Vrijgezellenfeest Rotterdam en leuke bedrijfsuitjes

Ook voor Zuid-Holland, Vlaardingen,Capelle, Spijkenisse, Ridderkerk, Schiedam en Hellevoetsluis.

vrijgezellenfeest.jpg

Diverse vrijgezellenfeest concepten in Rotterdam

Er zijn weinig steden die in staat zijn geweest om vanuit het verleden zo'n comeback te maken als Rotterdam. De werklustige mentaliteit, de positieve instelling en de moderne creatieve inslag van de Rotterdammers hebben de stad in enkele decennia weer helemaal op de kaart gezet. Het is in ieder geval zeker dat je een bijzondere dag neer kunt zetten in combinatie met de geschiedenis van deze stad of juist andere bijzondere plaatsen in Rotterdam uit het heden. Het organiseren van een vrouwelijk of mannelijk vrijgezellenfeest Rotterdam, groepsuitje of bedrijfsuitje in Rotterdam is bepaald geen eitje met alle verschillende wensen. Maar het bezoeken van deze pagina gaat je hopelijk wel op weg helpen naar een onvergetelijke dag. Onemotion presenteert hieronder haar aanbod groepsuitjes en workshops in Rotterdam, Vlaardingen, Spijkenisse, Hellevoetsluis en Schiedam. (kijk voor vergaderen op vergaderlocaties in Rotterdam pagina van Wateenlocatie of die voor congreslocaties in Rotterdam).

   

Uit handen van de jagers als vrijgezellenfeest in Rotterdam
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Uit handen van de jagers als vrijgezellenfeest in Rotterdam

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Slechts één ding is belangrijk; laat je niet vangen. Tenminste als je één van de voortvluchtigen bent. Dan doe je er natuurlijk alles aan om niet op te vallen en ga je helemaal op in de massa. Ben je een jager, dan ligt dat natuurlijk helemaal anders. Dan ga je aan de hand van moderne hulpmiddelen op jacht. Wil jij je vrijgezellenfeest in Rotterdam combineren met een zinderende City Game? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

Burlesque workshop Rotterdam
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Burlesque workshop Rotterdam

Stap in de burlesque scene tijdens deze bijzondere workshop. Aan de hand van een teasende choreografie, leer je alle ins en outs van het Burlesque dansen. Ideaal voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest voor vrouwen in Rotterdam, Vlaardingen, Schiedam, Ridderkerk of omgeving! Leer je verleidelijke kant te laten zien, en heb een spetterend gezellige tijd tijdens deze workshop! Bereid je voor op een hilarische, maar zeker ook inspirerende activiteit!Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een Burlesque workshop in Rotterdam of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Moorddiner als vrijgezellenfeest in Rotterdam
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Moorddiner als vrijgezellenfeest in Rotterdam

Keuze uit diverse feestlocaties of je eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

Zijn jullie klaar voor een spannend moordmysterie? Tijdens dit bijzondere groepsuitje gaan jullie een moordzaak oplossen en dat doen jullie onder het genot van een heerlijk diner. Zijn jullie in staat om achter de belangrijke vragen te komen zoals wie, waarom, hoe enzovoorts? Bewijs het maar tijdens dit leuke moorddiner als vrijgezellenfeest in Rotterdam. Natuurlijk mag er ook gelachen worden tijdens dit leuke diner. Wil je meer weten over dit leuke groepsuitje in jouw regio, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels het onderstaande informatieformulier.

Sloepenrally groepsuitje Rotterdam
incl. BTW vanaf
€47,50 p.p.

Sloepenrally groepsuitje Rotterdam

Maak samen met je vrienden of familie Rotterdam onveilig tijdens deze sloepenrally. Met je team ga je in een sloep de strijd aan om de meeste punten binnen te slepen aan de hand van creatieve opdrachten en breinbrekende vragen. Denk bijvoorbeeld aan het opduikelen van het raarste voorwerp uit de gracht of een vraag over specifieke plekken van de stad. Er staat het team dus een flinke uitdaging op het gebied van kennis, creativiteit en teamwork te wachten. Bij grotere groepen worden de deelnemers verspreid over meerdere sloepen om tegen elkaar te strijden. Want wat gezonde dosis competitie kan nooit kwaad! Het team dat aan het einde van de vaarroute de meeste punten heeft binnengesleept, vaart eeuwige roem tegemoet.

The Pain Game als vrijgezellenfeest voor mannen in Rotterdam
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

The Pain Game als vrijgezellenfeest voor mannen in Rotterdam

In the end boys will become men! Het is daarom hoog tijd om de grenzen van jullie groepsleden eens gaan te verkennen. Zijn de verliezers (van een aantal opdrachten) onder jullie opgewassen tegen diverse ludieke en tamelijk onaangename (lijf-) straffen? Dit vrijgezellenfeest voor mannen in Rotterdam is een mooie kans om jullie mannelijkheid te bewijzen aan de overige groepsleden. Dit vrijgezellenfeest staat garant voor een hilarische middag (uiteraard ook voor de verliezers in de groep). Wil je meer weten over dit bijzondere groepsuitje? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop paaldansen Rotterdam
incl. BTW vanaf
€22 p.p.

Workshop paaldansen Rotterdam

Altijd al nieuwsgierig geweest hoe het is om in de ‘stoute’ schoenen te staan van een paaldanseres? Ervaar het nu tijdens jouw vrijgezellenfeest! Bij paaldansen draait het niet alleen om sensualiteit maar ook vooral om spierkracht, want bij het hangen in de paal gebruik je vaak alleen de kracht in je armen. Maar vrees niet, er wordt tijdens deze workshop vooral aandacht besteed aan de basis van het paaldansen. Dus trek die stoute naaldhakken aan en doe een workshop paaldansen met je vriendinnen. Onemotion heeft een speciale en laagdrempelige paaldans workshop Rotterdam aanbieding. Gooi jezelf helemaal los! Wil je meer informatie? Vraag via onderstaande knop vrijblijvend meer informatie aan.

Sexy quiz als vrijgezellenfeest in Rotterdam
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Sexy quiz als vrijgezellenfeest in Rotterdam

Seks,wie houdt er niet van? En dus jij een je vrienden en vriendinnen vast ook. Maar wie van jullie weet er eigenlijk het meest van dit spannende onderwerp af? Wie is degene waar anderen nog wat van kunnen leren? Dit vrijgezellenfeest is natuurlijk uitermate geschikt als voorbereiding op de huwelijksnacht.  Dus zo helpen jullie samen de aanstaande bruid of bruidegom bij het voorkomen van een grote teleurstelling, voor als het straks eenmaal zover is. Wil je meer weten over dit spannend , sexy en leerzame groepsuitje in jouw Rotterdam, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels het onderstaande informatieformulier.

Workshop bollywood dansen als vrijgezellenfeest in Rotterdam
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Workshop bollywood dansen als vrijgezellenfeest in Rotterdam

Hou je enorm van Bollywood films en heb je altijd al eens willen ervaren wat het is om te dansen op deze bijzondere muziek. Of ben je op zoek naar een origineel alternatief voor je vrijgezellenfeest, workshop met vriendinnen of vriendinnendag? Dan is deze workshop Bollywood dansen in Rotterdam (of omgeving) een echte aanrader. Duik in de wereld van deze populaire Indiase dansvorm.  Wil je meer weten over de workshop Bollywood dansen in Rotterdam bij jouw in de buurt, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Cluedo als vrijgezellenfeest in Rotterdam
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Cluedo als vrijgezellenfeest in Rotterdam

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Het is een klassieker onder de bordspellen: het spannende Cluedo. Tijdens deze city game variant kruipen jullie in de huid van een echte detective. Lukt het jullie om erachter te komen hoe de moord precies was gepleegd? Waar vond de misdaad plaats en hoe werd het slachtoffer exact om het leven gebracht? En natuurlijk de hamvraag: wie heeft het precies gedaan? Wil je meer weten over deze spannende Citygame die je zal tonen hoe goed jouw detective skill wel niet zijn? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan over dit leuke groepsuitje in Rotterdam middels onderstaande informatieformulier.

percussie workshop Rotterdam
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

percussie workshop Rotterdam

Zelf muziek maken, meebewegen op een opzwepend ritme en deel uit maken van een groter geheel. Percussie workshops kunnen o zo leuk zijn! En onze percussie workshop partner in Rotterdam is een verhaal apart. Ze treden op door heel Nederland met hun eigen samba band, bestaand uit slechts 2 personen. Van winkelcentrum tot zomerfestival, overal waar ze komen vullen ze hun samba band spontaan aan met het niets vermoedende publiek. Dit zijn echte workshop professionals, in staat om elke groep mensen om te toveren tot een geoliede samba machine. Wil je je afdelingsuitje of vrijgezellenfeest in Rotterdam, Schiedam, Ridderkerk, Vlaardingen, Spijkenisse, of elders in Zuid-Holland wat extra volume geven, dan is deze percussie workshop misschien wel een hele leuke optie.

Archery tag vrijgezellenfeest Rotterdam
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Vrijgezellenfeest Rotterdam: Archery tag

Deze spannende activiteit heeft wat weg van o.a. boogschieten, trefbal en paintball en zal vast en zeker zorgen voor een heleboel adrenaline bij de spelers. Gewapend met speciale bogen (met uiteraard zachte punten) trekken jullie ten strijde om de aan jullie gewaagde tegenstanders te verschalken. Maar er zijn meerdere wegen die leiden tot de eindoverwinning. Dat maakt deze activiteit ook nog eens strategisch erg interessant. Wil je meer weten over Archery tag als invulling van jullie vrijgezellenfeest in Rotterdam? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Blokarten op je vrijgezellenfeest in de buurt van Rotterdam
incl. BTW vanaf
€40 p.p.

Blokarten op je vrijgezellenfeest in de buurt van Rotterdam

Op het strand van ´s-Gravenzande

Bereid je voor op een unieke activiteit op het strand van ´s-Gravenzande. Je hebt een paar ingrediënten tot je beschikking: een grote vlakte, een beetje wind en wagentje met een zeil. Je zult niet geloven hoe hard je kunt gaan tijdens deze strand- of landzeil activiteit. En tel daarbij op dat dit zich allemaal afspeelt op een wel heel inspirerende plek, namelijk het strand. Geniet van de wind die door je haren blaast en laat je mee voeren door de kracht van de natuur. Wil je meer weten over strandzeilen als vrijgezellenfeest of ander groepsuitje? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

The weddinggame City Game Rotterdam
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

The weddinggame City Game Rotterdam

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €33 p.p.

Deze City Game is bijzonder geschikt als bijvoorbeeld vrijgezellenfeest voor vrouwen of vriendinnendag. Een ludiek en interactief stadsspel zorgt voor een geweldige girlpower ervaring? Bereid je voor op een middagje lachen en lekker actief bezig in de buitenlucht. Bereid je voor op een op en top vrouwelijke dag in Rotterdam, Vlaardingen, Schiedam, Ridderkerk, Oud-Beijerland, Capelle aan de Ijssel en omgeving. Wil je meer weten, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

City escape als vrijgezellenfeest in Rotterdam
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

City escape als vrijgezellenfeest in Rotterdam

Deze City game is een variant op de zeer populaire escape rooms van dit moment. Alleen deze game speel je in het centrum van de stad. Breken jullie alle codes? Ontrafelen jullie op tijd alle raadsels en geheimen? Welk team wint de sleutel van de stad? Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een City Escape Game in Rotterdam of omgeving, vraag dan meer informatie aan middels onderstaande button.  Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Workshop disco dansen als vrijgezellenfeest in Rotterdam
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Workshop disco dansen als vrijgezellenfeest in Rotterdam

Let's Groove those Boogie Nights... . Tijdens deze workshop disco dansen ga je helemaal Loco in Acapulco. Ga helemaal los op de leukste Disco muziek en leer ondertussen de beste moves. I love to love Donna Summer en Marvin Gaye, bereid je voor op een nieuwe Disco revival. Wil je meer weten over deze bijzonder Funky workshop disco dansen, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan over een workshop in Rotterdam of omgeving. I'm in the mood for dancing!!

Workshop naaktmodel schilderen of tekenen als vrijgezellenfeest in Rotterdam
incl. BTW vanaf
€36,50 p.p.

Workshop naaktmodel schilderen of tekenen als vrijgezellenfeest in Rotterdam

Bereid je voor op een kunstzinnig en hilarische workshop in Rotterdam of omgeving Schiedam, Ridderkerk, Vlaardingen, Spijkenisse, Hellevoetsluis etc. Wat lijkt op een gewone schilderworkshop, blijkt al snel een workshop naaktmodel schilderen (man of vrouw) te zijn. Deze workshop is erg populair bij vrijgezellenfeesten en een leuke manier om de aanstaande bruid of bruidegom een onverwachte middag te bezorgen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop naakmodel schilderen in Rotterdam of omgeving. 

Moordspel Citygame Rotterdam
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Moordspel Citygame Rotterdam

Hou je van spanning, detectives en speurwerk? Dan is deze moordspel City Game in Rotterdam, Vlaardingen, Schiedam, Oud-Beijerland, Ridderkerk, Capelle aan de Ijssel of omgeving echt iets voor jou. Weet jij te achterhalen wat er werkelijk is gebeurd? Hoe ga je te werk om het probleem op te lossen. Zie jij als enige geen details over het hoofd? Dan maak je een goede kans om als winnaar uit de bus te komen. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een moordspel bij jou in de buurt, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over een moordspel Game in Rotterdam of omgeving.

The Hangover City Game Rotterdam
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

The Hangover City Game Rotterdam

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Deze City Game is bijzonder geschikt als vrijgezellenfeest. Word jij na afloop ook ineens wakker met een tijger in plaats van een kater? Heb je overal blauwe plekken en enorme hoeveelheden geld op zak? Dan ben je waarschijnlijk terecht gekomen in deze The Hangover City Game. Maak je borst maar nat voor een aantal enorm vreemde opdrachten.... . Wil je meer weten over de mogelijkheden van een Hangover stadsspel in Rotterdam, Vlaardingen, Capelle, Ridderkerk, Schiedam of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

lipdub Rotterdam
incl. BTW vanaf
€39,95 p.p.

Maak je eigen speelfilm of lipdub Rotterdam

Van comedy, thriller, romantisch drama tot videoclip of lipdub, dit wordt een hele bijzondere invulling van jouw groepsuitje, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest in Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Hellevoetsluis etc. Samen met een echte filmproducent ga je aan de slag om je eigen speelfilm of clip te maken op de locatie van jouw keuze. Bekijk vervolgens het resultaat gezellig op een filmavond of misschien zelfs de bruiloft. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de speelfilm mogelijkheden in Rotterdam of omgeving.

Koning Voetbal quiz met diner als vrijgezellenfeest in Rotterdam
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Koning Voetbal quiz met diner als vrijgezellenfeest in Rotterdam

Met begeleiding op afstand zonder diner (vanaf €24,50 p.p.), op locatie met diner vanaf €55 p.p.

Waar maak je heel veel mannen en vrouwen blij mee? Voetbal natuurlijk. Al die uren in de kroeg voor het scherm of in het stadion met een seizoenskaart gaan nu echt goed van pas komen tijdens deze koning voetbal quiz. Een inspirerende quizmaster test jullie kennis van het spel over de belangrijkste bijzaak van het leven. Wie maakt gehakt van de kennis van zijn of haar tegenstanders? Bij deze ludieke en spannende voetbalquiz is een heerlijk diner inbegrepen. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit leuke quizdiner in Rotterdam of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. 

Highland Games als vrijgezellenfeest in Rotterdam
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

1,5 meter proof: Highland Games als vrijgezellenfeest in Rotterdam

De adrenaline kookt door je aderen en je voelt ruige zweetdruppels stromen onder je kilt. Welkom op de Highland games in de omgeving van Rotterdam! Doe als de voorouders van de Schotten zo’n 4000 jaar geleden: laat zien dat je je clan waardig bent aan de hand van een aantal intensieve en mannelijke proeven. Bereid je voor op middagje brullen, joelen en heel veel lachen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over dit Highland games vrijgezellenfeest mogelijkheden in Rotterdam of omgeving.

Ontdek de Verrader City Game Rotterdam
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Ontdek de Verrader City Game Rotterdam

Als groep ga je op pad. Maar natuurlijk bevindt er zich een verrader in de groep. Maar wie dan? Onderweg zul je diverse opdrachten uit moeten voeren. En vanzelfsprekend zal de verrader zijn uiterste best doen om het resultaat te saboteren. Na afloop van deze City Game zul je onder het genot van een drankje kunnen lachen om de fratsen van de verrader. Wil je meer weten over de mogelijkheden in Rotterdam, Spijkenisse, Schiedam of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Lachworkshop als vrijgezellenfeest in Rotterdam
incl. BTW vanaf
€23,50 p.p.

Lachworkshop als vrijgezellenfeest in Rotterdam

Lachen is gezond. Om allerlei redenen. Wie bijvoorbeeld tien minuten voluit lacht, verbrandt net zoveel energie als wie een half uur zweet op een apparaat in de sportschool! Deze lachworkshop laat je lachen zonder reden. Geen moppen maar speelse oefeningen maken al snel een hartelijke lach bij je los. Wie kan lachen, kan meedoen! Dit wordt vast een heel ludieke invulling van je groepsuitje in Rotterdam, Ridderkerk, Spijkenisse, Vlaardingen, Capelle, Oud-Beijerland of omgeving. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een lachworkshop in Rotterdam of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van de organisator.

Tapas workshop als vrijgezellenfeest in Rotterdam
incl. BTW vanaf
€39,95 p.p.

1,5 meter vrijgezellenfeest in Rotterdam: Tapas workshop

Deze activiteit is mogelijk op 1,5 meter afstand van elkaar!

Wie houdt er niet van lekker eten?! En wat is er leuker dan dit lekker eten samen te bereiden met je vrienden/ vriendinnen onder professionele begeleiding? Onemotion tipt daarom deze leuke workshop tapas maken in Rotterdam. Ontdek je verborgen culinaire kunsten en geniet van al het lekkers dat jullie zelf hebben gemaakt. Bereid je voor op een flinke dosis Spaanse gezelligheid. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop tapas maken in Rotterdam of omgeving.

Hele foute vrienden of vriendinnen vrijgezellenfeest in Rotterdam
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Hele foute vrienden of vriendinnen vrijgezellenfeest in Rotterdam

Als vrienden- of vriendinnengroep nemen jullie het natuurlijk altijd voor elkaar op. In goede en slechte tijden zijn jullie er voor elkaar. Maar een geintje op z´n tijd moet natuurlijk kunnen, toch? Nou, dan wordt dit een stevig geintje. Durf jij je vrienden of vriendinnen voor blok te zetten? Heeft iedereen straks het schaamrood op de kaken? Ga de ludieke strijd met elkaar aan en bewijs dat jullie naast goede vrienden of vriendinnen ook goed fout kunnen zijn. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over dit ludieke vrijgezellenfeest in Rotterdam

Kookworkshop Rotterdam
incl. BTW vanaf
€55 p.p.

Kookworkshop Rotterdam

Merk je thuis ook dat tijdens het koken de beste gesprekken worden gevoerd? Koken en kletsen gaan namelijk goed samen. Onemotion tipt daarom deze leuke kookworkshop in Rotterdam.Tijdens deze workshop leer je van professionele koks de fijne kneepjes van het koken. Zo komen verschillende snijtechnieken aan bod en ga je een gerecht bereiden die je waarschijnlijk nog nooit eerder hebt bereid. Je leert tijdens deze workshop vooral ook je ‘medekoks’ kennen. Samenwerking en communicatie is namelijk erg belangrijk om een goed gerecht op tafel te kunnen zetten. Tijdens het koken en tafelen is er ook genoeg ruimte om gewoon even met elkaar te kletsen. Honger gekregen in deze workshop? Vraag dan via onderstaande knop meer informatie aan.

Cupcake workshop als vrijgezellenfeest in Rotterdam
incl. BTW vanaf
€50 p.p.

Cupcake workshop als vrijgezellenfeest in Rotterdam

Ben je ook zo verslaafd aan zoete lekkernijen? En zoek je een zoet en lekker uitje voor je vrijgezellenfeest, vriendinnenuitje of ander groepsuitje in Rotterdam? Kies dan voor een workshop cupcakes versieren . Tijdens deze workshop krijg je de kans om te leren hoe je zelf de leukste cupcakes kunt maken. Uiteraard neem je na afloop het resultaat lekker mee naar huis. Proef de zoete smaak van inspiratie! Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop cupcakes maken in Rotterdam of omgeving.

Action painting vrijgezellenfeest in Rotterdam
incl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Action painting vrijgezellenfeest in Rotterdam

Zoek je een moderne creatieve activiteit als invulling van je vrijgezellenfeest in Rotterdam? En denk je daarbij niet direct aan een klassieke schilderworkshop? Dan is deze action painting workshop misschien wel een passend alternatief. Tijdens deze inspirerende workshop leer je nieuwe schildertechnieken. Denk hierbij aan baanbrekende spetter- , krab- en drippingtechnieken. Dus gebruik al je creatieve inspiratie en en boek deze bijzondere schilderworkshop! Wil je meer weten? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop bonbons maken
incl. BTW vanaf
€50 p.p.

Workshop bonbons maken

Ben je ook zo verslaafd aan zoete lekkernijen? En zoek je een zoet en lekker uitje voor je afdelingsuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest in Alkmaar? Kies dan voor een workshop bonbons maken in Alkmaar. Tijdens deze workshop krijg je de kans om te leren hoe je zelf de lekkerste bonbons kunt vervaardigen. Uiteraard neem je na afloop het resultaat lekker mee naar huis. Proef de zoete smaak van inspiratie! Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop bonbons maken mogelijkheden in Alkmaar. We wensen je alvast heel veel zoet plezier toe!

Cupcake workshop Rotterdam
incl. BTW vanaf
€50 p.p.

Cupcake workshop Rotterdam

Ben je ook zo verslaafd aan zoete lekkernijen? En zoek je een zoet en lekker uitje voor je vrijgezellenfeest of groepsuitje in Rotterdam, Vlaardingen, Schiedam, Ridderkerk, Hellevoetsluis, Spijkenisse of omgeving? Kies dan voor een workshop cupcakes maken in Rotterdam (voor kinderfeestjes kijk je op kinderfeestje Rotterdam). Tijdens deze workshop krijg je de kans om te leren hoe je zelf de leukste cupcakes kunt maken. Uiteraard neem je na afloop het resultaat lekker mee naar huis. Proef de zoete smaak van inspiratie! Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop cupcakes maken in Rotterdam of omgeving. 

Je vrijgezellenfeest Rotterdam in een bruisende stad!

Geef je groepsuitje of vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje in Rotterdam (of omgeving Zuid-Holland) een nostalgisch tintje en bezoek de Delfshaven vannuit waar de Pelgrimvaarders de hele wereld overgingen en tap je eigen pelgrimsbiertje bij de Pelgrimbrouwerij. Of ren als een echte Leonardo de Caprio over de Wilhelminapier om je aansluiting met de Holland-Amerika lijn niet missen. En mocht je toch net te laat komen, geen nood, de SS Rotterdam ligt voor altijd vastgetekend aan de kade vlakbij Hotel New York (met de watertaxi bereikbaar). Als internationale stad is het niet vreemd dat je wellicht liever de grens over gaat. Reis bijvoorbeeld naar Engeland en het prachtige Manchester. Voor vrijgezellenfeesten in Manchester, kijk je op Hen do Manchester. Zorg voor nog meer vrijgezellenfeesten en stuur je nog vrijgezelle vrienden of vriendinnen mee op één van deze single reizen. Zoek je ook nog een locatie voor de bruiloft zelf? Dan vind je deze op trouwlocaties in Rotterdam en omgeving.

Overige workshop, groepsuitjes en vrijgezellenfeesten in Nederland

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                Vrijgezellenfeest Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     Vrijgezellenfeest Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Vrijgezellenfeest Haarlem                                                   

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                       Vrijgezellenfeest Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, etc:                        Vrijgezellenfeest Den Haag
Regio Scheveningen:                                                             Vrijgezellenfeest Scheveningen
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                     Vrijgezellenfeest Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                        Vrijgezellenfeest Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                           Vrijgezellenfeest Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                             Vrijgezellenfeest Gouda 

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                   Vrijgezellenfeest Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                    Vrijgezellenfeest Amersfoort 

Regio Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                   Vrijgezellenfeest Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                      Vrijgezellenfeest Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                     Vrijgezellenfeest Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                          Vrijgezellenfeest Breda

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                                        Vrijgezellenfeest Almere
Regio Lelystad:                                                                      Vrijgezellenfeest Lelystad

Regio Limburg
Regio Venlo, Venray, etc:                                                      Vrijgezellenfeest Venlo
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                      Vrijgezellenfeest Maastricht

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                              Vrijgezellenfeest Groningen

Regio Overijssel
Regio Enschede, Hengelo, Deventer, etc:                           Vrijgezellenfeest Enschede
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                   Vrijgezellenfeest Zwolle

Regio Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem, etc:                                Vrijgezellenfeest Arnhem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                       Vrijgezellenfeest Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                   Vrijgezellenfeest Nijmegen

Regio Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                   Vrijgezellenfeest Drenthe

Regio Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                        Vrijgezellenfeest Zeeland

Regio Friesland
Regio Friesland, Leeuwarden, Sneek, etc:                          Vrijgezellenfeest Friesland

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

 

VRIJGEZELLENFEEST IN ROTTERDAM & ZUID-HOLLAND

Staat er op korte termijn een bruiloft op het programma en heb jij de eer voor de vrijgezel het vrijgezellenfeest Rotterdam te organiseren? We helpen je graag op weg met een divers aanbod van vrijgezellenfeest aanbod. Is Rotterdam je uitvalsbasis of heb je liever dat je vrijgezellenfeest voor mannen in de omgeving van Rotterdam plaats gaat vinden? Met Vlaardingen en Hellevoetsluis in de omgeving is er voldoende te kiezen. Staat je programma nog niet helemaal vast? Combineer je vrijgezellenfeest Rotterdam dan met een dagje shoppen in het centrum. Vind alle hedendaagse modemerken op de Lijnbaan en in de Koopgoot. Zoek je een iets artistiekere inslag ga dan naar de Witte de Witstraat met z'n vele boetiekjes en gallerijen. Of proef de Rotterdamse warmte en gastvrijheid op de markt in Blaak. Als je het hebt over het proeven kun je ook kiezen voor Vlaardingen. Het oorspronkelijke vissersdorpje Vlaardingen was een tijd lang wereldbroemd in Nederland en ver daarbuiten als epicentrum van de haringhandel. Nog altijd zwemt de haringgeest vrolijk rond door deze stad. Combineer je vrijgezellenfeest in Vlaardingen met een verkoelende duik in de krabbeplas, een fantastisch recreatiegebied op de rand van de stad. Hierdoor vormt Vlaardingen een mooi contrast met alle architectonische hoogstandjes van Rotterdam, de eerste wolkenkrabber van Europa, de hoogste toren van de Benelux en natuurlijk de Erasmusbrug. Maar ook Rotterdam kan ongekend gezellig zijn. Wie dat niet gelooft, moet maar eens een zomers dagje meemaken aan de Kralingse Plas. Tussen alle BBQ's en gitaarspelende mensen, krijg je bijna een on-Nederlands gevoel van culturele gastvrijheid. Het voelt even alsof je op vakantie bent. Bij de meeste vrijgezellenfeesten wordt meestal wel wat alcohol genuttigd. Kies naast de populaire drankjes ook eens voor een bijzondere smaakmaker, jenever. Leuk als aanvulling op je vrijgezellenfeest in Schiedam is het drinken van een aantal jonge en oude jenevers in het centrum van de stad.  Combineer je vrijgezellenfeest in Zuid-Holland ook met een bezoek aan het jenevermuseum. Of kies je liever voor het historische Hellevoetsluis? De geschiedenis van Hellevoetsluis begint zo'n 3000 jaar geleden in een uitgestrekt veengebied. Later groetje het plaatsje uit tot een belangrijke militaire haven (bekend van het aan wal brengen van de "zilvervloot" door Michiel de Ruyter. Combineer je bedrijfsuitje in Rotterdam met een bezoekje aan Hellevoetsluis en proef van de vaderlandse historie op het water. Wist je dat de omgeving van Rotterdam ook tal van leuke attracties biedt voor een inspirerend kinderfeestje? Van Blijdorp tot Port Experience, het zijn allemaal leuke tips voor een fantastisch dagje uit. Kijk op kinderfeestje Rotterdam voor meer informatie. Is je budget dit jaar wat minder groot, kijk dan naar ons kinderfeestje thuis overzicht.  Kijk voor je 30+ vrijgezellen vrienden ook eens op deze single reizen 30+ site.

PARTNER WORDEN?

Kookworkshop in Rotterdam, cupcakes maken, een lipdub maken, een paaldans workshop, losgaan tijdens percussie workshop, genieten van een high tea, de spanning voelen van burlesque, shaken tijdens een cocktail workshop, lachworkshop, bonbons maken in Rotterdam , salsa leren dansen, sushi of sieraden maken. Het is zo maar een flinke greep uit het brede assortiment wat Onemotion te bieden heeft. Onemotion staat nooit stil en staat altijd open voor nieuwe workshops en dus uitbreiding. Van workshop schilderen, visagie, wijn proeverij Rotterdam, taarten maken, bierproeverij, whisky proeverij tot een graffiti workshop in Rotterdam. In vele diverse steden en hun omgeving kun je dit aanbod vinden. Bij Onemotion staat de bezoeker voorop. We houden graag ons assortiment uitdagend, trendgevoelig en voor verschillende seizoenen in de prachtige stad Rotterdam. Ga je in de zomer een golfclinic doen? Of kies je voor het tekenen van een naaktmodel? Van actief en creatief tot passief. Ben jij nu aanbieder van 1 van deze workshops of 1 van de andere bijzondere uitjes die Onemotion op zijn site heeft staan? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Door de vele aanvragen voor samenwerken nemen wij contact met je op mocht het aansluiten bij de visie van Onemotion.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.

Lees meer over Onemotion


Onemotion
Zandheuvel 52B
4901 HW Oosterhout

Onze voordelen


 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt