Zakelijke groepsreizen

Van Scandinavië tot Zuid-Spanje, van Europees tot intercontinentaal

vrijgezellenfeest.jpg (1)

Zakelijke groepsreizen

Wil je binnenkort met je zakelijke relaties op reis? Een bijzondere ervaring om de banden aan te halen, nieuwe zaken te doen of een zakelijke groepsreis om een nieuw project goed op te starten. Zakelijke groepsreizen zijn er in verschillende soorten. Het is belangrijk om te bepalen wat de insteek is van deze reis. Is het doel om de nieuwe business van de grond te krijgen? Combineer dan de zakenreis met bijvoorbeeld een teambuilding om elkaar nog beter te leren kennen. Is het belangrijk dat je als een soort van heisessie in het buitenland jezelf kunt afzonderen? Ook dat is mogelijk! Laat je inspireren door de verschillende mogelijkheden. Zakelijke groepsreizen zijn er in vele verschillende smaken. Bepaal je doel en laat je inspireren door de verschillende mogelijkheden. We wensen je bij voorbaat een goede zakelijke groepsreis toe.

Incentive Reis Torrevieja in Spanje: vlakbij Alicante
excl. BTW vanaf
€350 p.p.

Zakelijke groepsreis naar Torrevieja in Spanje: vlakbij Alicante

Programma kan helemaal op maat worden gemaakt.

U bent natuurlijk enorm trots op uw personeel. Het is dan ook goed om af en toe te laten blijken hoe u zich voelt. En dan kan onder andere middels een leuke zakelijke groepsreis. En waar kunt u uw medewerkers dan blijer mee maken dan de Spaanse zon? De omgeving van Alicante heeft, naast een fantastisch klimaat, veel te bieden voor de incentive reiziger. Tijdens deze incentive reis zal uw reisgezelschap worden ontzorgd door een kleinschalige reisorganisatie. De incentive reis zal geheel op maat worden aangepast aan uw wensen. Om u toch alvast een idee te kunnen geven, hebben we hieronder een voorbeeld zakelijke groepsreis weergegeven:
-4 Overnachtingen met half pension in een mooi hotel aan de Middellandse Zee met goede vergadermogelijkheden
-leuke activiteit aan de rand van het roze zoutmeer (met showcooking)
-Unieke visproeverij met heerlijke wijnen
-transfer van en naar Alicante Hotel
Deze voorbeeld incentive reis is mogelijk vanaf €350 p.p. Uiteraard is het mogelijk om deze zakelijke groepsreis uit te breiden of aan te passen naar uw eigen wensen. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit onvergetelijk incentive reis naar Spanje, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan.

Teambuilding weekend als zakelijke groepsreis in de Belgische Ardennen
excl. BTW vanaf
€243 p.p.

Teambuilding weekend als zakelijke groepsreis in de Belgische Ardennen

Ook mogelijk als shortbreak/24 uurs-programma, 8 tot 100 deelnemers

Wil je elkaar echt op een andere manier leren kennen? Is het de bedoeling dat na deze teambuilding activiteit de teamleden echt voor elkaar door het vuur gaan? Dan is een outdoor teambuilding weekend (shortbreak is ook mogelijk) misschien wel de best passende optie. En waar kun je dan beter terecht dan in de Belgische Ardennen (op slechts 2,5 uur rijden vanaf Utrecht)? Hierbij staan natuur, spanning en ontspanning centraal. Van raften tot rotsklimmen, van kampvuur maken tot heerlijk BBQ-en, na een paar dagen in de ruige natuur staat er vast en zeker een team met nieuwe energie. Tijdens deze activiteit overnachten jullie in comfortabele chalets. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit bijzondere teambuilding bedrijfsuitje (kijk ook eens op bedrijfsuitje in het buitenland), vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

Zakelijke wintersport groepsreis in Oostenrijk met collega´s
excl. BTW vanaf
€355 p.p.

Zakelijke wintersport groepsreis in Oostenrijk met collega´s

Voor 4 tot 100 personen

Er zijn veel manieren om de teambanden aan te halen en eventjes nieuwe inspiratie op te doen. Maar met de afdeling of team op wintersport is misschien wel één van de allerleukste. Gedurende deze 3-daagse wintersport experience in het Oostenrijkse Wildpark Grünau (op ongeveer 9 uur rijden vanaf Utrecht) wordt alles voor jullie geregeld (overnachting, halfpension, skipas etc.). Ook voor de minder fanatieke wintersporters is er genoeg te beleven in dit wonderschone natuurgebied. Er is veel mogelijk (van dineren boven op de berg tot slalom-wedstrijd etc.). Wil je meer weten over de mogelijkheden van deze leuke winter break (kijk ook eens naar andere incentive reizen), vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

Zakelijke groepsreis in luxe groepsaccommodatie met grote Hottub en sauna op 11 km van het centrum van Amsterdam
excl. BTW vanaf
€250 p.p.

Zakelijke groepsreis in luxe groepsaccommodatie met grote Hottub en sauna op 11 km van het centrum van Amsterdam

Geniet met max. 20 personen van jullie eigen luxe villa met jacuzzi en sauna tussen Amsterdam en Zandvoort aan Zee

Zijn jullie op zoek naar een bijzondere locatie om jullie meerdaagse groepsreis te vieren, helemaal in stijl? Dan is deze luxe villa vlakbij het centrum van Amsterdam een aanrader. Het strand van Zandvoort aan Zee is ook goed bereikbaar vanuit de villa. Geniet van jullie eigen hottub en sauna, maak gebruik van de BBQ of de professionele keuken en ga heerlijk feesten in Amsterdam.

Smiley face Gelegen in Zwanenburg op 11 km van het centrum van Amsterdam, 18 km van Zandvoort aan Zee

Smiley face overnachten voor max. 20 personen

Smiley face ruimte voor vergaderen en teambuilding

Smiley face vanaf €125 p.p.p.n. (minimaal 2 nachten)

Smiley face Bijzonderheden: professionele keuken aanwezig (optioneel catering), wifi, BBQ, jacuzzi en sauna.

Wil je meer informatie over deze groepsaccommodatie voor meerdaagse bedrijfsuitjes in Zwanenburg, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Zakelijke groepsreis naar Landgoed Leudal: 4 groepsaccommodaties op 11 km van Roermond
excl. BTW vanaf
€82 p.p.

Zakelijke groepsreis naar Landgoed Leudal: 4 groepsaccommodaties op 11 km van Roermond

Vanaf €82 p.p. per 2 nachten; groepsaccommodatie voor groepen van 15 tot wel 173 personen,

Ben je op zoek naar een grote groepsaccommodatie voor een teambuilding week of weekend, meerdaagse vergadering of incentive reis? En ben je dan op zoek naar een locatie die beschikking heeft over een professionele keuken en een eigen bar? En dient de locatie tevens te beschikken over aparte vergaderruimtes? Dan biedt Landgoed Leudal misschien wel de perfecte oplossing.

Smiley face Gelegen in Haelen op 11 km van Roermond, 25 km van Venlo

Smiley face 4 verschillende teambuilding groepsaccommodaties op het terrein (overnachtingsmogelijkheden voor groepen van 15 tot 173 personen) 

Smiley face Diverse volledig ingerichte vergaderruimtes aanwezig

Smiley face Accommodatie 1: max. 21 deelnemers met 7 slaapkamers, Accommodatie 2: max. 54 deelnemers met 18  slaapkamers, Accommodatie 3: max. 44 deelnemers met 22 slaapkamers, Accommodatie 4: max. 54 deelnemers met 18  slaapkamers

Smiley face vanaf €82 p.p. voor 2 nachten

Smiley face Bijzonderheden: tuin, professionele keuken aanwezig, tafeltennistafel, BBQ, Kampvuurplaats, bar, wifi, gratis parkeren voor de deur.

Wil je meer informatie over deze groepsaccommodatie voor meerdaagse vergaderingen in Haelen, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Zakelijke groepsreis naar Circuit Zandvoort
excl. BTW vanaf
€250 p.p.

Zakelijke groepsreis naar Circuit Zandvoort

Voor exclusieve bedrijfsuitjes, vergaderingen, klantendagen, productpresenaties en feesten.

Ben je opzoek naar een bijzondere plek voor jullie bedrijfsevenement? Wat dachten jullie dan van het inmiddels wereldberoemde Race Circuit in Zandvoort waar onlangs voor het tweede opeenvolgende jaar de Dutch F1 Grandprix werd verreden?! Voor je het weet genieten jullie van een leuk bedrijfsuitje, een teambuilding activiteit of een ander bedrijfsevenement op het circuit: van zelf circuit rijden tot racen op de professionele race simulatoren, van de pitbox challenge waarbij je zelf de pitbox induikt tot vergaderen of zelfs feesten. Ook is het mogelijk om in de omgeving te overnachten (optioneel). Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit bijzondere bedrijfsuitje voor een grote groepen, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

Filmwedstrijd tijdens je zakelijke groepsreis
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd tijdens je zakelijke groepsreis

Optioneel mogelijk: overnachting, vervoer en andere activiteiten

Tijdens deze bijzondere zakelijke groepsreis komen alle professionele aspecten van het film maken aan bod. Zo worden de deelnemers onderverdeeld in groepen. Binnen elke groep wordt een Regisseur, Producer en Assistent Producer gekozen. De overige groepsleden treden op als acteurs. Vervolgens krijgt men de filmopdracht. Deze opdracht kan ook op maat worden gemaakt naar gelang de doelstellingen en de behoefte van het bedrijf. Elke groep kan met nep geld inkopen doen: kleding, attributen, technische hulpmiddelen en ondersteuning door een professioneel filmteam. Na afloop van de productie, worden de films gezamenlijk bekeken en zal de ¨Oscar¨ uitreiking plaatsvinden. Dit bedrijfsuitje kan in elke stad in Nederland, België of Duitsland worden uitgevoerd. Ook is het mogelijk om voor overnachtingen te zorgen (optioneel). Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Filmwedstrijd als zakelijke groepsreis met overnachting in het centrum van Praag
excl. BTW vanaf
€130 p.p.

Filmwedstrijd als zakelijke groepsreis met overnachting in het centrum van Praag

Inclusief overnachting; optioneel: meerdere overnachtingen, vervoer en andere activiteiten

Deze zakelijke groepsreis vindt plaats in de straten van het mooie centrum Praag, met als decors bijzondere trekpleisters als de Karelsbrug, het astronomische uurwerk op het Oude Stadsplein en andere bezienswaardigheden. De deelnemers worden onderverdeeld in groepen. Binnen elke groep wordt een Regisseur, Producer en Assistent Producer gekozen. De overige groepsleden treden op als acteurs. Vervolgens krijgt men de filmopdracht. Deze opdracht kan ook op maat worden gemaakt naar gelang de doelstellingen en de behoefte van het bedrijf. Elke groep kan met nep geld inkopen doen: kleding, attributen, technische hulpmiddelen en ondersteuning door een professioneel filmteam. Na afloop van de productie, worden de films gezamenlijk bekeken en zal de ¨Oscar¨ uitreiking plaatsvinden. Na afloop zal het nachtleven van deze bruisende stad uiteraard volop aan bod komen. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje met overnachting? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Filmwedstrijd als zakelijke groepsreis met overnachting in het centrum van Parijs
excl. BTW vanaf
€130 p.p.

Filmwedstrijd als zakelijke groepsreis met overnachting in het centrum van Parijs

Inclusief overnachting; optioneel: meerdere overnachtingen, vervoer en andere activiteiten

Van het charmante Montmartre met z´n gezellige Place du Tertre tot de imposante Champs-Élysées en de Eiffeltoren, Parijs heeft het allemaal. En welk decor is mooier voor een bijzonder bedrijfsuitje dan de hoofdstad van Frankrijk? Dit bedrijfsuitje vindt plaats in de straten van Parijs midden tussen de bezienswaardigheden. De deelnemers worden onderverdeeld in groepen. Binnen elke groep wordt een Regisseur, Producer en Assistent Producer gekozen. De overige groepsleden treden op als acteurs. Vervolgens krijgt men de filmopdracht. Deze opdracht kan ook op maat worden gemaakt naar gelang de doelstellingen en de behoefte van het bedrijf. Elke groep kan met nep geld inkopen doen: kleding, attributen, technische hulpmiddelen en ondersteuning door een professioneel filmteam. Na afloop van de productie, worden de films gezamenlijk bekeken en zal de ¨Oscar¨ uitreiking plaatsvinden. Na afloop zal het nachtleven van deze bruisende stad uiteraard volop aan bod komen. Wil je meer weten over deze bijzondere zakelijke groepsreis? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Filmwedstrijd als zakelijke groepsreis met overnachting in het centrum van Barcelona
excl. BTW vanaf
€130 p.p.

Filmwedstrijd als zakelijke groepsreis met overnachting in het centrum van Barcelona

Inclusief overnachting; optioneel: meerdere overnachtingen, vervoer en andere activiteiten

Welkom in de stad van Gaudi, Park Güell en de Sagrada Familia. Het beeldschone Barcelona vormt het ideale decor voor een film. En die gaan jullie maken in en rond het centrum van deze zonnige stad, midden tussen de mooie trekpleisters.  De deelnemers worden onderverdeeld in groepen. Binnen elke groep wordt een Regisseur, Producer en Assistent Producer gekozen. De overige groepsleden treden op als acteurs. Vervolgens krijgt men de filmopdracht. Deze opdracht kan ook op maat worden gemaakt naar gelang de doelstellingen en de behoefte van het bedrijf. Elke groep kan met nep geld inkopen doen: kleding, attributen, technische hulpmiddelen en ondersteuning door een professioneel filmteam. Na afloop van de productie, worden de films gezamenlijk bekeken en zal de ¨Oscar¨ uitreiking plaatsvinden. Na afloop zal het nachtleven van deze bruisende stad uiteraard volop aan bod komen. Wil je meer weten over deze bijzondere zakelijke groepsreis? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Filmwedstrijd zakelijke groepsreis met overnachting in het centrum van Wenen
excl. BTW vanaf
€130 p.p.

Filmwedstrijd zakelijke groepsreis met overnachting in het centrum van Wenen

Inclusief overnachting; optioneel: meerdere overnachtingen, vervoer en andere activiteiten

Welkom in één van de meest romantische steden van Europa. De ideale plek om een film op te nemen dus. En dat is precies wat jullie gaan doen te midden van bezienswaardigheden als de Spaanse Rijschool, het Weense stadspark en het Prater. De deelnemers worden onderverdeeld in groepen. Binnen elke groep wordt een Regisseur, Producer en Assistent Producer gekozen. De overige groepsleden treden op als acteurs. Vervolgens krijgt men de filmopdracht. Deze opdracht kan ook op maat worden gemaakt naar gelang de doelstellingen en de behoefte van het bedrijf. Elke groep kan met nep geld inkopen doen: kleding, attributen, technische hulpmiddelen en ondersteuning door een professioneel filmteam. Na afloop van de productie, worden de films gezamenlijk bekeken en zal de ¨Oscar¨ uitreiking plaatsvinden. Na afloop zal het nachtleven van deze bruisende stad uiteraard volop aan bod komen. Wil je meer weten over deze bijzondere zakelijke groepsreis? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Filmwedstrijd zakelijke groepsreis Rome
excl. BTW vanaf
€130 p.p.

Filmwedstrijd zakelijke groepsreis Rome

Inclusief overnachting; optioneel: meerdere overnachtingen, vervoer en andere activiteiten

Het startpunt van deze trip is een stad die heel lang het middelpunt van de wereld was. En dat wordt snel duidelijk als je er voor de eerste keer een bezoek aan brengt. Te midden van historische monumenten als het Colosseum, de Trevifontein en de Sint-Pietersbasiliek gaan jullie een film opnemen. De deelnemers worden onderverdeeld in groepen. Binnen elke groep wordt een Regisseur, Producer en Assistent Producer gekozen. De overige groepsleden treden op als acteurs. Vervolgens krijgt men de filmopdracht. Deze opdracht kan ook op maat worden gemaakt naar gelang de doelstellingen en de behoefte van het bedrijf. Elke groep kan met nep geld inkopen doen: kleding, attributen, technische hulpmiddelen en ondersteuning door een professioneel filmteam. Na afloop van de productie, worden de films gezamenlijk bekeken en zal de ¨Oscar¨ uitreiking plaatsvinden. Na afloop zal het nachtleven van deze bruisende stad uiteraard volop aan bod komen. Wil je meer weten over deze bijzondere zakelijke groepsreis naar Rome? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Filmwedstrijd zakelijke groepsreis Londen
excl. BTW vanaf
€130 p.p.

Filmwedstrijd zakelijke groepsreis Londen

Inclusief overnachting; optioneel: meerdere overnachtingen, vervoer en andere activiteiten

Londen is een echte wereldstad. En te midden van trekpleisters als de Big Ben, de Tower Bridge, Buckingham Palace en Trafalgar Square, gaan jullie in een groepen een film maken. Binnen elke groep wordt een Regisseur, Producer en Assistent Producer gekozen. De overige groepsleden treden op als acteurs. Vervolgens krijgt men de filmopdracht. Deze opdracht kan ook op maat worden gemaakt naar gelang de doelstellingen en de behoefte van het bedrijf. Elke groep kan met nep geld inkopen doen: kleding, attributen, technische hulpmiddelen en ondersteuning door een professioneel filmteam. Na afloop van de productie, worden de films gezamenlijk bekeken en zal de ¨Oscar¨ uitreiking plaatsvinden. Na afloop zal het nachtleven van deze bruisende stad uiteraard volop aan bod komen. Wil je meer weten over dit bijzondere zakelijke groepsreis naar Londen? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Filmwedstrijd zakelijke groepsreis Boedapest
excl. BTW vanaf
€130 p.p.

Filmwedstrijd zakelijke groepsreis Boedapest

Inclusief overnachting; optioneel: meerdere overnachtingen, vervoer en andere activiteiten

Boedapest, die mysterieuze maar oh zo mooie stad aan de Donau. In een oogverblindende setting maken jullie een film te midden van bezienswaardigheden als de Burcht, de Matthiaskerk, de Citadel en het Vissersbastion. Binnen elke groep wordt een Regisseur, Producer en Assistent Producer gekozen. De overige groepsleden treden op als acteurs. Vervolgens krijgt men de filmopdracht. Deze opdracht kan ook op maat worden gemaakt naar gelang de doelstellingen en de behoefte van het bedrijf. Elke groep kan met nep geld inkopen doen: kleding, attributen, technische hulpmiddelen en ondersteuning door een professioneel filmteam. Na afloop van de productie, worden de films gezamenlijk bekeken en zal de ¨Oscar¨ uitreiking plaatsvinden. Na afloop zal het nachtleven van deze bruisende stad uiteraard volop aan bod komen. Wil je meer weten over deze bijzondere zakelijke groepsreis naar Boedapest? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Filmwedstrijd als zakelijke groepsreis naar Berlijn
excl. BTW vanaf
€130 p.p.

Filmwedstrijd als zakelijke groepsreis naar Berlijn

Inclusief overnachting; optioneel: meerdere overnachtingen, vervoer en andere activiteiten

¨Verrassend veelzijdig¨, dat is een mooie omschrijving van Berlijn. Een stad die nog altijd een beetje dreigt te worden onderschat. Te midden van fantastische bezienswaardigheden als de Branderburger Tor, Checkpoint Charlie en de Duitse Bondsdag gaan jullie aan de slag met het maken van een film. Binnen elke groep wordt een Regisseur, Producer en Assistent Producer gekozen. De overige groepsleden treden op als acteurs. Vervolgens krijgt men de filmopdracht. Deze opdracht kan ook op maat worden gemaakt naar gelang de doelstellingen en de behoefte van het bedrijf. Elke groep kan met nep geld inkopen doen: kleding, attributen, technische hulpmiddelen en ondersteuning door een professioneel filmteam. Na afloop van de productie, worden de films gezamenlijk bekeken en zal de ¨Oscar¨ uitreiking plaatsvinden. Na afloop zal het nachtleven van deze bruisende stad uiteraard volop aan bod komen. Wil je meer weten over deze bijzondere zakelijke groepsreis naar Berlijn? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Filmwedstrijd zakelijke groepsreis in stad/land van je voorkeur
excl. BTW vanaf
€130 p.p.

Filmwedstrijd zakelijke groepsreis in stad/land van je voorkeur

Inclusief overnachting; optioneel: meerdere overnachtingen, vervoer en andere activiteiten

Van Spanje tot Frankrijk, van Portugal tot Noorwegen, deze filmwedstrijd is beschikbaar in elk Europees land. Heb je de voorkeur voor het mysterieuze Dublin (en de rest van Ierland), of ga je toch liever voor Hamburg (of een andere stad in Duitsland) of voor een wintersport regio, geen probleem. Binnen elke groep wordt een Regisseur, Producer en Assistent Producer gekozen. De overige groepsleden treden op als acteurs. Vervolgens krijgt men de filmopdracht. Deze opdracht kan ook op maat worden gemaakt naar gelang de doelstellingen en de behoefte van het bedrijf. Elke groep kan met nep geld inkopen doen: kleding, attributen, technische hulpmiddelen en ondersteuning door een professioneel filmteam. Na afloop van de productie, worden de films gezamenlijk bekeken en zal de ¨Oscar¨ uitreiking plaatsvinden. Na afloop zal het nachtleven van deze bruisende stad/regio uiteraard volop aan bod komen. Wil je meer weten over deze bijzondere zakelijke groepsreis? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Zakelijke groepsreis voor een onvergetelijke ervaring

Er zijn diverse redenen om een zakelijke groepsreis te maken. Zo kun je kiezen voor een personeelsreis, een zakentrip waarbij je de banden eens aanhaalt of wellicht een grote overname wilt vieren. Dit kan weer op verschillende manier uiteraard. Zeilen in eigen land, actieve zakelijke groepsreizen in Duitsland, België, Frankrijk, Spanje of misschien Tsjechië? Of wellicht zelfs een stukje verder met een intercontinentale reis. Ook is deze reis in te vullen zoals je dat zelf zou willen. Kies voor culinaire momenten, een rondleiding in een bepaalde stad of ga wat actiever aan de slag. En is het doel om ook nog even samen wat zakelijke belangen te bespreken geniet dan even van de rust iets verder weg van de stad. Een originele zakelijke groepsreis is zeer zeker te vinden. Voor bedrijfsuitjes in Antwerpen kijk je op het overzicht via bedrijfsuitjes in Antwerpen. Voor Gent ga je naar bedrijfsuitjes in Gent. Voor de rest van België kijk je op bedrijfsuitjes in België.

Overige stedenlinks

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder:                              Bedrijfsuitje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer:                     Bedrijfsuitje Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden:                              Bedrijfsuitje Haarlem  

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                      Bedrijfsuitje Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg:                         Bedrijfsuitje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht:                     Bedrijfsuitje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk:                                                 Bedrijfsuitje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                            Bedrijfsuitje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden:                             Bedrijfsuitje Gouda  

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein:                                  Bedrijfsuitje Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld:                    Bedrijfsuitje Amersfoort  

Regio Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard:                    Bedrijfsuitje Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle:                                     Bedrijfsuitje Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden:                                    Bedrijfsuitje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal:                           Bedrijfsuitje Breda  

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                          Bedrijfsuitje Almere  

Regio Limburg
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg:                        Bedrijfsuitje Maastricht  

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl:                                          Bedrijfsuitje Groningen  

Regio Overijssel
Regio Zwolle, Meppel, Hoogeveen:                              Bedrijfsuitje Zwolle  

Regio Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem:                               Bedrijfsuitje Arnhem
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk:                                  Bedrijfsuitje Nijmegen
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk:                         Bedrijfsuitje Apeldoorn

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR

Zij gingen je voor

ZAKELIJKE GROEPSREIZEN DOOR DE HELE WERELD

Het prachtige Nederland heeft al verschillende opties te bieden. Wat te denken van de kustlijn, diverse onvergetelijke steden, het rustige platteland of lekker dobberen met een zeilschip op de vele wateren die Nederland rijk is. Nog meer avontuur en toch wat spectaculairder op pad? Ook dit is geen enkel probleem. Bezoek onze zuiderburen, oosterburen of pak een vliegtuig nog verder weg. Deze zakelijke reizen staan vaak bekend om de diversiteit van mogelijkheden en geven de deelnemers datgene wat ze verwachten. Doel bereikt! Laat je op deze pagina inspireren en vraag meer informatie aan. We voorzien je vrijblijvend van meer informatie zodat je een goed besluit kunt nemen. We wensen je alvast een succesvolle reis toe.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.

Lees meer over Onemotion


Onemotion
Zandheuvel 52B
4901 HW Oosterhout

Onze voordelen


 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt