Vrijgezellenfeest Drenthe en leuke bedrijfsuitjes

Ook voor de regio Assen, Emmen, Hoogeveen en Meppel

Vrijgezellenfeest Drenthe en leuke bedrijfsuitjes

Drenthe, de bosrijke provincie met diverse veengebieden en natuurgebieden, heeft op groepsuitjes gebied veel te bieden. De actieve wandelaar of fietser bezoekt natuurlijk ook even de Hunebedden bij Asssen (kijk op vrijgezellenfeest Assen). In Hoogeveen vind je tal van leuke monumentjes als de Zwaluwmolen en museum Venendal. Emmen is natuurlijk vooral bekend vanwege het gelijknamige dierenpark, maar is ook een leuke stad om na afloop van een intensief speelfilmuitje even uit te rusten op een terrasje (kijk op vrijgezellenfeest Emmen). De provincie Drenthe vormt een uitstekend decor voor een inspirerend familieuitje of vrijgezellenfeest. Combineer cultuur en natuur met één van onze workshops of uitjes en maak er een onvergetelijke dag van. Hieronder staan een aantal workshops en groepsuitjes die wij met veel plezier aan kunnen raden. (kijk voor vergaderen op de vergaderlocaties in Drenthe pagina van Wateenlocatie).

Workshop paaldansen Drenthe
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Workshop paaldansen Drenthe

Paaldansen is lekker bewegen met een knipoog. Gooi jezelf helemaal los! En wil je je bedrijfsfeest of vrijgezellenfeest in Drenthe, Assen, Emmen, Hoogeveen, Meppel of omgeving eens op gang brengen met iets nieuws? Doe dan dan eens een leuke workshop paaldansen. Onemotion heeft een speciale en laagdrempelige paaldans workshop Drenthe aanbieding. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de paaldans workshop mogelijkheden in Drenthe en omgeving (de workshops worden op meerdere locaties gegeven).

Uit handen van de jagers als vrijgezellenfeest in Drenthe
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

Uit handen van de jagers als vrijgezellenfeest in Drenthe

Slechts één ding is belangrijk; laat je niet vangen. Tenminste als je één van de voortvluchtigen bent. Dan doe je er natuurlijk alles aan om niet op te vallen en ga je helemaal op in de massa. Ben je een jager, dan ligt dat natuurlijk helemaal anders. Dan ga je aan de hand van moderne hulpmiddelen op jacht. Wil jij je vrijgezellenfeest in Drenthe combineren met een zinderende City Game? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

Workshop naaktmodel schilderen Drenthe
incl. BTW vanaf
€36 p.p.

Workshop naaktmodel schilderen Drenthe

Bereid je voor op een kunstzinnig en hilarische workshop in Drenthe of omgeving Drenthe, Assen, Emmen, Hoogeveen, Meppel etc. Wat lijkt op een gewone schilderworkshop, blijkt al snel een workshop naaktmodel schilderen (man of vrouw) te zijn. Deze workshop is erg populair bij vrijgezellenfeesten en een leuke manier om de aanstaande bruid of bruidegom een onverwachte middag te bezorgen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop naakmodel schilderen in Drenthe. 

Workshop zilveren ketting maken Assen
incl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Workshop zilveren ketting maken Assen

Ben je een liefhebber van sieraden? Draag je graag ringen, armbanden en een mooie ketting? Vraag je jezelf altijd af hoe deze prachtige dingen worden gemaakt? Kies dan voor de workshop zilveren ketting maken! Tijdens een creatieve workshop ga je namelijk aan de slag om een unieke eigen zilveren teksthanger te maken. Gebruik letters, leuke figuurtjes en misschien wel cijfers om er een hele bijzondere en vooral unieke zilveren teksthanger van te maken. Tijdens deze workshop in Assen doorloop je het proces van begin tot eind onder professionele begeleiding. Interesse? Vraag snel meer informatie aan en laat je overtuigen.

The Hangover City Game
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

The Hangover City Game

Deze City Game is bijzonder geschikt als vrijgezellenfeest. Word jij na afloop ook ineens wakker met een tijger in plaats van een kater? Heb je overal blauwe plekken en enorme hoeveelheden geld op zak? Dan ben je waarschijnlijk terecht gekomen in deze The Hangover City Game. Maak je borst maar nat voor een aantal enorm vreemde opdrachten.... . Wil je meer weten over de mogelijkheden van een Hangover stadsspel in Drenthe, Assen, Emmen of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Sushi workshop Drenthe
incl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Sushi workshop Drenthe

Humor, gezelligheid, lekker Japans eten en ook nog iets praktisch leren?! Dat is waar deze sushi workshop in Drenthe, Emmen, Meppel, Hoogeveen of Assen voor staat. Van klassieke sushi's, maki's, tot tamago, na afloop weet je precies hoe het gemaakt wordt. Dus geef je vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje in Drenthe kleur met wat rijst en nori en beleef een nieuwe ervaring. De sushi workshop vindt plaats op een schitterende locatie in Drenthe (of op locatie). Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de sushi workshop mogelijkheden in Drenthe of omgeving.

Bubble voetbal als vrijgezellenfeest Drenthe
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Bubble voetbal als vrijgezellenfeest Drenthe

Heeft voetbal geen geheim meer voor je? Schiet en kop je alle ballen vanuit alle hoeken en standen binnen? Dan is dat nu verleden tijd. Tijdens bubbel voetbal stap je namelijk in een grote plastic bal. Dit zal je verplichten om zo goed mogelijk samen te scoren. Mensen van het scoren afhouden door je "lichaam van plastic" goed in te zetten of een aanval op Messi-achtige manieren te ontwijken. Zet alle tactieken overboord en focus je op je eigen bubbel. En komt de bal dan toch goed voor je voeten schroom dan niet om deze hard binnen te schieten en je team zo naar de overwinning te helpen. Lachen, gieren en brullen staat centraal tijdens dit actieve vrijgezellenfeest in Drenthe. Vraag snel meer informatie aan voor een onvergetelijk uitje.

Workshop kleding, kleur en stijl Drenthe
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Workshop kleding, kleur en stijl Drenthe

Heb je altijd al willen weten, welke stijl het beste bij je past? Dan is deze workshop in Drenthe echt iets voor jou. Een professionele styliste helpt je bij het bepalen van een hele nieuwe stijl. Dit wordt een leuk uitje vol met kleuren, vrolijke noten en natuurlijk inspiratie. Dit styling uitje is natuurlijk uitermate geschikt voor een vrijgezellenfeest voor vrouwen in Drenthe of omgeving (van Assen tot Hoogeveen). Wil je meer weten over de workshop styling mogelijkheden in Drenthe, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in Drenthe.

City escape als vrijgezellenfeest in Drenthe
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

City escape als vrijgezellenfeest in Drenthe

Deze City game is een variant op de zeer populaire escape rooms van dit moment. Alleen deze game speel je in het centrum van de stad. Breken jullie alle codes? Ontrafelen jullie op tijd alle raadsels en geheimen? Welk team wint de sleutel van de stad? Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een City Escape Game in Drenthe of omgeving, vraag dan meer informatie aan middels onderstaande button.  Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Workshop bonbons maken Drenthe
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Workshop bonbons maken Drenthe

Loopt het water je al in de mond bij de titel workshop Bonbons maken? Bij ons wel! Deze workshop is het ideale zoete uitje voor vrijgezellenfeestjes, een vriendinnendag of groepsuitjes. Tijdens deze bonbon workshop leer je om bonbons te maken met een persoonlijke tintje. Na afloop heb jij een persoonlijk doosje vol die je natuurlijk mee naar huis mag nemen! Lijkt het jou een leuke activiteit voor een vrijgezellenfeest? Vraag dan snel meer vrijblijvende informatie aan over deze workshop bonbons maken in Drenthe (van Assen tot Meppel, Hoogeveen tot Emmen).

The Pain Game als vrijgezellenfeest voor mannen in Drenthe
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

The Pain Game als vrijgezellenfeest voor mannen in Drenthe

In the end boys will become men! Het is daarom hoog tijd om de grenzen van jullie groepsleden eens gaan te verkennen. Zijn de verliezers (van een aantal opdrachten) onder jullie opgewassen tegen diverse ludieke en tamelijk onaangename (lijf-) straffen? Dit vrijgezellenfeest voor mannen in Drenthe is een mooie kans om jullie mannelijkheid te bewijzen aan de overige groepsleden. Dit vrijgezellenfeest staat garant voor een hilarische middag (uiteraard ook voor de verliezers in de groep). Wil je meer weten over dit bijzondere groepsuitje? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop rappen Drenthe
incl. BTW vanaf
€40 p.p.

Workshop rappen Drenthe

Stiekem altijd al benieuwd geweest of jij een rapper in je hebt? Hoe het is om een eigen raptekst te schrijven op eigen muziek en deze misschien zelfs op te nemen? Dat kan tijdens de workshop rap op maat. Bewapend met een pen, een kladblok en een microfoon laat jij als deelnemer zien of jouw rapskills in orde zijn. De inhoud van de workshop kan grotendeels worden toegespitst op je eigen wensen. Het met je mededeelnemers opgenomen nummer dient als een eeuwig aandenken aan de dag dat jij de Nederlandse rapscene veroverde. Meer weten over deze bijzondere workshop in Drenthe, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Cocktail workshop Drenthe
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Cocktail workshop Drenthe

Shake it till you make it! Word jij de beste cocktailshaker van Drenthe? Het zou zomaar kunnen, na het volgen van deze cocktail workshop in Drenthe. Samen met een groep leer je de beginselen van het cocktailshaken. Er komt natuurlijk veel meer bij kijken dan alleen drankjes met elkaar mixen. Een professionele cocktailshaker steelt de show in elke bar! Zie jij dat ook wel zitten? Vraag dan hieronder vrijblijvende informatie aan over de cocktail workshop in Drenthe (of omgeving Assen, Hoogeveen, Meppel etc.).

Workshop elkaars hoofd boetseren
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Workshop elkaars hoofd boetseren

Tijd voor een artistieke workshop in Drenthe of omgeving. Tijdens dit uitje ga je elkaar op een hele andere manier bekijken. Heb je oog voor elk detail? Breng deze details dan tot leven tijdens deze workshop elkaars hoofd boetseren in Drenthe, Emmen, Assen of Meppel. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop naakmodel schilderen in Drenthe en omgeving. We wensen je alvast heel veel plezier toe!

Quad vrijgezellenfeest Drenthe
incl. BTW vanaf
€50 p.p.

Quad vrijgezellenfeest Drenthe

Oerend hard snellen jij en je vrienden of collega´s over het parcours, terwijl je hart meeklopt op het ritme van motor van je eigen quad. Wind, modder, niets houdt jullie tegen. Tijdens dit quad rijden in de omgeving van Drenthe, komen er vast en zeker oerkrachten vrij. Wil je meer weten over deze leuke Quad rally? Vraag dan hieronder meer informatie aan. We wensen je bij voorbaat veel adrenaline toe.

Whisky proeverij Drenthe
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Whisky proeverij Drenthe

Single malt, blended malt, whiskey of whisky, tijdens deze whisky proeverij leer je alles over dit goddelijke levensvocht. Maar veel belangrijker nog, je gaat zelf natuurlijk ook uitgebreid whisky proeven. Ben je een volleerd whisky drinker? Dan wordt dit beslist een middagje genieten. Ben je echter een beginner, dan wordt dit een hele speciale gelegenheid. Wil je meer informatie over een whisky proeverij in Drenthe, Meppel, Emmen, Assen, Hoogeveen of omgeving? Vraag dan meer informatie aan via onderstaande button. 

Ontdek de Verrader City Game Drenthe
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

Ontdek de Verrader City Game Drenthe

Als groep ga je op pad. Maar natuurlijk bevindt er zich een verrader in de groep. Maar wie dan? Onderweg zul je diverse opdrachten uit moeten voeren. En vanzelfsprekend zal de verrader zijn uiterste best doen om het resultaat te saboteren. Na afloop van deze City Game zul je onder het genot van een drankje kunnen lachen om de fratsen van de verrader. Wil je meer weten over de mogelijkheden in Drenthe, Emmen, Assen, Hoogeveen, Meppel en omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Moordspel Citygame Drenthe
incl. BTW vanaf
€24,95 p.p.

Moordspel Citygame Drenthe

Hou je van spanning, detectives en speurwerk? Dan is deze moordspel City Game in Drenthe, Meppel, Emmen of omgeving echt iets voor jou. Weet jij te achterhalen wat er werkelijk is gebeurd? Hoe ga je te werk om het probleem op te lossen. Zie jij als enige geen details over het hoofd? Dan maak je een goede kans om als winnaar uit de bus te komen.
Wil je meer weten over de mogelijkheden van een moordspel bij jou in de buurt, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over een moordspel Game bij jou in de buurt.

The weddinggame City Game Drenthe
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

The weddinggame City Game Drenthe

Deze City Game is bijzonder geschikt als bijvoorbeeld vrijgezellenfeest voor vrouwen of vriendinnendag. Een ludiek en interactief stadsspel zorgt voor een geweldige girlpower ervaring? Bereid je voor op een middagje lachen en lekker actief bezig in de buitenlucht. Bereid je voor op een op en top vrouwelijke dag in Drenthe, Meppel, Emmen, Assen en omgeving. Wil je meer weten, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Gek op Holland dinerspel Drenthe
incl. BTW vanaf
€49,95 p.p.

Gek op Holland dinerspel Drenthe

Ben je op zoek naar een oerhollands dinerspel in Drenthe, Assen, Emmen, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Dan is Gek op Holland echt iets voor jou. Onder leiding van een oer-Hollandse quizmaster ga je de strijd aan met je collega's, familieleden of vrienden. Humor en spanning wisselen elkaar af tijdens een aantal speelrondes. Voorafgaand, tijdens of na afloop van dit dinerspel kunt u genieten van een heerlijk diner. Wil je meer weten over dit leuke dinerspel arrangement, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Ontdek de Verrader dinerspel Drenthe
incl. BTW vanaf
€49,95 p.p.

Ontdek de Verrader dinerspel Drenthe

Deze variant op het bekende tv programma en de populaire City Game wordt aan tafel gespeeld. Samen met je collega's, vrienden of familieleden probeer je zoveel mogelijk punten te scoren. Maar natuurlijk is er ook een verrader in het spel. Weet je hem/haar te ontmaskeren? Dit dinerspel is inclusief een heerlijk diner. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor dit Ontdek de Verrader dinerspel in Drenthe, Hoogeveen, Meppel, Emmen of Assen, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Burlesque workshop Drenthe
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Burlesque workshop Drenthe

Stap in de burlesque scene tijdens deze bijzondere workshop. Aan de hand van een teasende choreografie, leer je alle ins en outs van het Burlesque dansen. Ideaal voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest voor vrouwen in Drenthe, Emmen, Assen, Meppel of Hoogeveen! Leer je verleidelijke kant te laten zien, en heb een spetterend gezellige tijd tijdens deze workshop! Bereid je voor op een hilarische, maar zeker ook inspirerende activiteit! Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een Burlesque workshop in Drenthe of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Moorddiner Drenthe
incl. BTW vanaf
€59,95 p.p.

Moorddiner Drenthe

Onder het genot van een heerlijk diner, duik je in een heus moord mysterie. Tussen de gangen van dit moorddiner in Drenthe, Assen, Hoogeveen, Meppel, Emmen en omgeving door, ga je als een echte detective te werk. Zo maak je eerst een goede identificatie van het slachtoffer en houd je natuurlijk een buurtonderzoek. Vanzelfsprekend mag ook een gedegen forensisch onderzoek niet ontbreken. Tenslotte draait het allemaal om die ene vraag, welke verdachte heeft het gedaan? Ben jij je vrienden, collega's of familieleden te slim af? Bewijs het dan maar eens!

Lipdub Drenthe
incl. BTW vanaf
€39,95 p.p.

Maak je eigen speelfilm of lipdub Drenthe

Van comedy, thriller, romantisch drama tot videoclip of lipdub, dit wordt een hele bijzondere invulling van jouw groepsuitje, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest in Drenthe, Hoogeveen, Meppel etc. Samen met een echte filmproducent ga je aan de slag om je eigen speelfilm of clip te maken op de locatie van jouw keuze. Bekijk vervolgens het resultaat gezellig op een filmavond of misschien zelfs de bruiloft. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de speelfilm mogelijkheden in Drenthe.

Kookworkshop Drenthe
incl. BTW vanaf
€52 p.p.

Kookworkshop Drenthe

Wie houdt er niet van lekker eten?! En wat is er leuker dan dit lekker eten samen te bereiden met je vrienden, vriendinnen of collega's onder professionele begeleiding? Onemotion tipt daarom deze leuke kookworkshop in Drenthe. Diverse thema's zijn mogelijk of natuurlijk een persoonlijke wens.  Van culinair genieten tot samen bezig zijn, van creativiteit tot gezelligheid, alles komt samen tijdens één van deze kookworkshops. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookworkshop mogelijkheden in Drenthe.

Lachworkshop Drenthe
incl. BTW vanaf
€23,50 p.p.

Lachworkshop Drenthe

Lachen is gezond. Om allerlei redenen. Wie bijvoorbeeld tien minuten voluit lacht, verbrandt net zoveel energie als wie een half uur zweet op een apparaat in de sportschool! Deze lachworkshop laat je lachen zonder reden. Geen moppen maar speelse oefeningen maken al snel een hartelijke lach bij je los. Wie kan lachen, kan meedoen! Dit wordt vast een heel ludieke invulling van je groepsuitje in Drenthe, Emmen, Assen, Meppel en Hoogeveen. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een lachworkshop in Drenthe of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van de organisator.

Bezoek Giethoorn in het mooie Drenthe

Heb je wat extra tijd over, maak dan ook eens een uitstapje naar Giethoorn. De historie van deze pittoreske voormalige veenkolonie gaat al terug tot in de dertiende eeuw. Gezellig zit je met de hele groep op een fluisterboot en krijg je het gevoel van ultieme vrijheid terwijl de boot langzaam door het Venetië van het Noorden beweegt.  En vergeet natuurlijk niet om ook een verfrissende duik te nemen. Voor een dosis culturele historie is Meppel een leuke aanrader met het relatief grote aantal monumenten. Drenthe bruist, profiteer daarvan! Zorg voor nog meer vrijgezellenfeesten en stuur je nog vrijgezelle vrienden of vriendinnen mee op één van deze single reizen.

Overige workshop, groepsuitjes en vrijgezellenfeesten in Nederland

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                Vrijgezellenfeest Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     Vrijgezellenfeest Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Vrijgezellenfeest Haarlem                                                   

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                      Vrijgezellenfeest Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, etc:                        Vrijgezellenfeest Den Haag
Regio Scheveningen:                                                             Vrijgezellenfeest Scheveningen
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                     Vrijgezellenfeest Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                        Vrijgezellenfeest Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                           Vrijgezellenfeest Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                             Vrijgezellenfeest Gouda 

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                   Vrijgezellenfeest Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                    Vrijgezellenfeest Amersfoort 

Regio Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                   Vrijgezellenfeest Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                      Vrijgezellenfeest Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                     Vrijgezellenfeest Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                          Vrijgezellenfeest Breda

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                                        Vrijgezellenfeest Almere
Regio Lelystad:                                                                      Vrijgezellenfeest Lelystad

Regio Limburg
Regio Venlo, Venray, etc:                                                      Vrijgezellenfeest Venlo
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                      Vrijgezellenfeest Maastricht

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                              Vrijgezellenfeest Groningen

Regio Overijssel
Regio Enschede, Hengelo, Deventer, etc:                           Vrijgezellenfeest Enschede
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                   Vrijgezellenfeest Zwolle

Regio Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem, etc:                                Vrijgezellenfeest Arnhem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                       Vrijgezellenfeest Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                   Vrijgezellenfeest Nijmegen

Regio Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                   Vrijgezellenfeest Drenthe

Regio Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                        Vrijgezellenfeest Zeeland

Regio Friesland
Regio Friesland, Leeuwarden, Sneek, etc:                          Vrijgezellenfeest Friesland

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

 

VRIJGEZELLENFEEST IN DRENTHE & OMGEVING

Vroeger waren er vele tradities, voorafgaand aan het huwelijk. Zo werd er onder andere tijdens de bruidsdagen, de dagen tussen ondertrouw en de grote dag, in het huis van de bruid aan het bezoek een speciaal drankje geserveerd, genaamd Bruidstranen. Dit drankje was een likeur met sinaasappel waarin kleine goud- of zilverblaadjes drijven, zogenaamd de tranen van de bruid. Het drankje is onderdeel van het afscheid nemen van het ouderlijk huis. Daarnaast werd het vrijgezellenfeest gezien als een manier om afscheid te nemen van het vrijgezellenbestaan voordat men in het huwelijk treedt. Drenthe en omgeving lenen zich uitstekend voor een vrijgezellenfeest in een natuurlijke en historische omgeving. Ook de omgeving van Drenthe heeft een paar mooie steden die zouden kunnen dienen voor een vrijgezellenfeest. Watt e denken van bijvoorbeeld Meppel of andere trekpleisters in de omgeving van Drenthe. De historie van Meppel bijvoorbeeld, begint al in de 12e eeuw, in de vorm van een nederzetting van diverse boerderijen. Tussen 1500 en 1600 kwam de ontwikkeling van de stad in een stroomversnelling. Dit was onder meer te danken aan de vraag naar turf. De verbintenis aan de turfsteekindustrie is nog altijd terug te vinden in het Wapen van de stad. De handelsgeschiedenis van de stad is nog altijd op diverse plaatsen terug te vinden. Combineer je bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest in Meppel met een stadswandeling en drink na afloop een drankje met uitzicht op de Maria Kerk. Naast de handel is Drenthe en omgevig natuurlijk ook wereldberoemd in Nederland vanwege zijn geweldige natuurgebieden. Van bossen tot veengebieden, van zandvlaktes tot riviertjes, de omgeving nodigt iedereen uit om de fiets te pakken en de regio te verkennen. Naast de natuurlijke schoonheden beschikt Drenthe ook over andere bijzondere trekpleisters. Zoek je iets in Duitsland, kijk dan ook eens op Junggesellenabschied Frankfurt of Junggesellenabschied München. Combineer je bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest in Drenthe ook eens met een tocht langs de Hunnebedden, of een bezoek aan het monument voor Kamp Westerbork. Of fiets langs het bijzondere kasteel Coevoorden. Dit zijn ook leuke ideeen als je een kinderfeestje een bijzonder, historisch tintje wilt geven. We hopen dat we je met een divers aanbod goed op weg kunnen helpen naar een leuk en spannend vrijgezellenfeest. We wensen jullie in ieder geval tijdens je uitje alvast veel plezier en inspiratie toe!

PARTNER WORDEN?

Lipdub of film maken in Drenthe, kookworkshop, workshop paaldansen, cupcakes maken, genieten tijdens een high tea, lachworkshop, de spanning voelen van burlesque, je favoriete cocktail shaken tijdens een cocktail workshop, losgaan tijdens percussie workshop, bonbons leren maken in Drenthe, sieraden of sushi maken en salsa leren dansen. Het is een flinke greep uit het brede assortiment wat Onemotion te bieden heeft. Onemotion staat nooit stil en staat altijd open voor nieuwe workshops en dus uitbreiding. Van wijn proeven in Drenthe, schilder workshop, visagie, bier proeven, taarten leren maken, whisky proeven tot een graffiti workshop in Drenthe. In vele steden en hun omgeving kun je dit aanbod vinden. Bij Onemotion staat de bezoeker voorop. We houden ons assortiment graag uitdagend, trendgevoelig en geschikt voor verschillende seizoenen in Drenthe. Ga je in de zomer liever een balletje slaan tijdens een golfclinic? Of kies je voor het tekenen van een bijzonder naaktmodel? Ben jij een aanbieder van deze workshops of een van de andere bijzondere uitjes die Onemotion op zijn hele site heeft staan? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier. Door de vele aanvragen voor samenwerken nemen wij contact met je op mocht het aansluiten bij de visie van Onemotion.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.


NL: www.onemotion.nl

BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt