Actieve, leuke en creatieve workshops

In steden door heel Nederland.

Actieve, leuke en creatieve workshops

Geef je vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje kleur met een ludieke, actieve, creatieve of zakelijke workshop.  Onemotion staat voor laagdrempeligheid en dat geldt dus zeker ook voor de prijs. In elke stad komen we met vlijmscherpe actieve of creatieve workshop aanbiedingen.  Wat is nu eigenlijk een workshop? Waarin verschilt een leuke workshop eigenlijk van een training of cursus? Of is er eigenlijk wel verschil. Dat is best lastig om te beantwoorden. Een originele workshop beschikt over een aantal eigenschappen. Vooral het interactieve karakter speelt hierbij een belangrijke rol. Bij onze actieve en creatieve workshops is de fun factor uiteraard het belangrijkste. Je hebt een geweldige middag of avond, maar leert stiekem ook nog iets leuks over een interessant onderwerp. Een aantal van onze leuke workshops kunnen worden ingezet als teambuilding activiteit.  

Workshop Chairdance
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Workshop Chairdance

Ontdek jouw sensuele kant met Chairdance/Sensual Dance. Denk aan sexy en verleidelijk bewegingen om jouw vrouwelijke en/of sensuele kant naar boven halen. Er zal worden gefocust op Chair dancing en tevens zullen we bewegingen naar/op de vloer oefenen). Er zal worden toegewerkt naar een mooie Charidance/Sensual routine (dans) in de workshop, welke eenieder kan volgen en meedoen. Vind jij het ook een mooie en spannende beleving om jouw individuele vrouwelijke kracht naar boven te halen! Sensual chairdancing is tevens een mooie manier om kracht en flexibiliteit te verbeteren terwijl je leert jouw lichaam op sexy manieren te bewegen. En humor en plezier mogen zeker niet ontbreken. Neem je hakken mee en kleed je sexy en/of vrouwelijk. Wil je meer weten, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Creatieve workshops sieraden maken
incl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Creatieve workshop sieraden maken door heel Nederland

Zoek je een creatief en inspirerend groepsuitje of vrijgezellenfeest? Denk dan eens aan een creatieve workshop sieraden maken. Duik in een wereld vol creatieve inspiratie en ontwerp een blijvende herrinnering aan deze speciale dag. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een workshop sieraden maken in elk stad van Nederland (van Maastricht tot Amsterdam, van Rotterdam tot Groningen), vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Workshop paaldansen
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Workshop paaldansen door heel Nederland

Paaldansen is lekker bewegen met een knipoog. Gooi jezelf helemaal los! En wil je je bedrijfsfeest of vrijgezellenfeest in steden als Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Maastricht, Utrecht en diverse andere steden in Nederland eens op gang brengen met iets nieuws? Doe dan dan eens een leuke workshop paaldansen. Aangezien we samenwerken met diverse partners in diverse steden kunnen de vanaf-prijzen fluctureren tussen €22 en €26 p.p. inc. BTW  (afhankelijk van de exacte inhoud en duur). Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de paaldans workshop mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

Workshop tapas maken
incl. BTW vanaf
€40 p.p.

Workshop tapas maken door heel Nederland

Wie houdt er niet van lekker eten?! En wat is er leuker dan dit lekker eten samen te bereiden met je vrienden/ vriendinnen onder professionele begeleiding? Onemotion tipt daarom deze leuke workshop tapas maken door heel Nederland (van Venlo tot Haarlem, van Leiden tot Apeldoorn). Aangezien we samenwerken met diverse partners in diverse steden kunnen de vanaf-prijzen fluctureren tussen €35 en €49,95 p.p. inc. BTW  (afhankelijk van de exacte inhoud en duur). Wil je meer weten over de thema's en mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop tapas maken in de stad van jouw voorkeur.

Creatieve workshop naaktmodel schilderen
incl. BTW vanaf
€36,5 p.p.

Creatieve workshop naaktmodel schilderen

Bereid je voor op een kunstzinnig en hilarische en creatieve workshop. Wat lijkt op een gewone schilderworkshop, blijkt al snel een creatieve workshop naaktmodel schilderen (man of vrouw) te zijn. Deze originele workshop is erg populair bij vrijgezellenfeesten en een leuke manier om de aanstaande bruid of bruidegom een onverwachte middag te bezorgen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop naakmodel schilderen in diverse steden in Nederland. 

workshop lipdub maken
incl. BTW vanaf
€39,95 p.p.

Workshop speelfilm of lipdub maken door heel Nederland

Van comedy, thriller, romantisch drama tot videoclip of workshop lipdub maken, dit wordt een hele bijzondere invulling van jouw groepsuitje, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest in steden door heel Nederland. Samen met een echte filmproducent ga je aan de slag om je eigen speelfilm of clip te maken op de locatie van jouw keuze. Bekijk vervolgens het resultaat gezellig op een filmavond of misschien zelfs de bruiloft. Aangezien we samenwerken met diverse partners in diverse steden kunnen de vanaf-prijzen fluctureren tussen €39,95 en €46 p.p. inc. BTW  (afhankelijk van de exacte inhoud en duur).Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de originele workshop lipdub of speelfilm maken door heel Nederland.

High tea workshops
incl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

High tea workshops door heel Nederland

Een leuke variant op een kookworkshop is deze High Tea workshop. Onder professionele begeleiding leer je typische Engelse High Tea gerechten maken, om ze vervolgens natuurlijk gezellig met z'n allen te nuttigen. Deze gezellige vorm van samenzijn is enorm populair. Aangezien we samenwerken met diverse partners in diverse steden kunnen de vanaf-prijzen fluctureren tussen €30 en €45 p.p. inc. BTW  (afhankelijk van de exacte inhoud en duur). Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de high tea workshop mogelijkheden door heel Nederland.

Workshop bonbons maken
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Workshop bonbons maken door heel Nederland

Ben je ook zo verslaafd aan zoete lekkernijen? En zoek je een zoet en lekker uitje voor je afdelingsuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest? Kies dan voor een leuke workshop bonbons maken door heel Nederland. Tijdens deze workshop krijg je de kans om te leren hoe je zelf de lekkerste bonbons kunt vervaardigen. Uiteraard neem je na afloop het resultaat lekker mee naar huis. Proef de zoete smaak van inspiratie! Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop bonbons maken mogelijkheden door heel Nederland. We wensen je alvast heel veel zoet plezier toe!

Lachworkshops
incl. BTW vanaf
€23,50 p.p.

Lachworkshops door heel Nederland

Lachen is gezond. Om allerlei redenen. Wie bijvoorbeeld tien minuten voluit lacht, verbrandt net zoveel energie als wie een half uur zweet op een apparaat in de sportschool! Deze lachworkshop laat je lachen zonder reden. Geen moppen maar speelse oefeningen maken al snel een hartelijke lach bij je los. Wie kan lachen, kan meedoen! Dit wordt vast een heel ludieke invulling van je groepsuitje in Nederland (van Limburg tot Noord-Holland, van Drenthe tot Zuid-Holland). Wil je meer weten over de mogelijkheden van een lachworkshop in de stad van jouw keuze, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van de organisator.

Burlesque workshops
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Burlesque workshop door heel Nederland

Stap in de burlesque scene tijdens deze bijzondere workshop. Aan de hand van een teasende choreografie, leer je alle ins en outs van het Burlesque dansen. Ideaal voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest voor vrouwen in Utrecht, Eindhoven, Den Haag, Amsterdam, Rotterdam en andere steden in Nederland! Leer je verleidelijke kant te laten zien, en heb een spetterend gezellige tijd tijdens deze workshop! Bereid je voor op een hilarische, maar zeker ook inspirerende activiteit!Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een Burlesque workshop, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Roofvogelworkshop
incl. BTW vanaf
€55 p.p.

Roofvogelworkshop

Bent u op zoek naar een bijzondere workshop, waar mens en dier in centraal staan? Een activiteit in de buitenlucht met een vleugje adrenaline en een flinke dosis inspiratie? De aanbieder van deze bijzondere workshop is gespecialiseerd in roofvogelworkshops en shows voor business en events. Hierbij wordt gewerkt met ervaren valkeniers die u een gegarandeerd unieke belevenis zullen bieden door u echt samen te laten werken met de dieren. Wil je meer weten over deze bijzondere activiteit, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Salsa workshops
incl. BTW vanaf
€22 p.p.

Workshops salsa dansen door heel Nederland

Fleur je workshop of groepsuitje op met een salsa workshop. En na afloop is het ijs gebroken en zijn de deelnemers in een optimale feestemming. Het is bijna onmogelijk om stil te blijven staan bij de feestelijke klanken van de populaire salsa muziek. Het is het mogelijk om een salsa workshop door heel Nederland te regelen voor een laagdrempelige prijs. Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor een groepsuitje of vrijgezellenfeest met een heerlijk salsa tintje? Vraag dan hieronder meer informatie aan. We wensen je bij voorbaat graag veel inspiratie toe!

Capoeira workshop
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Capoeira workshop

Capoeira verbind de meest diverse en uiteenlopende groepen mensen. De cirkel van capoeira is dé metafoor voor een projectteam of afdeling. Je staat als groep in een cirkel. In het midden spelen twee mensen het capoeira spel. Het doel is om samen het mooiste spel laten ontstaan. Hoe mooier de muziek des te mooier het capoeira spel. Hoe kan je effectief samenwerken? Als groep? Als koppel? Als groep met het koppel? Hoe wordt er gecommuniceerd? Positief of negatief? Hoe buig je tegenslagen om in positieve energie? Zijn de geboren leiders aan het leiden? Wat is het effect van plezier, spelen en ontspanning op het gewenste teamresultaat?

Workshops sushi maken
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Workshops sushi maken door heel Nederland

Humor, gezelligheid, lekker Japans eten en ook nog iets praktisch leren?! Dat is waar deze workshops sushi maken in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag en andere steden in Nederland voor staat.  Van klassieke sushi's, maki's, tot tamago, na afloop weet je precies hoe het gemaakt wordt. Dus geef je vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje extra kleur met wat rijst en nori en beleef een nieuwe ervaring. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de sushi workshop mogelijkheden in alle steden van Nederland.

Workshop kleding, kleur en stijl
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Creatieve workshop kleding, kleur en stijl door heel Nederland

Heb je altijd al willen weten, welke stijl het beste bij je past? Dan is deze creatieve workshop echt iets voor jou. Een professionele styliste helpt je bij het bepalen van een hele nieuwe stijl. Van kleurenadvies tot een persoonlijk stijladvies, het maakt allemaal deel uit van de workshop. Ook maak je samen een “moodboard” zodat je het geleerde niet snel zult vergeten. Dit wordt een leuk uitje vol met kleuren, vrolijke noten en natuurlijk inspiratie. Dit styling uitje is natuurlijk uitermate geschikt voor een vrijgezellenfeest voor vrouwen (van Maastricht tot Groningen). Wil je meer weten over de workshop styling mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden door heel Nederland.

Workshop schilderen
incl. BTW vanaf
€27,50 p.p.

Creatieve workshop schilderen door heel Nederland

Zoek je een creatief en inspirerend groepsuitje of vrijgezellenfeest door heel Nederland? Denk dan eens aan een creatieve workshop schilderen. Duik in een wereld vol creatieve inspiratie en toon jouw kunsten op het schilderdoek. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een workshop schilderen door heel Nederland, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner in steden als Amsterdam, Utrecht, Den Bosch en andere steden in Nederland.

Workshop visagie door heel Nederland
incl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Creatieve make up workshop door heel Nederland

Welke dag-make-up past het beste bij jou? Of wil je liever weten hoe je er 's avonds het beste uit kunt zien? Tijdens deze creatieve make-up workshop door heel Nederland (van Breda tot Zwolle, van Den Haag tot Enschede) leer je tips die je zelf nog veel zult gaan gebruiken. Deze visagie workshop is de ideale invulling van bijvoorbeeld jouw groepsuitje. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de make-up workshop mogelijkheden in diverse steden in Nederland.

Workshops taarten maken
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Workshops taarten maken door heel Nederland

Ben je op zoek naar een creatieve workshop? En ben je verzot op het maken van je eigen zoete lekkernijen. Dan is de workshop taarten maken een leuke kans om je banketbak talenten verder te ontdekken. Gebruik al je inspiratie om te komen tot een smakelijk resultaat. En natuurlijk krijg je het eindproduct ook mee naar huis. Aangezien we samenwerken met diverse partners in diverse steden kunnen de vanaf-prijzen fluctureren tussen €30 en €40 p.p. inc. BTW  (afhankelijk van de exacte inhoud en duur). Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over deze leuke workshop taarten maken in de stad van jouw keuze. We wensen je alvast heel veel plezier toe!

Workshop koken
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Workshop koken door heel Nederland

Wie houdt er niet van lekker eten?! En wat is er leuker dan dit lekker eten samen te bereiden met je vrienden, vriendinnen of collega's onder professionele begeleiding? Onemotion tipt daarom deze leuke kookworkshops door heel Nederland. Diverse thema's zijn mogelijk of natuurlijk een persoonlijke wens.  Van culinair genieten tot samen bezig zijn, van creativiteit tot gezelligheid, alles komt samen tijdens één van deze kookworkshops. Aangezien we samenwerken met diverse partners in diverse steden kunnen de vanaf-prijzen fluctureren tussen €40 en €55 p.p. inc. BTW  (afhankelijk van de exacte inhoud en duur). Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookworkshop mogelijkheden door heel Nederland.

Workshop drone vliegen
incl. BTW vanaf
€27,50 p.p.

Workshop drone vliegen

Over een tijdje is het hebben van een drone net zo gewoon als het hebben van een fiets. Dus voor het omgaan met drones geldt natuurlijk dat je er niet vroeg genoeg mee kunt beginnen. Tijdens deze workshop drone vliegen leren jullie eerst alle basisvaardigheden. Hierna begint het pas echt en gaan jullie tegen elkaar strijden op een leuk hindernis parcours. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een workshop drone vliegen bij jou in de buurt, vraag dan meer informatie aan middels onderstaande button.  Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Creatieve workshop mozaïeken
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Creatieve workshop mozaïeken

Zoek je een creatief en inspirerend groepsuitje of vrijgezellenfeest? En hou je ook nog eens van kunstzinnige kleuren? Denk dan eens aan een workshop mozaieken (glas). Duik in een wereld vol creatieve inspiratie en creëer een blijvende en tastbare herinnering aan deze speciale dag. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een workshop mozaïeken in een aantal steden in Nederland, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Workshop cocktails maken
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Workshops cocktails maken door heel Nederland

Caipirinha, Jungle Juice, Tequila Sunrise of een Strawberry Martini, na afloop van een cocktail workshop in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Tilburg of andere steden in Nederland schudt je ze zo uit de mouw. In ongeveer 2 uur tijd krijg je les in het mixen en shaken van alcoholische drankjes (of op verzoek non-alcoholisch). Na afloop ben je als volleerd cocktailshaker klaar om de strijd aan te gaan met Brian Flanagan en Douglas Coughlin (film Cocktail). Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de cocktail workshop mogelijkheden tijdens je personeelsuitje of vrijgezellenfeest.

percussie workshop
incl. BTW vanaf
€15 p.p.

percussie workshop door heel Nederland

Zelf muziek maken, meebewegen op een opzwepend ritme en deel uit maken van een groter geheel. Percussie workshops kunnen o zo leuk zijn! En onze percussie workshop partner door heel Nederland is een verhaal apart. Ze treden op door heel Nederland met hun eigen samba band, bestaand uit slechts 2 personen. Van winkelcentrum tot zomerfestival, overal waar ze komen vullen ze hun samba band spontaan aan met het niets vermoedende publiek. Dit zijn echte workshop professionals, in staat om elke groep mensen om te toveren tot een geoliede samba machine. Wil je je afdelingsuitje of vrijgezellenfeest in Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Rotterdam etc. wat extra volume geven, dan is deze percussie workshop misschien wel een hele leuke optie.

Workshops whisky proeven
incl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Workshops whisky proeven

Single malt, blended malt, whiskey of whisky, tijdens deze whisky proeverij leer je alles over dit goddelijke levensvocht. Maar veel belangrijker nog, je gaat zelf natuurlijk ook uitgebreid whisky proeven. Ben je een volleerd whisky drinker? Dan wordt dit beslist een middagje genieten. Ben je echter een beginner, dan wordt dit een hele speciale gelegenheid. Aangezien we samenwerken met diverse partners in diverse steden kunnen de vanaf-prijzen fluctureren tussen €25 en €35 p.p. inc. BTW  (afhankelijk van de exacte inhoud en duur). Wil je meer informatie over een whisky proeverij in diverse steden in Nederland? Vraag dan meer informatie aan via onderstaande button. 

Creatieve graffiti workshops door heel Nederland
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Creatieve graffiti workshops door heel Nederland

Heb je zelf al eens een mooie tag willen zetten? Van throw-up tot wildstyle en master piece, in deze creatieve graffiti workshop leer je alle basistechnieken. Gooi al je creativiteit in de strijd en duik op 100% legale wijze in deze coole maar omstreden kunstvorm. Deze graffitti workshop is ook een mooie teambuildingsgelegenheid. Aangezien we samenwerken met diverse partners in diverse steden kunnen de vanaf-prijzen fluctureren tussen €25 en €39,50 p.p. inc. BTW  (afhankelijk van de exacte inhoud en duur). Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de graffiti workshop mogelijkheden in diverse steden in Nederland.

Creatieve workshop slippers pimpen
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Creatieve workshop slippers pimpen door heel nederland

Zoek je een creatief en inspirerend groepsuitje of vrijgezellenfeest? En wil je er in de zomer stijlvol uitzien (met een persoonlijke touch). Denk dan eens aan een workshop slippers versieren. Duik in een wereld vol creatieve inspiratie en creëer een blijvende en tastbare herinnering aan deze speciale dag. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een workshop slippers versieren in diverse steden in Nederland, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Creatieve workshops tas decoreren door heel Nederland
incl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Creatieve workshops tas decoreren door heel Nederland

Zoek je een creatief en inspirerend groepsuitje of vrijgezellenfeest? En betekent jouw tas meer voor je, dan enkel een functioneel voorwerp? Denk dan eens aan een workshop tas decoreren. Duik in een wereld vol creatieve inspiratie en creëer een blijvende en tastbare herinnering aan deze speciale dag. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een workshop tas decoreren in diverse steden in Nederland, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

50 tinten grijs dansworkshop
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

50 tinten grijs dansworkshop

Heb je zin om te dansen op een ondeugend en sexy thema? Dan is deze dansworkshop een echte aanrader. Dat wordt dansen en heerlijk leren teasen met humor, een vleugje burlesque en uiteraard een aantal bijzondere attributen (dansen met een blinddoek of zweepje).  Je werkt toe naar een einddans toe met mooie sexy bewegingen die iedereen kan volgen. Veel plezier met de op ‘50 tinten grijs’ geïnspireerde workshop. Vergeet je hakken niet en je meest sexy outfit (niets moet alles mag policy). Wil je meer weten, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Creatieve workshop armbanden maken door heel Nederland
incl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Creatieve workshop armbanden maken door heel Nederland

Zoek je een creatief en inspirerend groepsuitje of workshop? En hou je wel van leuke accessoires? En droom je wel eens weg bij de gedachte om op je blote voeten over het strand van Ibiza te lopen? Dan geeft deze workshop vast de juiste sfeer. Denk dan eens ook aan een workshop armbanden maken (Ibiza style). Duik in een wereld vol creatieve inspiratie en ontwerp een blijvende herinnering aan deze speciale dag. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een workshop armbanden maken in jouw regio, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Workshop bierbrouwen
incl. BTW vanaf
€80 p.p.

Workshop bierbrouwen (Gelderland)

Ben je gek op bier? En heb je het altijd al eens zelf willen brouwen? Dat kan tijdens deze originele workshop bierbrouwen: Bier brouwen met collega’s, vrienden of familie is mogelijk in een prachtige eeuwenoude omgeving. Op unieke wijze met grote vuren en open ketels leert de brouwmeester u de fijne kneepjes van het brouwersvak. Het is een leuke doedag te midden van heerlijke geuren en smaken en het resultaat is een volle Tripel of Imperial Stout. Tijdens de bouwdag is er een lunch, een uitgebreide bier proeverij. Deze 7 uur durende workshop bierbrouwen is inc.  Koffie/thee/frisdrank/hapjes, Een lunch, degusteren van verschillende bieren, Drie liter bier p.p. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder meer informatie aan.

Workshop Ukelele spelen
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Workshop Ukelele spelen (voor iedereen)

Ben je gek op live muziek, maar heb je nooit een instrument gespeeld? Heb je wel muzikale ervaring, maar ben je nieuwsgierig naar een nieuw instrument? Of houd je enorm van het kampvuur-op-het-strand-met-muziek-gevoel en zoek je naar een manier om hier uiting aan te geven?  Tijdens deze groepsworkshop ukelele spelen leer je binnen 2 uur hoe je een aantal eenvoudige liedjes kunt spelen op dit bijzondere instrument. Deze originele workshop is bijzonder geschikt als invulling van een vrijgezellenfeest, familiefeest of bedrijfsuitje. Wil je meer weten over deze leuke workshop? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels onderstaande button.

Workshop bollywood dansen
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Workshop bollywood dansen

Hou je enorm van Bollywood films en heb je altijd al eens willen ervaren wat het is om te dansen op deze bijzondere muziek. Of ben je op zoek naar een origineel alternatief voor je vrijgezellenfeest of vriendinnendag? Dan is deze workshop Bollywood dansen een echte aanrader. Duik in de wereld van deze populaire Indiase dansvorm.  Wil je meer weten over de workshop Bollywood dansen bij jouw in de buurt, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Workshop disco dansen
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Workshop disco dansen

Let's Groove those Boogie Nights... . Tijdens deze workshop disco dansen ga je helemaal Loco in Acapulco. Ga helemaal los op de leukste Disco muziek en leer ondertussen de beste moves. I love to love Donna Summer en Marvin Gaye, bereid je voor op een nieuwe Disco revival. Wil je meer weten over deze bijzonder Funky workshop disco dansen, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan over een workshop bij jouw in de buurt. I'm in the mood for dancing!!

Workshop blues mondharmonica spelen
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Workshop blues mondharmonica spelen

Kun je geen noot lezen en heb je altijd al een instrument willen bespelen? Of ben je muzikant en heb je altijd al eens een uitspaje naar de mondharmonica willen maken? Dan is deze workshop mondharmonica spelen een echte aanrader. In 1,5 uur tijd leer je zelf de leukste (Blues) liedjes te spelen. Nu weet je 1 ding zeker, van tuinfeest tot kampvuur, van huiskamer tot caravan, jij speelt straks de sterren van de hemel bij elke gelegenheid. Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor een workshop mondharmonica spelen bij jou in de buurt? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Musical workshop
incl. BTW vanaf
€40 p.p.

Musical workshop

Dit is een volledige workshop van zang, dans en acteren met een kleine presentatie aan het einde van de dag. Deze dag zal er aan deze drie disciplines worden gewerkt. Zangtechniek en samenzang, een choreografie en ook jullie acteer kwaliteiten komen aan bod. Deze dag gaat over samenwerking, gezelligheid en creativiteit. Er is geen niveau vereist, iedereen kan meedoen! Willen jullie de dag net even anders invullen laat het ons weten en we maken de dag die bij jullie past. Dus wil jij je collega’s horen zingen, zien acteren of dansen? Vraag dan hieronder informatie aan!

Haka workshop
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Haka workshop

Ken je de dans die de rugbyspelers uit Nieuw-Zeeland voor iedere wedstrijd uitvoeren? Dit is de strijddans genaamd Haka. Deze dans, die kracht en teamgevoel uitstraalt wordt vaak voor een rugby wedstrijd uitgevoerd om tegenstanders te intimideren. De dans kan ook voor andere doeleinden gebruikt worden. Namelijk om jezelf te uiten en je passie te tonen. Ook is dit een leuke manier om je collega’s beter te leren kennen. Want sommige mensen kunnen meer kracht en passie hebben dan je van te voren had verwacht. Deze leuke en originele workshop wordt verzorgt op elke locatie in Nederland en België.

Yoga workshop
incl. BTW vanaf
€55 p.p.

Yoga workshop

Dat yoga goed voor je is, is inmiddels al een tijd bekend. Ook op de werkvloer heeft yoga vele voordelen, zo reduceert het stress en bevordert het doen van yoga met collega's de sfeer op de werkvloer. Maak zelf kennis met wat yoga voor jouw werknemers kan betekenen met een yoga workshop Tijdens de workshop wordt er een yogales gegeven op uw locatie van 1,5/2 uur. Tijdens deze yogales kan er, indien gewenst, worden ingegaan op een thema waar behoefte aan is. Denk aan: teambuilding, vertrouwen, ontspannen, acceptatie of duik de diepte in met meridianen en chakra's. De workshop wordt afgesloten met thee en een hapje. Ook is er de optie om te kiezen voor een creatieve opdracht die aansluit op het eventueel gekozen thema van de les. Er komt dan €10,- per persoon extra bij (exclusief BTW).

Workshop Zeefdrukken op Textiel in Rotterdam
incl. BTW vanaf
€39 p.p.

Creatieve workshop Zeefdrukken op Textiel in Rotterdam

Zoek je naar een inspirerende activiteit voor een vrijgezellenfeest? Tijdens deze creatieve workshop leer je met inspirerende en eenvoudige materialen textiel bedrukken en je gaat naar huis met je eigen kussen, theedoek, t-shirt of tote bag. Maak geschenken voor jezelf of voor de toekomstige bruid, met of zonder een speciaal thema. Alles is mogelijk. Contacteer ons met je ideeën. Snacks, taart, coffee, thee en materiaal zijn inbegrepen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop DIY Zeefdrukken op Textiel in Rotterdam of omgeving. 

Workshop mopperen
incl. BTW vanaf
€27 p.p.

Workshop mopperen

Mopperen op de werkvloer. Het komt vast ook bij jullie regelmatig voor. Gelukkig is er nu deze bijzondere workshop. Hierbij leer zowel je eigen klaaggedrag als dat van je collega´s onder de loep te nemen. Vervolgens worden er met veel humor mopperoefeningen gedaan om de sfeer op de werkvloer te verbeteren.Wil je meer weten over deze mopperworkshop, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Workshop rappen
incl. BTW vanaf
€40 p.p.

Workshop rappen

Stiekem altijd al benieuwd geweest of jij een rapper in je hebt? Hoe het is om een eigen raptekst te schrijven op eigen muziek en deze misschien zelfs op te nemen? Dat kan tijdens de workshop rap op maat. Bewapend met een pen, een kladblok en een microfoon laat jij als deelnemer zien of jouw rapskills in orde zijn. De inhoud van de workshop kan grotendeels worden toegespitst op je eigen wensen. Het met je mededeelnemers opgenomen nummer dient als een eeuwig aandenken aan de dag dat jij de Nederlandse rapscene veroverde. Meer weten over deze bijzondere workshop, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop pasta maken Den Haag of Utrecht
incl. BTW vanaf
€50 p.p.

Workshop pasta maken Den Haag of Utrecht

Er zijn hele boeken over vol geschreven: hoe maak je de lekkerste pasta? En waarschijnlijk zullen er nog heel veel boeken volgen over dit bijzondere vraagstuk. De grootste chefs van deze aarde hebben zich al bezig gehouden met een zoektocht naar de oplossing. Hoog tijd om zelf op onderzoek uit te gaan en dat is precies wat jullie gaan doen tijdens deze workshop pasta maken in Den Haag of Utrecht. Maak zelf je eigen deeg en draai het tot heerlijke pasta. Ondertussen ga je helemaal op in de Italiaanse vibe. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de pasta workshop mogelijkheden in Den Haag.

Klik direct door naar het workshops aanbod in jouw regio:

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                Workshops Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     Workshops Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Workshops Haarlem                                                   

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                      Workshops Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, etc:                        Workshops Den Haag
Regio Scheveningen:                                                             Workshops Scheveningen
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                     Workshops Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                        Workshops Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                           Workshops Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                             Workshops Gouda 

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                   Workshops Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                    Workshops Amersfoort 

Regio Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                   Workshops Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                      Workshops Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                     Workshops Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                          Workshops Breda

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                                        Workshops Almere
Regio Lelystad:                                                                      Workshops Lelystad

Regio Limburg
Regio Venlo, Venray, etc:                                                      Workshops Venlo
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                      Workshops Maastricht

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                              Workshops Groningen

Regio Overijssel
Regio Enschede, Hengelo, Deventer, etc:                           Workshops Enschede
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                   Workshops Zwolle

Regio Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem, etc:                                Workshops Arnhem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                       Workshops Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                   Workshops Nijmegen

Regio Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                   Workshops Drenthe

Regio Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                        Workshops Zeeland

Regio Friesland
Regio Friesland, Leeuwarden, Sneek, etc:                          Workshops Friesland

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

PREFERRED WORKSHOPS PARTNERSCHAP
Wat betekent het Onemotion Preferred Partnerschap voor workshop aanbieders precies? Preferred Partner workshopsOnemotion werkt op unieke wijze samen met haar Partners. Binnen de samenwerking staan wederzijdse vrijheid en vertrouwen centraal. Het doel is altijd om te komen tot een langdurige (jarenlange) samenwerking. We zien deze samenwerkingsduur dan ook als een hele belangrijke indicator voor kwaliteit. Wij kennen immers onze Partners en zij kennen ons door en door.  Om aan de ene kant onze Partners te eren en aan de andere kant te zorgen voor een kwaliteitskenmerk voor de markt, hebben we het Onemotion Preferred Partnerschap logo in het leven geroepen.

VEELGESTELDE VRAGEN
+ Wat kost een workshop?
Onemotion werkt door heel Nederland samen met diverse creatieve en actieve workshop partners. Elke partner werkt een eigen workshop programma af, met een afwijkend programma en duur. Hierdoor kunnen de workshop prijzen onderling sterk verschillen. Een workshop is al verkrijgbaar vanaf €15,- p.p.

+ Welke workshops zijn er te vinden bij Onemotion?
Een heleboel! Voor de creatievelingen hebben we de beschikking over sieraden workshops, schilder workshops, workshops slippers pimpen, workshops naaktmodel schilderen, styling workshops, workshops Venetiaanse maskers maken, workshops beeldhouwen, make-up workshops en lachworkshops. Voor de smulpapen zijn er kookworkshops, sushi workshops, bonbon workshops, high tea workshops, cupcake workshops en workshops taarten maken. Natuurlijk hebben we ook actieve workshops. Wat dacht je bijvoorbeeld van salsa workshops, golfclinics, percussie workshops, workshop paaldansen, graffiti workshop, Burlesque workshop dansen en buikdans workshops. Voor de liefhebbers van alcoholische versnaperingen zijn er tenslotte cocktail workshops , whisky proeverijen , bierproeverijen en wijnproeverijen. Voor een zakelijke workshop kun je kijken op workshop social media.

+ Waar vind ik een workshop in mijn regio?
Door op de onderstaande stedenlink van je keuze te klikken vind je direct meer informatie over alle actieve en creatieve workshops in de regio van jouw voorkeur. We doen er alles aan om ons aanbod op peil te houden, maar het kan zo zijn dat een bepaalde workshop momenteel niet beschikbaar is in jouw regio. Kijk voor workshops in België op workshops Vlaanderen.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.


NL: www.onemotion.nl

BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt