Zakelijke workshops door heel Nederland

Van training tot cursus, van wild marketing tot teambuilding

feest.jpg

Zakelijke workshops door heel Nederland

Ben jij toe aan nieuwe uitdagingen en heb je zin om je verder te ontwikkelen? Heb jij een passie voor je vak en wil je doorleren? De verschillende zakelijke workshops hieronder bieden de mogelijkheid om grenzen op te zoeken en te verleggen en fungeren soms ook als een eye opener. Voor jezelf maar ook zeer zeker voor het bedrijf. Een beetje omdenken of dwarsdenken kan geen kwaad. De workshops zijn leerzaam, plezierig en zeer pro-actief. Dus ben jij op zoek naar nieuwe mogelijkheden om stappen te maken met je bedrijf? Zit jij liever niet stil maar blijf je graag leren? Dan zit je hier goed. Kijk gerust even rond naar het diverse aanbod. Wij kijken ernaar uit om je te helpen met stappen zetten en om je kennis te verbreden. We wensen je bij voorbaat veel plezier en kennis toe bij onderstaande zakelijke workshops.

Zakelijke roast workshop: de kunst van het liefdevol beledigen
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Zakelijke roast workshop: de kunst van het liefdevol beledigen

Tijdens een zogenaamde roast workshop zal door een professionele comedian worden toegelicht hoe je je naasten op een humoristische manier kunt ‘beledigen’. Een roast wordt in Amerika gezien als een manier om iemand te eren en is daar enorm populair. Een roast bestaat uit verhalen en kenmerken van iemand. De grappen of opmerkingen moeten nooit gezien worden als een echte belediging, maar juist een mooie manier om mensen bij elkaar te brengen. Een roast kan voor verscheidene gelegenheden gegeven worden. Denk dan aan een jubilaris, verjaardag of afscheid. Of durf jij het aan om de baas te roasten? Wil je meer weten over deze zakelijke roast workshop, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan.

Kookworkshop teambuilding game als zakelijke workshop
excl. BTW vanaf
€105 p.p.

Kookworkshop teambuilding game als zakelijke workshop

Kookwedstrijd als teambuilding voor 10 tot wel 450 personen.

Ben je op zoek naar een workshop waarbij onderlinge communicatie, leiderschap en stressbestendigheid zullen worden getest dan is een kookwedstrijd of kookworkshop teambuilding misschien wel een hele interessante optie. Veel kook concepten zijn de laatste jaren voorbij gekomen op de tv: van Master chef tot Wie is de chef. Deze bijzondere kookworkshops gaan uit van een soortgelijke insteek. Dat wordt heerlijk koken in groepsverband en natuurlijk proberen de andere teams te verslaan.  Wil je meer weten over de mogelijkheden van deze competitieve kookworkshops, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookwedstrijd mogelijkheden in de regio van jouw voorkeur.

Commercial maken als zakelijke workshop
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Commercial maken als zakelijke workshop

Ben je op zoek naar een unieke zakelijke workshop waarbij jullie het nuttige en het aangename kunnen combineren? Bedenk dan samen met je collega´s het script voor een commercial of bedrijfsfilm voor jullie afdeling of het hele bedrijf. Bedenk bijvoorbeeld hoe andere afdelingen aankijken tegen jullie unit. Of presenteer aan de hand van een zelf bedachte film wat jullie als team zo sterk maakt aan bijvoorbeeld de klant. Of maak bijvoorbeeld een film waarin jullie aan de rest van het bedrijf aangeven wat jullie richting zal zijn voor de komende jaren. Wil je meer weten over deze bijzondere zakelijke workshop? Vraag dan meer informatie aan via onderstaande aanvraagformulier.

Zakelijk workshop Film en Strategie
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Zakelijk workshop Film en Strategie

Wie zijn wij nu? Wie willen wij graag zijn? Hoe zien onze klanten ons? Deze vragen zijn enorm belangrijk voor elke organisatie of afdeling. Tijdens deze unieke zakelijke workshop wordt op leuke en originele wijze een antwoord gezocht op deze vraagstukken.  De deelnemers worden in teams opgesplitst en gaan samen een script maken voor een film: bijvoorbeeld een (promotie)film (gericht op een interne of externe klant), of een film waarin belangrijke kwesties, conflictsituaties etc. aan de kaak worden gesteld. En dat alles onder begeleiding van een professionele film crew. Dat wordt vast een hele leuke en leerzame evaluatie (eventueel met Oscar-uitereiking). Wil je meer weten over dit zakelijke workshop arrangement, vraag dan meer informatie aan via onderstaande button.

Graffiti workshop als zakelijke activiteit
excl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Graffiti workshop als zakelijke activiteit

Heb je zelf al eens een mooie tag willen zetten? Van throw-up tot wildstyle en master piece, in deze graffiti workshop leer je alle basistechnieken. Gooi al je creativiteit in de strijd en duik op 100% legale wijze in deze coole maar omstreden kunstvorm. Deze graffitti workshop in Utrecht is ook een mooie teambuildingsgelegenheid. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de graffiti workshop mogelijkheden in de regio van jouw voorkeur.

Zakelijke workshop standup comedy
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Zakelijke workshop standup comedy

Tijdens de zakelijke workshop stand-up comedy zul je alle ins and outs te horen krijgen van een comedian over het fenomeen stand-up. Er zal je verteld worden wat belangrijk is met betrekking tot het schrijven van een stand-up tekst, maar ook wat belangrijk is met betrekking tot het optreden van stand-up comedy. Aan het einde van de workshop krijgt iedereen de mogelijkheid om zijn zelfgeschreven stukje voor te leggen aan de rest. Je krijgt geheimen te leren die alleen door de echte comedians verteld kunnen worden. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over deze zakelijke workshop standup comedy.

Zakelijke workshop kettingreactie met diner
excl. BTW vanaf
€65 p.p.

Zakelijke workshop kettingreactie met diner

Inclusief heerlijk diner

Je hebt ze vast wel eens gezien, die hele leuke filmpjes op youtube of TikTok waarop een bizarre kettingreactie is te zien. Een soort domino maar zijn het geen dominostenen die omvallen. Ongelofelijk knap hoe sommige kettingreacties lijken te werken. Waarschijnlijk denk je nu dat het je toch nooit zal lukken om zelf voor elkaar te krijgen. Maar dat hoeft toch de waarheid te zijn. Tijdens deze kettingreactie workshop leren jullie om zelf een flitsende kettingreactie in elkaar te zetten. Een diner is inbegrepen bij deze zakelijke workshop in jouw omgeving. Wil je meer weten over de mogelijkheden van deze leuke workshop met diner in jouw omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Filmwedstrijd als zakelijke workshop
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als zakelijke workshop

Tijdens deze bijzondere zakelijke workshop, komen alle professionele aspecten van het film maken aan bod. Zo worden de deelnemers onderverdeeld in groepen. Binnen elke groep wordt een Regisseur, Producer en Assistent Producer gekozen. De overige groepsleden treden op als acteurs. Vervolgens krijgt men de filmopdracht. Deze opdracht kan ook op maat worden gemaakt naar gelang de doelstellingen en de behoefte van het bedrijf. Elke groep kan met nep geld inkopen doen: kleding, attributen, technische hulpmiddelen en ondersteuning door een professioneel filmteam. Na afloop van de productie, worden de films gezamenlijk bekeken en zal de ¨Oscar¨ uitreiking plaatsvinden. Wil je meer weten over deze bijzondere zakelijke workshop? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Zakelijke workshop hoe maak ik een podcast
excl. BTW vanaf
€49,95 p.p.

Zakelijke workshop hoe maak ik een podcast

In een professionele podcast studio ga je als team zelf een podcast maken onder begeleiding van ervaren podcastmakers. Na een korte introductie van wat podcast is, ga je als team aan de slag met de vraag waar de podcast over moet gaan (onderwerp) en voor wie die wordt gemaakt (doelgroep). In subteams werken jullie deze opdracht uit. Uitsluitend het beste plan wordt als definitief podcast onderwerp gekozen. The winner takes it all! Vervolgens gaan jullie praktisch met het gekozen onderwerp aan de slag. Jullie interviewen elkaar, nemen voice-overs op en gaan op zoek naar geschikte stock audio voor een begin- en eindtune. Na de pauze gaat de workshopgever samen met jullie de podcast in elkaar zetten. Dat gebeurt live op een groot scherm in het auditorium. Iedereen kan nu ook actief meedoen. Jullie beslissen over de content en wat wel of juist niet in de podcast komt en wij verwerken het in de eindmontage. Tot slot luistert iedereen onder het genot van een hapje en drankje het eindresultaat - jullie eigen podcast! Wil je meer weten over de mogelijkheden van een zakelijke workshop podcast maken, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over deze workshop.

Zakelijke improvisatie workshop
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Zakelijke improvisatie workshop

Deze workshop is ook mogelijk op locatie of online (bijvoorbeeld tijdens een lockdown).

Tijdens de zakelijke improvisatie workshop zul je door middel van verschillende opdrachten leren hoe je het best kan inspelen op personen en situaties om je heen. Teambuilding staat gedurende deze workshop centraal en daarom zullen jullie de opdrachten ook uitvoeren in teamverband. Je zult zo veel mogelijk gestimuleerd worden om ‘out of the box’ te gaan denken. Deze workshop is humoristisch, draagt bij aan het teamgevoel en zorgt voor creatieve inspiratie. Je zult het goede gevoel van deze workshop mee terug nemen naar de werkvloer. Wil je meer weten over deze improvisatie workshop, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan.

Workshop pizza maken op locatie als zakelijke workshop
excl. BTW vanaf
€89 p.p.

Workshop pizza maken op locatie als zakelijke workshop

Voor groepen van 15 t/m 45 personen; tot 3 mobiele ovens aanwezig voor het bakken.

Er zijn hele boeken over geschreven: het maken van de perfecte pizza. En het is verstandiger om niet met een echte Italiaan in discussie te gaan over de kunst van het pizza maken. Maar hoe leuk zou het zijn als jullie zouden leren hoe jullie zelfs de lekkerste pizza's kunnen maken onder begeleiding van een echte expert. Deze pizza workshop op je eigen locatie is mogelijk voor 15 tot 45 personen. Om iedereen op tijd zijn/ haar pizza te laten bakken is het mogelijk voor de pizza workshop gever om tot wel 3 mobiele ovens mee te nemen. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een pizza kookworkshop op je eigen locatie in Utrecht of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de pizza kookworkshop mogelijkheden op de locatie van je voorkeur.

Ga direct naar het regionale aanbod zakelijke workshops in jouw regio!

Zakelijke workshops Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder:                                    Zakelijke workshops Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer:                         Zakelijke workshops Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden:                                  Zakelijke workshops Haarlem  

Zakelijke workshops Zuid-Holland 
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                         Zakelijke workshops Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg:                            Zakelijke workshops Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht:                         Zakelijke workshops Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk:                                                         Zakelijke workshops Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                               Zakelijke workshops Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden:                                 Zakelijke workshops Gouda  
Regio Scheveningen, Kijkduin:                                           Zakelijke workshops Scheveningen

Regio Utrecht 
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein:                                       Zakelijke workshops Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld:                         Zakelijke workshops Amersfoort  

Zakelijke workshops Brabant 
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard:                        Zakelijke workshops Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle:                                           Zakelijke workshops Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden:                                          Zakelijke workshops Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal:                               Zakelijke workshops Breda  

Regio Flevoland 
Regio Almere:                                                                      Zakelijke workshops Almere  

Zakelijke workshops Limburg 
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg:                           Zakelijke workshops Maastricht  
Regio Venlo, Weert, Roermond, Venray:                              Zakelijke workshops Venlo

Regio Groningen 
Regio Groningen, Delfzijl:                                                   Zakelijke workshops Groningen  

Zakelijke workshops Overijssel 
Regio Zwolle, Meppel, Hoogeveen:                                    Zakelijke workshops Zwolle  
Regio Enschede, Almelo, Hengelo:                                     Zakelijke workshops Enschede

Zakelijke workshops Gelderland 
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem:                                      Zakelijke workshops Arnhem
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk:                                         Zakelijke workshops Nijmegen
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk:                              Zakelijke workshops Apeldoorn

Regio Zeeland
Regio Goes, Middelburg, Vlissingen, Terneuzen:                  Zakelijke workshops Zeeland

 

WAAROM ONEMOTION?

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ZAKELIJKE WORKSHOPS

Leren, ondergaan, ervaren en plezier maken. Deze elementen staan centraal in de diverse zakelijke workshops die aangeboden worden. Ik hoor je denken, voor wie zijn deze workshops dan bedoeld? Voor iedereen die bereid is om te blijven leren en alert te blijven. Voor iedereen die het idee heeft dat er iets beter kan. Voor iedereen die het idee heeft vast te zitten of juist te snel te gaan. Oftewel, er bestaan tal van goede redenen om weer eens stil te staan bij de prestaties op de werkvloer. Deze zakelijke workshops bieden verschillende invalshoeken voor problemen waar je tegenaan kan lopen, maar zijn tevens ook bedoeld om alles weer een beetje te boosten. Gun jezelf en je team de stap voorwaarts en kijk snel welke zakelijke workshops er allemaal aangeboden worden. We wensen je bij voorbaat veel inspiratie toe tijdens jullie zakelijke workshop.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.

Lees meer over Onemotion


Onemotion
Zandheuvel 52B
4901 HW Oosterhout

Onze voordelen


 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt