Zakelijke workshops door heel Nederland

Van training tot cursus, van wild marketing tot teambuilding

Zakelijke workshops door heel Nederland

Ben jij toe aan nieuwe uitdagingen en heb je zin om je verder te ontwikkelen? Heb jij een passie voor je vak en wil je doorleren? De verschillende zakelijke workshops hieronder bieden de mogelijkheid om grenzen op te zoeken en te verleggen en fungeren soms ook als een eye opener. Voor jezelf maar ook zeer zeker voor het bedrijf. Een beetje omdenken of dwarsdenken kan geen kwaad. De workshops zijn leerzaam, plezierig en zeer pro-actief. Dus ben jij op zoek naar nieuwe mogelijkheden om stappen te maken met je bedrijf? Zit jij liever niet stil maar blijf je graag leren? Dan zit je hier goed. Kijk gerust even rond naar het diverse aanbod. Wij kijken ernaar uit om je te helpen met stappen zetten en om je kennis te verbreden. We wensen je bij voorbaat veel plezier en kennis toe bij onderstaande zakelijke workshops.

Zakelijke roast workshop: de kunst van het liefdevol beledigen
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Zakelijke roast workshop: de kunst van het liefdevol beledigen

Deze workshop is ook mogelijk op locatie of online (bijvoorbeeld tijdens een lockdown).

Tijdens een zogenaamde roast workshop zal door een professionele comedian worden toegelicht hoe je je naasten op een humoristische manier kunt ‘beledigen’. Een roast wordt in Amerika gezien als een manier om iemand te eren en is daar enorm populair. Een roast bestaat uit verhalen en kenmerken van iemand. De grappen of opmerkingen moeten nooit gezien worden als een echte belediging, maar juist een mooie manier om mensen bij elkaar te brengen. Een roast kan voor verscheidene gelegenheden gegeven worden. Denk dan aan een jubilaris, verjaardag of afscheid. Of durf jij het aan om de baas te roasten? Wil je meer weten over deze zakelijke roast workshop, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan.

Zakelijk workshop Film en Strategie
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Zakelijk workshop Film en Strategie

Wie zijn wij nu? Wie willen wij graag zijn? Hoe zien onze klanten ons? Deze vragen zijn enorm belangrijk voor elke organisatie of afdeling. Tijdens deze unieke zakelijke workshop wordt op leuke en originele wijze een antwoord gezocht op deze vraagstukken.  De deelnemers worden in teams opgesplitst en gaan samen een script maken voor een film: bijvoorbeeld een (promotie)film (gericht op een interne of externe klant), of een film waarin belangrijke kwesties, conflictsituaties etc. aan de kaak worden gesteld. En dat alles onder begeleiding van een professionele film crew. Dat wordt vast een hele leuke en leerzame evaluatie (eventueel met Oscar-uitereiking). Wil je meer weten over dit zakelijke workshop arrangement, vraag dan meer informatie aan via onderstaande button.

Zakelijke workshop standup comedy
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Zakelijke workshop standup comedy

Deze workshop is ook mogelijk op locatie of online (bijvoorbeeld tijdens een lockdown).

Tijdens de zakelijke workshop stand-up comedy zul je alle ins and outs te horen krijgen van een comedian over het fenomeen stand-up. Er zal je verteld worden wat belangrijk is met betrekking tot het schrijven van een stand-up tekst, maar ook wat belangrijk is met betrekking tot het optreden van stand-up comedy. Aan het einde van de workshop krijgt iedereen de mogelijkheid om zijn zelfgeschreven stukje voor te leggen aan de rest. Je krijgt geheimen te leren die alleen door de echte comedians verteld kunnen worden. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over deze zakelijke workshop standup comedy.

Zakelijke workshop kettingreactie met diner
excl. BTW vanaf
€65 p.p.

Zakelijke workshop kettingreactie met diner

Inclusief heerlijk diner

Je hebt ze vast wel eens gezien, die hele leuke filmpjes op youtube of TikTok waarop een bizarre kettingreactie is te zien. Een soort domino maar zijn het geen dominostenen die omvallen. Ongelofelijk knap hoe sommige kettingreacties lijken te werken. Waarschijnlijk denk je nu dat het je toch nooit zal lukken om zelf voor elkaar te krijgen. Maar dat hoeft toch de waarheid te zijn. Tijdens deze kettingreactie workshop leren jullie om zelf een flitsende kettingreactie in elkaar te zetten. Een diner is inbegrepen bij deze zakelijke workshop in jouw omgeving. Wil je meer weten over de mogelijkheden van deze leuke workshop met diner in jouw omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Zakelijke workshop fotografie met smartphone en camera
excl. BTW vanaf
€70 p.p.

Zakelijke workshop fotografie met smartphone en camera

Van selfie tot Instagram post, je kunt tegenwoordig niet meer zonder de camera op je mobiele telefoon. En de camera´s worden ook in rap tempo beter. De kans is dan ook groot dat je nog altijd niet alles uit je smartphone camera hebt weten te halen. Gelukkig is er deze fotografie workshop waarbij je zult leren om alles uit je camera te halen. Hierbij zul je worden begeleid door twee enthousiaste en veelzijdige fotografen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de zakelijke fotografie workshop in de stad van jouw voorkeur.

Zakelijke workshop theater maken
excl. BTW vanaf
€27 p.p.

Zakelijke workshop theater maken

Van idee tot een werkelijk toneelstuk. In de workshop "Theater Maken" gaan de deelnemers hiermee aan de slag. Door middel van schrijven, regisseren, repeteren en uiteindelijk opvoeren, zullen de deelnemers samen moeten werken en zichzelf in een ander inleven. Elke deelnemer zal zijn eigen scène mogen schrijven en regisseren,
terwijl de andere deelnemers deze scène zullen spelen. Uiteindelijk zal het samen een theaterstuk vormen, dat getoond kan  worden aan familie, vrienden en collega's. Kortom, een workshop, gebaseerd op teambuilding en humor, waarbij de deelnemers zullen leren hoe zij hun eigen theaterstuk kunnen maken. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in jouw regio.

Zakelijke workshop: yoga
excl. BTW vanaf
€50 p.p.

Zakelijke workshop: yoga

Dat yoga goed voor je is, is inmiddels al een tijd bekend. Ook op de werkvloer heeft yoga vele voordelen, zo reduceert het stress en bevordert het doen van yoga met collega's de sfeer op de werkvloer. Maak zelf kennis met wat yoga voor jouw werknemers kan betekenen met een yoga workshop Tijdens de workshop wordt er een yogales gegeven op uw locatie van 1,5/2 uur. Tijdens deze yogales kan er, indien gewenst, worden ingegaan op een thema waar behoefte aan is. Denk aan: teambuilding, vertrouwen, ontspannen, acceptatie of duik de diepte in met meridianen en chakra's. De zakelijke workshop wordt afgesloten met thee en een hapje. Ook is er de optie om te kiezen voor een creatieve opdracht die aansluit op het eventueel gekozen thema van de les. Er komt dan €10,- per persoon extra bij (exclusief BTW).

Zakelijk workshop Online Marketing door heel Nederland
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Zakelijk workshop Online Marketing door heel Nederland

Hoe vergroot ik de vindbaarheid van mijn website? Hoe zorg ik ervoor dat meer mensen op mijn website landen? Hoe zorg ik voor een betere conversie onder mijn bezoekers? Het zijn allemaal lastige maar bovenal cruciale vragen voor iedereen die één of meerdere websites beheert.  Gelukkig bieden de marketeers van Vakidioten.nl uitkomst en vertellen je alles over Online Marketing (ook de dingen die niemand je wil vertellen). Wil je meer weten over dit zakelijke workshop arrangement, vraag dan meer informatie aan via onderstaande button.

Online Marketing benchmark sessie
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Online Marketing benchmark sessie

Waar de Zakelijke Online Marketing workshop het algemene kennisniveau van de aanwezigen meeneemt naar grotere hoogten, staat bij deze vraag en antwoord sessie de Online positionering van het bedrijf zelf centraal. De specialisten van Vakidioten.nl nemen je website uitvoerig onder de loep. Mogelijke verbeteringen en aandachtspunten zullen aan de aanwezigen worden gepresenteerd om zo te komen tot een interactieve sessie. Wil je meer weten over deze zakelijke Online Marketing sessie, vraag dan meer informatie aan via onderstaande button.

 

Zakelijke workshop Social Media
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Zakelijke workshop Social Media

Social Media heeft de wereld verandert. En deze zakelijke workshop zal nu hoogstwaarschijnlijk ook jouw bedrijf doen veranderen. Van klantenservice tot communiceren met de achterban, van SEO-tool tot nieuw verkoopkanaal, social media kan op verschillende manieren worden ingezet. Tijdens deze workshop zal een echte expert je op een hele andere wijze laten kijken naar alles wat met Social Media te maken heeft. Wil je meer weten over deze zakelijke workshop, vraag dan meer informatie aan via onderstaande button.

Filmwedstrijd als zakelijke workshop
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als zakelijke workshop

Tijdens deze bijzondere zakelijke workshop, komen alle professionele aspecten van het film maken aan bod. Zo worden de deelnemers onderverdeeld in groepen. Binnen elke groep wordt een Regisseur, Producer en Assistent Producer gekozen. De overige groepsleden treden op als acteurs. Vervolgens krijgt men de filmopdracht. Deze opdracht kan ook op maat worden gemaakt naar gelang de doelstellingen en de behoefte van het bedrijf. Elke groep kan met nep geld inkopen doen: kleding, attributen, technische hulpmiddelen en ondersteuning door een professioneel filmteam. Na afloop van de productie, worden de films gezamenlijk bekeken en zal de ¨Oscar¨ uitreiking plaatsvinden. Wil je meer weten over deze bijzondere zakelijke workshop? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Commercial maken als zakelijke workshop
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Commercial maken als zakelijke workshop

Ben je op zoek naar een unieke zakelijke workshop waarbij jullie het nuttige en het aangename kunnen combineren? Bedenk dan samen met je collega´s het script voor een commercial of bedrijfsfilm voor jullie afdeling of het hele bedrijf. Bedenk bijvoorbeeld hoe andere afdelingen aankijken tegen jullie unit. Of presenteer aan de hand van een zelf bedachte film wat jullie als team zo sterk maakt aan bijvoorbeeld de klant. Of maak bijvoorbeeld een film waarin jullie aan de rest van het bedrijf aangeven wat jullie richting zal zijn voor de komende jaren. Wil je meer weten over deze bijzondere zakelijke workshop? Vraag dan meer informatie aan via onderstaande aanvraagformulier.

Zakelijke workshop hoe maak ik een podcast
excl. BTW vanaf
€49,95 p.p.

Zakelijke workshop hoe maak ik een podcast

In een professionele podcast studio ga je als team zelf een podcast maken onder begeleiding van ervaren podcastmakers. Na een korte introductie van wat podcast is, ga je als team aan de slag met de vraag waar de podcast over moet gaan (onderwerp) en voor wie die wordt gemaakt (doelgroep). In subteams werken jullie deze opdracht uit. Uitsluitend het beste plan wordt als definitief podcast onderwerp gekozen. The winner takes it all! Vervolgens gaan jullie praktisch met het gekozen onderwerp aan de slag. Jullie interviewen elkaar, nemen voice-overs op en gaan op zoek naar geschikte stock audio voor een begin- en eindtune. Na de pauze gaat de workshopgever samen met jullie de podcast in elkaar zetten. Dat gebeurt live op een groot scherm in het auditorium. Iedereen kan nu ook actief meedoen. Jullie beslissen over de content en wat wel of juist niet in de podcast komt en wij verwerken het in de eindmontage. Tot slot luistert iedereen onder het genot van een hapje en drankje het eindresultaat - jullie eigen podcast! Wil je meer weten over de mogelijkheden van een zakelijke workshop podcast maken, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over deze workshop.

Zakelijke improvisatie workshop
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Zakelijke improvisatie workshop

Deze workshop is ook mogelijk op locatie of online (bijvoorbeeld tijdens een lockdown).

Tijdens de zakelijke improvisatie workshop zul je door middel van verschillende opdrachten leren hoe je het best kan inspelen op personen en situaties om je heen. Teambuilding staat gedurende deze workshop centraal en daarom zullen jullie de opdrachten ook uitvoeren in teamverband. Je zult zo veel mogelijk gestimuleerd worden om ‘out of the box’ te gaan denken. Deze workshop is humoristisch, draagt bij aan het teamgevoel en zorgt voor creatieve inspiratie. Je zult het goede gevoel van deze workshop mee terug nemen naar de werkvloer. Wil je meer weten over deze improvisatie workshop, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan.

Ga direct naar het regionale aanbod zakelijke workshops in jouw regio!

Zakelijke workshops Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder:                                    Zakelijke workshops Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer:                         Zakelijke workshops Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden:                                  Zakelijke workshops Haarlem  

Zakelijke workshops Zuid-Holland 
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                         Zakelijke workshops Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg:                            Zakelijke workshops Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht:                         Zakelijke workshops Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk:                                                         Zakelijke workshops Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                               Zakelijke workshops Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden:                                 Zakelijke workshops Gouda  
Regio Scheveningen, Kijkduin:                                           Zakelijke workshops Scheveningen

Regio Utrecht 
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein:                                       Zakelijke workshops Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld:                         Zakelijke workshops Amersfoort  

Zakelijke workshops Brabant 
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard:                        Zakelijke workshops Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle:                                           Zakelijke workshops Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden:                                          Zakelijke workshops Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal:                               Zakelijke workshops Breda  

Regio Flevoland 
Regio Almere:                                                                      Zakelijke workshops Almere  

Zakelijke workshops Limburg 
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg:                           Zakelijke workshops Maastricht  
Regio Venlo, Weert, Roermond, Venray:                              Zakelijke workshops Venlo

Regio Groningen 
Regio Groningen, Delfzijl:                                                   Zakelijke workshops Groningen  

Zakelijke workshops Overijssel 
Regio Zwolle, Meppel, Hoogeveen:                                    Zakelijke workshops Zwolle  
Regio Enschede, Almelo, Hengelo:                                     Zakelijke workshops Enschede

Zakelijke workshops Gelderland 
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem:                                      Zakelijke workshops Arnhem
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk:                                         Zakelijke workshops Nijmegen
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk:                              Zakelijke workshops Apeldoorn

Regio Zeeland
Regio Goes, Middelburg, Vlissingen, Terneuzen:                  Zakelijke workshops Zeeland

 

WAAROM ONEMOTION?

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ZAKELIJKE WORKSHOPS

Leren, ondergaan, ervaren en plezier maken. Deze elementen staan centraal in de diverse zakelijke workshops die aangeboden worden. Ik hoor je denken, voor wie zijn deze workshops dan bedoeld? Voor iedereen die bereid is om te blijven leren en alert te blijven. Voor iedereen die het idee heeft dat er iets beter kan. Voor iedereen die het idee heeft vast te zitten of juist te snel te gaan. Oftewel, er bestaan tal van goede redenen om weer eens stil te staan bij de prestaties op de werkvloer. Deze zakelijke workshops bieden verschillende invalshoeken voor problemen waar je tegenaan kan lopen, maar zijn tevens ook bedoeld om alles weer een beetje te boosten. Gun jezelf en je team de stap voorwaarts en kijk snel welke zakelijke workshops er allemaal aangeboden worden. We wensen je bij voorbaat veel inspiratie toe tijdens jullie zakelijke workshop.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.


NL: www.onemotion.nl

BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt