Eindejaarsgeschenken en kerstgeschenken

Originele eindejaars- en kerstgeschenken

Nieuwjaarsborrel, online eindejaarsgeschenk of kerstgeschenk

Bijzondere tijden vragen om bijzondere oplossingen. De evenementenbranche ligt al vanaf het begin van het jaar stil en ook het einde van het jaar lijkt compleet in het water te vallen. Maar onder deze bijzondere tijden is het van groot belang om de effort van collega's, belangrijke klanten en zakenrelaties te belonen en het bijzondere jaar op bijzondere wijze af te sluiten. Na alle pubquizen, eetboxen en online spelletjes wil je als kerst- of eindejaarsgeschenk dit jaar misschien een stapje verder gaan. Dan is dit geschenk misschien wel de oplossing. Een uitvoerige dinershow met humor, muziek (m.m.v. o.a. Jeroen van de Boom, Martien Meiland en Leon van de Zande) en ongekend goed eten van 2-sterren Michelin sterrenkok Dick Middelweerd. Deze laatste heeft het eten zodanig voorbereid dat je het zelf op optimale wijze kunt bereiden. Het is ook mogelijk om in plaats van het diner een luxe borrelbox te bestellen.

Bekijk hieronder de promotievideo.

incl. BTW vanaf
€119,50 p.p.

Online dinershow: hét alternatief voor een nieuwjaarsborrel, kerstfeest of eindejaarsgeschenk

Met o.a. michelin-ster diner voor 2, Martien Meiland, Jeroen van den Boom, Katja Schuurman

Je medewerkers, klanten of zakenrelaties houden vast van enorm lekker eten. En normaal gesproken is jullie eindejaarsfeest vast en zeker iets waar nog maanden over na wordt gepraat. Maar in 2020 is alles anders. Er mag immers veel niet. Maar dan is dit eindejaars- of kerstgeschenk denken we het allerbeste alternatief dat wel doorgang kan vinden. Met welkomstwoord door de directeur, comedy, muziek en heel lekker eten is dit zeker weten een passend einde voor een bijzonder jaar. Wil je meer weten? Bekijk dan het bovenstaande filmpje en vraag dan hieronder direct meer informatie aan.

Online dinershow: hét alternatief voor een nieuwjaarsborrel, kerstfeest of eindejaarsgeschenk
excl. BTW vanaf
€79,50 p.p.

Online borrelshow: hét alternatief voor een nieuwjaarsborrel, kerstfeest of eindejaarsgeschenk

Met o.a. borrelbox voor 2, Martien Meiland, Jeroen van den Boom, Katja Schuurman

Het bovenstaande michelin sterren diner is zo voorbereid dat iedereen in staat zou moeten kunnen zijn om het gerecht op fabuleuze wijze uit te serveren. Maar wil je werknemers en zakenrelaties helemaal uit de keuken houden, dan is de borrelbox een geweldig initiatief. Met welkomstwoord door de directeur, comedy, muziek en heel lekker borrelen is dit zeker weten een passend einde voor een bijzonder jaar. Wil je meer weten? Bekijk dan het bovenstaande filmpje en vraag dan hieronder direct meer informatie aan.

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je aanbod op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR

Zij gingen je voor

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.


NL: www.onemotion.nl

BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt