Workshop Dordrecht

Ook voor de regio Sliedrecht, Werkendam, Barendrecht, Zwijndrecht en Gorinchem en omgeving

Diverse zakelijke, particuliere en creatieve workshops in Dordrecht

Ben je op zoek naar een workshop in Dordrecht? We helpen je graag met een divers aanbod aanbod workshops in deze mooie en historische stad. Een workshop kun je organiseren met verschillende doeleinden. Misschien samen met je collega’s een leuke workshop volgen als bedrijfsuitje. Ook met vrienden een dagje weg en een leuke workshop volgens behoort tot de mogelijkheden. Vrijgezellenfeesten zijn ook niet onvergetelijk zonder een leuke workshop. Een workshop Dordrecht is kiezen voor een stukje historie. De stad heeft ontzettend veel te bieden en is 1 van de oudste steden van Nederland. Het kreeg immers in de 12de eeuw stadsrechten. Dordrecht is enorm populair onder het winkelende publiek. Het centrum is een plaatje en heeft dus dagelijks wel toeristen op bezoek. Ook voor een workshop is Dordrecht ideaal. Koppel een leuke workshop aan een middagje borrelen in het centrum of een andere activiteit. Dordrecht is klaar voor jullie komst. Kijk voor vrijgezellenfeesten ook eens op vrijgezellenfeest Dordrecht. We wensen jullie alvast veel plezier toe!

Graffiti workshop Dordrecht
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Graffiti workshop Dordrecht

Graffiti is dé iconische kunstvorm  van de jaren 80/90. Deze art bevindt zich al lang niet meer enkel ondergronds maar is ook mainstream geworden. Zelfs de overheid maakt tegenwoordig gebruikt van de oogverblindende kunsten van graffiti kunstenaars. Hoog tijd om zelf ook te leren om zelf de mooiste graffiti te maken en daarvoor krijg je uitgebreid de kans tijdens deze graffiti workshopWil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de graffiti workshop mogelijkheden in Dordrecht of omgeving.

Percussieworkshop Dordrecht
incl. BTW vanaf
€20 p.p.

Percussieworkshop Dordrecht

Percussie vormt de hartslag van de muziek. Jouw favoriete hit zou nooit hetzelfde klinken zonder de percussie die als een rode draad door het nummer loopt. En dansen wordt ook heel erg lastig zonder ritmegevoel waarop je kunt vertrouwen. Heb je altijd al zelf percussie willen leren maken? Gooi dan je ritmegevoel in de strijd en geniet van een bijzondere percussie workshop. Wil je je afdelingsuitje, vriendinnenuitje of vrijgezellenfeest in Dordrecht of omgeving wat extra volume geven, dan is deze percussie workshop misschien wel een hele leuke optie. Wil je meer weten, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Bollywood workshop in Dordrecht
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Bollywood workshop in Dordrecht

Vrijwel iedereen kent Bollywood, de Indiase tegenhanger van Hollywood. Misschien heb je zelfs wel eens enkele films gezien of misschien zijn jullie wel echte fans. In elke film staan muziek en dans centraal. En deze bijzondere en bovendien erg vrolijke dansstijl gaan jullie nu leren tijdens deze workshop Bollywood dansen. Duik in de wereld van deze populaire Indiase dansvorm tijdens deze workshop met vriendinnen of vriendinnendag.  Wil je meer weten over de workshop Bollywood dansen in Dordrecht, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Workshop standup comedy in Dordrecht of omgeving
incl. BTW vanaf
€34,50 p.p.

Workshop standup comedy in Dordrecht of omgeving

Phillippe Geubels, Theo Maassen of toch Brigitte Kaandorp, wat is jouw favoriete komiek? Heb je er wel eens over nagedacht om zelf de komiek te zijn die iedereen vermaakt? Dan ben je vast niet bang voor deze uitdaging. Maak je geen zorgen, je wordt niet op een podium gezet om te worden blootgesteld aan een publiek dat helemaal niet om je grappen kan lachen. Nee, tijdens deze gezellige workshop leer je wat er komt kijken bij het schrijven van een goede grap en ook hoe je deze het beste kunt brengen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over deze workshop standup comedy in Dordrecht of omgeving.

Workshop Mindfuck in Dordrecht
incl. BTW vanaf
€55 p.p.

Workshop Mindfuck in Dordrecht

Ben je ook fan van het tv programma met als thema mentalisme? Of keek je misschien de serie The Mentalist, waarin de hoofdpersoon in staat bleek om mensen zodanig te manipuleren dat eigenlijk bijna alles mogelijk leek. Misschien zou je zelf ook wel willen leren hoe het werkt om mentalisme toe te passen? Dan is deze workshop Mindfuck echt iets voor jou en je collega´s, vrienden of andere groepsgenoten. Leer de ins en outs van deze meesterlijke kunst en wie weet jij anderen straks ook een echte Mindfuck. Wil je meer weten over deze workshop in Dordrecht of omgeving? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan. 

Creatief workshop festival in Dordrecht voor grotere groepen
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Creatief workshop festival in Dordrecht voor grotere groepen

Keuze uit diverse creatieve workshops

Organiseer je binnenkort een bedrijfsuitje voor een grote groep, een familieuitje met een grote familie of een ander evenement met een grotere groep en ben je op zoek naar een creatieve invulling voor dit evenement? Dan is een creatief workshop festival misschien wel een hele leuke oplossing. Maak een keuze uit de creatieve workshops (van schilderen tot graffiti, van handletteren tot zelfs een stand-up comedy workshop. Het is mogelijk om dit creatieve festival te organiseren op jullie eigen locatie of op een locatie via de organisator (inclusief lunch of diner). Het festival zal op maat worden gemaakt voor jullie (evenals de exacte prijs). Wil je meer weten over dit creatieve workshop festival in Dordrecht of omgeving? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop naaktmodel schilderen Dordrecht (m/v)
incl. BTW vanaf
€36,5 p.p.

Workshop naaktmodel schilderen Dordrecht (m/v)

Bereid je voor op een kunstzinnig en hilarische workshop in Dordrecht of omgeving Zwijndrecht, Gorinchem etc. Wat lijkt op een gewone schilderworkshop, blijkt al snel een workshop naaktmodel schilderen (man of vrouw) te zijn. Deze workshop is erg populair bij vrijgezellenfeesten en een leuke manier om de aanstaande bruid of bruidegom een onverwachte middag te bezorgen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop naakmodel schilderen in Dordrecht of omgeving. 

Workshop kettingreactie met diner in Dordrecht
incl. BTW vanaf
€60 p.p.

Workshop kettingreactie met diner in Dordrecht

Inclusief heerlijk diner

Je hebt ze vast wel eens gezien, die hele leuke filmpjes op youtube of TikTok waarop een bizarre kettingreactie is te zien. Een soort domino maar zijn het geen dominostenen die omvallen. Ongelofelijk knap hoe sommige kettingreacties lijken te werken. Waarschijnlijk denk je nu dat het je toch nooit zal lukken om zelf voor elkaar te krijgen. Maar dat hoeft toch de waarheid te zijn. Tijdens deze kettingreactie workshop leren jullie om zelf een flitsende kettingreactie in elkaar te zetten. Een diner is inbegrepen bij deze workshop in Dordrecht of omgeving. Wil je meer weten over de mogelijkheden van deze leuke workshop met diner in jouw omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Armbanden workshop Dordrecht
incl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Armbanden workshop Dordrecht

Zoek je een creatief en inspirerend groepsuitje of vrijgezellenfeest in Dordrecht? En hou je wel van leuke accessoires? En droom je wel eens weg bij de gedachte om op je blote voeten over het strand van Ibiza te lopen? Dan geeft deze workshop vast de juiste sfeer. Denk dan eens ook aan een workshop armbanden maken (Ibiza style). Duik in een wereld vol creatieve inspiratie en ontwerp een blijvende herinnering aan deze speciale dag. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een workshop armbanden maken in Dordrecht, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Workshop burlesque dansen Dordrecht
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Workshop burlesque dansen Dordrecht

Stap in de burlesque scene tijdens deze bijzondere workshop. Aan de hand van een teasende choreografie, leer je alle ins en outs van het Burlesque dansen. Ideaal voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest voor vrouwen in Dordrecht, Zwijndrecht of omgeving! Leer je verleidelijke kant te laten zien, en heb een spetterend gezellige tijd tijdens deze workshop! Bereid je voor op een hilarische, maar zeker ook inspirerende activiteit!Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een Burlesque workshop in Dordrecht of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Disco dansworkshop Dordrecht
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Disco dansworkshop Dordrecht

De disco is weer terug van helemaal nooit weggeweest. Nog altijd vind je diverse disco hits in de top 2000. En menig feestje is niet compleet zonder een aantal disco krakers. En na deze workshop disco dansen is het jouw tijd om te shinen op elk feestje. De spotlight mag aan en kan op jouw worden gericht. Nu is het jouw beurt om het disco-virus door te geven aan alle anderen op de dansvloer. Wil je meer weten over deze bijzonder Funky workshop disco dansen, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan over een workshop in Dordrecht. I'm in the mood for dancing!!

Tapas workshop Dordrecht
incl. BTW vanaf
€39,95 p.p.

1,5 meter workshop in Dordrecht: Tapas workshop

Deze activiteit is mogelijk op 1,5 meter afstand van elkaar!

Wie houdt er niet van lekker eten?! En wat is er leuker dan dit lekker eten samen te bereiden met je vrienden/ vriendinnen onder professionele begeleiding? Onemotion tipt daarom deze leuke workshop tapas maken in Dordrecht. Aangezien we samenwerken met diverse partners in diverse steden kan de inhoud wat verschillen per stad (afhankelijk van de exacte inhoud en duur). Wil je meer weten over de thema's en mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop tapas maken in Dordrecht.

Workshop paaldansen Dordrecht
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Workshop paaldansen Dordrecht

Paaldansen is lekker bewegen met een knipoog. Gooi jezelf helemaal los! En wil je je bedrijfsfeest of vrijgezellenfeest in Dordrecht of omgeving Zwijndrecht, Gorinchem etc. eens op gang brengen met iets nieuws? Doe dan dan eens een leuke workshop paaldansen. Onemotion heeft een speciale en laagdrempelige paaldans workshop Dordrecht aanbieding. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de paaldans workshop mogelijkheden in Dordrecht en omgeving.

incl. BTW vanaf
€34,95 p.p.

Workshop zeep maken

Ben je op zoek naar een originele en creatieve workshop? Zelf iets vervaardigen wat jullie waarschijnlijk nog nooit hebben gedaan. Tijdens deze workshop leren jullie hoe je zelf zeep kunt maken en bepalen jullie zelf vorm, kleur en geur. Bereid je voor op een gezellige middag met je groepsgenoten. Natuurlijk kunnen jullie het eindresultaat na afloop meenemen naar huis. Wat zullen jullie de komende tijd leren gaan ruiken! Wil je meer weten over de mogelijkheden? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over deze creatieve workshop.

Workshop film maken in Dordrecht
incl. BTW vanaf
€39,95 p.p.

Workshop film maken in Dordrecht

Ben je ook gek op films? Of zoek je gewoon een onvergetelijk uitje voor je groepsuitje waar je jaren plezier van gaat beleven? Want dat is zeer zeker het geval bij deze filmworkshop. Kies je favoriete script en ga helemaal los. Je kunt ook kiezen voor een muziekvideoclip. En natuurlijk mag het resultaat er achteraf zijn...misschien laat je het zelfs zien op de bruiloft, feestavond of bedrijfsfeest? Dit uitje staat te boek als gezellig, sfeervol, ludiek en op sommige momenten ronduit hilarisch. Van een comedy, thriller, romantisch drama tot videoclip of lipdub, dit wordt een hele bijzondere invulling van jouw groepsuitje in Dordrecht. De begeleiding is in handen van een echte filmproducent die je alle kneepjes gaat leren. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop lachen in Dordrecht
incl. BTW vanaf
€23,50 p.p.

Workshop lachen in Dordrecht

Lachen is gezond. Om allerlei redenen. Wie bijvoorbeeld tien minuten voluit lacht, verbrandt net zoveel energie als wie een half uur zweet op een apparaat in de sportschool! Deze lachworkshop laat je lachen zonder reden. Geen moppen maar speelse oefeningen maken al snel een hartelijke lach bij je los. Wie kan lachen, kan meedoen! Dit wordt vast een heel ludieke invulling van je groepsuitje in Dordrecht of omgeving. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een lachworkshop in Dordrecht of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop Dordrecht, een unieke en historische kans

Dordrecht heeft van oudsher een zeer belangrijke ligging. Dichtbij de belangrijkste havenstad Rotterdam en op een strategische plaats richting België en tegen de Biesbosch. Dordrecht heeft daardoor ook in het verleden altijd een belangrijk rol gespeeld en was in de middeleeuwen een belangrijke handelsstad. Dit kun je altijd nog terug zien in de historische binnenstad. Wanneer je dus kiest om een workshop in Dordrecht te organiseren is dit ook leuk te combineren met de elementen van de stad. En vergeet ook zeker niet om even op de foto te gaan met de oude ophaalbruggetjes. Wil je voorafgaand of na afloop nog een wijntje drinken? Neem dan ook de trein naar Dordrecht. Met een station is het goed bereikbaar en heb je de auto niet nodig. Dordrecht kan met alle mogelijkheden voldoen aan een onvergetelijke dag. We wensen je bij voorbaat veel plezier toe.

Klik direct door naar het workshops aanbod in jouw regio:

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                Workshops Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     Workshops Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Workshops Haarlem                                                   

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                      Workshops Rotterdam
Regio Zoetermeer, Leidschenveen etc.:                                  Workshops Zoetermeer
Regio Den Haag, Wassenaar, Voorburg, etc:                        Workshops Den Haag
Regio Scheveningen:                                                             Workshops Scheveningen
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                     Workshops Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                        Workshops Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                           Workshops Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                             Workshops Gouda 

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                   Workshops Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                    Workshops Amersfoort 

Regio Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                   Workshops Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                      Workshops Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                     Workshops Den Bosch
Regio Roosendaal, Bergen op Zoom etc.:                              Workshops Roosendaal
Regio Breda, Oosterhout, Etten-Leur, etc:                            Workshops Breda

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                                        Workshops Almere
Regio Lelystad:                                                                      Workshops Lelystad

Regio Limburg
Regio Venlo, Venray, etc:                                                    Workshops Venlo
Regio Roermond, Weert, Maasbracht etc.:                            Workshops Roermond
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                      Workshops Maastricht

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                              Workshops Groningen

Regio Overijssel
Regio Enschede, Hengelo, Deventer, etc:                           Workshops Enschede
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                   Workshops Zwolle

Regio Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Renkum, etc:                                    Workshops Arnhem
Regio Doetinchem, Ulft, Lichtenvoorde etc.:                        Workshops Doetinchem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                       Workshops Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                   Workshops Nijmegen

Regio Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                   Workshops Drenthe

Regio Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                        Workshops Zeeland

Regio Friesland
Regio Leeuwarden, Drachten etc.:                                    Workshops Leeuwarden
Regio Heerenveen, Sneek      etc:                                    Workshops Friesland

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

WORKSHOP DORDRECHT OF OMGEVING
Een workshop Dordrecht gaat met je groep een onvergetelijke ervaring worden. Lachen, gieren en brullen. Mooie foto’s als een eeuwige herinnering. Deze dag zal niet snel vergeten worden. Dordrecht heeft diverse workshops te bieden die mogelijk bij je wensen aansluiten. Maar ook de omgeving heeft veel te bieden! Met de plaatsen Papendrecht, Sliedrecht, Alblasserdam, Werkendam, Barendrecht, Zwijndrecht en Gorinchem heb je ook de mogelijkheid om iets van Dordrecht af te wijken. Wellicht woon je in de omgeving of is er net een workshop die je liever volgt in een andere plaats. Waar ook de keuze op valt, laat je vrijblijvend informeren over de mogelijkheden. We helpen je graag bij de organisatie van deze bijzondere dag.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.


NL: www.onemotion.nl

BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt