Workshops in Amsterdam

Ook voor Aalsmeer, Zaanstad, Huizen, Muiden, Diemen, Westpoort, Abcoude en Amstelveen.

Diverse 1,5 meter workshops in Amsterdam (naast regulier aanbod)

Ben jij in onze mooie hoofdstad op zoek naar een workshop Amsterdam? Een originele workshop in Amsterdam of regio die op deze dag perfect aansluit bij het doel. Misschien ga je vandaag met vrienden of vriendinnen een vrijgezellenfeest houden. Ook met collega’s een teambuilding, groepsuitje of vrijgezellenfeest in Amsterdam behoort tot de mogelijkheden. Een workshop in Amsterdam past eigenlijk bij alle type evenementen. Vergadering op het programma en wil je voorafgaand of naderhand nog even ontspannen? Ook dan kun je met een culinaire, actieve, sportieve of zakelijke workshop zeker uit de voeten. Ben jij al een richting op aan het denken voor je workshop type in Amsterdam of omgeving? Laat ons je dan toch even inspireren met diverse mogelijkheden. Ga met je collega’s eens lekker creatief aan de slag, ontdek de kookkunsten van je vrienden tijdens een culinaire workshop in Amsterdam of dans er eens op los tijdens een dansworkshop in onze hoofdstad. Je ziet al dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Laat je daarom eens meenemen met onderstaande inspiratie. Heb je interesse? Vraag vrijblijvend meer informatie aan. We wensen je bij voorbaat al enorm veel plezier toe.

Workshop disco dansen in Amsterdam
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Workshop disco dansen in Amsterdam

Deze activiteit is mogelijk op 1,5 meter afstand van elkaar!

Let's Groove those Boogie Nights... . Tijdens deze workshop disco dansen ga je helemaal Loco in Acapulco. Ga helemaal los op de leukste Disco muziek en leer ondertussen de beste moves. I love to love Donna Summer en Marvin Gaye, bereid je voor op een nieuwe Disco revival in Amsterdam. Wil je meer weten over deze bijzonder Funky workshop disco dansen, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan over een workshop bij jouw in de buurt. I'm in the mood for dancing!!

Workshop kettingreactie met diner in Amsterdam
incl. BTW vanaf
€60 p.p.

Workshop kettingreactie met diner in Amsterdam

Inclusief heerlijk diner

Je hebt ze vast wel eens gezien, die hele leuke filmpjes op youtube of TikTok waarop een bizarre kettingreactie is te zien. Een soort domino maar zijn het geen dominostenen die omvallen. Ongelofelijk knap hoe sommige kettingreacties lijken te werken. Waarschijnlijk denk je nu dat het je toch nooit zal lukken om zelf voor elkaar te krijgen. Maar dat hoeft toch de waarheid te zijn. Tijdens deze kettingreactie workshop leren jullie om zelf een flitsende kettingreactie in elkaar te zetten. Een diner is inbegrepen bij deze workshop in Amsterdam of omgeving. Wil je meer weten over de mogelijkheden van deze leuke workshop met diner in jouw omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop strandzeilen in Amsterdam
incl. BTW vanaf
€29,50 p.p.

Workshop strandzeilen in Amsterdam

Deze activiteit is mogelijk op 1,5 meter afstand van elkaar!

Bereid je voor op een unieke activiteit in een park in Amsterdam. Je hebt een paar ingrediënten tot je beschikking: een grote vlakte, een beetje wind en wagentje met een zeil. Je zult niet geloven hoe hard je kunt gaan tijdens deze strand- of landzeil activiteit. Het mooie is dat je er niet eens speciaal voor naar het strand hoeft te gaan. Geniet van de wind die door je haren blaast en laat je mee voeren door de kracht van de natuur. Wil je meer weten over deze workshop strandzeilen als invulling van je groepsuitje in Amsterdam? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Creatief workshop festival in Amsterdam voor grotere groepen
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Creatief workshop festival in Amsterdam voor grotere groepen

Keuze uit diverse creatieve workshops

Organiseer je binnenkort een bedrijfsuitje voor een grote groep, een familieuitje met een grote familie of een ander evenement met een grotere groep en ben je op zoek naar een creatieve invulling voor dit evenement? Dan is een creatief workshop festival misschien wel een hele leuke oplossing. Maak een keuze uit de creatieve workshops (van schilderen tot graffiti, van handletteren tot zelfs een stand-up comedy workshop. Het is mogelijk om dit creatieve festival te organiseren op jullie eigen locatie of op een locatie via de organisator (inclusief lunch of diner). Het festival zal op maat worden gemaakt voor jullie (evenals de exacte prijs). Wil je meer weten over dit creatieve workshop festival in Amsterdam of omgeving? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

50 tinten grijs dansworkshop Amsterdam
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

50 tinten grijs dansworkshop Amsterdam

Deze activiteit is mogelijk op 1,5 meter afstand van elkaar!

Heb je zin om te dansen op een ondeugend en sexy thema? Dan is deze dansworkshop een echte aanrader. Dat wordt dansen en heerlijk leren teasen met humor, een vleugje burlesque en uiteraard een aantal bijzondere attributen (dansen met een blinddoek of zweepje).  Je werkt toe naar een einddans toe met mooie sexy bewegingen die iedereen kan volgen. Veel plezier met de op ‘50 tinten grijs’ geïnspireerde workshop. Vergeet je hakken niet en je meest sexy outfit (niets moet alles mag policy). Wil je meer weten, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop cocktails maken in Amsterdam
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Workshop cocktails maken in Amsterdam

Deze activiteit is mogelijk op 1,5 meter afstand van elkaar!

Caipirinha, Jungle Juice, Tequila Sunrise of een Strawberry Martini, na afloop van deze cocktail workshop in Amsterdam schudt je ze zo uit de mouw. In ongeveer 2 uur tijd krijg je les in het mixen en shaken van alcoholische drankjes (of op verzoek non-alcoholisch). Na afloop ben je als volleerd cocktailshaker klaar om de strijd aan te gaan met Brian Flanagan en Douglas Coughlin (film Cocktail). Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de cocktail workshop mogelijkheden tijdens je personeelsuitje of vrijgezellenfeest in Amsterdam.

Workshop film maken Amsterdam
incl. BTW vanaf
€39,95 p.p.

Workshop film maken Amsterdam

Deze activiteit heeft een speciale 1,5 meter variant!

Ben je ook gek op films? Of zoek je gewoon een onvergetelijk uitje voor je groepsuitje waar je jaren plezier van gaat beleven? Want dat is zeer zeker het geval bij deze filmworkshop. Kies je favoriete script en ga helemaal los. Je kunt ook kiezen voor een muziekvideoclip. En natuurlijk mag het resultaat er achteraf zijn...misschien laat je het zelfs zien op de bruiloft, feestavond of bedrijfsfeest? Dit uitje staat te boek als gezellig, sfeervol, ludiek en op sommige momenten ronduit hilarisch. Van een comedy, thriller, romantisch drama tot videoclip of lipdub, dit wordt een hele bijzondere invulling van jouw groepsuitje in Amsterdam. De begeleiding is in handen van een echte filmproducent die je alle kneepjes gaat leren. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Chairdance workshop Amsterdam
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Chairdance workshop Amsterdam

Deze activiteit is mogelijk op 1,5 meter afstand van elkaar!

De kunst van het verleiden, daar draait het om tijdens deze workshop chairdance. Leer hoe je het aanstaande huwelijkse leven spannend kunt houden met als hoofdattribuut een stoel. Jullie partners zullen nog lang plezier kunnen beleven dankzij deze uitdagende technieken. Maar natuurlijk wordt het vooral ook een ludieke middag waar flink gelachen zal worden. Gooi je haar los en je charmes in de strijd en bereid je voor op een zwoele middag. Ben je benieuwd naar meer details over de Chairdance groepsactiviteit in de omgeving van Amsterdam? Vraag dan hieronder meer informatie over dit spannende uitje en laat het spel beginnen.

Workshop standup comedy in Amsterdam of omgeving
incl. BTW vanaf
€34,50 p.p.

Workshop standup comedy in Amsterdam of omgeving

Phillippe Geubels, Theo Maassen of toch Brigitte Kaandorp, wat is jouw favoriete komiek? Heb je er wel eens over nagedacht om zelf de komiek te zijn die iedereen vermaakt? Dan ben je vast niet bang voor deze uitdaging. Maak je geen zorgen, je wordt niet op een podium gezet om te worden blootgesteld aan een publiek dat helemaal niet om je grappen kan lachen. Nee, tijdens deze gezellige workshop leer je wat er komt kijken bij het schrijven van een goede grap en ook hoe je deze het beste kunt brengen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over deze workshop standup comdey in Amsterdam of omgeving.

Workshop burlesque dansen Amsterdam
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Workshop burlesque dansen Amsterdam

Deze activiteit is mogelijk op 1,5 meter afstand van elkaar!

Stap in de burlesque scene tijdens deze bijzondere workshop. Aan de hand van een teasende choreografie, leer je alle ins en outs van het Burlesque dansen. Ideaal voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest voor vrouwen in Amsterdam, Amstelveen, Weesp, Uithoorn, Zaanstad of omgeving! Leer je verleidelijke kant te laten zien, en heb een spetterend gezellige tijd tijdens deze workshop! Bereid je voor op een hilarische, maar zeker ook inspirerende activiteit!Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een Burlesque workshop in Amsterdam of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Workshop percussie maken Amsterdam
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Workshop percussie maken Amsterdam

Deze activiteit is mogelijk op 1,5 meter afstand van elkaar!

Zelf muziek maken, meebewegen op een opzwepend ritme en deel uit maken van een groter geheel. Percussie workshops kunnen o zo leuk zijn! En onze percussie workshop partner door heel Nederland is een verhaal apart. Ze treden op door heel Nederland met hun eigen samba band, bestaand uit slechts 2 personen. Van winkelcentrum tot zomerfestival, overal waar ze komen vullen ze hun samba band spontaan aan met het niets vermoedende publiek. Dit zijn echte workshop professionals, in staat om elke groep mensen om te toveren tot een geoliede samba machine. Wil je je afdelingsuitje of vrijgezellenfeest in Amsterdam wat extra volume geven, dan is deze percussie workshop misschien wel een hele leuke optie.

Graffiti workshop Amsterdam
incl. BTW vanaf
€32 p.p.

Graffiti workshop Amsterdam

Deze activiteit is mogelijk op 1,5 meter afstand van elkaar!

Heb je zelf al eens een mooie tag willen zetten? Van throw-up tot wildstyle en master piece, in deze graffiti workshop in Amsterdam (of omgeving) leer je alle basistechnieken. Gooi al je creativiteit in de strijd en duik op 100% legale wijze in deze coole maar omstreden kunstvorm. Deze graffiti workshop in Amsterdam is ook een mooie teambuildingsgelegenheid. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de graffiti workshop mogelijkheden in Amsterdam, Amstelveen, Zaandam of omgeving.

Workshop naaktmodel schilderen Amsterdam (m/v)
incl. BTW vanaf
€39 p.p.

Workshop naaktmodel schilderen Amsterdam (m/v)

Deze activiteit is mogelijk op 1,5 meter afstand van elkaar!

Het menselijk lichaam is al een kunstobject op zich maar tijdens deze workshop ga je het lichaam weergeven op een verfdoek. Bereid je voor op een kunstzinnig en hilarische workshop in Amsterdam of omgeving Zaandam, Huizen, Amstelveen etc. Tijdens de workshop naaktmodel schilderen of boetseren mag je een eigen creatieve interpretatie geven aan een mannelijk of vrouwelijk naaktmodel. Let daarbij goed op de houding van de persoon en de schaduwen die er op het lichaam vallen. Succes bij het ontdekken van je kunstzinnige kant! Bij dit arrangement zijn een groepsfoto en een glas champagne inbegrepen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop naakmodel schilderen of boetseren in Amsterdam.

Workshop Bollywood dansen Amsterdam
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Workshop Bollywood dansen Amsterdam

Deze activiteit is mogelijk op 1,5 meter afstand van elkaar!

Hou je enorm van Bollywood films en heb je altijd al eens willen ervaren wat het is om te dansen op deze bijzondere muziek. Of ben je op zoek naar een origineel alternatief voor je vrijgezellenfeest, workshop met vriendinnen of vriendinnendag? Dan is deze workshop Bollywood dansen in Amsterdam (of omgeving) een echte aanrader. Duik in de wereld van deze populaire Indiase dansvorm.  Wil je meer weten over de workshop Bollywood dansen in Amsterdam, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Cocktail workshop Amsterdam
incl. BTW vanaf
€34,95 p.p.

1,5 meter proof: cocktail workshop Amsterdam

Deze activiteit is mogelijk op 1,5 meter afstand van elkaar!

Caipirinha, Jungle Juice, Tequila Sunrise of een Strawberry Martini, na afloop van deze cocktail workshop schudt je ze zo uit de mouw. Tijdens deze workshop krijg je les in het mixen en shaken van alcoholische drankjes (of op verzoek non-alcoholisch). Na afloop bent u als volleerd cocktailshaker klaar om de strijd aan te gaan met Brian Flanagan en Douglas Coughlin (film Cocktail). Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden van deze workshop in Amsterdam.

Workshop slippers pimpen Amsterdam
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Workshop slippers pimpen Amsterdam

Zoek je een creatief en inspirerende workshop voor vrouwen, groepsuitje of vrijgezellenfeest in Amsterdam? En wil je er in de zomer stijlvol uitzien (met een persoonlijke touch). Denk dan eens aan een workshop slippers versieren. Duik in een wereld vol creatieve inspiratie en creëer een blijvende en tastbare herinnering aan deze speciale dag. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een workshop slippers versieren in Amsterdam, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Koe schilderworkshop Amsterdam
incl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Koe schilderworkshop Amsterdam

Ben je op zoek naar een creatieve workshop? En dan het liefste eentje waarbij je iets kunt beschilderen? Denk dat ook eens aan het beschilderen van een koe gemaakt van papier maché. Maak je eigen kunstwerk tijdens een gezellige workshop die barst van de inspirerende creativiteit. Kies voor een bepaalde stijl en bekijk voor welke versie je vriendinnen uiteindelijk hebben gekozen. En natuurlijk neem je je zelf bedachte kunstwerk mee naar huis om het daar een prominente plaats te geven. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop koe schilderen als groepsuitje in Amsterdam.

Paaldans workshop Amsterdam
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Paaldans workshop Amsterdam

Paaldansen is lekker bewegen met een knipoog. Gooi jezelf helemaal los! En wil je je bedrijfsfeest of vrijgezellenfeest in Amsterdam of omgeving Huizen, Aalsmeer, Zaandam, Amstelveen eens op gang brengen met iets nieuws? Doe dan dan eens een leuke workshop paaldansen. Onemotion heeft een speciale en laagdrempelige paaldans workshop Amsterdam aanbieding. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de paaldans workshop mogelijkheden in Amsterdam en omgeving.

Workshop koken op open vuur in Amsterdam
incl. BTW vanaf
€104 p.p.

Workshop koken op open vuur in Amsterdam

Roken, koken, smoken en fikkie stoken! Ontdek samen met een heuse foodwriter en auteur een middag of avond lang de geheimen van het bereiden van eten bereiden op een open vuur in deze actieve en gezellig workshop. Na een wedstrijd fikkie stoken gaan de deelnemers in groepjes en onder het genot van een drankje aan de slag met onder andere het roken van vis, het bereiden van een pittige chili in een dutch oven, het maken van een asado van kip of het 'caveman' grillen van groenten. Met meer dan twintig verschillende bereidingen - vlees, vis én vegetarisch- is er voor elk wat wils. Zelfs het dessert komt van het vuur. Na afloop eten de deelnemers de verschillende bereidingen met elkaar op. De workshop wordt gegeven op een sfeervolle cateringboerderij aan de rand van Amsterdam. Desgewenst kan dit evenement gecombineerd worden met een vergadering op dezelfde locatie. Er is ruime gratis parkeergelegenheid. Wil je meer weten over deze vurige kookworkshop in Amsterdam,vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Haka teambuilding workshop Amsterdam
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Haka teambuilding workshop Amsterdam

Ken je de dans die de rugbyspelers uit Nieuw-Zeeland voor iedere wedstrijd uitvoeren? Dit is de strijddans genaamd Haka. Deze dans, die kracht en teamgevoel uitstraalt wordt vaak voor een rugby wedstrijd uitgevoerd om tegenstanders te intimideren. De dans kan ook voor andere doeleinden gebruikt worden. Namelijk om jezelf te uiten en je passie te tonen. Ook is dit een leuke manier om je collega’s beter te leren kennen. Want sommige mensen kunnen meer kracht en passie hebben dan je van te voren had verwacht. Deze leuke en originele teambuilding workshop wordt verzorgt op elke locatie in Amsterdam.

Workshop action painting in Amsterdam
incl. BTW vanaf
€34,50 p.p.

Workshop action painting in Amsterdam

Tijdens deze creatieve workshop in Amsterdam kun je al je energie kwijt door helemaal los te gaan met verf en het levert je ook nog eens een mooi resultaat op! Deze activiteit is ideaal voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of teambuilding activiteit. Leer nieuwe schildertechnieken als spetter- , krab- en drippingtechnieken tijdens een innovatieve workshop. Dus gebruik al je creatieve inspiratie en en boek deze bijzondere schilderworkshop! Wil je meer weten? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop drone vliegen Amsterdam
incl. BTW vanaf
€27,50 p.p.

Workshop drone vliegen Amsterdam

Over een tijdje is het hebben van een drone net zo gewoon als het hebben van een fiets. Dus voor het omgaan met drones geldt natuurlijk dat je er niet vroeg genoeg mee kunt beginnen. Tijdens deze workshop drone vliegen leren jullie eerst alle basisvaardigheden. Hierna begint het pas echt en gaan jullie tegen elkaar strijden op een leuk hindernis parcours. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een workshop drone vliegen bij jou in de buurt, vraag dan meer informatie aan middels onderstaande button.  Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Workshop cupcakes maken Amsterdam
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Workshop cupcakes maken Amsterdam

Ben je ook zo verslaafd aan zoete lekkernijen? En zoek je een zoet en lekker uitje voor je vrijgezellenfeest of groepsuitje? Kies dan voor een workshop cupcakes versieren in Amsterdam. Tijdens deze workshop krijg je de kans om te leren hoe je zelf de leukste cupcakes kunt maken. Uiteraard neem je na afloop het resultaat lekker mee naar huis. Proef de zoete smaak van inspiratie! Aangezien we samenwerken met diverse partners in diverse steden kunnen de vanaf-prijzen fluctureren tussen €25 en €35 p.p. inc. BTW  (afhankelijk van de exacte inhoud en duur). Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop cupcakes maken in Amsterdam. 

Tapas workshop Amsterdam
incl. BTW vanaf
€48 p.p.

Tapas workshop Amsterdam

Wie houdt er niet van lekker eten?! En wat is er leuker dan dit lekker eten samen te bereiden met je vrienden/ vriendinnen onder professionele begeleiding? Onemotion tipt daarom deze leuke kookworkshop in Amsterdam. Geniet van het temperamentvolle eten, de gezelligheid en leer ondertussen hoe je de heerlijkste tapas kunt maken. Wil je meer weten over de thema's en mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop tapas maken in Amsterdam.

Workshop theater maken Amsterdam
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

Workshop theater maken Amsterdam

Van idee tot een werkelijk toneelstuk. In de workshop "Theater Maken" gaan de deelnemers hiermee aan de slag. Door middel van schrijven, regisseren, repeteren en uiteindelijk opvoeren, zullen de deelnemers samen moeten werken en zichzelf in een ander inleven. Elke deelnemer zal zijn eigen scène mogen schrijven en regisseren,
terwijl de andere deelnemers deze scène zullen spelen. Uiteindelijk zal het samen een theaterstuk vormen, dat getoond kan  worden aan familie, vrienden en collega's. Kortom, een workshop, gebaseerd op teambuilding en humor, waarbij de deelnemers zullen leren hoe zij hun eigen theaterstuk kunnen maken. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in Amsterdam.

Workshop high tea maken in Amsterdam
incl. BTW vanaf
€40 p.p.

Workshop high tea maken in Amsterdam

Een leuke variant op een kookworkshop is deze High Tea workshop in het centrum van Amsterdam. Onder professionele begeleiding leer je typische Engelse High Tea gerechten maken, om ze vervolgens natuurlijk gezellig met z'n allen te nuttigen. Deze gezellige vorm van samenzijn is enorm populair. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de high tea workshop mogelijkheden in Amsterdam.

Bonbon workshop Amsterdam
incl. BTW vanaf
€49,50 p.p.

Bonbon workshop Amsterdam

Ben je ook zo verslaafd aan zoete lekkernijen? En zoek je een zoet en lekker uitje voor je afdelingsuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest in Amsterdam? Kies dan voor een workshop bonbons maken in Amsterdam. Tijdens deze workshop krijg je de kans om te leren hoe je zelf de lekkerste bonbons kunt vervaardigen. Uiteraard neem je na afloop het resultaat lekker mee naar huis. Proef de zoete smaak van inspiratie! Kijk ook eens op onze chocolade workshop pagina. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop bonbons maken mogelijkheden in Amsterdam. We wensen je alvast heel veel zoet plezier toe!

Workshop lachen Amsterdam
incl. BTW vanaf
€23,50 p.p.

Workshop lachen Amsterdam

Deze activiteit is mogelijk op 1,5 meter afstand van elkaar!

Lachen is gezond. Om allerlei redenen. Wie bijvoorbeeld tien minuten voluit lacht, verbrandt net zoveel energie als wie een half uur zweet op een apparaat in de sportschool! Deze lachworkshop laat je lachen zonder reden. Geen moppen maar speelse oefeningen maken al snel een hartelijke lach bij je los. Wie kan lachen, kan meedoen! Dit wordt vast een heel ludieke invulling van je groepsuitje in Amsterdam, Huizen, Amstelveen, Weesp of omgeving. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een lachworkshop in Amsterdam of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop sushi maken in Amsterdam
incl. BTW vanaf
€48 p.p.

Workshop sushi maken in Amsterdam

Humor, gezelligheid, lekker Japans eten en ook nog iets praktisch leren?! Dat is waar deze sushi workshop in Amsterdam voor staat.  Van klassieke sushi's, maki's, tot tamago, na afloop weet je precies hoe het gemaakt wordt. Dus geef je vrijgezellenfeest of groepsuitje kleur met wat rijst en nori en beleef een nieuwe ervaring. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de sushi workshop mogelijkheden in Amsterdam.

Sieraden workshop Amsterdam
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

Sieraden workshop Amsterdam

Zoek je een creatief en inspirerend groepsuitje of vrijgezellenfeest in Amsterdam? Denk dan eens aan een workshop sieraden maken. Duik in een wereld vol creatieve inspiratie en ontwerp een blijvende herinnering aan deze speciale dag. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een sieraden workshop in Amsterdam, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Schilderworkshop Amsterdam
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Schilderworkshop Amsterdam

Zoek je een creatief en inspirerend groepsuitje of vrijgezellenfeest in Amsterdam? Denk dan eens aan een schilderworkshop. Duik in een wereld vol creatieve inspiratie en toon jouw kunsten op het schilderdoek. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een workshop schilderen in Amsterdam, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner in Amsterdam.

Workshop koken in Amsterdam
incl. BTW vanaf
€48 p.p.

Workshop koken in Amsterdam

Deze activiteit heeft een speciale 1,5 meter variant!

Wie is de chef? Jij toch? Tijdens deze workshop wel! Of je nu een geboren kok bent of juist vaak net de plank misslaat tijdens het koken, het maakt allemaal niet uit tijdens deze kookworkshop. Onemotion tipt daarom deze leuke kookworkshop in Amsterdam. Onder begeleiding van een professionele kok ga je in teamverband aan de slag om een culinaire maaltijd te bereiden. Uiteindelijk ga je in groepsverband de gerechten nuttigen. Dus doe je best en zeg met trots dat jij de chef was van dit gerecht! Geïnteresseerd? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan over deze workshop in Amsterdam. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookworkshop mogelijkheden in Amsterdam.

Workshop dildo maken Amsterdam
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Workshop dildo maken Amsterdam

Stel je eens voor, je beste vriendinnen bij elkaar op een van de belangrijkste momenten voordat je je ja woord gaat geven. Samen een onvergetelijke middag en/of avond beleven, maar niet met een standaard uitje. Kies voor deze spannende workshop en je lachspieren zullen veelvuldig gebruikt worden! Allereerst wordt je gevraagd een geheel eigen ontwerp te kleien. Van alles is mogelijk, dus laat je inspiratie de vrije loop! Daarna zul je zelf een mal gaan maken en je kleur(en) kiezen. Het is mogelijk de workshop uit te breiden met bijv. een leuke stripact (optioneel). Na afloop krijg je alles wat gemaakt is in een leuke ¨goodybag¨ mee naar huis. Wil je meer weten over deze bijzondere workshop dildo maken tijdens je vrijgezellenavond in Amsterdam? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop minibag maken Amsterdam
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Workshop minibag maken Amsterdam

Ben je gek op leer en wil je lekker creatief en ambachtelijk bezig zijn? Maak je ultieme tas in mini uitvoering voor aan je sleutelbos, of hou het simpel en maak een creditcardhouder. Je kiest je favoriete leerkleur uit en maakt twee tasjes onder deskundige begeleiding. De workshop wordt gegeven in de unieke leren tassen winkel/workshop vlakbij de Rai in Amsterdam, maar kan ook op locatie gegeven worden. Duur van de workshop 2 uur. Minimaal 4 deelnemers maximaal 10 deelnemers. Prijs p.p. 32,50 euro incl. BTW. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor het doen van een workshop minibag maken in Amsterdam of omgeving, vraag dan geheel vrijblijvend hieronder meer informatie aan.

Een workshop in Amsterdam, een onvergetelijk moment

Welke gelegenheid je ook hebt....een workshop organiseren in Amsterdam is al uniek op zijn eigen manier. Niet alleen de originele workshop zelf maar ook de stad maakt de dag bijzonder. Wanneer je bijvoorbeeld een vergadering hebt is een activiteit een heerlijke onderbreking. Ook wanneer de activiteit juist het speerpunt is kun je er veel kanten mee op. Amsterdam is namelijk groot en bruist. Vele toeristen vinden niet voor niets dagelijks de weg naar onze populaire hoofdstad. Met het Rijksmuseum, Van Gogh Museum, Anne Frank huis, het Concertgebouw noemen we al een aantal belangrijke iconen op die de stad rijk is. Maar ook de coffeeshops en de Wallen zijn een trekpleister voor menig toerist uit binnen- en buitenland. Hoe ziet je dag eruit? Blijft het bij een originele workshop in Amsterdam? Gaan er nog meer leuke elementen gekoppeld worden aan de workshop? Ga lekker eten in de binnenstad en wandel eens over alle leuke grachtjes. Amsterdam bruist en je bijzondere activiteit mag vandaag even heerlijk mee bruisen. We wensen je al enorm veel plezier bij de organisatie en uiteraard de uitvoering.

Klik direct door naar het workshops aanbod in jouw regio:

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                Workshops Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     Workshops Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Workshops Haarlem                                                   

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                      Workshops Rotterdam
Regio Zoetermeer, Leidschenveen etc.:                                  Workshops Zoetermeer
Regio Den Haag, Wassenaar, Voorburg, etc:                        Workshops Den Haag
Regio Scheveningen:                                                             Workshops Scheveningen
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                     Workshops Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                        Workshops Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                           Workshops Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                             Workshops Gouda 

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                   Workshops Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                    Workshops Amersfoort 

Regio Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                   Workshops Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                      Workshops Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                     Workshops Den Bosch
Regio Roosendaal, Bergen op Zoom etc.:                              Workshops Roosendaal
Regio Breda, Oosterhout, Etten-Leur, etc:                            Workshops Breda

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                                        Workshops Almere
Regio Lelystad:                                                                      Workshops Lelystad

Regio Limburg
Regio Venlo, Venray, etc:                                                    Workshops Venlo
Regio Roermond, Weert, Maasbracht etc.:                            Workshops Roermond
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                      Workshops Maastricht

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                              Workshops Groningen

Regio Overijssel
Regio Enschede, Hengelo, Deventer, etc:                           Workshops Enschede
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                   Workshops Zwolle

Regio Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Renkum, etc:                                    Workshops Arnhem
Regio Doetinchem, Ulft, Lichtenvoorde etc.:                        Workshops Doetinchem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                       Workshops Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                   Workshops Nijmegen

Regio Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                   Workshops Drenthe

Regio Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                        Workshops Zeeland

Regio Friesland
Regio Leeuwarden, Drachten etc.:                                    Workshops Leeuwarden
Regio Heerenveen, Sneek      etc:                                    Workshops Friesland

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

WORKSHOP AMSTERDAM EN OMGEVING
Amsterdam is een perfecte uitvalsbasis voor je workshop. Niet alleen is de stad enorm groot, heeft het veel te bieden maar ook de bereikbaarheid is optimaal. Vanuit heel Nederland rijden er diverse treinen zo het mooie en karakteristieke centrale station binnen. Neem daarbij de trams, metro’s en bussen en eigenlijk is het openbaar vervoer optimaal voor reizen binnen onze hoofdstad. Ideaal wanneer een workshop in centrum Amsterdam is of juist er net buiten. Maar ook de regio van Amsterdam heeft veel leuke plaatsen die perfect kunnen dienen voor een onvergetelijke dag. Aalsmeer, Huizen, Zaanstad, Weesp, Uithoorn en Amstelveen zijn stuk voor stuk leuke plaatsen voor een leuke workshop. Wie kent bijvoorbeeld Aalsmeer al niet van de bloemenveiling. Maar ook het nog jonge Huizen (bekend van de visserij), het historische Zaanstad, vestingstad Weesp, het Uithoorn met alle forten en het dichtbij Schiphol liggende Amstelveen. Stuk voor stuk een toevoeging voor de regio. We wensen je bij voorbaat al heel veel plezier toe met een workshop in Amsterdam of de prachtige regio.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.


NL: www.onemotion.nl

BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt