Workshop naaktmodel schilderen of tekenen

In o.a. Amsterdam, Haarlem, Groningen, Zwolle, Nijmegen, Alkmaar, Utrecht en andere steden in Nederland.

vrijgezellenfeest.jpg (1)

Naaktmodel schilderen of tekenen (mannelijke en vrouwelijke modellen)

Ben je op zoek naar een artistiek en toch spannend groepsuitje? Denk dan ook eens aan een workshop naaktmodel tekenen of schilderen. Dit uitje is bijzonder geschikt om de aanstaande bruid of bruidegom te verrassen . Alles wijst erop dat dit een gewoon artistiek groepsuitje zal gaan worden. Tot openeens het naaktmodel verschijnt. Bereid je voor op een middag lachen, artistiek bezig zijn, maar ook echt een techniek aanleren. Na afloop zul je precies weten hoe je een mooie modeltekening opstelt. Natuurlijk kun je deze opgedane kennis thuis verder toepassen op bijvoorbeeld je partner. Veel plezier tijdens deze lacherige middag vol met artistieke inspiratie.

Workshop naaktmodel schilderen
incl. BTW vanaf
€37,5 p.p.

Workshop naaktmodel schilderen

Bereid je voor op een kunstzinnig en hilarische workshop. Wat lijkt op een gewone schilderworkshop, blijkt al snel een workshop naaktmodel schilderen (man of vrouw) te zijn. Deze workshop is erg populair bij vrijgezellenfeesten en een leuke manier om de aanstaande bruid of bruidegom een onverwachte middag te bezorgen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Aangezien we samenwerken met diverse partners in diverse steden kunnen de vanaf-prijzen fluctureren tussen €25 en €36,50 p.p. inc. BTW  (afhankelijk van de exacte inhoud en duur). Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop naakmodel schilderen in steden als Utrecht, Amsterdam, Groningen, Zwolle en andere steden in Nederland. 

Graffiti workshop als alternatief voor naaktmodel schilderen
incl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Graffiti workshop als alternatief voor naaktmodel schilderen

Heb je zelf al eens een mooie tag willen zetten? Van throw-up tot wildstyle en master piece, in deze graffiti workshop leer je alle basistechnieken. Gooi al je creativiteit in de strijd en duik op 100% legale wijze in deze coole maar omstreden kunstvorm. Deze graffitti workshop in de stad van je voorkeur is ook een mooie teambuildingsgelegenheid. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de graffiti workshop mogelijkheden in de regio van jouw voorkeur.

WAAROM ONEMOTION?

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

VEELGESTELDE VRAGEN

+ Wat is de geschiedenis van het naaktmodel?
Was het naaktmodel nog veelvuldig aanwezig bij de Oude Grieken en Romeinen, dit veranderde met de komst van het Cristendom. In deze periode was naakt enkel voorbehouden aan een select aantal Bijbelse figuren. Met de komst van de Renaissance veranderde dit en werd het naaktmodel in ere hersteld.  Denk hierbij bijvoorbeeld aan grootheden als Da Vinci en Rafäel. Weer een paar honderd jaar later maakte Rubens furore met zijn portretten van naaktmodellen (nog altijd wordt de uitdrukking "Rubensvrouw" gebruikt in de Nederlandse taal). Een recente schilder was Lucian Freud (de kleinzoon van) die naaktmodellen schilderde waarbij alle onvolmaaktheden duidelijk naar voren kwamen.
 

+ Wat kost een workshop naaktschilderen eigenlijk?
Zoals aangegeven werkt Onemotion samen met verschillende partijen voor de naaktmodel workshops. Doordat de concepten ietwat kunnen verschillen, wisselen de prijzen onderling ook.  Het is dan ook mogelijk om één van deze workshops te volgen vanaf €27 p.p. inc. BTW.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.

Lees meer over Onemotion


Onemotion
Zandheuvel 52B
4901 HW Oosterhout

Onze voordelen


 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt