Vrijgezellenfeest Drenthe en leuke bedrijfsuitjes

Ook voor de regio Assen, Emmen, Hoogeveen en Meppel

vrijgezellenfeest.jpg

Diverse vrijgezellenfeest concepten in en rond Drenthe

Drenthe, de bosrijke provincie met diverse veengebieden en natuurgebieden, heeft op groepsuitjes gebied veel te bieden. De actieve wandelaar of fietser bezoekt natuurlijk ook even de Hunebedden bij Asssen (kijk op vrijgezellenfeest Assen). In Hoogeveen vind je tal van leuke monumentjes als de Zwaluwmolen en museum Venendal. Emmen is natuurlijk vooral bekend vanwege het gelijknamige dierenpark, maar is ook een leuke stad om na afloop van een intensief speelfilmuitje even uit te rusten op een terrasje (kijk op vrijgezellenfeest Emmen). De provincie Drenthe vormt een uitstekend decor voor een inspirerend familieuitje of vrijgezellenfeest. Combineer cultuur en natuur met één van onze workshops of uitjes en maak er een onvergetelijke dag van. Hieronder staan een aantal workshops en groepsuitjes die wij met veel plezier aan kunnen raden. (kijk voor vergaderen op de vergaderlocaties in Drenthe pagina van Wateenlocatie).

Ontdek de Verrader City Game Drenthe
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Ontdek de Verrader City Game Drenthe

Als groep ga je op pad. Maar natuurlijk bevindt er zich een verrader in de groep. Maar wie dan? Onderweg zul je diverse opdrachten uit moeten voeren. En vanzelfsprekend zal de verrader zijn uiterste best doen om het resultaat te saboteren. Na afloop van deze City Game zul je onder het genot van een drankje kunnen lachen om de fratsen van de verrader. Wil je meer weten over de mogelijkheden in Drenthe, Emmen, Assen, Hoogeveen, Meppel en omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Cluedo als vrijgezellenfeest in Drenthe
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Cluedo als vrijgezellenfeest in Drenthe

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Het is een klassieker onder de bordspellen: het spannende Cluedo. Tijdens deze city game variant kruipen jullie in de huid van een echte detective. Lukt het jullie om erachter te komen hoe de moord precies was gepleegd? Waar vond de misdaad plaats en hoe werd het slachtoffer exact om het leven gebracht? En natuurlijk de hamvraag: wie heeft het precies gedaan? Wil je meer weten over deze spannende Citygame die je zal tonen hoe goed jouw detective skill wel niet zijn? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan over dit leuke groepsuitje in Drenthe middels onderstaande informatieformulier.

Burlesque workshop Drenthe
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Burlesque workshop Drenthe

Stap in de burlesque scene tijdens deze bijzondere workshop. Aan de hand van een teasende choreografie, leer je alle ins en outs van het Burlesque dansen. Ideaal voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest voor vrouwen in Drenthe, Emmen, Assen, Meppel of Hoogeveen! Leer je verleidelijke kant te laten zien, en heb een spetterend gezellige tijd tijdens deze workshop! Bereid je voor op een hilarische, maar zeker ook inspirerende activiteit! Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een Burlesque workshop in Drenthe of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Archery tag als vrijgezellenfeest in Drenthe
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Archery tag als vrijgezellenfeest in Drenthe

Deze spannende activiteit heeft wat weg van o.a. boogschieten, trefbal en paintball en zal vast en zeker zorgen voor een heleboel adrenaline bij de spelers. Gewapend met speciale bogen (met uiteraard zachte punten) trekken jullie ten strijde om de aan jullie gewaagde tegenstanders te verschalken. Maar er zijn meerdere wegen die leiden tot de eindoverwinning. Dat maakt deze activiteit ook nog eens strategisch erg interessant. Wil je meer weten over Archery tag als invulling van jullie vrijgezellenfeest in Drenthe? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

The Pain Game als vrijgezellenfeest voor mannen in Drenthe
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

The Pain Game als vrijgezellenfeest voor mannen in Drenthe

In the end boys will become men! Het is daarom hoog tijd om de grenzen van jullie groepsleden eens gaan te verkennen. Zijn de verliezers (van een aantal opdrachten) onder jullie opgewassen tegen diverse ludieke en tamelijk onaangename (lijf-) straffen? Dit vrijgezellenfeest voor mannen in Drenthe is een mooie kans om jullie mannelijkheid te bewijzen aan de overige groepsleden. Dit vrijgezellenfeest staat garant voor een hilarische middag (uiteraard ook voor de verliezers in de groep). Wil je meer weten over dit bijzondere groepsuitje? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Uit handen van de jagers als vrijgezellenfeest in Drenthe
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Uit handen van de jagers als vrijgezellenfeest in Drenthe

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Slechts één ding is belangrijk; laat je niet vangen. Tenminste als je één van de voortvluchtigen bent. Dan doe je er natuurlijk alles aan om niet op te vallen en ga je helemaal op in de massa. Ben je een jager, dan ligt dat natuurlijk helemaal anders. Dan ga je aan de hand van moderne hulpmiddelen op jacht. Wil jij je vrijgezellenfeest in Drenthe combineren met een zinderende City Game? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

Cocktail workshop Drenthe
incl. BTW vanaf
€40 p.p.

Cocktail workshop Drenthe

Shake it till you make it! Word jij de beste cocktailshaker van Drenthe? Het zou zomaar kunnen, na het volgen van deze cocktail workshop in Drenthe. Samen met een groep leer je de beginselen van het cocktailshaken. Er komt natuurlijk veel meer bij kijken dan alleen drankjes met elkaar mixen. Een professionele cocktailshaker steelt de show in elke bar! Zie jij dat ook wel zitten? Vraag dan hieronder vrijblijvende informatie aan over de cocktail workshop in Drenthe (of omgeving Assen, Hoogeveen, Meppel etc.).

The weddinggame City Game Drenthe
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

The weddinggame City Game Drenthe

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €33 p.p.

Deze City Game is bijzonder geschikt als bijvoorbeeld vrijgezellenfeest voor vrouwen of vriendinnendag. Een ludiek en interactief stadsspel zorgt voor een geweldige girlpower ervaring? Bereid je voor op een middagje lachen en lekker actief bezig in de buitenlucht. Bereid je voor op een op en top vrouwelijke dag in Drenthe, Meppel, Emmen, Assen en omgeving. Wil je meer weten, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Koning Voetbal quiz met diner als vrijgezellenfeest in Drenthe
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Koning Voetbal quiz met diner als vrijgezellenfeest in Drenthe

Met begeleiding op afstand zonder diner (vanaf €24,50 p.p.), op locatie met diner vanaf €55 p.p.

Waar maak je heel veel mannen en vrouwen blij mee? Voetbal natuurlijk. Al die uren in de kroeg voor het scherm of in het stadion met een seizoenskaart gaan nu echt goed van pas komen tijdens deze koning voetbal quiz. Een inspirerende quizmaster test jullie kennis van het spel over de belangrijkste bijzaak van het leven. Wie maakt gehakt van de kennis van zijn of haar tegenstanders? Bij deze ludieke en spannende voetbalquiz is een heerlijk diner inbegrepen. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit leuke quizdiner als vrijgezellenfeest in Drenthe of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. 

City escape als vrijgezellenfeest in Drenthe
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

City escape als vrijgezellenfeest in Drenthe

Deze City game is een variant op de zeer populaire escape rooms van dit moment. Alleen deze game speel je in het centrum van de stad. Breken jullie alle codes? Ontrafelen jullie op tijd alle raadsels en geheimen? Welk team wint de sleutel van de stad? Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een City Escape Game in Drenthe of omgeving, vraag dan meer informatie aan middels onderstaande button.  Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Sexy quiz als vrijgezellenfeest in Drenthe
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Sexy quiz als vrijgezellenfeest in Drenthe

Seks,wie houdt er niet van? En dus jij een je vrienden en vriendinnen vast ook. Maar wie van jullie weet er eigenlijk het meest van dit spannende onderwerp af? Wie is degene waar anderen nog wat van kunnen leren? Dit vrijgezellenfeest is natuurlijk uitermate geschikt als voorbereiding op de huwelijksnacht.  Dus zo helpen jullie samen de aanstaande bruid of bruidegom bij het voorkomen van een grote teleurstelling, voor als het straks eenmaal zover is. Wil je meer weten over dit spannend , sexy en leerzame groepsuitje in jouw Drenthe, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels het onderstaande informatieformulier.

Moorddiner als vrijgezellenfeest in Drenthe
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Moorddiner als vrijgezellenfeest in Drenthe

Keuze uit diverse feestlocaties of je eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

Zijn jullie klaar voor een spannend moordmysterie? Tijdens dit bijzondere groepsuitje gaan jullie een moordzaak oplossen en dat doen jullie onder het genot van een heerlijk diner. Zijn jullie in staat om achter de belangrijke vragen te komen zoals wie, waarom, hoe enzovoorts? Bewijs het maar tijdens dit leuke moorddiner als vrijgezellenfeest in Drenthe. Natuurlijk mag er ook gelachen worden tijdens dit leuke diner. Wil je meer weten over dit leuke groepsuitje in jouw regio, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels het onderstaande informatieformulier.

The Hangover City Game
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

The Hangover City Game

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Deze City Game is bijzonder geschikt als vrijgezellenfeest. Word jij na afloop ook ineens wakker met een tijger in plaats van een kater? Heb je overal blauwe plekken en enorme hoeveelheden geld op zak? Dan ben je waarschijnlijk terecht gekomen in deze The Hangover City Game. Maak je borst maar nat voor een aantal enorm vreemde opdrachten.... . Wil je meer weten over de mogelijkheden van een Hangover stadsspel in Drenthe, Assen, Emmen of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Bubble voetbal als vrijgezellenfeest Drenthe
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

Bubble voetbal als vrijgezellenfeest Drenthe

Heeft voetbal geen geheim meer voor je? Schiet en kop je alle ballen vanuit alle hoeken en standen binnen? Dan is dat nu verleden tijd. Tijdens bubbel voetbal stap je namelijk in een grote plastic bal. Dit zal je verplichten om zo goed mogelijk samen te scoren. Mensen van het scoren afhouden door je "lichaam van plastic" goed in te zetten of een aanval op Messi-achtige manieren te ontwijken. Zet alle tactieken overboord en focus je op je eigen bubbel. En komt de bal dan toch goed voor je voeten schroom dan niet om deze hard binnen te schieten en je team zo naar de overwinning te helpen. Lachen, gieren en brullen staat centraal tijdens dit actieve vrijgezellenfeest in Drenthe. Vraag snel meer informatie aan voor een onvergetelijk uitje.

Workshop naaktmodel schilderen als vrijgezellenfeest in Drenthe
incl. BTW vanaf
€37,5 p.p.

Workshop naaktmodel schilderen als vrijgezellenfeest in Drenthe

Bereid je voor op een kunstzinnig en hilarische workshop in Drenthe of omgeving Drenthe, Assen, Emmen, Hoogeveen, Meppel etc. Wat lijkt op een gewone schilderworkshop, blijkt al snel een workshop naaktmodel schilderen (man of vrouw) te zijn. Deze workshop is erg populair bij vrijgezellenfeesten en een leuke manier om de aanstaande bruid of bruidegom een onverwachte middag te bezorgen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop naakmodel schilderen in Drenthe. 

Hele foute vrienden of vriendinnen vrijgezellenfeest in Drenthe
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Hele foute vrienden of vriendinnen vrijgezellenfeest in Drenthe

Als vrienden- of vriendinnengroep nemen jullie het natuurlijk altijd voor elkaar op. In goede en slechte tijden zijn jullie er voor elkaar. Maar een geintje op z´n tijd moet natuurlijk kunnen, toch? Nou, dan wordt dit een stevig geintje. Durf jij je vrienden of vriendinnen voor blok te zetten? Heeft iedereen straks het schaamrood op de kaken? Ga de ludieke strijd met elkaar aan en bewijs dat jullie naast goede vrienden of vriendinnen ook goed fout kunnen zijn. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over dit ludieke vrijgezellenfeest in Drenthe.

Lachworkshop als vrijgezellenfeest in Drenthe
incl. BTW vanaf
€23,50 p.p.

Lachworkshop als vrijgezellenfeest in Drenthe

Lachen is gezond. Om allerlei redenen. Wie bijvoorbeeld tien minuten voluit lacht, verbrandt net zoveel energie als wie een half uur zweet op een apparaat in de sportschool! Deze lachworkshop laat je lachen zonder reden. Geen moppen maar speelse oefeningen maken al snel een hartelijke lach bij je los. Wie kan lachen, kan meedoen! Dit wordt vast een heel ludieke invulling van je groepsuitje in Drenthe, Emmen, Assen, Meppel en Hoogeveen. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een lachworkshop in Drenthe of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van de organisator.

Workshop paaldansen Drenthe
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Workshop paaldansen Drenthe

Paaldansen is lekker bewegen met een knipoog. Gooi jezelf helemaal los! En wil je je bedrijfsfeest of vrijgezellenfeest in Drenthe, Assen, Emmen, Hoogeveen, Meppel of omgeving eens op gang brengen met iets nieuws? Doe dan dan eens een leuke workshop paaldansen. Onemotion heeft een speciale en laagdrempelige paaldans workshop Drenthe aanbieding. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de paaldans workshop mogelijkheden in Drenthe en omgeving (de workshops worden op meerdere locaties gegeven).

Workshop rappen als vrijgezellenfeest in Drenthe
incl. BTW vanaf
€40 p.p.

Workshop rappen als vrijgezellenfeest in Drenthe

Stiekem altijd al benieuwd geweest of jij een rapper in je hebt? Hoe het is om een eigen raptekst te schrijven op eigen muziek en deze misschien zelfs op te nemen? Dat kan tijdens de workshop rap op maat. Bewapend met een pen, een kladblok en een microfoon laat jij als deelnemer zien of jouw rapskills in orde zijn. De inhoud van de workshop kan grotendeels worden toegespitst op je eigen wensen. Het met je mededeelnemers opgenomen nummer dient als een eeuwig aandenken aan de dag dat jij de Nederlandse rapscene veroverde. Meer weten over deze bijzondere workshop in Drenthe, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop elkaars hoofd boetseren
incl. BTW vanaf
€40 p.p.

Workshop elkaars hoofd boetseren

Tijd voor een artistieke workshop in Drenthe of omgeving. Tijdens dit uitje ga je elkaar op een hele andere manier bekijken. Heb je oog voor elk detail? Breng deze details dan tot leven tijdens deze workshop elkaars hoofd boetseren in Drenthe, Emmen, Assen of Meppel. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop naakmodel schilderen in Drenthe en omgeving. We wensen je alvast heel veel plezier toe!

Maak je eigen speelfilm of lipdub als vrijgezellenfeest in Drenthe
incl. BTW vanaf
€39,95 p.p.

Maak je eigen speelfilm of lipdub als vrijgezellenfeest in Drenthe

Van comedy, thriller, romantisch drama tot videoclip of lipdub, dit wordt een hele bijzondere invulling van jouw groepsuitje, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest in Drenthe, Hoogeveen, Meppel etc. Samen met een echte filmproducent ga je aan de slag om je eigen speelfilm of clip te maken op de locatie van jouw keuze. Bekijk vervolgens het resultaat gezellig op een filmavond of misschien zelfs de bruiloft. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de speelfilm mogelijkheden in Drenthe.

Moordspel Citygame Drenthe
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Moordspel Citygame Drenthe

Hou je van spanning, detectives en speurwerk? Dan is deze moordspel City Game in Drenthe, Meppel, Emmen of omgeving echt iets voor jou. Weet jij te achterhalen wat er werkelijk is gebeurd? Hoe ga je te werk om het probleem op te lossen. Zie jij als enige geen details over het hoofd? Dan maak je een goede kans om als winnaar uit de bus te komen.
Wil je meer weten over de mogelijkheden van een moordspel bij jou in de buurt, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over een moordspel Game bij jou in de buurt.

Gek op Holland dinerspel Drenthe
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Gek op Holland dinerspel Drenthe

Ben je op zoek naar een oerhollands dinerspel in Drenthe, Assen, Emmen, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Dan is Gek op Holland echt iets voor jou. Onder leiding van een oer-Hollandse quizmaster ga je de strijd aan met je collega's, familieleden of vrienden. Humor en spanning wisselen elkaar af tijdens een aantal speelrondes. Voorafgaand, tijdens of na afloop van dit dinerspel kunt u genieten van een heerlijk diner. Wil je meer weten over dit leuke dinerspel arrangement, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Ontdek de Verrader dinerspel Drenthe
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Ontdek de Verrader dinerspel Drenthe

Deze variant op het bekende tv programma en de populaire City Game wordt aan tafel gespeeld. Samen met je collega's, vrienden of familieleden probeer je zoveel mogelijk punten te scoren. Maar natuurlijk is er ook een verrader in het spel. Weet je hem/haar te ontmaskeren? Dit dinerspel is inclusief een heerlijk diner. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor dit Ontdek de Verrader dinerspel in Drenthe, Hoogeveen, Meppel, Emmen of Assen, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Bezoek Giethoorn in het mooie Drenthe

Heb je wat extra tijd over, maak dan ook eens een uitstapje naar Giethoorn. De historie van deze pittoreske voormalige veenkolonie gaat al terug tot in de dertiende eeuw. Gezellig zit je met de hele groep op een fluisterboot en krijg je het gevoel van ultieme vrijheid terwijl de boot langzaam door het Venetië van het Noorden beweegt.  En vergeet natuurlijk niet om ook een verfrissende duik te nemen. Voor een dosis culturele historie is Meppel een leuke aanrader met het relatief grote aantal monumenten. Drenthe bruist, profiteer daarvan! Zorg voor nog meer vrijgezellenfeesten en stuur je nog vrijgezelle vrienden of vriendinnen mee op één van deze single reizen.

Overige workshop, groepsuitjes en vrijgezellenfeesten in Nederland

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                Vrijgezellenfeest Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     Vrijgezellenfeest Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Vrijgezellenfeest Haarlem                                                   

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                      Vrijgezellenfeest Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, etc:                        Vrijgezellenfeest Den Haag
Regio Scheveningen:                                                             Vrijgezellenfeest Scheveningen
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                     Vrijgezellenfeest Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                        Vrijgezellenfeest Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                           Vrijgezellenfeest Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                             Vrijgezellenfeest Gouda 

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                   Vrijgezellenfeest Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                    Vrijgezellenfeest Amersfoort 

Regio Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                   Vrijgezellenfeest Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                      Vrijgezellenfeest Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                     Vrijgezellenfeest Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                          Vrijgezellenfeest Breda

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                                        Vrijgezellenfeest Almere
Regio Lelystad:                                                                      Vrijgezellenfeest Lelystad

Regio Limburg
Regio Venlo, Venray, etc:                                                      Vrijgezellenfeest Venlo
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                      Vrijgezellenfeest Maastricht

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                              Vrijgezellenfeest Groningen

Regio Overijssel
Regio Enschede, Hengelo, Deventer, etc:                           Vrijgezellenfeest Enschede
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                   Vrijgezellenfeest Zwolle

Regio Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem, etc:                                Vrijgezellenfeest Arnhem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                       Vrijgezellenfeest Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                   Vrijgezellenfeest Nijmegen

Regio Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                   Vrijgezellenfeest Drenthe

Regio Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                        Vrijgezellenfeest Zeeland

Regio Friesland
Regio Friesland, Leeuwarden, Sneek, etc:                          Vrijgezellenfeest Friesland

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

 

VRIJGEZELLENFEEST IN DRENTHE & OMGEVING

Vroeger waren er vele tradities, voorafgaand aan het huwelijk. Zo werd er onder andere tijdens de bruidsdagen, de dagen tussen ondertrouw en de grote dag, in het huis van de bruid aan het bezoek een speciaal drankje geserveerd, genaamd Bruidstranen. Dit drankje was een likeur met sinaasappel waarin kleine goud- of zilverblaadjes drijven, zogenaamd de tranen van de bruid. Het drankje is onderdeel van het afscheid nemen van het ouderlijk huis. Daarnaast werd het vrijgezellenfeest gezien als een manier om afscheid te nemen van het vrijgezellenbestaan voordat men in het huwelijk treedt. Drenthe en omgeving lenen zich uitstekend voor een vrijgezellenfeest in een natuurlijke en historische omgeving. Ook de omgeving van Drenthe heeft een paar mooie steden die zouden kunnen dienen voor een vrijgezellenfeest. Watt e denken van bijvoorbeeld Meppel of andere trekpleisters in de omgeving van Drenthe. De historie van Meppel bijvoorbeeld, begint al in de 12e eeuw, in de vorm van een nederzetting van diverse boerderijen. Tussen 1500 en 1600 kwam de ontwikkeling van de stad in een stroomversnelling. Dit was onder meer te danken aan de vraag naar turf. De verbintenis aan de turfsteekindustrie is nog altijd terug te vinden in het Wapen van de stad. De handelsgeschiedenis van de stad is nog altijd op diverse plaatsen terug te vinden. Combineer je bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest in Meppel met een stadswandeling en drink na afloop een drankje met uitzicht op de Maria Kerk. Naast de handel is Drenthe en omgevig natuurlijk ook wereldberoemd in Nederland vanwege zijn geweldige natuurgebieden. Van bossen tot veengebieden, van zandvlaktes tot riviertjes, de omgeving nodigt iedereen uit om de fiets te pakken en de regio te verkennen. Naast de natuurlijke schoonheden beschikt Drenthe ook over andere bijzondere trekpleisters. Zoek je iets in Duitsland, kijk dan ook eens op Junggesellenabschied Frankfurt of Junggesellenabschied München. Combineer je bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest in Drenthe ook eens met een tocht langs de Hunnebedden, of een bezoek aan het monument voor Kamp Westerbork. Of fiets langs het bijzondere kasteel Coevoorden. Dit zijn ook leuke ideeen als je een kinderfeestje een bijzonder, historisch tintje wilt geven. We hopen dat we je met een divers aanbod goed op weg kunnen helpen naar een leuk en spannend vrijgezellenfeest. We wensen jullie in ieder geval tijdens je uitje alvast veel plezier en inspiratie toe!

PARTNER WORDEN?

Lipdub of film maken in Drenthe, kookworkshop, workshop paaldansen, cupcakes maken, genieten tijdens een high tea, lachworkshop, de spanning voelen van burlesque, je favoriete cocktail shaken tijdens een cocktail workshop, losgaan tijdens percussie workshop, bonbons leren maken in Drenthe, sieraden of sushi maken en salsa leren dansen. Het is een flinke greep uit het brede assortiment wat Onemotion te bieden heeft. Onemotion staat nooit stil en staat altijd open voor nieuwe workshops en dus uitbreiding. Van wijn proeven in Drenthe, schilder workshop, visagie, bier proeven, taarten leren maken, whisky proeven tot een graffiti workshop in Drenthe. In vele steden en hun omgeving kun je dit aanbod vinden. Bij Onemotion staat de bezoeker voorop. We houden ons assortiment graag uitdagend, trendgevoelig en geschikt voor verschillende seizoenen in Drenthe. Ga je in de zomer liever een balletje slaan tijdens een golfclinic? Of kies je voor het tekenen van een bijzonder naaktmodel? Ben jij een aanbieder van deze workshops of een van de andere bijzondere uitjes die Onemotion op zijn hele site heeft staan? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier. Door de vele aanvragen voor samenwerken nemen wij contact met je op mocht het aansluiten bij de visie van Onemotion.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.

Lees meer over Onemotion


Onemotion
Zandheuvel 52B
4901 HW Oosterhout

Onze voordelen


 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt