Vrijgezellenfeest Dordrecht en leuke bedrijfsuitjes

Ook voor Papendrecht, Sliedrecht, Alblasserdam, Werkendam, Barendrecht, Zwijndrecht en Gorinchem.

vrijgezellenfeest.jpg

Diverse vrijgezellenfeest concepten in en rond Dordrecht

Dordrecht was in de late Middeleeuwen één van de belangrijkste steden van ons land en ook de stad waar onze onafhankelijkheid werd ingeluid. Het verhaal gaat dat je in die tijd je eigen stand kon aflezen aan het aantal dagen per week dat je geen zalm hoefde te eten (vanwege de grote zalmpopulatie ). Nog altijd ruik je deze visrijke geschiedenis bij een bezoek aan de monumentale Vishal. Het centrum doet  middeleeuws gezellig aan, met als belangrijkste baken de grote kerktoren (zonder dak!). Geniet tijdens je vrijgezellenfeest of workshop in Dordrecht van het authentieke uitzicht met een lekker drankje op het Scheffersplein met schapenkopkoek of appelmarijn, of  winkel er rustig op los op het Statenplein. Genoeg keuze voor een inspirerend vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje in Dordrecht. (kijk voor vergaderen op de vergaderlocaties in Dordrecht pagina van Wateenlocatie).

percussie workshop Dordrecht
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

percussie workshop Dordrecht

Zelf muziek maken, meebewegen op een opzwepend ritme en deel uit maken van een groter geheel. Percussie workshops kunnen o zo leuk zijn! En onze percussie workshop partner in Dordrecht is een verhaal apart. Ze treden op door heel Nederland met hun eigen samba band, bestaand uit slechts 2 personen. Van winkelcentrum tot zomerfestival, overal waar ze komen vullen ze hun samba band spontaan aan met het niets vermoedende publiek. Dit zijn echte workshop professionals, in staat om elke groep mensen om te toveren tot een geoliede samba machine. Wil je je afdelingsuitje of vrijgezellenfeest in Dordrecht, Zwijndrecht, Alblasserdam, Papendrecht, Barendrecht etc. wat extra volume geven, dan is deze percussie workshop misschien wel een hele leuke optie.

Uit handen van de jagers als vrijgezellenfeest in Dordrecht
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Uit handen van de jagers als vrijgezellenfeest in Dordrecht

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Slechts één ding is belangrijk; laat je niet vangen. Tenminste als je één van de voortvluchtigen bent. Dan doe je er natuurlijk alles aan om niet op te vallen en ga je helemaal op in de massa. Ben je een jager, dan ligt dat natuurlijk helemaal anders. Dan ga je aan de hand van moderne hulpmiddelen op jacht. Wil jij je vrijgezellenfeest in Dordrecht combineren met een zinderende City Game? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

Moorddiner als vrijgezellenfeest in Dordrecht
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Moorddiner als vrijgezellenfeest in Dordrecht

Keuze uit diverse feestlocaties of je eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

Zijn jullie klaar voor een spannend moordmysterie? Tijdens dit bijzondere groepsuitje gaan jullie een moordzaak oplossen en dat doen jullie onder het genot van een heerlijk diner. Zijn jullie in staat om achter de belangrijke vragen te komen zoals wie, waarom, hoe enzovoorts? Bewijs het maar tijdens dit leuke moorddiner als vrijgezellenfeest in Dordrecht. Natuurlijk mag er ook gelachen worden tijdens dit leuke diner. Wil je meer weten over dit leuke groepsuitje in jouw regio, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels het onderstaande informatieformulier.

Burlesque workshop Dordrecht
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Burlesque workshop Dordrecht

Stap in de burlesque scene tijdens deze bijzondere workshop. Aan de hand van een teasende choreografie, leer je alle ins en outs van het Burlesque dansen. Ideaal voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest voor vrouwen in Dordrecht, Albasserdam, Zwijndrecht, Barendrecht, Sliedrecht of omgeving! Leer je verleidelijke kant te laten zien, en heb een spetterend gezellige tijd tijdens deze workshop! Bereid je voor op een hilarische, maar zeker ook inspirerende activiteit!Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een Burlesque workshop in Dordrecht of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

City escape als vrijgezellenfeest in Dordrecht
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

City escape als vrijgezellenfeest in Dordrecht

Deze City game is een variant op de zeer populaire escape rooms van dit moment. Alleen deze game speel je in het centrum van de stad. Breken jullie alle codes? Ontrafelen jullie op tijd alle raadsels en geheimen? Welk team wint de sleutel van de stad? Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een City Escape Game in Dordecht of omgeving, vraag dan meer informatie aan middels onderstaande button.  Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Expeditie Robinson als vrijgezellenfeest in Dordrecht
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Expeditie Robinson als vrijgezellenfeest in Dordrecht

Kijk je ook graag naar Expeditie Robinson en ben je benieuwd hoe je het ervan af zou brengen tijdens één van de groepsopdrachten? Ga dan nu de strijd aan met je groepsgenoten tijdens dit Expeditie Robinson vrijgezellenfeest in Dordrecht. Diverse groepsopdrachten volgen elkaar op. Optioneel: het combineren van dit groepsuitje met een heerlijke BBQ. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de High land games mogelijkheden voor dit bijzondere vrijgezellenfeest.

Kookworkshop als vrijgezellenfeest in Dordrecht
incl. BTW vanaf
€55 p.p.

Kookworkshop als vrijgezellenfeest in Dordrecht

Wie houdt er niet van lekker eten?! En wat is er leuker dan dit lekker eten samen te bereiden met je vrienden, vriendinnen of collega's onder professionele begeleiding? Onemotion tipt daarom deze leuke kookworkshop in Dordrecht. Diverse stijlen zijn mogelijk tijdens deze gezellige workshop koken. Van culinair genieten tot samen bezig zijn, van creativiteit tot gezelligheid, alles komt samen tijdens dit groepsuitje. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookworkshop mogelijkheden in Dordrecht.

Sexy quiz als vrijgezellenfeest in Dordrecht
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Sexy quiz als vrijgezellenfeest in Dordrecht

Seks,wie houdt er niet van? En dus jij een je vrienden en vriendinnen vast ook. Maar wie van jullie weet er eigenlijk het meest van dit spannende onderwerp af? Wie is degene waar anderen nog wat van kunnen leren? Dit vrijgezellenfeest is natuurlijk uitermate geschikt als voorbereiding op de huwelijksnacht.  Dus zo helpen jullie samen de aanstaande bruid of bruidegom bij het voorkomen van een grote teleurstelling, voor als het straks eenmaal zover is. Wil je meer weten over dit spannend , sexy en leerzame groepsuitje in jouw Dordrecht, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels het onderstaande informatieformulier.

Moordspel Citygame Dordrecht
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Moordspel Citygame Dordrecht

Hou je van spanning, detectives en speurwerk? Dan is deze moordspel City Game in Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht, Barendrecht of omgeving echt iets voor jou. Weet jij te achterhalen wat er werkelijk is gebeurd? Hoe ga je te werk om het probleem op te lossen. Zie jij als enige geen details over het hoofd? Dan maak je een goede kans om als winnaar uit de bus te komen. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een moordspel bij jou in de buurt, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over een moordspel Game in Dordrecht of omgeving.

Italiaanse kookworkshop als vrijgezellenfeest in Dordrecht
incl. BTW vanaf
€55 p.p.

Italiaanse kookworkshop als vrijgezellenfeest in Dordrecht

Geen keuken ter wereld die zoveel balans uitstraalt als de Italiaanse. Een keuken die zelfs met eenvoudige ingrediënten in staat is om alle smaakpupillen eensgezind te laten dansen in je mond. Alles wat er op het bord ligt klopt. Niet teveel, niet te weinig, maar gewoon precies goed. Willen jij en je groepsgenoten ook leren koken als een Italiaanse kookgod/in? Wil je dat de mensen op jouw kookfeestjes met wilde gebaren praten over jouw smaakcombinaties? Dan is deze workshop Italiaan koken een hele leuke aanrader. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een Italiaanse kookworkshop in jouw regio, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in Dordrecht.

The weddinggame City Game Dordrecht
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

The weddinggame City Game Dordrecht

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €33 p.p.

Deze City Game is bijzonder geschikt als bijvoorbeeld vrijgezellenfeest voor vrouwen of vriendinnendag. Een ludiek en interactief stadsspel zorgt voor een geweldige girlpower ervaring? Bereid je voor op een middagje lachen en lekker actief bezig in de buitenlucht. Bereid je voor op een op en top vrouwelijke dag in Dordrecht, Papendrecht, Sliedrecht, Alblasserdam, Werkendam, Barendrecht, Zwijndrecht en Gorinchem of omgeving. Wil je meer weten, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop disco dansen als vrijgezellenfeest in Dordrecht
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Workshop disco dansen als vrijgezellenfeest in Dordrecht

Let's Groove those Boogie Nights... . Tijdens deze workshop disco dansen ga je helemaal Loco in Acapulco. Ga helemaal los op de leukste Disco muziek en leer ondertussen de beste moves. I love to love Donna Summer en Marvin Gaye, bereid je voor op een nieuwe Disco revival. Wil je meer weten over deze bijzonder Funky workshop disco dansen, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan over een workshop in Dordrecht. I'm in the mood for dancing!!

Cluedo als vrijgezellenfeest in Dordrecht
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Cluedo als vrijgezellenfeest in Dordrecht

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Het is een klassieker onder de bordspellen: het spannende Cluedo. Tijdens deze city game variant kruipen jullie in de huid van een echte detective. Lukt het jullie om erachter te komen hoe de moord precies was gepleegd? Waar vond de misdaad plaats en hoe werd het slachtoffer exact om het leven gebracht? En natuurlijk de hamvraag: wie heeft het precies gedaan? Wil je meer weten over deze spannende Citygame die je zal tonen hoe goed jouw detective skill wel niet zijn? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan over dit leuke groepsuitje in Dordrecht middels onderstaande informatieformulier.

Hele foute vrienden of vriendinnen vrijgezellenfeest in Dordrecht
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Hele foute vrienden of vriendinnen vrijgezellenfeest in Dordrecht

Als vrienden- of vriendinnengroep nemen jullie het natuurlijk altijd voor elkaar op. In goede en slechte tijden zijn jullie er voor elkaar. Maar een geintje op z´n tijd moet natuurlijk kunnen, toch? Nou, dan wordt dit een stevig geintje. Durf jij je vrienden of vriendinnen voor blok te zetten? Heeft iedereen straks het schaamrood op de kaken? Ga de ludieke strijd met elkaar aan en bewijs dat jullie naast goede vrienden of vriendinnen ook goed fout kunnen zijn. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over dit ludieke vrijgezellenfeest in Dordrecht.

The Pain Game als vrijgezellenfeest voor mannen in Dordrecht
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

The Pain Game als vrijgezellenfeest voor mannen in Dordrecht

In the end boys will become men! Het is daarom hoog tijd om de grenzen van jullie groepsleden eens gaan te verkennen. Zijn de verliezers (van een aantal opdrachten) onder jullie opgewassen tegen diverse ludieke en tamelijk onaangename (lijf-) straffen? Dit vrijgezellenfeest voor mannen in Dordrecht is een mooie kans om jullie mannelijkheid te bewijzen aan de overige groepsleden. Dit vrijgezellenfeest staat garant voor een hilarische middag (uiteraard ook voor de verliezers in de groep). Wil je meer weten over dit bijzondere groepsuitje? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Archery tag vrijgezellenfeest Dordrecht
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

vrijgezellenfeest Dordrecht: Archery tag

Deze spannende activiteit heeft wat weg van o.a. boogschieten, trefbal en paintball en zal vast en zeker zorgen voor een heleboel adrenaline bij de spelers. Gewapend met speciale bogen (met uiteraard zachte punten) trekken jullie ten strijde om de aan jullie gewaagde tegenstanders te verschalken. Maar er zijn meerdere wegen die leiden tot de eindoverwinning. Dat maakt deze activiteit ook nog eens strategisch erg interessant. Wil je meer weten over Archery tag als invulling van jullie vrijgezellenfeest in de omgeving van Dordrecht? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop paaldansen Dordrecht
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Workshop paaldansen Dordrecht

Paaldansen is lekker bewegen met een knipoog. Gooi jezelf helemaal los! En wil je je bedrijfsfeest of vrijgezellenfeest in Dordrecht, Zwijndrecht, Alblasserdam, Hardinxveld-Giessendam of omgeving eens op gang brengen met iets nieuws? Doe dan dan eens een leuke workshop paaldansen. Onemotion heeft een speciale en laagdrempelige paaldans workshop Dordrecht aanbieding. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de paaldans workshop mogelijkheden in Dordrecht en omgeving.

The Hangover City Game Dordrecht
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

The Hangover City Game Dordrecht

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Deze City Game is bijzonder geschikt als vrijgezellenfeest voor mannen. Word jij na afloop ook ineens wakker met een tijger in plaats van een kater? Heb je overal blauwe plekken en enorme hoeveelheden geld op zak? Dan ben je waarschijnlijk terecht gekomen in deze The Hangover City Game. Maak je borst maar nat voor een aantal enorm vreemde opdrachten.... . Wil je meer weten over de mogelijkheden van een Hangover stadsspel in Dordrecht, Zwijndrecht, Barendrecht, papendrecht, Alblasserdam of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Bubble voetbal als vrijgezellenfeest in Dordrecht
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

Bubble voetbal als vrijgezellenfeest in Dordrecht

Heeft voetbal geen geheim meer voor je? Schiet en kop je alle ballen vanuit alle hoeken en standen binnen? Dan is dat nu verleden tijd. Tijdens bubbel voetbal stap je namelijk in een grote plastic bal. Dit zal je verplichten om zo goed mogelijk samen te scoren. Mensen van het scoren afhouden door je "lichaam van plastic" goed in te zetten of een aanval op Messi-achtige manieren te ontwijken. Zet alle tactieken overboord en focus je op je eigen bubbel. En komt de bal dan toch goed voor je voeten schroom dan niet om deze hard binnen te schieten en je team zo naar de overwinning te helpen. Lachen, gieren en brullen staat centraal tijdens dit actieve vrijgezellenfeest in Dordrecht. Vraag snel meer informatie aan voor een onvergetelijk uitje.

Koning Voetbal quiz met diner als vrijgezellenfeest in Dordrecht
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Koning Voetbal quiz met diner als vrijgezellenfeest in Dordrecht

Met begeleiding op afstand zonder diner (vanaf €24,50 p.p.), op locatie met diner vanaf €55 p.p.

Waar maak je heel veel mannen en vrouwen blij mee? Voetbal natuurlijk. Al die uren in de kroeg voor het scherm of in het stadion met een seizoenskaart gaan nu echt goed van pas komen tijdens deze koning voetbal quiz. Een inspirerende quizmaster test jullie kennis van het spel over de belangrijkste bijzaak van het leven. Wie maakt gehakt van de kennis van zijn of haar tegenstanders? Bij deze ludieke en spannende voetbalquiz is een heerlijk diner inbegrepen. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit leuke quizdiner in Dordrecht of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. 

Workshop naaktmodel schilderen of tekenen als vrijgezellenfeest in Dordrecht
incl. BTW vanaf
€36,50 p.p.

Workshop naaktmodel schilderen of tekenen als vrijgezellenfeest in Dordrecht

Bereid je voor op een kunstzinnig en hilarische workshop in Dordrecht of omgeving Zwijndrecht, Sliedrecht, Gorinchem etc. Wat lijkt op een gewone schilderworkshop, blijkt al snel een workshop naaktmodel schilderen (man of vrouw) te zijn. Deze workshop is erg populair bij vrijgezellenfeesten en een leuke manier om de aanstaande bruid of bruidegom een onverwachte middag te bezorgen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop naakmodel schilderen in Dordrecht of omgeving. 

Ontdek de Verrader City Game Dordrecht
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Ontdek de Verrader City Game Dordrecht

Als groep ga je op pad. Maar natuurlijk bevindt er zich een verrader in de groep. Maar wie dan? Onderweg zul je diverse opdrachten uit moeten voeren. En vanzelfsprekend zal de verrader zijn uiterste best doen om het resultaat te saboteren. Na afloop van deze City Game zul je onder het genot van een drankje kunnen lachen om de fratsen van de verrader. Wil je meer weten over de mogelijkheden in Dordrecht, Werkendam, Zwijndrecht, Barendrecht, Papendrecht of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Tapas workshop als vrijgezellenfeest in Dordrecht
incl. BTW vanaf
€39,95 p.p.

1,5 meter vrijgezellenfeest in Dordrecht: Tapas workshop

Deze activiteit is mogelijk op 1,5 meter afstand van elkaar!

Wie houdt er niet van lekker eten?! En wat is er leuker dan dit lekker eten samen te bereiden met je vrienden/ vriendinnen onder professionele begeleiding? Onemotion tipt daarom deze leuke workshop tapas maken in Dordrecht. Ontdek je verborgen culinaire kunsten en geniet van al het lekkers dat jullie zelf hebben gemaakt. Bereid je voor op een flinke dosis Spaanse gezelligheid. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop tapas maken in Dordrecht of omgeving.

Ontdek de Verrader dinerspel Dordrecht
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Ontdek de Verrader dinerspel Dordrecht

Deze populaire City Game wordt aan tafel gespeeld. Samen met je collega's, vrienden of familieleden probeer je zoveel mogelijk punten te scoren. Maar natuurlijk is er ook een verrader in het spel. Weten jullie hem/haar te ontmaskeren? Dit dinerspel is inclusief een heerlijk diner (inclusief).  Wil je meer weten over de mogelijkheden voor dit Ontdek de Verrader dinerspel in Dordrecht, Zwijndrecht, Barendrecht, Hardinxveld-Giessendam, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Lachworkshop als vrijgezellenfeest in Dordrecht
incl. BTW vanaf
€23,50 p.p.

Lachworkshop als vrijgezellenfeest in Dordrecht

Lachen is gezond. Om allerlei redenen. Wie bijvoorbeeld tien minuten voluit lacht, verbrandt net zoveel energie als wie een half uur zweet op een apparaat in de sportschool! Deze lachworkshop laat je lachen zonder reden. Geen moppen maar speelse oefeningen maken al snel een hartelijke lach bij je los. Wie kan lachen, kan meedoen! Dit wordt vast een heel ludieke invulling van je groepsuitje in Dordrecht, Zwijndrecht, Werkendam, Barendrecht of Papendrecht. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een lachworkshop in Dordrecht of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van de organisator.

Cupcake workshop Dordrecht
incl. BTW vanaf
€50 p.p.

Cupcake workshop Dordrecht

Ben je ook zo verslaafd aan zoete lekkernijen? En zoek je een zoet en lekker uitje voor je vrijgezellenfeest of groepsuitje in de omgeving van Dordrecht, Papendrecht, Sliedrecht, Alblasserdam, Werkendam, Barendrecht, Hardinxveld-Giessendam, Zwijndrecht of Gorinchem? Kies dan voor een workshop cupcakes versieren in Dordrecht. Tijdens deze workshop krijg je de kans om te leren hoe je zelf de leukste cupcakes kunt maken. Uiteraard neem je na afloop het resultaat lekker mee naar huis. Proef de zoete smaak van inspiratie! Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop cupcakes maken in Dordrecht of omgeving. 

Workshop bonbons maken Dordrecht
incl. BTW vanaf
€50 p.p.

Workshop bonbons maken Dordrecht

Ben je ook zo verslaafd aan zoete lekkernijen? En zoek je een zoet en lekker uitje voor je afdelingsuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest in Dordrecht? Kies dan voor een workshop bonbons maken in Dordrecht. Tijdens deze workshop krijg je de kans om te leren hoe je zelf de lekkerste bonbons kunt vervaardigen. Uiteraard neem je na afloop het resultaat lekker mee naar huis. Proef de zoete smaak van inspiratie! Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop bonbons maken mogelijkheden in Dordrecht. 

Maak je eigen speelfilm of lipdub als vrijgezellenfeest in Dordrecht
incl. BTW vanaf
€39,95 p.p.

Maak je eigen speelfilm of lipdub als vrijgezellenfeest in Dordrecht

Van comedy, thriller, romantisch drama tot videoclip of lipdub, dit wordt een hele bijzondere invulling van jouw groepsuitje, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest in Dordrecht, Barendrecht, Sliedrecht, Alblasserdam, Hardinxveld-Giessendam, Zwijndrecht etc. Samen met een echte filmproducent ga je aan de slag om je eigen speelfilm of clip te maken op de locatie van jouw keuze. Bekijk vervolgens het resultaat gezellig op een filmavond of misschien zelfs de bruiloft. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de speelfilm mogelijkheden in Dordrecht of omgeving.

Gek op Holland dinerspel Dordrecht
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Gek op Holland dinerspel Dordrecht

Ben je op zoek naar een oerhollands dinerspel in Dordrecht, Zwijndrecht, Werkendam, Barendrecht of Papendrecht of omgeving? Dan is Gek op Holland echt iets voor jou. Onder leiding van een oer-Hollandse quizmaster ga je de strijd aan met je collega's, familieleden of vrienden. Humor en spanning wisselen elkaar af tijdens een aantal speelrondes. Voorafgaand, tijdens of na afloop van dit dinerspel kunt u genieten van een heerlijk diner (inclusief). Wil je meer weten over dit leuke dinerspel arrangement, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Dordrecht en de natuurrijke omgeving!

Voor een echt Dordts culinair hapje ga je naar het Groot Hoofd met uitzicht over het water. Het is ook erg leuk om je groepsuitje in Dordrecht te combineren met een fietstocht door de Biesbosch op zoek naar bevers en otters. En de regio rond Dordrecht heeft nog veel meer leuks voor je in petto. Neem ook eens de waterbus (fietsen kunnen mee) naar omliggende gemeenten als Papendrecht, Zwijndrecht, Barendrecht of Gorinchem. Bezoek het abstracte beeldenpark van Zwijndrecht, niet ver van het water. Of rust uit in het haventje van vestingstad Gorinchem. Liever de grens over richting Engeland? Pak dan het vliegtuig vanaf Rotterdam Airport. Kies bijvoorbeeld voor Bristol. Vrijgezellenfeesten in Bristol vind je op Hen do Bristol. Zorg voor nog meer vrijgezellenfeesten en stuur je nog vrijgezelle vrienden of vriendinnen mee op één van deze single reizen. Zoek je ook nog een locatie voor de bruiloft zelf? Dan vind je deze op trouwlocaties in Dordrecht en omgeving.

Overige workshop, groepsuitjes en vrijgezellenfeesten in Nederland

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                Vrijgezellenfeest Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     Vrijgezellenfeest Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Vrijgezellenfeest Haarlem                                                   

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                      Vrijgezellenfeest Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, etc:                        Vrijgezellenfeest Den Haag
Regio Scheveningen:                                                             Vrijgezellenfeest Scheveningen
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                     Vrijgezellenfeest Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                        Vrijgezellenfeest Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                           Vrijgezellenfeest Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                             Vrijgezellenfeest Gouda 

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                   Vrijgezellenfeest Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                    Vrijgezellenfeest Amersfoort 

Regio Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                   Vrijgezellenfeest Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                      Vrijgezellenfeest Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                     Vrijgezellenfeest Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                          Vrijgezellenfeest Breda

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                                        Vrijgezellenfeest Almere
Regio Lelystad:                                                                      Vrijgezellenfeest Lelystad

Regio Limburg
Regio Venlo, Venray, etc:                                                      Vrijgezellenfeest Venlo
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                      Vrijgezellenfeest Maastricht

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                              Vrijgezellenfeest Groningen

Regio Overijssel
Regio Enschede, Hengelo, Deventer, etc:                           Vrijgezellenfeest Enschede
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                   Vrijgezellenfeest Zwolle

Regio Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem, etc:                                Vrijgezellenfeest Arnhem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                       Vrijgezellenfeest Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                   Vrijgezellenfeest Nijmegen

Regio Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                   Vrijgezellenfeest Drenthe

Regio Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                        Vrijgezellenfeest Zeeland

Regio Friesland
Regio Friesland, Leeuwarden, Sneek, etc:                          Vrijgezellenfeest Friesland

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

 

VRIJGEZELLENFEEST IN DORDRECHT & OMGEVING

Het is bijna zover, je familie, beste vriend/vriendin vraagt of jij zijn of haar vrijgezellenfeest wilt organiseren. Natuurlijk wil je dat! Wat een eer denk je. Vervolgens kijk je wat rond en denk je aan alle deelnemers met alle verschillende wensen. Gaat er een speciaal pak aan? In welke stad gaan we het vrijgezellenfeest houden? Het is zoals je ziet niet zomaar even een vrijgezellenfeest organiseren. Ook omdat het familie is of een goede vriend of vriendin wil je het goed doen. Zorgen dat die ene dag dat hij of zij afscheid neemt van het vrijgezellenbestaan een onvergetelijke gaat worden voor zowel de vrijgezel als de familie. Wanneer je deze pagina hebt bezocht is er een grote kans dat je het vrijgezellenfeest graag in Dordrecht zou willen laten plaatsvinden. Een goede keuze gezien Dordrecht en zijn omgeving voldoende te bieden heeft. Wat te denken van het prachtige natuurgebied de Biesbosch bij Dordrecht of het historiche Barendrecht? De geschiedenis van deze steden gaat ver terug. In de Middeleeuwen was Dordrecht namelijk één van de belangrijkste steden in ons land, zo niet de belangrijkste. En de welvaart van die tijd is nog altijd van de daken af te lezen. Overal imposante gebouwen met gevels van historische waarde. Even krijg je het gevoel dat je Graaf Willem I zelf tegen zult komen in één van de magistrale steegjes. Ook natuurgebied de Biesbosch heeft een belangrijke rol gespeeld in deze geschiedenis. In de vijftiende eeuw vond er namelijk een watersnoodramp plaats, de Sint-Elisabethsvloed. De gevolgen van deze overstroming zorgden voor het ontstaan van één van de mooiste natuurgebieden van Nederland: De Biesbosch. Het uitgestrekte natuurgebied met z'n karakteristieke kreekjes, waarin zich ook bevers schuil houden, is een absolute aanrader voor mensen die houden van fietsen of boottochtjes maken.  En natuurlijk drink je na afloop een lekkere borrel in het oude centrum van Dordrecht. Ook Barendrecht heeft voldoende te bieden. Ook de historie van Barendrecht, voorheen Oost- en West-Barendrecht en Carisse, gaat al terug tot in de 13e eeuw. Wil je je groepsuitje of vrijgezellenfeest in de omgeving van Dordrecht verrijken met een leuke fietstocht, dan is Barendrecht een prima plaats om even uit te rusten. Bezoek de Pendrechtse molen of breng een bezoek aan de oude watertoren. En na afloop van je fietstocht, neem je uiteraard deel aan een smakelijke cocktail workshop in het centrum van Dordrecht. We wensen je bij voorbaat al veel inspiratie toe tijdens jullie vrijgezellenfeest Dordrecht of omgeving.

PARTNER WORDEN?

Lipdub of film maken in Dordrecht, kookworkshop, paaldansen in de vorm van een workshop, cupcakes leren maken, genieten van een high tea, lachworkshop, de spanning voelen van burlesque, shaken tijdens een cocktail workshop, muziek maken tijdens percussie workshop, bonbons maken in Dordrecht, sushi of sieraden maken en salsa leren dansen. Het is zo maar een flinke greep uit het brede assortiment wat Onemotion te bieden heeft. Onemotion staat nooit stil en staat altijd open voor nieuwe workshops en dus uitbreiding. Van een wijnproeverij Dordrecht, workshop schilderen, visagie, bierproeverij, taarten leren maken, whisky proeverij tot graffiti workshop in Dordrecht. In vele steden en hun omgeving kun je dit aanbod vinden. Bij Onemotion staat de bezoeker voorop. We houden graag ons assortiment uitdagend, trendgevoelig en voor verschillende seizoenen beschikbaar  in Dordrecht. Ga je in de zomer liever een balletje slaan tijdens een golfclinic? Of kies je voor het tekenen van een bijzonder naaktmodel? Ben jij een aanbieder van deze workshops of een van de andere bijzondere uitjes die Onemotion op zijn hele site heeft staan? Neem contact met ons op via het contactformulier. Door de vele aanvragen voor samenwerken nemen wij contact met je op mocht het aansluiten bij de visie van Onemotion.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.

Lees meer over Onemotion


Onemotion
Zandheuvel 52B
4901 HW Oosterhout

Onze voordelen


 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt