator. Hoe langer je immers samenwerkt, des te beter je elkaar leert kennen. We willen graag aan de ene kant onze trouwe partners bedanken voor de samenwerking en daarnaast ook zorgen voor een kwaliteitskenmerk voor de markt. Daarom hebben we het Onemotion partner en preferred partnerschap logo voor vrijgezellenfeest aanbieders in het leven geroepen. 

Onemotion partner keurmerk

- Partnerschap > 1 jaar
- Grote klantentevredenheid

Onemotion preferred partner

- Partnerschap > 5 jaar
- Grote klantentevredenheid
- Expertfunctie

VEELGESTELDE VRAGEN

+ Wat kost een vrijgezellenfeest?

Onemotion heeft een enorm aanbod workshops, groepsuitjes en feestkleding bestemd voor jouw vrijgezellenfeest (door heel Nederland, of je nu in Limburg, Overijssel of Zuid-Holland zoekt). Van kroegentocht tot speelfilmuitje, kijk op de regiolinks voor het volledige overzicht in de stad van jouw keuze. Workshops zijn verkrijgbaar vanaf €15 p.p. Ook is het mogelijk om je vrijgezellenfeest te vieren in Duitsland, kijk op ideen Junggesellenabschied, of België (vrijgezellenavond Antwerpen, of vrijgezellenfeest in België:  Gent, Brugge etc.), kijk voor meer informatie op vrijgezellenfeest Antwerpen.

Waar komt het vrijgezellenfeest vandaan?
Vermoedelijk komt de gewoonte om een vrijgezellenfeest te organiseren voort uit de teleurstelling van de vrienden van de bruidegom. Ze waren immers bang om hun goede vriend te moeten delen met de aanstaande bruid en zo naar verwachting dus het onderspit te zullen delven. Het "hengstenbal" is allang niet meer alleen voor de mannen. Ook de vrouwen doen net zo hard mee.

Vanaf hoeveel deelnemers kan ik een vrijgezellenfeest organiseren?
Dat is lastig te zeggen. Voor sommige tips geldt een minimum van 4 personen, voor anderen geldt een minimum van 20. Is jouw groepsgrootte te klein voor de activiteit van jouw keuze, dan is het in sommige gevallen mogelijk om het uitje te regelen tegen een hogeren prijs per persoon. 

Waar vind ik een vrijgezellenfeest in mijn regio?
Van Limburg tot Overijssel, van Brabant tot Gelderland, Onemotion heeft diverse leuke activiteiten door heel Nederland. Door op de onderstaande stedenlink van je keuze te klikken vind je meer informatie over vrijgezellenfeest tips in de regio van jouw voorkeur. En de vrijgezelle vrienden en vriendinnen van de bruid of bruidegom nodigen we van harte uit om een kijkje te nemen op onze single reizen website.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.

Lees meer over Onemotion


Onemotion
Zandheuvel 52B
4901 HW Oosterhout

Onze voordelen


 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt