Vrijgezellenfeest Rotterdam en leuke bedrijfsuitjes

Ook voor Zuid-Holland, Vlaardingen,Capelle, Spijkenisse, Ridderkerk, Schiedam en Hellevoetsluis.

Vrijgezellenfeest Rotterdam en leuke bedrijfsuitjes

Er zijn weinig steden die in staat zijn geweest om vanuit het verleden zo'n comeback te maken als Rotterdam. De werklustige mentaliteit, de positieve instelling en de moderne creatieve inslag van de Rotterdammers hebben de stad in enkele decennia weer helemaal op de kaart gezet. Het is in ieder geval zeker dat je een bijzondere dag neer kunt zetten in combinatie met de geschiedenis van deze stad of juist andere bijzondere plaatsen in Rotterdam uit het heden. Het organiseren van een vrouwelijk of mannelijk vrijgezellenfeest Rotterdam, groepsuitje of bedrijfsuitje in Rotterdam is bepaald geen eitje met alle verschillende wensen. Maar het bezoeken van deze pagina gaat je hopelijk wel op weg helpen naar een onvergetelijke dag. Onemotion presenteert hieronder haar aanbod groepsuitjes en workshops in Rotterdam, Vlaardingen, Spijkenisse, Hellevoetsluis en Schiedam. (kijk voor vergaderen op vergaderlocaties in Rotterdam pagina van Wateenlocatie of die voor congreslocaties in Rotterdam).

Maak nu eerst je keuze:

Heel Holland bakt en jullie nu ook tijdens dit groepsuitje in Rotterdam
incl. BTW vanaf
€39,95 p.p.

Heel Holland bakt en jullie nu ook tijdens dit groepsuitje in Rotterdam

Van goddelijke taarten tot ovenverse koekjes, van de allermooiste versieringen tot technisch hoogwaardige meesterwerken, het is nu eenmaal zo dat Heel Holland bakt. Dat heb je mogelijk als fan wekelijks kunnen zien op tv, waar de mooiste creaties uit de oven werden getoverd. Maar deden jullie zelf al mee, of zijn jullie aan het wachten op het juiste moment om mee te doen? Dan is dat moment nu eindelijk aangebroken. Jullie gaan aan de slag om 3 baksel te bakken en na afloop te versieren. En niet onbelangrijk..., na afloop zal er natuurlijk moeten worden geproefd om te beoordelen welke baksels nu het allerlekkerste zijn. Wil je meer weten over de mogelijkheden over de mogelijkheden voor deze bijzondere workshop bakken in Rotterdam, vraag dan meer informatie aan middels onderstaande button. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Workshop zilveren ketting maken Rotterdam
incl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Workshop zilveren ketting maken Rotterdam

Ben je een liefhebber van sieraden? Draag je graag ringen, armbanden en een mooie ketting? Vraag je jezelf altijd af hoe deze prachtige dingen worden gemaakt? Kies dan voor de workshop zilveren ketting maken! Tijdens een creatieve workshop in Rotterdam ga je namelijk aan de slag om een unieke eigen zilveren teksthanger te maken. Gebruik letters, leuke figuurtjes en misschien wel cijfers om er een hele bijzondere en vooral unieke zilveren teksthanger van te maken. Tijdens deze workshop doorloop je het proces van begin tot eind onder professionele begeleiding. Interesse? Vraag snel meer informatie aan en laat je overtuigen.

Uit handen van de jagers als vrijgezellenfeest in Rotterdam
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

Uit handen van de jagers als vrijgezellenfeest in Rotterdam

Slechts één ding is belangrijk; laat je niet vangen. Tenminste als je één van de voortvluchtigen bent. Dan doe je er natuurlijk alles aan om niet op te vallen en ga je helemaal op in de massa. Ben je een jager, dan ligt dat natuurlijk helemaal anders. Dan ga je aan de hand van moderne hulpmiddelen op jacht. Wil jij je vrijgezellenfeest in Rotterdam combineren met een zinderende City Game? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

Maak de allerbeste Hamburger vrijgezellenfeest Rotterdam
incl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Maak de allerbeste Hamburger vrijgezellenfeest Rotterdam

Dit is een bijzondere variant op de reguliere kookworkshop. Je gaat hierbij niet proberen om een toekomstige Michelin Ster binnen te halen, maar je houdt het een beetje casual, maar zeker niet minder gezellig!! Maar onderschat hierbij de hamburger niet! Aan de hand van verse ingrediënten ga je jouw ultieme burger samenstellen. Uiteraard bereid je ook de sausjes helemaal zelf. Tenslotte wordt deze klassieker aangevuld met heerlijke verse frietjes en jouw meesterwerk is klaar. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over deze hamburger kookworkshop voor je vrijgezellenfeest in Rotterdam.

Workshop paaldansen Rotterdam
incl. BTW vanaf
€22 p.p.

Workshop paaldansen Rotterdam

Altijd al nieuwsgierig geweest hoe het is om in de ‘stoute’ schoenen te staan van een paaldanseres? Ervaar het nu tijdens jouw vrijgezellenfeest! Bij paaldansen draait het niet alleen om sensualiteit maar ook vooral om spierkracht, want bij het hangen in de paal gebruik je vaak alleen de kracht in je armen. Maar vrees niet, er wordt tijdens deze workshop vooral aandacht besteed aan de basis van het paaldansen. Dus trek die stoute naaldhakken aan en doe een workshop paaldansen met je vriendinnen. Onemotion heeft een speciale en laagdrempelige paaldans workshop Rotterdam aanbieding. Gooi jezelf helemaal los! Wil je meer informatie? Vraag via onderstaande knop vrijblijvend meer informatie aan.

City escape als vrijgezellenfeest in Rotterdam
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

City escape als vrijgezellenfeest in Rotterdam

Deze City game is een variant op de zeer populaire escape rooms van dit moment. Alleen deze game speel je in het centrum van de stad. Breken jullie alle codes? Ontrafelen jullie op tijd alle raadsels en geheimen? Welk team wint de sleutel van de stad? Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een City Escape Game in Rotterdam of omgeving, vraag dan meer informatie aan middels onderstaande button.  Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Workshop parfum maken Rotterdam
incl. BTW vanaf
€24,95 p.p.

Workshop parfum maken Rotterdam

Geniet je ook altijd zo van een heerlijk geurtje? Iemand die langsloopt met je favoriete geurtje waardoor je even weg kunt dromen. Wist je dat parfum (of toen nog per fumus) ruim 3000 jaar voor Christus in Egypte is ontstaan? Kruiden, planten en takken werden gebruikt als geur offers voor de goden. Maar nu is het tijd om zelf een heerlijke parfum te maken tijdens deze parfum maken workshop in Rotterdam. De professionele begeleiding neemt je mee in de wereld van een geuren, oliën en het maken van de perfecte parfum. Bedenk jij de nieuwste lijn voor een bekend merk? Combineer de lekkerste geuren op weg naar een unieke eigen parfum!

Armbanden workshop Rotterdam
incl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Armbanden workshop Rotterdam

Zoek je een creatief en inspirerend groepsuitje of vrijgezellenfeest in Rotterdam? En hou je wel van leuke accessoires? En droom je wel eens weg bij de gedachte om op je blote voeten over het strand van Ibiza te lopen? Dan geeft deze workshop vast de juiste sfeer. Denk dan eens ook aan een workshop armbanden maken (Ibiza style). Duik in een wereld vol creatieve inspiratie en ontwerp een blijvende herinnering aan deze speciale dag. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een workshop armbanden maken in Rotterdam, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Action painting vrijgezellenfeest in Rotterdam
incl. BTW vanaf
€34,50 p.p.

Action painting vrijgezellenfeest in Rotterdam

Zoek je een moderne creatieve activiteit als invulling van je vrijgezellenfeest in Rotterdam? En denk je daarbij niet direct aan een klassieke schilderworkshop? Dan is deze action painting workshop misschien wel een passend alternatief. Tijdens deze inspirerende workshop leer je nieuwe schildertechnieken. Denk hierbij aan baanbrekende spetter- , krab- en drippingtechnieken. Dus gebruik al je creatieve inspiratie en en boek deze bijzondere schilderworkshop! Wil je meer weten? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

 Workshop koe schilderen als groepsuitje in Rotterdam
incl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Workshop koe schilderen als groepsuitje in Rotterdam

Ben je op zoek naar een creatieve workshop? En dan het liefste eentje waarbij je iets kunt beschilderen? Denk dat ook eens aan het beschilderen van een koe gemaakt van papier maché. Maak je eigen kunstwerk tijdens een gezellige workshop die barst van de inspirerende creativiteit. Kies voor een bepaalde stijl en bekijk voor welke versie je vriendinnen uiteindelijk hebben gekozen. En natuurlijk neem je je zelf bedachte kunstwerk mee naar huis om het daar een prominente plaats te geven. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop koe schilderen als groepsuitje in Rotterdam.

Kookworkshop Rotterdam
incl. BTW vanaf
€48 p.p.

Kookworkshop Rotterdam

Merk je thuis ook dat tijdens het koken de beste gesprekken worden gevoerd? Koken en kletsen gaan namelijk goed samen. Onemotion tipt daarom deze leuke kookworkshop in Rotterdam.Tijdens deze workshop leer je van professionele koks de fijne kneepjes van het koken. Zo komen verschillende snijtechnieken aan bod en ga je een gerecht bereiden die je waarschijnlijk nog nooit eerder hebt bereid. Je leert tijdens deze workshop vooral ook je ‘medekoks’ kennen. Samenwerking en communicatie is namelijk erg belangrijk om een goed gerecht op tafel te kunnen zetten. Tijdens het koken en tafelen is er ook genoeg ruimte om gewoon even met elkaar te kletsen. Honger gekregen in deze workshop? Vraag dan via onderstaande knop meer informatie aan.

Sloepenrally groepsuitje Rotterdam
incl. BTW vanaf
€47,50 p.p.

Sloepenrally groepsuitje Rotterdam

Maak samen met je vrienden of familie Rotterdam onveilig tijdens deze sloepenrally. Met je team ga je in een sloep de strijd aan om de meeste punten binnen te slepen aan de hand van creatieve opdrachten en breinbrekende vragen. Denk bijvoorbeeld aan het opduikelen van het raarste voorwerp uit de gracht of een vraag over specifieke plekken van de stad. Er staat het team dus een flinke uitdaging op het gebied van kennis, creativiteit en teamwork te wachten. Bij grotere groepen worden de deelnemers verspreid over meerdere sloepen om tegen elkaar te strijden. Want wat gezonde dosis competitie kan nooit kwaad! Het team dat aan het einde van de vaarroute de meeste punten heeft binnengesleept, vaart eeuwige roem tegemoet.

Airsoft vrijgezellenfeest Rotterdam
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Airsoft vrijgezellenfeest Rotterdam

Stap in de wondere wereld van Airsoft. Iedereen heeft van te voren een zekere mate van spanning. Maar wanneer je de arena instapt klopt de adrenaline in je lichaam. Zijn jij en je team goed op elkaar ingespeeld? Wie neemt de leiding in de strategie om de tegenstander te verslaan. Duik in geulen, kruip over de grond en voel je voor even een echte commando! Dit airsoft avontuur zul je niet snel vergeten. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over dit Airsoft vrijgezellenfeest in de omgeving van Rotterdam.

Paintball groepsuitje Rotterdam
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Paintball groepsuitje Rotterdam

Ben jij dol op verf? Maar dan niet in de kunstzinnige zin van het woord? Krijg jij een enorme kick van spanning en adrenaline? Dan is het tijd voor deze paintball activiteit in Rotterdam. Hijs je in de combat outfit en stap de paintball wereld in. Duik jij op tijd weg voor een verfkogel? En counter jij door je tegenstander direct uit de wedstrijd te schieten? Dan ben jij gemaakt voor deze strijd. En houden jullie achteraf nog wat tijd over om iemand in het zonnetje te zetten? Hijs hem of haar in een konijnenpak en schiet de patronen leeg. Veel plezier toegewenst.

Workshop naaktmodel schilderen of tekenen Rotterdam
incl. BTW vanaf
€36,50 p.p.

Workshop naaktmodel schilderen of tekenen Rotterdam

Bereid je voor op een kunstzinnig en hilarische workshop in Rotterdam of omgeving Schiedam, Ridderkerk, Vlaardingen, Spijkenisse, Hellevoetsluis etc. Wat lijkt op een gewone schilderworkshop, blijkt al snel een workshop naaktmodel schilderen (man of vrouw) te zijn. Deze workshop is erg populair bij vrijgezellenfeesten en een leuke manier om de aanstaande bruid of bruidegom een onverwachte middag te bezorgen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop naakmodel schilderen in Rotterdam of omgeving. 

Sushi workshop Rotterdam
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Sushi workshop Rotterdam

Altijd al sushi willen leren maken? Tijdens deze sushi workshop in Rotterdam leer je de fijne kneepjes van het sushi vak. Het maken van sushi vraagt om een aantal bijzondere technieken maar als je deze technieken eenmaal onder de knie hebt rol je de ene California Roll na de andere Maki Tuna Roll. Hoe leuk is het om na deze workshop je sushi kunsten eens te tonen in je eigen keuken aan je eigen familie en vrienden?! Zij zullen zeker onder de indruk zijn. Dus grijp deze kans en wordt een sushimaster! De sushi workshop vindt plaats op een leuke locatie in Rotterdam. Vraag vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de sushi workshop mogelijkheden in Rotterdam of omgeving.

Archery tag vrijgezellenfeest Rotterdam
incl. BTW vanaf
€20 p.p.

Archery tag vrijgezellenfeest Rotterdam

Deze spannende activiteit heeft wat weg van o.a. boogschieten, trefbal en paintball en zal vast en zeker zorgen voor een heleboel adrenaline bij de spelers. Gewapend met speciale bogen (met uiteraard zachte punten) trekken jullie ten strijde om de aan jullie gewaagde tegenstanders te verschalken. Maar er zijn meerdere wegen die leiden tot de eindoverwinning. Dat maakt deze activiteit ook nog eens strategisch erg interessant. Wil je meer weten over Archery tag als invulling van jullie vrijgezellenfeest in Rotterdam? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop hoge hakken lopen in Rotterdam (als echte Cawalkmodellen)
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Workshop hoge hakken lopen in Rotterdam (als echte Catwalkmodellen)

Tijd voor een leuke, elegante en sexy workshop in Rotterdam. Jullie gaan namelijk leren om nog sierlijker en sexy te lopen op hoge hakken. Leer sexy, mooi en sierlijk lopen op hoge hakken. Na afloop van deze workshop lopen jullie als echte Catwalkmodellen de dansstudio uit. Het eerste waar een man naar kijkt zijn niet je ogen, billen of borsten. Nee het is de manier waarop je beweegt (in de verte) die de aandacht trekt. Dan is dit een ludieke maar ook uitgelezen kans om hier iets mee te doen. Deze gezellige workshop met garantie op direct resultaat is zeer geslaagd voor een vrijgezellenfeest. Haal de Diva in je naar boven en neem je hoogste hakken mee. Jullie krijgen zeker geen spijt en maken de blits op het trouwfeest.

Workshop disco dansen Rotterdam
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Workshop disco dansen Rotterdam

Let's Groove those Boogie Nights... . Tijdens deze workshop disco dansen ga je helemaal Loco in Acapulco. Ga helemaal los op de leukste Disco muziek en leer ondertussen de beste moves. I love to love Donna Summer en Marvin Gaye, bereid je voor op een nieuwe Disco revival. Wil je meer weten over deze bijzonder Funky workshop disco dansen, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan over een workshop in Rotterdam of omgeving. I'm in the mood for dancing!!

The Pain Game als vrijgezellenfeest voor mannen in Rotterdam
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

The Pain Game als vrijgezellenfeest voor mannen in Rotterdam

In the end boys will become men! Het is daarom hoog tijd om de grenzen van jullie groepsleden eens gaan te verkennen. Zijn de verliezers (van een aantal opdrachten) onder jullie opgewassen tegen diverse ludieke en tamelijk onaangename (lijf-) straffen? Dit vrijgezellenfeest voor mannen in Rotterdam is een mooie kans om jullie mannelijkheid te bewijzen aan de overige groepsleden. Dit vrijgezellenfeest staat garant voor een hilarische middag (uiteraard ook voor de verliezers in de groep). Wil je meer weten over dit bijzondere groepsuitje? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop sieraden maken Rotterdam
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Workshop sieraden maken Rotterdam

Zoek je een creatief en inspirerend groepsuitje of vrijgezellenfeest in Rotterdam of omgeving? Denk dan eens aan een workshop sieraden maken. Duik in een wereld vol creatieve inspiratie en ontwerp een blijvende herinnering aan deze speciale dag. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een sieraden workshop als invulling van uiterst creatief en gezellig vrijgezellenfeest voor vrouwen in Rotterdam, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Cocktail workshop Rotterdam
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Cocktail workshop Rotterdam

Caipirinha, Jungle Juice, Tequila Sunrise of een Strawberry Martini, na afloop van deze cocktail workshop schudt je ze zo uit de mouw. In ongeveer 2 uur tijd krijg je les in het mixen en shaken van alcoholische drankjes (of op verzoek non-alcoholisch). Na afloop ben je als volleerd cocktailshaker klaar om de strijd aan te gaan met Brian Flanagan en Douglas Coughlin (film Cocktail). Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de cocktail workshop mogelijkheden tijdens je personeelsuitje of vrijgezellenfeest in Rotterdam.

Bubble voetbal als vrijgezellenfeest in Rotterdam
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Bubble voetbal als vrijgezellenfeest in Rotterdam

Heeft voetbal geen geheim meer voor je? Schiet en kop je alle ballen vanuit alle hoeken en standen binnen? Dan is dat nu verleden tijd. Tijdens bubbel voetbal stap je namelijk in een grote plastic bal. Dit zal je verplichten om zo goed mogelijk samen te scoren. Mensen van het scoren afhouden door je "lichaam van plastic" goed in te zetten of een aanval op Messi-achtige manieren te ontwijken. Zet alle tactieken overboord en focus je op je eigen bubbel. En komt de bal dan toch goed voor je voeten schroom dan niet om deze hard binnen te schieten en je team zo naar de overwinning te helpen. Lachen, gieren en brullen staat centraal tijdens dit actieve vrijgezellenfeest in Rotterdam. Vraag snel meer informatie aan voor een onvergetelijk uitje.

percussie workshop Rotterdam
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

percussie workshop Rotterdam

Zelf muziek maken, meebewegen op een opzwepend ritme en deel uit maken van een groter geheel. Percussie workshops kunnen o zo leuk zijn! En onze percussie workshop partner in Rotterdam is een verhaal apart. Ze treden op door heel Nederland met hun eigen samba band, bestaand uit slechts 2 personen. Van winkelcentrum tot zomerfestival, overal waar ze komen vullen ze hun samba band spontaan aan met het niets vermoedende publiek. Dit zijn echte workshop professionals, in staat om elke groep mensen om te toveren tot een geoliede samba machine. Wil je je afdelingsuitje of vrijgezellenfeest in Rotterdam, Schiedam, Ridderkerk, Vlaardingen, Spijkenisse, of elders in Zuid-Holland wat extra volume geven, dan is deze percussie workshop misschien wel een hele leuke optie.

Burlesque workshop Rotterdam
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Burlesque workshop Rotterdam

Stap in de burlesque scene tijdens deze bijzondere workshop. Aan de hand van een teasende choreografie, leer je alle ins en outs van het Burlesque dansen. Ideaal voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest voor vrouwen in Rotterdam, Vlaardingen, Schiedam, Ridderkerk of omgeving! Leer je verleidelijke kant te laten zien, en heb een spetterend gezellige tijd tijdens deze workshop! Bereid je voor op een hilarische, maar zeker ook inspirerende activiteit!Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een Burlesque workshop in Rotterdam of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Ontdek de Verrader City Game Rotterdam
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Ontdek de Verrader City Game Rotterdam

Als groep ga je op pad. Maar natuurlijk bevindt er zich een verrader in de groep. Maar wie dan? Onderweg zul je diverse opdrachten uit moeten voeren. En vanzelfsprekend zal de verrader zijn uiterste best doen om het resultaat te saboteren. Na afloop van deze City Game zul je onder het genot van een drankje kunnen lachen om de fratsen van de verrader. Wil je meer weten over de mogelijkheden in Rotterdam, Spijkenisse, Schiedam of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Floating en Walking dinner Rotterdam
incl. BTW vanaf
€76,50 p.p.

Floating en Walking dinner Rotterdam

Wil je Rotterdam leren kennen in combinatie met een gezellig en culinair verantwoord groepsuitje? Dan hebben we 2 leuke opties ter beschikking. Wat dacht je van een lunch-grachtentocht-stadswandeling-diner arrangement? Ben je op zoek naar een Walking dinner in Rotterdam, dan hebben we een hele leuke variant: de Floating en Walking dinner Deluxe. Dit groepsuitje begint met een drankje en een voorgerecht in één van de leukste restaurants aan het mooie Waagplein. Vervolgens loop je naar de boot die voor je klaar ligt. De schipper vertelt je alles over het Rotterdam van vroeger en van nu. De boot brengt je naar het tweede restaurant, waar je een hoofdgerecht nuttigt (inclusief 2 heerlijke drankjes). Vervolgens neemt een professionele stadsgids je mee op een tocht naar het derde restaurant , waar je het Grand Dessert zult nuttigen, met aansluitend natuurlijk koffie of thee. Wil je meer weten over de Floating en Walking dinner Rotterdam mogelijkheden (kijk voor catering op oplossingen op het catering aanbod voor Rotterdam), vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

Moordspel Citygame Rotterdam
incl. BTW vanaf
€24,95 p.p.

Moordspel Citygame Rotterdam

Hou je van spanning, detectives en speurwerk? Dan is deze moordspel City Game in Rotterdam, Vlaardingen, Schiedam, Oud-Beijerland, Ridderkerk, Capelle aan de Ijssel of omgeving echt iets voor jou. Weet jij te achterhalen wat er werkelijk is gebeurd? Hoe ga je te werk om het probleem op te lossen. Zie jij als enige geen details over het hoofd? Dan maak je een goede kans om als winnaar uit de bus te komen. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een moordspel bij jou in de buurt, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over een moordspel Game in Rotterdam of omgeving.

The Hangover City Game Rotterdam
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

The Hangover City Game Rotterdam

Deze City Game is bijzonder geschikt als vrijgezellenfeest. Word jij na afloop ook ineens wakker met een tijger in plaats van een kater? Heb je overal blauwe plekken en enorme hoeveelheden geld op zak? Dan ben je waarschijnlijk terecht gekomen in deze The Hangover City Game. Maak je borst maar nat voor een aantal enorm vreemde opdrachten.... . Wil je meer weten over de mogelijkheden van een Hangover stadsspel in Rotterdam, Vlaardingen, Capelle, Ridderkerk, Schiedam of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Blokarten op je vrijgezellenfeest in de buurt van Rotterdam
incl. BTW vanaf
€29,50 p.p.

Blokarten op je vrijgezellenfeest in de buurt van Rotterdam

Op het strand van ´s-Gravenzande

Bereid je voor op een unieke activiteit op het strand van ´s-Gravenzande. Je hebt een paar ingrediënten tot je beschikking: een grote vlakte, een beetje wind en wagentje met een zeil. Je zult niet geloven hoe hard je kunt gaan tijdens deze strand- of landzeil activiteit. En tel daarbij op dat dit zich allemaal afspeelt op een wel heel inspirerende plek, namelijk het strand. Geniet van de wind die door je haren blaast en laat je mee voeren door de kracht van de natuur. Wil je meer weten over strandzeilen als vrijgezellenfeest of ander groepsuitje? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

lipdub Rotterdam
incl. BTW vanaf
€39,95 p.p.

Maak je eigen speelfilm of lipdub Rotterdam

Van comedy, thriller, romantisch drama tot videoclip of lipdub, dit wordt een hele bijzondere invulling van jouw groepsuitje, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest in Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Hellevoetsluis etc. Samen met een echte filmproducent ga je aan de slag om je eigen speelfilm of clip te maken op de locatie van jouw keuze. Bekijk vervolgens het resultaat gezellig op een filmavond of misschien zelfs de bruiloft. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de speelfilm mogelijkheden in Rotterdam of omgeving.

The weddinggame City Game Rotterdam
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

The weddinggame City Game Rotterdam

Deze City Game is bijzonder geschikt als bijvoorbeeld vrijgezellenfeest voor vrouwen of vriendinnendag. Een ludiek en interactief stadsspel zorgt voor een geweldige girlpower ervaring? Bereid je voor op een middagje lachen en lekker actief bezig in de buitenlucht. Bereid je voor op een op en top vrouwelijke dag in Rotterdam, Vlaardingen, Schiedam, Ridderkerk, Oud-Beijerland, Capelle aan de Ijssel en omgeving. Wil je meer weten, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Gek op Holland dinerspel Rotterdam
incl. BTW vanaf
€49,95 p.p.

Gek op Holland dinerspel Rotterdam

Ben je op zoek naar een oerhollands dinerspel in Rotterdam, Hellevoetsluis, Schiedam, Ridderkerk, Capelle of omgeving? Dan is Gek op Holland echt iets voor jou. Onder leiding van een oer-Hollandse quizmaster ga je de strijd aan met je collega's, familieleden of vrienden. Humor en spanning wisselen elkaar af tijdens een aantal speelrondes. Voorafgaand, tijdens of na afloop van dit dinerspel kunt u genieten van een heerlijk diner (inclusief). Wil je meer weten over dit leuke dinerspel arrangement, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Lachworkshop Rotterdam
incl. BTW vanaf
€23,50 p.p.

Lachworkshop Rotterdam

Lachen is gezond. Om allerlei redenen. Wie bijvoorbeeld tien minuten voluit lacht, verbrandt net zoveel energie als wie een half uur zweet op een apparaat in de sportschool! Deze lachworkshop laat je lachen zonder reden. Geen moppen maar speelse oefeningen maken al snel een hartelijke lach bij je los. Wie kan lachen, kan meedoen! Dit wordt vast een heel ludieke invulling van je groepsuitje in Rotterdam, Ridderkerk, Spijkenisse, Vlaardingen, Capelle, Oud-Beijerland of omgeving. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een lachworkshop in Rotterdam of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van de organisator.

Ontdek de Verrader dinerspel Rotterdam
incl. BTW vanaf
€49,95 p.p.

Ontdek de Verrader dinerspel Rotterdam

Deze populaire City Game wordt aan tafel gespeeld. Samen met je collega's, vrienden of familieleden probeer je zoveel mogelijk punten te scoren. Maar natuurlijk is er ook een verrader in het spel. Weten jullie hem/haar te ontmaskeren? Dit dinerspel is inclusief een heerlijk diner (inclusief).  Wil je meer weten over de mogelijkheden voor dit Ontdek de Verrader dinerspel in Rotterdam, Spijkenisse, Schiedam, Vlaardingen, Ridderkerk, Hellevoetsluis of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Moorddiner Rotterdam
incl. BTW vanaf
€59,95 p.p.

Moorddiner Rotterdam

Onder het genot van een heerlijk diner, duik je in een heus moord mysterie. Tussen de gangen van dit moorddiner in Rotterdam, Ridderkerk, Schiedam, Vlaardingen en omgeving door, ga je als een echte detective te werk. Zo maak je eerst een goede identificatie van het slachtoffer en houd je natuurlijk een buurtonderzoek. Vanzelfsprekend mag ook een gedegen forensisch onderzoek niet ontbreken. Tenslotte draait het allemaal om die ene vraag, welke verdachte heeft het gedaan? Ben jij je vrienden, collega's of familieleden te slim af? Bewijs het dan maar eens tijdens dit moorddiner in Rotterdam of omgeving!

Unieke vrijgezellenfeest fotoshoot Rotterdam
incl. BTW vanaf
€49 p.p.

Unieke vrijgezellenfeest fotoshoot Rotterdam

Bereid je voor op een hele bijzondere fotoshoot in Rotterdam. Dit wordt vast en zeker een bijzonder vrijgezellenfeest voor jou en je vriendinnen. Onder het genot van een glaasje prosecco genieten jullie van een echte Vintage of Pin-up vrijgezellenfeest fotoshoot in een professionele studio. Hierbij word je helemaal in stijl (haar en make-up) op de foto gezet. Bereid je voor op een bijzonder gezellig vrijgezellenfeestje. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een fotoshoot voor je vrijgezellenfeest in Rotterdam, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Workshop kleding, kleur en stijl Rotterdam
incl. BTW vanaf
€40 p.p.

Workshop kleding, kleur en stijl Rotterdam

Heb je altijd al willen weten, welke stijl het beste bij je past? Dan is deze workshop in Rotterdam, Hellevoetsluis, Oud-Beijerland, Spijkenisse, Vlaardingen, Schiedam etc. echt iets voor jou. Een professionele styliste helpt je bij het bepalen van een hele nieuwe stijl. Dit wordt een leuk uitje vol met kleuren, vrolijke noten en natuurlijk inspiratie. Dit styling uitje is natuurlijk uitermate geschikt voor een vrijgezellenfeest voor vrouwen in Rotterdam. Wil je meer weten over de workshop styling mogelijkheden in Rotterdam, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. 

Outdoor Lasergamen als vrijgezellenfeest in Rotterdam
incl. BTW vanaf
€23 p.p.

Outdoor Lasergamen als vrijgezellenfeest in Rotterdam

Hou je van tactische shooter games? Als één team op een gevaarlijk missie door een bijzonder terrein? Maar ben je geen fan van verf op je pak? Dan is deze lasergame activiteit een echte aanrader. Samen met je teamleden ga je op jacht naar de overwinning. Maar pas op voor een hinderlaag. De tegenstander weet immers dat jullie zullen komen. Wil je meer weten over dit spannende vrijgezellenfeest in Rotterdam, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop bollywood dansen Rotterdam
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Workshop bollywood dansen Rotterdam

Hou je enorm van Bollywood films en heb je altijd al eens willen ervaren wat het is om te dansen op deze bijzondere muziek. Of ben je op zoek naar een origineel alternatief voor je vrijgezellenfeest, workshop met vriendinnen of vriendinnendag? Dan is deze workshop Bollywood dansen in Rotterdam (of omgeving) een echte aanrader. Duik in de wereld van deze populaire Indiase dansvorm.  Wil je meer weten over de workshop Bollywood dansen in Rotterdam bij jouw in de buurt, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Workshop maak je eigen shorts of hipster onderbroekjes Rotterdam
incl. BTW vanaf
€42 p.p.

Workshop maak je eigen shorts of hipster onderbroekjes Rotterdam

Ben je op zoek naar een workshop in Rotterdam waar je alle ruimte krijgt om de modetalenten van jou en je vriendinnen of collega's te ontplooien? Dan is deze workshop een echte aanrader. Van beginner tot gevorderde, iedereen kan mee doen. Onder professionele begeleiding leer je hoe je zelf een superleuke short of een sensuele hipster onderbroek kunt maken. Deze workshop is tevens bijzonder geschikt als invulling van je vrijgezellenfeest in Rotterdam. Wil je meer weten over deze creatieve workshop? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Solextocht als vrijgezellenfeest door Rotterdam
incl. BTW vanaf
€47 p.p.

Solextocht als vrijgezellenfeest door Rotterdam

Wil je samen met je vrienden, collega’s of familie Rotterdam verkennen, maar niet op de standaard manier? Ga dan voor een solextocht. Op deze typische Franse vervoersmiddelen heb je gegarandeerd plezier en leer je ook nog eens meer over de stad. Uiteraard is er tijdens deze tocht ook tijd om te stoppen en te genieten van het uitzicht of even een drankje te drinken op een terras. Let op: voor deze activiteit heb je wel een geldig rijbewijs nodig. Heb je interesse in deze activiteit en wil je meer informatie ontvangen? Klik dan op de button hiernaast en vraag vrijblijvend meer informatie aan.

Vrijgezellenfeest Zeefdrukken op Textiel in Rotterdam
incl. BTW vanaf
€39 p.p.

Vrijgezellenfeest Zeefdrukken op Textiel in Rotterdam

Zoek je naar een inspirerende activiteit voor een vrijgezellenfeest? Tijdens deze creatieve workshop leer je met inspirerende en eenvoudige materialen textiel bedrukken en je gaat naar huis met je eigen kussen, theedoek, t-shirt of tote bag. Maak geschenken voor jezelf of voor de toekomstige bruid, met of zonder een speciaal thema. Alles is mogelijk. Contacteer ons met je ideeën. Snacks, taart, coffee, thee en materiaal zijn inbegrepen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop DIY Zeefdrukken op Textiel in Rotterdam of omgeving. 

Je vrijgezellenfeest Rotterdam in een bruisende stad!

Geef je groepsuitje of vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje in Rotterdam (of omgeving Zuid-Holland) een nostalgisch tintje en bezoek de Delfshaven vannuit waar de Pelgrimvaarders de hele wereld overgingen en tap je eigen pelgrimsbiertje bij de Pelgrimbrouwerij. Of ren als een echte Leonardo de Caprio over de Wilhelminapier om je aansluiting met de Holland-Amerika lijn niet missen. En mocht je toch net te laat komen, geen nood, de SS Rotterdam ligt voor altijd vastgetekend aan de kade vlakbij Hotel New York (met de watertaxi bereikbaar). Als internationale stad is het niet vreemd dat je wellicht liever de grens over gaat. Reis bijvoorbeeld naar Engeland en het prachtige Manchester. Voor vrijgezellenfeesten in Manchester, kijk je op Hen do Manchester. Ook Spanjaarden kunnen bij ons terecht, kijk eens op que ver en Rotterdam. Zorg voor nog meer vrijgezellenfeesten en stuur je nog vrijgezelle vrienden of vriendinnen mee op één van deze single reizen.

Overige workshop, groepsuitjes en vrijgezellenfeesten in Nederland

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                Vrijgezellenfeest Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     Vrijgezellenfeest Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Vrijgezellenfeest Haarlem                                                   

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                       Vrijgezellenfeest Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, etc:                        Vrijgezellenfeest Den Haag
Regio Scheveningen:                                                             Vrijgezellenfeest Scheveningen
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                     Vrijgezellenfeest Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                        Vrijgezellenfeest Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                           Vrijgezellenfeest Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                             Vrijgezellenfeest Gouda 

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                   Vrijgezellenfeest Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                    Vrijgezellenfeest Amersfoort 

Regio Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                   Vrijgezellenfeest Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                      Vrijgezellenfeest Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                     Vrijgezellenfeest Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                          Vrijgezellenfeest Breda

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                                        Vrijgezellenfeest Almere
Regio Lelystad:                                                                      Vrijgezellenfeest Lelystad

Regio Limburg
Regio Venlo, Venray, etc:                                                      Vrijgezellenfeest Venlo
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                      Vrijgezellenfeest Maastricht

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                              Vrijgezellenfeest Groningen

Regio Overijssel
Regio Enschede, Hengelo, Deventer, etc:                           Vrijgezellenfeest Enschede
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                   Vrijgezellenfeest Zwolle

Regio Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem, etc:                                Vrijgezellenfeest Arnhem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                       Vrijgezellenfeest Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                   Vrijgezellenfeest Nijmegen

Regio Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                   Vrijgezellenfeest Drenthe

Regio Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                        Vrijgezellenfeest Zeeland

Regio Friesland
Regio Friesland, Leeuwarden, Sneek, etc:                          Vrijgezellenfeest Friesland

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

 

VRIJGEZELLENFEEST IN ROTTERDAM & ZUID-HOLLAND

Staat er op korte termijn een bruiloft op het programma en heb jij de eer voor de vrijgezel het vrijgezellenfeest Rotterdam te organiseren? We helpen je graag op weg met een divers aanbod van vrijgezellenfeest aanbod. Is Rotterdam je uitvalsbasis of heb je liever dat je vrijgezellenfeest voor mannen in de omgeving van Rotterdam plaats gaat vinden? Met Vlaardingen en Hellevoetsluis in de omgeving is er voldoende te kiezen. Staat je programma nog niet helemaal vast? Combineer je vrijgezellenfeest Rotterdam dan met een dagje shoppen in het centrum. Vind alle hedendaagse modemerken op de Lijnbaan en in de Koopgoot. Zoek je een iets artistiekere inslag ga dan naar de Witte de Witstraat met z'n vele boetiekjes en gallerijen. Of proef de Rotterdamse warmte en gastvrijheid op de markt in Blaak. Als je het hebt over het proeven kun je ook kiezen voor Vlaardingen. Het oorspronkelijke vissersdorpje Vlaardingen was een tijd lang wereldbroemd in Nederland en ver daarbuiten als epicentrum van de haringhandel. Nog altijd zwemt de haringgeest vrolijk rond door deze stad. Combineer je vrijgezellenfeest in Vlaardingen met een verkoelende duik in de krabbeplas, een fantastisch recreatiegebied op de rand van de stad. Hierdoor vormt Vlaardingen een mooi contrast met alle architectonische hoogstandjes van Rotterdam, de eerste wolkenkrabber van Europa, de hoogste toren van de Benelux en natuurlijk de Erasmusbrug. Maar ook Rotterdam kan ongekend gezellig zijn. Wie dat niet gelooft, moet maar eens een zomers dagje meemaken aan de Kralingse Plas. Tussen alle BBQ's en gitaarspelende mensen, krijg je bijna een on-Nederlands gevoel van culturele gastvrijheid. Het voelt even alsof je op vakantie bent. Bij de meeste vrijgezellenfeesten wordt meestal wel wat alcohol genuttigd. Kies naast de populaire drankjes ook eens voor een bijzondere smaakmaker, jenever. Leuk als aanvulling op je vrijgezellenfeest in Schiedam is het drinken van een aantal jonge en oude jenevers in het centrum van de stad.  Combineer je vrijgezellenfeest in Zuid-Holland ook met een bezoek aan het jenevermuseum. Of kies je liever voor het historische Hellevoetsluis? De geschiedenis van Hellevoetsluis begint zo'n 3000 jaar geleden in een uitgestrekt veengebied. Later groetje het plaatsje uit tot een belangrijke militaire haven (bekend van het aan wal brengen van de "zilvervloot" door Michiel de Ruyter. Combineer je bedrijfsuitje in Rotterdam met een bezoekje aan Hellevoetsluis en proef van de vaderlandse historie op het water. Wist je dat de omgeving van Rotterdam ook tal van leuke attracties biedt voor een inspirerend kinderfeestje? Van Blijdorp tot Port Experience, het zijn allemaal leuke tips voor een fantastisch dagje uit. Kijk op kinderfeestje Rotterdam voor meer informatie. Is je budget dit jaar wat minder groot, kijk dan naar ons kinderfeestje thuis overzicht.  Kijk voor je 30+ vrijgezellen vrienden ook eens op deze single reizen 30+ site.

PARTNER WORDEN?

Kookworkshop in Rotterdam, cupcakes maken, een lipdub maken, een paaldans workshop, losgaan tijdens percussie workshop, genieten van een high tea, de spanning voelen van burlesque, shaken tijdens een cocktail workshop, lachworkshop, bonbons maken in Rotterdam , salsa leren dansen, sushi of sieraden maken. Het is zo maar een flinke greep uit het brede assortiment wat Onemotion te bieden heeft. Onemotion staat nooit stil en staat altijd open voor nieuwe workshops en dus uitbreiding. Van workshop schilderen, visagie, wijn proeverij Rotterdam, taarten maken, bierproeverij, whisky proeverij tot een graffiti workshop in Rotterdam. In vele diverse steden en hun omgeving kun je dit aanbod vinden. Bij Onemotion staat de bezoeker voorop. We houden graag ons assortiment uitdagend, trendgevoelig en voor verschillende seizoenen in de prachtige stad Rotterdam. Ga je in de zomer een golfclinic doen? Of kies je voor het tekenen van een naaktmodel? Van actief en creatief tot passief. Ben jij nu aanbieder van 1 van deze workshops of 1 van de andere bijzondere uitjes die Onemotion op zijn site heeft staan? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Door de vele aanvragen voor samenwerken nemen wij contact met je op mocht het aansluiten bij de visie van Onemotion.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.


NL: www.onemotion.nl

BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt