Workshops en groepsuitjes grote groepen

Vanaf 15 tot meer dan 500 personen.

vrijgezellenfeest.jpg

Workshops en groepsuitjes voor grote groepen

Organiseer je binnenkort een evenement voor een grote groep van meer dan 20 deelnemers (voor een bedrijf, vriendengroep, vereniging, school, familie of een andere grote groep) en ben je voor de invulling op zoek naar een leuke activiteit of workshop? Een groepsuitje heeft, naast dat het leuk is natuurlijk, nog heel veel voordelen. Het is een effectieve manier om je medewerkers onderling een band op te laten bouwen, wat ervoor kan zorgen dat ze zich meer verantwoordelijk gaan voelen en een betere samenwerking laten zien. Dat komt je bedrijf ten goede en zorgt voor een efficiënte en sfeervolle werkomgeving. Als je kiest voor een actief groepsuitje, heb je je dan wel eens beseft dat dit niet alleen leuk kan zijn voor je medewerkers, maar ook positief kan werken op hun mentale welzijn? Een uitje in de natuur zorgt voor ontspanning, frisse lucht kan helpen de stress bij je medewerkers te verminderen en hierdoor kunnen ze lekkerder in hun vel zitten. Een gezonde en ontspannen medewerker levert beter werk, zoekt vaker de samenwerking op en voelt de verantwoordelijkheid om met het voltallige team goed werk af te leveren, binnen de gevraagde tijd. Een ideale werknemer dus! En dat allemaal door een kleine investering van jou als werkgever! Plan dus dat jaarlijkse uitje en profiteer de rest van het jaar van de voordelen die het jouw bedrijf oplevert.

Graffiti workshop voor grote groepen
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Graffiti workshop voor grote groepen

Vanaf 15 tot meer dan 250 personen.

Heb je zelf al eens een mooie tag willen zetten? Van throw-up tot wildstyle en master piece, in deze graffiti workshop leer je alle basistechnieken. Gooi al je creativiteit in de strijd en duik op 100% legale wijze in deze coole maar omstreden kunstvorm. Deze graffitti workshop in de stad van je voorkeur is ook een mooie teambuildingsgelegenheid. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de graffiti workshop mogelijkheden in de regio van jouw voorkeur.

Sloepengame rally grote groepen
incl. BTW vanaf
€47,50 p.p.

Sloepengame rally grote groepen

In Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Leiden en Utrecht; tot 500 personen.

Maak samen met je vrienden of collega’s de grachten van Den Haag onveilig tijdens deze sloepenrally. Met je team ga je in een sloep de strijd aan om de meeste punten binnen te slepen aan de hand van creatieve opdrachten en breinbrekende vragen. Denk bijvoorbeeld aan het opduikelen van het raarste voorwerp uit de gracht of een vraag over specifieke plekken van de stad. Er staat het team dus een flinke uitdaging op het gebied van kennis, creativiteit en teamwork te wachten. Bij grotere groepen worden de deelnemers verspreid over meerdere sloepen om tegen elkaar te strijden. Want wat gezonde dosis competitie kan nooit kwaad! Het team dat aan het einde van de vaarroute de meeste punten heeft binnengesleept, vaart eeuwige roem tegemoet.

Lachworkshop grote groepen
incl. BTW vanaf
€20 p.p.

Lachworkshop grote groepen

Voor 15 tot meer meer dan 200 deelnemers

Lachen is gezond. Om allerlei redenen. Wie bijvoorbeeld tien minuten voluit lacht, verbrandt net zoveel energie als wie een half uur zweet op een apparaat in de sportschool! Deze lachworkshop laat je lachen zonder reden. Geen moppen maar speelse oefeningen maken al snel een hartelijke lach bij je los. Wie kan lachen, kan meedoen! Dit wordt vast een heel ludieke invulling van je groepsuitje in Nederland (van Limburg tot Noord-Holland, van Drenthe tot Zuid-Holland). Wil je meer weten over de mogelijkheden van een lachworkshop in de stad van jouw keuze, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van de organisator.

Filmwedstrijd voor grote groepen
incl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd voor grote groepen

Voor 30 tot meer meer dan 500 deelnemers

Tijdens dit bijzondere groepsuitje komen alle professionele aspecten van het film maken aan bod. Zo worden de deelnemers onderverdeeld in groepen. Binnen elke groep wordt een Regisseur, Producer en Assistent Producer gekozen. De overige groepsleden treden op als acteurs. Vervolgens krijgt men de filmopdracht. Deze opdracht kan ook op maat worden gemaakt naar gelang de doelstellingen en de behoefte van de groep. Elke groep kan met nep geld inkopen doen: kleding, attributen, technische hulpmiddelen en ondersteuning door een professioneel filmteam. Na afloop van de productie, worden de films gezamenlijk bekeken en zal de ¨Oscar¨ uitreiking plaatsvinden. Wil je meer weten over dit bijzondere groepsuitje? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Percussieworkshop voor grote groepen
incl. BTW vanaf
€20 p.p.

Percussieworkshop voor grote groepen

Voor 15 tot meer dan 500 personen.

Zelf muziek maken, meebewegen op een opzwepend ritme en deel uit maken van een groter geheel. Percussie workshops kunnen o zo leuk zijn! En onze percussie workshop partner is een verhaal apart. Dit zijn echte workshop professionals, in staat om elke groep mensen om te toveren tot een geoliede percussiemachine. Wil je je groepsuitje voor een grote groepen wat extra volume geven, dan is deze percussie workshop misschien wel een hele leuke optie. Vraag hieronder vrijblijvend meer informatie aan voor dit muzikale groepsuitje.

Archery tag als groepsuitje voor grote groepen
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Archery tag als groepsuitje voor grote groepen

Voor 10 tot meer dan 500 personen.

Deze spannende activiteit heeft wat weg van o.a. boogschieten, trefbal en paintball en zal vast en zeker zorgen voor een heleboel adrenaline bij de spelers. Gewapend met speciale bogen (met uiteraard zachte punten) trekken jullie ten strijde om de aan jullie gewaagde tegenstanders te verschalken. Maar er zijn meerdere wegen die leiden tot de eindoverwinning. Dat maakt deze activiteit ook nog eens strategisch erg interessant. Wil je meer weten over Archery tag als invulling van jullie groepsuitje voor grote groepen? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Kettingreactie workshop (met diner) voor grote groepen
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Kettingreactie workshop (met diner) voor grote groepen

Voor 15 tot meer dan 100 deelnemers

Je hebt ze vast wel eens gezien, die hele leuke filmpjes op youtube of TikTok waarop een bizarre kettingreactie is te zien. Een soort domino maar zijn het geen dominostenen die omvallen. Ongelofelijk knap hoe sommige kettingreacties lijken te werken. Waarschijnlijk denk je nu dat het je toch nooit zal lukken om zelf voor elkaar te krijgen. Maar dat hoeft toch de waarheid te zijn. Tijdens deze kettingreactie workshop leren jullie om zelf een flitsende kettingreactie in elkaar te zetten. Een diner is inbegrepen bij deze workshop in jullie omgeving. Wil je meer weten over de mogelijkheden van deze leuke workshop met diner in jouw omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Bob Ross schilderworkshop voor grote groepen
incl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Bob Ross schilderworkshop voor grote groepen

Voor 15 tot meer dan 100 personen.

Hoeveel mensen kunnen zeggen dat er een schildertechniek naar hen is vernoemd. En ook nog eens een techniek die wereldberoemd is geworden. Daarnaast is deze techniek ook nog eens enorm geschikt om te doen als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of ander groepsuitje. Dit komt doordat met behulp van deze techniek heel snel tot een mooi resultaat kan worden gekomen. Ook bestaat het maken van fouten niet volgens de bedenker van deze techniek. Dus wil je leren hoe je snel tot een onverwacht schilder resultaat kunt komen, dan is deze workshop een echte aanrader. Wil je meer weten, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Dikke dames schilderworkshop voor grote groepen
incl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Dikke dames schilderworkshop voor grote groepen

Voor 15 tot meer dan 100 deelnemers.

Wie kent de dikke dames schilderijen niet? De bijzonder kleurrijke schilderijen zijn zo kenmerkend, dat er zelfs schilderworkshops worden gegeven met dit thema. Hierbij leer je hoe je zelf de leukste dikke dames schilderijen kunt maken. Deze schilderworkshop is enorm populair onder vrijgezellenfeesten, vriendinnenuitjes en zelfs bedrijfsuitjes. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan over deze schilderworkshop met een thema.

Creatief workshop festival voor grote groepen
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Creatief workshop festival voor grote groepen

Voor 50 tot meer dan 500 personen.

Organiseer je binnenkort een bedrijfsuitje voor een grote groep, een familieuitje met een grote familie of een ander evenement met een grotere groep en ben je op zoek naar een creatieve invulling voor dit evenement? Dan is een creatief workshop festival misschien wel een hele leuke oplossing. Maak een keuze uit de creatieve workshops (van schilderen tot graffiti, van handletteren tot zelfs een stand-up comedy workshop. Het is mogelijk om dit creatieve festival te organiseren op jullie eigen locatie of op een locatie via de organisator (optioneel met lunch of diner). Het festival zal op maat worden gemaakt voor jullie (evenals de exacte prijs). Wil je meer weten over dit creatieve workshop festival in jouw omgeving? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop Mindfuck voor grote groepen
incl. BTW vanaf
€55 p.p.

Workshop Mindfuck voor grote groepen

Voor 15 tot meer dan 100 personen.

Ben je ook fan van het tv programma met als thema mentalisme? Of keek je misschien de serie The Mentalist, waarin de hoofdpersoon in staat bleek om mensen zodanig te manipuleren dat eigenlijk bijna alles mogelijk leek. Misschien zou je zelf ook wel willen leren hoe het werkt om mentalisme toe te passen? Dan is deze workshop Mindfuck echt iets voor jou en je collega´s, vrienden of andere groepsgenoten. Leer de ins en outs van deze meesterlijke kunst en wie weet jij anderen straks ook een echte Mindfuck. Wil je meer weten over deze workshop voor grote groepen? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan. 

Servies schilderworkshop voor grote groepen
incl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Servies schilderworkshop voor grote groepen

Voor 15 tot meer dan 100 deelnemers.

Hoe leuk is het om een gebruiksvoorwerp dat je dag in dag uit gebruikt te pimpen tot een creatief kunstwerk met een hele persoonlijke touch? Tijdens deze workshop servies beschilderen in jouw stad krijgen jullie de kans om zelf het mooiste servies te creëren. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een workshop servies schilderen voor grote groepen, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Moorddiner als groepsuitje voor grote groepen
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Moorddiner als groepsuitje voor grote groepen

Voor 12 tot meer dan 500 personen

Zijn jullie klaar voor een spannend moordmysterie? Tijdens dit bijzondere groepsuitje gaan jullie een moordzaak oplossen en dat doen jullie onder het genot van een heerlijk diner. Zijn jullie in staat om achter de belangrijke vragen te komen zoals wie, waarom, hoe enzovoorts? Bewijs het maar tijdens dit leuke moorddiner als groepsuitje in de stad van je voorkeur. Natuurlijk mag er ook gelachen worden tijdens dit leuke diner. Wil je meer weten over dit leuke groepsuitje in jouw regio, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels het onderstaande informatieformulier.

Roast workshop voor grote groepen: de kunst van het liefdevol beledigen
incl. BTW vanaf
€28 p.p.

Roast workshop voor grote groepen: de kunst van het liefdevol beledigen

Voor 20 tot meer dan 200 personen.

Tijdens een zogenaamde roast workshop zal door een professionele comedian worden toegelicht hoe je je naasten op een humoristische manier kunt ‘beledigen’. Een roast wordt in Amerika gezien als een manier om iemand te eren en is daar enorm populair. Een roast bestaat uit verhalen en kenmerken van iemand. De grappen of opmerkingen moeten nooit gezien worden als een echte belediging, maar juist een mooie manier om mensen bij elkaar te brengen. Een roast kan voor verscheidene gelegenheden gegeven worden. Denk dan aan een jubilaris, verjaardag of afscheid. Of durf jij het aan om de baas te roasten? Wil je meer weten over deze roast workshop, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan.

Workshop film of lipdub maken voor grote groepen
incl. BTW vanaf
€39,95 p.p.

Workshop film of lipdub maken voor grote groepen

Voor 15 tot 1000 personen.

Ben je ook gek op films? Of zoek je gewoon een onvergetelijk uitje voor je groepsuitje waar je jaren plezier van gaat beleven? Want dat is zeer zeker het geval bij deze filmworkshop. Kies je favoriete script en ga helemaal los. Je kunt ook kiezen voor een muziekvideoclip. En natuurlijk mag het resultaat er achteraf zijn...misschien laat je het zelfs zien op de bruiloft, feestavond of bedrijfsfeest? Dit uitje staat te boek als gezellig, sfeervol, ludiek en op sommige momenten ronduit hilarisch. Van een comedy, thriller, romantisch drama tot videoclip of lipdub, dit wordt een hele bijzondere invulling van jouw groepsuitje in jouw regio. De begeleiding is in handen van een echte filmproducent die je alle kneepjes gaat leren. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Highland Games groepsuitje voor grote groepen
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Highland Games groepsuitje voor grote groepen

Voor 15 tot meer dan 1.000 personen

De adrenaline kookt door je aderen en je voelt ruige zweetdruppels stromen onder je kilt. Welkom op de Highland games! Doe als de voorouders van de Schotten zo’n 4000 jaar geleden: laat zien dat je je clan waardig bent aan de hand van een aantal intensieve en mannelijke proeven. Bereid je voor op middagje brullen, joelen en heel veel lachen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over dit Highland games groepsuitje voor grote groepen in jouw omgeving.

Expeditie Robinson als groepsuitje voor grote groepen
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Expeditie Robinson als groepsuitje voor grote groepen

Voor 15 tot meer dan 1.000 personen

Kijk je ook graag naar Expeditie Robinson en ben je benieuwd hoe je het ervan af zou brengen tijdens één van de groepsopdrachten? Ga dan nu de strijd aan met je groepsgenoten tijdens dit avontuurlijk Expeditie Robinson groepsuitje voor grote groepen. Diverse groepsopdrachten volgen elkaar op. Optioneel: het combineren van dit groepsuitje met een heerlijke BBQ. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de High land games mogelijkheden voor je groepsuitje.

City escape als groepsuitje voor grote groepen
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

City escape als groepsuitje voor grote groepen

Voor 15 tot meer dan 1.000 personen.

Deze City game is een variant op de zeer populaire escape rooms van dit moment. Alleen deze game speel je in het centrum van de stad. Breken jullie alle codes? Ontrafelen jullie op tijd alle raadsels en geheimen? Welk team wint de sleutel van de stad? Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een City Escape Game in Tilburg of omgeving, vraag dan meer informatie aan middels onderstaande button.  Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Uit handen van de jagers als groepsuitje voor grote groepen
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Uit handen van de jagers als groepsuitje voor grote groepen

Voor 15 tot meer dan 1.000 personen.

Slechts één ding is belangrijk; laat je niet vangen. Tenminste als je één van de voortvluchtigen bent. Dan doe je er natuurlijk alles aan om niet op te vallen en ga je helemaal op in de massa. Ben je een jager, dan ligt dat natuurlijk helemaal anders. Dan ga je aan de hand van moderne hulpmiddelen op jacht. Wil jij je groepsuitje voor grote groepen combineren met een zinderende City Game? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

Koning Voetbal dinerspel voor grote groepen
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Koning Voetbal dinerspel voor grote groepen

Met begeleiding op afstand zonder diner (vanaf €24,50 p.p.), op locatie met diner vanaf €55 p.p.

Waar maak je heel veel mannen en vrouwen blij mee? Voetbal natuurlijk. Al die uren in de kroeg voor het scherm of in het stadion met een seizoenskaart gaan nu echt goed van pas komen tijdens deze koning voetbal quiz. Een inspirerende quizmaster test jullie kennis van het spel over de belangrijkste bijzaak van het leven. Wie maakt gehakt van de kennis van zijn of haar tegenstanders? Bij deze ludieke en spannende voetbalquiz is een heerlijk diner inbegrepen (met begeleiding op afstand zonder diner (vanaf €24,50 p.p.), op locatie met diner vanaf €55 p.p.). Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit leuke quizdiner als groepsactiviteit voor grote groepen, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. 

Gek op Holland dinerspel voor grote groepen
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Gek op Holland dinerspel voor grote groepen

Vanaf 20 tot meer dan 200 personen

Ben je op zoek naar een oerhollands dinerspel als invulling van je groepsuitje voor grote groepen? Dan is Gek op Holland echt iets voor jou. Onder leiding van een oer-Hollandse quizmaster ga je de strijd aan met je familieleden. Humor en spanning wisselen elkaar af tijdens een aantal speelrondes. Voorafgaand, tijdens of na afloop van dit dinerspel kunt u genieten van een heerlijk diner (inclusief). Wil je meer weten over dit leuke dinerspel familie arrangement in diverse steden van Nederland, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Zoek de verrader dinerspel voor grote groepen
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Zoek de verrader dinerspel voor grote groepen

Vanaf 20 tot meer dan 200 personen

Deze populaire City Game wordt aan tafel gespeeld. Samen met je collega's, vrienden of familieleden probeer je zoveel mogelijk punten te scoren. Maar natuurlijk is er ook een verrader in het spel. Weten jullie hem/haar te ontmaskeren? Dit dinerspel is inclusief een heerlijk diner (inclusief).  Wil je meer weten over de mogelijkheden voor dit Ontdek de Verrader dinerspel voor grote groepen door heel Nederland, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop koken voor grote groepen
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

Workshop koken voor grote groepen

Voor groepen tot 450 personen.

In Nederland kun je volop lekker eten. Van Michelinster restaurants tot verborgen culinaire pareltjes, wie een beetje zijn best doet, vindt overal plekken om te genieten van een betoverende maaltijd. Maar het is begrijpelijk dat je, te midden van al dit kookgeweld, ook zin krijgt om de kok in jezelf naar boven te halen. En daar is deze kookworkshop natuurlijk uitstekend voor geschikt.Onder begeleiding van een professionele kok ga je in teamverband aan de slag om een culinaire maaltijd te bereiden. Uiteindelijk ga je in groepsverband de gerechten nuttigen. Dus doe je best en zeg met trots dat jij de chef was van dit gerecht! Geïnteresseerd? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan over deze workshop in de stad van je voorkeur. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookworkshop mogelijkheden.

Goud en Fout groepsuitje voor grote groepen
incl. BTW vanaf
€65 p.p.

Goud en Fout groepsuitje voor grote groepen

Keuze uit diverse feestlocaties of je eigen locatie; Inclusief feestlocatie, diner en welkomstdrankje

Wil je voorkomen dat het personeelsfeest weer uitdraait op een zit-feestje en een lege dansvloer? Dan is dit arrangement een hele mooie oplossing. Stil blijven zitten is gewoon geen optie meer. De DJ/spelleider zal jullie opzwepen tot grote hoogte. Met hits uit de 80´s en 90´s en de disco age, tot foute meezingers en après-ski liedjes, alles komt voorbij. En diverse muzikale spellen brengen jullie helemaal in de stemming. Ondertussen genieten jullie van een heerlijk diner. Bij dit personeelsfeest concept is ook een feestlocatie inbegrepen (hierbij hebben jullie de keuze uit diverse opties). Wil je meer weten over dit muzikale themafeest in jouw stad? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan via het onderstaande formulier.

Hollandse feestavond als groepsuitje voor grote groepen
incl. BTW vanaf
€65 p.p.

Hollandse feestavond als groepsuitje voor grote groepen

Keuze uit diverse feestlocatie of je eigen locatie; Inclusief feestlocatie, diner en welkomstdrankje

Wie geniet er niet van ons kikkerlandje. Nederland is ondanks de afmeting een groot land in de wereld en daar mogen we best trots op zijn. Tijdens dit bijzondere themafeest heb je de kans om dit extra te benadrukken. Een Hollandse feestavond vol allerlei elementen die horen bij het land van tulpen, molens, klompen en veel gezelligheid. Dit thema past bij een familiefeest, bedrijfsfeest, personeelsfeest, opening of wat voor ander evenement dan ook. Door middel van heerlijke muziek, Nederlandse aankleding, snack of maaltijden en andere elementen mag je vanavond helemaal los. De avond is zo gek als je die als organisator zelf maakt. Zing mee met bekende Nederlandse artiesten en laat zien hoeveel je weet van ons landje. Dat het een unieke en vooral onvergetelijke avond gaat worden staat vast! Is dit Hollandse avond themafeest perfect voor jou? Vraag dan snel vrijblijvend meer informatie aan en laat je inspireren. We wensen je en prachtige en vooral geslaagde avond toe.

Casino feest als groepsuitje voor grote groepen
incl. BTW vanaf
€65 p.p.

Casino feest als groepsuitje voor grote groepen

Keuze uit diverse feestlocaties of je eigen locatie; Inclusief feestlocatie, diner en welkomstdrankje

Wil jij eens je geluk beproeven? Kijken of je gelukkig bent in het spel? Dit keer kun je samen met je collega’s je geluk beproeven tijdens dit casino themafeest. Ga voor 21 tijdens een potje black jack, speel roulette, poker en wie weet ben jij de grote winnaar van de avond. Samen met je collega’s, vrienden of familieleden zal het een perfecte mix worden voor een onvergetelijke avond. Dit evenement is bijzonder geschikt voor een familiefeest, bedrijfsfeest of personeelsfeest. Ben je geïnteresseerd in dit onvergetelijk casino groepsuitje voor grote groepen in de stad van jouw keuze? Neem via onderstaande optie vrijblijvend contact op en ontvang meer informatie.

Geschikt of ongeschikt dienstplicht als groepsuitje voor grote groepen
incl. BTW vanaf
€49 p.p.

Geschikt of ongeschikt dienstplicht als groepsuitje voor grote groepen

Voor 30 tot 1.000 personen (meer op aanvraag)

Zijn jullie geschikt of ongeschikt? Dat merk je vanzelf tijdens dit bijzondere dienstplicht bedrijfsuitje. Hierbij staat het werken als een team centraal. Geen heftige individuele proeven maar wel alles gericht op teambuilding, oftewel goed communiceren, scherp schieten, strategie en natuurlijk de stormbaan. Dit evenement is o.a. mogelijk in de regio´s Haarlem/Spaarnwoude, Weert, Den Bosch/Vught, Noordwijk, Veenendaal, Apeldoorn en andere locaties in overleg. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit originele bedrijfsuitje, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het bedrijfsuitje.

Kookworkshop op je eigen locatie
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Kookworkshop voor grote groepen op je eigen locatie

Voor groepen tot 100 personen; op elke locatie (aanwezige keuken niet noodzakelijk)

Organiseer je binnenkort een personeelsuitje en ben je op zoek naar leuke teambuilding activiteit op je eigen locatie? Organiseer dan ook een kookworkshop op de locatie van je keuze. Elke locatie kan worden omgetoverd tot kookworkshop op locatie (een aanwezige keuken is niet perse nodig): van school tot kantoorpand, van kasteel tot hotel. Meerdere kookworkshops zijn mogelijk: van tapas tot BBQ workshop, van Italiaans tot seizoen workshop. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een kookworkshop op je eigen locatie, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookworkshop mogelijkheden op de locatie van je voorkeur.

Workshop pizza maken op locatie voor grote groepen
incl. BTW vanaf
€89 p.p.

Workshop pizza maken op locatie voor grote groepen

Voor groepen van 15 t/m 45 personen; tot 3 mobiele ovens aanwezig voor het bakken.

Er zijn hele boeken over geschreven: het maken van de perfecte pizza. En het is verstandiger om niet met een echte Italiaan in discussie te gaan over de kunst van het pizza maken. Maar hoe leuk zou het zijn als jullie zouden leren hoe jullie zelfs de lekkerste pizza's kunnen maken onder begeleiding van een echte expert. Deze pizza workshop op je eigen locatie is mogelijk voor 15 tot 45 personen. Om iedereen op tijd zijn/ haar pizza te laten bakken is het mogelijk voor de pizza workshop gever om tot wel 3 mobiele ovens mee te nemen. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een pizza kookworkshop op je eigen locatie in Utrecht of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de pizza kookworkshop mogelijkheden op de locatie van je voorkeur.

Italiaanse kookworkshop op je eigen locatie voor grote groepen
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Italiaanse kookworkshop op je eigen locatie voor grote groepen

Voor groepen tot 100 personen

De Italiaanse keuken is verfijnd. De smaken zijn zo in balans dat het is of je duizend kusjes krijgt op je tong. Heb je zelf altijd al willen leren hoe het is om Italiaans te koken? Samen met je collega's geniet je nu van een heerlijke Italiaanse kookworkshop op je eigen locatie: op kantoor, in een kasteel of in een hotel. Onder deskundige begeleiding leren jullie om zelf de allerlekkerste Italiaanse gerechten te maken. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een Italiaanse kookworkshop op je eigen locatie, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de Italiaanse kookworkshop mogelijkheden op de locatie van je voorkeur.

90´s citygame als groepsuitje voor grote groepen
incl. BTW vanaf
€29,50 p.p.

90´s citygame als groepsuitje voor grote groepen

Voor groepen van 15 tot meer dan 250 personen

Ga samen met je collega's terug in de tijd, naar de geweldige jaren 90 van de vorige eeuw. Duik terug in een tijd waarin het optimisme overheerste en laat langzaam aam al je herinneringen terugkeren. Heb je de jaren 90 zelf niet bewust meegemaakt, oom dan is deze 90s city game een echte aanrader. Van flippo's tot Macarena, van Baywatch tot the Matrix, bereid je voor op een hoop nostalgische gevoelens. Wil je meer weten over dit 90´s Citygame groepsuitje in jouw stad of omgeving? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Een groepsuitje of workshop voor grote groepen door heel Nederland

Ben je van plan om een groepsuitje te organiseren voor je bedrijf of een andere gelegenheid maar kun je nog wel wat inspiratie gebruiken waar je naartoe wilt? Er zijn behoorlijk wat leuke steden te vinden in ons kleine landje! Uiteraard kun je naar de hoofdstad Amsterdam gaan, waar je heel veel leuke culturele bezienswaardigheden hebt en daarnaast uiteraard de gezellige sfeer kan proeven in een leuke kroeg, restaurant met lekker eten of met lekker weer op het terras de Amsterdamse mensen kunt aanschouwen! Maar ook de andere drie grote steden hebben leuke uitjes te bieden! Ga je voor de moderne, architectonische stad Rotterdam? Of liever voor politiek Den Haag of de historische mooie binnenstad van Utrecht? Als je wat meer in het zuiden van het land je bedrijf hebt wil je misschien niet zover reizen voor een van deze grote steden. Maar ook deze kant van Nederland heeft heel veel moois te bieden! Denk bijvoorbeeld aan Eindhoven, misschien wel de meest technologische stad van Nederland! Maar daarnaast ook een stad met een prachtig bruisend nachtleven. Of wat dacht je van Maastricht, met een prachtige oude binnenstad en sfeervolle terrasjes en restaurants vol heerlijk Bourgondisch eten! Ook Nijmegen, Groningen, Delft en Leiden zijn het overwegen waard voor een leuk en waardevol groepsuitje. Kortom, genoeg keuze en mogelijkheden om een inspiratievol en leuk groepsuitje te organiseren! Vraag vrijblijvend meer informatie aan.

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.

Lees meer over Onemotion


Onemotion
Zandheuvel 52B
4901 HW Oosterhout

Onze voordelen


 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt