Vrijgezellenfeest Dordrecht en leuke bedrijfsuitjes

Ook voor Papendrecht, Sliedrecht, Alblasserdam, Werkendam, Barendrecht, Zwijndrecht en Gorinchem.

Vrijgezellenfeest Dordrecht en leuke bedrijfsuitjes

Dordrecht was in de late Middeleeuwen één van de belangrijkste steden van ons land en ook de stad waar onze onafhankelijkheid werd ingeluid. Het verhaal gaat dat je in die tijd je eigen stand kon aflezen aan het aantal dagen per week dat je geen zalm hoefde te eten (vanwege de grote zalmpopulatie ). Nog altijd ruik je deze visrijke geschiedenis bij een bezoek aan de monumentale Vishal. Het centrum doet  middeleeuws gezellig aan, met als belangrijkste baken de grote kerktoren (zonder dak!). Geniet tijdens je vrijgezellenfeest of workshop in Dordrecht van het authentieke uitzicht met een lekker drankje op het Scheffersplein met schapenkopkoek of appelmarijn, of  winkel er rustig op los op het Statenplein. Genoeg keuze voor een inspirerend vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje Dordrecht. (kijk voor vergaderen op de vergaderlocaties in Dordrecht pagina van Wateenlocatie).

Bedrijfsuitje Dordrecht

Workshop disco dansen Dordrecht
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Workshop disco dansen Dordrecht

Let's Groove those Boogie Nights... . Tijdens deze workshop disco dansen ga je helemaal Loco in Acapulco. Ga helemaal los op de leukste Disco muziek en leer ondertussen de beste moves. I love to love Donna Summer en Marvin Gaye, bereid je voor op een nieuwe Disco revival. Wil je meer weten over deze bijzonder Funky workshop disco dansen, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan over een workshop in Dordrecht. I'm in the mood for dancing!!

Maak de allerbeste Hamburger vrijgezellenfeest in Dordrecht
incl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Maak de allerbeste Hamburger vrijgezellenfeest in Dordrecht

Dit is een bijzondere variant op de reguliere kookworkshop. Je gaat hierbij niet proberen om een toekomstige Michelin Ster binnen te halen, maar je houdt het een beetje casual, maar zeker niet minder gezellig!! Maar onderschat hierbij de hamburger niet! Aan de hand van verse ingrediënten ga je jouw ultieme burger samenstellen. Uiteraard bereid je ook de sausjes helemaal zelf. Tenslotte wordt deze klassieker aangevuld met heerlijke verse frietjes en jouw meesterwerk is klaar. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over deze hamburger kookworkshop voor je vrijgezellenfeest in Dordrecht.

Uit handen van de jagers als vrijgezellenfeest in Dordrecht
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

Uit handen van de jagers als vrijgezellenfeest in Dordrecht

Slechts één ding is belangrijk; laat je niet vangen. Tenminste als je één van de voortvluchtigen bent. Dan doe je er natuurlijk alles aan om niet op te vallen en ga je helemaal op in de massa. Ben je een jager, dan ligt dat natuurlijk helemaal anders. Dan ga je aan de hand van moderne hulpmiddelen op jacht. Wil jij je vrijgezellenfeest in Dordrecht combineren met een zinderende City Game? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

incl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Workshop zilveren ketting maken

Ben je een liefhebber van sieraden? Draag je graag ringen, armbanden en een mooie ketting? Vraag je jezelf altijd af hoe deze prachtige dingen worden gemaakt? Kies dan voor de workshop zilveren ketting maken! Tijdens een creatieve workshop ga je namelijk aan de slag om een unieke eigen zilveren teksthanger te maken. Gebruik letters, leuke figuurtjes en misschien wel cijfers om er een hele bijzondere en vooral unieke zilveren teksthanger van te maken. Tijdens deze workshop doorloop je het proces van begin tot eind onder professionele begeleiding. Interesse? Vraag snel meer informatie aan en laat je overtuigen.

The Pain Game als vrijgezellenfeest voor mannen in Dordrecht
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

The Pain Game als vrijgezellenfeest voor mannen in Dordrecht

In the end boys will become men! Het is daarom hoog tijd om de grenzen van jullie groepsleden eens gaan te verkennen. Zijn de verliezers (van een aantal opdrachten) onder jullie opgewassen tegen diverse ludieke en tamelijk onaangename (lijf-) straffen? Dit vrijgezellenfeest voor mannen in Dordrecht is een mooie kans om jullie mannelijkheid te bewijzen aan de overige groepsleden. Dit vrijgezellenfeest staat garant voor een hilarische middag (uiteraard ook voor de verliezers in de groep). Wil je meer weten over dit bijzondere groepsuitje? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop parfum maken Dordrecht
incl. BTW vanaf
€24,95 p.p.

Workshop parfum maken Dordrecht

Geniet je ook altijd zo van een heerlijk geurtje? Iemand die langsloopt met je favoriete geurtje waardoor je even weg kunt dromen. Wist je dat parfum (of toen nog per fumus) ruim 3000 jaar voor Christus in Egypte is ontstaan? Kruiden, planten en takken werden gebruikt als geur offers voor de goden. Maar nu is het tijd om zelf een heerlijke parfum te maken tijdens deze parfum maken workshop in Dordrecht. De professionele begeleiding neemt je mee in de wereld van een geuren, oliën en het maken van de perfecte parfum. Bedenk jij de nieuwste lijn voor een bekend merk? Combineer de lekkerste geuren op weg naar een unieke eigen parfum!

Airsoft vrijgezellenfeest omgeving Dordrecht
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Airsoft vrijgezellenfeest omgeving Dordrecht

Stap in de wondere wereld van Airsoft. Iedereen heeft van te voren een zekere mate van spanning. Maar wanneer je de arena instapt klopt de adrenaline in je lichaam. Zijn jij en je team goed op elkaar ingespeeld? Wie neemt de leiding in de strategie om de tegenstander te verslaan. Duik in geulen, kruip over de grond en voel je voor even een echte commando! Dit airsoft avontuur zul je niet snel vergeten. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over dit Airsoft vrijgezellenfeest in de omgeving van Dordrecht.

Heel Holland bakt en jullie nu ook tijdens dit groepsuitje in Dordrecht
incl. BTW vanaf
€39,95 p.p.

Heel Holland bakt en jullie nu ook tijdens dit groepsuitje in Dordrecht

Van goddelijke taarten tot ovenverse koekjes, van de allermooiste versieringen tot technisch hoogwaardige meesterwerken, het is nu eenmaal zo dat Heel Holland bakt. Dat heb je mogelijk als fan wekelijks kunnen zien op tv, waar de mooiste creaties uit de oven werden getoverd. Maar deden jullie zelf al mee, of zijn jullie aan het wachten op het juiste moment om mee te doen? Dan is dat moment nu eindelijk aangebroken. Jullie gaan aan de slag om 3 baksel te bakken en na afloop te versieren. En niet onbelangrijk..., na afloop zal er natuurlijk moeten worden geproefd om te beoordelen welke baksels nu het allerlekkerste zijn. Wil je meer weten over de mogelijkheden over de mogelijkheden voor deze bijzondere workshop bakken in Dordrecht, vraag dan meer informatie aan middels onderstaande button. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Italiaanse kookworkshop Dordrecht
incl. BTW vanaf
€55 p.p.

Italiaanse kookworkshop Dordrecht

Geen keuken ter wereld die zoveel balans uitstraalt als de Italiaanse. Een keuken die zelfs met eenvoudige ingrediënten in staat is om alle smaakpupillen eensgezind te laten dansen in je mond. Alles wat er op het bord ligt klopt. Niet teveel, niet te weinig, maar gewoon precies goed. Willen jij en je groepsgenoten ook leren koken als een Italiaanse kookgod/in? Wil je dat de mensen op jouw kookfeestjes met wilde gebaren praten over jouw smaakcombinaties? Dan is deze workshop Italiaan koken een hele leuke aanrader. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een Italiaanse kookworkshop in jouw regio, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in Dordrecht.

 Workshop koe schilderen als groepsuitje in Dordrecht
incl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Workshop koe schilderen als groepsuitje in Dordrecht

Ben je op zoek naar een creatieve workshop? En dan het liefste eentje waarbij je iets kunt beschilderen? Denk dat ook eens aan het beschilderen van een koe gemaakt van papier maché. Maak je eigen kunstwerk tijdens een gezellige workshop die barst van de inspirerende creativiteit. Kies voor een bepaalde stijl en bekijk voor welke versie je vriendinnen uiteindelijk hebben gekozen. En natuurlijk neem je je zelf bedachte kunstwerk mee naar huis om het daar een prominente plaats te geven. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop koe schilderen als groepsuitje in Dordrecht.

Workshop naaktmodel schilderen of tekenen Dordrecht
incl. BTW vanaf
€36,50 p.p.

Workshop naaktmodel schilderen of tekenen Dordrecht

Bereid je voor op een kunstzinnig en hilarische workshop in Dordrecht of omgeving Zwijndrecht, Sliedrecht, Gorinchem etc. Wat lijkt op een gewone schilderworkshop, blijkt al snel een workshop naaktmodel schilderen (man of vrouw) te zijn. Deze workshop is erg populair bij vrijgezellenfeesten en een leuke manier om de aanstaande bruid of bruidegom een onverwachte middag te bezorgen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop naakmodel schilderen in Dordrecht of omgeving. 

Sushi workshop Dordrecht
incl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Sushi workshop Dordrecht

Humor, gezelligheid, lekker Japans eten en ook nog iets praktisch leren?! Dat is waar deze sushi workshop in Dordrecht voor staat.  Van klassieke sushi's, maki's, tot tamago, na afloop weet je precies hoe het gemaakt wordt. Dus geef je vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje in de omgeving van Dordrecht  kleur met wat rijst en nori en beleef een nieuwe ervaring. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de sushi workshop Dordrecht mogelijkheden.

Archery tag vrijgezellenfeest Dordrecht
incl. BTW vanaf
€20 p.p.

Archery tag vrijgezellenfeest Dordrecht

Deze spannende activiteit heeft wat weg van o.a. boogschieten, trefbal en paintball en zal vast en zeker zorgen voor een heleboel adrenaline bij de spelers. Gewapend met speciale bogen (met uiteraard zachte punten) trekken jullie ten strijde om de aan jullie gewaagde tegenstanders te verschalken. Maar er zijn meerdere wegen die leiden tot de eindoverwinning. Dat maakt deze activiteit ook nog eens strategisch erg interessant. Wil je meer weten over Archery tag als invulling van jullie vrijgezellenfeest in de omgeving van Dordrecht? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Bubble voetbal als vrijgezellenfeest in Dordrecht
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Bubble voetbal als vrijgezellenfeest in Dordrecht

Heeft voetbal geen geheim meer voor je? Schiet en kop je alle ballen vanuit alle hoeken en standen binnen? Dan is dat nu verleden tijd. Tijdens bubbel voetbal stap je namelijk in een grote plastic bal. Dit zal je verplichten om zo goed mogelijk samen te scoren. Mensen van het scoren afhouden door je "lichaam van plastic" goed in te zetten of een aanval op Messi-achtige manieren te ontwijken. Zet alle tactieken overboord en focus je op je eigen bubbel. En komt de bal dan toch goed voor je voeten schroom dan niet om deze hard binnen te schieten en je team zo naar de overwinning te helpen. Lachen, gieren en brullen staat centraal tijdens dit actieve vrijgezellenfeest in Dordrecht. Vraag snel meer informatie aan voor een onvergetelijk uitje.

City escape als vrijgezellenfeest in Dordrecht
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

City escape als vrijgezellenfeest in Dordrecht

Deze City game is een variant op de zeer populaire escape rooms van dit moment. Alleen deze game speel je in het centrum van de stad. Breken jullie alle codes? Ontrafelen jullie op tijd alle raadsels en geheimen? Welk team wint de sleutel van de stad? Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een City Escape Game in Dordecht of omgeving, vraag dan meer informatie aan middels onderstaande button.  Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Outdoor Lasergamen als vrijgezellenfeest in de omgeving van Dordrecht
incl. BTW vanaf
€23 p.p.

Outdoor Lasergamen als vrijgezellenfeest in de omgeving van Dordrecht

Hou je van tactische shooter games? Als één team op een gevaarlijk missie door een bijzonder terrein? Maar ben je geen fan van verf op je pak? Dan is deze lasergame activiteit een echte aanrader. Samen met je teamleden ga je op jacht naar de overwinning. Maar pas op voor een hinderlaag. De tegenstander weet immers dat jullie zullen komen. Wil je meer weten over dit spannende vrijgezellenfeest in de omgeving van Dordrecht, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop paaldansen Dordrecht
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Workshop paaldansen Dordrecht

Paaldansen is lekker bewegen met een knipoog. Gooi jezelf helemaal los! En wil je je bedrijfsfeest of vrijgezellenfeest in Dordrecht, Zwijndrecht, Alblasserdam, Hardinxveld-Giessendam of omgeving eens op gang brengen met iets nieuws? Doe dan dan eens een leuke workshop paaldansen. Onemotion heeft een speciale en laagdrempelige paaldans workshop Dordrecht aanbieding. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de paaldans workshop mogelijkheden in Dordrecht en omgeving.

Floating en Walking dinner Dordrecht
incl. BTW vanaf
€76,50 p.p.

Floating en Walking dinner Dordrecht

Wil je Dordrecht leren kennen in combinatie met een gezellig en culinair verantwoord groepsuitje? Dan hebben we 2 leuke opties ter beschikking. Wat dacht je van een lunch-grachtentocht-stadswandeling-diner arrangement? Ben je op zoek naar een Walking dinner in Dordrecht, dan hebben we een hele leuke variant: de Floating en Walking dinner Deluxe. Dit groepsuitje begint met een drankje en een voorgerecht in één van de leukste restaurants aan het mooie Waagplein. Vervolgens loop je naar de boot die voor je klaar ligt. De schipper vertelt je alles over het Dordrecht van vroeger en van nu. De boot brengt je naar het tweede restaurant, waar je een hoofdgerecht nuttigt (inclusief 2 heerlijke drankjes). Vervolgens neemt een professionele stadsgids je mee op een tocht naar het derde restaurant , waar je het Grand Dessert zult nuttigen, met aansluitend natuurlijk koffie of thee. Wil je meer weten over de Floating en Walking dinner Dordrecht mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

Workshop sieraden maken Dordrecht
incl. BTW vanaf
€20 p.p.

Workshop sieraden maken Dordrecht

Zoek je een creatief en inspirerend groepsuitje of vrijgezellenfeest in Dordrecht? Denk dan eens aan een workshop sieraden maken. Duik in een wereld vol creatieve inspiratie en ontwerp een blijvende herrinnering aan deze speciale dag. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een sieraden workshop in Dordrecht of omgeving Zwijndrecht, Barendrecht, Papendrecht, Alblasserdam, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

percussie workshop Dordrecht
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

percussie workshop Dordrecht

Zelf muziek maken, meebewegen op een opzwepend ritme en deel uit maken van een groter geheel. Percussie workshops kunnen o zo leuk zijn! En onze percussie workshop partner in Dordrecht is een verhaal apart. Ze treden op door heel Nederland met hun eigen samba band, bestaand uit slechts 2 personen. Van winkelcentrum tot zomerfestival, overal waar ze komen vullen ze hun samba band spontaan aan met het niets vermoedende publiek. Dit zijn echte workshop professionals, in staat om elke groep mensen om te toveren tot een geoliede samba machine. Wil je je afdelingsuitje of vrijgezellenfeest in Dordrecht, Zwijndrecht, Alblasserdam, Papendrecht, Barendrecht etc. wat extra volume geven, dan is deze percussie workshop misschien wel een hele leuke optie.

Workshop armbanden maken Dordrecht
incl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Workshop armbanden maken Dordrecht (Ibiza style)

Zoek je een creatief en inspirerend groepsuitje of vrijgezellenfeest in Dordrecht? En hou je wel van leuke accessoires? En droom je wel eens weg bij de gedachte om op je blote voeten over het strand van Ibiza te lopen? Dan geeft deze workshop vast de juiste sfeer. Denk dan eens ook aan een workshop armbanden maken (Ibiza style). Duik in een wereld vol creatieve inspiratie en ontwerp een blijvende herinnering aan deze speciale dag. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een workshop armbanden maken in Dordrecht, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Ontdek de Verrader City Game Dordrecht
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Ontdek de Verrader City Game Dordrecht

Als groep ga je op pad. Maar natuurlijk bevindt er zich een verrader in de groep. Maar wie dan? Onderweg zul je diverse opdrachten uit moeten voeren. En vanzelfsprekend zal de verrader zijn uiterste best doen om het resultaat te saboteren. Na afloop van deze City Game zul je onder het genot van een drankje kunnen lachen om de fratsen van de verrader. Wil je meer weten over de mogelijkheden in Dordrecht, Werkendam, Zwijndrecht, Barendrecht, Papendrecht of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Kookworkshop Dordrecht
incl. BTW vanaf
€55 p.p.

Kookworkshop Dordrecht

Wie houdt er niet van lekker eten?! En wat is er leuker dan dit lekker eten samen te bereiden met je vrienden, vriendinnen of collega's onder professionele begeleiding? Onemotion tipt daarom deze leuke kookworkshop in Dordrecht. Diverse stijlen zijn mogelijk tijdens deze gezellige workshop koken. Van culinair genieten tot samen bezig zijn, van creativiteit tot gezelligheid, alles komt samen tijdens dit groepsuitje. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookworkshop mogelijkheden in Dordrecht.

Moordspel Citygame Dordrecht
incl. BTW vanaf
€24,95 p.p.

Moordspel Citygame Dordrecht

Hou je van spanning, detectives en speurwerk? Dan is deze moordspel City Game in Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht, Barendrecht of omgeving echt iets voor jou. Weet jij te achterhalen wat er werkelijk is gebeurd? Hoe ga je te werk om het probleem op te lossen. Zie jij als enige geen details over het hoofd? Dan maak je een goede kans om als winnaar uit de bus te komen. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een moordspel bij jou in de buurt, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over een moordspel Game in Dordrecht of omgeving.

The Hangover City Game Dordrecht
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

The Hangover City Game Dordrecht

Deze City Game is bijzonder geschikt als vrijgezellenfeest voor mannen. Word jij na afloop ook ineens wakker met een tijger in plaats van een kater? Heb je overal blauwe plekken en enorme hoeveelheden geld op zak? Dan ben je waarschijnlijk terecht gekomen in deze The Hangover City Game. Maak je borst maar nat voor een aantal enorm vreemde opdrachten.... . Wil je meer weten over de mogelijkheden van een Hangover stadsspel in Dordrecht, Zwijndrecht, Barendrecht, papendrecht, Alblasserdam of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

The weddinggame City Game Dordrecht
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

The weddinggame City Game Dordrecht

Deze City Game is bijzonder geschikt als bijvoorbeeld vrijgezellenfeest voor vrouwen of vriendinnendag. Een ludiek en interactief stadsspel zorgt voor een geweldige girlpower ervaring? Bereid je voor op een middagje lachen en lekker actief bezig in de buitenlucht. Bereid je voor op een op en top vrouwelijke dag in Dordrecht, Papendrecht, Sliedrecht, Alblasserdam, Werkendam, Barendrecht, Zwijndrecht en Gorinchem of omgeving. Wil je meer weten, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Gek op Holland dinerspel Dordrecht
incl. BTW vanaf
€49,95 p.p.

Gek op Holland dinerspel Dordrecht

Ben je op zoek naar een oerhollands dinerspel in Dordrecht, Zwijndrecht, Werkendam, Barendrecht of Papendrecht of omgeving? Dan is Gek op Holland echt iets voor jou. Onder leiding van een oer-Hollandse quizmaster ga je de strijd aan met je collega's, familieleden of vrienden. Humor en spanning wisselen elkaar af tijdens een aantal speelrondes. Voorafgaand, tijdens of na afloop van dit dinerspel kunt u genieten van een heerlijk diner (inclusief). Wil je meer weten over dit leuke dinerspel arrangement, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Ontdek de Verrader dinerspel Dordrecht
incl. BTW vanaf
€49,95 p.p.

Ontdek de Verrader dinerspel Dordrecht

Deze populaire City Game wordt aan tafel gespeeld. Samen met je collega's, vrienden of familieleden probeer je zoveel mogelijk punten te scoren. Maar natuurlijk is er ook een verrader in het spel. Weten jullie hem/haar te ontmaskeren? Dit dinerspel is inclusief een heerlijk diner (inclusief).  Wil je meer weten over de mogelijkheden voor dit Ontdek de Verrader dinerspel in Dordrecht, Zwijndrecht, Barendrecht, Hardinxveld-Giessendam, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Cocktail workshop Dordrecht
incl. BTW vanaf
€37 p.p.

Cocktail workshop Dordrecht

Caipirinha, Jungle Juice, Tequila Sunrise of een Strawberry Martini, na afloop van deze cocktail workshop schudt je ze zo uit de mouw. Tijdens deze workshop krijg je les in het mixen en shaken van alcoholische drankjes (of op verzoek non-alcoholisch). Na afloop bent u als volleerd cocktailshaker klaar om de strijd aan te gaan met Brian Flanagan en Douglas Coughlin (film Cocktail). Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden tijdens je groepsuitje of vrijgezellenfeest in Dordrecht of omgeving.

Moorddiner Dordrecht
incl. BTW vanaf
€59,95 p.p.

Moorddiner Dordrecht

Onder het genot van een heerlijk diner, duik je in een heus moord mysterie. Tussen de gangen van dit moorddiner in Dordrecht of omgeving door, ga je als een echte detective te werk. Zo maak je eerst een goede identificatie van het slachtoffer en houd je natuurlijk een buurtonderzoek. Vanzelfsprekend mag ook een gedegen forensisch onderzoek niet ontbreken. Tenslotte draait het allemaal om die ene vraag, welke verdachte heeft het gedaan? Ben jij je vrienden, collega's of familieleden te slim af? Bewijs het dan maar eens tijdens dit moorddiner in Dordrecht!

lipdub Dordrecht
incl. BTW vanaf
€39,95 p.p.

Maak je eigen speelfilm of lipdub Dordrecht

Van comedy, thriller, romantisch drama tot videoclip of lipdub, dit wordt een hele bijzondere invulling van jouw groepsuitje, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest in Dordrecht, Barendrecht, Sliedrecht, Alblasserdam, Hardinxveld-Giessendam, Zwijndrecht etc. Samen met een echte filmproducent ga je aan de slag om je eigen speelfilm of clip te maken op de locatie van jouw keuze. Bekijk vervolgens het resultaat gezellig op een filmavond of misschien zelfs de bruiloft. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de speelfilm mogelijkheden in Dordrecht of omgeving.

Lachworkshop Dordrecht
incl. BTW vanaf
€23,50 p.p.

Lachworkshop Dordrecht

Lachen is gezond. Om allerlei redenen. Wie bijvoorbeeld tien minuten voluit lacht, verbrandt net zoveel energie als wie een half uur zweet op een apparaat in de sportschool! Deze lachworkshop laat je lachen zonder reden. Geen moppen maar speelse oefeningen maken al snel een hartelijke lach bij je los. Wie kan lachen, kan meedoen! Dit wordt vast een heel ludieke invulling van je groepsuitje in Dordrecht, Zwijndrecht, Werkendam, Barendrecht of Papendrecht. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een lachworkshop in Dordrecht of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van de organisator.

Burlesque workshop Dordrecht
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Burlesque workshop Dordrecht

Stap in de burlesque scene tijdens deze bijzondere workshop. Aan de hand van een teasende choreografie, leer je alle ins en outs van het Burlesque dansen. Ideaal voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest voor vrouwen in Dordrecht, Albasserdam, Zwijndrecht, Barendrecht, Sliedrecht of omgeving! Leer je verleidelijke kant te laten zien, en heb een spetterend gezellige tijd tijdens deze workshop! Bereid je voor op een hilarische, maar zeker ook inspirerende activiteit!Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een Burlesque workshop in Dordrecht of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Dordrecht en de natuurrijke omgeving!

Voor een echt Dordts culinair hapje ga je naar het Groot Hoofd met uitzicht over het water. Het is ook erg leuk om je groepsuitje in Dordrecht te combineren met een fietstocht door de Biesbosch op zoek naar bevers en otters. En de regio rond Dordrecht heeft nog veel meer leuks voor je in petto. Neem ook eens de waterbus (fietsen kunnen mee) naar omliggende gemeenten als Papendrecht, Zwijndrecht, Barendrecht of Gorinchem. Bezoek het abstracte beeldenpark van Zwijndrecht, niet ver van het water. Of rust uit in het haventje van vestingstad Gorinchem. Liever de grens over richting Engeland? Pak dan het vliegtuig vanaf Rotterdam Airport. Kies bijvoorbeeld voor Bristol. Vrijgezellenfeesten in Bristol vind je op Hen do Bristol.Zorg voor nog meer vrijgezellenfeesten en stuur je nog vrijgezelle vrienden of vriendinnen mee op één van deze single reizen.

Overige workshop, groepsuitjes en vrijgezellenfeesten in Nederland

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                Vrijgezellenfeest Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     Vrijgezellenfeest Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Vrijgezellenfeest Haarlem                                                   

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                      Vrijgezellenfeest Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, etc:                        Vrijgezellenfeest Den Haag
Regio Scheveningen:                                                             Vrijgezellenfeest Scheveningen
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                     Vrijgezellenfeest Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                        Vrijgezellenfeest Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                           Vrijgezellenfeest Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                             Vrijgezellenfeest Gouda 

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                   Vrijgezellenfeest Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                    Vrijgezellenfeest Amersfoort 

Regio Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                   Vrijgezellenfeest Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                      Vrijgezellenfeest Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                     Vrijgezellenfeest Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                          Vrijgezellenfeest Breda

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                                        Vrijgezellenfeest Almere
Regio Lelystad:                                                                      Vrijgezellenfeest Lelystad

Regio Limburg
Regio Venlo, Venray, etc:                                                      Vrijgezellenfeest Venlo
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                      Vrijgezellenfeest Maastricht

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                              Vrijgezellenfeest Groningen

Regio Overijssel
Regio Enschede, Hengelo, Deventer, etc:                           Vrijgezellenfeest Enschede
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                   Vrijgezellenfeest Zwolle

Regio Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem, etc:                                Vrijgezellenfeest Arnhem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                       Vrijgezellenfeest Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                   Vrijgezellenfeest Nijmegen

Regio Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                   Vrijgezellenfeest Drenthe

Regio Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                        Vrijgezellenfeest Zeeland

Regio Friesland
Regio Friesland, Leeuwarden, Sneek, etc:                          Vrijgezellenfeest Friesland

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

 

VRIJGEZELLENFEEST IN DORDRECHT & OMGEVING

Het is bijna zover, je familie, beste vriend/vriendin vraagt of jij zijn of haar vrijgezellenfeest wilt organiseren. Natuurlijk wil je dat! Wat een eer denk je. Vervolgens kijk je wat rond en denk je aan alle deelnemers met alle verschillende wensen. Gaat er een speciaal pak aan? In welke stad gaan we het vrijgezellenfeest houden? Het is zoals je ziet niet zomaar even een vrijgezellenfeest organiseren. Ook omdat het familie is of een goede vriend of vriendin wil je het goed doen. Zorgen dat die ene dag dat hij of zij afscheid neemt van het vrijgezellenbestaan een onvergetelijke gaat worden voor zowel de vrijgezel als de familie. Wanneer je deze pagina hebt bezocht is er een grote kans dat je het vrijgezellenfeest graag in Dordrecht zou willen laten plaatsvinden. Een goede keuze gezien Dordrecht en zijn omgeving voldoende te bieden heeft. Wat te denken van het prachtige natuurgebied de Biesbosch bij Dordrecht of het historiche Barendrecht? De geschiedenis van deze steden gaat ver terug. In de Middeleeuwen was Dordrecht namelijk één van de belangrijkste steden in ons land, zo niet de belangrijkste. En de welvaart van die tijd is nog altijd van de daken af te lezen. Overal imposante gebouwen met gevels van historische waarde. Even krijg je het gevoel dat je Graaf Willem I zelf tegen zult komen in één van de magistrale steegjes. Ook natuurgebied de Biesbosch heeft een belangrijke rol gespeeld in deze geschiedenis. In de vijftiende eeuw vond er namelijk een watersnoodramp plaats, de Sint-Elisabethsvloed. De gevolgen van deze overstroming zorgden voor het ontstaan van één van de mooiste natuurgebieden van Nederland: De Biesbosch. Het uitgestrekte natuurgebied met z'n karakteristieke kreekjes, waarin zich ook bevers schuil houden, is een absolute aanrader voor mensen die houden van fietsen of boottochtjes maken.  En natuurlijk drink je na afloop een lekkere borrel in het oude centrum van Dordrecht. Ook Barendrecht heeft voldoende te bieden. Ook de historie van Barendrecht, voorheen Oost- en West-Barendrecht en Carisse, gaat al terug tot in de 13e eeuw. Wil je je groepsuitje of vrijgezellenfeest in de omgeving van Dordrecht verrijken met een leuke fietstocht, dan is Barendrecht een prima plaats om even uit te rusten. Bezoek de Pendrechtse molen of breng een bezoek aan de oude watertoren. En na afloop van je fietstocht, neem je uiteraard deel aan een smakelijke cocktail workshop in het centrum van Dordrecht. We wensen je bij voorbaat al veel inspiratie toe tijdens jullie vrijgezellenfeest Dordrecht of omgeving.

PARTNER WORDEN?

Lipdub of film maken in Dordrecht, kookworkshop, paaldansen in de vorm van een workshop, cupcakes leren maken, genieten van een high tea, lachworkshop, de spanning voelen van burlesque, shaken tijdens een cocktail workshop, muziek maken tijdens percussie workshop, bonbons maken in Dordrecht, sushi of sieraden maken en salsa leren dansen. Het is zo maar een flinke greep uit het brede assortiment wat Onemotion te bieden heeft. Onemotion staat nooit stil en staat altijd open voor nieuwe workshops en dus uitbreiding. Van een wijnproeverij Dordrecht, workshop schilderen, visagie, bierproeverij, taarten leren maken, whisky proeverij tot graffiti workshop in Dordrecht. In vele steden en hun omgeving kun je dit aanbod vinden. Bij Onemotion staat de bezoeker voorop. We houden graag ons assortiment uitdagend, trendgevoelig en voor verschillende seizoenen beschikbaar  in Dordrecht. Ga je in de zomer liever een balletje slaan tijdens een golfclinic? Of kies je voor het tekenen van een bijzonder naaktmodel? Ben jij een aanbieder van deze workshops of een van de andere bijzondere uitjes die Onemotion op zijn hele site heeft staan? Neem contact met ons op via het contactformulier. Door de vele aanvragen voor samenwerken nemen wij contact met je op mocht het aansluiten bij de visie van Onemotion.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.


NL: www.onemotion.nl

BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt