Zakelijke evenementen organiseren

Voor o.a. Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Breda, Tilburg, Eindhoven, Maastricht en andere steden.

Kies hieronder eerst een zakelijke evenement categorie:

±Het vinden van de perfecte locatie en/of invulling voor een zakelijk evenement kan een hele toer zijn. Bij zakelijke evenementen organiseren moet op tal van zaken gelet worden. Zo moet er rekening gehouden worden met het aantal deelnemers aan het evenement, maar ook met de bereikbaarheid van de locatie en de mogelijkheden op het gebied van techniek. Aan een prachtige locatie zonder geluidsinstallatie heb je weinig als er een grote groep mensen toegesproken moet worden. Worden er gasten van buiten het bedrijf uitgenodigd? Dan wil je die niet verwelkomen in een partycentrum, maar ga je op zoek naar iets meer klasse en uitstraling. We hopen je daarom te inspireren met onderstaande mogelijkheden die je helpen bij het organiseren van een zakelijk evenement. Veel inspiratie toegewenst!

Maak hieronder je keuze

Congres of seminarSymposiumSeminarConferentieBedrijfsfeestVergaderingTeambuildingBedrijfsuitjeProductpresentatieIncentivesCongresHeisessieBeursKick-off eventKlantendagOverige bedrijfsevenementen

Congres organiseren    

Zakelijk evenement: congres organiseren

Een congres vraagt om een perfecte organisatie. Je wilt immers dat het deze dag aan niets ontbreekt. Natuurlijk is ook de congreslocatie hierbij van cruciaal belang. Moet deze goed bereikbaar zijn met openbaar vervoer, juist in in een inspirerende en bosrijke omgeving zijn of juist in het centrum van een prachtige stad in Nederland. De opties zijn eindeloos! Maar ook diverse ingrediënten zijn belangrijk. Wat te denken van een goede dagvoorzitter, een inspirerende spreker, de juiste catering of juist wat afleiding in de vorm van activiteiten. Laat jezelf inspireren op weg naar een perfect georganiseerd congres.

 • Van congreslocaties, sprekers tot dagvoorzitters
 • Meer informatie? Klik hier!
kick-off event    

Zakelijk evenement: Kick-off event organiseren

Een nieuw product, een nieuw project of een andere reden waarom je een kick-off event gaat organiseren. Wat ook het doel is...het moet een onvergetelijke dag worden. Afhankelijk van dit doel en het budget kun je verschillende kanten op. Een externe locatie of juist intern. Een dagvoorzitter of inspirerende spreker of juist zelf een flitsende start geven. Ook eventuele overige entertainment is mogelijk. Het is maar net de vraag wat je verstaat onder een kick-off event. Laat je inspireren door de mogelijkheden. Van een passende locatie tot teambuilding en catering. Dit kick-off event mag het aan niets ontbreken.

 • Diverse locaties voor Kick-off events
 • Meer informatie? Klik hier!
   
Congres organiseren    

Zakelijk evenement: bedrijfsuitje organiseren

Van een vergadering, personeelsfeest, heisessie, seminar, congres tot diverse andere zakelijke evenementen. Ontspanning is in veel gevallen een welkome ontspanning. Is het niet heerlijk dat je tijdens een heisessie een afwisseling hebt met een spannend bedrijfsuitje. Wat dacht je van een bedrijfsuitje in combinatie met een vergadering. De mogelijkheden zijn eindeloos op bedrijfsuitjes gebied en zijn goed te combineren. Een bedrijfsuitje is er in alle soorten en maten. Van adrenaline, creatief, actief tot aan culinair. Het aanbod op bedrijfsuitjes gebied is divers. Laat je inspireren en geef je zakelijk event een extra boost.

 • Van ludiek tot serieuzer
 • Meer informatie? Klik hier!
kick-off event    

Zakelijk evenement: Symposium organiseren

Een symposium moet tot op de kleinste details goed worden georganiseerd en uiteraard mag er niks ontbreken. Van de registratie, de ontvangst tot aan alles op de dag zelf en de nazorg. Je wilt dat je bezoekers een geslaagd symposium voorgeschoteld krijgen. Rondom het symposium zijn er diverse zaken die dit event succesvol kunnen maken. Wat te denken van bijvoorbeeld een dagvoorzitter die alles in goede banen zal leiden tot aan een inspirerende spreker. Liever wat muziek of de juiste catering? Of ben je misschien zelfs nog op zoek naar een locatie? Laat je inspireren door de verschillende mogelijkheden.

 • Van locaties, sprekers tot dagvoorzitters
 • Meer informatie? Klik hier!
   
Congres organiseren    

Zakelijk evenement: Conferentie organiseren

Heb je binnenkort een conferentie gepland staan en ben je op zoek naar diverse mogelijkheden om deze zo goed mogelijk te organiseren? We helpen je graag bij het organiseren. Van een goede conferentie locatie tot aan de overige zaken. Wat te denken van bijvoorbeeld een dagvoorzitter of een inspirerende spreker. De mogelijkheden zijn eindeloos en het is dan ook maar net wat past bij je conferentie. Catering opties of evenementen rondom wanneer het een meerdaagse conferentie is. Laat je inspireren door de mogelijkheden die beschikbaar zijn om je conferentie zo goed mogelijk te organiseren. Veel plezier!

 • Van locaties, sprekers tot dagvoorzitters
 • Meer informatie? Klik hier!
kick-off event    

Zakelijk evenement: Seminar organiseren

Ligt de organisatie van een seminar bij jou in handen? Wil je ervoor zorgen dat dit evenement van begin tot eind vlekkeloos zal verlopen? Laat je inspireren door de verschillende mogelijkheden die we te bieden hebben. Zoek je een seminar locatie bij jou in de regio? Entertainment in de vorm van sprekers, dagvoorzitters of juist bijvoorbeeld catering? We helpen je graag door je waardevolle tijd te besparen. Wanneer je namelijk interesse hebt in 1 van de mogelijkheden kun je daar meer informatie aanvragen. Wij gaan de partner vervolgens verzoeken om je vrijblijvend van meer informatie te voorzien. Succes met organiseren.

 • Van locaties, sprekers tot dagvoorzitters
 • Meer informatie? Klik hier!
   
Congres organiseren    

Zakelijk evenement: Beurs organiseren

Het organiseren van een beurs brengt enorm veel met zich mee. Te beginnen is de beurslocatie natuurlijk een cruciaal onderdeel van het succes. Hoe groot is de beurs en wat is het budget. Meestal de cruciale vraag bij de organisatie. Wanneer de locatie gevonden is kunnen de volgende onderdelen geregeld worden. Entertainment mag natuurlijk niet ontbreken. Passende hostesses, een sterke dagvoorzitter voor eventuele lezingen of inspirerende sprekers. Maar ook catering en foodtrucks mogen niet ontbreken om deze beurs tot een succes te maken. Laat je flink inspireren door de verschillende mogelijkheden!

 • Van locaties, sprekers tot dagvoorzitters
 • Meer informatie? Klik hier!
kick-off event    

Zakelijk evenement: Heisessie organiseren

Een heisessie op het programma? Ben je aan het organiseren en ben je aan het oriënteren op alle mogelijkheden om deze heisessie speciaal te maken? Begin je zoektocht met een geschikte locatie. Hierna is het taak om na te denken over het verdere verloop. Is het een eendaagse sessie of juist meerdaags? Wil je een teambuilding toevoegen of juist een spannend bedrijfsuitje zodat het wat informeler is. De mogelijkheden zijn eindeloos. Laat je daarom inspireren en helpen bij de organisatie. Je wilt immers dat deze heisessie een belangrijke bijdrage gaat leveren aan de gestelde doelen. Succes met de organisatie!

 • De mooiste locaties
 • Meer informatie? Klik hier!
   
Congres organiseren    

Zakelijk evenement: Productpresentatie organiseren

Een productpresentatie vergt de juiste voorbereiding voor een optimaal event. Ook bij de aankleding van een dergelijk evenement komt veel kijken. Wat is het doel, het budget en waar ligt de voorkeur. Het product moet immers op een zo goed mogelijke manier de markt worden ingezet. Uiteraard kan Onemotion hierin bijdragen. Wat te denken van een inspirerende locatie voor de productpresentatie, een spreker die het product optimaal kan overbrengen, een spetterende presentatie act, muziek, catering of 1 van de overige mogelijkheden. Laat ons je inspireren op weg bij het organiseren van een bijzondere productpresentatie.

 • Van locaties, sprekers tot dagvoorzitters
 • Meer informatie? Klik hier!
kick-off event    

Zakelijk evenement: Vergadering organiseren

Een vergadering op de agenda staan? Wil je er dit keer een bijzondere vergadering van maken? Laat je vergaderingen nooit meer hetzelfde zijn. Vul deze aan door middel van bijvoorbeeld vergaderlocaties op inspirerende plaatsen. Liever tijdens een lange en belangrijke dag een gezonde afwisseling. Voeg elementen als teambuilding, bedrijfsuitjes en andere opties toe aan je heisessie, vergadering, kick-off meeting of ander zakelijk evenement. Na je aanvraag verzoeken we onze partner contact met je op te nemen en je zo vrijblijvend van meer informatie te voorzien. Op naar een bijzondere en vooral geslaagde dag!

 • Zeer uiteenlopende locaties
 • Meer informatie? Klik hier!
   
Congres organiseren    

Zakelijk evenement: Bedrijfsfeest organiseren

Wil je binnenkort een bedrijfsfeest organiseren en ben je op zoek naar de juiste ingrediënten om dit feest tot een onvergetelijk succes te maken? We helpen je hier graag bij met diverse opties. Van het begin tot diverse entertainment mogelijkheden…we inspireren je graag! Het begint allemaal met een perfecte feestlocatie bij jou in de regio. Maar ook de entertainment hieromheen is van groot belang. DJ’s, bands, de juiste catering, Foodtrucks, een spetterende openingsact, vuurspuwers en ga zo nog maar even door. Laat je helpen met deze verschillende opties om je bedrijfsfeest ongelooflijk te maken. Veel plezier toegewenst!

 • Van locaties, catering tot entertainment
 • Meer informatie? Klik hier!
kick-off event    

Zakelijk evenement: Teambuilding organiseren

Een teambuilding is een perfecte toevoeging aan een zakelijk evenement. De verschillende teambuilding varianten zorgen ervoor dat elk evenement zo een extra boost kan krijgen. Kies voor een teambuilding tijdens een heisessie, een vergadering, voorafgaand aan een bedrijfsfeest, tijdens een seminar of ander zakelijk event. Een teambuilding en de verschillende opties kunnen altijd aansluiten bij het doel van die dag. Laat je inspireren door de verschillende mogelijkheden op het gebied van teambuilding. Actief, creatief, leerzaam of culinair…laat je verrassen door teambuilding voor een onvergetelijke dag! Veel plezier toegewenst.

 • Van ludiek tot serieus
 • Meer informatie? Klik hier!
   
Congres organiseren    

Zakelijk evenement: Incentive organiseren

Wil je binnenkort een incentive organiseren voor je personeel of voor bepaalde relaties? Onemotion helpt je graag op weg. Bijzondere incentives in eigen land of juist een leuke reis in Europa. Ook bij incentives is het van belang te bepalen wat het doel is. Vanuit daar kan bepaald worden welke mogelijke incentives hierbij aansluiten. Wat te denken van Barcelona, een mooie reis naar de zonnige kust of juist een prachtig zeil incentive op de Nederlandse wateren. Vraag snel meer informatie aan en laat je inspireren door de verschillende mogelijkheden. We wensen je bij voorbaat een onvergetelijke incentive toe.

 • In binnen en buitenland
 • Meer informatie? Klik hier!
kick-off event    

Zakelijk evenement: Klantendag organiseren

De klant is koning! En vooral op deze bijzondere en hopelijk onvergetelijke dag. Het is niet voor niets dat je op zoek bent naar een goede oplossing voor een bijzondere klantendag. Een dag waarbij de klant eens goed in het zonnetje gezet zal worden. Maar hoe dan? En wat komt er allemaal kijken bij de organisatie. Een klantendag kan natuurlijk gehouden worden op locatie maar ook het afhuren van een externe locatie behoort tot de mogelijkheden. En daarbij maakt de invulling de dag tot een succes. Van catering, foodtrucks tot bands en DJ’s. Laat je inspireren voor een succesvolle klantendag. We wensen je veel plezier toe!

 • Van locaties tot entertainment
 • Meer informatie? Klik hier!
   
Congres organiseren    

Zakelijk evenement: overige bedrijfsevenementen organiseren

Bedrijfsevenementen zijn er in alle soorten en maten. Van een klantendag, kick-off meeting tot aan een spetterend bedrijfsfeest. Maar ook diverse andere opties zijn mogelijk. Bij het organiseren van een dergelijk evenement komt veel kijken. En daarbij helpen we je graag zodat het organiseren een stukje makkelijker kan worden. Niet alleen besparen we je waardevolle tijd, ook profiteer je van ons zeer waardevolle netwerk. Van sprekers, dagvoorzitters, vuurspuwers, foodtrucks, trouwambtenaren tot aan DJ’s en bands. Laat je inspireren door de mogelijkheden en geef je evenement precies wat nodig is.

Vind de beste locaties voor zakelijke evenementen

Nog lastiger om zakelijke evenementen te organiseren is het wanneer je zowel een formeel als een informeel gedeelte hebt. Het scheelt reistijd wanneer je beide delen op een locatie kan faciliteren. Maar waar de ruimte eerst formeel moet ogen, met duidelijke belichting en goed geluid, moet deze bij het informele gedeelte een heel andere uitstraling krijgen. Dat is niet op iedere locatie te realiseren. Ook eventuele catering moet goed geregeld kunnen worden. Wie kent niet die evenementen waarbij de locatie prachtig is, maar waar je de dag moet door zien te komen op een enkel glas fris en een simpele bitterbal? Zakelijke evenementen organiseren wordt een stuk makkelijker wanneer alle geschikte locaties makkelijk terug te vinden zijn in een overzicht. Zo hoeft er weinig tijd gestoken worden in de zoektocht naar de perfecte locatie en kan er meer tijd gestoken worden in de verdere aankleding van het evenement.

Lokale evenementenbureau pagina´s

 
Landelijke pagina´s:                                                     Bedrijfsevenement organiseren
                                                                                      Productpresentaties organiseren
                                                                                      Bedrijfsjubileum organiseren

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder:                                  Zakelijke evenementen Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer:                         Zakelijke evenementen Amsterdam

Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden:                                Zakelijke evenementen Haarlem  

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                       Zakelijke evenementen Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg:                         Zakelijke evenementen Den Haag
Regio Delft, Rijswijk:                                                 Zakelijke evenementen Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                            Evenementenbureau Leiden

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein:                                  Zakelijke evenementen Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld:                     Zakelijke evenementen Amersfoort  

Regio Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard:                    Zakelijke evenementen Eindhoven
Regio Den Bosch, Vught, Uden:                                    Zakelijke evenementen Den Bosch

RegioLimburg
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg:                        Zakelijke evenementen Maastricht  

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl:                                          Zakelijke evenementen Groningen  

Regio Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem:                               Zakelijke evenementen Arnhem
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk:                                  Zakelijke evenementen Nijmegen

IMPRESSIE

WAAROM ONEMOTION?

 • ruim 10 jaar ervaring

  in de evenementensector
 • het grootste netwerk

  van locaties en entertainment
 • in 5 landen actief

  o.a. NL, DE, BE, UK & USA
 • samenwerking met

  kwalitatief hoogwaardige partners
 • diverse prijsklassen

  van betaalbaar tot zeer exclusief

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR

Zij gingen je voor

BEREIKBAARHEID BIJ JE ZAKELIJKE EVENEMENT

Het is prettig wanneer de locatie waar het evenement plaatsvindt, voor de deelnemers goed bereikbaar is. Voor bedrijven in de Randstad is er volop keuze. Zakelijke evenementen organiseren kan bijvoorbeeld in grote steden, zoals Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht. Ook buiten de regio komen echter steeds meer mogelijkheden. Geniet bijvoorbeeld van het prachtige uitzicht op de Veluwe, waar ook allerlei buitenactiviteiten mogelijk zijn. Of zoek een mooie locatie dichtbij het water, zoals in Zuid-Holland, Noord-Holland, maar ook in Friesland. Voor nog meer buitenactiviteiten kun je ook kiezen voor een locatie op de Drentse hei of in de uitgestrekte Limburgse heuvels. Een mooi evenwicht tussen rust en ruimte voor activiteiten zorgt voor een uitstekende balans op een zakelijk evenement. Zo wordt een zakelijk evenement een gebeurtenis die werknemers of (potentiële) zakenpartners zich lang zullen blijven herinneren. En met een goed overzicht van alle mogelijke locaties wordt zakelijke evenementen organiseren makkelijker dan ooit.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.


NL: www.onemotion.nl

BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt