De leukste Escaperooms

De hit van dit moment in o.a. Utrecht, Amsterdam etc.

De Escape Room: het leukste groepsuitje van dit moment

Als je radio en tv hebt gevolgd de laatste maanden, dan kan het je eigenlijk niet zijn ontgaan! De nieuwste trend in groepsuitjes land zijn de Escape Rooms. Op diverse plaatsen in Nederland schieten ze als paddestoelen uit de grond. Spanning, competitiegevoel, samenhorigheid en teambuilding, alles komt samen in een wervelende strijd tegen de klok. Kneed je hersens, gebruik je instinct en probeer de ideale samenwerkingsbalans te vinden en wie weet sta jij buiten voordat de tijd verstreken is. Uiteraard kunnen wij deze trend ook niet aan ons voorbij laten gaan. Daarom hebben we een selectie gemaakt uit de allerleukste Escape Rooms die ons landje rijk is. Kies hieronder de regio van jouw keuze en vraag meer informatie aan. Wie weet combineer jij jouw bedrijfsuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest dan met een flinke dosis adrenaline en teamgevoel. Klik voor meer informatie over een escape room diner- of lunchspel op onze dinerspel pagina.

Escape rooms in diverse steden
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Escape rooms (kleine groepjes) in diverse steden

Dit wordt het ultieme groepsuitje. Laat je samen met je vrienden, collega's of teamgenoten opsluiten in een mysterieuze kamer: de Escape Room. Vervolgens heb je een uur de tijd om te ontsnappen. Echter, om te kunnen ontsnappen zul je wel een aantal bijzondere puzzles/raadsels op moeten lossen. De klok tikt langzaam door, weten jullie het spel te kraken. Geen nood, lukt het toch niet, dan word je gewoon weer vrijgelaten. Dit uitje is bijzonder passend voor je bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest in diverse steden in Nederland. Wil je meer weten? Vraag dan hieronder meer informatie aan over escaperooms bij jou in de buurt. Maximaal 7 personen per room!

Escape room (op eigen locatie)
incl. BTW vanaf
€27,50 p.p.

Escape room groepen (op eigen locatie)

Dit wordt een wel heel bijzonder bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, teambuilding of vriendenuitje. Duik in de wereld van de mega-populaire escape rooms. Zijn jullie in staat om de kamer op tijd te verlaten? Of blijken jullie niet opgewassen tegen de geheimen van de kamer. Deze escape room wordt op eigen locatie gespeeld in diverse steden in Nederland.  Wil je meer weten over dit bijzondere groepsuitje? Vraag dan hieronder meer informatie aan over escaperooms in de stad van jouw keuze.

Escapeworld escaperoom Amsterdam

Escapeworld escaperoom Amsterdam

"Escape World is een "Escape The Room" experience in Amsterdam waar in totaal 6 uitdagende en hersenkrakende verschillende Escape Rooms zullen zorgen voor een gegarandeerde unieke ervaring. Verken de weg in de "Down The Rabbit Hole" kamers, hack computers in "Mission Matrix" of los moorden op in de "Who Killed The Painter" kamer, er is voor ieder wat wils in deze Escape Room locatie. Door de grote speel capaciteit van 45 personen per ronde is Escape World daarom ook uitermate goed geschikt voor bedrijfsuitjes en teambuilding evenementen!"
De prijzen zijn:
2 personen, 70€
3 personen, 81€
4 personen, 96€
5 personen, 110€
Wil je meer weten over deze escape room? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

 

S.O.Scape escaperoom Zeewolde

S.O.Scape escaperoom Zeewolde

Bij S.O.Scape Zeewolde vind je twee escaperooms, geschikt voor elk gezelschap tot 8 personen van 8 tot 80 jaar. *Het "Pannenkoekenhuis"": vang de muizen in het sfeervolle restaurantje, kraak de code en ontsnap voordat de inspectie langskomt! *De "Onder Water Kamer" waar je temidden van enorme vissen binnen een uur de juiste sleutels moet vinden. Denk logisch na, gebruik je puzzeltalent en heb LOL samen met je vrienden of familie! 
De prijzen zijn voor groepen van 3-6 personen: vanaf €85. Wil je meer weten over deze escape room? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Klik direct door naar het Escape Room aanbod in jouw regio:

Regio Noord-Holland 
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     Escape Room Amsterdam                                               

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                      Escape Room Rotterdam

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                  Escape Room Utrecht

WAAROM ONEMOTION?

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

VEELGESTELDE VRAGEN

+ Wat is een Escape Room?
In het buitenland waren ze al langer populair, maar nu zijn ze dan ook definitief in Nederland aan het doorbreken. Ja laat je zelf samen met vrienden, bekenden of collega's opsluiten in een kamer. De klokt tikt, want om te kunnen ontsnappen, zul je uiteenlopende raadsels, puzzles en mindgames op moeten lossen.  

+ Waar vind ik een Escape Room in mijn regio?
Wil je meer weten over een Escape Room bij jou in de buurt? Klik dan op de meer informatie button hiernaast. 

+ Ik heb zelf een Escape Room; hoe kan ik met jullie samenwerken?
Ben je zelf de trotse eigenaar van een Escape Room en wil je onze bezoekers graag met je kamer kennis laten maken? Stuu ons dan een berichtje via de contactpagina.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.


NL: www.onemotion.nl

BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt