Workshop teambuilding

Door heel Nederland (van Zuid-Holland tot Limburg, van Groningen tot Noord-Brabant).

Leuke workshop teambuilding activiteiten

Op zoek naar een workshop teambuilding? Elke dag werk je samen met collega’s. Je bouwt een band op en weet de sterke en zwakke punten van je collega’s. Toch sluipen er kleine dingen in en is het goed om soms even stil te staan bij de groepsdynamiek, de samenwerkingen en hoe mensen op elkaar reageren. Want ondanks dat je misschien soms een discussie hebt met je directe collega’s blijven echte testen vaak uit. Met een workshop tijdens een teambuilding kun je hier wellicht verandering in brengen en kijken wat de reactie gaat zijn. Leer je collega’s eens op een andere manier kennen! Een workshop teambuilding kan op verschillende manieren. Wil je bijvoorbeeld echt de workshop hoe je teambuilding kunt verzorgen binnen je eigen bedrijf? Of zoek je een leuke invulling voor een bijzondere dag? We hopen je te inspireren met leuke ideeën zodat je ook dit jaar weer een bijzondere activiteit kunt organiseren. Bekijk snel onderstaand aanbod!

Teambuilding workshop kettingreactie met diner
excl. BTW vanaf
€65 p.p.

Teambuilding workshop kettingreactie met diner

Inclusief heerlijk diner

Je hebt ze vast wel eens gezien, die hele leuke filmpjes op youtube of TikTok waarop een bizarre kettingreactie is te zien. Een soort domino maar zijn het geen dominostenen die omvallen. Ongelofelijk knap hoe sommige kettingreacties lijken te werken. Waarschijnlijk denk je nu dat het je toch nooit zal lukken om zelf voor elkaar te krijgen. Maar dat hoeft toch de waarheid te zijn. Tijdens deze kettingreactie workshop leren jullie om zelf een flitsende kettingreactie in elkaar te zetten. Een diner is inbegrepen bij deze teambuilding workshop in jullie omgeving. Wil je meer weten over de mogelijkheden van deze leuke workshop met diner in jouw omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Teambuilding workshop koken
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Teambuilding workshop koken

Stap nu in de keuken met je directe collega’s en leer elkaar eens op een andere en vooral bijzondere manier kennen. Samenwerken in teamverband terwijl je elkaar zowel op culinair als persoonlijk level beter zullen leren kennen. En waar kan dit alles beter dan in de keuken? Als een geoliede keukenmachine werk je samen naar dat heerlijke etentje. Terwijl je de ingrediënten leert kennen en diverse technieken maak je beter kennis met elkaar en kun je de teambanden eens aanhalen tijdens deze leuke kookworkshop. Er zijn diverse thema’s mogelijk en ook persoonlijke wensen kunnen in overleg besproken worden (in sommige gevallen ook een wie is de chef variant). Zin je zintuigen geprikkeld? Wil je meer weten over de mogelijkheden van deze culinaire teambuilding in de keuken? Vraag dan hieronder direct vrijblijvend meer informatie aan en laat je inspireren. Veel plezier toegewenst.

Filmwedstrijd teambuilding
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd teambuilding

Wil je samen met je collega’s genieten van een wel hele bijzondere teambuilding? Tijdens deze bijzondere activiteit komen namelijk alle professionele aspecten van het film maken aan bod. In groepen ga je aan de slag met het kiezen van een regisseur, producer en assistent producer. De overige teamleden zijn de acteurs van jullie eigen film. Na de takenverdeling is het tijd om de filmopdracht door te nemen en aan de slag te gaan. Wil je de filmopdracht het liefste koppelen aan specifieke behoefte vanuit het bedrijf? Geen enkel probleem. Na dit alles is het tijd om je gekregen budget zo goed mogelijk in te zetten: kleding, attributen, technische hulpmiddelen en/of ondersteuning door een professioneel filmteam. Bespreek dus goed met je team waar het budget aan op gaat. Na een leuke, sfeervolle en leerzame productie is het tijd om het eindresultaat te bekijken en de “Oscar” uitreiking. Heeft je team de beste acteur, regisseur of ga je voor de publieksprijs? Wil je meer weten over deze inspirerende teambuilding activiteit? Vraag hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Graffiti workshop teambuilding
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Graffiti workshop teambuilding

Heb je zelf al eens een mooie tag willen zetten? Van throw-up tot wildstyle en master piece, in deze creatieve graffiti workshop leer je alle basistechnieken. Gooi al je creativiteit in de strijd en duik op 100% legale wijze in deze coole maar omstreden kunstvorm. Deze graffitti workshop is ook een mooie teambuildingsgelegenheid. Aangezien we samenwerken met diverse partners in diverse steden kunnen de vanaf-prijzen fluctureren (afhankelijk van de exacte inhoud en duur). Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de graffiti workshop mogelijkheden in diverse steden in Nederland.

Haka teambuilding workshop
excl. BTW vanaf
€32 p.p.

Haka teambuilding workshop

Ken je de dans die de rugbyspelers uit Nieuw-Zeeland voor iedere wedstrijd uitvoeren? Dit is de strijddans genaamd Haka. Deze dans, die kracht en teamgevoel uitstraalt wordt vaak voor een rugby wedstrijd uitgevoerd om tegenstanders te intimideren. De dans kan ook voor andere doeleinden gebruikt worden. Namelijk om jezelf te uiten en je passie te tonen. Ook is dit een leuke manier om je collega’s beter te leren kennen. Want sommige mensen kunnen meer kracht en passie hebben dan je van te voren had verwacht. Deze leuke teambuilding workshop wordt verzorgt op elke locatie in Nederland en België.

Grillmaster battle teambuilding workshop
excl. BTW vanaf
€60 p.p.

Grillmaster battle teambuilding workshop

Sta jij elke zwoele zomeravond achter de BBQ in je lederen BBQ-schort terwijl vrienden en familie aan tafel genieten van jouw grillavonturen. Ken je collega's die net als jij ook fanatiek zijn wanneer het op grillen aan komt. Dan is het tijd voor een alles bepalende battle. In groepjes gaan jullie bepalen wie er nu echt de grillmasters zijn. Een tafel vol ingrediënten staat ter beschikking. Uiteraard krijgen jullie ook een opdracht mee.  Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de grillmaster mogelijkheden in jouw regio.

Teambuilding workshop drone vliegen
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Teambuilding workshop drone vliegen

Over een tijdje is het hebben van een drone net zo gewoon als het hebben van een fiets. Dus voor het omgaan met drones geldt natuurlijk dat je er niet vroeg genoeg mee kunt beginnen. Tijdens deze workshop drone vliegen leren jullie eerst alle basisvaardigheden. Hierna begint het pas echt en gaan jullie tegen elkaar strijden op een leuk hindernis parcours. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een workshop drone vliegen bij jou in de buurt, vraag dan meer informatie aan middels onderstaande button.  Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Schapen drijven teambuilding workshop
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Schapen drijven teambuilding workshop

Tijdens deze unieke teambuilding activiteit leer je de eeuwenoude kunst van het schapen drijven, waarbij het teamverband enorm kan worden versterkt. Uiteindelijk zullen jullie in teamverband voor moeten zorgen dat de schapen een parcours afleggen. De interactie tussen de groep, de schapen en de honden maken dit een heel bijzondere teambuilding activiteit. Optioneel is het ook mogelijk om na afloop op de vaste locatie in de regio Alkmaar op de authentieke hooizolder met open haard te genieten van een hapje en een drankje (of zelfs een complete boerenlunch of BBQ). Op overige locaties door Nederland zal een grote tent mee worden genomen. Wil je meer weten van deze leuke workshop, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Film en Strategie Teambuilding workshop
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Film en Strategie Teambuilding workshop

Deze activiteit heeft een speciale 1,5 meter variant!

Een imago is op allerlei gebieden een belangrijk vraagstuk. Wie zijn we nu, wie willen we graag zijn en hoe zien klanten ons? Dit is zowel belangrijk voor een organisatie als een afdeling. Wil jij op een leuke en originele wijze antwoord geven op deze vraagstukken? Kies dan voor deze unieke teambuilding workshop. Na een verdeling in teams is het tijd om een script te maken voor een film. Kies je voor een (promotie)film (gericht op een interne of externe klant)? Of een film waarin belangrijke onderwerpen, conflictsituaties etc. aan het licht komen. Dit alles staat onder begeleiding van een professioneel film team. Dat wordt vast een hele leuke en leerzame evaluatie (eventueel met Oscar-uitreiking). Wil je meer weten over dit teambuilding arrangement, vraag dan meer informatie aan via onderstaande button.

Teambuilding workshop fotografie met smartphone en camera
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Teambuilding workshop fotografie met smartphone en camera

Van selfie tot Instagram post, je kunt tegenwoordig niet meer zonder de camera op je mobiele telefoon. En de camera´s worden ook in rap tempo beter. De kans is dan ook groot dat je nog altijd niet alles uit je smartphone camera hebt weten te halen. Gelukkig is er deze fotografie workshop waarbij je zult leren om alles uit je camera te halen. Hierbij zul je worden begeleid door twee enthousiaste en veelzijdige fotografen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de fotografie workshop in de stad van jouw voorkeur.

Teambuilding workshop theater maken
excl. BTW vanaf
€27 p.p.

Teambuilding workshop theater maken

Van idee tot een werkelijk toneelstuk. In de workshop "Theater Maken" gaan de deelnemers hiermee aan de slag. Door middel van schrijven, regisseren, repeteren en uiteindelijk opvoeren, zullen de deelnemers samen moeten werken en zichzelf in een ander inleven. Elke deelnemer zal zijn eigen scène mogen schrijven en regisseren,
terwijl de andere deelnemers deze scène zullen spelen. Uiteindelijk zal het samen een theaterstuk vormen, dat getoond kan  worden aan familie, vrienden en collega's. Kortom, een workshop, gebaseerd op teambuilding en humor, waarbij de deelnemers zullen leren hoe zij hun eigen theaterstuk kunnen maken. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in jouw regio.

Teambuilding workshop standup comedy
excl. BTW vanaf
€32 p.p.

Teambuilding workshop standup comedy

Phillippe Geubels, Theo Maassen of toch Brigitte Kaandorp, wat is jouw favoriete komiek? Heb je er wel eens over nagedacht om zelf de komiek te zijn die iedereen vermaakt? Dan ben je vast niet bang voor deze uitdaging. Maak je geen zorgen, je wordt niet op een podium gezet om te worden blootgesteld aan een publiek dat helemaal niet om je grappen kan lachen. Nee, tijdens deze gezellige workshop leer je wat er komt kijken bij het schrijven van een goede grap en ook hoe je deze het beste kunt brengen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over deze workshop standup comedy in jouw omgeving.

Culinaire teambuilding workshop
excl. BTW vanaf
€70 p.p.

Culinaire teambuilding workshop game

Wie is hier de Masterchef?

Ben je op zoek naar een teambuilding activiteit waarbij onderlinge communicatie, leiderschap en stressbestendigheid zullen worden getest dan is een kookwedstrijd of kookworkshop teambuilding misschien wel een hele interessante optie. Veel kook concepten zijn de laatste jaren voorbij gekomen op de tv: van Master chef tot Wie is de chef. Deze bijzondere kookworkshops gaan uit van een soortgelijke insteek. Dat wordt heerlijk koken in groepsverband en natuurlijk proberen de andere teams te verslaan.  Wil je meer weten over de mogelijkheden van deze competitieve kookworkshops, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookwedstrijd mogelijkheden in de regio van jouw voorkeur.

Workshop Duiken als teambuilding
excl. BTW vanaf
€99 p.p.

Workshop Duiken als teambuilding

O.a. inc. een 3-gangen diner

Wie wel eens heeft gedoken weet dat het heel erg verslavend kan zijn. Wat is er leuker dan je vakantie aan de Middellandse Zee te combineren met een aantal uitstapjes onder water. Of misschien ga jij wel op onderzoek uit in het Great Barrier Reef in Australië. Een ding is zeker, iedereen zal ergens moeten beginnen. En daarom is een workshop duiken met het hele team misschien wel een hele originele en avontuurlijke manier om het onderlinge teamgevoel verder te verbeteren. Natuurlijk is dit personeelsuitje ook geschikt voor gevorderde duikers. Na afloop wacht jullie als beloning een heerlijk 3 gangen diner of lunch. Wil je meer weten over deze bijzondere teambuilding workshop in jouw regio? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

BBQ teambuilding workshop
excl. BTW vanaf
€60 p.p.

BBQ teambuilding workshop

De BBQ maakt iets los in mensen. Een oergevoel dat helemaal teruggaat naar de tijd van de holbewoners. Gewapend met een tang ga je, in stoere lederen schort gehuld, de strijd aan met het vuur, terwijl iedereen je BBQ skills bewonderd. Maar wil je echt weten hoe je indrukt kunt maken met je grillkunsten? Dan volg je natuurlijk een BBQ workshop met jouw groepsgenoten. Vanaf nu ben jij het middelpunt op elk BBQ-feest, op de camping of zelfs midden in de winter. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een BBQ workshop in jouw regio, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

Workshop teambuilding in verschillende vormen

Een workshop teambuilding is er in verschillende vormen. Het is maar net welk doel je aan deze activiteit wilt koppelen! Wil je graag leren hoe je binnen het bedrijf alle neuzen dezelfde kant op krijgt? En hoe je op de meest uiteenlopende manieren je directe collega’s kunt motiveren! Maar ook als het meer de fun kant van een workshop teambuilding moet benadrukken zijn er voldoende opties. Ook hierin is weer de vraag wat het doel is! Wil je werken aan teamwork, elkaar beter leren kennen tijdens deze dag of juist heel graag gaan voor de ontspanning. In alle gevallen kan een teambuilding workshop een perfecte oplossing bieden. Ga voor een actieve optie, creatief, sportief of juist heerlijk culinair. De mogelijkheden zijn eindeloos...daarom proberen we je te inspireren met een uiteenlopend aanbod aan diverse opties. Vraag vrijblijvend meer informatie aan en laat je verrassen door de mogelijkheden die aansluiten bij je wensen. We wensen je bij voorbaat een mooie dag toe!

Ga direct naar het totale aanbod workshop teambuilding in jouw regio!

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder:                              Workshop teambuilding in Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer:                         Workshop teambuilding in Amsterdam

Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden:                                   Workshop teambuilding in Haarlem  

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                     Workshop teambuilding in Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg:                            Workshop teambuilding in Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht:                         Workshop teambuilding in Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk:                                                            Workshop teambuilding in Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                               Workshop teambuilding in Leiden

Regio Gouda, Bodegraven, Woerden:                             Workshop teambuilding in Gouda  

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein:                                  Workshop teambuilding in Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld:                     Workshop teambuilding in Amersfoort  

Regio Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard:                    Workshop teambuilding in Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle:                                     Workshop teambuilding in Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden:                                    Workshop teambuilding in Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal:                           Workshop teambuilding in Breda  

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                          Workshop teambuilding in Almere  

Regio Limburg
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg:                        Workshop teambuilding in Maastricht  

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl:                                          Workshop teambuilding in Groningen  

Regio Overijssel
Regio Zwolle, Meppel, Hoogeveen:                              Workshop teambuilding in Zwolle

Regio Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem:                               Workshop teambuilding in Arnhem
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk:                                  Workshop teambuilding in Nijmegen
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk:                         Workshop teambuilding in Apeldoorn

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

WORKSHOP TEAMBUILDING DOOR HEEL NEDERLAND

In elke stad van Nederland en zelfs buiten de landgrenzen is er voldoende aanbod op het gebied van teambuilding workshops te vinden. Ook bij het kiezen van de bestemming is het kijken wat het beste aansluit. Zoek je iets in de stad zelf, juist in de regio of er ver buiten om weg te zijn uit het bekende? Bekijk welke opties en doelen je hebt voor deze bijzondere dag. Wil je bijvoorbeeld een vergadering combineren met een workshop teambuilding? De diverse steden die Nederland rijk is hebben elk hun eigen kenmerken. Hoofdstad Amsterdam, Domstad Utrecht, hofstad Den Haag of havenstad Rotterdam zijn bijvoorbeeld al een paar leuke opties. Maar ook steden als Alkmaar, Amersfoort, Zwolle, Nijmegen, Arnhem, Maastricht, Breda, Eindhoven en vele anderen hebben unieke kenmerken die perfect in het programma passen. Laat je daarom meenemen in de mogelijkheden. Van Friesland tot aan Zeeland en van Noord-Holland tot het zuidelijkste puntje in Limburg. We wensen je alvast een bijzondere dag toe.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.


NL: www.onemotion.nl

BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt