Workshop Tilburg

Ook voor de regio Waalwijk, Goirle, Dongen, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, Gilze-Rijen en Oisterwijk

vrijgezellenfeest.jpg

Diverse zakelijke, particuliere en creatieve workshops in Tilburg

Ben je op zoek naar een workshop Tilburg? Laat je inspireren met leuke, originele, creatieve en/of actieve workshops in deze leuke en vooral gezellig stad in Noord-Brabant. Tussen Breda en Eindhoven ligt het mooie Tilburg. En niet alleen is deze stad per auto via de A27 goed te bereiken maar ook per trein. Laat de auto eens staan en kom met de trein zodat je lekker kunt genieten van een heerlijk drankje tijdens of na afloop van je workshop in Tilburg of omgeving. Ben jij dit jaar degene die een leuke workshop mag uitzoeken? Wil je eens wat inspiratie op doen om te kijken wat er zou kunnen passen bij een groep vol collega’s, vrienden, familie of ander gezelschap. Een workshop in Tilburg kan de groep zeer zeker dichter bij elkaar brengen en zorgen dat jullie elkaar (nog) beter leren kennen. De tijdens carnaval omgedoopte kruikenstad wacht op jullie komst en zal onderdeel zijn van een onvergetelijke dag. Onderstaand inspireren we je graag met een divers aanbod aan leuke workshops in Tilburg en omgeving (kijk ook eens op vrijgezellenfeest Tilburg). Vraag snel vrijblijvend meer informatie aan en laat jezelf verrassen door de mogelijkheden. We wensen je alvast veel inspiratie toe.

Dikke dames schilderworkshop in Tilburg
incl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Dikke dames schilderworkshop in Tilburg

Wie kent de dikke dames schilderijen niet? De bijzonder kleurrijke schilderijen zijn zo kenmerkend, dat er zelfs schilderworkshops worden gegeven met dit thema. Hierbij leer je hoe je zelf de leukste dikke dames schilderijen kunt maken. Deze schilderworkshop is enorm populair onder vrijgezellenfeesten, vriendinnenuitjes en zelfs bedrijfsuitjes. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan over deze schilderworkshop in Tilburg met een heel leuk thema.

Graffiti workshop Tilburg
incl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Graffiti workshop Tilburg

Graffiti is dé iconische kunstvorm  van de jaren 80/90. Deze art bevindt zich al lang niet meer enkel ondergronds maar is ook mainstream geworden. Zelfs de overheid maakt tegenwoordig gebruikt van de oogverblindende kunsten van graffiti kunstenaars. Hoog tijd om zelf ook te leren om zelf de mooiste graffiti te maken en daarvoor krijg je uitgebreid de kans tijdens deze graffiti workshopWil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de graffiti workshop mogelijkheden in Tilburg.

Workshop servies schilderen in Tilburg
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Workshop servies schilderen in Tilburg

Hoe leuk is het om een gebruiksvoorwerp dat je dag in dag uit gebruikt te pimpen tot een creatief kunstwerk met een hele persoonlijke touch? Tijdens deze workshop servies beschilderen in Tilburg krijgen jullie de kans om zelf het mooiste servies te creëren. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een workshop servies schilderen in Tilburg, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Schilderworkshop Tilburg
incl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Schilderworkshop Tilburg

Er bestaan enorm veel verschillende stijlen waarin je kunt schilderen. Van abstract tot realistisch, van stillevens tot portretten. Elke eeuw heeft nieuwe stijlen voortgebracht. Van de grotschildering in de prehistorie tot Mondriaan, schilderkunst is er altijd geweest en zal er waarschijnlijk ook altijd wel blijven. Het is niet raar dat schilderworkshops nog steeds enorm populair zijn binnen het workshop aanbod. Duik daarom zelf eens in een wereld vol creatieve inspiratie en toon jouw kunsten op het schilderdoek. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een workshop schilderen in Tilburg, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner in Tilburg.

Creatief workshop festival in Tilburg voor grotere groepen
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Creatief workshop festival in Tilburg voor grotere groepen

Keuze uit diverse creatieve workshops

Organiseer je binnenkort een bedrijfsuitje voor een grote groep, een familieuitje met een grote familie of een ander evenement met een grotere groep en ben je op zoek naar een creatieve invulling voor dit evenement? Dan is een creatief workshop festival misschien wel een hele leuke oplossing. Maak een keuze uit de creatieve workshops (van schilderen tot graffiti, van handletteren tot zelfs een stand-up comedy workshop. Het is mogelijk om dit creatieve festival te organiseren op jullie eigen locatie of op een locatie via de organisator (inclusief lunch of diner). Het festival zal op maat worden gemaakt voor jullie (evenals de exacte prijs). Wil je meer weten over dit creatieve workshop festival in Tilburg of omgeving? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Percussieworkshop Tilburg
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Percussieworkshop Tilburg

Percussie vormt de hartslag van de muziek. Jouw favoriete hit zou nooit hetzelfde klinken zonder de percussie die als een rode draad door het nummer loopt. En dansen wordt ook heel erg lastig zonder ritmegevoel waarop je kunt vertrouwen. Heb je altijd al zelf percussie willen leren maken? Gooi dan je ritmegevoel in de strijd en geniet van een bijzondere percussie workshop. Wil je je afdelingsuitje, vriendinnenuitje of vrijgezellenfeest in Tilburg wat extra volume geven, dan is deze percussie workshop misschien wel een hele leuke optie. Wil je meer weten, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Workshop tas pimpen in Tilburg
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Workshop tas pimpen in Tilburg

Zoek je een creatief en inspirerend groepsuitje of vrijgezellenfeest? En betekent jouw tas meer voor je, dan enkel een functioneel voorwerp? Denk dan eens aan een workshop tas decoreren in Tilburg. Duik in een wereld vol creatieve inspiratie en creëer een blijvende en tastbare herinnering aan deze speciale dag. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een workshop tas decoreren in diverse steden in Nederland, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Workshop film maken Tilburg
incl. BTW vanaf
€39,95 p.p.

Workshop film maken Tilburg

Ben je ook gek op films? Of zoek je gewoon een onvergetelijk uitje voor je groepsuitje waar je jaren plezier van gaat beleven? Want dat is zeer zeker het geval bij deze filmworkshop. Kies je favoriete script en ga helemaal los. Je kunt ook kiezen voor een muziekvideoclip. En natuurlijk mag het resultaat er achteraf zijn...misschien laat je het zelfs zien op de bruiloft, feestavond of bedrijfsfeest? Dit uitje staat te boek als gezellig, sfeervol, ludiek en op sommige momenten ronduit hilarisch. Van een comedy, thriller, romantisch drama tot videoclip of lipdub, dit wordt een hele bijzondere invulling van jouw groepsuitje in Tilburg. De begeleiding is in handen van een echte filmproducent die je alle kneepjes gaat leren. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop Bollywood dansen Tilburg
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Workshop Bollywood dansen Tilburg

Vrijwel iedereen kent bollywood, de Indiase tegenhanger van Hollywood. Misschien heb je zelfs wel eens enkele films gezien of misschien zijn jullie wel echte fans. In elke film staan muziek en dans centraal. En deze bijzondere en bovendien erg vrolijke dansstijl gaan jullie nu leren tijdens deze workshop bollywood dansen. Duik in de wereld van deze populaire Indiase dansvorm tijdens deze workshop met vriendinnen of vriendinnendag.  Wil je meer weten over de workshop Bollywood dansen in Tilburg, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Workshop kettingreactie met diner in Tilburg
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Workshop kettingreactie met diner in Tilburg

Inclusief heerlijk diner

Je hebt ze vast wel eens gezien, die hele leuke filmpjes op youtube of TikTok waarop een bizarre kettingreactie is te zien. Een soort domino maar zijn het geen dominostenen die omvallen. Ongelofelijk knap hoe sommige kettingreacties lijken te werken. Waarschijnlijk denk je nu dat het je toch nooit zal lukken om zelf voor elkaar te krijgen. Maar dat hoeft toch de waarheid te zijn. Tijdens deze kettingreactie workshop leren jullie om zelf een flitsende kettingreactie in elkaar te zetten. Een diner is inbegrepen bij deze workshop in Tilburg of omgeving. Wil je meer weten over de mogelijkheden van deze leuke workshop met diner in jouw omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop Mindfuck in Tilburg
incl. BTW vanaf
€65 p.p.

Workshop Mindfuck in Tilburg

Ben je ook fan van het tv programma met als thema mentalisme? Of keek je misschien de serie The Mentalist, waarin de hoofdpersoon in staat bleek om mensen zodanig te manipuleren dat eigenlijk bijna alles mogelijk leek. Misschien zou je zelf ook wel willen leren hoe het werkt om mentalisme toe te passen? Dan is deze workshop Mindfuck echt iets voor jou en je collega´s, vrienden of andere groepsgenoten. Leer de ins en outs van deze meesterlijke kunst en wie weet jij anderen straks ook een echte Mindfuck. Wil je meer weten over deze workshop in Tilburg of omgeving? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan. 

Workshop naaktmodel schilderen Tilburg (m/v)
incl. BTW vanaf
€37,5 p.p.

Workshop naaktmodel schilderen Tilburg (m/v)

Het menselijk lichaam is al een kunstobject op zich maar tijdens deze workshop ga je het lichaam weergeven op een verfdoek. Bereid je voor op een kunstzinnig en hilarische workshop in Tilburg. Tijdens de workshop naaktmodel schilderen of boetseren mag je een eigen creatieve interpretatie geven aan een mannelijk of vrouwelijk naaktmodel. Let daarbij goed op de houding van de persoon en de schaduwen die er op het lichaam vallen. Succes bij het ontdekken van je kunstzinnige kant! Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop naakmodel schilderen of boetseren in Tilburg.

Workshop action painting in Tilburg
incl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Workshop action painting in Tilburg

Tijdens deze creatieve workshop in Tilburg kun je al je energie kwijt door helemaal los te gaan met verf en het levert je ook nog eens een mooi resultaat op! Deze activiteit is ideaal voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of teambuilding activiteit. Leer nieuwe schildertechnieken als spetter- , krab- en drippingtechnieken tijdens een innovatieve workshop. Dus gebruik al je creatieve inspiratie en en boek deze bijzondere schilderworkshop! Wil je meer weten? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop burlesque dansen Tilburg
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Workshop burlesque dansen Tilburg

Stap in de burlesque scene tijdens deze bijzondere workshop. Aan de hand van een teasende choreografie, leer je alle ins en outs van het Burlesque dansen. Ideaal voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest voor vrouwen in Tilburg of omgeving! Leer je verleidelijke kant te laten zien, en heb een spetterend gezellige tijd tijdens deze workshop! Bereid je voor op een hilarische, maar zeker ook inspirerende activiteit!Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een Burlesque workshop in Tilburg of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Disco dansworkshop Tilburg
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Disco dansworkshop Tilburg

De disco is weer terug van helemaal nooit weggeweest. Nog altijd vind je diverse disco hits in de top 2000. En menig feestje is niet compleet zonder een aantal disco krakers. En na deze workshop disco dansen is het jouw tijd om te shinen op elk feestje. De spotlight mag aan en kan op jouw worden gericht. Nu is het jouw beurt om het disco-virus door te geven aan alle anderen op de dansvloer. Wil je meer weten over deze bijzonder Funky workshop disco dansen in Tilburg, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan over een workshop bij jouw in de buurt. I'm in the mood for dancing!!

50 tinten grijs dansworkshop Tilburg
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

50 tinten grijs dansworkshop Tilburg

Heb je zin om te dansen op een ondeugend en sexy thema? Dan is deze dansworkshop een echte aanrader. Dat wordt dansen en heerlijk leren teasen met humor, een vleugje burlesque en uiteraard een aantal bijzondere attributen (dansen met een blinddoek of zweepje).  Je werkt toe naar een einddans toe met mooie sexy bewegingen die iedereen kan volgen. Veel plezier met de op ‘50 tinten grijs’ geïnspireerde workshop in Tilburg. Vergeet je hakken niet en je meest sexy outfit (niets moet alles mag policy). Wil je meer weten, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop chairdance Tilburg
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Workshop chairdance Tilburg

De kunst van het verleiden, daar draait het om tijdens deze workshop chairdance. Leer hoe je het aanstaande huwelijkse leven spannend kunt houden met als hoofdattribuut een stoel. Jullie partners zullen nog lang plezier kunnen beleven dankzij deze uitdagende technieken. Maar natuurlijk wordt het vooral ook een ludieke middag waar flink gelachen zal worden. Gooi je haar los en je charmes in de strijd en bereid je voor op een zwoele middag. Ben je benieuwd naar meer details over de Chairdance groepsactiviteit in de omgeving van Tilburg? Vraag dan hieronder meer informatie over dit spannende uitje en laat het spel beginnen.

Workshop koken Tilburg
incl. BTW vanaf
€55 p.p.

Workshop koken Tilburg

In Tilburg kun je volop lekker eten. Van Michelinster restaurants tot verborgen culinaire pareltjes, wie een beetje z´n best doet, vindt overal plekken om te genieten van een betoverende maaltijd. Maar het is begrijpelijk dat je, te midden van al dit kookgeweld, ook zin krijgt om de kok in jezelf naar boven te halen. En daar is deze kookworkshop in Tilburg natuurlijk uitstekend voor geschikt.Onder begeleiding van een professionele kok ga je in teamverband aan de slag om een culinaire maaltijd te bereiden. Uiteindelijk ga je in groepsverband de gerechten nuttigen. Dus doe je best en zeg met trots dat jij de chef was van dit gerecht! Geïnteresseerd? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan over deze workshop in Tilburg. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookworkshop mogelijkheden in Tilburg.

Workshop drone vliegen Tilburg
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Workshop drone vliegen Tilburg

Heb je zelf nog geen drone? Maar heb je er wel al eens over nagedacht hoe het zou zijn om er eentje te hebben? Ben je benieuwd hoe makkelijk of moeilijk het is om er eentje te besturen? Of wil je weten wie van jullie groep de beste skills heeft om de drone over een raceparcour te verplaatsen? Dan is deze drone workshop in Tilburg een must. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een workshop drone vliegen bij jou in de buurt, vraag dan meer informatie aan middels onderstaande button.  Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner. 

Bonbon workshop Tilburg
incl. BTW vanaf
€50 p.p.

Bonbon workshop Tilburg

Ben je ook zo verslaafd aan zoete lekkernijen? En zoek je een zoet en lekker uitje voor je afdelingsuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest in Tilburg? Kies dan voor een workshop bonbons maken in Tilburg. Tijdens deze workshop krijg je de kans om te leren hoe je zelf de lekkerste bonbons kunt vervaardigen. Uiteraard neem je na afloop het resultaat lekker mee naar huis. Proef de zoete smaak van inspiratie! Kijk ook eens op onze chocolade workshop pagina. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop bonbons maken mogelijkheden in Tilburg. We wensen je alvast heel veel zoet plezier toe!

Workshop erotische bonbons maken Tilburg
incl. BTW vanaf
€43 p.p.

Workshop erotische bonbons maken Tilburg

Ben je op zoek naar een creatieve of zoete workshop? Maar mag de activiteit wel wat vuriger zijn dan een normale workshop? Dan is een workshop erotische bonbons maken misschien wel de ideale oplossing! Maak zelf de heerlijkste creaties en ga op zoek naar die andere kant van jezelf. Voor je het weet zitten jullie tot over jullie rode oortjes tussen de smakelijke bonbons. En natuurlijk nemen jullie deze inspiratie ook weer mee naar huis. Deze workshop staat garant voor een hele gezellige middag met natuurlijk veel ruimte voor lachmomenten. Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor een workshop erotische bonbons maken in Tilburg? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Workshop lachen Tilburg
incl. BTW vanaf
€23,50 p.p.

Workshop lachen Tilburg

Lachen is gezond. Om allerlei redenen. Wie bijvoorbeeld tien minuten voluit lacht, verbrandt net zoveel energie als wie een half uur zweet op een apparaat in de sportschool! Deze lachworkshop laat je lachen zonder reden. Geen moppen maar speelse oefeningen maken al snel een hartelijke lach bij je los. Wie kan lachen, kan meedoen! Dit wordt vast een heel ludieke invulling van je groepsuitje in Tilburg of omgeving. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een lachworkshop in Tilburg of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop standup comedy in Tilburg of omgeving
incl. BTW vanaf
€34,50 p.p.

Workshop standup comedy in Tilburg of omgeving

Phillippe Geubels, Theo Maassen of toch Brigitte Kaandorp, wat is jouw favoriete komiek? Heb je er wel eens over nagedacht om zelf de komiek te zijn die iedereen vermaakt? Dan ben je vast niet bang voor deze uitdaging. Maak je geen zorgen, je wordt niet op een podium gezet om te worden blootgesteld aan een publiek dat helemaal niet om je grappen kan lachen. Nee, tijdens deze gezellige workshop leer je wat er komt kijken bij het schrijven van een goede grap en ook hoe je deze het beste kunt brengen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over deze workshop standup comedy in Tilburg of omgeving.

Workshop burlesque dansen Tilburg
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Workshop paaldansen Tilburg

Paaldansen is lekker bewegen met een knipoog. Gooi jezelf helemaal los! En wil je je bedrijfsfeest of vrijgezellenfeest in Tilburg eens op gang brengen met iets nieuws? Doe dan dan eens een leuke workshop paaldansen. Onemotion heeft een speciale en laagdrempelige paaldans workshop Tilburg aanbieding. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de paaldans workshop mogelijkheden in Tilburg en omgeving.

Tapas workshop Tilburg
incl. BTW vanaf
€55 p.p.

Tapas workshop Tilburg

Wie houdt er niet van lekker eten?! En wat is er leuker dan dit lekker eten samen te bereiden met je vrienden/ vriendinnen onder professionele begeleiding? Onemotion tipt daarom deze leuke workshop tapas maken door heel Nederland. Aangezien we samenwerken met diverse partners in diverse steden kunnen de vanaf-prijzen fluctureren  (afhankelijk van de exacte inhoud en duur). Wil je meer weten over de thema's en mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop tapas maken in Tilburg.

Workshop buikdansen Tilburg
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Workshop buikdansen Tilburg

Heb je jezelf wel eens afgevraagd hoe het zou zijn om een buikdanseres te zijn? Om zo gracieus te kunnen bewegen op muziek dat iedereen in vervoering raakt? Dan is dit eindelijk je kans.  Samen met elkaar gaan jullie de uitdaging aan om de beginselen van het buikdansen onder de knie te kunnen krijgen. Wil je meer weten over deze workshop buikdansen in Tilburg? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Moorddiner als groepsuitje in Tilburg
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Moorddiner als groepsuitje in Tilburg

Keuze uit diverse feestlocaties of je eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

Zijn jullie klaar voor een spannend moordmysterie? Tijdens dit bijzondere groepsuitje gaan jullie een moordzaak oplossen en dat doen jullie onder het genot van een heerlijk diner. Zijn jullie in staat om achter de belangrijke vragen te komen zoals wie, waarom, hoe enzovoorts? Bewijs het maar tijdens dit leuke moorddiner als groepsuitje in Tilburg. Natuurlijk mag er ook gelachen worden tijdens dit leuke diner. Wil je meer weten over dit leuke groepsuitje in jouw regio, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels het onderstaande informatieformulier.

Uit handen van de jagers als groepsuitje in Tilburg
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Uit handen van de jagers als groepsuitje in Tilburg

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Slechts één ding is belangrijk; laat je niet vangen. Tenminste als je één van de voortvluchtigen bent. Dan doe je er natuurlijk alles aan om niet op te vallen en ga je helemaal op in de massa. Ben je een jager, dan ligt dat natuurlijk helemaal anders. Dan ga je aan de hand van moderne hulpmiddelen op jacht om de voortvluchtigen in de kraag te pakken. Wil jij je groepsuitje combineren met een zinderende City Game? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden voor dit groepsuitje in Tilburg.

City escape als groepsuitje in Tilburg
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

City escape als groepsuitje in Tilburg

Deze City game is een variant op de zeer populaire escape rooms van dit moment. Alleen deze game speel je in het centrum van de stad. Breken jullie alle codes? Ontrafelen jullie op tijd alle raadsels en geheimen? Welk team wint de sleutel van de stad? Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een City Escape Game bij jou in de buurt als invulling van je vrijgezellenfeest, vriendendag, bedrijfsuitje of familiefeest, vraag dan meer informatie aan middels onderstaande button. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over dit groepsuitje in Tilburg van onze organiserende partner.

Italiaanse kookworkshop op je eigen locatie in de regio Tilburg
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Italiaanse kookworkshop op je eigen locatie in de regio Tilburg

Voor groepen tot 100 personen

De Italiaanse keuken is verfijnd. De smaken zijn zo in balans dat het is of je duizend kusjes krijgt op je tong. Heb je zelf altijd al willen leren hoe het is om Italiaans te koken? Samen met je collega's geniet je nu van een heerlijke Italiaanse kookworkshop op je eigen locatie: op kantoor, in een kasteel of in een hotel. Onder deskundige begeleiding leren jullie om zelf de allerlekkerste Italiaanse gerechten te maken. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een Italiaanse kookworkshop op je eigen locatie in Tilburg, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de Italiaanse kookworkshop mogelijkheden op de locatie van je voorkeur.

Een workshop in het mooie Tilburg

Woon of werk je in Tilburg? Ben je gewoon een groot fan van het mooie Tilburg? Heb je gekozen voor een workshop Tilburg i.v.m. de goede bereikbaarheid? Met het Wilhelminakanaal, de inspirerende Piushaven, de verschillende leuke stadsparken en verschillende natuurgebieden heeft Tilburg heel veel te bieden. Zo kan een extra dimensie worden toegevoegd aan een leuke workshop in Tilburg of omgeving. Wanneer we verder teruggaan in de historie zien we dat de stad vooral bekend stond om de lakenindustrie. Met diverse monumenten kun je kriskras door de stad nog een kleine glimp opvangen van deze bijzondere periode. Tilburg was hierdoor zeker zeer welvarend. Vandaag de dag is Tilburg nog steeds populair en groeit de stad hard. Wist je dat Tilburg een top 10 gemeente is in Nederland? Maar Tilburg heeft nog veel meer zaken waarom het bekend staat…de jaarlijkse roze maandag, de enorme Tilburgse kermis, poppodium 013, festival Mundial, de verschillende hardloopwedstrijden, industrieel erfgoed, musea en moderne architectuur. Maar ook lekker een avondje stappen in de Heuvelring en de verschillende café's die de stad rijk is. Tilburg bruist en zal dat blijven doen als 1 van de belangrijkste industriële centra van Nederland. Geniet ook tijdens je workshop Tilburg van al deze aspecten en koppel je bijzondere dag aan een bezoekje aan het mooie centrum. We wensen je alvast veel plezier toe!

Klik direct door naar het workshops aanbod in jouw regio:

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                Workshops Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     Workshops Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Workshops Haarlem                                                   

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                      Workshops Rotterdam
Regio Zoetermeer, Leidschenveen etc.:                                  Workshops Zoetermeer
Regio Den Haag, Wassenaar, Voorburg, etc:                        Workshops Den Haag
Regio Scheveningen:                                                             Workshops Scheveningen
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                     Workshops Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                        Workshops Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                           Workshops Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                             Workshops Gouda 

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                   Workshops Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                    Workshops Amersfoort 

Regio Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                   Workshops Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                      Workshops Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                     Workshops Den Bosch
Regio Roosendaal, Bergen op Zoom etc.:                              Workshops Roosendaal
Regio Breda, Oosterhout, Etten-Leur, etc:                            Workshops Breda

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                                        Workshops Almere
Regio Lelystad:                                                                      Workshops Lelystad

Regio Limburg
Regio Venlo, Venray, etc:                                                    Workshops Venlo
Regio Roermond, Weert, Maasbracht etc.:                            Workshops Roermond
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                      Workshops Maastricht

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                              Workshops Groningen

Regio Overijssel
Regio Enschede, Hengelo, Deventer, etc:                           Workshops Enschede
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                   Workshops Zwolle

Regio Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Renkum, etc:                                    Workshops Arnhem
Regio Doetinchem, Ulft, Lichtenvoorde etc.:                        Workshops Doetinchem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                       Workshops Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                   Workshops Nijmegen

Regio Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                   Workshops Drenthe

Regio Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                        Workshops Zeeland

Regio Friesland
Regio Leeuwarden, Drachten etc.:                                    Workshops Leeuwarden
Regio Heerenveen, Sneek      etc:                                    Workshops Friesland

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

WORKSHOP TILBURG EN OMGEVING
Ben je op zoek naar een workshop in Tilburg of wijk je liever uit naar de mooie omgeving van Tilburg? Met Waalwijk, Dongen, Hilvarenbeek, Goirle, Gilze, Rijen, Kaatsheuvel en Oisterwijk zijn er voldoende opties. Wil je een leuke en of creatieve workshop in omgeving Tilburg vinden? Mag het ook in een andere stad plaatsvinden? Elk van de plaatsen in de omgeving van Tilburg hebben leuke kenmerken die je kunt toevoegen aan je workshop activiteit. Ga naar het mooie Waalwijk met zijn gezellige binnenstad, bezoek Kaatsheuvel wat bekend staat om de Efteling, koppel de mooie natuur van Oisterwijk aan je workshop of doe een workshop in de gezellige leuke plaatjes Hilvarenbeek, Dongen, Goirle, Gilze of Rijen. Je ziet dat er voldoende mogelijkheden zijn. Laat je inspireren en ga een bijzondere workshop tegemoet. Veel plezier toegewenst!

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.

Lees meer over Onemotion


Onemotion
Zandheuvel 52B
4901 HW Oosterhout

Onze voordelen


 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt