Workshop Dordrecht

Ook voor de regio Sliedrecht, Werkendam, Barendrecht, Zwijndrecht en Gorinchem en omgeving

Workshops Dordrecht

Ben je op zoek naar een workshop in Dordrecht? We helpen je graag met een divers aanbod aanbod workshops in deze mooie en historische stad. Een workshop kun je organiseren met verschillende doeleinden. Misschien samen met je collega’s een leuke workshop volgen als bedrijfsuitje. Ook met vrienden een dagje weg en een leuke workshop volgens behoort tot de mogelijkheden. Vrijgezellenfeesten zijn ook niet onvergetelijk zonder een leuke workshop. Een workshop Dordrecht is kiezen voor een stukje historie. De stad heeft ontzettend veel te bieden en is 1 van de oudste steden van Nederland. Het kreeg immers in de 12de eeuw stadsrechten. Dordrecht is enorm populair onder het winkelende publiek. Het centrum is een plaatje en heeft dus dagelijks wel toeristen op bezoek. Ook voor een workshop is Dordrecht ideaal. Koppel een leuke workshop aan een middagje borrelen in het centrum of een andere activiteit. Dordrecht is klaar voor jullie komst. Kijk voor vrijgezellenfeesten ook eens op vrijgezellenfeest Dordrecht. We wensen jullie alvast veel plezier toe!

Workshop paaldansen Dordrecht
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Workshop paaldansen Dordrecht

Paaldansen is lekker bewegen met een knipoog. Gooi jezelf helemaal los! En wil je je bedrijfsfeest of vrijgezellenfeest in Dordrecht of omgeving Zwijndrecht, Gorinchem etc. eens op gang brengen met iets nieuws? Doe dan dan eens een leuke workshop paaldansen. Onemotion heeft een speciale en laagdrempelige paaldans workshop Dordrecht aanbieding. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de paaldans workshop mogelijkheden in Dordrecht en omgeving.

Workshop zilveren ketting maken Dordrecht
incl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Workshop zilveren ketting maken Dordrecht

Ben je een liefhebber van sieraden? Draag je graag ringen, armbanden en een mooie ketting? Vraag je jezelf altijd af hoe deze prachtige dingen worden gemaakt? Kies dan voor de workshop zilveren ketting maken in Dordrecht! Tijdens een creatieve workshop ga je namelijk aan de slag om een unieke eigen zilveren teksthanger te maken. Gebruik letters, leuke figuurtjes en misschien wel cijfers om er een hele bijzondere en vooral unieke zilveren teksthanger van te maken. Tijdens deze workshop doorloop je het proces van begin tot eind onder professionele begeleiding. Interesse? Vraag snel meer informatie aan en laat je overtuigen.

Workshop naaktmodel schilderen Dordrecht (m/v)
incl. BTW vanaf
€36,5 p.p.

Workshop naaktmodel schilderen Dordrecht (m/v)

Bereid je voor op een kunstzinnig en hilarische workshop in Dordrecht of omgeving Zwijndrecht, Gorinchem etc. Wat lijkt op een gewone schilderworkshop, blijkt al snel een workshop naaktmodel schilderen (man of vrouw) te zijn. Deze workshop is erg populair bij vrijgezellenfeesten en een leuke manier om de aanstaande bruid of bruidegom een onverwachte middag te bezorgen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop naakmodel schilderen in Dordrecht of omgeving. 

Workshop koe schilderen Dordrecht
incl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Workshop koe schilderen Dordrecht

Ben je op zoek naar een creatieve workshop? En dan het liefste eentje waarbij je iets kunt beschilderen? Denk dat ook eens aan het beschilderen van een koe gemaakt van papier maché. Maak je eigen kunstwerk tijdens een gezellige workshop die barst van de inspirerende creativiteit. Kies voor een bepaalde stijl en bekijk voor welke versie je vriendinnen uiteindelijk hebben gekozen. En natuurlijk neem je je zelf bedachte kunstwerk mee naar huis om het daar een prominente plaats te geven. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop koe schilderen als groepsuitje in Dordrecht.

Heel Dordrecht bakt en jullie nu ook
incl. BTW vanaf
€39,95 p.p.

Heel Dordrecht bakt en jullie nu ook

Van goddelijke taarten tot ovenverse koekjes, van de allermooiste versieringen tot technisch hoogwaardige meesterwerken, het is nu eenmaal zo dat Heel Holland bakt. Dat heb je mogelijk als fan wekelijks kunnen zien op tv, waar de mooiste creaties uit de oven werden getoverd. Maar deden jullie zelf al mee, of zijn jullie aan het wachten op het juiste moment om mee te doen? Dan is dat moment nu eindelijk aangebroken. Jullie gaan aan de slag om 3 baksel te bakken en na afloop te versieren. En niet onbelangrijk..., na afloop zal er natuurlijk moeten worden geproefd om te beoordelen welke baksels nu het allerlekkerste zijn. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor deze bijzondere workshop bakken in Dordrecht, vraag dan meer informatie aan middels onderstaande button. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Workshop parfum maken Dordrecht
incl. BTW vanaf
€24,95 p.p.

Workshop parfum maken Dordrecht

Geniet je ook altijd zo van een heerlijk geurtje? Iemand die langsloopt met je favoriete geurtje waardoor je even weg kunt dromen. Wist je dat parfum (of toen nog per fumus) ruim 3000 jaar voor Christus in Egypte is ontstaan? Kruiden, planten en takken werden gebruikt als geur offers voor de goden. Maar nu is het tijd om zelf een heerlijke parfum te maken tijdens deze parfum maken workshop in Dordrecht. De professionele begeleiding neemt je mee in de wereld van een geuren, oliën en het maken van de perfecte parfum. Bedenk jij de nieuwste lijn voor een bekend merk? Combineer de lekkerste geuren op weg naar een unieke eigen parfum!

Workshop lachen in Dordrecht
incl. BTW vanaf
€23,50 p.p.

Workshop lachen in Dordrecht

Lachen is gezond. Om allerlei redenen. Wie bijvoorbeeld tien minuten voluit lacht, verbrandt net zoveel energie als wie een half uur zweet op een apparaat in de sportschool! Deze lachworkshop laat je lachen zonder reden. Geen moppen maar speelse oefeningen maken al snel een hartelijke lach bij je los. Wie kan lachen, kan meedoen! Dit wordt vast een heel ludieke invulling van je groepsuitje in Dordrecht of omgeving. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een lachworkshop in Dordrecht of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Bonbon workshop in Dordrecht
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Bonbon workshop in Dordrecht

Ben je ook zo verslaafd aan zoete lekkernijen? En zoek je een zoet en lekker uitje voor je afdelingsuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest in Dordrecht? Kies dan voor een workshop bonbons maken in Dordrecht. Tijdens deze workshop krijg je de kans om te leren hoe je zelf de lekkerste bonbons kunt vervaardigen. Uiteraard neem je na afloop het resultaat lekker mee naar huis. Proef de zoete smaak van inspiratie! Kijk ook eens op onze chocolade workshop pagina. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop bonbons maken mogelijkheden in Dordrecht. We wensen je alvast heel veel zoet plezier toe!

Workshop burlesque dansen Dordrecht
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Workshop burlesque dansen Dordrecht

Stap in de burlesque scene tijdens deze bijzondere workshop. Aan de hand van een teasende choreografie, leer je alle ins en outs van het Burlesque dansen. Ideaal voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest voor vrouwen in Dordrecht, Zwijndrecht of omgeving! Leer je verleidelijke kant te laten zien, en heb een spetterend gezellige tijd tijdens deze workshop! Bereid je voor op een hilarische, maar zeker ook inspirerende activiteit!Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een Burlesque workshop in Dordrecht of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Workshop sushi maken Dordrecht
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Workshop sushi maken Dordrecht

Humor, gezelligheid, lekker Japans eten en ook nog iets praktisch leren?! Dat is waar deze sushi workshop in Dordrecht voor staat.  Van klassieke sushi's, maki's, tot tamago, na afloop weet je precies hoe het gemaakt wordt. Dus geef je vrijgezellenfeest of groepsuitje kleur met wat rijst en nori en beleef een nieuwe ervaring. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de sushi workshop mogelijkheden in Dordrecht.

Disco dansworkshop Dordrecht
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Disco dansworkshop Dordrecht

De disco is weer terug van helemaal nooit weggeweest. Nog altijd vind je diverse disco hits in de top 2000. En menig feestje is niet compleet zonder een aantal disco krakers. En na deze workshop disco dansen is het jouw tijd om te shinen op elk feestje. De spotlight mag aan en kan op jouw worden gericht. Nu is het jouw beurt om het disco-virus door te geven aan alle anderen op de dansvloer. Wil je meer weten over deze bijzonder Funky workshop disco dansen, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan over een workshop in Dordrecht. I'm in the mood for dancing!!

Sieraden workshop Dordrecht
incl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Sieraden workshop Dordrecht

Sieraden zijn zo oud als de mensheid zelf. Al duizenden jaren geleden versierde men zich met mooie attributen. Sieraden zijn steeds meer items geworden om jezelf te onderscheiden van de rest. En hoe kan je jezelf nog beter van een persoonlijk touch voorzien, dan door zelf je eigen sieraden te creëren? En dat is nu precies wat jullie zullen gaan doen tijdens deze gezellige workshop sieraden maken. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een sieraden workshop in Dordrecht, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Percussieworkshop Dordrecht
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Percussieworkshop Dordrecht

Percussie vormt de hartslag van de muziek. Jouw favoriete hit zou nooit hetzelfde klinken zonder de percussie die als een rode draad door het nummer loopt. En dansen wordt ook heel erg lastig zonder ritmegevoel waarop je kunt vertrouwen. Heb je altijd al zelf percussie willen leren maken? Gooi dan je ritmegevoel in de strijd en geniet van een bijzondere percussie workshop. Wil je je afdelingsuitje, vriendinnenuitje of vrijgezellenfeest in Dordrecht of omgeving wat extra volume geven, dan is deze percussie workshop misschien wel een hele leuke optie. Wil je meer weten, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Graffiti workshop Dordrecht
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Graffiti workshop Dordrecht

Graffiti is dé iconische kunstvorm  van de jaren 80/90. Deze art bevindt zich al lang niet meer enkel ondergronds maar is ook mainstream geworden. Zelfs de overheid maakt tegenwoordig gebruikt van de oogverblindende kunsten van graffiti kunstenaars. Hoog tijd om zelf ook te leren om zelf de mooiste graffiti te maken en daarvoor krijg je uitgebreid de kans tijdens deze graffiti workshopWil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de graffiti workshop mogelijkheden in Dordrecht of omgeving.

Armbanden workshop Dordrecht
incl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Armbanden workshop Dordrecht

Zoek je een creatief en inspirerend groepsuitje of vrijgezellenfeest in Dordrecht? En hou je wel van leuke accessoires? En droom je wel eens weg bij de gedachte om op je blote voeten over het strand van Ibiza te lopen? Dan geeft deze workshop vast de juiste sfeer. Denk dan eens ook aan een workshop armbanden maken (Ibiza style). Duik in een wereld vol creatieve inspiratie en ontwerp een blijvende herinnering aan deze speciale dag. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een workshop armbanden maken in Dordrecht, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Bollywood workshop in Dordrecht
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Bollywood workshop in Dordrecht

Vrijwel iedereen kent Bollywood, de Indiase tegenhanger van Hollywood. Misschien heb je zelfs wel eens enkele films gezien of misschien zijn jullie wel echte fans. In elke film staan muziek en dans centraal. En deze bijzondere en bovendien erg vrolijke dansstijl gaan jullie nu leren tijdens deze workshop Bollywood dansen. Duik in de wereld van deze populaire Indiase dansvorm tijdens deze workshop met vriendinnen of vriendinnendag.  Wil je meer weten over de workshop Bollywood dansen in Dordrecht, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Workshop Dordrecht, een unieke en historische kans

Dordrecht heeft van oudsher een zeer belangrijke ligging. Dichtbij de belangrijkste havenstad Rotterdam en op een strategische plaats richting België en tegen de Biesbosch. Dordrecht heeft daardoor ook in het verleden altijd een belangrijk rol gespeeld en was in de middeleeuwen een belangrijke handelsstad. Dit kun je altijd nog terug zien in de historische binnenstad. Wanneer je dus kiest om een workshop in Dordrecht te organiseren is dit ook leuk te combineren met de elementen van de stad. En vergeet ook zeker niet om even op de foto te gaan met de oude ophaalbruggetjes. Wil je voorafgaand of na afloop nog een wijntje drinken? Neem dan ook de trein naar Dordrecht. Met een station is het goed bereikbaar en heb je de auto niet nodig. Dordrecht kan met alle mogelijkheden voldoen aan een onvergetelijke dag. We wensen je bij voorbaat veel plezier toe.

Klik direct door naar het workshops aanbod in jouw regio:

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                Workshops Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     Workshops Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Workshops Haarlem                                                   

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                      Workshops Rotterdam
Regio Zoetermeer, Leidschenveen etc.:                                  Workshops Zoetermeer
Regio Den Haag, Wassenaar, Voorburg, etc:                        Workshops Den Haag
Regio Scheveningen:                                                             Workshops Scheveningen
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                     Workshops Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                        Workshops Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                           Workshops Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                             Workshops Gouda 

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                   Workshops Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                    Workshops Amersfoort 

Regio Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                   Workshops Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                      Workshops Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                     Workshops Den Bosch
Regio Roosendaal, Bergen op Zoom etc.:                              Workshops Roosendaal
Regio Breda, Oosterhout, Etten-Leur, etc:                            Workshops Breda

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                                        Workshops Almere
Regio Lelystad:                                                                      Workshops Lelystad

Regio Limburg
Regio Venlo, Venray, etc:                                                    Workshops Venlo
Regio Roermond, Weert, Maasbracht etc.:                            Workshops Roermond
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                      Workshops Maastricht

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                              Workshops Groningen

Regio Overijssel
Regio Enschede, Hengelo, Deventer, etc:                           Workshops Enschede
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                   Workshops Zwolle

Regio Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Renkum, etc:                                    Workshops Arnhem
Regio Doetinchem, Ulft, Lichtenvoorde etc.:                        Workshops Doetinchem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                       Workshops Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                   Workshops Nijmegen

Regio Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                   Workshops Drenthe

Regio Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                        Workshops Zeeland

Regio Friesland
Regio Leeuwarden, Drachten etc.:                                    Workshops Leeuwarden
Regio Heerenveen, Sneek      etc:                                    Workshops Friesland

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

WORKSHOP DORDRECHT OF OMGEVING
Een workshop Dordrecht gaat met je groep een onvergetelijke ervaring worden. Lachen, gieren en brullen. Mooie foto’s als een eeuwige herinnering. Deze dag zal niet snel vergeten worden. Dordrecht heeft diverse workshops te bieden die mogelijk bij je wensen aansluiten. Maar ook de omgeving heeft veel te bieden! Met de plaatsen Papendrecht, Sliedrecht, Alblasserdam, Werkendam, Barendrecht, Zwijndrecht en Gorinchem heb je ook de mogelijkheid om iets van Dordrecht af te wijken. Wellicht woon je in de omgeving of is er net een workshop die je liever volgt in een andere plaats. Waar ook de keuze op valt, laat je vrijblijvend informeren over de mogelijkheden. We helpen je graag bij de organisatie van deze bijzondere dag.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.


NL: www.onemotion.nl

BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt